Solana Price Prediction (SOL) för 2021, 2023 och 2025

Framtiden för hur pengar ska användas och fördelas blir allt tydligare när vi börjar se den fortsatta tillväxten och antagandet av decentraliserad finansiering, eller DeFi, som det är mer populärt känt. Vi börjar emellertid också ta reda på fler av begränsningarna kring stora blockkedjor, som Ethereum, som driver de många applikationer och plattformar som erbjuder DeFi-tjänster genom problem som dålig skalbarhet, långa bekräftelsestider och höga transaktionsavgifter..

Det här är där Solana kommer in för att inte bara lösa dessa hinder utan erbjuder mer i utbyte med förmågan att utvinna större potential från decentralisering. Solana är en hög-genomströmning, en-lagers blockchain med banbrytande innovationer som fokuserar på att bygga mycket skalbara blockchain-infrastrukturer utan att offra nätverkssäkerhet eller principerna för decentralisering..

I gengäld hjälper detta till att stödja mer tillväxtcentrerade och högfrekventa applikationer som normalt skulle förstöra andra blockkedjor samtidigt som de bibehåller både ett förtroendelöst och tillståndslöst distribuerat protokoll.

Token som driver detta kraftfulla nätverk är SOL, och om du läser vidare kommer du att upptäcka att vår Solana-prisförutsägelse förutser en mycket ljus framtid som stöds av fortsatt robust antagande, vilket gör det till en värdig konkurrent att lägga till din portfölj.

Solana Price Prediction

Solana Historisk prisanalys

Sedan starten hade Solana kört fem olika finansieringsrundor för sina SOL-tokens, med fyra privata försäljningar. Dess första finansieringsrunda för utsäde hölls den 5 april 2018, som samlade in 3,17 miljoner dollar. Detta kulminerade senare i två separata serie A-finansieringsrundor som tillkännagavs den 9 juli 2018, som samlade in nästan 20 miljoner dollar från stora investeringsfonder och riskkapitalföretag. Ytterligare två försäljningar hölls i februari och mars 2020 som samlade ytterligare 4 miljoner dollar totalt.

Solanas SOL-tokens är bland de senaste kryptovalutaprojekten som nyligen lanserades, med de tidigaste handelsdata från den 10 april 2020, enligt CoinMarketCap. Som sådan bör du alltid vara extra försiktig när du flyttar in på en nyligen inbruten marknad. Inte långt efter att det hade börjat handla offentligt nådde SOL botten till en heltidsnivå på 0,5052 USD den 11 maj 2020.

Det tog dock inte SOL lång tid att börja stiga paraboliskt runt mitten av 2020, innan den sedan toppade en heltidshöjd på $ 4,9400 den 1 september 2020.

Aktuellt pris, marknadsvärde, & Leveransdetaljer.

Sedan SOL uppnådde sina högsta tider har SOL sedan korrigerats tillbaka nedåt, innan det åter steg snabbt i slutet av december 2020. I skrivande stund (15 januari 2021) ligger priset på SOL på 3 3600 $, vilket markerar en 24-timmars minskning med 0,86%.

Enligt Messaris uppgifter, om du hade köpt SOL under sin offentliga försäljning 2020 för 0,2200 USD per token – om än den första utsädrunden 2018 prissatta SOL till bara 0,0400 $ – skulle du ha vunnit en svindlande avkastning på 1427,27%.

Jämfört med handelsvärdet skulle dagens pris på SOL bara vara 32,08% lägre än någonsin och en imponerande 564,81% vinst från dess lägsta tid. SOL har utformats som en deflaterad tillgång och begränsas med ett totalt utbud av 500.000.000 SOL. Solana har dock också programmerat in en brännalgoritm för att minska sitt totala utbud och därmed minska dess totala cirkulation till 488 630 611 SOL i skrivande stund..

Det nuvarande cirkulerande utbudet är 261900137 SOL, vilket skulle värdera Solanas marknadsvärde till $ 879,539,929, vilket gör det till den 44: e mest värdefulla kryptovalutan.

solanaSolana (SOL)

Rank: 24$ 13,66Pris (BTC) Ƀ0,00027100Marknadslock$ 3,61 BVolume$ 189,54 M24h Förändring6,4% Total tillförsel488,63 M SOL

Solana (SOL) Prognoser för framtida prisprognoser

Även om ett mycket framväxande projekt har 2020 varit ett explosivt år för Solana, som redan har valts som blockchain för ett ökande antal decentraliserade plattformar, särskilt inom DeFi-sektorn. Solana förväntas följa upp sin spektakulära tillväxt 2021 och därefter, eftersom andra skalbara lösningar som den förestående ETH 2.0-uppgraderingen för Ethereum ännu inte har fått full funktionalitet. Som sådan förutsäger vår Solana-prisförutsägelse en mycket hausseartad framtid.

Kortsiktig prognos

AfterPriceChange
1 dag 3 776 $ 12,38%
1 vecka 4,407 dollar 31,16%
1 månad $ 3,620 7,92%
6 månader 4,726 dollar 40,65%
1 år 6,156 dollar 83,21%

Långsiktig prognos

AfterPriceChange
2022 6,156 dollar 83,21%
2023 8 970 dollar 166,96%
2024 11,806 $ 251,37%
2025 14,351 $ 333,27%

Solana Price Prediction 2021

Vi har kunnat sammanföra en mycket hausseartad känsla från tillgängliga algoritmiska modeller baserade på tekniska faktorer kring Solanas SOL-tokens. Att se hur mycket uppmärksamhet har fästs mot decentraliserade finansiella plattformar, efter att ha svällt till 22 miljarder dollar i låst värde Från och med januari 2021 utgör Solana ett solidt alternativ till Ethereum för applikationer och plattformar som ser hög tillväxt. Följaktligen kunde vi se SOL bryta förbi sin högsta tid omkring mitten av 2021.

Solana Price Prediction 2023

Nu är den största utmaningen mot Solana att väletablerade blockkedjor som Ethereum eller EOS skulle implementera välbehövliga uppdateringar i sitt nätverk för att lösa de plågande skalbarhetsproblemen, inklusive långsam bearbetningstid och höga avgifter. Solanas många innovationer kan dock fortfarande sätta den starkt mot sina kamrater, inklusive efterlängtade uppgraderingar för att möjliggöra bättre tvärkedjekompatibilitet mellan Solana och andra blockkedjor som drivs av dess SOL-tokens..

Solana Price Prediction 2025

Det är svårt att förutsäga hur mycket den finansiella världen skulle förändras under fyra långa år, men vi skulle satsa kraftigt på att värdet av decentralisering kommer att göra större framsteg i mycket av vårt dagliga liv genom mainstream-antagandet av decentraliserad finansiering (DeFi) och större utbyggnad av decentraliserade appar (dAPP). Solanas hög skalbarhet gör det till ett robust framtidsskyddande val för plattformar. Att vara den ursprungliga valutan för denna mångsidiga och kraftfulla blockchain gör SOL till en mycket lockande investeringsmöjlighet.

Är Solana en bra investering?

Som vår prognosprognos för Solana-pris har visat har Solanas SOL en mycket stark teknisk grund på grund av dess höga användbarhet som ett verktygstecken och dess långsiktiga deflationsekonomiska modell för att uppnå större värde genom knapphet. SOL är ett mycket bra erbjudande om du planerar att lägga till det i din korg, men du bör också vara försiktig med att flytta in i SOLs unga och fortfarande omogna marknad. Till och med att titta tillbaka mot en mer grundläggande syn har Solanas projekt introducerat banbrytande lösningar för att lösa de stora utmaningarna med att skala uppåt.

För första gången har vi ett decentraliserat blockchain-nätverk som teoretiskt sett kan stödja stora vanliga plattformar idag om de gör switch- och företagstjänster samtidigt som de fortfarande håller robust säkerhet, snabb bearbetning och låga kostnader. Solanas single-layer blockchain driver en delegerad Proof-of-Stake (dPoS) konsensusalgoritm men kombinerad med en revolutionerande skalningslösning genom en decentraliserad “klocka”, kallad Proof-of-History (PoH).

Detta gör det möjligt för Solanas blockchain att behandla över 50 000 transaktioner varje sekund, med en mycket låg 400 ms blocktid och till en lika låg kostnad på bara 0,00001 $ i avgifter för varje transaktion..

Solanas nätverk skyddas av 488 nodvaliderare runt om i världen och har behandlat över 5,5 miljarder unika transaktioner sedan mars 2020. Solanas blockchain är mycket mångsidig för att kunna stödja en mängd olika tjänster som enkelt kan skapas med populära kodningsspråk. . Det stora användningsfallet är för närvarande inom DeFi-sektorn, att kunna driva och säkra plånböcker, marknadsplatser, börser, betalningsplattformar, förutsägelsemarknader, utlåning eller lån av tjänster, decentraliserade molnleverantörer, datalagring och mycket mer.

Solana ser också ett ökat intresse för att användas som grund för många Web3-plattformar. Det finns för närvarande 68 projekt på Solanas blockchain eller samarbetar med Solana för att dela och utveckla ny teknik. De flesta av dem är framstående namn i blockchain-utrymmet. Stallcoins med stora kepsar som Tether och Circles USDC använder båda Solana som en av blockkedjorna som säkrar sitt expansiva nätverk. Chainlink har också samarbetat med Solana för att utveckla ett säkert höghastighetsoracle för att driva binära optioner.

Solanas största kommande nätverksuppdatering, Wormhole, utökar också användbarheten av Solanas SOL-drivna blockchain. Det är en decentraliserad “bro” som gör det möjligt för användare att enkelt överföra tillgångar mellan Solana och andra kedjor, som Ethereum. Detta innebär att DeFi-plattformar kan dra nytta av Solanas snabba, billiga och skalbara blockkedja medan de fortfarande genomför bosättningar som ska göras någon annanstans. Denna tvärkedjiga driftskompatibilitet skulle leda till ökad användning av SOL och efterföljande värdetillväxt.

Hur man köper Solana?

Nodvaliderare tjänar SOL-tokens för att hjälpa till att driva och säkra Solanas blockchain. Som den inhemska valutan betalas smarta avrättningar och transaktionsavgifter i SOL. På grund av Solanas deflaterade ekonomiska modell uppmuntras tokeninnehavare att sätta SOL-tokens för att dra nytta av ökad knapphet samtidigt som de säkrar nätverket.

De framväxande SOL-tokens är svårare att hitta för utomstående och stöds endast på några få börser, mest framträdande Binance, OKEx, FTX, MXC och Bithumb. Du kan hitta en omfattande lista över marknadsplatser som stöds med webbplatser som CoinMarketCap, eller CoinGecko.

Mer information om Solana

Grundat av banbrytande veteraner inom tekniksektorn från Intel, Qualcomm, Dropbox med mera, erbjuder Solana ett blockchain-nätverk som har hög genomströmning, skalbarhet och låga avgifter, medan man bara använder ett enda lager för större komposibilitet mellan projekt på dess ekosystem. Solanas mest kända och störande innovation inom blockchain-rymden är skapandet och implementeringen i stor skala av Proof-of-History (PoH). Den största utmaningen i decentraliserade eller distribuerade nätverk är att hitta en överenskommelse om den specifika tidpunkten och platsen där transaktioner sker.

Solanas PoH använder verifierbara fördröjningsfunktioner (VDF) för att tillåta varje nod att utfärda lokalt genererade tidsstämplar genom SHA256, vilket ger en synkroniserad och behaglig “klocka” över hela nätverket. Resultatet är fördelningen av enhetliga tidsstämplar, vilket gör att behandlingen av data blir mycket effektivare. Detta resulterar i Solanas löfte om mycket större skalbarhet än andra konkurrerande blockkedjor samtidigt som det gör det svårare för ASICs att “attackera” sin blockchain.

Solana listar sju andra viktiga innovationer som en del av sin övergripande lösning för att ta itu med de problem som plågar traditionella blockchain-nätverk när de används i stor skala:

• Tower Byzantine Fault Tolerance (BFT) Consensus Mechanism – Solana har implementerat en PoH-optimerad version av den bysantinska feltoleransen (BFT). Den använder den synkroniserade “klockan” på Solana blockchain före konsensusröstning för att minska overhead och latens för kommunikation och nätverksövergripande samordning. När validerare enats om att rösta för en transaktionsorder kommer den att bli kanoniserad och kan inte rullas tillbaka.

• Turbine – Solana använder ett unikt blockutbredningsprotokoll som heter ”Turbine”, som kan stödja ett stort antal noder som arbetar i nätverket utan att påverka prestandan. Istället för att en nod överför data i sin helhet till alla andra noder skulle data delas upp i små paket. Det skulle överföra dessa paket till varje validerare, som sedan skickar det vidare till en grupp andra noder på en gång. Det gör att datablock kan rekonstrueras även med ett delvis paket.

• Gulf Stream – Solana använder ‘Gulf Stream’ som ett Mempool-mindre vidarebefordringsprotokoll, vilket gör det möjligt för nodvaliderare att utföra transaktioner snabbare, minska bekräftelsestider och minska minnesbandbredd för validerare.

• Sealevel – Solanas antagande av Sealevel gör det till världens första parallella smarta kontrakt löptid. Det stöder möjligheten att parallellt genomföra transaktioner inom Solanas ensidiga arkitektur. Sealevel hittar alla icke-överlappande transaktioner inom ett block och utför dem parallellt för att ytterligare optimera prestanda på Solana blockchain.

• Pipeline – Pipeline är Solanas transaktionsbehandlingsenhet för datavalidering. Det antar en optimeringsmekanism i CPU-design som kallas “pipelining”, där data måste verifieras baserat på en sekvens av steg, med olika hårdvara för att hantera var och en. Detta gör att datavalidering kan göras mer effektivt och utnyttjar tillgänglig hårdvara i större utsträckning.

• Cloudbreak – Solana använder Cloudbreak för att lösa problemet med att hålla reda på konton i ett distribuerat nätverk, utan att nätverksprestanda förloras på grund av brist på minnesstorlek eller begränsad åtkomsthastighet. Cloudbreak använder samlade läsningar och skrivningar över en RAID 0-konfiguration på SSD-enheter (SSD).

• Arkiverare – Datalagring i Solana-blockkedjan laddas från validerare till ett nätverk av noder som heter ‘Arkiverare’. Alla data som har bearbetats distribueras och sprids mellan noderna, vilket säkerställer större säkerhet inom nätverket och att informationen förvaras i en decentraliserad storbok.

Slutsats

DeFi har exploderat i scenen från nästan ingenting för bara några år sedan. Efter lång och fortsatt kontroll av stora banker och institutioner kunde vi äntligen se början på demokratisering i finansbranschen. DeFi är grundat och redo att vara framtiden för hur mänskligheten kommer att interagera med finansiella tjänster, vilket ger tillgänglig, billig, transparent och rättvis tillgång för alla. Men som med allt annat i livet innebär att ta steg mot framtiden att man så småningom kommer att stöta på några stötestenar.

Blockchain har haft mer än några hicka i sin korta existens hittills, och vi kommer utan tvekan att möta mer i framtiden. Men här och nu finns det fortfarande stora utmaningar som förhindrar storskalig adoption och integration. Solanas uppfinningsrika blockchain syftar till att lösa allt detta genom att tillhandahålla ett nätverk som erbjuder snabbhet, skalbarhet och kostnadseffektivitet utan att förlora några av de kärnvärden som gör decentraliserade blockchains till vad de är. Som redan är uppenbart i vår Solana-prisförutsägelse finns det en mycket hoppfull framtid för detta unga projekt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner