PolkaDot Price Prediction (DOT) för 2021, 2022 och 2025

Marknadsprisåtgärd är grunderna för teknisk analys av ett mynt. De flesta kortsiktiga handlare använder prisåtgärder för att avgöra när de ska gå in och ut ur handel med stöd och motstånd. I stället för att fokusera på de grundläggande faktorer som påverkar prisrörelsen på en marknad, fokuserar prisåtgärder på marknadens prishistoria.

Denna metod är vad de flesta handlare använder i signalgrupper för att förutsäga priset på ett mynt. I denna Polkadot-prisförutsägningsguide kommer vi dock att se hur vi kan använda prisåtgärder för att bestämma DOTs långsiktiga värde. 

Polkadot-prisförutsägelse

Innan vi dyker in i Polkadot-prisförutsägelser, låt oss ta babysteg och först undersöka projektet. En av de första sakerna du bör tänka på som en långsiktig innehavare av ett mynt är projektets integritet eftersom det skulle påverka priset de närmaste åren.. 

Polkadot är ett unikt blockchain-protokoll byggt för att stödja flera kedjor inom ett enda nätverk. Protokollet är specifikt byggt för att lösa blockchain-trilemmet, vilket säkerställer att transaktioner är decentraliserade och säkra samtidigt som de fortfarande är skalbara och interoperabla. Polkadot stöds av Web3 Foundation och utvecklas av Parity Technologies.

Polkadot grundas av Gavin Wood och Jutta Steiner, som båda är tidigare Ethereum-chefer. För att förbättra skalbarheten använder Polkadot två typer av blockkedjor, Relay Chain, som är huvudmotorn, och Parachain, från vilken användare matas in i huvudnätverket. Denna design säkerställer säkerheten i nätverket och säkerställer att transaktionerna är skalbara. I den här Polkadot-prisförutsägningsguiden kommer vi att se hur marknadsprisåtgärder kan hjälpa oss att bestämma DOTs pris inom närmaste framtid. 

PolkaDot Historisk prisanalys 

Polkadot Foundation lanserade sin första ICO-runda i oktober 2017 och samlade in cirka 140 miljoner dollar. Efter att ha sålt 10 000 000 DOT, hälften av aktien, fick företaget dock en förlust och var tvungen att genomföra ytterligare två försäljningsrunder under 2019 och 2020. Vid lanseringen började Dot sin prisresa till $ 6 och kraschade sedan till $ 2,81. Även om priset på en DOT i september 2020 nådde 6,11 USD skulle det sjunka till så lågt som 4,95 USD i december 2020.

Men den 16 januari 2021 nådde Dot en ny rekordhög nivå och nådde 19,05 dollar. Denna nya ATH var dock ett resultat av omdominering av DOT-tokens. Under ICO erbjöds användare som köpte ett $ 30 mynt $ 100 nya mynt för $ 6, vilket gjorde genomsnittspriset för ett enda mynt $ 600. DOTs marknadsvärde steg från noll till över 5 miljarder dollar på en dag och nådde till och med topp 10 krypterankningen. 

Aktuellt pris, marknadsvärde, & Leveransdetaljer

I skrivande stund är DOT: s pris 17,51 dollar med en handelsvolym 24 timmar på 3 387 502 065 USD. DOT rankas för närvarande som nummer 4 på myntmarknadens börsvärde och har upplevt en nedåtgående trend på 3,95% under de senaste 24 timmarna. DOT har ett börsvärde på $ 14,499,126,403 och en cirkulerande tillgång på 902,337,018 DOT.

Ändå är dess maximala utbud inte känt. För att aktivt handla XLM hittar du det i börser som Binance, BiKi, Huobi Global, OKEx och BitZ. DOT hade sin sista rekordhöga nivå den 16 januari 2021 till $ 19,05 och är för närvarande nere med -15,6%, medan dess lägsta tidpunkt var den 20 augusti till $ 2,70 496. 

polkadotPolkadot (DOT)

Rank: 6$ 34.00Pris (BTC) Ƀ0.00067400 Marknadslock$ 33.10 BVolume$ 1,11 B24h-förändring 1,67% Totalt utbud1,05 B DOT

PolkaDot (DOT) Prognoser för framtida prisprognoser

En av de faktorer som påverkar tjurkörningen av ett mynt förutom hög efterfrågan på det myntet kan vara teamets aktiviteter. Polkadot-teamet genomförde en omfördelning av mynt till sina tidigare investerare och detta utlöste en höjning på marknaden. Men vad har framtiden för denna token? Vissa experter har baserat sina förutsägelser på olika faktorer, från teknisk analys till artificiell intelligensbaserade förutsägelser.

Coinpedia tror att DOT kommer att öka ytterligare med 25% vid hälften av året 2021 och sedan stänga året på $ 10. Men 2025 förutspår Coinpedia att DOT kommer att nå $ 42, en ökning med 200% från det nuvarande priset i skrivande stund. Å andra sidan förväntar sig analytiker på Digitalcoinprice en ökning med 20 dollar i början av 2021, och 2022 kommer DOT-priset att uppgå till 26 USD.

Walletinvestor har en helt annan förutsägelse och ser ett prisfall på DOT över 90% de följande åren. CoinArbitrageBot är positiv i sin förutsägelse eftersom den ser att DOT slår 40 dollar 2024. 

Kortsiktig prognos

AfterPriceChange
1 dag 18,57 $ 5,7%
1 vecka 16,98 $ -9,36%
1 månad 17,05 $ 0,41%
6 månader $ 10,17 67,64%
1 år 19,76 $ 48,53%

Långsiktig prognos

AfterPriceChange
2022 19,76 $ 48,53%
2023 23,25 dollar 15%
2024 27,87 $ 16,57%
2025 35,77 $ 22%

* Denna prisförutsägelse baseras på data som samlats in från olika källor som endast är avsedda för utbildningsändamål och inte tas som investeringsrådgivning. Användare bör göra sin egen forskning innan de investerar.

PolkaDot-prisförutsägelse 2021

Vid slutet av året 2021, med prognos, algoritmisk analys och prisåtgärd, förutspår vi att en Polkadot (DOT) kommer att nå $ 19,76, vilket kommer att bli en imponerande tillväxt på 48,53% under året. 

PolkaDot-prisförutsägelse 2022

Vi förutspår en 15-procentig ökning av DOT-priset i slutet av 2022, och en Polkadot (DOT) kan vara värd cirka 23,25 USD. Detta kommer att öka 15 %% i pris med större förväntningar på uppåtgående tillväxt. 

Prediktion för PolkaDot 2025

Polkadot syftar till att skapa ett nätverk där flera blockkedjor kan interagera och fortfarande förbli skalbara och säkra och vid slutet av året 2025 förutspår vi att priset på DOT skulle kunna nå 45,62 USD. Det kan vara ett långsamt år, men det skulle sluta med att DOT vilade med en ökning på 21,59%.

Är PolkaDot en bra investering?

Många faktorer avgör framgången för ett mynt, och dessa faktorer sträcker sig från teamet, använd fall till marknadens nuvarande tillstånd. Det finns dock inget säkert sätt att avgöra vilket mynt som är en bra investering. Ändå verkar Polkadot vara en rättvis investering. Det har lyckats få en stadig tillväxt sedan lanseringen och har mycket potential när det gäller skalbarhet.

Långsiktiga innehavare måste dock också notera att värdet av ett mynt kan påverkas av FUD såväl som FOMO och därför tar hänsyn till detta när man sätter på ett mynt för långsiktiga investeringsändamål.. 

Hur man köper PolkaDot?

Innan en investerare överväger att köpa ett mynt måste den sortera plånboken som myntet kommer att lagras i. Även om kortvariga innehavare eller handlare vanligtvis håller sitt mynt på en börs för att göra det enkelt att överföra när det blir dags att sälja. Du kan dock lagra din DOT på plånböcker som Cobo plånbok, Guarda plånbok, TokenPocket, Swipe plånbok, Trust plånbok, Lunie plånbok, PolkaWallet och Parity Signer.

Du bör komma ihåg att skriva ner dina privata nycklar och hålla ditt lösenord säkert. Nästa steg är att få ett utbyte för att köpa DOT. Du kan få DOT på Binance, BiKi, Huobi Global, OKEx och BitZ.

STEG 1: Skapa ett Binance-konto och slutföra installationsprocessen inklusive din 2FA-verifieringsprocess för säkerhet.

STEG 2: Finansiera din plånbok genom att sätta in USD i din plånbok med en banköverföring eller ditt kreditkort.

STEG 3: Konvertera din USD till BTC eller ETH och köp sedan DOT med den. 

Du kan nu hålla eller handla din DOT. För långsiktiga innehavare kan du överföra din DOT till valfri plånbok. Kortvariga innehavare kan handla DOT på börser genom att använda prisåtgärder för att bestämma prisets rörelse. 

Mer information om Polkadot

Vad är PolkaDot?

Polkadot är ett blockkedjeprotokoll med flera kedjor som gör det möjligt för sidokedjor att ansluta till offentliga blockkedjor genom att förenkla kommunikation och interoperabilitet. Polkadot tillåter flera sidokedjor som kallas Parachains att ansluta till huvudnätverket som kallas Relay-kedjan, vilket säkerställer att transaktionerna är skalbara och säkra.

Polkadot grundades 2016 av Gavin Wood (en av grundarna av Ethereum), Peter Czaban och Robert Habermeier. Polkadot är utvecklat av Parity Technologies, ett företag grundat av Gavin Wood och Jutta Steiner 2015. Den första koden för Polkadot publicerades 2017 på GitHub, och 2018 två proof-of-concept medan Polkadots första fallskärm utplacerades i juli 2018 Men aktiv handel med DOT startade i augusti 2020.

För att säkerställa skalbarhet slutförs transaktioner i Relay Chain, Polkadots huvudsakliga blockchain. Enligt 2020-test kan Polkadot bearbeta över 1000 transaktioner per sekund genom att använda sin reläkedja för att separera tillägget av nya transaktioner från den faktiska handlingen för att validera dessa transaktioner.

Å andra sidan använder Parachains Relay-kedjans datorresurser för att bekräfta att transaktionerna är korrekta. För att ansluta till andra blockkedjor tillåter Bridges Polkadot att kommunicera och utbyta tokens med andra blockkedjor som Ethereum, EOS, Cosmos och Bitcoin. Från denna Polkadot-prisförutsägelse har vi sett att aktiviteterna i 

Laget

Polkadot har ett team av erfarna grundare och är flaggskeppsprojektet för Web3 Foundation, en schweizisk stiftelse som fokuserar på att underlätta ett decentraliserat och funktionellt nät. Polkadot har också forskare från Inria Paris och ETH Zurich, partners från Polychain Capital samt utvecklare från Parity Technologies som arbetar med sin kärna med tillstånd av Web3 Foundation.

Polkadot har tre grundare, Thiel Fellow och länge medlem av Rust-samhället, Robert Habermeier, Dr. Gavin Wood, som också är medgrundare och CTO för Ethereum, och Peter Czaban, teknologidirektör för Web3 Foundation. Från denna Polkadot-prisförutsägelse kan vi se hur teamets aktiviteter kan påverka priset på en token.

Slutlig dom 

Polkadot hade en bra start för ett mynt som började handlas mot slutet av 2020. Det har stor potential och även om det inte är en ERC-20-symbol, steg det imponerande till nummer 4 på börsrankingen. Polkadot arbetar för närvarande mot att uppfylla sina planer på sin färdplan.

Förhoppningsvis kan slutförandet av färdplanen påverka priset mot en uppåtgående rally. PolkaDot får redan bra recensioner och presenterades som ett av de tio olika projekten i “Scanning the European Ecosystem of Distributed Ledger Technologies for Social and Public Good”. Men de närmaste åren förutsäger denna Polkadot-prisförutsägningsguide en tillväxt i priset av DOT som sannolikt skulle nå en rekordhög nivå på nästan $ 45. Förhoppningsvis förbättrar Polkadot att leverera sitt skalbarhetslöfte eftersom detta kommer att resultera i låga transaktionsavgifter och snabbare transaktioner mellan blockkedjor.. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner