Sådan køber du Cardano (ADA) i 2021 [Trin-for-trin køberevejledning]

Hvis du nogensinde gennemser kryptovalutamarkederne og måske tænker på at synke tænderne ned i noget nyt, har du måske hørt om denne lille ting, der hedder Cardano. Du tænker sandsynligvis på, hvordan du køber Cardano, i betragtning af hvor meget folk har talt om det for nylig.

Allerede den 6. største kryptokurrency har Cardano og dens oprindelige ADA-tokens vundet en enorm opmærksomhed. Det er måske ikke overraskende i betragtning af dets store løfter og ambitioner. Cardano tilbyder en offentlig, decentral blockchain, der er i stand til at køre store processer og infrastruktur.

Desuden kan Cardanos blockchain let tilpasses lige så let af teknologer og hobbyister, der ønsker sikkerhed, decentralisering, hastighed og skala. Så læs videre for at vide mere om, hvordan du køber Cardano, hurtigt og nemt.

Sådan køber du Cardano Logo Blockchain Cryptocurrency ADA

HURTIG GUIDE: Sådan køber du Cardano

1. Opret en konto på Binance.

2. Fuldfør kontoopsætning, verifikation og indstil 2-faktor-godkendelse (2FA).

3. Indsæt fiat-valuta eller andre kryptokurver i din Binance-tegnebog.

4. Hvis du indbetaler hos fiat, skal du klikke på fanen ‘Køb krypto’, vælge din valgte fiatvaluta og se tilgængelige indbetalingsmuligheder for at købe kryptovalutaer.

5. Hvis du deponerer med kryptokurver, skal du gå til fanen ‘Handel’ og vælge ‘Konverter’.

6. Konverter nu fra den kryptokurrency, du har (inklusive dem købt med fiat) til Cardano (ADA).

7. Eller klik på ‘Handel’ og derefter ‘Klassisk’ for en mere omfattende handelsopsætning, hvor du kan se priserne, handelsparret og angive dine egne markedsoplysninger.

Gå til Binance

Hvor kan man købe Cardano ADA – Top 5 udvekslinger

Selvom en top-kryptokurrency er Cardano relativt ny på markedet, og som sådan har den endnu ikke eksponering for nogle af sine jævnaldrende, såsom Ethereum. Derfor mangler dets lister i nogle topbørser, såsom Coinbase, men er let tilgængelige på andre større markedspladser som Binance, Kraken, Huobi og andre steder.

Vi har listet 5 top kryptokurrencyudvekslinger her, der viser ADA for at hjælpe dig sammen med vores hvordan man køber Cardano-guide. Du kan altid bruge websteder som f.eks CoinMarketCap eller CoinGecko for at finde en mere omfattende liste over alle de børser, der understøtter Cardano’s ADA eller ethvert andet kryptokurrency-token.

NameDeposit MethodBuy
Binance

binanceudveksling

 • Bankoverførsel (ACH)
 • bankoverførsel
 • Kryptovaluta
 • Debit kort
 • Bankoverførsel
Bedømmelse: 5

Gå til Køb

Kraken

 • Krypto
 • Kreditkort
 • Bankoverførsel
Bedømmelse: 5

Gå til Køb

Huobi

 • Kreditkort
 • PayPal
 • TransferWise
 • Krypto
Bedømmelse: 5

Gå til Køb

KuCoin

 • Krypto
 • Kreditkort
 • Debit kort
 • Paypal
Bedømmelse: 5

Gå til Køb

OKEX

 • Krypto
 • Kreditkort
 • Bankoverførsel
 • Debit kort
Bedømmelse: 5

Gå til Køb

En trin-for-trin guide til, hvordan du køber Cardano

Der er mange måder, hvordan man køber Cardano og dets ADA-kryptovalutaer. Disse trin-for-trin-metoder afhænger helt af hvilken børs du vælger, hvilke indbetalingsmetoder du bruger osv. For nu vil vi tage Binance som et eksempel og lede dig gennem trin for trin om, hvordan du køber Cardano’s ADA der.

Trin 1: Opret en konto på Binance

Selvfølgelig vil dette være det første skridt i at købe enhver kryptovaluta, på Binance eller andre steder. Det begynder ganske enkelt ved at oprette en konto på Binance-børsen. Sørg for, at du er logget på den korrekte URL til Binance, da der er mange ondsindede platforme, der forsøger at efterligne legitime websteder.

For eksempel, hvis URL’en har en stavefejl, såsom “binnance.com”, ved du, at dette websted ikke er ægte. Du kan nemt bruge de links, vi har angivet ovenfor. Klik blot på den gule ‘Registrer’ -knap øverst til højre, og følg derefter instruktionerne på skærmen ved hjælp af din e-mail eller dit mobilnummer. Det er ret nemt, og sørg for at bruge en stærk adgangskode.

Du kan registrere og åbne en konto på Binance på enten deres hjemmeside her eller ved hjælp af deres mobilapplikation, der er tilgængelig til iOS eller Android. I modsætning til at oprette en bankkonto, der kræver, at du først indbetaler en lille sum penge, er Binance eller andre kryptokursudvekslinger fri til at oprette en konto.

Sådan køber du Cardano Binance Opsætning Registrer konto Crypto

Trin 2: Fuldfør kontoopsætningen på Binance

For at sikre maksimal sikkerhed vil Binance kræve, at du bekræfter din identitet ved blot at sende et godkendelseslink til din e-mail-adresse. Dette skal fuldføre hovedopsætningen for din konto. Vi anbefaler, at du går til dine kontoindstillinger, har 2-faktor-godkendelse aktiveret og har denne opsætning.

Du kan bruge mobilapps som Googles Authenticator-service til hurtigt at oprette 2-faktor-godkendelse (2FA). Selvom det er et valgfrit trin, er dette vigtigt for at beskytte din konto og låse den ned for at sikre, at det er sværere for ondsindede aktører at bryde ind og stjæle dine midler. Du bliver bedt om at bruge 2FA til handlinger som at logge ind på din Binance-konto, købe, sælge eller trække penge ud.

Dette sikrer, at kun du kan godkende, at disse handlinger finder sted. Eventuelt kan du også få din konto verificeret ved at sende personlige oplysninger, såsom dit personlige id eller kørekort, over til Binance. Dette er et valgfrit trin og er kun nødvendigt, hvis du planlægger at få mere adgang til andre tjenester inden for Binance-børsen, eller hvis du planlægger at handle flere mængder ud over standardgrænsen.

Trin 3: Indsæt midler på din Binance-konto

Dette er lige så let som at prøve at indbetale penge på din almindelige bankkonto. Binance tilbyder en bred vifte af indbetalingsmuligheder, lige fra bankoverførsler, ved hjælp af dit kredit- eller betalingskort, PayPal, Western Union eller simpelthen deponering af andre kryptovalutaer. Vi kigger på nogle eksempler nedenfor.

Trin 4: Deponering af fiat-valuta i Binance

På tidspunktet for skrivning af dette understøtter Binance ikke direkte køb af Cardano’s ADA-kryptokurrency-tokens ved hjælp af fiat-valutaer. Så hvad det betyder er, at du først skal købe en anden kryptokurrency ved hjælp af de tilgængelige fiat-kompatible muligheder. Derefter kan du handle eller udveksle de nyligt købte kryptokurver i Cardano.

Først, når du allerede er logget ind på din Binance-konto, skal du holde markøren over fanen ‘Køb krypto’ øverst til venstre. Under den mulighed, der siger ‘Betal med’, kan du skifte mellem de forskellige fiat-valutaer, der understøttes til brug på Binance. Dette er vigtigt, da den type valuta, du vælger, derefter bestemmer, hvilke muligheder der er til at deponere den. Du kan også gøre dette fra din ‘Wallet’-side på Binance.

For eksempel, hvis du vælger at deponere amerikanske dollars (USD), får du indstillinger såsom en bankoverførsel ved hjælp af SWIFT. Eller du kan bruge dit VISA- eller Mastercard-kompatible kredit- eller betalingskort. Der er et utal af andre muligheder. Binance letter også peer-to-peer-kryptovalutahandel. Dette betyder, at du vil handle direkte med andre personer på Binance-netværket.

Disse ovennævnte muligheder giver dig mulighed for at bruge fiat-valutaer til direkte at købe et valgt antal kryptokurrency-tokens. Dette inkluderer kendte tokens som Bitcoin, Ethereum, Binance Coin eller stablecoins som Tether. Hvis dine intentioner straks er at bytte alle disse tokens til Cardano’s ADA, er det sikrere at bruge en ikke-flygtig stablecoin som Tether (USDT).

Binance Account Exchange Deposit Fiat Køb kryptovalutaer

Trin 5: Deponering af kryptokurver i Binance

I stedet for at bruge fiat-valutaer, vil du måske i stedet købe Cardano’s ADA-tokens ved hjælp af andre kryptovalutaer i stedet. Da Binance ikke tillader direkte køb af ADA med fiat, er dette en mindre kompleks løsning. Når du er logget ind på din Binance-konto, skal du rulle over til fanen ‘Tegnebog’ øverst til højre og klikke på ‘Oversigt’. Dette viser dig det samlede look på din tegnebog.

Øverst bemærker du muligvis en gul fane, der siger ‘Depositum.’ Klik på det, og det vil bede dig om at vælge, hvilken kryptovaluta du måske vil deponere i din tegnebog. Du kan også indbetale via fiat-kompatible indstillinger her også. Der er et par ting at bemærke her, mens du deponerer; typen af ​​kryptovaluta, adressen og yderligere tags. Lad os sige, at vi tager Bitcoin som et eksempel.

Hvis du vil deponere Bitcoin i din Binance-tegnebog, skal du vælge ‘Bitcoin’ under valgmulighederne for valutaer. Dobbeltkontrol af dette. For at modtage et Bitcoin-indskud på din Binance-konto skal du trække Bitcoin fra en anden tegnebog andetsteds. Hvis du for eksempel trækker Ethereum tilbage og deponerer det på en Bitcoin-adresse, kan Ethereum gå tabt og ikke kan hentes.

Dernæst skal du få adressen rigtig. Du kan nemt kopiere og indsætte indbetalingsadressen på Binance til din udbetalingsproces andre steder. Kryptovaluta-adresser er altid lange og består af en blanding af bogstaver, tal og symboler. Dobbeltkontrol, når du har kopieret adressen, da et enkelt manglende tegn kan risikere at du mister din overførsel.

Du kan sige, at for at spare tid skal du vælge kun at kontrollere de første og sidste 5 tegn. Eller for at gøre tingene lettere kan du bruge QR-koden. For eksempel, hvis du prøver at deponere Bitcoin ved hjælp af en mobil tegnebog-app på din telefon, skal du blot vælge at trække ud ved hjælp af en QR-kode og scanne den, du ser på Binance. Du kan også vælge, hvilket netværk du måske vil overføre for at ske, og det vil variere med hensyn til, hvor mange gebyrer du skal betale afhængigt af overbelastning på disse netværk.

Der er nogle andre oplysninger, som du også har brug for for at få ret. Afhængigt af kryptokurrency-token skal du muligvis bruge yderligere tags, f.eks. Et ‘MEMO’ eller betalings-id. Når du prøver at trække den nævnte kryptokurrency fra en anden tegnebog, vil den lige så godt som Binance bede dig om sin deponeringsproces. Det samme gør sig gældende; kopier blot over de tilsvarende oplysninger og dobbelttjek. Vent nu, indtil transaktionen er bekræftet.

Binance Exchange Cryptocurrency Wallet Oversigt Binance Exchange Cryptocurrency Wallet Oversigt Depositum

Trin 6: Køb af Cardano ved hjælp af kryptovalutaer

Lige så nu har du allerede haft nogle kryptokurver på din Binance-konto og planlægger at købe noget ADA. Processen her er enkel nok, og der er flere muligheder for dig at gøre det. Gå tilbage til Binance-hjemmesiden, når du er logget ind, og hold markøren over fanen ‘Handel’ øverst til venstre i midten. Du kan se fem forskellige muligheder; Konverter, klassisk, avanceret, margen og P2P.

Det nemmeste er at ‘konvertere’ fra en kryptovaluta til den næste gennem en OTC-service (over-the-counter). Dette er den enkleste måde at konvertere eller bytte tokens på Binance, selvom det kun er tilgængeligt for et valgt antal cryptocurrency-par. Du behøver ikke bekymre dig om handelsgebyrer eller matche med ordrebøgerne. Du har dog heller ikke nogen kontrol, da hele processen udføres automatisk.

Alternativt fører ‘Classic’ dig til en mere traditionel markedsplads, hvor du kan se grafer, en aktiv ordrebog og en liste over muligheder, som du kan vælge og indstille. Hvis dit valutapar ikke er tilgængeligt via OTC ‘Konverter’ -indstillingen, eller hvis du ønsker mere kontrol, f.eks. At indstille din foretrukne købspris i forhold til markedet, er det bedst at bruge den ‘Klassiske’ handelsmarked..

Bedste tegnebøger til Cardano ADA

Lige så nu ville du have fundet ud af, hvordan du køber Cardano. Du leder sandsynligvis efter måder at opbevare dem mere sikkert i stedet for at holde dem på din udvekslings tegnebog. Cardano viser officielt to anbefalede tegnebøger på sit websted, Daedalus- og Yoroi-tegnebøgerne.

Daedelus er en Cardano-tegnebog med fuld node til skrivebordet. Det er unikt, fordi det downloader en komplet kopi af Cardano blockchain og dermed er i stand til at verificere hver transaktion, hvilket yderligere forbedrer sikkerheden. Eller du kan bruge Yoroi-tegnebogen til mere let computing og nem installation. I modsætning til Daedalus kan Yoroi installeres hurtigt som en browserudvidelse, eller du kan downloade det som en app på iOS eller Android.

Brug af en tegnebogsprogram er blevet udråbt for at være en meget sikrere måde at holde dine kryptokurver sikre i stedet for at holde dem online på din børs. Cardanos officielle Daedalus- og Yoroi-apps er ikke de eneste eksterne tegnebøger, der understøtter sikker opbevaring af ADA, da du også kan bruge løsninger fra kendte tegnebogudbydere som Exodus eller Ledger.

NameTypeGet
TREZOR One

trezor en

 • Hardware
Bedømmelse: 5

Få tegnebog

Ledger Nano S

 • Hardware
Bedømmelse: 5

Få tegnebog

Exodus Wallet

 • Mobil
Bedømmelse: 5

Få tegnebog

Atomic Wallet

 • Desktop-klient
Bedømmelse: 4

Få tegnebog

Daedalus

 • Desktop-klient
Bedømmelse: 4

Få tegnebog

Flere oplysninger om Cardano

Hvad er ADA?

ADA er det oprindelige kryptokurrency-token for Cardano-blockchain. ADA kan bruges som et værdibud, sættes i Cardanos brede netværk af indsatsbassiner for at optjene belønninger for at sikre og drive netværket eller for at deltage i den samfundscentrerede ‘fødererede’ styring af kæden. ADA er opkaldt efter matematikeren Ada Lovelace fra det 19. århundrede, som også er blevet krediteret som verdens første computerprogrammerer.

I skrivende stund (4. februar 2021) er ADA prissat til $ 0,429130. På grund af Cardanos voksende adoption er det den 6. største kryptokurrency med en markedsværdi på $ 13.351.291.465. Dette har yderligere skubbet institutionel investorers appetit på Cardano’s ADA-tokens, bevist af Grayscales kommende lancering af en ny tillid til ADA, blandt andre altcoins.

Cardanos ADA har en samlet forsyning på 45 milliarder ADA (45.000.000.000), hvor omkring 31 milliarder ADA i øjeblikket er inden for omløbet, og den resterende 14 milliarder ADA bruges til netværksincitamenter. På grund af Ouroboros-konsensusprotokollen tilskyndes netværksdeltagere i høj grad til sunde bidrag til at drive Cardano. Det er programmeret, at mængden af ​​distribuerede ADA-incitamenter vil øges yderligere, når netværksforbruget øges.

Cardano ADA-logo blå officiel Ada Lovelace computerprogrammerer

Hvad er Cardano?

Cardano er et decentraliseret, open source og offentligt blockchain-netværk, der har til formål at hjælpe med at udvikle decentrale applikationer (dApps) gennem sin multi-asset-hovedbog og med verificerbar smart-kontrakt-funktionalitet. Grundlagt i 2015 er Cardano drevet af en specialiseret ‘Ouroboros‘Proof-of-Stake (PoS) blockchain, der har vedtaget nogle Proof-of-Work-lignende (PoW) funktioner. Det er bygget på en modificeret version af UTXO-modellen (ubrugt transaktionsoutput), der bruges af Bitcoin, kaldet ‘EUTXO.’

Cardano hævdes også at være verdens første peer-reviewed blockchain. I stedet for at have en hvidbog er Cardanos teknologi blevet understøttet af omfattende videnskabelig og akademisk forskning fra universiteter over hele verden. Som sådan er Cardanos blockchain bygget til at opnå den skalerbarhed, interoperabilitet, hastighed, sikkerhed og bæredygtighed, der er nødvendig for at magt virkelige applikationer i virksomheds- og industriel skala.

Cardano betragtes som en 3. generations blockchain, en opgradering over 1. generations decentraliserede blockchains som Bitcoin og 2. generations smart-contract-kompatible blockchains som Ethereum. I det væsentlige betyder det, at Cardanos blockchain-teknologi er meget skalerbar med hurtige transaktions- og behandlingshastigheder, samtidig med at den er mere energieffektiv og miljømæssigt bæredygtig.

Cardano ADA Blockchain Network Statistics

Er Cardano en god investering?

Vi kan se, at Cardanos blockchain er utrolig modulær og alsidig og dermed kan tilpasses til en lang række forskellige applikationer. Dens hastighed, skalerbarhed og sikkerhed gør det nemt at drive store virksomhedsløsninger. Det kan skabe kraftfulde decentrale apps (dApps), mens det også (snart med den kommende Goguen-opdatering, der er planlagt til marts 2021), er i stand til at integrere en række smart-contract-funktioner i sit ekspansive økosystem.

Det kan allerede administrere 1.000 transaktioner pr. Sekund (TPS) på en bloktid på kun 20 sekunder. Men med fremtidige opdateringer kan dette øges stratosfærisk for at understøtte muligheden for at behandle 1.000.000 TPS uden at ofre decentralisering eller netværkssikkerhed. Desuden er det yderst energieffektivt, hvilket gør det mere indbydende at blive vedtaget i stor skala, hvilket hjælper verden med at blive mere bæredygtig og samtidig hjælper virksomheder med at skære ned på deres kulstofaftryk.

Selvom det stadig er et relativt spirende projekt, kan vi sige, at Cardano er et meget godt investeringsforslag. Alt i alt giver Cardano et utroligt dygtigt blockchain-netværk til både almindelige brugere og store virksomheder. Vi kan håbe, at da flere institutioner begynder at acceptere ideen om blockchain og decentralisering, vil Cardano blive en nøglespiller i dette rum.

Cardano ADA Blockchain-netværksmål

Konklusion

Når vi konkluderer, hvordan vi køber Cardano-guide, håber vi, at du ikke kun har lært at købe Cardano, men også hvordan du sikkert gemmer det og har en større forståelse af Cardanos projekt som helhed. Det er en utrolig spændende tid at være i live, efter at have set verden endelig være opmærksom på blockchain-projekter og acceptere værdierne for decentralisering sammen med et utal af rimelige fordele for alle.

Cardano er en af ​​de mest effektive blockchains til dato, hvilket også har haft påskønnende virkninger på dets kryptokurrency-tokens. Vi kan aldrig virkelig centralisere verden, hvis de fleste af verdens styrende og kontrollerende institutioner ikke helt accepterer ideen om decentralisering og bringer den til masserne. Med projekter som Cardano stigende, har vi taget et kæmpe spring fremad i gang.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner