Ripple Price Prediction (XRP) for 2021, 2022 og 2025

Det har hidtil været et udfordrende år for Ripple. De sidste par måneder har set Ripple (XRP) fald i værdi, og investorinteressen falder eller er bedst i bedste fald, da dens handelsvolumen styrter. 

En af de største krypto-udvekslinger i verden har identificeret XRP til at være det dårligste digitale aktiv blandt de tre bedste kryptokurver efter markedsværdi. Imidlertid er drastiske prissvingninger i krypto ikke noget nyt. 

Det forankrede prisfald på Ripple XRP kan være en perfekt mulighed for investorer at indtage positioner på XRP. Lad os se nærmere på dette digitale aktiv, da vi deler vores forudsigelse om prisvarighed for 2021, 2022 og 2025 med dig.

Hurtigste måde at få krusning på (XRP) – Øjeblikkelig udskiftning nedenfor

forudsigelse af krusningspris

Ripple XRP historisk prisanalyse 

Som mange af altcoins i branchen er prisen på XRP stærkt korreleret med prisbevægelsen for BTC. Dette betyder, at vi generelt ser en positiv prisbevægelse for de fleste altcoins, når BTC-prisen stiger, og det samme gælder, når det går omvendt.

Grafen ovenfor viser tydeligt denne sammenhæng. All-time high (ATH) for Ripple var omkring $ 3,40, det samme tidspunkt, hvor mange af altcoinsne ramte deres tidligere ATH. Siden da har det set en flerårig nedadgående tendens falde >91% af dets ATH-værdi. 

Ikke desto mindre er den nuværende værdi af XRP stadig 100 gange højere end dets laveste tid på $ 0.29233, hvilket skete tidligt i sin barndomsfase den 22. maj 2014. For nylig ser XRP ud til endelig at have brudt sin bearish tendens og blive af den mest effektive altcoin i denne måned.

Dette markerer en tilbageførsel for Ripple, som i det meste af 2020 har været underpræsteret i forhold til andre top digitale aktiver som Bitcoin og Ethereum.

Nuværende pris, markedsværdi, & Leveringsdetaljer

xrpXRP (XRP)

Rang: 7$ 0,462488 Pris (BTC) .00 0,00000900 Markedskap$ 21.13 BVolume$ 2,47 B24h Ændring0,22% Samlet forsyning100,00 B XRP

Ripple (XRP) forudsigelse af fremtidige prisforudsigelser

Efter en meget skuffende præstation i første halvdel af 2020 har vi endelig nogle fremragende prisbevægelser fra XRP.

Tidligere hængte den bag de fleste af de bedste kryptokurver i branchen, især bitcoin og ethereum, som har set tocifrede gevinster siden flashkryptomarkedsnedbruddet i marts 2020.

Det fungerede så dårligt, at det i flere uger mistede sin plads som den tredjestørste kryptokurrency efter markedsværdi til Tether (USDT).

Heldigvis kom Ripple XRP igen disse par dage og er for nylig blevet en af ​​de bedste vindere, der gør det muligt at genvinde 3. pladsen. 

Efter måneder med underpræstation har Ripple XRP endelig tilsluttet sig den bullish tendens ledet af de to førende kryptokurver.

Først af Ethereum, hvis pris er blevet opdelt med fremkomsten af ​​DeFi-sektoren, som har skabt en blomstrende niche på kryptomarkedet.

Derefter ser genopblussen af ​​Bitcoin-interesse, da investorer nu aktivt søger at afdække mod de stadig mere dystre udsigter for verdensøkonomien, der er blevet ramt af den igangværende COVID-19-pandemi.

Den høje mulighed for en svækkelse af amerikanske dollar (USD) som et resultat af den uformindskede udskrivning af penge styrker investorernes bekymring yderligere. 

Ripple XRPs positive momentum blev også katalyseret af den stadig mere gunstige holdning fra mange traditionelle finansielle tungvægte til kryptoindustrien.

PayPal, VISA og Mastercard har udtrykt interesse i at levere kryptorelaterede tjenester til deres kunder.

Der har også været en betydelig udvikling i reguleringsklarhed, da banker nu er i stand til at levere opbevaringstjenester for kryptovalutaer.

Dette betyder, at traditionelle banker ikke behøver at bekymre sig om risikoen for at komme på spil mod regulatorer på grund af uklar politik, især over for depottjenester.

Den generelle stemning for hele branchen er positiv med stor sandsynlighed for, at mange nye investorer vil FOMO-ind, når priserne går parabolske, hvilket markerer starten på en ny kryptosommer for hele branchen. 

Kortsigtet prognose

AfterPriceChange
1 dag 0,18 $ -2%
En uge $ 0,21 6%
1 måned $ 0,33 12%
6 måneder $ 0,45 154%
1 år $ 0,95 325%

Langsigtet prognose

AfterPriceChange
1 år $ 0,95 325%
2 år $ 2,50 854%
3 år 2,19 $ 750%
4 år $ 3,02 1034%
5 år $ 4,60 1575%

Forudsigelse af krusningspris 2020

Vi mener, at prisen på Ripple XRP herfra og fremover vil stige i værdi. I de følgende måneder vil Ripple vinde tocifrede gevinster i takt med den nuværende bullish markedstilstand for hele kryptovalutaindustrien.

Hvis det bullish momentum fortsætter mod slutningen af ​​året, kan vi se Ripple øge sin værdi til $ 0,45, en kæmpe stigning på 154% fra den nuværende værdi.

Selv om denne pris kan være imponerende for andre, er dette stadig et langt skud fra den tidligere rekordhøjeste januar 2018.

Vi forudsiger, at denne bullish tendens vil fortsætte mod 2021, hvor vi forventer, at prisen på XRP vil nå $ 0,95, hvilket er omkring 325% af dets nuværende værdi.

Vi skal dog minde investorer om, at dette ikke er sat i sten, og der er en mulighed for, at prisen på XRP vil gå den modsatte retning.

Ikke desto mindre forudsiger vi, at Ripple vil følge prisbevægelserne på det generelle kryptokurrencymarked, som vi forventer at være mere bullish i de kommende måneder og år med lejlighedsvise prisdump og pumper.

Forudsigelse af krusningspris 2022

Det bullish momentum af XRP, der er opbygget siden sidstnævnte del af 2020, vil fortsætte gennem årene 2021 og 2022. Vi forventer, at prisen på XRP kan nå $ 2,50, en stigning på 854% fra den nuværende pris. 

Dette momentum kan tilskrives den stigende anvendelse af kryptokurver, igen som et resultat af flere positive udviklinger i rummet fra reguleringsklarhed og indtræden af ​​traditionelle finansielle giganter, som vi har nævnt tidligere. 

I 2022 forventes det, at denne udvikling vil have sin største indflydelse i hele kryptovalutaindustrien.

Bevidstheden og interessen for denne nye aktivklasse ville have snebold på grund af disse begivenheder. 

Forudsigelse af krusningspris 2025

2025 er endnu et spændende år for Ripple. Vi forventer, at hele branchen vil være i en bedre position i 2025 sammenlignet med den nuværende tilstand. 

Der vil være bedre regler, og overholdelse vil være udbredt, idet mange traditionelle finansielle institutioner omfavner kryptovalutaer.

Dette er også et år efter den 4. halveringshændelse af Bitcoin, som normalt markerer starten på en anden tyrecyklus igen.

Efter den betydelige prisstigning i 2022 forventer vi, at prisen på XRP vil trække sig tilbage til omkring $ 2,19 i 2023 som en del af den naturlige prisbevægelse for kryptoer. 

Vi forventer, at prisen på Ripple for at handle sidelæns fra 2023-2024 derefter begynder at stige lige i tide til den næste bitcoin-halveringsbegivenhed.

Endnu en gang vil dette igangsætte en ny tyrecyklus, der vil se XRP nå en heltidshøjde og vinde så meget som 1575% stigning af sin nuværende værdi eller $ 4,60.

Bedste sted at købe eller bytte krusning (XRP)

NameDeposit MethodBuy
Binance

binanceudveksling

 • Bankoverførsel (ACH)
 • bankoverførsel
 • Kryptovaluta
 • Debit kort
 • Bankoverførsel
Bedømmelse: 5

Gå til Køb

ChangeNOW

 • Kreditkort
 • Kryptovaluta
Bedømmelse: 5

Gå til Køb

Møntkontakt

 • Kreditkort
 • Kryptovaluta
Bedømmelse: 5

Gå til Køb

Changelly

 • Kreditkort
 • Debit kort
Bedømmelse: 4

Gå til Køb

Kraken

 • Elektronisk pengeoverførsel
 • Bankoverførsel (SEPA)
 • Bankoverførsel
 • Ethana forældremyndighed
Bedømmelse: 4

Gå til Køb

Bedste tegnebøger til at gemme Ripple (XRP)

NameTypeBuy
TREZOR One

trezor en

Hardware Bedømmelse: 5

Få tegnebog

Ledger Nano X

Hardware Bedømmelse: 5

Få tegnebog

Atomic Wallet

Desktop-klient Bedømmelse: 4

Få tegnebog

Er Ripple (XRP) en god investering?

XRP er den tredjestørste kryptokurrency efter markedsværdi. Det viser mængden af ​​tillid mange mennesker har til dette projekt og med god grund.

For det meste har Ripple leveret sit løfte om at give en infrastruktur til et hurtigere, billigere og grønnere værdioverførselsnetværk.

Oven i dette kan Ripple trænge ind i mange traditionelle finansielle institutioner på grund af deres mere pragmatiske tilgang til sidstnævnte.

Et væsentligt skift fra afbrydelse eller eksistentiel trussel fortælling om kryptokurver mod traditionel finansiering. 

På grund af denne strategi var de i stand til at få mange bankpartnerskaber rundt om i verden og cementerede sig selv som en af ​​de mest velrenommerede kryptobaserede virksomheder i øjnene af traditionel finansiering.

Så meget, at regulerende vagthunde for nylig har nævnt det som et glimrende eksempel på, hvordan krypto kan løse nogle af de fremherskende problemer i de nuværende finansielle systemer.

Vi mener, at XRP er en fremragende tilføjelse til alles portefølje. Med hundreder af partnerskaber med banksektoren er Ripple i en unik position til at fungere som en bro mellem traditionel finansiering og den nuværende økonomiske revolution. 

Sådan køber du XRP Ripple

XRP er tilgængelig for køb og salg på over 500 sekundære markeder rundt om i verden.

Disse inkluderer mange af de mest respekterede og velrenommerede centraliserede børser i verden, såsom Binance, Upbit, Bithumb, OKEx, Coinbase, Kraken og andre. 

Andre vil muligvis bruge en enklere metode ved at bruge Instant-udvekslinger som ChangeNOW, CoinSwitch, og Changelly. Tjek andre alternativer her.

Disse gør det muligt for handlende at købe Ripple uden at skulle beskæftige sig med ordrebøger. Desuden tillader de fleste af dem deres kunder at bruge fiat til at købe XRP via kreditkort.

Flere oplysninger om Ripple (XRP)

Hvad er Ripple (XRP)?

Ripple er den tredjestørste krypto i kryptovalutaindustrien ved markedsværdi. I modsætning til mange kryptokurver bruger Ripple ikke blockchain, men bruger i stedet en proprietær teknologi, som de udviklede, kaldet Ripple Protocol Consensus Algorithm (RPCA). 

Ved at gøre det kan det udføre meget hurtigere transaktioner med en brøkdel af den energi, der kræves for at drive sit netværk sammenlignet med Bitcoin og Ethereum.

Det gør det imidlertid ved at ofre decentraliseringsaspektet af dets distribuerede ledteknologi. 

Det adskiller sig også i tilgang til traditionelle finansielle institutioner. I stedet for at udgøre sig som en eksistentiel risiko, tog de en mere pragmatisk tilgang som en distribueret ledger-teknologileverandør, som gør det muligt for dem at udnytte blockchain-lignende teknologi. 

Holdet

Ripple Labs Inc. Er virksomheden bag udviklingen af ​​Ripple; det blev grundlagt af Chris Larsen og Jed McCaleb. Dette amerikanske selskab ledes i øjeblikket af Brad Garlinghouse som administrerende direktør og har hovedkontor i San Francisco, Californien, USA.

I øjeblikket er der mere end 350 ansatte under dets liste i 9 globale kontorer. Dens ledere har årtiers erfaring inden for teknologi, finansiel service og overholdelse. Hvis du vil se på Ripple labs fylde lederteam, kan du gå til dette side.

Partnerskaber

Hvad der virkelig får Ripple til at skille sig ud blandt andre blockchain-baserede digitale valutaer, er det store antal partnerskaber, det har etableret gennem årene..

De hævder, at de er det eneste blockchain-firma i dag med produkter med reel kommerciel brug.

Dens partnere inkluderer over 300 finansielle institutioner i 40 lande, hvilket gør dem til en styrke, der skal regnes med i kryptoindustrien.

Ripples succes efterlades ikke ubemærket, da en gruppe af globale finansielle ledere, G30, citerede Ripple for at ”springe” effektiviteten af ​​traditionelle pengeoverførselsmetoder. 

Dette er ikke overraskende i betragtning af antallet og kvaliteten af ​​partnerskaber, Ripple har etableret.

Bare tjek disse finansielle tungvægte – Bank of America, American Express, Santander, SBI-beholdninger, MoneyGram, National Bank of Fujairah PJSF (NBF), MoneyMatch, Standard Chartered Bank (SCB), Westpac Institution Bank og Bank of Australia, Royal Bank of Canada, National Bank of Abu Dhabi, UBS Group AG, Canadian Imperial Bank of Commerce og mere.

Udviklingen

Hovedformålet med Ripple er at skabe et netværk, der effektivt forbinder banker, betalingsudbydere og digitale aktiverudvekslinger for at give en løsning til realtids og omkostningseffektive globale pengeoverførsler..

De kan gøre dette ved at udvikle flere finansielle værktøjer, som xRapid on-demand likviditetsløsninger.

Dette var designet til finansielle institutter, der bruger XRP-aktiver som en brovaluta mellem fiat-valutaer, når de foretager grænseoverskridende afregninger.

XRP og xRapid bruger begge Ripple Labs proprietære teknologi kaldet ripple protocol consensus algoritme eller RPCA.

Mens Ripple-netværket ikke bruger blockchain som dets underliggende teknologi, bruger det en distribueret ledger-teknologi svarende til blockchain, hvor den administreres af et netværk af uafhængige valideringsnoder, der altid sammenligner tier transaktionsposter. 

For nylig har de frigivet nogle detaljer om en kommende applikation, der giver brugerne mulighed for at holde og bruge XRP for at gøre det muligt for folk at være deres bank. Deres mål er at bruge dollars, euro og XRP uden behov for at gå gennem en mellemmand ved hjælp af Xumm

Et andet produkt, som Ripple tilbyder, er xCurrent, som ikke bruger XRP-kryptokurrency som standard.

Det er Ripples virksomhedsløsning, der er designet til at lette øjeblikkelig afvikling og end-to-end-sporing af grænseoverskridende betalinger mellem Ripple Net-medlemmer. 

Dette giver nogle medlemmer i Ripple Net muligheden for at bruge inter ledger-protokollen (ILP), som blev designet af Ripple som en protokol til at forbinde forskellige hovedbøger eller betalingsnetværk. 

Endelig dom 

Ripple har bevist sig selv som en værdifuld tilføjelse til kryptovalutaindustrien.

Mens mange fortalere for kryptokurrency sætter spørgsmålstegn ved dets decentraliseringsaspekt, som de mener er det vigtigste værdiforslag fra distribuerede hovedbøger, kan ingen argumentere for det bidrag, det har ydet til at sprede bevidsthed om kryptokurver i traditionel finansiering.

Kan det lide eller ej, Ripple vil spille en vigtig rolle i masseadoptagelsen af ​​kryptokurver.

Det vil hjælpe hele kryptovalutaindustrien med at etablere legitimitet i rummet ved at samarbejde med de mest relevante og indflydelsesrige aktører i den finansielle verden, for ikke at nævne dens konstante indsats for at overholde reglerne.

Det ville ikke vare længe, ​​før masseadoption ankommer i kryptokurrency, og XRP vil være en af ​​de kryptokurver, der vil føre denne revolution.

Når det er sagt, bør investorer, der seriøst ser på at tage positioner i kryptokurver, overveje at undersøge XRP. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner