QTUM-hintaennuste vuosille 2021, 2022 ja 2025

Jokainen salauskauppias, riippumatta siitä, onko tulokas vai veteraani, etsii aina seuraavaa tulevaa tunnusta, johon sijoittaa. Yhden tai kourallisen rahakkeiden valitseminen satojen tuhansien joukosta voi olla pelottavaa. Jotkut kryptovaluutat eivät todennäköisesti koskaan nouse.

Mutta ihmiset sanovat kerran Bitcoinista. Ja on myös erittäin mahdollista, että yksi monista penniäkään kryptoista näkee lopulta niiden arvon nousevan ennätyskorkeuksiin.

QTUM (lausutaan “kvantti”) on yksi niistä rahakkeista, joka on saanut viime aikoina paljon huomiota, ja ehkä ihmettelet, onko se hyvä sijoitusvaihtoehto.

Lue QTUM-hintaennuste vuosille 2020, 2022 & 2025. Se voi vain auttaa sinua päättämään, kannattaako se ostaa.

QTUM-hintaennuste

QTUM Historiallinen hinta-analyysi

QTUM on salausvaluutta, joka käyttää Qtumin estoketjua. Qtum on jännittävä konsepti siinä mielessä, että se on älykkäitä sopimuksia tukeva lohkoketju, kuten Ethereum tai EOS, joka on luotu ajatuksella yhdistää salausmaailman kahden suurimman nimen parhaat piirteet: Bitcoin ja Ethereum.

QTUM: n alkuperäinen kolikoiden tarjoaminen (ICO) tapahtui maaliskuussa 2017 ja keräsi hieman yli 15,6 miljoonaa SD: tä. Cmc.io: n tietojen mukaan QTUM: n hinta ICO: n aikana oli 0,31 USD, kaikkien aikojen korkein hinta oli 6. tammikuuta 2018 (korkeimmillaan 100,22 USD) ja kaikkien aikojen alin hinta oli 0,77 USD, noin 13. maaliskuuta. , 2020. Noin kaksi kuukautta ennen tämän artikkelin kirjoittamista.

Nykyinen hinta, markkina-arvo ja toimitustiedot

Tämän artikkelin kirjoittamisen aikana liikkeessä on 96688628 QTUM-tunnusta (89,7% 107822406 merkistä). 1 QTUM: n hinta tänään, 11. toukokuuta 2020, on 1,41 USD, 24 tunnin kaupankäyntivolyymi on vajaat 425,5 miljoonaa USD ja markkina-arvo hieman yli 136,5 miljoonaa USD.

qtumQtum (QTUM)

Sijoitus: 93$ 6.14Hinta (BTC) Ƀ0.00012200$ 633,94 MVolume$ 552,53 M24h Muutos3,3% Kokonaistarjonta107,82 M QTUM

QTUM-hintaennuste

Kukaan ei voi ennustaa tarkasti tulevaisuutta, ja koska kristallipalloni on vaihdettava emolevy, en voi edes yrittää ennustaa kuinka paljon QTUM on huomisen arvoinen, puhumattakaan viiden vuoden päästä.

Mutta sekä kaupankäynnin että matematiikan asiantuntijat ovat kehittäneet hintaennuste-algoritmeja ja soveltaneet niitä melkein kaikkiin siellä oleviin tunnuksiin.


Näitä algoritmeja on käytetty myös koko kryptovaluuttamarkkinoilla. Katsotaanpa joitain QTUM-hintaennusteita, sekä lyhyen että pitkän aikavälin.

Lyhytaikainen ennuste

AfterPriceChange
1 päivä 1,25 dollaria -11,35%
1 viikko 1,48 dollaria +4,96%
1 kuukausi 1,74 dollaria +23,4%
6 kuukautta 1,28 dollaria -9,31%
1 vuosi 1,07 dollaria -24,25%

Pitkän aikavälin ennuste

AfterPriceChange
1 vuosi 1,07 dollaria -24,25%
2 vuotta 1,17 dollaria -16,68%
3 vuotta 2,13 dollaria +51,15%
4 Vuotta 3,35 dollaria +137,86%
5 vuotta 3,69 dollaria +161,65%

QTUM-hintaennuste vuodelle 2020

Salausvaluuttamarkkinoilla kokonaisuudessaan oli karkea vuosi vuonna 2019, mutta ne osoittavat parannusta vuoden 2020 alussa globaalista COVID-19-pandemiasta huolimatta.

Erityisesti QTUM kiinnitti monien kauppiaiden huomion, koska viime vuoden laskusuuntaus ei vaikuttanut siihen liian kovasti.

Tästä kiinnostuksesta huolimatta hintaennuste-algoritmit osoittavat QTUM-laskusuuntausta vuonna 2020, ja niiden odotetaan olevan 1,07 USD vuoden lopussa.

Se tarkoittaisi noin 24 prosentin laskua. Joten QTUM ei näytä hyvältä vaihtoehdolta lyhyellä aikavälillä.

QTUM-hintaennuste vuodelle 2022

Algoritmien arvioiden mukaan QTUM: n hintojen elpyminen on hieman noin 1,17 USD vuoden 2022 loppuun mennessä. Se olisi silti noin 17% alhaisempi kuin nykyinen hinta. Hintaennusteet alkavat kuitenkin näyttää paremmilta vuoden 2022 jälkeen.

QTUM-hintaennuste vuodelle 2025

Hintojen ennustealgoritmin mukaan QTUM: n hinnankorotus alkaa vuodesta 2023 ja päättyy vuonna 2025 hintaan 3,69 USD / QTUM, mikä on 161% enemmän kuin nykyinen hinta..

Onko QTUM hyvä sijoitus?

QTUM: n menestys riippuu paljon siitä, kuinka onnistunut Qtum-lohkoketju on. Bitcoinin ja Ethereumin parhaiden ominaisuuksien yhdistäminen kuulostaa erinomaiselta konseptilta, mutta monet käyttäjät näkevät sen vain yhtenä älykkäänä sopimusalustana, johon dApps voidaan rakentaa, eikä mitään muuta.

Lohkoketju on jo verkossa, ja siinä on kourallinen dAppsia, mutta se joutuu kovaan kilpailuun muiden lohkoketjujen, kuten Ethereumin, EOS: n, NEO: n ja muiden, kanssa, jotka myös isännöivät hienoja, tunnettuja dApps: ita.

Tämä ei ole helppo skenaario lyhyellä aikavälillä, joten QTUM: n hinnan odotetaan kärsivän parin seuraavan vuoden ajan, joten se ei näytä hyvältä lyhytaikaiselta sijoitukselta. QTUM: n pitkän aikavälin kuva näyttää kuitenkin paljon paremmalta.

Kuinka ostaa QTUM?

Jos olet kiinnostunut saamaan kätesi QTUM-rahakkeisiin, sinun on ensin selvitettävä, mistä niitä voi ostaa. Sivustot, kuten cmc.io ja kokkulodex.com, kertovat sinulle, mitkä pörssit sisältävät QTUM-listan ja mitkä kaupankäyntiparit ovat käytettävissä.

Nopea skannaus kertoo meille kaksi tärkeää asiaa: ensinnäkin useimmat pörssit tarjoavat vain Crypto / QTUM-kaupankäyntipareja. QTUM / USD-kaupankäynti on saatavilla vain Binance.us, Kraken ja B Liquid -sivustoissa. Toiseksi suurin pörssi QTUM-kaupankäyntimäärässä on Binance (ei pidä sekoittaa Binance.us: iin), josta voit ostaa QTUM: n USD Tetherillä (USDT), Bitcoinilla (BTC), Eterillä (ETH), Binance USD: llä (BUSD) tai Binanssitunnukset (BNB).

QTUM-hintaennuste

Oletetaan, että haluat ostaa QTUM: n BTC: llä Binancessa. Kirjaudu ensin sisään Binance-tilillesi ja jos BTC on henkilökohtaisessa lompakossa (kuten sen pitäisi olla), sinun on siirrettävä Bitcoin henkilökohtaisesta lompakostasi Binance-lompakkoon..

Kun tunnuksesi ovat siellä, napsauta “Markets” yläreunassa.

Napsauta tällä sivulla BTC Markets -välilehteä ja kirjoita QTUM oikealla olevaan hakukenttään. Sinun pitäisi nähdä QTUM / BTC-kauppapari. Klikkaa sitä.

Tämä vie sinut oikealle markkinat -sivulle, jossa voit kirjoittaa kuinka paljon BTC: tä haluat käyttää ja napsauttaa lopuksi OSTA QTUM-painiketta. Se siitä! QTUM-tunnuksesi pitäisi olla lompakossa muutaman minuutin kuluttua.

Lisätietoja QTUM: sta

Kuten aiemmin sanoimme, Qtum pyrkii yhdistämään Bitcoinin ja Ethereumin parhaat ominaisuudet yhdeksi älykkääseen sopimukseen sopivaksi lohkoketjuksi.

Teknisesti suuntautuneemmaksi Qtum perustuu Bitcoinin UTXO-protokollaan ja on ottanut käyttöön Proof-of-Stake-konsensusmekanismin. Qtum-tiimi on asettanut itselleen kunnianhimoisen tavoitteen, jonka mukaan sitä pidetään päivityksenä Bitcoiniin.

Qtumia johtaa tiimi, joka ei tule vain Bitcoin- ja Ethereum-yhteisöistä, vaan myös tunnetuista yrityksistä, kuten NASDAQ, Alibaba, Baidu, Tencent ja muut.

Joukkue

Power Ledger -tiimi koostuu:

 • Patrick Dal: entinen Alibaban työntekijä, hän jätti tohtorin tutkinnon. Kiinan tiedeakatemian ohjelma, ja jolla on runsaasti tietoa ja kokemusta, on nyt sitoutunut blockchain-kehitykseen.
 • Neil Mahl: Yritystutkinto, jolla on 20 vuoden kokemus ohjelmistokehityksestä.
 • Jordan Earls: Alkoi kehittää ohjelmistoa 13-vuotiaana ja on nyt tunnettu ja arvostettu nimi salausmaailmassa.
 • Miguel Palencia: Järjestelmäinsinööri, jolla on viiden vuoden kokemus lohkoketjuista. Hän on kehittänyt useita lohkojen tutkimusmatkailijoita ja kaivosaltaita.
 • Yi Lv: Sertifioitu pätevä lakimiesammattilainen, jolla on yli viiden vuoden kokemus sekä lakista että rahoituksesta.
 • Yunqi “Caspal” Ouyang: Suoritettu web-kehittäjä, jolla on kokemusta työskentelystä Baidussa.
 • Baiqiang Dong: Opiskeli teoreettista mekaniikkaa ja on työskennellyt gepardi-mobiililaitteissa ja useissa muissa ohjelmistoyrityksissä.
 • Weiyu Qi: Valmistunut viestistä ja viestinnästä, hänellä oli jo kokemusta vanhempana ohjelmistoinsinöörinä ennen liittymistään Qtumiin.
 • Kesäkuu “Codeface” Chen: Opiskelija Anhuin yliopistossa, hän on iOS-kehittäjä ja tuotepäällikkö.
 • Huaming He: Hän on kehittänyt algoritmeja ja protokollia useille langattomille verkoille, mukaan lukien 4G LTE ja MANET, ja tutkinut lohkoketjuja melkein viisi vuotta.
 • Wenbin Zhong: Tieto- ja viestintäjärjestelmien maisteri, jolla on neljän vuoden kokemus laajamittaisesta ohjelmistokehityksestä.
 • Howard Yeh: “Syvä sukellus Ethereumin virtuaalikoneeseen” -kirjailija, hän on nyt Qtumin johtava dApp-alustan insinööri..
 • David Jaenson: Entinen NASDAQ-harjoittelija, joka valmistui äskettäin maisteriksi hajautetuissa järjestelmissä.
 • Stella Kung: ChainB: n entinen markkinointijohtaja, hän on yksi blockchainin varhaisimmista markkinointi- ja PR-ammattilaisista.
 • John Scianna: Salausyhteisön jäsen vuodesta 2013, hän on ollut kaivosmies, toimittaja ja työntekijä useille startupeille.
 • Brett Fincaryk: Linux-järjestelmänvalvoja vuosina 1999-2004 ja Linux-työpöytäyrityksen tukena vuosina 2005-2014.
 • Mark Cen: Kokenut blockchain-tuotesuunnittelija, joka keskittyy käyttöliittymän / käyttöliittymän työhön.
 • Zhen Li: Kvantitatiivisen analyysin maisteri, jolla on neljän vuoden kokemus Java-ohjelmoinnista ja joka tuntee tietojen analysoinnin kielillä, kuten Python ja MATLAB.
 • Alan Yu: Valmistunut kansainvälisestä liiketoiminnasta ja taloustieteistä, jolla on runsaasti tietoa rahoituksesta ja taloudellisista malleista. Hän oli aiemmin tuotepäällikkö Alibabassa ja on nyt vastuussa Qtumin tuotteista ja innovatiivisesta liiketoiminnan etsinnästä.
 • Rouzi Li: Hänellä on kahdeksan vuoden kokemus teknologia- ja Internet-liiketoiminnan kehittämisestä, ja hän vastaa nyt Qtumin liiketoiminnan kehittämisestä.
 • Qi Li: Xidianin yliopistosta valmistunut, jolla on rikas tausta blockchain-kehityksessä.
 • Isaac Lee: Renmin-yliopiston kansainvälisten suhteiden maisteri, jolla on kokemusta vuoden 2018 talviolympialaisten ja paralympialaisten digitaalisesta markkinoinnista.
 • John Beyler: Aikaisemmin työskennellyt riskinarvioinnissa, tietoturvassa, videoiden suoratoistosovelluksissa ja uusissa tekniikoissa WarnerMedialle, Starzille ja CBS: lle.
 • Alex Dulub: Useiden matematiikka- / ohjelmointikilpailujen voittaja, hän on ollut mukana ohjelmistokehityksessä 15 vuoden ajan. Hän on työskennellyt lohkoketjurakenteissa, salauskirjastoissa ja salausprotokollissa kolme vuotta.
 • Anzhy: Ohjelmistokehityksen maisteri, jolla on kuuden vuoden kokemus blockchain-kehityksestä.

Tiivistettynä

Qtum on kunnianhimoinen projekti, varmasti. Yritä tuoda maailman kahden parhaan estoketjun parhaat yhdelle alustalle ei ole helppoa. Ja joukkue on epäilemättä toimittanut.

Qtum-lohkoketju on käynnissä, ja siinä on jo käynnissä joitain dApps-sovelluksia. Mutta kilpailu, jonka Qtum kohtaa Ethereumilta (lohkoketju, joka toi älykkäät sopimukset salausmaailmaan), ja muut älykkäät sopimusalustat, kuten NEO, EOS ja TRON, ovat erittäin kovia.

QTUMin tie menestykseen ei ole helppo, mutta myöskään se ei ole tuomittu epäonnistumaan. QTUM-hintaennuste-algoritmit osoittavat, että se ei todennäköisesti ole hyvä sijoitus lyhyellä aikavälillä.

Mutta tunnuksella on yksi asia: se on jo melkein 90% kaikista QTUM-tunnuksista jo annettu. Joten jos Qtum-lohkoketju alkaa nousta, tunnukset ovat melko niukat, ja se voi ajaa hintaa.

Hyvä QTUM-kolikko-uutinen on, että se näyttää hyvältä pitkäaikaiselta sijoitukselta, mutta sinun on ehkä oltava kärsivällinen.

Lue myös: Golem (GNT) -ennuste

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map