Power Ledger Price Prediction (POWR) för 2021, 2022 och 2025

Oavsett om du bara tar dina första steg i kryptovalutahandel eller en erfaren expert, letar du säkert efter nya investeringsmöjligheter. Om så är fallet är du redan medveten om att det finns tusentals olika kryptovalutor där ute, och att många av dem är värda bara öre. Det finns till och med tokens som kostar långt under 0,01 USD. Om du tittar på billiga kryptovalutor har du förmodligen stött på Power Ledger-token (POWR) och undrar om det är ett bra investeringsalternativ. Läs vidare för en Prisförutsägelse för kraftbok för 2021, 2022 & 2025. Det kan bara hjälpa dig att bestämma om det är värt att investera i.

Historisk prisanalys för kraftbok

kraftbok historiskt pris

Power Ledger är ett australiensiskt blockchain-baserat företag som försöker göra tillgång till energi mer demokratisk, prisvärd och effektiv för alla. Power Ledger token’s Initial Coin Offering (ICO) ägde rum i slutet av 2017 och blev det största crowdfunding-projektet i australiensisk historia. Enligt data från cmc.io var POWRs pris under ICO 0,09 USD och myntet nådde sin högsta tid den 7 januari 2018 och toppade till 1,89 USD. All-time-low var 0,0318 USD den 13 mars 2020.

Aktuellt pris, marknadsvärde, & Leveransdetaljer

När denna artikel skrivs finns det 432 229 654 Power Ledger-tokens i omlopp (43% av totalt 1 miljard tokens). 1 POWR kostar 0.3225 USD med en handelsvolym dygnet runt på cirka 68 miljoner USD och en Börsvärde på knappt 139 miljoner USD.

Power Ledger (POWR) Prognoser för framtida prisprognoser

Naturligtvis kan ingen riktigt förutsäga framtiden och om du inte springer runt i tid och rum i en blå ruta, kan du inte riktigt veta hur mycket någon token kommer att vara värd imorgon, än mindre om fem år framöver. Men det finns förutsägelsesalgoritmer. Handelsexperter har skapat mycket specialiserad programvara som analyserar marknadstrender för både varje enskilt symbol och för hela kryptovalutamarknaden för att förutsäga framtida priser. Och vi kan titta på deras Prognoser för Power Ledger, både på kort och lång sikt.

Kortsiktig prognos

Efter

Pris

Förändra

1 dag

0,364468 USD

+11,2%

1 vecka

0,390583 USD

+20,2%

1 månad

0.248614 USD

-27,5%

6 månader

0,525840 USD

+57,9%

1 år

0,557745 USD

+69,73%

Långsiktig prognos

Efter

Pris

Förändra

1 år

0,383745

+69,73%

2 år

0,739989

+123,81%

3 år

1.080057

+228,36%

4 år

1.782721

+411,39%

5 år

2.898050

+777,46%

* Denna prisförutsägelse baseras på data som samlats in från olika källor som endast är avsedda för utbildningsändamål och inte tas som investeringsråd. Användare bör göra sin egen forskning innan de investerar.

Prisförutsägning för kraftbok 2021

Kryptovalutamarknaden som helhet hade ett tufft år 2019 men visar tecken på förbättring i början av 2021 trots den globala COVID-19-pandemin. Men prisförutsägningsalgoritmer visar att 1 POWR kan vara värt cirka 0,3986 USD i slutet av året. Det skulle innebära en ökning med cirka 60%.

Prisförutsägelse för kraftbok 2022

Algoritmerna uppskattar att Power Ledger kommer att se en prisökning på nästan 125% till cirka 0,73 USD / POWR i slutet av 2022.

Prisförutsägelse för kraftbok 2025

Enligt prisprognosalgoritmen kommer 1 POWR att vara värt cirka 2,89 USD i slutet av 2025; en nästan åttafaldig ökning från sitt nuvarande pris.

Är Power Ledger en bra investering?

Framgången för Power Ledger beror på hur framgångsrikt företagets demokratiska, prisvärda, effektiva energiprogram är. Och hittills verkar de blomstra, med 23 olika projekt i åtta länder. Det, plus prisförutsägningsalgoritmerna, verkar peka på Power Ledger är en bra investering på lång sikt.

Hur man köper kraftbok?

Om du är intresserad av att få tag på några Power Ledger-tokens, är den första frågan du måste ställa dig själv var du kan köpa dem. Webbplatser som cmc.io och coincodex.com kan berätta vilka börser som visar POWR-token och vilka handelspar som är tillgängliga. En snabbsökning berättar för oss två viktiga saker: För det första finns det inget fiat / POWR-handelspar någonstans, så du måste använda krypto för att köpa dina tokens. För det andra är Binance den största börsen i POWR-handelsvolym, där du kan köpa Power Ledger med Bitcoin-, Ether- eller Binance-tokens..

Låt oss anta att du ska använda Binance för att köpa POWR med ETH. Logga först in på ditt Binance-konto och om din ETH finns i en personlig plånbok (som det borde vara) måste du överföra Ether från din personliga plånbok till din Binance-plånbok. När dina tokens är där klickar du på “Markets” i det övre bandet.

förutsägelse för kraftbok - Binance

Klicka på fliken ALTS-marknader på den här sidan och skriv POWR i sökrutan till höger. Du bör se POWR / ETH-handelsparet. Klicka på det.

Detta tar dig till rätt marknadssida där du kan skriva in hur mycket ETH du vill spendera och slutligen klicka på KÖP POWR-knappen längst ner. Det är allt! Dina Power Ledger-token ska finnas i din plånbok om några minuter.

Mer information om kraftbok

Som vi sa tidigare är Power Ledger kryptovalutan bakom Power Ledger-energiprojektet. En del av er kanske inte vet att Australien är ett av de länder där energi är dyrare, så det var den naturliga födelseplatsen för ett projekt som detta. Power Ledger-projektet låter dig installera solpaneler i ditt hem eller kontor och sedan sälja din överskottsenergi till andra användare, lagra energi i batterier för att sälja senare eller till och med sälja energi tillbaka till din energihandlare.

Naturligtvis kan detta innebära många tillstånd och regler som kan variera från stat till stat eller land till land, men intresset för detta projekt tar verkligen fart. För mer information om vad de åstadkommer, besök gärna deras hemsida på powerledger.io.

Laget

förutsägelse för kraftbok

Power Ledgers team består av:

 • Dr. Jemma Green (styrelseordförande och grundare), som arbetade för Londons JP Morgan innan han fick en doktorsexamen. i elmarknadsstörningar och var biträdande borgmästare i Perth. Hon grundade Power Ledger 2016 och fick 2018 EY Fintech Entrepreneur of the Year Award.
 • John Bulick (teknisk chef och medgrundare), en pionjär inom australiensisk blockchain-utveckling, som redan har utvecklat blockchain-baserad teknik för hantering av foton, videor, dokument och medicinska journaler.

  Vinod Tiwari (chef för affärsutveckling och försäljning), en kandidatexamen i elektroteknik och tidigare teknisk försäljningschef för General Electric India.

 • Caren McLaren (försäljning & Business Development Executive), med 17 års erfarenhet av att arbeta i västra Australiens energibransch.

  Anya Nova (Crypto Economist & Business Development Manager), en entusiastisk kryptoekonom, chef för Blockchain Australia och mottagare av australiensiska Blockchain Leader of the Year 2019.

 • Dr Bill Tai (global ambassadör & Advisor), en riskkapitalist sedan början av 1990-talet, har han varit i styrelsen för sju börsnoterade företag som han hjälpte till att växa från startups. Han är professor i innovation vid Curtin University.
 • Professor Peter Droege (Europambassadör), chef för Liechtensteins institut för strategisk utveckling, är en världsberömd expert på stadens hållbarhet och avancerad stadspolitik och design.

Power Ledger-teamet vann Richard Bransons internationella Extreme Tech Challenge 2018.

Prisförutsägelse för kraftbok: Slutsats

Power Ledger är en av de kryptovalutor som är kopplade till ett stort projekt som verkligen kan förändra världen. Om det finns en sak som alla behöver för att leva en modern livsstil, så är det energi. Utan den kunde jag aldrig ha skrivit den här artikeln, och du skulle inte kunna läsa den. Många människor, särskilt i utvecklade länder, är inte helt medvetna om hur värdefull energi är (förutom kanske när det är dags att betala den månatliga elräkningen).

Ändå kan energipriserna variera vilt från en plats till en annan, även inom samma land. Distributionen av el involverar ett komplext nätverk av energiproducenter (som använder fossila bränslen, vattenkraft, geotermisk kärnkraft etc.), energihandlare (ditt lokala kraftföretag) och slutanvändare. Power Ledger skulle möjliggöra ett jämnare, effektivt och prisvärt system som skulle gynna alla. Naturligtvis beror detta på lokala regler och tillstånd, speciellt om Power Ledger-nätet måste anslutas till huvudnätet. Men många regeringar lyssnar och öppnar upp sinnet för denna teknik.

Framtiden ser ljus ut för projektet, och det får symbolens värde som en långsiktig investering mycket bra. Naturligtvis säger vissa att POWR kommer att vara absolut värdelös på mindre än ett år, och andra förutspår ett pris på nästan 2 USD i slutet av 2025. Vi har tagit mer konservativa algoritmer och ger en Power Ledger-prisförutsägelse på 0,396 USD vid slutet av 2021, 0,73 2022 och 2.899 2025. Prognoserna ser bra ut, så du kanske bara vill hoppa ombord och få några POWR-tokens idag. Lycklig handel!

Se även:

 • FunFair-prisförutsägelse
 • EOS-prisförutsägelse

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner