QTUM-prisforudsigelse for 2021, 2022 og 2025

Hver kryptohandler, uanset om det er rookie eller veteran, er altid på udkig efter det næste up-and-coming token, som han kan investere i. At vælge en eller en håndfuld tokens fra hundreder af tusinder derude kan være skræmmende. Nogle kryptokurver starter sandsynligvis aldrig.

Men folk sagde det engang om Bitcoin. Og det er også meget muligt, at en af ​​de mange øre-kryptoer i sidste ende vil se deres værdi stige til rekordhøjder.

QTUM (udtalt “kvante”) er et af de tokens, der har fået stor opmærksomhed på det seneste, og måske undrer du dig over, om det er en god investeringsmulighed.

Læs videre for en forudsigelse af QTUM-prisen for 2020, 2022 & 2025. Det kan bare hjælpe dig med at beslutte, om det er værd at købe.

QTUM-prisforudsigelse

QTUM Historisk prisanalyse

QTUM er kryptovalutaen, der driver Qtum-blockchain. Qtum er et spændende koncept, idet det er en smart-kontrakt-kompatibel blockchain, som Ethereum eller EOS, skabt med ideen om at kombinere de bedste funktioner i de to største navne i kryptoverdenen: Bitcoin og Ethereum.

QTUMs første møntudbud (ICO) fandt sted i marts 2017 og samlede godt 15,6 millioner SD. Ifølge data fra cmc.io var QTUMs pris under ICO 0,31 USD, den højeste tid var den 6. januar 2018 (toppede til 100,22 USD), og den laveste tid var 0,77 USD, cirka den 13. marts , 2020. Cirka to måneder før du skriver denne artikel.

Aktuel pris, markedsværdi og forsyningsoplysninger

I skrivning af denne artikel er der 96.686.828 QTUM-tokens i omløb (89,7% af de maksimale 107.822.406 tokens). Kursen på 1 QTUM i dag, den 11. maj 2020, er 1,41 USD med en 24-timers handelsvolumen på lige under 425,5 millioner USD og en markedsværdi på godt 136,5 millioner USD.

qtumQtum (QTUM)

Rang: 93$ 6.14 Pris (BTC) Ƀ0.00012200 Markedskap$ 633,94 MVolumen$ 552,53 M24h Ændring3,3% Samlet forsyning107,82 M QTUM

QTUM-prisforudsigelse

Ingen kan præcist forudsige fremtiden, og da min krystalkugle skal udskiftes bundkort, kan jeg ikke engang forsøge at forudsige, hvor meget QTUM vil være værd i morgen, endsige fem år fra nu.

Men eksperter inden for handel og matematik har udviklet prisforudsigelsesalgoritmer og anvendt dem på næsten ethvert token derude.


Disse algoritmer er også blevet anvendt på kryptokurrencymarkedet som helhed. Lad os se på nogle QTUM-prisforudsigelser, både på kort og lang sigt.

Kortsigtet prognose

AfterPriceChange
1 dag 1,25 $ -11,35%
En uge 1,48 $ +4,96%
1 måned 1,74 $ +23,4%
6 måneder 1,28 $ -9,31%
1 år $ 1,07 -24,25%

Langsigtet prognose

AfterPriceChange
1 år $ 1,07 -24,25%
2 år 1,17 $ -16,68%
3 år 2,13 $ +51,15%
4 år $ 3,35 +137,86%
5 år 3,69 $ +161,65%

QTUM-prisforudsigelse for 2020

Markedet for kryptokurrency som helhed havde et hårdt år i 2019, men viser tegn på forbedring i begyndelsen af ​​2020 på trods af den globale COVID-19-pandemi.

Især QTUM fangede mange handlende opmærksomhed, fordi det ikke blev ramt for hårdt af sidste års nedadgående tendens.

På trods af denne interesse viser prisforudsigelsesalgoritmer en nedadgående tendens for QTUM i 2020 og forventer, at den vil være 1,07 USD værd ved årets udgang.

Det vil betyde et fald på ca. 24%. Så QTUM ser ikke ud som en god mulighed på kort sigt.

QTUM-prisforudsigelse for 2022

Algoritmerne anslår, at QTUM vil se en let prisgenopretning til ca. 1,17 USD inden udgangen af ​​2022. Det vil stadig være omkring 17% lavere end den nuværende pris. Prisforudsigelser begynder dog at se bedre ud efter 2022.

QTUM-prisforudsigelse for 2025

Ifølge prisforudsigelsesalgoritmen vil QTUM se sin prisstigning startende i 2023 og slutte 2025 til 3,69 USD / QTUM, en stigning på 161% i forhold til den nuværende pris.

Er QTUM en god investering?

QTUMs succes afhænger meget af, hvor vellykket Qtum-blockchain er. At kombinere de bedste funktioner i Bitcoin og Ethereum lyder som et glimrende koncept, men mange brugere ser det som blot endnu en smart-kontraktplatform, som dApps kan bygges på, og intet mere.

Blockchain er allerede online, og der er en håndfuld dApps, der kører på den, men står over for hård konkurrence fra andre blockchains som Ethereum, EOS, NEO og andre, som også er vært for nogle store, bedre kendte dApps.

Dette er ikke et let scenario på kort sigt, så QTUMs pris forventes at lide under de næste par år, så det ikke ligner en god kortsigtet investering. Imidlertid ser det langsigtede billede for QTUM meget bedre ud.

Sådan køber du QTUM?

Hvis du er interesseret i at få fat i nogle QTUM-tokens, skal du først finde ud af, hvor du kan købe dem. Websteder som cmc.io og coincodex.com kan fortælle dig, hvilken børsliste QTUM, og hvilke handelspar der er tilgængelige.

En hurtig scanning fortæller os to vigtige ting: For det første tilbyder de fleste børser kun Crypto / QTUM-handelspar. QTUM / USD-handel er kun tilgængelig på Binance.us, Kraken og, B Liquid. For det andet er Binance (ikke at forveksle med Binance.us) den største børs i QTUM-handelsvolumen, hvor du kan købe QTUM med USD Tether (USDT), Bitcoin (BTC), Ether (ETH), Binance USD (BUSD) eller Binance tokens (BNB).

QTUM-prisforudsigelse

Antag at du vil købe QTUM med BTC på Binance. Log ind på din Binance-konto, og hvis din BTC er i en personlig tegnebog (som det godt burde være), skal du overføre Bitcoin fra din personlige tegnebog til din Binance-tegnebog.

Når dine tokens er der, skal du klikke på “Markets” i det øverste bånd.

På denne side skal du klikke på fanen BTC-markeder og skrive QTUM i søgefeltet til højre. Du bør se handelsparret QTUM / BTC. Klik på den.

Dette fører dig til den rigtige markedsside, hvor du kan indtaste, hvor meget BTC du vil bruge og til sidst klikke på KØB QTUM-knappen nederst. Det er det! Dine QTUM-tokens skal være i din tegnebog om et par minutter.

Flere oplysninger om QTUM

Som vi sagde tidligere, søger Qtum at kombinere de bedste funktioner i Bitcoin og Ethereum i en enkelt, smart-kontrakt-kompatibel blockchain.

For de mere teknisk orienterede er Qtum baseret på Bitcoins UTXO-protokol og har vedtaget en Proof-of-Stake-konsensusmekanisme. Qtum-teamet har sat sig det ambitiøse mål om at blive betragtet som en opgradering til Bitcoin.

Qtum ledes af et team, der ikke kun kommer fra Bitcoin- og Ethereum-samfundene, men også fra kendte virksomheder som NASDAQ, Alibaba, Baidu, Tencent og andre.

Holdet

Power Ledger’s team består af:

 • Patrick Dal: en tidligere Alibaba-medarbejder, han droppede ud af sin ph.d. program på det kinesiske videnskabsakademi og er med stor viden og erfaring nu forpligtet til blockchain-udvikling.
 • Neil Mahl: En erhvervsuddannet med 20 års erfaring inden for softwareudvikling.
 • Jordan Earls: Begyndte at udvikle software i en alder af 13 år og er nu et velkendt og respekteret navn i kryptoverdenen.
 • Miguel Palencia: En systemingeniør med fem års erfaring inden for blockchains. Han har udviklet adskillige blokforskere og minedrift.
 • Yi Lv: En certificeret kvalificeret juridisk professionel med over fem års erfaring inden for både lov og finans.
 • Yunqi “Caspal” Ouyang: En dygtig webudvikler med erfaring i at arbejde hos Baidu.
 • Baiqiang Dong: Studerede teoretisk mekanik og har arbejdet for Cheetah mobile og flere andre softwarevirksomheder.
 • Weiyu Qi: en kandidat i stillinger og kommunikation, han havde allerede erfaring som senior softwaretekniker, inden han kom til Qtum.
 • Jun “Codeface” Chen: En studerende ved Anhui University, han er en iOS-udvikler og produktchef.
 • Huaming He: Har udviklet algoritmer og protokoller til flere trådløse netværk, herunder 4G LTE og MANET, og har studeret blockchains i næsten fem år.
 • Wenbin Zhong: En kandidatgrad inden for informations- og kommunikationssystemer med fire års erfaring inden for storskala softwareudvikling.
 • Howard Yeh: Forfatter af “Deep Dive Into Ethereum Virtual Machine”, han er nu den førende dApp-platformtekniker for Qtum.
 • David Jaenson: En tidligere NASDAQ-praktikant, der for nylig afsluttede sin kandidatgrad i distribuerede systemer.
 • Stella Kung: Tidligere marketingdirektør for ChainB, hun er en af ​​blockchains tidligste marketing- og PR-udøvere.
 • John Scianna: Medlem af kryptosamfundet siden 2013, han har været minearbejder, journalist og arbejdstager i flere startups.
 • Brett Fincaryk: En Linux-systemadministrator fra 1999 til 2004 og til støtte for et Linux-desktopfirma fra 2005 til 2014.
 • Mark Cen: En erfaren blockchain-produktdesigner med fokus på UI / UX-arbejde.
 • Zhen Li: En kandidatgrad i kvantitativ analyse med fire års erfaring med programmering i Java og fortrolig med dataanalyse på sprog som Python og MATLAB.
 • Alan Yu: En kandidatgrad fra International Business and Economics med rigelig viden inden for økonomi og økonomiske modeller. Han var tidligere produktchef i Alibaba og er nu ansvarlig for produkter og innovativ forretningsundersøgelse for Qtum.
 • Rouzi Li: Med otte års erfaring inden for teknologi og internetforretningsudvikling er hun nu ansvarlig for forretningsudvikling for Qtum.
 • Qi Li: En kandidat fra Xidian University med en rig baggrund inden for blockchain-udvikling.
 • Isaac Lee: En kandidatgrad i internationale relationer fra Renmin University med erfaring i digital markedsføring til de olympiske og paralympiske vinterlege 2018.
 • John Beyler: Tidligere arbejdet inden for risikovurdering, informationssikkerhed, video streaming apps og nye teknologier til WarnerMedia, Starz og CBS.
 • Alex Dulub: En vinder af flere matematik- / programmeringskonkurrencer, han har været involveret i softwareudvikling i 15 år. Han har arbejdet i blockchain-rammer, kryptobiblioteker og kryptografiske protokoller i tre år.
 • Anzhy: En kandidatgrad i softwareudvikling med seks års erfaring inden for blockchain-udvikling.

Afslutningsvis

Qtum er helt sikkert et ambitiøst projekt. Det er ingen nem opgave at prøve at bringe det bedste af verdens to største blockchains til en platform. Og holdet har utvivlsomt leveret.

Qtum-blockchain er live, og der er nogle dApps, der allerede kører på den. Men konkurrencen, Qtum står over for fra Ethereum (blockchain, der introducerede smarte kontrakter i kryptoverden) og andre smarte kontraktplatforme som NEO, EOS og TRON er meget stiv.

QTUMs vej til succes er ikke let, men den er heller ikke dømt til at mislykkes. QTUM-forudsigelsesalgoritmer peger på, at det sandsynligvis ikke er en god investering på kort sigt.

Men tokenet har én ting i gang: Fra nu af er næsten 90% af alle QTUM-tokens allerede udstedt. Så hvis Qtum-blockchain begynder at tage af, vil tokens være ret knappe, og det kan føre prisen op.

Den gode QTUM-møntnyhed er, at den ser ud som en fremragende langsigtet investering, men du skal muligvis være tålmodig.

Læs også: Golem (GNT) prisforudsigelse

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map