Prediction for decred price (DCR) for 2021, 2022 og 2025

Skal du købe Decred (DCR) i dag? Hvad er Decred, hvordan blev det til, og hvad er dets fremtid? Vil det vokse, eller vil det, som så mange andre altcoins, gå i dvale? Hvis du undrer dig over disse spørgsmål og ønsker et klart og kortfattet svar, er du snublet over den rigtige webside. Ved at anvende algoritmisk analyse på historiske data indsamlet fra forskellige kilder kan vi foretage et rimeligt gæt på Decred’s forventede fremtid. Uden yderligere ado, lad os så først gå i dybden med denne kryptomønts oprindelse og dens historiske ydeevne med denne artikel.

forudsagt prisforudsigelse

Udtænkt og designet af Jake Yacom-Piatt, administrerende direktør for CompanyO, Afkrævet tackler et af de mest stædige problemer, der har plaget bitcoin lige siden populariseringen: problemerne med centralisering, eller bedre sagt, oligopol. Bitcoin-minedrift, som kræver en enorm mængde energi, er uden for rækkevidde for almindelige brugere med almindelige computere og bliver derfor monopoliseret af en håndfuld virksomhedsfirmaer (såsom Blockstream), der udøver baleful indflydelse på en hel blockchain-udvikler fællesskab.

Denne begivenhed besejrede formålet eller rettere forrådte løftet om blockchain-revolutionen: decentralisering. Oplysninger skrues ud af hænderne på centrale vogtere og distribueres til netværket som helhed. Bitcoin, der startede som et oprør mod centralbanker og deres virksomhedsmodtagere, blev ved at søge at ødelægge.

I et forsøg på at reformere bitcoin og gendanne sit oprindelige løfte lancerede Yacom-Piatt sammen med en anonym udvikler ved navn _ingsoc i 2016 en ny valuta kaldet Decred, som står for decentraliseret kredit; Målet var at revidere hele styringsmodellen for bitcoin, så spirende oligopolier kunne blive nippet i knoppen.

Hvordan fungerer Decred?

Decred har offentliggjort sin egen forfatning, der blandt andet lister princippet om “Multi-Stakeholder Inclusivity.” Det betyder i almindeligt sprog en balance mellem oligarkernes interesser og samfundet generelt. Med andre ord, respekter minearbejdernes ønsker (som udøver, i enhver blockchain, en indflydelse, der svarer til deres multimillion-dollar ASIC-udstyr) og af brugerne, der kun køber og bruger.

Decred er afhængig af en konsensusmekanisme, der hverken er rent POW (proof-of-work, der favoriserer minearbejdere) eller POS (proof-of-stake, som eliminerer minedrift helt), men snarere noget, der blander de to. Præcis hvordan denne hybridmekanisme er struktureret er for kompliceret til at blive forklaret i en indledende artikel som denne. Det er dog genialt nok til at sikre, at ingen interessegrupper kan tilsidesætte andre ved at træffe beslutninger.

Denne unikke mekanisme styres i en offentlig platform kaldet Politeia, som blev lanceret i 2018. Politeia giver enhver mulighed for at indsende forslag vedrørende den fremtidige udvikling af Decred. Når forslaget er indsendt, screenet for spam og undersøgt af administratorer, stilles det til afstemning. Forslaget kan redigeres efter brugerfeedback, og når samfundet stemmer for det, kan arbejdet begynde. Da Politeia er en open source-platform, kan ethvert kryptonetværk vedtages, der ønsker at udvide brugerindgangen i deres styring.

Afkendt opstår således på grund af dybe skuffelser over bitcoin og reagerer på et reelt behov. Det ønsker at injicere en form for demokratisk konsensus i en offentlig sfære, som en håndfuld oligarker har truet med at forbruge. Det er fortsat et åbent spørgsmål, om det kan nå sin ambitiøse dagsorden. Er arkitekturen i Politeia, sofistikeret som den er, stabil og robust nok til at afbalancere de forskellige gruppers interesser? Vil det bevare sin stabilitet, når det begynder at skaffe mainstream-adoption?

Vil det være i stand til at indeholde ondsindede spillere? Dette er dybe og flerårige spørgsmål, som politiske filosoffer, begyndende med Aristoteles, har overvejet i to årtusinder. Decred kan ikke forventes at løse dem med et slag. Vi kan dog bifalde det oprigtigt for at turde hæve dem for første gang i kryptorummet.

Afkrævet Historisk prisanalyse

Efter ICO i februar 2016 samlede Decred sig fra under $ 1 til $ 2,39. Derefter forsvandt den i intervallet 70-80 cent før kryptotyren i 2017 og 2018, da den skalerede de hidtil usete højder på $ 110 til $ 120. Derefter styrtede det ned til det mere bæredygtige interval på $ 20- $ 30, men er siden steget til en høj 50’ers. Samlet set er prisbanen (indledende stigning, sløvende gennemgang, sprudlende bull-run, crash og sen genoplivning) blevet observeret i adskillige andre valutaer, der blev lanceret i de sidste fem år..

Nuværende pris, markedsværdi, & Leveringsdetaljer

Decred er steget med 15,47% i skrivende stund med prisen på $ 58,58 pr. Token. Altcoin har en markedsværdi på $ 752,75 millioner, en samlet forsyning på 21,00 millioner DCR.

dekreteretAfkrævet (DCR)

Rang: 49$ 150,42 Pris (BTC) .000,00298000 Markedskap$ 1,91 BVolume$ 36,34 M24h Ændring0,7% Samlet forsyning21,00 M DCR

Afkrævet Forudsigelser om fremtidige prisforudsigelser

Prisforudsigelse er afhængig af omhyggelig brug af algoritmiske teknikker til analyse af historiske data og en fremskrivning af disse data på kort og lang sigt i fremtiden. For nylig har analytikere brugt dyb læring eller maskinlæringsværktøjer til at identificere de tendenser, som traditionelle teknikker sandsynligvis vil savne. Under alle omstændigheder har kunstig intelligens været et stadig mere populært værktøj til at analysere store datablokke, herunder historiske data om kryptokurver.

Kortsigtet prognose

AfterPriceChange
1 dag 59.1 1,35%
En uge 62.3 6,84%
1 måned 77,5 32,9%
1 år 109,9 88,5%

Langsigtet prognose

AfterPriceChange
1 år 109,9 88,5%
2 år 105,7 81,3%
3 år 125,2 114%
5 år 150,6 158%

* Denne prisforudsigelse er baseret på data indsamlet fra forskellige kilder, der kun er beregnet til uddannelsesmæssige formål og ikke tages som investeringsrådgivning. Brugere bør gøre deres egen forskning, før de investerer.

Forudsigelse om nedsat pris 2021

Decred har et enormt vækstpotentiale. Med gode grundlæggende forhold og et lidenskabeligt udviklerfællesskab vil Decred sandsynligvis konstant opgradere sig selv og opfylde milepæle efter milepæle i sin søgen efter at opnå guldstandarden for kryptovaluta.

I henhold til prognosen og algoritmisk analyse kunne prisen på 1 Decred token (DCR) muligvis være omkring $ 59,1 i 2021.

Afkrævet Prisforudsigelse 2022

Mens Bitcoin og Ethereum stadig sandsynligvis forbliver de ubestridte dobbelte monarker i kryptorummet, vil Decred helt sikkert få fart med sin inkluderende regeringsfilosofi og dens stadig mere sofistikerede teknologiske innovationer.

I henhold til prognosen og algoritmisk analyse kunne prisen på 1 Decred token (DCR) potentielt være omkring $ 109,9 i 2022.

Afkrævet Prisforudsigelse 2025

Dette år vil være et vendepunkt ikke kun for Decred, men for kryptokurver som helhed. For dette er året, hvor blockchain sandsynligvis bliver mainstream i samfundet med hver mor-og-pop-investor med sin egen kryptoportefølje. Dette år vil også afgøre, hvilke mønter der overlever, og hvilke der går i stykker. Decred er sandsynligvis ikke kun for at overleve, men også for at trives.

I henhold til prognosen og algoritmisk analyse kan prisen på 1 Decred token (DCR) potentielt være omkring $ 133,7 i 2025.

Er dekreteret en god investering?

Spørgsmålet er et teknisk spørgsmål om fremtidig pris og et filosofisk spørgsmål, der går ind i selve hjertet af betydningen af ​​demokratisk kontrol. Decred er stolt af sin sofistikerede ledelsesstruktur, der sigter mod at inkludere interessenter fra hvert hjørne. Men det er lettere at opretholde demokrati i en bystat end i et tværnationalt imperium, og Decred er endnu en bystat, lille, homogen og bundet med bånd af samfund.

Vil det være i stand til at opretholde sin regeringsarkitektur, når det først begynder at tiltrække hundreder af tusinder af mainstream-brugere, der søger at høre deres stemmer? Vil det være i stand til at give alle hans eller hendes skyld? Hvordan afvejes modstridende interesser? Der er ikke noget svar på dette spørgsmål. Det er et flerårigt puslespil, og kun tiden vil vise, hvordan alt vil blive.

 Sådan køber du Decred

Decred er tilgængelig i sådanne almindelige børser som Binance eller Bittrex. For at købe Decred skal du først åbne en konto og sikre den konto med tofaktorautentificering. Decred kan købes med Bitcoin eller Ethereum i disse børser. Hvis du ønsker at bruge fiat-valuta, kan det være en bedre idé at gå til Coinbase for først at veksle noget bitcoin til fiat og bruge bitcoin til at købe valuta i Binance.

Det siges, at DCR, der blev bygget på bitcoin-codebase, ikke er et ERC-20-token, der er bygget på Ethereum. Afkendt kan derfor ikke opbevares i nogen ERC-20-kompatible tegnebøger. DCR-kompatible tegnebøger kan downloades fra Decred-webstedet.

Flere oplysninger om decred

Holdet

Decred er afhængig af en ny vækstmodel, hvor bidragsydere aflønnes for deres arbejde. Praler af et antal entreprenører, der har bidraget til projektet. Jake Yacom-Piatt er projektleder, mens Jonathan Zeppettini leder internationale operationer.

Konklusion 

Decred er et svar på en række alvorlige mangler, der har plaget kryptokurver som bitcoin lige siden deres fremkomst. Disse mangler – centralisering, oligarkisk kontrol, uansvarlig regeringsførelse – truer med at underminere selve målet med decentral styring, som blockchain er opfundet for. For at få fat på disse sygdomme forsøger Decred at injicere et mål for demokratisk kontrol i systemet. Det er stadig at se, om dette projekt vil lykkes.

Der er ingen tvivl om Decred-holdets teknologiske kaliber eller den interne sammenhæng og den intellektuelle ambition i dets langsigtede dagsorden. Men mens den menneskelige natur er, hvad den er, kan prisen på demokrati være for stejl til at bære.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner