Πρόβλεψη τιμής Polymath (POLY) για 2021, 2022 & 2025

Με την αυξανόμενη αύξηση της ευαισθητοποίησης σχετικά με την κρυπτογράφηση, περισσότερα newsies στρατεύονται στη βιομηχανία κρυπτογράφησης και πολλοί από αυτούς δεν έχουν την εμπειρία να γνωρίζουν τα σωστά νομίσματα για αγορά και γιατί θα έπρεπε να αγοράζουν το νόμισμα. Η πρόβλεψη τιμής βοηθά τους αρχάριους να έχουν μια φουτουριστική άποψη του νομίσματος στο οποίο επενδύουν, ειδικά εάν είναι μακροχρόνιοι κάτοχοι.

Χρησιμοποιήθηκαν ποικίλες μέθοδοι για τον προσδιορισμό της μελλοντικής τιμής ενός νομίσματος, από τεχνική / θεμελιώδη ανάλυση έως βαθιά μάθηση και μεθόδους πρόβλεψης AI. Ωστόσο, για τους αρχάριους, ένας από τους απλούς τρόπους πρόβλεψης της μελλοντικής τιμής ενός νομίσματος είναι κοιτάζοντας την ιστορία του. Αν υπάρχει κάτι που είναι γνωστό για την αγορά κρυπτογράφησης, είναι γνωστό ότι επαναλαμβάνεται. Έτσι, σε αυτήν την αναθεώρηση προβλέψεων τιμών Polymath, θα εξετάσουμε πώς η προηγούμενη απόδοση του POLY μπορεί να βοηθήσει να επηρεάσει τη μελλοντική της τιμή. 

πρόβλεψη τιμών Πολμάθ

Ένα από τα πρώτα πράγματα που θα διερευνήσουμε σε αυτό Πολυμαθής οδηγός πρόβλεψης τιμών είναι το ίδιο το έργο. Τι είναι το Polymath, σε τι αφορά το έργο και πώς επηρεάζει την τιμή του η θήκη χρήσης του? 

Σε αντίθεση με άλλα κρυπτονομίσματα, η Polymath έκανε διαφορετική πορεία κατά την κατασκευή του έργου της. Το διακριτικό Polymath είναι χτισμένο στο blockchain Ethereum. Πρόκειται για πλατφόρμα διακριτικών ασφαλείας με δομημένο κανονιστικό πλαίσιο. Το Polymath χρησιμοποιεί το πρότυπο token ST-20 και επικεντρώνεται στο AML / KYC και σε άλλες κανονιστικές πολιτικές για να διασφαλίσει ότι συμμορφώνεται με την κυβέρνηση κατά την έκδοση ψηφιακών κινητών αξιών. Ενώ οι blockchain όπως το Ethereum επικεντρώνονται στην έκδοση διακριτικών ICO, το Polymath έχει να κάνει με τη συμμόρφωση.

Δεδομένου ότι το έτος 2017/2018 ήταν το έτος ICO, ξεκίνησαν πολλά απάτη έργα και οι ICO δέχτηκαν πυρά. Για να δημιουργήσει μια πιο ευνοϊκή πλατφόρμα, παρουσιάστηκε το Security Token Offersings (STO) και ο Polymath ανέβηκε γρήγορα στην κορυφή για να γίνει STO. Σε αυτόν τον οδηγό πρόβλεψης τιμών Polymath, θα δούμε πώς η δομή διακριτικών Ply μπορεί να καθορίσει την τιμή της στο εγγύς μέλλον. 

Ανάλυση ιστορικών τιμών Polymath 

Η Polymath παρουσίασε το token της στις 24 Ιανουαρίου 2018. Άρχισε να διαπραγματεύεται με αξία 0,789 US $. Έφτασε γρήγορα στο υψηλό όλων των εποχών στις 20 Φεβρουαρίου 2018, στα 1,59 $ και επί του παρόντος σημείωσε απώλεια -94,2%. Η Polymath πούλησε μάρκες χρησιμότητας και ασφάλειας το 2017 και συγκέντρωσε περισσότερα από 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια σε χρηματοδότηση. Κατά τη διάρκεια της κυκλοφορίας του ICO στις αρχές του 2018, η Polymath συγκέντρωσε με επιτυχία 207.330.000 δολάρια, με την POLY να πωλείται για 0,40 $ ανά διακριτικό. Το διακριτικό εισήχθη σε διάφορα χρηματιστήρια λίγες μέρες μετά την πώληση των διακριτικών του, γεγονός που προκάλεσε την άνοδο της τιμής. Από την 1η Ιουνίου 2018, η τιμή της POLY έπεσε από 0,746 $ και παρέμεινε χαμηλή, φθάνοντας τα 0,095 $ έως τις 18 Ιανουαρίου 2021.

Τρέχουσα τιμή, όριο αγοράς, & Λεπτομέρειες προμήθειας

Από τη στιγμή της γραφής, το τιμή POLY είναι 0,093391 $ με 24ωρο όγκο συναλλαγών 1,409,039 USD. Η POLY κατατάσσεται σήμερα στον αριθμό # 186 στο όριο της αγοράς κερμάτων και έχει σημειώσει πτωτική τάση 1,40% τις τελευταίες 24 ώρες. Η POLY έχει ανώτατο όριο αγοράς 51.894.753 $ και κυκλοφορία 555.670.901 POLY.

Ωστόσο, η μέγιστη προσφορά του δεν είναι γνωστή. Για να ανταλλάξετε ενεργά το POLY, θα το βρείτε σε ανταλλαγές όπως Binance, HitBTCi, Huobi Global, CoinBene και VCC Exchange. Το POLY είχε το τελευταίο υψηλό όλων των εποχών στις 18 Φεβρουαρίου 2018, στα 1,59 $ και σήμερα είναι -94,2%, ενώ το χαμηλό όλων των εποχών ήταν στις 13 Μαρτίου 2020, στα 0,01100606 $. 

δίκτυο πολυμαθώνΔίκτυο Polymath (POLY)

Κατάταξη: 125$ 0,423035 Τιμή (BTC) .000.00000800Marketcap$ 341.06 M Όγκος$ 20,59 M24h Αλλαγή 2,35% Συνολική προσφορά 1.000,00 M POLY

Προβλέψεις μελλοντικών τιμών Polymath (POLY)

Η ύπαρξη εξαιρετικών συνεργατών μπορεί να επηρεάσει την τιμή ενός διακριτικού. Καθώς το διακριτικό λαμβάνει περισσότερους συνεργάτες, οι θήκες χρήσης του αυξάνονται, και έτσι η ζήτηση και η προσφορά του και τελικά η τιμή του Η Polymath έχει συνεργάτες όπως το t-Zero, το BlockEstate και το MintHealth. Παρόλο που οι προβλέψεις δεν είναι συνήθως αλάνθαστες, αρκετοί ειδικοί έχουν προβλέψει τη μελλοντική τιμή του POLY. Αυτός ο οδηγός προβλέψεων Polymath θα εξετάσει μερικές από τις προβλέψεις για το POLY.  

Οι ειδικοί πρόβλεψης κρυπτονομισμάτων Walletinvestor προβλέπουν ότι το νόμισμα θα αξίζει 0,346 $ τα επόμενα 5 χρόνια. Ωστόσο, το Digitalcoinprice έχει διαφορετική άποψη και βλέπει το κέρμα να φτάνει τα 0,407 $ το 2025. Από την άλλη πλευρά, η Crypto-rating μοιράζεται παρόμοιες προβολές με την Walletinvestor, βλέποντας ότι η τιμή του POLY φτάνει τα 0,3435 $ σε πέντε χρόνια. 

Βραχυπρόθεσμες προβλέψεις

Αλλαγή τιμής
1 ημέρα 0,0943 0,97%
1 εβδομάδα 0,0964 2,25%
1 μήνα 0.1008 0,85%
1 χρόνος 0.1504 31,3%

Μακροπρόθεσμη πρόβλεψη

Αλλαγή τιμής
1 χρόνος 0.1504 31,3%
2 χρόνια 0,2849 47,1%
3 χρόνια 0.1424 -100%
5 χρόνια 0,7205 80,2%

* Αυτή η πρόβλεψη τιμών βασίζεται στα δεδομένα που συλλέγονται από διάφορες πηγές που προορίζονται αποκλειστικά για εκπαιδευτικούς σκοπούς και δεν πρέπει να θεωρούνται επενδυτικές συμβουλές. Οι χρήστες πρέπει να κάνουν τη δική τους έρευνα πριν επενδύσουν.

Πρόβλεψη τιμής Polymath 2021

Μέχρι το τέλος του έτους 2021, χρησιμοποιώντας πρόβλεψη, αλγοριθμική ανάλυση και ενέργεια, προβλέπουμε ότι ένα Polymath (POLY) θα φτάσει τα 0,50542 $, μια εντυπωσιακή αύξηση 31,3% εντός του έτους. 

Πρόβλεψη τιμής Polymath 2022

Προβλέπουμε αύξηση 47,1% στην τιμή POLY έως το τέλος του 2022 και ένα Polymath (POLY) θα μπορούσε να αξίζει περίπου 0,284954 $. Αυτό θα είναι σχεδόν 50% αύξηση της τιμής και ελπίζουμε ότι θα αυξηθεί περισσότερο.

Πρόβλεψη τιμής Polymath 2025

Ενώ αναμένουμε μια πτωτική τάση για το POLY το 2023, οδηγώντας σε απώλεια -100% στην τιμή, το έτος ενδέχεται να αντιμετωπίσει μια μετατόπιση. Πιθανότατα θα εμφανιστούν περισσότερα tokens ασφαλείας τα επόμενα χρόνια και το Polymath μπορεί να είναι και πάλι στο επίκεντρο των πραγμάτων, οδηγώντας σε αύξηση της τιμής έως το 2025. Ένα POLY πιθανότατα να αξίζει 1,146349 $. Ας ελπίσουμε ότι, μέχρι το τέλος του έτους, θα ωθήσει το $ 2. 

Είναι το Polymath μια καλή επένδυση?

Δεδομένου ότι η αγορά κρυπτογράφησης είναι ασταθής, πολλοί επενδυτές αναζητούν μάρκες που προσφέρουν λίγο ασφάλεια. Δεδομένου ότι το POLY συμμορφώνεται με τους κανονισμούς SEC, το καθιστά ασφαλές στοίχημα. Προσφέρει επίσης μόχλευση για την ασφάλιση των μαρκών ασφαλείας. Δεδομένου ότι το PolyMath είναι πρωτοπόρος στη δημιουργία Προσφορών Διακριτικών Ασφαλείας, εξαλείφει την ανάγκη για μεσάζοντες στη δημιουργία διακριτικών ασφαλείας. Ωστόσο, πολλοί παράγοντες καθορίζουν την επιτυχία ενός διακριτικού μακροπρόθεσμα.

Η εταιρεία μπορεί να λάβει τη σωστή απόφαση στο μέλλον που θα γυρίσει την τιμή του διακριτικού ή θα πάρει μια χαζή απόφαση και θα πετάξει την αξία του διακριτικού έξω από το παράθυρο. Ωστόσο, γνωρίζοντας τι σημαίνει ένα έργο, η ομάδα και οι συνεργάτες που συμμετέχουν, καθώς και ο χάρτης πορείας του διακριτικού, μπορούν να βοηθήσουν να επηρεάσουν το επενδυτικό δυναμικό του νομίσματος. Στην περίπτωση του POLY, είναι δίκαιο να πούμε ότι έχει όλες τις δυνατότητες να είναι μια καλή επένδυση.

Πώς να αγοράσετε το Polymath?

Για μακροπρόθεσμους κατόχους, είναι απαραίτητη η εύρεση ενός κατάλληλου πορτοφολιού για την αποθήκευση των νομισμάτων σας. Δεν είναι ασφαλές να κρατάτε ένα κέρμα μακροπρόθεσμα σε μια ανταλλαγή. Παρόλο που οι βραχυπρόθεσμοι κάτοχοι ή έμποροι μπορούν να χρησιμοποιούν ανταλλαγές για ευκολία μεταφοράς περιουσιακών στοιχείων, εξακολουθεί να είναι σημαντικό να υπάρχει ένα πορτοφόλι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το MyEtherWallet για την αποθήκευση του POLY, δεδομένου ότι είναι διακριτικό ERC20. Μπορείτε επίσης να δείτε τα διακριτικά POLY σας στο MetaMask, Parity, Ethereum Wallet / Mist, imToken και Exodus. Υπάρχει επίσης πρόβλεψη για σκληρά πορτοφόλια όπως το Ledger Nano S. 

Μπορείτε να αγοράσετε το POLY από τα ακόλουθα χρηματιστήρια Binance, HitBTCi, Huobi Global, CoinBene και VCC Exchange. Μπορείτε να αγοράσετε το POLY on Binance ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα. 

ΒΗΜΑ 1: Δημιουργήστε έναν λογαριασμό Binance και ολοκληρώστε τη διαδικασία ρύθμισης, συμπεριλαμβανομένης της διαδικασίας επαλήθευσης 2FA για ασφάλεια.

ΒΗΜΑ 2: Χρηματοδοτήστε το πορτοφόλι σας καταθέτοντας USD στο πορτοφόλι σας χρησιμοποιώντας τραπεζική μεταφορά ή την πιστωτική σας κάρτα.

ΒΗΜΑ 3: Μετατρέψτε το USD σε BTC ή ETH και, στη συνέχεια, αγοράστε το POLY μαζί του. 

Μπορείτε επίσης να επαναλάβετε τα παραπάνω βήματα για άλλες ανταλλαγές και να αγοράσετε, να κρατήσετε ή να πραγματοποιήσετε συναλλαγές POLY. Μπορείτε επίσης να μεταφέρετε το POLY σας σε οποιοδήποτε πορτοφόλι της επιλογής σας εάν είστε κάτοχος μακροχρόνιας. Οι βραχυπρόθεσμοι κάτοχοι μπορούν να ανταλλάσσουν POLY σε χρηματιστήρια χρησιμοποιώντας την τιμή για να καθορίσουν την κίνηση της τιμής. 

Εάν αυτό ακούγεται πολύ δουλειά, μπορείτε πάντα να κάνετε μια γρήγορη ανταλλαγή σε μέρη όπως το Changelly ή το ChangeNOW!

Περισσότερες πληροφορίες για το Polymath

Τι είναι το Polymath?

Το Polymath δημιουργήθηκε ως αποτέλεσμα της κρίσης ICO 2017/2018 που είχε ως αποτέλεσμα πολλά scammy έργα να συμπληρώνουν τον χώρο κρυπτογράφησης. Η Polymath πιστεύει ότι το blockchain είναι πιο κατάλληλο για κινητές αξίες και επομένως απλοποιεί τη νομική διαδικασία δημιουργίας και πώλησης διακριτικών ασφαλείας.

Επίσης, δημιουργήθηκε ένα νέο πρότυπο token, το STO2, και επιβάλλει τη συμμόρφωση της κυβέρνησης χάρη στον πρωτοπόρο του, Polymath. Εκτός από το STO2, το Polymath, περιλαμβάνει επίσης άλλα υπο-πρότυπα για διακριτικά ασφαλείας, όπως ERC1594, ERC1643, ERC1644, μεταξύ άλλων. Το Polymath εξυπηρετεί μια πολύ απαραίτητη ανάγκη στη χρηματοπιστωτική αγορά παρέχοντας κανονιστική συμμόρφωση και ταυτότητα στο blockchain. 

Η Polymath Inc. έχει συσταθεί στην πολιτεία των Μπαρμπάντος και είναι εγγεγραμμένη στην Επιτροπή Ασφαλείας και Ανταλλαγής των ΗΠΑ (SEC). Ιδρύθηκε από τον Trevor Koverko, ο οποίος είναι επίσης διευθυντής της Polymath Inc. και συνιδρυτής, Chris Housser. Η Polymath υπέβαλε ειδοποίηση που εξαιρεί τον εαυτό της από την προσφορά κινητών αξιών μέσω της ICO με την SEC στις 25 Ιανουαρίου 2018. Η πλατφόρμα της έχει σχεδιαστεί μοναδικά για να φιλοξενήσει τέσσερα επίπεδα στο blockchain της, και περιλαμβάνουν πρωτόκολλο, εφαρμογή, νομική και ανταλλαγή.

Το επίπεδο πρωτοκόλλου αντιπροσωπεύει το έξυπνο συμβόλαιο που περιλαμβάνει όλους τους όρους που είναι ενσωματωμένοι στο blockchain. Τα διακριτικά ασφαλείας δημιουργούνται στο επίπεδο εφαρμογών, ενώ το νομικό επίπεδο στεγάζει το επίπεδο διακυβέρνησης δικτύου και το πρόγραμμα ανταλλαγής ανταλλαγών λειτουργεί ως καθολικό bitcoin. Έτσι, το δίκτυο είναι ένα στενά πλεκτό δίκτυο που επικεντρώνεται στην ασφάλεια των επενδυτών, όπου τα πρότυπα δημιουργούνται και χρησιμοποιούνται από διαπιστευμένους δικηγόρους. Το επίπεδο ανταλλαγής λειτουργεί όπως το ψηφιακό καθολικό του Bitcoin. Το Poly είναι μια πλατφόρμα ST πλήρους στοίβας και έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε ο καθένας να μπορεί να εκδίδει ασφάλεια όταν το χρησιμοποιεί. 

Η ομάδα

Το Polymath έχει μια ομάδα ειδικών εμπειρογνωμόνων που εργάζονται στο έργο. Οι συνιδρυτές του περιλαμβάνουν τον Trevor Koverko και τον Chris Housser, ο Thomas Borrel κατέχει τη θέση του CPO, ο Pablo Ruiz είναι ο VP, ENGINEERING, Michael Buchanan (VP, FINANCE), Adam Dossa (Διευθυντής blockchain), Rachel Kuper (VP marketing), και Τζέσε Λάνκαστερ (Επικεφαλής Έρευνας)

Τελική ετυμηγορία 

Η Polymath προσβλέπει στη δημιουργία αγοράς για προγραμματιζόμενα tokens. Για να δημιουργήσετε έναν κόσμο όπου οι επιχειρήσεις μπορούν να αποκτήσουν κεφάλαια και οι επενδυτές μπορούν να επενδύσουν με ασφαλή και λογικό τρόπο. Το Polymath έχει ήδη αναπτύξει πάνω από 200 μάρκες στο δίκτυο που βασίζεται στο Ethereum και πρόκειται να λανσάρει το προϊόν Polymesh που θα είναι αποκλειστικά για ρυθμιζόμενα περιουσιακά στοιχεία.

Το Polymath επικεντρώνεται στη δημιουργία μιας υποδομής που επιτρέπει στους επενδυτές να διατηρούν μάρκες σε ένα αναγνωρίσιμο, συμβατό και ασφαλές οικοσύστημα blockchain. Σε αυτόν τον Οδηγό πρόβλεψης τιμών Polymath, βλέπουμε ότι μέχρι το τέλος του 2025, η POLY μπορεί να ανεβάζει τα $ 2. Ωστόσο, η ομάδα της έχει πολλούς ρόλους για να εκπληρώσει την υπόσχεση χάρτης πορείας ανησυχεί. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner