Sådan køber du Polkadot (DOT) i 2021 [Trin-for-trin køberevejledning]

Blockchain-teknologi er designet til at sikre pålidelige, sikre og decentraliserede transaktioner. På trods af det gennembrud, som blockchain har bragt til mange industrier, forbliver den dog stort set fragmenteret. For eksempel er det vanskeligt at overføre aktiver mellem Ethereum blockchain og Bitcoin blockchain. Efterhånden som blockchain-rummet vokser, er der behov for at skabe et system til kommunikation og interaktion mellem aktiver mellem blockchains.

For at bygge en bro af kommunikation mellem blockchains blev Polkadot-platformen oprettet. Polkadot er et netværk med flere kæder, der forbinder andre netværk sammen og fungerer som en ramme for andre blockchains at tilmelde sig. For at udføre transaktioner i Polkadot-blockchain bruges DOT, dets oprindelige token. I denne vejledning viser vi dig, hvordan du køber Polkadot, hvad er den bedste tegnebog at holde DOT, og de bedste børser at købe med lethed. 

HURTIG GUIDE: Sådan køber du DOT

1. Gå til Binance-webstedet

2. Registrer og få din konto bekræftet

3. Indstil din 2FA

4. Klik på “Fanen Exchange”

5. Vælg det par, du vil udveksle “DOT / ETH” eller “DOT / BTC.”

6. Klik på “Køb ordre”, og placer din ordre, og vent derefter på, at din ordre udfyldes gennem ordrefanen

7. Du er nu en stolt ejer af noget DOT

Gå til Binance

Hvor kan man købe Polkadot – Top 5 udvekslinger

Prisen på DOT er steget til en ATH på $ 25,53 i februar 2021 efter det laveste niveau på 2,70 $ den 20. august 2020. Et af de mindst stillede spørgsmål, når du køber et token, er — Hvorfor køber du tokenet? De fleste mennesker køber et token, fordi de tror på projektet; for andre er det strengt for-profit / investeringsformål, mens det for nogle sigter mod at satse sådanne tokens. Uanset årsagen til, at du vil købe et token, skal du dog gennem en udveksling. Crypto-udvekslinger giver dig let adgang til at købe og sælge et token efter eget valg. Når du vælger en tegnebog til at købe et token, skal du tage højde for visse faktorer, såsom valutaen du skal købe med, og de kryptopar, der understøttes på børsen..

NameDeposit MethodBuy
Binance

binanceudveksling

 • Bankoverførsel (ACH)
 • bankoverførsel
 • Kryptovaluta
 • Debit kort
 • Bankoverførsel
Bedømmelse: 5

Gå til Køb

HBTC

 • Krypto
 • Kreditkort
 • Bankoverførsel
Bedømmelse: 5

Gå til Køb

Huobi

 • Kreditkort
 • PayPal
 • TransferWise
 • Krypto
Bedømmelse: 5

Gå til Køb

OKEX

 • Krypto
 • Kreditkort
 • Bankoverførsel
 • Debit kort
Bedømmelse: 5

Gå til Køb

Trin-for-trin guide til køb af Polkadot 

De sidste par måneder har været en spændende for DOT, da prisen er vokset og dets samfund også. Bevæger sig fra en nedadgående position i august 2020 og nåede en højeste tid på $ 30 i februar 2021. Selvom markedet i skrivende stund oplevede nedetid med større valuta i rødt.

DOT har imidlertid vist over tid, at det har potentiale for vækst. For eksempel var prisen den 20. august 2020 $ 2,94, og den 3. januar 2021 var prisen flyttet til $ 9,22. Prisen på DOT oplevede endnu en betydelig vækst den 17. januar 2021, prisen havde fordoblet sin position til $ 18,28, og derefter den 13. februar 2021 blev en ny ATH født på $ 30,04. Med den astronomiske vækst, som DOT har oplevet, viser denne guide dig, hvordan du køber Polkadot.

Sådan køber du Polkadot på Huobi

Trin 1: Opret en konto på Huobi Global og bekræft din konto og udfør din KYC

Trin 2: Klik på “Saldoer” øverst på Huobi-siden, og rul derefter til “Exchange-konto” for at indbetale din USD. Konverter din USD til BTC

hvordan man køber polkadot

Trin 3: Søg efter DOT, og klik på DOT / BTC-parret. 

Trin 4: Kontroller først din saldo for at sikre, at du har foretaget din USD- eller BTC-indbetaling, og indtast derefter det beløb, du vil købe, og klik derefter på køb.   

BEMÆRK Du kan enten bruge markedsordre eller begrænse ordre til at købe din DOT. Du kan også bruge stop-loss-ordren, hvis du beslutter at handle på kort sigt for at forhindre et tab.    

Sådan køber du Polkadot på OKEx

Trin 1: DOT blev noteret på OKEx den 17. juli 2020. For at købe DOT skal du først oprette en konto på OKEx-webstedet og gennemføre registreringsprocessen.

Trin 2: Vælg derefter metoden til at købe eller sælge med; der er tre metoder at vælge imellem, hurtig handel, P2P-handel og blokhandel. For at købe ved hjælp af USD skal du vælge Quick Trade-metoden, da den er den hurtigste metode. 

Trin 3: Naviger til “Spot Trading”, som er øverst i midten af ​​siden, søg efter DOT / BTC, vælg det rigtige par, og skriv det beløb, du vil købe. Sørg for, at din BTC er købt med succes, inden du fortsætter. 

Trin 4: Du kan også deponere DOT direkte til OKEx eller overføre din DOT fra OKEx til den valgte tegnebog. 

Bedste tegnebøger til at holde Polkadot

En af de faktorer, der påvirkede væksten i prisen på DOT, er dens token redenomination, der fandt sted i august 2020. Polkadot måtte gennemgå en redenominering fra det oprindelige salg. Polkadot omdistribuerede de tokens, de tidligere havde sendt til deres investorer, og den nye DOT, der blev distribueret, sikrede, at investorerne fik mere DOT. Dette betyder, at DOT-saldoen vil være 100 gange højere, og prisen pr. DOT vil være 100 gange lavere (10.000.000 DOT bliver 1.000.000.000).

For langtidsholdere er det sikrere at opbevare dine poletter i en tegnebog. Procentdelen af ​​DOT, du ejer i forhold til den samlede forsyning, forbliver uændret. Da de fleste mobil- og desktop-tegnebøger er gratis og tilgængelige på Windows, macOS og Linux, Android og iOS, foretrækker de fleste kryptobrugere dem. I denne ‘Sådan køber du Polkadot’-vejledning vil vi se på nogle af de bedste hårde tegnebøger til opbevaring af din DOT.

NameTypeGet
Trezor Model T

 • Hardware
Bedømmelse: 5

Få tegnebog

Tillid til tegnebogen

 • Mobil
Bedømmelse: 5

Få tegnebog

Safepal tegnebog

 • Hardware
Bedømmelse: 4

Få tegnebog

Flere oplysninger om Polkadot [FAQS]

Hvad er Polkadot?

Polka prik er en blockchain-protokol, der fokuserer på at forenkle interoperabilitet og tværkædekommunikation mellem flere blockchains ved at forbinde dem i et netværk. Polkadot-netværket består af vigtige dele, der muliggør dets interoperabilitet. De inkluderer relækæde, faldskærme, parathreads og broer. Individuelle netværk på Polkadot-netværket kaldes Parachains, og de er afhængige af Relay-kæden, som er rygraden i netværket.

Det er kommunikationsnavet mellem parachains. På den anden side gør Parathreads det muligt for netværk at købe slots, der er tilgængelige på auktion, inden de køber en dyr Parachain-slot. En bro forbinder imidlertid allerede eksisterende blockchains som BTC eller ETH til Polkadot-netværket, hvilket muliggør overførsel af aktiver mellem Polkadot-netværket og andre blockchains. 

Er Polkadot en god investering?

Året 2020 var et ret langsomt år for DOT, der oplevede nedetider i lang tid. DOT har dog oplevet en hidtil uset vækst og har endda fået nye all-time højder. Når det kommer til at afgøre, om en mønt er en god investering, kommer mange faktorer i spil, da markedet kan være ret ustabilt. Polkadot har dog et godt hold med et link til Web3 og Ethereum, og dets køreplan og partnerskaber viser stort løfte. Investorer bør dog foretage deres egen forskning, før de køber en mønt.   

Om Polkadot (DOT) -token

På tidspunktet for skrivningen blev prisen på Polkadot er $ 29,53 med en 24-timers handelsvolumen på $ 5.134.540.893. På Binance alene har DOT / BTC en handelsvolumen på $ 791.128.313. Det er i øjeblikket rangeret som nr. 5 på møntmarkedsværdien med en markedsværdi på $ 26.874.224.732 og en cirkulerende forsyning på 908.579.386 DOT-mønter. Det er dog maks. Forsyning er ikke tilgængelig.

Polkadot-holdet

Polkadot er et open source-projekt grundlagt af Gavin Wood, Robert Habermeier og Peter Czaban og støttet af Web3 Foundation. Web3 Foundation er en schweizisk fond grundlagt for at lette et fuldt funktionelt decentralt web. For at sikre Polkadots fulde funktionalitet har Web3 Foundation bestilt fem teams og over 100 udviklere til at opbygge Polkadot. Imidlertid er dets tre grundlæggere det 

Gavin Wood er også præsident for Web3 Foundation, Ethereum medstifter, Parity Technologies grundlægger og skaberen af ​​det smarte kontraktkodningssprog Solidity. Hans kendskab til krypto- og blockchain-industrien har hjulpet med at opbygge Polkadot.

Robert Habermeier er en dygtig crypto- og blockchain-udvikler og forsker og også en Thiel Fellow.

Peter Czaban er Web3 Fondens teknologidirektør, og han hjælper i øjeblikket med at udvikle en ny generation af distribueret teknologi med PlantingSpace.

Endelig dom 

Polkadot er et meget attraktivt projekt med et godt team bag sig. Dets fokus på at løse interoperabilitetsproblemer med blockchains har elsket det for mange i rummet. Det fortsætter dog med at forbedre sit netværk. Det er stadig et relativt ungt projekt, men prisen er vokset, og det ser ud til at have potentiale for mere vækst. Det er et open source-projekt og har skabt en platform til tilslutning til fremtidige nuværende og tidligere blockchain-projekter.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner