Solana Price Prediction (SOL) til 2021, 2023 og 2025

Fremtiden for, hvordan penge vil blive brugt og distribueret, bliver stadig tydeligere, når vi begynder at se den fortsatte vækst og vedtagelse af decentraliseret finansiering eller DeFi, som det er mere populært kendt. Vi er imidlertid også begyndt at opklare flere af begrænsningerne omkring større blockchains, såsom Ethereum, der driver de mange applikationer og platforme, der tilbyder DeFi-tjenester gennem emner som dårlig skalerbarhed, lange bekræftelsestider og høje transaktionsgebyrer.

Dette er så hvor Solana kommer ind for ikke kun at løse disse forhindringer, men tilbyder mere til gengæld med evnen til at udvinde større potentiale fra decentralisering. Solana er en high-throughput, enkeltlags blockchain med banebrydende innovationer, der fokuserer på at opbygge stærkt skalerbare blockchain-infrastrukturer uden at ofre netværkssikkerhed eller decentraliseringsprincipperne..

Til gengæld hjælper dette med at understøtte mere vækstcentrerede og højfrekvente applikationer, der normalt ville lamme andre blockchains og samtidig bevare både en tillidsfri og tilladelsesfri distribueret protokol.

Tokenet, der brænder dette kraftfulde netværk, er SOL, og hvis du læser videre, finder du ud af, at vores Solana-prisforudsigelse forudsiger en meget lys fremtid understøttet af fortsat robust vedtagelse, hvilket gør det til en værdig konkurrent at tilføje til din portefølje.

Solana-prisforudsigelse

Solana Historisk prisanalyse

Siden starten havde Solana kørt fem forskellige finansieringsrunder for sine SOL-tokens med fire private salg. Dens første frøfinansieringsrunde blev afholdt den 5. april 2018, som samlede $ 3,17 millioner dollars. Dette kulminerede senere i to separate serie A-finansieringsrunder, der blev annonceret den 9. juli 2018, der skaffede næsten 20 millioner dollars fra store investeringsfonde og venturekapitalfirmaer. Yderligere to salg blev afholdt i februar og marts 2020, hvilket samlede yderligere $ 4 millioner i alt.

Solanas SOL-tokens er blandt de nyeste kryptokurrencyprojekter, der blev lanceret for nylig med de tidligste handelsdata fra 10. april 2020 ifølge CoinMarketCap. Som sådan skal du altid være ekstra forsigtig, når du flytter til et nyindbrudt marked. Ikke længe efter at det var begyndt at handle offentligt, nåede SOL bund til et heltidsniveau på $ 0,5052 den 11. maj 2020.

Det tog dog ikke SOL lang tid at begynde at stige parabolisk omkring midten af ​​2020, før den derefter toppede en heltidshøjde på $ 4.9400 den 1. september 2020.

Nuværende pris, markedsværdi, & Leveringsdetaljer.

Siden SOL nåede sin højeste tid, har SOL siden korrigeret tilbage nedad, før den endnu en gang hurtigt steg i slutningen af ​​december 2020. I skrivende stund (15. januar 2021) ligger prisen på SOL på $ 3.3600, hvilket markerer en 24-timers fald på 0,86%.

Ifølge Messaris data, hvis du havde købt SOL under dets offentlige salg i 2020 for $ 0.2200 pr. token – omend den første seed-runde i 2018 prissat SOL til kun $ 0,0400 – ville du have opnået en svimlende investeringsafkast på 1.427,27%.

Sammenlignet med dets handelsværdi ville nutidens pris på SOL kun være 32,08% lavere end dets højeste niveau og en imponerende gevinst på 564,81% fra dets laveste niveau. SOL er designet som et deflatorisk aktiv, der er begrænset med en samlet forsyning på 500.000.000 SOL. Imidlertid har Solana også programmeret i en brændealgoritme til at reducere sin samlede forsyning og dermed reducere sin samlede omsætning til 488.630.611 SOL i skrivende stund..

Den nuværende cirkulerende forsyning er 261.900.137 SOL, hvilket vil værdsætte Solanas markedsværdi på $ 879.539.929, hvilket gør det til den 44. mest værdifulde kryptokurrency.

solanaSolana (SOL)

Rang: 24$ 13,66 Pris (BTC) .0000.00027100 Markedskap$ 3,61 BVolume$ 189,54 M24h Ændring6,4% Samlet forsyning488,63 M SOL

Solana (SOL) forudsigelser om fremtidig prisprognose

Selvom et meget begyndende projekt, har 2020 været et eksplosivt år for Solana, der allerede er valgt som den valgte blockchain for et stigende antal decentrale platforme, især i DeFi-sektoren. Solana forventes at følge op på sin spektakulære vækst i 2021 og derefter, da andre skalerbare løsninger såsom den forestående ETH 2.0-opgradering til Ethereum endnu ikke har fået fuld funktionalitet. Som sådan forudsiger vores Solana-prisforudsigelse en meget bullish fremtid.

Kortsigtet prognose

AfterPriceChange
1 dag $ 3,776 12,38%
En uge $ 4,407 31,16%
1 måned $ 3,620 7,92%
6 måneder $ 4,726 40,65%
1 år $ 6,156 83,21%

Langsigtet prognose

AfterPriceChange
2022 $ 6,156 83,21%
2023 8.970 $ 166,96%
2024 11,806 $ 251,37%
2025 14,351 $ 333,27%

Solana-prisforudsigelse 2021

Vi har været i stand til at samle en meget bullish stemning fra tilgængelige algoritmiske modeller baseret på tekniske faktorer omkring Solanas SOL-tokens. At se, hvor meget opmærksomhed der er trukket mod decentrale finansielle platforme, der lige er svulmet op til 22 milliarder dollars i låst værdi fra januar 2021 udgør Solana som et solidt alternativ til Ethereum for applikationer og platforme, der ser mod høj vækst. Derfor kunne vi se SOL bryde forbi sin tiders højeste omkring midten af ​​2021.

Solana-prisforudsigelse 2023

På nuværende tidspunkt er den største udfordring mod Solana, at veletablerede blockchains som Ethereum eller EOS ville implementere tiltrængte opdateringer til deres netværk for at løse de plagende problemer med skalerbarhed, herunder langsomme behandlingstider og høje gebyrer. Imidlertid kunne Solanas mange innovationer stadig sætte det på en stærk fodbold mod sine jævnaldrende, herunder højt forventede opgraderinger for at muliggøre bedre tværkædekompatibilitet mellem Solana og andre blockchains drevet af dets SOL-tokens..

Solana Price Prediction 2025

Det er svært at forudsige, hvor meget den finansielle verden vil ændre sig i fire lange år, men vi vil vædde stærkt på, at værdien af ​​decentralisering vil gøre større fremskridt i meget af vores hverdag gennem mainstream-vedtagelsen af ​​decentraliseret finansiering (DeFi) og større implementering af decentrale apps (dAPP’er). Solanas høje skalerbarhed gør det til et robust fremtidssikret valg for platforme. At være den oprindelige valuta i denne alsidige og kraftfulde blockchain gør SOL til en meget lokkende investeringsmulighed.

Er Solana en god investering?

Som vores prognose for Solana-prisforudsigelser har vist, har Solana’s SOL et meget stærkt teknisk grundlag på grund af dets høje anvendelighed som hjælpeprogram og sin langsigtede deflationsøkonomiske model for at opnå større værdi gennem knaphed. SOL er en god værdi, hvis du planlægger at føje den til din kurv, men du skal også være forsigtig med at flytte ind i SOLs unge og stadig umodne marked. Selvom man ser tilbage på et mere grundlæggende synspunkt, har Solanas projekt introduceret banebrydende løsninger til at løse de store udfordringer ved skalering opad.

For første gang har vi et decentralt blockchain-netværk, der teoretisk kunne understøtte store mainstream-platforme i dag, hvis de foretager switch- og enterprise-grade tjenester, mens de stadig holder robust sikkerhed, hurtig behandling og lave omkostninger. Solanas single-layer blockchain kører en delegeret Proof-of-Stake (dPoS) konsensusalgoritme, men kombineret med en revolutionerende skaleringsløsning gennem et decentraliseret “ur” kaldet Proof-of-History (PoH).

Dette gør det muligt for Solanas blockchain at behandle over 50.000 transaktioner hvert sekund med en meget lav 400 ms bloktid og til en lige så lav pris på kun $ 0,00001 i gebyrer for hver transaktion.

Solanas netværk er sikret af 488 nodevalidatorer rundt om i verden og har behandlet over 5,5 milliarder unikke transaktioner siden marts 2020. Solanas blockchain er meget alsidig til at kunne understøtte en lang række forskellige tjenester, der let kan oprettes ved hjælp af populære kodningssprog. . Det største anvendelsessag er i øjeblikket inden for DeFi-sektoren, der er i stand til at drive og sikre tegnebøger, markedspladser, børser, betalingsplatforme, forudsigelsesmarkeder, udlån eller låntjenester, decentraliserede cloududbydere, datalagring og meget mere.

Solana ser også øget interesse for at blive brugt som grundlaget for mange Web3-platforme. Der er i øjeblikket 68 projekter, der kører på Solanas blockchain eller er indgået et samarbejde med Solana for at dele og medudvikle nye teknologier. De fleste af dem er fremtrædende navne i blockchain-rummet. Stablecoins med store hætter som Tether og Circles USDC bruger begge Solana som en af ​​blokkæderne, der sikrer deres ekspansive netværk. Chainlink har også indgået et samarbejde med Solana for at udvikle et sikkert højhastigheds-oracle for at drive handel med binære optioner.

Solanas største kommende netværksopdatering, Wormhole, udvider også anvendeligheden af ​​Solanas SOL-drevne blockchain. Det er en decentraliseret “bro”, der giver brugerne mulighed for nemt at overføre aktiver mellem Solana og andre kæder, såsom Ethereum. Dette betyder, at DeFi-platforme kunne drage fordel af Solanas hurtige, billige og skalerbare blockchain, mens de stadig foretager bosættelser, der skal gøres andre steder. Denne interoperabilitet på tværs af kæderne ville medføre større anvendelse af SOL og efterfølgende værdiudvikling.

Sådan køber du Solana?

Nodevalidatorer tjener SOL-tokens for at hjælpe med at drive og sikre Solanas blockchain. Som den oprindelige valuta betales smarte kontraktudførelser og transaktionsgebyrer i SOL. På grund af Solanas deflationsøkonomiske model opfordres tokenholdere til at sætte SOL-tokens for at drage fordel af øget knaphed, samtidig med at de også sikrer netværket.

De spirende SOL-tokens er sværere at finde for udenforstående og understøttes kun på nogle få børser, mest fremtrædende Binance, OKEx, FTX, MXC og Bithumb. Du kan finde den omfattende liste over understøttede markedspladser med websteder som CoinMarketCap, eller CoinGecko.

Flere oplysninger om Solana

Grundlagt af banebrydende veteraner i teknologisektoren fra f.eks.Intel, Qualcomm, Dropbox og mere, tilbyder Solana et blockchain-netværk, der kan prale af høj kapacitet, skalerbarhed og lave gebyrer, mens det kun bruger et enkelt lag for større komposabilitet mellem projekter dets økosystem. Solanas mest kendte og forstyrrende innovation i blockchain-rummet er oprettelsen og implementeringen i bred skala af Proof-of-History (PoH). Den største udfordring i decentrale eller distribuerede netværk er at finde en aftale om det specifikke tidspunkt og sted, hvor transaktioner finder sted.

Solanas PoH bruger verificerbare forsinkelsesfunktioner (VDF) til at tillade hver node at udstede lokalt genererede tidsstempler gennem SHA256 og dermed producere et synkroniseret og behageligt “ur” på tværs af hele netværket. Resultatet er distributionen af ​​ensartede tidsstempler, der gør det muligt at behandle data blive langt mere effektiv. Dette resulterer i Solanas løfte om langt større skalerbarhed end andre konkurrerende blockchains, samtidig med at det gør det sværere for ASIC’er at “angribe” sin blockchain.

Solana lister syv andre vigtige innovationer som en del af sin overordnede løsning til at løse de problemer, der plager traditionelle blockchain-netværk, når de implementeres i stor skala:

• Tower Byzantine Fault Tolerance (BFT) Consensus Mechanism – Solana har implementeret en PoH-optimeret version af den byzantinske fejltolerance (BFT). Det bruger det synkroniserede “ur” på Solana blockchain inden konsensusafstemning for at reducere overhead og latenstid til kommunikation og netværksdækkende koordinering. Når validatorer er enige om at stemme for en ordre på transaktioner, bliver den kanoniseret og kan ikke rulles tilbage.

• Turbine – Solana bruger en unik blokformeringsprotokol kaldet ‘Turbine’, som kan understøtte et stort antal noder, der fungerer på sit netværk uden at påvirke ydeevnen. I stedet for en node, der transmitterer data fuldt ud til alle andre noder, ville dataene blive opdelt i små pakker. Det ville sende disse pakker til hver validator, som derefter videresender det til en gruppe andre noder på én gang. Det gør det muligt at rekonstruere blokke af data selv med en delpakke.

• Gulf Stream – Solana bruger ‘Gulf Stream’ som en Mempool-mindre transaktionsvideresendelsesprotokol, hvilket gør det muligt for nodevalidatorer at udføre transaktioner hurtigere, reducere bekræftelsestider og reducere hukommelsesbåndbredde for validatorer.

• Sealevel – Solanas vedtagelse af Sealevel gør det til verdens første parallelle intelligente kontrakter. Det understøtter muligheden for parallel udførelse af transaktioner inden for Solanas enkeltlagsarkitektur. Sealevel finder alle ikke-overlappende transaktioner inden for en blok og udfører dem parallelt for yderligere at optimere ydeevnen på Solana blockchain.

• Pipeline – Pipeline er Solanas transaktionsbehandlingsenhed til datavalidering. Det vedtager en optimeringsmekanisme i CPU-design kendt som ‘pipelining’, hvor data skal verificeres baseret på en sekvens af trin med forskellig hardware til at styre hver enkelt. Dette gør det muligt at foretage datavalidering mere effektivt og gør større brug af tilgængelig hardware.

• Cloudbreak – Solana bruger Cloudbreak til at løse problemet med at holde styr på konti på et distribueret netværk uden tab af netværksydelse på grund af manglende hukommelsesstørrelse eller begrænsede adgangshastigheder. Cloudbreak anvender sammenfaldende læser og skriver på tværs af en RAID 0-konfiguration på solid-state-drev (SSD’er).

• Arkiver – Datalagring på Solana-blockchain aflades fra validatorer til et netværk af noder kaldet ‘Arkiver.’ Alle data, der er behandlet, distribueres og spredes mellem knudepunkterne, hvilket sikrer større sikkerhed inden for netværket, og at dataene opbevares i en decentral hovedbog.

Konklusion

DeFi er eksploderet ind i scenen fra næsten intet for bare et par år siden. Efter lang og fortsat kontrol fra store banker og institutioner kunne vi endelig se begyndelsen på demokratisering i den finansielle industri. DeFi er primet og klar til at være fremtiden for, hvordan menneskeheden vil interagere med finansielle tjenester, hvilket giver tilgængelig, billig, gennemsigtig og retfærdig adgang for alle. Men som med alt andet i livet betyder det at tage skridt mod fremtiden, at man til sidst vil støde på et par snublesten.

Blockchain har haft mere end et par hikke i sin korte eksistens hidtil, og vi vil uden tvivl stå over for mere i fremtiden. Men i her og nu er der stadig store udfordringer, der forhindrer storstilet adoption og integration. Solanas opfindsomme blockchain sigter mod at løse alt dette ved at tilbyde et netværk, der tilbyder hastighed, skalerbarhed og omkostningseffektivitet uden at miste nogen af ​​de kerneværdier, der gør decentraliserede blockchains, hvad de er. Som det allerede er indlysende i vores Solana-prisforudsigelse, er der en meget håbefuld fremtid for dette unge projekt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner