THORChain Price Prediction (RUNE) for 2021, 2022 og 2025

Decentrale udvekslinger (DEX’er) er alle sjove og gode, hvis ikke også revolutionerende. Selvom de er indflydelsesrige inden for deres egne respektive økosystemer, betyder de i den store ordning ting lidt, hvis de fortsætter med at forblive isolerede inden for en kryptovalutas egen særlige blockchain; Uniswap på Ethereum, Binance DEX til Binance, Yolo på EOS, Vexchange på VeChain osv.

Brugere, der ønsker at bytte tokens eller give likviditet for at tjene passiv indkomst, bliver nødt til at hoppe over til et andet økosystem, bruge deres specifikke og kompatible DEX’er og tokens separat, endda have separate tegnebøger. Ville det ikke være godt, hvis der var en DEX derude, der kan forbinde alle disse forskellige blockchain-økosystemer og give brugerne mulighed for nemt og sikkert at krydse netværk for at bytte tokens eller give likviditet?

THORKædeprisforudsigelse

Nå viser det sig, at der er en sådan protokol, og den kaldes THORChain. En kæde-agnostisk DEX, den favoriserer intet specifikt digitalt aktiv eller blockchain og giver brugerne mulighed for let at bevæge sig på tværs af forskellige blockchains og bytte tokens, give likviditet og andre aktiviteter. Det hjælper også med at afbøde spørgsmålet om ubegrænset tab og giver en mekanisme mod manipulation af on-chain prisfeeds. Lyder fedt, ikke?

Denne THORChain-prisforudsigelsesartikel vil først undersøge prisprognosen for denne protokols native token, RUNE, både på kort og lang sigt for at konkludere, om det er værd at blive føjet til din portefølje. Dernæst vil vi undersøge projektets unikke funktioner, hvad der gør det anderledes, og hvordan denne DEX er i spidsen for at bygge broer mellem isolerede blockchain-økosystemer.

THORChain Historisk prisanalyse 

Siden det oprindelige Dex-tilbud (IDO) tilbage i juli 2019 optrådte RUNE-prisen først på CoinMarketCap den 24. juli 2021 til $ 0,0154. Selvom dets mainnet først blev lanceret i januar i år, begyndte prisen for RUNE langsomt at stige i løbet af 2019 og 2020. Den 9. november 2019 var prisen fordoblet.

Selvom prisen fortsatte med at stige langsomt, var det først i slutningen af ​​maj 2020, da den virkelig begyndte at stige. Den 30. august 2020 var det på $ 1,11, før det hurtigt begyndte at tabe i værdi. I hele oktober måned og begyndelsen af ​​november forblev prisen et sted mellem $ 0,30 – $ 0,50. Den 4. november begyndte den hurtigt at stige igen. Det sluttede året 2020 på $ 1,15.

Det nye år startede meget godt for RUNE-token, da dets værdi fortsatte med at stige i hele januar. Den 1. februar 2021 var den på $ 3,84.

Nuværende pris, markedsværdi, & Leveringsdetaljer

På tidspunktet for denne artikels skrivning er prisen på RUNE $ 3,84. THORChains nuværende markedsværdi ifølge CoinMarketCap er på $ 590.881.144, hvilket placerer den på 59. plads på hele kryptomarkedet. Der er i øjeblikket 158.432.088 RUNE-tokens i omløb, med en samlet forsyning på 500.000.000.

RUNE-token oplevede en stigning på + 7,66% i løbet af de sidste 24 timer og en stigning på + 57,63% i løbet af de sidste 7 dage.

thorchainTHORChain (KØR)

Rang: 59$ 5.65 Pris (BTC) .0000.00011200 Markedskap$ 1,31 BVolume$ 46,89 M24h Ændring1,93% Samlet forsyning 500,00 M KØR

THORKæde (KØR) Forudsigelser om fremtidig prisprognose

Prisprognosen for THORChains RUNE ser ifølge flere kilder ud til at være meget positiv både på kort og lang sigt. Wallet Investor forventer, at prisen vil stige op til + 60,98% ($ 6,18) inden for kun et år. I 2025 ville denne procentvise stigning være + 250%! Digitalcoin forudsagde også en meget positiv prisudsigt for RUNE. Det forudsagde også en prisstigning på + 250% inden for de næste fem år.

Mens prisprognosen for både Wallet Investor og Digitalcoin er positiv, forudsiger Tradingbeasts prognose derimod faktisk et mindre fald i prisen i hele 2021 og begyndelsen af ​​2022. Det ændrer sig dog straks engang i oktober 2022. Indtil videre er det kun formået at beregne op til år 2024. Men selv inden da har det forudsagt, at prisen på RUNE ville være et gennemsnit på $ 5.818 ved udgangen af ​​2024.

Kortsigtet prognose

AfterPriceChange
1 måned 6,15 $ 59,48%
2 måneder $ 5,75 49,12%
3 måneder $ 6 55,52%
6 måneder $ 6,09 58,02%
1 år $ 6,41 66,34%

Langsigtet prognose

AfterPriceChange
1 år $ 6,41 66,34%
2 år $ 9,29 140,85%
3 år 11,34 $ 194,07%
4 år 11,06 $ 186,89%

THORKædeprisforudsigelse 2021

2021 forventes at have en positiv stigning i værdi for RUNE. Selvom prisen vil variere mellem måneder, forventes den årlige gennemsnitspris at være $ 5,43.

THORKædeprisforudsigelse 2022

Prisen opad i værdi forventes at fortsætte i hele 2022, omend mindre end i 2021. Den gennemsnitlige pris forventes at svæve omkring $ 6,69, kun lidt mere end året før..

THORKædeprisforudsigelse 2025

Når 2025 runder rundt, forventes prisstigningen at være meget bedre. Den gennemsnitlige pris forventes at være omkring $ 11,80, hvor januar og juli hidtil har haft den højeste prisstigning.

Er THORKæde en god investering?

Efter at have set på prisforudsigelsen og projektets fundament, ser fremtiden lys ud for både projektet og enhver RUNE-investor. Med det nuværende tyremarked i fuld gang, og projektudviklerne stadig tilføjer flere funktioner og opgraderinger, er det med stor tillid at sige, at THORChain fortsat vil blive betragtet som et værdifuldt aktiv i den hurtigt voksende defisektor.

De er en af ​​de få protokoller, der forsøger at blive en cross-chain platform, set ud fra et rent økonomisk perspektiv, der sætter dem i en stærk position til hurtigt at ekspandere, især da flere og flere blockchains opfordres til at blive interoperable..

Sådan køber du THORChain?

RUNE er en populær kryptovaluta og er tilgængelig på forskellige børser (både centraliserede og decentrale). De mest fremtrædende er Binance, Sushiswap, Hoo, FTX, BitMax, Bithumb Global og ProBit Exchange. For en komplet liste over børser, der viser RUNE, se venligst CoinMarketCap eller CoinGecko.

Flere oplysninger om THORChain

Hvad er THORChain?

Deres internet side forklarede det bedst:

“THORChain giver brugerne mulighed for at skifte mellem digitale aktiver på næsten enhver blockchain i en tillidsløs & tilladelsesfri indstilling. Likviditet tilvejebringes af likviditetsudbydere, der tjener gebyrer på swaps og omdanner deres uproduktive aktiver til produktive aktiver på en ikke-frihedsberøvende måde. Markedspriser opretholdes gennem forholdet mellem aktiver i puljer, som forhandlere kan arbitrage for at gendanne korrekte markedspriser. ”

Deres oprindelige token er selvfølgelig RUNE.

Platformen er heller ikke profitorienteret. Alle gebyrer går tilbage til brugerne, uanset om de er likviditetsudbydere eller noder. Holdet tilskyndes kun til at holde fast i de RUNE-tokens, som de oprindeligt fik. Ifølge Binance DEX-forslag, holdet fik 10% (50 millioner) RUNE-tokens, som skulle låses indtil lanceringen af ​​deres mainnet. Alligevel skal kun 20% gives hver 3. måned i 12 måneder.

THORChain bruger i øjeblikket BEPSwap, en webbaseret klient, der strengt begrænser det til Binance-kæden. Dette er kun midlertidigt, da det snart vil blive erstattet med ASGARDEX, en censur-resistent desktop-klient, der fungerer som hovedportalen til systemet. Det er designet til fuldt ud at kontrollere en transaktions livscyklus, samtidig med at den er kompatibel med THORChain.

Der er fire nøgleaktører i økosystemet:

  • Likviditetsudbydere der betales for at levere likviditet

  • Swappere der bruger likviditeten til at bytte aktiver ad-hoc og betaler gebyrer

  • Handlende der overvåger puljer og balancerer løbende og betaler gebyrer, men med det formål at tjene penge.

  • Nodeoperatører der leverer en obligation og betales for at sikre systemet

Likviditetsudbydere

Som enhver anden DEX, udbydere af likviditet levere likviditet til et digitalt aktiv. De tjener passiv indkomst gennem swapgebyrer og andre belønninger. Som enhver anden likviditetsudbyder risikerer de også at lide et ubestrideligt tab. De tjener disse belønninger i RUNE og til det tilsluttede aktiv. For eksempel, hvis en bruger leverer BTC / RUNE i en pool, vil han modtage belønninger i både BTC og RUNE. Likviditetsudbydere tjener swapgebyrer pr. Blok. Hvor meget udbytte en udbyder får, beregnes ud fra, hvor mange swaptransaktioner der opstod i hver blok.

Hvad der er interessant ved denne protokol er, at THORChain i modsætning til Uniswap giver en slipbaseret model. Så hver gang en swapper bytter tokens og forårsager en prisglidning, bliver han nødt til at betale højere gebyrer for det, som derefter går til likviditetsudbydere i den særlige pool, der oplever denne glidning. Så i stedet for at skræmme eventuelle likviditetsudbydere tilskynder protokollen i stedet andre til at give endnu mere likviditet.

Som nævnt tidligere tjener likviditetsudbydere swapgebyrer fra swappere og handlende. På den anden side kommer belønningerne fra THORChains egen belønningsemission, som følger en forudbestemt tidsplan. Belønninger kommer også fra en stor tokenreserve, der er fyldt med alle netværksgebyrer og betales på lang sigt. Disse belønninger udbetales til likviditetsudbydere selv under lav handelsvolumen.

Swappere

THORChain søger at gøre processen med bytte tokens meget forskelligartet gennem tværkædekompatibilitet, overlegen brugeroplevelse og nem adgang til andre kæder (Binance, Ethereum, Bitcoin osv.). Brugere kan bytte alle tokens, hvis kæder er forbundet og leveres i puljer og endda tilføje et nyt token ved blot at deponere det for at sætte det i køen til notering.

Udskiftningsmekanismen er helt autonom. Alle swaps er afsluttet og behandlet. Men ugyldige swaps refunderes. Alle gyldige swaps er gennemsigtige og modstandsdygtige over for frontløb. Validatorer kan ikke påvirke rækkefølgen af ​​handler og straffes, hvis de ikke overholder en gyldig swap.

Uanset om det er Bitcoin, BNB, Ethereum, der kan byttes, er der forbindelse til det oprindelige RUNE. Disse puljer kaldes kontinuerlige likviditetsbassiner, fordi RUNE forbinder dem alle i et enkelt netværk.

Omkostningerne ved at bytte består af to dele: netværksgebyrer og prisglidning. Alle swaps opkræves netværksgebyrer, og de beregnes ved at beregne et gennemsnit af de seneste gaspriser. Du kan lære mere om det her. Prisen for glidning af priser blev allerede diskuteret i sektionerne om likviditetsudbydere.

Handlende

I modsætning til andre projekter bruger THORChain ikke noget orakel til at udtrække information uden for kæden. Det bruger i stedet Traders.

Forhandlere på THORChain tjener et overskud ved at opretholde priserne på visse tokens. De finder ethvert digitalt aktiv, der er forkert prissat mellem markeder, køber det digitale aktiv på markeder med lave priser og sælger dem derefter på andre markeder med høje priser. De holder forskellen. Så hvis prisen på et token på et eksternt marked er lavere end på THORChain, køber forhandlere det derfra og sælger det på THORChain og omvendt. Dette gør dette i højfrekvens og giver priser mulighed for at stabilisere sig og være konkurrencedygtige.

For mere information, klik venligst her.

Nodeoperatører

THORNodes servicere THORChain-netværket. Selve netværket er drevet af Tendermint & Cosmos-SDK, og det bruger Threshold Signature Schemes (TSS). Tendermint er især vigtig, da den holder netværket sikkert gennem en to tredjedels flertalsaftale. Dette holder netværket sikkert fra angreb og giver mulighed for samarbejde og kommunikation i stor skala gennem PoS-konsensusmekanismen. Ifølge deres hjemmeside er der en oprindelig hensigt kun at have 99 THORNodes. Alle Node-operatører tjener 67% af systemindkomsten, som udbetales i RUNE.

Et af de primære krav, der er nødvendige for at blive THORNode, er at købe og indsætte 1 million RUNE-tokens. Denne indsats af tokens bliver i det væsentlige en obligation og holdes som gearing for hver node for at sikre, at de alle opfører sig med den bedste hensigt. Enhver ondsindet hensigt eller angreb vil resultere i skåret ned.

Et andet krav har at gøre med at holde identiteten på alle noder anonym. Dette er afgørende for netværket, da det forhindrer noder i at forsøge at delegere med hinanden og dermed blive forurenet med bis, subjektiviserede ideer og indflydelse. Den primære interesse for interessenter er ikke knudepunkterne, men likviditetsudbydere, der mister meget, hvis en node begynder at handle ondsindet. Dette er grunden til, at selv på deres egen hjemmeside skal knudepunkter ikke behandles eller betragtes som superstjerner. Faktisk skal de betragtes som ‘andenklasses borgere’.

”Det er nødvendigt at behandle nodeoperatører som andenklasses borgere, betale dem for deres tjenester og skubbe enhver node, der har været i systemet for længe eller begynder at opføre sig forkert. THORChain behandler likviditetsudbydere som førsteklasses borgere og gør alt, hvad de har brug for for at beskytte deres kapital. ”

Deres argument stammer fra en af ​​svaghederne ved en PoS-konsensusalgoritme; evnen til at centralisere netværket. Skaberne frygtede, at hvis en nodes identitet blev afsløret, hvad enten det var af nogen eller af selve noden, ville de bruge deres position til at uddelegere flere og flere midler til deres samt mærke deres side af netværket på bekostning af resten. Dette er den primære årsag til, at noder skal spille 1 million RUNE-tokens.

Styring

Med hensyn til deres bekymring for sikkerhed og node-anonymitet søger THORChain at have en let og minimalistisk regeringsform. Det giver sine medlemmer mulighed for at stemme om, hvilken kæde og aktiver der skal opføres, og hvilke opgraderinger der skal udføres på protokollen. Det kan endda beslutte, hvor mange noder det kan have. Men det er det. Det tilskynder ikke til yderligere involvering, især mellem noder.

Holdet

Ligesom noder ‘identiteter holdes fortrolige, er det også holdets identiteter, der skabte THORChain. Faktisk har projektet ikke en administrerende direktør eller direktører eller nogen grundlæggere. Ifølge CoinMarketCap blev hele udviklingen gjort gennem Gitlab. Selv de, der i øjeblikket arbejder på projektet, holdes anonyme.

EN tweet af projektet kaster lys over teorien om, hvorfor de ønsker at opretholde et anonymt team. På denne tweet blev det anført:

”THORChain kan kun lykkes, hvis den er tilstrækkelig decentraliseret: 1) Knudepunkter skal være anonyme og aldrig socialt signalere 2) Stakere må kun drives af incitamenter 3) Udviklere skal være forbigående.”

Den ’embedsmand’ fortsætter med at sige:

-> Udviklere arbejder for noderne ved at sende en kode, der gør systemet mere værdifuldt.

-> Noder arbejder for Stakers ved at sikre aktiver og være online.

-> Stakers bringer kapital, der markedsføres for bytterne.

-> Swappere betaler gebyrer, hvilket medfører økonomisk aktivitet.

Konklusion

Afslutningsvis synes de nordiske guder at have givet dette projekt deres velsignelse. På trods af at dets hovednet først blev lanceret i januar 2021, er THORChain fortsat med at blive udviklet og opgraderet af ‘fantomteamet’. Desuden havde RUNE-værdien steget støt siden 2019, og der har været få tegn på, at den stopper når som helst snart. I betragtning af sit stærke engagement i at være fuldstændig decentraliseret og samfundsdrevet, finder mange projektet tiltalende.

Det skal også påpeges, at det at have et anonymt hold, selvom det er lidt usædvanligt, ikke er unikt. Satoshi Nakamoto’s, fundet af Bitcoin, identitet er stadig ikke kendt. Identiteten af ​​skaberne af Sushiswap er heller ikke kendt.

Da mange nu ser manglerne ved at have isolerede, territorialdrevne blockchain-økosystemer, vælger flere og flere interoperabilitet som den mest sikre måde for denne industri at få succes. Og THORChains ser ud til at være en af ​​de protokoller, der fører anklagen. Så længe processen for interoperabilitet og let migration mellem økosystemer fortsætter, er det ikke alt for langt fra at sige, at denne protokol endda kan føre til udbrud af Ragnarok (sidste episke nordiske kamp, ​​dvs. verdens ende) mod den gamle centraliseret, traditionelt finansielt system.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner