Polymath-hintaennuste (POLY) vuosille 2021, 2022 ja 2025

Salakirjoitustietoisuuden kasvaessa salakirjoitusteollisuuteen hyökkää enemmän uusia aloittelijoita, ja monilla heistä puuttuu kokemusta tuntemaan oikeat kolikot ostettavaksi ja miksi heidän pitäisi ostaa kolikko ensinnäkin. Hintojen ennustaminen auttaa aloittelijoita saamaan futuristisen kuvan kolikosta, johon he sijoittavat, varsinkin jos he ovat pitkäaikaisia ​​omistajia.

Kolikon tulevan hinnan määrittämisessä on käytetty vaihtelevia menetelmiä, teknisestä / perustavanlaatuisesta analyysistä syvälliseen oppimiseen ja tekoälyennusteisiin. Aloittelijoille yksi yksinkertaisista tavoista ennustaa kolikon tuleva hinta on tarkastelemalla sen historiaa. Jos salausmarkkinoista tunnetaan jotain, se tunnetaan toistavan itsensä. Joten tässä Polymath-hintaennustekatsauksessa tarkastelemme, kuinka POLY: n aiempi kehitys voi vaikuttaa sen tulevaan hintaan. 

polymataatin hintaennuste

Yksi ensimmäisistä asioista, joita tutkimme tässä Yleisnero hintaennusteopas on itse projekti. Mikä on Polymath, mistä projektissa on kyse ja miten sen käyttötapa vaikuttaa sen hintaan? 

Toisin kuin muut kryptovaluutat, Polymath meni eri polkua rakentaessaan projektiaan. Polymath-tunnus on rakennettu Ethereum-lohkoketjuun. Se on tietoturvakoodifoorumi, jolla on jäsennelty sääntelykehys. Polymath käyttää ST-20-merkkistandardia ja keskittyy AML / KYC: hen ja muuhun sääntelypolitiikkaan varmistaakseen, että se on valtion vaatimusten mukainen laskettaessa liikkeeseen digitaalisia arvopapereita. Vaikka Ethereumin kaltaiset estoketjut keskittyvät ICO-tunnusten myöntämiseen, Polymath on kyse vaatimusten noudattamisesta.

Koska vuosi 2017/2018 oli ICO: n vuosi, käynnistettiin paljon huijausprojekteja, ja ICO: t tulivat tuleen. Suotuisamman alustan luomiseksi otettiin käyttöön Security Token Offerings (STO), ja Polymath nousi nopeasti huipulle STO: ksi. Tässä Polymath-hintaennusteoppaassa näemme, kuinka Ply-tunniste-rakenne voi määrittää hinnan lähitulevaisuudessa. 

Polymath-historiallinen hinta-analyysi 

Polymath pudotti tunnuksensa 24. tammikuuta 2018. Se aloitti kaupankäynnin arvolla US $ 0,789. Se saavutti nopeasti kaikkien aikojen huippunsa 20. helmikuuta 2018, 1,59 dollaria, ja on tällä hetkellä kokenut -94,2%: n tappion. Polymath myi apuohjelmia ja suojaustunnuksia vuonna 2017 ja keräsi yli 1,2 miljardin dollarin rahoituksen. ICO: n käynnistämisen aikana 2018-luvun alkupuolella Polymath keräsi onnistuneesti 207 330 000 dollaria, ja POLY myi 0,40 dollaria per merkki. Tunnus listattiin useisiin pörsseihin muutaman päivän kuluttua sen myymisestä, mikä aiheutti tunnuksen hinnan nousun. 1. kesäkuuta 2018 alkaen POLY: n hinta laski 0,746 dollarista ja pysyi matalana ja oli 0,095 dollaria 18. tammikuuta 2021.

Nykyinen hinta, markkina-arvo, & Toimitustiedot

Kirjoitushetkestä lähtien hinta POLY on 0,093391 dollaria ja 24 tunnin kaupankäyntivolyymi on 1 409 039 USD. POLY on tällä hetkellä kolikoiden markkina-arvoltaan numero 186, ja viimeisen 24 tunnin aikana se on laskenut 1,40%. POLY: n markkina-arvo on 51 894 753 dollaria ja kiertävä tarjonta 555 670 901 POLY.

Sen enimmäistarjontaa ei kuitenkaan tunneta. POLY-kauppaa käydään aktiivisesti kaupankäynnissä, kuten Binance, HitBTCi, Huobi Global, CoinBene ja VCC Exchange. POLY: n kaikkien aikojen korkein ennätys oli 18. helmikuuta 2018, 1,59 dollaria, ja se on tällä hetkellä laskenut -94,2%, kun taas kaikkien aikojen alin taso oli 13. maaliskuuta 2020, 0,010000606 dollaria. 

polymata-verkkoPolymath-verkosto (POLY)

Sijoitus: 125$ Hinta (BTC) Ƀ0.00000800Marketcap$ 341,06 MVolume$ 20,59 M24h Muutos 2,35% Kokonaistarjonta 1000,00 M POLY

Polymath (POLY) – tulevaisuuden hintaennusteiden ennusteet

Hyvien kumppaneiden käyttäminen voi vaikuttaa merkin hintaan. Kun tunniste saa lisää kumppaneita, sen käyttötapaukset kasvavat, ja niin myös sen kysyntä ja tarjonta sekä lopulta hinta. Polymathilla on kumppaneita, kuten t-Zero, BlockEstate ja MintHealth. Vaikka ennusteet eivät yleensä ole huijauskestäviä, monet asiantuntijat ovat ennustaneet POLYn tulevaisuuden hinnan. Tässä Polymath-ennustusoppaassa tarkastellaan joitain POLYn ennusteita.  

Kryptovaluuttaennusteen asiantuntijat Walletinvestor ennustavat kolikon arvoksi 0,346 dollaria seuraavien 5 vuoden aikana. Digitalcoinprice on kuitenkin eri mieltä ja näkee kolikon osuman $ 0.1407 vuonna 2025. Toisaalta Crypto-rating jakaa samanlaiset näkemykset Walletinvestorin kanssa nähdessään, että POLYn hinta nousee 0.3435 dollariin viidessä vuodessa. 

Lyhytaikainen ennuste

AfterPriceChange
1 päivä 0,0943 0,97%
1 viikko 0,0964 2,25%
1 kuukausi 0,1008 0,85%
1 vuosi 0,1504 31,3%

Pitkän aikavälin ennuste

AfterPriceChange
1 vuosi 0,1504 31,3%
2 vuotta 0,2849 47,1%
3 vuotta 0,1424 -100%
5 vuotta 0,7205 80,2%

* Tämä hintaennuste perustuu eri lähteistä kerättyihin tietoihin, jotka on tarkoitettu vain koulutustarkoituksiin, eikä sitä pidä pitää sijoitusneuvona. Käyttäjien tulisi tehdä oma tutkimus ennen sijoittamista.

Polymath-hintaennuste 2021

Vuoden 2021 loppuun mennessä ennustamme ennusteen, algoritmianalyysin ja hintatoiminnan avulla, että yksi Polymath (POLY) saavuttaa 0,150542 dollaria, mikä on vaikuttava 31,3%: n kasvu vuoden sisällä. 

Polymath-hintaennuste 2022

Ennustamme POLY-hinnan 47,1 prosentin nousun vuoden 2022 loppuun mennessä, ja yhden Polymathin (POLY) arvo voi olla noin 0,284954 dollaria. Tämä on lähes 50%: n hintakasvu ja toivottavasti enemmän nouseva kasvu.

Polymath-hintaennuste 2025

Vaikka odotamme POLY: n laskevan trendin vuonna 2023, mikä johtaa -100%: n hintahäviöön, vuosi saattaa muuttua. Lisää turvatunnuksia saatetaan todennäköisesti vaihtaa tulevina vuosina, ja Polymath saattaa olla jälleen keskellä asioita, mikä johtaa hinnankorotukseen vuoteen 2025 mennessä. Yksi POLY saattaa olla arvoltaan 1,146349 dollaria. Toivottavasti vuoden loppuun mennessä se työntää $ 2 -merkkiä. 

Onko Polymath hyvä sijoitus?

Koska salausmarkkinat ovat epävakaat, monet sijoittajat etsivät merkkejä, jotka tarjoavat vähän turvallisuutta. Koska POLY noudattaa SEC-määräyksiä, se tekee siitä turvallisen vedon. Se tarjoaa myös vipua turvakoodien vakuuttamiseen. Koska PolyMath on edelläkävijä suojaustunnistetarjonnan luomisessa, se poistaa välittäjien tarpeen suojaustunnusten luomisessa. Monet tekijät kuitenkin määräävät tunnuksen onnistumisen pitkällä aikavälillä.

Yritys voi tulevaisuudessa tehdä oikean päätöksen, joka kääntää tunnuksen hinnan tai tekee tyhmän päätöksen ja heittää tunnuksen arvon ulos ikkunasta. Kuitenkin tieto siitä, mitä projekti edustaa, tiimi ja mukana olevat kumppanit sekä rahakkeen etenemissuunnitelma voivat vaikuttaa kolikon sijoituspotentiaaliin. POLY: n tapauksessa on oikeudenmukaista sanoa, että sillä on kaikki mahdollisuudet olla hyvä sijoitus.

Kuinka ostaa Polymath?

Pitkän aikavälin haltijoille on välttämätöntä löytää sopiva lompakko kolikoidesi säilyttämiseksi. Kolikkoa ei ole turvallista pitää pörssissä pitkällä aikavälillä. Vaikka lyhytaikaiset haltijat tai kauppiaat voivat käyttää pörssejä varojen siirtämisen helpottamiseksi, on silti tärkeää, että sinulla on lompakko. Voit käyttää MyEtherWalletia POLY: n tallentamiseen, koska se on ERC20-tunnus. Voit myös tarkastella POLY-tunnuksiasi MetaMask, Parity, Ethereum Wallet / Mist, imToken ja Exodus. Mukana on myös kovia lompakoita, kuten Ledger Nano S. 

Voit ostaa POLYa seuraavista pörsseistä: Binance, HitBTCi, Huobi Global, CoinBene ja VCC Exchange. Voit ostaa POLY Binancesta seuraavasti. 

VAIHE 1: Määritä Binance-tili ja suorita asennus, mukaan lukien 2FA-vahvistusprosessi turvallisuuden takaamiseksi.

VAIHE 2: Rahoita lompakkoasi tallettamalla USD lompakkoon pankkisiirrolla tai luottokortillasi.

VAIHE 3: Muunna USD BTC: ksi tai ETH: ksi ja osta sitten POLY sen kanssa. 

Voit myös toistaa yllä olevat vaiheet muille pörsseille ja ostaa, pitää tai käydä kauppaa POLY. Voit myös siirtää POLYsi mihin tahansa valitsemaasi lompakkoon, jos olet pitkäaikainen haltija. Lyhytaikaiset haltijat voivat käydä kauppaa POLY-pörssissä käyttämällä hintatoimia hinnan liikkeen määrittämiseksi. 

Jos tämä kuulostaa liian suurelta työltä, voit aina tehdä nopean vaihdon paikoissa, kuten Changelly tai ChangeNOW!

Lisätietoja Polymathista

Mikä on Polymath?

Polymath luotiin 2017/2018 ICO-kriisin seurauksena, joka johti siihen, että salaustilassa oli paljon huijausprojekteja. Polymath uskoo, että estoketju soveltuu paremmin arvopapereihin ja yksinkertaistaa siten oikeudellista prosessia suojaustunnusten luomisessa ja myymisessä.

Lisäksi luotiin uusi tunnusstandardi, STO2, ja se varmistaa hallituksen vaatimusten noudattamisen edelläkävijänsä Polymathin ansiosta. STO2: n lisäksi Polymath sisältää myös muita suojausmerkkien alistandardeja, kuten ERC1594, ERC1643, ERC1644. Polymath palvelee kaivattua tarvetta finanssimarkkinoilla tarjoamalla sääntelyn noudattamisen ja identiteetin lohkoketjussa. 

Polymath Inc. on rekisteröity Barbadoksen osavaltiossa ja rekisteröity Yhdysvaltain turvallisuus- ja vaihtotoimikunnassa (SEC). Sen perusti Trevor Koverko, joka on myös Polymath Inc.:n johtaja ja perustaja Chris Housser. Polymath jätti SEC: lle 25. tammikuuta 2018 ilmoituksen, jossa hän vapautti itsensä tarjoamasta arvopapereita ICO: n kautta. Sen alusta on suunniteltu ainutlaatuisesti neljän kerroksen sijoittamiseksi lohkoketjuunsa, ja niihin kuuluvat Protokolla, Sovellus, Laki ja Exchange.

Protokollakerros edustaa älykkäiden sopimusten koteloa kaikkia lohkoketjuun rakennettuja ehtoja. Suojausmerkit luodaan sovelluskerrokseen, kun taas oikeudellisessa kerroksessa on verkon hallintataso, ja vaihtoedustaja toimii bitcoin-pääkirjana. Joten verkko on tiukasti neulottu verkosto, joka keskittyy sijoittajien turvallisuuteen ja jossa akkreditoidut lakimiehet luovat ja käyttävät malleja. Vaihtokerros toimii kuin Bitcoinin digitaalinen pääkirja. Poly on täyden pinon ST-alusta, ja se on suunniteltu siten, että kuka tahansa voi antaa turvallisuutta sen avulla. 

Joukkue

Polymathilla on projektiin erikoistunut asiantuntijaryhmä. Sen perustajina ovat Trevor Koverko ja Chris Housser, Thomas Borrelilla on CPO-asema, Pablo Ruiz on insinööripäällikkö, Michael Buchanan (varainhoito), Adam Dossa (blockchain-johtaja), Rachel Kuper (markkinointijohtaja), ja Jesse Lancaster (tutkimusjohtaja)

Lopullinen tuomio 

Polymath odottaa innolla markkinoiden luomista ohjelmoitaville rahakkeille. Luodaan maailma, jossa yritykset voivat saada pääomaa ja sijoittajat voivat sijoittaa turvallisella ja kohtuullisella tavalla. Polymathilla on jo yli 200 merkkiä käytössä Ethereum-pohjaisessa verkossaan ja se on aikeissa tuoda markkinoille tuotteen Polymesh, joka on tarkoitettu vain säännellyille omaisuuserille.

Polymath keskittyy luomaan infrastruktuurin, jonka avulla sijoittajat voivat pitää tunnuksia tunnistettavissa olevassa, yhteensopivassa ja turvallisessa lohkoketjuekosysteemissä. Tässä Polymath-hintaennusteoppaassa näemme, että vuoden 2025 loppuun mennessä POLY saattaa vain työntää 2 dollaria. Sen joukkueella on kuitenkin paljon rooleja, jotka täyttävät lupauksensa tiekartta on huolestunut. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner