Siacoin Price Prediction (SC) för 2021, 2022 och 2025

Siacoin är en blockchain-baserad lagringsleverantör. De var en av de första molnbaserade blockchain-lagringslösningarna. Plattformen är krypterad för integritet som standard, användarna kontrollerar kryptering och dekrypteringsnycklar.

Ingen tredje part har tillgång till lagrad data på Sia, till skillnad från traditionella leverantörer av molnlagring.

Plattformen är decentraliserad för felredundant fillagring över flera noder runt om i världen. Upptid är lika bra, om inte bättre än konkurrerande lagringsleverantörer.

Deras långsiktiga vision är att bli lagringslagret på hela internet. Siacoin-teamet anser att data bör vara gratis för alla.

I denna Siacoin ris förutsägelse, vi kommer att analysera allt om projektet för att hjälpa dig att avgöra om det är en bra investering för dig eller inte.

Siacoin-prisförutsägelse

Siacoin (SC) Historisk prisanalys 

Siacoin (SC) har varit på kryptovalutamarknaden sedan 2015 och har sin rättvisa andel av pumpar och soptippar under hela dess existens.

Dess lägsta någonsin kom flera månader efter att den introducerades av Nebulous, Inc, som såg att priset sjönk så långsamt som $ 0,00001262 den 28 december 2015.

SC handlade horisontellt under första hälften av 2016 när priset plötsligt upplevde några stora positiva prisåtgärder som kan hänföras till den förestående andra bitcoinhalveringshändelsen 2016.

Liksom många altcoins i branschen har kostnaden för SC alltid varit i direkt korrelation med priserna på BTC.

När man tittar på tidigare års diagram bekräftar denna observation eftersom de flesta av SCs betydande prisrörelser synkroniseras med de få betydande prisåtgärderna för bitcoin.

Detta är tydligast under kryptoindustrins sena 2017-2018 och dess efterföljande och långvariga björnmarknad.

Tjurkörningens höjd såg Siacoins pris så högt som $ 0,092868 den 6 januari 2018. Så snart den nådde denna prispunkt började den dock gradvis ned till sitt nuvarande pris, utom i maj 2018, strax innan det listades i Binance. 

Aktuellt pris, marknadsvärde, & Leveransdetaljer

siacoinSiacoin (SC)


Rank: 105$ 0,010802Pris (BTC) Ƀ0,00000000 Marknadslock$ 512,13 MVolym$ 19.10 M24h Förändring1,93% Totalt utbud0,00 SC

Siacoin (SC) Prognoser för framtida prisprognoser

Det finns inget säkert sätt att förutsäga framtida priser på någon tillgång; detta görs ännu mer komplicerat när man försöker förutsäga priserna på kryptovalutor som Siacoin.

En snabb sökning på internet visar att många analytiker har olika åsikter om vad som kan vara priserna på Siacoin i olika tidsramar.

Det enda som är säkert här är det faktum att ingen är säker på deras förutsägelse. Vi kan bara göra iakttagelser från tidigare prisåtgärder, identitetspriskorrelationer och göra informerade antaganden i vårt försök att utarbeta en bärkraftig prisspridare för projektet..

Oftare än inte är priserna på kryptovalutor starkt korrelerade med bitcoinens prisåtgärd, vilket många spekulanter tror rör sig i periodiska priscykler.

Dessa cykler inträffar vanligtvis efter betydande utveckling på bitcoin som till exempel halveringshändelser för bitcoinbrytningsbelöning, förändrad regleringsmiljö, protokolluppgraderingar och gafflar.

Prisrörelsen för BTC verkar vara den enskilt viktigaste faktorn för att bestämma priset på många av altcoins i branschen, och Siacoin är inte annorlunda..

Vi tror att med den senaste bitcoinhalveringshändelsen kommer den kontinuerliga utvecklingen av Siacoin-infrastrukturen, liksom avsikten att bygga affärspartnerskap med allierade industrier, att fungera som katalysatorer för en ny tjurcykel för Siacoin.

Av dessa skäl planerade vi en relativt optimistisk prisprognos för denna digitala tillgång på kort och lång sikt, vilket visas i följande avsnitt. 

Kortsiktig prognos

AfterPriceChange
1 dag 0,0021 dollar 5%
1 vecka 0,0023 dollar 15%
1 månad 0,0024 dollar 20%
6 månader $ 0,0100 500%
1 år 0,1 000 $ 5000%

Långsiktig prognos

AfterPriceChange
1 år 0,1 000 $ 5000%
2 år 0,0916 dollar 4578%
3 år 0,765 dollar 3825%
4 år 0,1161 dollar 5815%
5 år 0,5105 dollar 25525%

Siacoin-prisförutsägelse 2020

Vi tror att den senaste bitcoin (BTC) gruvbelöningshalveringshändelsen markerar början på en ny tjurcykel för kryptovalutaindustrin.

Detta antagande stöds av observationer samlade från tidigare halveringshändelser av bitcoin. På kort sikt kan Siacoin uppleva hausseartade prisåtgärder när priset når 0,01 dollar vid slutet av året.

Denna förutsägelse rider på förutsättningen att BTC kommer att fortsätta att vinna värde under hela året och kommer att bära detta fart nästa år.

Siacoin-prisförutsägelse 2022

Vi beräknar att vid denna tid skulle Siacoin ha nått ett nytt rekordhögt kl 0,10 dollar, vilket är cirka 50 gånger sitt marknadsvärde till aktuella priser.

Även om detta kan vara en alltför optimistisk prognos är det inte heller omöjligt. Detta skulle sannolikt hända år 2021 med en del vinsttagande strax efteråt, vilket kommer att sänka priset till cirka 0,0916 $ går till år 2022.

Detta kommer att vara sjunde året sedan Siacoin introducerades, och vi förväntar oss att många av dess väsentliga funktioner skulle ha släppts och partnerskap vinner mark.

Siacoin-prisförutsägelse 2025

Om fem år skulle en ny bitcoinhalveringshändelse ha inträffat, vilket återigen kommer att signalera starten på den nya hausseartade kryptocykeln.

2025 kommer att vara ett år efter den 4: e halveringshändelsen och sannolikt en tid då en betydligt positiv prisrörelse för bitcoin sannolikt skulle inträffa.

Detta markerar också Siacoins första decennium av existens, och mycket av dess infrastruktur skulle ha släppts då. Partnerskap med allierade industrier skulle ha mognat och pekat på en idealisk situation där Siacoin kan uppleva ytterligare en massiv prisökning.

Med tanke på den beräknade marknaden för molnmarknaden 2025, ett pris på $ 0,5105 eller högre för Siacoin är troligt.

Är Siacoin en bra investering?

SC är en långsiktig investering vid denna tidpunkt. Det beräknade värdet av global molnbearbetning till 2025 kommer att vara 712,83 miljarder dollar. Om SC fångar 1-2% av denna marknad kan varje token värderas till $ 0,17 – $ 0,34.

Dessa uppskattningar är mycket konservativa basmultiplar och tar inte hänsyn till en kryptotjurkörning, vilket kan se att prisraketen slår mycket längre än sina höga priser och pressar till $ 1,00..

Sia-projektet är stabilt och kan ge enastående vinster om de fortsätter utvecklingen.

Hur man köper Siacoin?

Intresserade köpare som vill köpa Siacoin kommer gärna att veta att det finns många sätt att skaffa denna digitala tillgång. Det är för närvarande listat i många av de ledande kryptovalutabörserna i branschen idag.

Dessa inkluderar Binance, Kraken, Poloniex, Bittrex, Huobi, och OKEx.

Observera att köpare kanske inte kan köpa Siacoins (SC) med fiat direkt via dessa börser.

De måste först köpa bitcoins eller ethereum och sedan handla dem till Siacoins, varefter de kan dra tillbaka sin token till sin föredragna Siacoin-plånbok.

De som vill köpa Siacoins direkt med fiat kanske vill använda Instant Cryptocurrency Exchange, ChangeNow. Det erbjuder ett enkelt men ändå kraftfullt gränssnitt som tillåter användare att köpa Siacoins med kredit- eller betalkort genom sitt partnerskap med Simplex.

Siacoin plånböcker

 Tänk på hur mycket SC du lämnar på dina heta plånböcker. Var extremt medveten när du skapar kortvariga konton.

Finansiera alltid kortvariga konton med det minsta belopp du är bekväm med att förlora. Om du är behändig med kod kan du använda den Sia kylförvaring.

För all annan lagring bör du alltid använda en hårdvaruplånbok, Ledger eller Trezor är våra föredragna val.

Med Sia kan du bara använda Ledger, och det kräver kommandoradsfärdigheter.

Mer information om Siacoin

Vad är Siacoin?

Siacoin-projektet är en öppen källkod, decentraliserad, blockchain-baserad lagringslösning. Liknar molntjänster som erbjuds av Dropbox, Google Drive, Microsoft Onedrive, iCloud och Amazon Cloud.

Vad som skiljer Siacoin ut är hur de hanterar stillestånd genom uppdelning av data, säkerhet med privata nycklar (Google kan inte göra detta eftersom detta direkt påverkar deras förmåga att marknadsföra till dig, tredje part kommer alltid att ha tillgång till dina data) och deras pris som är billigare än konkurrenterna.

Siacoin fungerar genom att låta värdar / hårddiskägare hyra sitt oanvända hårddiskutrymme till hyresgäster mot en avgift. Siacoin-plattformen använder smarta kontrakt för att låsa upp SC-mynt.

Detta säkerställer att hyresgäster betalar värdar enligt överenskommelse, och värdar måste också ställa SC som säkerhet. Det säkerställer också upptid eftersom värden kan debiteras för att vara nere.

Siacoins vision är att frigöra data för alla, och de planerar att använda oanvända hårddiskar från hela världen för att skapa världens största lagringsdatabas.

Laget

Företaget bakom SiaCoin är Nebulous, Inc. Företaget startade 2014. I november 2014, vitt papper släpptes.

Siacoin SC-prisförutsägelse

Siacoin samlade inte in startfonder med en ICO. Sia samlade in pengar från oberoende investerare. Den första finansieringsrunden tog upp 1,25 miljoner dollar.

Nebulas Labs fick dessa medel för att utveckla Sia. Siafunds är en annan token i nätverket.

Det här är symboliserade värdepapper som betalar ut en viss summa Sia vid ingående av varje kontrakt. I sin andra finansieringsomgång samlade de in 3 250 000 dollar

Sia fick sin andra omgång av medel på grund av deras monumentala prestationer. Vid tidpunkten för finansieringen hade de lagrat över 4 PB data, fördelat på 925 000 smarta lagringsavtal.

Sia-nätverket hade sedan ytterligare 2 PB tillgänglig lagringskapacitet. Sia-programvaran hade sedan laddats ner mer än en miljon gånger.

Sia färdplan är detaljerad med helt enkelt förstått mål, och den är också tillgänglig i realtid.

Detta skiljer dem från de flesta blockkedjor. Deras samhällsuppdateringar är frekventa och informativa om du inte gillar att läsa de har en youtube-sida som ger en 1-2 minuters video med alla relevanta uppdateringar.

Nebulous / Sia-teamet har varit tillsammans länge sedan 2014. De har utvecklat en gruppvision. Deras investerare inkluderar A_Capital, Bain Capital Ventures, Bessemer Venture Partners, Collaborative Fund, Dragonfly Capital Partners, Fenbushi Capital, First Star Ventures, Hack VC, INBlockchain, Raptor Capital Management och SV Angel.

Siacoin SC-prisförutsägelse

Projektutveckling

Siacoins egen programvara delar upp filer i separata segment innan de laddas upp. 30 värdar kommer var och en att ta emot en del av data.

Detta skapar ingen signalpunkt för felredundans.

Siacoin skapar dessa filsegment med hjälp av Reed-Solomon-raderingskodning. Tekniken kommer från hur CD / DVD kodades för att fortfarande kunna spelas även om de är skadade.

Om 20 av de 30 värdarna misslyckas kan hyresgästen / slutanvändaren fortfarande komma åt och ladda ner sin data. Om ytterligare en av värdarna går ner tilldelar plattformen automatiskt en ny värd till hyresgästens data.

Varje segment krypteras också innan det lämnar hyresgästens dator. Värdarna lagrar endast krypterade filer på Sia-plattformen. Traditionella leverantörer av molnlagring krypterar inte dina data som standard.

Segmenterad lagring lägger till ett lager av säkerhet. Fragmenterade filer är otroligt svåra att läsa. Filerna måste monteras om för att bli läsbara.

Detta decentraliserade tillvägagångssätt är det som gör blockchain-teknologin till den perfekta lösningen för molntjänster.

Hyresgäster på Sia-plattformen skapar filkontrakt, dessa avtal bestämmer uppetidsåtaganden, prissättning, andra kriterier som värden och användaren vill inkludera.

Sia lade nyligen hyresgästskydd till priset för att skydda tjänsten från värdutnyttjande.

Flyktiga konton skapades också för att påskynda nedladdningsprocessen, genom att värdar får tillgång till ett förfinansierat konto kan värdar få tillgång till medel snabbare och påskynda nedladdningsprocessen.

Tyvärr kan värdar också stjäla dessa medel när som helst, och hyresgästen har ingen möjlighet. Siacoin rekommenderar hyresgäster att finansiera kortfristiga konton med små mängder SC.

Filkontrakten är nästan som smarta kontrakt; de skapar servicenivåavtal (SLA). Dessa avtal lagras sedan i Sias blockchain när transaktioner är slutförda.

Värden har tillhandahållit tillräcklig drifttid och hyresgästen har lagrat sina data under den avsedda tiden. Dessa smarta kontrakt tillämpas för att använda nätverket och inga tredje parter är inblandade i processen.

Hyresgäster använder Siacoin för att köpa lagring, men värdar måste också sätta in Siacoin i varje smart kontrakt som säkerhet.

Små transaktioner flyter mellan värden och hyresgästen. Denna process är långsam och tar upp till 2,5 sekunder. Detta är en av de skalbarhetsproblem som nätverket står inför.

Flyktiga konton löser problemet för tillfället men kommer att spelas av värdar så småningom. Säkerheten som sätts av värdar ger ett ekonomiskt avskräckande att inte vara online.

Hyresgäster måste förbetala för sitt kontrakt, SC avsätts för överföring och lagringskontrakt varar vanligtvis 90 dagar, förnyas kontrakt automatiskt. Om affären annulleras återbetalas all oanvänd SC tillbaka till hyresgästen.

När kontrakten slutar måste värden tillhandahålla bevis för att de lagrade hyresgästens fil genom kontraktet. Sia kallar detta lagringssäker. Detta lagringsskydd måste visas på Sia blockchain inom en viss tid.

Om lagringsbeviset visas i blockchain betalas värden. om den inte gör det, straffas värden.

Siacoin använder Merkle träd för sina lagringsbevis. Merkle-träd tillåter nätverket att bekräfta att en liten bit data (hash) är en del av den bredare uppsättningen data som laddas upp.

Dessa bevis är små och extremt säkra; de kommer i slutändan att minska blockchain uppblåsthet.

Blockchain uppblåsthet är giftigt för denna plattform eftersom det kan ta dagar att synkronisera hyresgästen eller värden till Sia blockchain. Siacoins ‘Lite plånbok kan lösa detta, men de är fortfarande i betatestning.

Siacoin har officiellt lanserat delning och innehållsdistribution. Skynet markerar ögonblicket ”tekniken är redo” för intensiv marknadsföring.

Videostreaming och SiaStream är banbrytande blockchain-tjänster som möjliggör streaming av media via ett decentraliserat nätverk, SiaStream är för närvarande i beta, deras alfaversion kommer snart att vara tillgänglig för allmänheten.

Deras tjänster kan också strömma 4k videoinnehåll sömlöst, vilket är imponerande men inte kan strömma till din smart-TV ännu.

Nebulous Github är staplad med åtaganden och driver Siacoin blockchain framåt.

Sia är fortfarande i framkant av vad blockchain molnlagring kan vara. De är aktivt engagerade i slutanvändarna och försöker optimera produktleveransen och skapa en mer användbar produkt.

Siacoin SC-prisförutsägelse

Siacoin Mining

Siacoin är brytbart. Den använder Blake 2B-hashingalgoritmen. SC var ett GPU-gruvmynt tills Bitmain släppte en ASIC-gruvarbetare som kunde bryta Blake 2B.

Bitmains Antminer A3 var oerhört lönsamt, och detta spelade en roll i Siacoins val att gaffla blockchain. Detta skyddade deras intresse för Obelisken och Obelisk SC1-gruvarbetaren, som var hälften så kraftfull som Antminer A3.

Siacoin SC-prisförutsägelse

Siacoin gjorde detta genom att designa en felsäker algoritm i Obelisk SC1, i fall Bitmain inte agerade öppet och rättvist. Detta är berättandet av Sia. Bitmain agerade verkligen inte i Sias gruvgemenskap. Sia vidtog åtgärder för att skydda nätverket, eftersom centralisering kan orsaka en decentraliserad blockchain död. Bitmain attackerades i huvudsak Sia-nätverket och Sia-gruvsamhället. Enligt vår uppfattning agerade Sia korrekt, men det är gruvprojekt, Obelisk, är helt enkelt det mindre onda och en pengargrabb.

Siacoin-avgifter

90% billigare $ 1-2 per TB per månad. Jämfört med kostar 100 GB lagringsutrymme på Google Drive 2 dollar per månad. Tyvärr är Sia inte så intuitivt som Google Drive. Lönsamheten finns inte heller för enskilda hårddiskägare. Massiva datacenter kommer att dominera denna marknad, vilket är utmärkt för konsumentpriser men inte för decentralisering.

Siacoin Marknadskonkurrens

Den aktuella molndatormarknadens största aktörer är:

 • Amazon
 • Microsoft
 • IBM
 • Aliyun
 • Google
 • Salesforce
 • Rackspace
 • SAV
 • Orakel
 • Vmware
 • DELL
 • EMC

Leverera olika tjänster:

 • Infrastruktur som en tjänst (IaaS)
 • Platform as a Service (PaaS)
 • Programvara som en tjänst (SaaS)

Det största problemet för Siacoin är att konkurrera mot företag som tillhandahåller en hel stapel lösningar som integreras i deras tjänster. Detta gör dem mer attraktiva för företag som vill ha en lösning för att lösa alla sina problem. Siacoin fokuserar bara på datalagring och har en lång väg kvar innan de kan tävla. Deras prispunkt kan bara få dem så långt om deras tjänster inte kan integreras med andra tjänsteleverantörer.

Siacoin Onramp

Integrering av kol och Siacoin tillåter användare att köpa Siacoin med sitt kredit- eller bankkort. Fördröjningen från börser är löjlig, från KYC (Know Your Customer) och underhållsperioder till likviditetsfrågor, vilket kan tvinga användaren att registrera sig vid en annan börs och starta KYC om igen, eller bli straffad ekonomiskt för deras omedelbara behov. Carbon Siacoin-förhållandet löser dessa problem och skapar en alternativ kryptorampa till förmån för hela kryptosamhället.

Slutlig dom 

Molnlagring är framtiden för datalagring. Eftersom mänskligheten lagrar data mer och mer innehåll på nätet är hackattacker av molntjänster oundvikliga. Hur säker är dina data på Amazons eller Googles servrar okrypterade? Stora leverantörer av molntjänster har några av de bästa ingenjörerna som arbetar med sin säkerhet. Användarfel är fortfarande skyldigt i vissa fall. Att ha tillgång till krypterad data är värdelös utan dekrypteringsnyckeln.

Siacoin är fortfarande inte ett känt namn för molnlagring, men med lanseringen av Skynet kan detta förändras. De kunde börja en mer aggressiv marknadsföringskampanj och förvandla sin blockchain till den främsta molntjänstleverantören. De har mycket utveckling framöver för att göra detta till verklighet, eftersom leverantörer av molntjänster erbjuder sviter med alternativ och låser in användare med ytterligare tjänster som gör det svårt för dem att lämna.

Tilläggskostnaden för att byta molnleverantörer kan vara astronomisk eftersom varje värdmaskin behöver integreras i det nya systemet. Otaliga arbetstider måste tilldelas och användarna måste omskolas i hur man använder systemen. Sia har en kostnadsfördel, men i sitt nuvarande tillstånd kan den inte konkurrera med stora leverantörer av molntjänster. De kan dock erbjuda lösningar till blockchain-utvecklare och hemanvändare. Carbon Siacoin-förhållandet gör deras service lättare att använda. Stora molnleverantörer har haft dessa betalningssystem på plats sedan starten, och det tog Sia ett halvt decennium att skapa samma användarvänlighet.

Som en enkel, billig backup-lösning är de milevis före konkurrenterna, deras nätverk ligger i PB-sortimentet, vilket inte är något litet och de erbjuder nu streamingtjänster, vilket öppnar ytterligare en nischmarknad.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map