Πρόβλεψη τιμής Solana (SOL) για τα 2021, 2023 και 2025

Το μέλλον του τρόπου χρήσης και διανομής χρημάτων γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρο καθώς αρχίζουμε να βλέπουμε τη συνεχιζόμενη ανάπτυξη και υιοθέτηση αποκεντρωμένης χρηματοδότησης, ή το DeFi, όπως είναι πιο γνωστό. Ωστόσο, αρχίζουμε επίσης να ξεδιπλώνουμε περισσότερους από τους περιορισμούς γύρω από τα μεγάλα blockchain, όπως το Ethereum, που τροφοδοτούν τις πολλές εφαρμογές και πλατφόρμες που προσφέρουν υπηρεσίες DeFi μέσω ζητημάτων όπως η κακή επεκτασιμότητα, οι μεγάλοι χρόνοι επιβεβαίωσης και τα υψηλά τέλη συναλλαγών.

Αυτό, λοιπόν, είναι που Σολάνα έρχεται για να λύσει όχι μόνο αυτά τα εμπόδια, αλλά προσφέρει περισσότερα σε αντάλλαγμα με την ικανότητα να αξιοποιήσει το μεγαλύτερο δυναμικό από την αποκέντρωση. Το Solana είναι ένα blockchain υψηλής απόδοσης με ένα επίπεδο με καινοτόμες καινοτομίες που εστιάζει στην κατασκευή πολύ επεκτάσιμων υποδομών blockchain χωρίς να θυσιάζει την ασφάλεια του δικτύου ή τις αρχές της αποκέντρωσης.

Σε αντάλλαγμα, αυτό βοηθά στην υποστήριξη περισσότερων εφαρμογών που εστιάζουν στην ανάπτυξη και υψηλής συχνότητας που κανονικά θα εξασθενούσαν άλλες μπλοκ αλυσίδες, διατηρώντας ταυτόχρονα και ένα πρωτόκολλο χωρίς εμπιστοσύνη και χωρίς διανομή.

Το διακριτικό που τροφοδοτεί αυτό το ισχυρό δίκτυο είναι SOL, και αν το διαβάσετε, θα διαπιστώσετε ότι η πρόβλεψή μας για τις τιμές της Solana προβλέπει ένα πολύ λαμπρό μέλλον που υποστηρίζεται από τη συνεχή ισχυρή υιοθέτηση, καθιστώντας έτσι έναν αξιόλογο υποψήφιο για προσθήκη στο χαρτοφυλάκιό σας.

Πρόβλεψη τιμής Solana

Ανάλυση ιστορικών τιμών Solana

Από την ίδρυσή της, η Solana είχε πραγματοποιήσει πέντε διαφορετικούς γύρους χρηματοδότησης για τα μάρκες SOL, με τέσσερις ιδιωτικές πωλήσεις. Ο πρώτος γύρος χρηματοδότησης σπόρων πραγματοποιήθηκε στις 5 Απριλίου 2018, ο οποίος συγκέντρωσε 3,17 εκατομμύρια δολάρια. Αυτό αργότερα κατέληξε σε δύο ξεχωριστούς γύρους χρηματοδότησης της Σειράς Α που ανακοινώθηκαν στις 9 Ιουλίου 2018, που συγκέντρωσαν σχεδόν 20 εκατομμύρια δολάρια από μεγάλα επενδυτικά ταμεία και εταιρείες επιχειρηματικών κεφαλαίων. Δύο ακόμη πωλήσεις πραγματοποιήθηκαν τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο του 2020 που συγκέντρωσαν άλλα 4 εκατομμύρια δολάρια συνολικά.

Τα διακριτικά SOL της Solana είναι από τα νεότερα έργα κρυπτογράφησης που ξεκίνησαν πρόσφατα, με τα πρώτα δεδομένα συναλλαγών από τις 10 Απριλίου 2020, σύμφωνα με το CoinMarketCap. Ως εκ τούτου, θα πρέπει πάντα να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν μεταβαίνετε σε μια νέα αγορά. Λίγο μετά την έναρξη εμπορικών συναλλαγών, η SOL έφτασε στο χαμηλό όλων των εποχών των 0,5052 $ στις 11 Μαΐου 2020.

Ωστόσο, δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος η SOL για να αρχίσει να αυξάνεται παραβολικά γύρω στα μέσα του 2020, πριν από τότε να φτάσει στο υψηλό όλων των εποχών των 4,9400 $ την 1η Σεπτεμβρίου 2020.

Τρέχουσα τιμή, όριο αγοράς, & Λεπτομέρειες προμήθειας.

Από τότε που έφτασε στα υψηλά όλων των εποχών, η SOL διόρθωσε έκτοτε προς τα κάτω, πριν για άλλη μια φορά να αυξηθεί γρήγορα στα τέλη Δεκεμβρίου, 2020. Τη στιγμή της γραφής (15 Ιανουαρίου 2021), η τιμή του SOL ανέρχεται σε 3.3600 $, που σηματοδοτεί ένα 24ωρη πτώση 0,86%.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Μεσσαρίου, εάν είχατε αγοράσει το SOL κατά τη δημόσια πώληση του το 2020 με 0,2200 $ ανά κουπόνι – αν και ο πρώτος γύρος σπόρων το 2018 τιμή SOL σε μόλις 0,0400 $ – θα έχετε κερδίσει μια εκπληκτική απόδοση επένδυσης 1.427,27%.

Σε σύγκριση με την αξία διαπραγμάτευσης, η σημερινή τιμή του SOL θα ήταν μόλις 32,08% κάτω από το υψηλό όλων των εποχών και ένα εντυπωσιακό κέρδος 564,81% από το χαμηλό όλων των εποχών. Η SOL έχει σχεδιαστεί ως αποπληθωριστικό περιουσιακό στοιχείο, με ανώτατο όριο την προσφορά 500.000.000 SOL. Ωστόσο, η Solana έχει επίσης προγραμματίσει έναν αλγόριθμο εγγραφής για να μειώσει τη συνολική προσφορά του, μειώνοντας έτσι τη συνολική κυκλοφορία του σε 488.630.611 SOL από τη γραφή.

Η τρέχουσα κυκλοφορία είναι 261.900.137 SOL, η οποία θα εκτιμούσε το ανώτατο όριο αγοράς της Solana στα 879.539.929 $, καθιστώντας την την 44η πιο πολύτιμη κρυπτογράφηση.

σολάναΣολάνα (SOL)

Κατάταξη: 24$ 13.66 Τιμή (BTC) .0000.00027100Marketcap$ 3.61 B Όγκος$ 189,54 M24h Αλλαγή 6,4% Συνολική προσφορά488,63 M SOL

Solana (SOL) Προβλέψεις μελλοντικών προβλέψεων τιμών

Αν και ένα πολύ εκκολαπτόμενο έργο, το 2020 ήταν μια εκρηκτική χρονιά για τη Solana, έχοντας ήδη επιλεγεί ως το blockchain της επιλογής για έναν αυξανόμενο αριθμό αποκεντρωμένων πλατφορμών, ειδικά στον τομέα DeFi. Η Solana αναμένεται να παρακολουθήσει τη θεαματική ανάπτυξή της το 2021 και μετά, καθώς άλλες επεκτάσιμες λύσεις όπως η επικείμενη αναβάθμιση ETH 2.0 για το Ethereum δεν έχουν αποκτήσει ακόμη πλήρη λειτουργικότητα. Ως εκ τούτου, η πρόβλεψη των τιμών της Solana προβλέπει ένα πολύ αισιόδοξο μέλλον.

Βραχυπρόθεσμες προβλέψεις

Αλλαγή τιμής
1 ημέρα 3,777 $ 12,38%
1 εβδομάδα 4,407 $ 31,16%
1 μήνα 3,620 $ 7,92%
6 μήνες 4,726 $ 40,65%
1 χρόνος 6.156 $ 83,21%

Μακροπρόθεσμη πρόβλεψη

Αλλαγή τιμής
2022 6.156 $ 83,21%
2023 8,970 $ 166,96%
2024 11,806 $ 251,37%
2025 14,351 $ 333,27%

Πρόβλεψη τιμής Solana 2021

Καταφέραμε να συγκεντρώσουμε ένα πολύ αισιόδοξο συναίσθημα από τα διαθέσιμα αλγοριθμικά μοντέλα με βάση τεχνικούς παράγοντες γύρω από τα διακριτικά SOL της Solana. Βλέποντας πόση προσοχή έχει τραβηχτεί σε αποκεντρωμένες χρηματοοικονομικές πλατφόρμες, που μόλις διογκώθηκαν 22-δισεκατομμύρια δολάρια σε κλειδωμένη αξία Από τον Ιανουάριο του 2021, η Solana αποτελεί μια σταθερή εναλλακτική λύση για το Ethereum για εφαρμογές και πλατφόρμες που αναζητούν υψηλή ανάπτυξη. Κατά συνέπεια, θα μπορούσαμε να δούμε τη SOL να ξεπερνά το υψηλό όλων των εποχών γύρω στα μέσα του 2021.

Πρόβλεψη τιμής Solana 2023

Μέχρι τώρα, η μεγαλύτερη πρόκληση κατά της Solana είναι ότι οι καθιερωμένες μπλοκ αλυσίδες όπως το Ethereum ή το EOS θα εφάρμοζαν πολύ απαραίτητες ενημερώσεις στο δίκτυό τους για την επίλυση των προβληματικών προβλημάτων κλιμάκωσης, συμπεριλαμβανομένων των αργών χρόνων επεξεργασίας και των υψηλών τελών. Ωστόσο, οι πολλές καινοτομίες της Solana θα μπορούσαν να το βάλουν σε ισχυρή βάση έναντι των συνομηλίκων της, συμπεριλαμβανομένων των πολυαναμενόμενων αναβαθμίσεων που επιτρέπουν καλύτερη συμβατότητα μεταξύ αλυσίδων μεταξύ της Solana και άλλων blockchain που τροφοδοτούνται από τα μάρκες SOL της.

Πρόβλεψη τιμής Solana 2025

Είναι δύσκολο να προβλεφθεί πόσο θα αλλάξει ο χρηματοοικονομικός κόσμος σε τέσσερα χρόνια, αλλά θα στοιχηματίσαμε πολύ ότι η αξία της αποκέντρωσης θα κάνει μεγαλύτερη πρόοδο σε μεγάλο μέρος της καθημερινής μας ζωής μέσω της γενικής υιοθέτησης της αποκεντρωμένης χρηματοδότησης (DeFi) και μεγαλύτερης ανάπτυξης αποκεντρωμένων εφαρμογών (dAPP). Η υψηλή επεκτασιμότητα της Solana το καθιστά μια ισχυρή επιλογή αντοχής στο μέλλον για πλατφόρμες. Όντας το εγγενές νόμισμα αυτού του ευέλικτου και ισχυρού blockchain καθιστά τη SOL μια πολύ δελεαστική επενδυτική ευκαιρία.

Είναι η Solana μια καλή επένδυση?

Όπως έδειξε η πρόβλεψη των τιμών της Solana, η SOL της Solana έχει μια πολύ ισχυρή τεχνική βάση λόγω της υψηλής χρηστικότητάς της ως μάρκας χρησιμότητας και του μακροπρόθεσμου αποπληθωριστικού οικονομικού μοντέλου της για να επιτύχει μεγαλύτερη αξία μέσω της έλλειψης. Το SOL είναι μια εξαιρετική πρόταση αξίας εάν σκοπεύετε να το προσθέσετε στο καλάθι σας, αλλά θα πρέπει επίσης να είστε προσεκτικοί σχετικά με τη μετάβαση στη νέα και ακόμα ανώριμη αγορά της SOL. Ακόμα και κοιτάζοντας πίσω μια πιο θεμελιώδη άποψη, το έργο της Solana εισήγαγε πρωτοποριακές λύσεις για την επίλυση των μεγάλων προκλήσεων της κλιμάκωσης προς τα πάνω.

Για πρώτη φορά, έχουμε ένα αποκεντρωμένο δίκτυο blockchain που θα μπορούσε θεωρητικά να υποστηρίξει μεγάλες κύριες πλατφόρμες του σήμερα, εάν κάνουν τις υπηρεσίες εναλλαγής και εταιρικού επιπέδου, διατηρώντας παράλληλα ισχυρή ασφάλεια, γρήγορη επεξεργασία και χαμηλό κόστος. Το blockchain της μονής στρώσης της Solana εκτελεί έναν αλγόριθμο συναίνεσης κατ ‘εξουσιοδότηση-Proof-of-Stake (dPoS), αλλά συνδυάζεται με μια επαναστατική λύση κλιμάκωσης μέσω ενός αποκεντρωμένου «ρολογιού», που ονομάζεται Proof-of-History (PoH).

Αυτό επιτρέπει στο blockchain της Solana να επεξεργάζεται πάνω από 50.000 συναλλαγές κάθε δευτερόλεπτο, με πολύ χαμηλό χρόνο αποκλεισμού 400ms και με εξίσου χαμηλό κόστος μόλις 0,00001 $ σε προμήθειες για κάθε συναλλαγή.

Το δίκτυο της Solana προστατεύεται από 488 επικυρωτές κόμβων σε όλο τον κόσμο και έχει επεξεργαστεί πάνω από 5,5 δισεκατομμύρια μοναδικές συναλλαγές από τον Μάρτιο του 2020. Το blockchain της Solana είναι πολύ ευέλικτο για να υποστηρίζει μια μεγάλη ποικιλία διαφορετικών υπηρεσιών που μπορούν να δημιουργηθούν εύκολα χρησιμοποιώντας δημοφιλείς γλώσσες κωδικοποίησης . Η κύρια περίπτωση χρήσης είναι αυτή τη στιγμή στον τομέα DeFi, είναι σε θέση να τροφοδοτεί και να ασφαλίζει πορτοφόλια, αγορές, ανταλλαγές, πλατφόρμες πληρωμών, αγορές προβλέψεων, υπηρεσίες δανεισμού ή δανεισμού, αποκεντρωμένους παρόχους cloud, αποθήκευση δεδομένων και πολλά άλλα.

Η Solana βλέπει επίσης αυξημένο ενδιαφέρον να χρησιμοποιηθεί ως βάση για πολλές πλατφόρμες Web3. Επί του παρόντος εκτελούνται 68 έργα στο blockchain της Solana ή συνεργάζονται με τη Solana για κοινή χρήση και ανάπτυξη νέων τεχνολογιών. Τα περισσότερα από αυτά είναι εμφανή ονόματα στο χώρο του blockchain. Σταθερά νομίσματα μεγάλου κεφαλαίου όπως το Tether και το USDC του Circle χρησιμοποιούν και τα δύο το Solana ως ένα από τα blockchain που εξασφαλίζουν το εκτεταμένο δίκτυό τους. Η Chainlink συνεργάστηκε επίσης με τη Solana για να αναπτύξει ένα ασφαλές μαντείο υψηλής ταχύτητας για την εξουσία συναλλαγών δυαδικών επιλογών.

Η μεγαλύτερη επερχόμενη ενημέρωση δικτύου της Solana, η Wormhole, διευρύνει επίσης τη χρηστικότητα του blockchain της Solana με τεχνολογία SOL. Είναι μια αποκεντρωμένη «γέφυρα» που επιτρέπει στους χρήστες να μεταφέρουν εύκολα περιουσιακά στοιχεία μεταξύ της Solana και άλλων αλυσίδων, όπως το Ethereum. Αυτό σημαίνει ότι οι πλατφόρμες DeFi θα μπορούσαν να επωφεληθούν από το blockchain υψηλής ταχύτητας, χαμηλού κόστους και κλιμάκωσης της Solana, ενώ εξακολουθούν να πραγματοποιούν διευθετήσεις που πρέπει να γίνουν αλλού. Αυτή η δια-αλυσίδα διαλειτουργικότητας θα επέφερε μεγαλύτερη υιοθέτηση για SOL και επακόλουθη αύξηση της αξίας.

Πώς να αγοράσετε Solana?

Οι επικυρωτές κόμβων κερδίζουν μάρκες SOL για τη βοήθεια και την προστασία του blockchain της Solana. Ως εγγενές νόμισμα, οι έξυπνες εκτελέσεις συμβολαίων και τα τέλη συναλλαγών καταβάλλονται σε SOL. Λόγω του αποπληθωριστικού οικονομικού μοντέλου της Solana, οι κάτοχοι διακριτικών ενθαρρύνονται να ποντάρουν μάρκες SOL για να επωφεληθούν από την αυξημένη έλλειψη, ενώ παράλληλα εξασφαλίζουν το δίκτυο.

Τα νεογέννητα διακριτικά SOL είναι πιο δύσκολο να βρεθούν για τρίτους και υποστηρίζονται μόνο σε λίγες ανταλλαγές, κυρίως σε Binance, OKEx, FTX, MXC και Bithumb. Μπορείτε να βρείτε την ολοκληρωμένη λίστα υποστηριζόμενων αγορών με ιστότοπους όπως CoinMarketCap, ή CoinGecko.

Περισσότερες πληροφορίες για το Solana

Ιδρύθηκε από πρωτοπόρους βετεράνους στον τομέα της τεχνολογίας από τους Intel, Qualcomm, Dropbox και πολλά άλλα, η Solana προσφέρει ένα δίκτυο blockchain που διαθέτει υψηλή απόδοση, επεκτασιμότητα και χαμηλές χρεώσεις, ενώ χρησιμοποιεί μόνο ένα στρώμα για μεγαλύτερη συνθετικότητα μεταξύ έργων σε το οικοσύστημα του. Η πιο γνωστή και ενοχλητική καινοτομία της Solana στον χώρο του blockchain είναι η δημιουργία και η ευρεία εφαρμογή του Proof-of-History (PoH). Η κύρια πρόκληση στα αποκεντρωμένα ή κατανεμημένα δίκτυα είναι η εξεύρεση συμφωνίας για τον συγκεκριμένο χρόνο και τον τόπο στον οποίο πραγματοποιούνται οι συναλλαγές.

Το SolH’s PoH χρησιμοποιεί Verifiable Delay Functions (VDF) για να επιτρέπει σε κάθε κόμβο να εκδίδει τοπικά χρονόμενες σφραγίδες μέσω του SHA256, παράγοντας έτσι ένα συγχρονισμένο και αποδεκτό “ρολόι” σε ολόκληρο το δίκτυο. Το αποτέλεσμα είναι η διανομή ομοιόμορφων χρονικών σημείων, επιτρέποντας στην επεξεργασία των δεδομένων να είναι πολύ πιο αποτελεσματική. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την υπόσχεση της Solana για πολύ μεγαλύτερη επεκτασιμότητα από άλλα ανταγωνιστικά blockchain, ενώ καθιστά επίσης πιο δύσκολο για τους ASIC να «επιτεθούν» στο blockchain του.

Η Solana απαριθμεί επτά άλλες σημαντικές καινοτομίες ως μέρος της συνολικής λύσης της για την αντιμετώπιση των ζητημάτων που μαστίζουν τα παραδοσιακά δίκτυα blockchain όταν αναπτύσσονται σε μεγάλη κλίμακα:

• Μηχανισμός συναίνεσης Tower Byzantine Fault Tolerance (BFT) – Η Solana έχει εφαρμόσει μια βελτιστοποιημένη με PoH έκδοση της βυζαντινής ανοχής σφαλμάτων (BFT). Χρησιμοποιεί το συγχρονισμένο “ρολόι” στο blockchain της Solana πριν από τη συναίνεση ψηφοφορίας για τη μείωση των γενικών εξόδων και του λανθάνοντος χρόνου για επικοινωνία και συντονισμού σε όλο το δίκτυο. Μόλις οι επικυρωτές συμφωνήσουν να ψηφίσουν μια παραγγελία συναλλαγών, θα γίνουν κανονικοποιημένοι και δεν μπορούν να ανατραπούν.

• Turbine – Το Solana χρησιμοποιεί ένα μοναδικό πρωτόκολλο διάδοσης μπλοκ που ονομάζεται «Turbine», το οποίο μπορεί να υποστηρίξει μεγάλο αριθμό κόμβων που λειτουργούν στο δίκτυό του χωρίς να επηρεάζει την απόδοση. Αντί για έναν κόμβο που μεταδίδει δεδομένα πλήρως σε όλους τους άλλους κόμβους, τα δεδομένα θα χωριστούν σε μικρά πακέτα. Θα μεταδώσει αυτά τα πακέτα σε κάθε επικυρωτή, ο οποίος στη συνέχεια θα τα μεταβιβάσει σε μια ομάδα άλλων κόμβων ταυτόχρονα. Επιτρέπει την ανακατασκευή μπλοκ δεδομένων ακόμη και με μερικό πακέτο.

• Gulf Stream – Η Solana χρησιμοποιεί το «Gulf Stream» ως πρωτόκολλο προώθησης συναλλαγών χωρίς Mempool, επιτρέποντας στους επικυρωτές κόμβων τη δυνατότητα να εκτελούν συναλλαγές γρηγορότερα, να μειώνουν τους χρόνους επιβεβαίωσης και να μειώνουν το εύρος ζώνης μνήμης για τους επικυρωτές.

• Sealevel – Η υιοθέτηση του Sealevel από την Solana το καθιστά το πρώτο παράλληλο έξυπνο συμβόλαιο χρόνου εκτέλεσης στον κόσμο. Υποστηρίζει τη δυνατότητα παράλληλης εκτέλεσης συναλλαγών στην αρχιτεκτονική ενός στρώματος της Solana. Η Sealevel βρίσκει όλες τις μη αλληλεπικαλυπτόμενες συναλλαγές μέσα σε ένα μπλοκ και τις εκτελεί παράλληλα για να βελτιστοποιήσει περαιτέρω την απόδοση στο blockchain Solana.

• Pipeline – Το Pipeline είναι η μονάδα επεξεργασίας συναλλαγών της Solana για επικύρωση δεδομένων. Υιοθετεί έναν μηχανισμό βελτιστοποίησης στο σχεδιασμό της CPU γνωστός ως «pipelining», όπου τα δεδομένα πρέπει να επαληθευτούν βάσει μιας ακολουθίας βημάτων, με διαφορετικό υλικό για τη διαχείριση του καθενός. Αυτό επιτρέπει την επικύρωση δεδομένων πιο αποτελεσματικά και κάνει μεγαλύτερη χρήση του διαθέσιμου υλικού.

• Cloudbreak – Η Solana χρησιμοποιεί το Cloudbreak για να επιλύσει το ζήτημα της παρακολούθησης λογαριασμών σε ένα κατανεμημένο δίκτυο, χωρίς απώλεια στην απόδοση του δικτύου λόγω έλλειψης μεγέθους μνήμης ή περιορισμένης ταχύτητας πρόσβασης. Το Cloudbreak χρησιμοποιεί ταυτόχρονες αναγνώσεις και εγγραφές σε μια διαμόρφωση RAID 0 σε μονάδες στερεάς κατάστασης (SSD).

• Archivers – Η αποθήκευση δεδομένων στο blockchain Solana εκφορτώνεται από επικυρωτές σε ένα δίκτυο κόμβων που ονομάζεται «Archivers». Οποιαδήποτε δεδομένα που υποβάλλονται σε επεξεργασία διανέμονται και διασκορπίζονται μεταξύ των κόμβων, διασφαλίζοντας μεγαλύτερη ασφάλεια στο δίκτυο και ότι τα δεδομένα διατηρούνται σε αποκεντρωμένο καθολικό.

συμπέρασμα

Το DeFi εξερράγη στη σκηνή από σχεδόν μηδέν πριν από λίγα χρόνια. Μετά από μακρύ και συνεχή έλεγχο από μεγάλες τράπεζες και ιδρύματα, μπορούσαμε επιτέλους να δούμε την αρχή του εκδημοκρατισμού στον χρηματοπιστωτικό κλάδο. Το DeFi είναι πρωτοποριακό και έτοιμο να είναι το μέλλον του τρόπου με τον οποίο η ανθρωπότητα θα αλληλεπιδρά με χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, παρέχοντας προσιτή, χαμηλού κόστους, διαφανή και δίκαιη πρόσβαση για όλους. Αλλά όπως συμβαίνει με οτιδήποτε στη ζωή, η λήψη μέτρων προς το μέλλον σημαίνει ότι κάποιος θα συναντήσει τελικά μερικά εμπόδια.

Το Blockchain είχε μέχρι στιγμής κάτι παραπάνω από λίγους λόξυγγες στη σύντομη ύπαρξή του, και αναμφίβολα θα αντιμετωπίσουμε περισσότερα στο μέλλον. Αλλά εδώ και τώρα, εξακολουθούν να υπάρχουν μεγάλες προκλήσεις που εμποδίζουν την υιοθέτηση και την ολοκλήρωση μεγάλης κλίμακας. Το εφευρετικό blockchain της Solana στοχεύει να τα λύσει όλα αυτά παρέχοντας ένα δίκτυο που προσφέρει ταχύτητα, επεκτασιμότητα και οικονομική αποδοτικότητα χωρίς να χάσει καμία από τις βασικές τιμές που κάνουν αποκεντρωμένες blockchain αλλού. Όπως είναι ήδη προφανές στην πρόβλεψη τιμών Solana, υπάρχει ένα πολύ ελπιδοφόρο μέλλον για αυτό το νέο έργο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner