Top 13 parasta lompakkoa Ripplelle (XRP) 2021

1. Ledger Nano S 2. Trezor 3. Pidä avain
ALOITTAA! ALOITTAA! ALOITTAA!

Ripple (XRP) -arvon nousu 0,01 dollarista 1 dollariin kolikossa yhden vuoden aikana ja sen sisällyttäminen kymmenen suurimman kryptovaluutta-listan ovat aiheuttaneet paljon keskusteluja tämän valuutan ympärillä siitä, kuinka ostaa ja tallentaa ne turvallisesti. Voimme tallentaa XRP: n parhaaseen aaltoilevaan lompakkoon, mutta kaivetaan ensin kysymykseen miksi?

Miksi tarvitsen parhaan XRP-lompakon?

Aivan kuten tarvitset fyysisiä lompakoita fyysisen fiat-rahasi säilyttämiseksi, tarvitset vastaavan lompakon krypto-valuutoille. Sitä käytetään kolikoidesi tallentamiseen, siirtämiseen, vastaanottamiseen ja hallintaan yhdessä paikassa.

Kryptovaluuttojen tallentaminen ei tarkoita kolikoiden todellista säilyttämistä siellä. Sen sijaan se luo yksityisen avaimen (heksadesimaalikoodin), jota käytetään yhdessä julkisen avaimen (toisen heksadesimaalikoodin) kanssa ja joka lopulta linkitetään tiettyyn määrään valuuttaa. Joten, xrp-lompakkoa käytetään henkilökohtaisena kirjanpitona tapahtumista.

Eri alustoilla, kuten työpöydällä, verkossa, mobiililaitteella ja laitteistolla, on useita kryptovaluutta-lompakoita. Tässä artikkelissa näemme parhaat XRP-lompakot ja niiden erilaiset ominaisuudet riippuen luokasta, johon ne kuuluvat.

Joten, aloitetaan.

13 parasta Ripple-lompakkoa vuonna 2021

1. Ledger Nano S

Katsaus Ledger Nano S: ään

Ledger Nano S on XRP-laitteistolompakko, joka on kompakti muotoinen kuin USB-asema, johon on liitetty OLED-näyttö. Sitä pidetään turvallisimpana lompakkona sen pienen koon ja kyvyn vuoksi tallentaa yksityisiä avaimia, mikä rajoittaa hakkerin kykyä varastaa valuuttaa.

Vaikka muut xrp-lompakot rajoittavat tallennettavien kolikoiden määrää, sen avulla voit tallentaa rajoittamattoman määrän XRP-kolikoita. Lisäksi muita salausvaluuttoja voidaan tallentaa.

Ledger Nano on laitteiston lompakko aaltoilulle, mikä tekee valuutan käytöstä helppoa, turvallista ja vaivatonta. Tarvitset vain tämän laitteen kanssa yhteensopivan laitteen, kuten tietokoneen tai matkapuhelimen, ja voit sitten alkaa lähettää ja vastaanottaa XRP-tiedostoja.

Kaikki yksityiset avaimet tallennetaan offline-ympäristöön, ts. Tietokoneellesi, joten hakkereiden on melko vaikeaa tai jopa mahdotonta hakkeroida lompakkoosi ja varastaa. Voit liittää tämän laitteen tietokoneeseen, jossa on Windows, Mac, Linux ja Chrome OS. Voit myös liittää sen Android-puhelimeesi OTG-kaapelilla.

Ledger Nano S: n turvallisuus

Tässä laitteessa on erillinen näyttö, joka näyttää tapahtuman yksityiskohdat, kuten siemenavaimen, joka syntyy tapahtuman jälkeen, joka sisältää tärkeitä yksityiskohtia, mikä tekee siitä vastustuskykyisen uhkille, kuten kutsumattomille kuvakaappauksille tai hakkeroinnille laitteen näytölle, mikä on mahdollinen uhka ohjelmistossa Lompakot.

Kun olet liittänyt Ledger Nano S: n tietokoneeseen, sinun on asennettava sovellus tarkistamaan XRP-saldosi ja kaikki tapahtumat. Kun lähetät XRP: n jollekin, sinun on käytettävä fyysisesti laitetta tapahtuman vahvistamiseen, mikä tekee siitä turvallisemman, koska hakkerit eivät voi käyttää laitetta fyysisesti.

Yksityiset avaimet tallennetaan laitteeseen erikseen, koska se tukee salausta todistettua, laiteohjelmistoa, joka on ladattu sen kaksisiruiseen arkkitehtuuriin. Lisäksi kun liität sen tietokoneeseen, se pyytää nelinumeroista PIN-koodia.

Käytettävät vaiheet

 • Jotta voit luoda ja käynnistää XRP-lompakon, asenna Ledger Wallet Ripple -sovellus tietokoneellesi sen virallisen sivuston linkin kautta ja asenna Ripple-sovellus laitteeseen Ledger Managerin kautta..
 • Voit muuttaa asetuksia itse laitteella, vieritys tapahtuu yhdellä painikkeella ja vaihtoehdon napsauttaminen molemmilla painikkeilla. Samoin sulje “Selaintuki”.
 • Käynnistä Ledger Wallet Ripple tietokoneellasi. Se synkronoituu automaattisesti ja sitten voit käyttää sitä.

ominaisuudet

 • Tietosi ovat luottamuksellisia ja suojattuja PIN-koodilla, ja koska ne ovat eristettyjä, kukaan ei voi varastaa niitä.
 • Siinä on sisäänrakennettu näyttö ja kovat painikkeet, jotka antavat käyttäjälle intuitiivisen kokemuksen ylläpitää turvallista ja helppoa pääsyä tileille.
 • Se voi tukea eri kryptovaluuttoja kerralla samassa laitteistolompakossa.
 • Ledger Nano S on haittaohjelmien varma, ts. Kaikki xrp-ripple-lompakon alustus ja palautus tehdään erikseen tässä laitteessa, joten ulkomaailma ei voi hakkeroida salausavaimesi.
 • Siksi yksityisyytesi on erittäin korkea, koska edes Ledger ei tiedä yksityisiä avaimiasi ja laitteesi käyttöä.

Miinukset Ledger Nano S: stä

 • Koska se on laitteiston lompakko aaltoilulle, sen turvallinen pitäminen on sinun vastuullasi. Haavoittuvuus on, että joku varastaa sen sinulta.
 • Älä koskaan käytä Ledger-laitetta, joka on jo alustettu. Pidä myös aina PIN-koodisi ja kirjoita se jonnekin.

Aloita LEDGER-lompakko

2. Trezor 

Katsaus Trezoriin

Trezorin tiedetään olevan alkuperäinen laitteistolompakko kryptovaluuttojen tallentamiseen ja siirtämiseen. Koska laitteistolompakot menevät, se on turvallisuuden kannalta erittäin turvallinen vaihtoehto. Kaikki yksityiset avaimet on tallennettu fyysisiin paikkoihin todellisessa maailmassa, eikä joillekin tietokonepalvelimille, jotka ovat alttiita hakkeroinnille.

Yli miljoona laitetta on jo tallennettu, joten se on yksi kryptovaluutta-kauppiaiden suosituimmista vaihtoehdoista. Valitettavasti tämä tarkoittaa, että lompakon mukana oleva hintalappu ei ole pienien salausinvestointien arvoinen.

Turvallisuus

Aivan kuten useimpien offline-lompakoiden kohdalla, 12–24 ainutlaatuisesta sanasta koostuva yksityinen siemen tallennetaan offline-tilaan, ja kolikkosi voidaan noutaa tämän avaimen avulla offline-varmuuskopiosta viiden minuutin kuluessa. Jokainen tapahtuma, riippumatta pienestä tai suuresta, vaatii PIN-koodin. Rajoitettu USB-yhteys varmistaa, että lompakko on suojattu viruksilta tai haittaohjelmilta, jos siihen on kytketty tartunnan saanut tietokone.

Käytettävät vaiheet

 1. Vanhemmissa malleissa kytke laite tietokoneeseen. Jos kyseessä on uudempi malli, käynnistä lompakkosi suoraan ja napsauta näytöllä näkyvää linkkiä vieraillaksesi Trezorin verkkosivustolla.
 2. Lue ohjeet. Vanhan mallin käyttäjien on asennettava lompakko laitteelleen.
 3. Tarkista sormenjäljet, sammuta järjestelmä ja poista sen yhteys laitteeseen. Liitä se uudelleen ja käynnistä se.
 4. Sinun on nyt nimettävä lompakko, ja sitten tärkein vaihe on PIN-koodin asettaminen.
 5. Syötä tappi napsauttamalla laitteen tyhjiä neliöitä – todellisten numeroiden sijainti näkyy lompakon näytöllä.
 6. Tallenna varmuuskopio lause, joka luodaan nyt. Et voi käyttää tätä ilmausta uudelleen. Jos unohdat PIN-koodisi tai haluat hakea varmuuskopioidut kolikot, tämä numero on ratkaiseva.

Kohokohdat

 • Tukee yli 1400 kolikkoa ja laajenee edelleen.
 • He päivittävät jatkuvasti laiteohjelmistojaan, ja jokainen uusi päivitys lisää uusia ominaisuuksia ja parantaa samalla olemassa olevia.
 • Uusimmissa malleissa on MicroSD-korttituki, joten sinun ei tarvitse liittää lompakkoa matkapuhelimeen tai tietokoneeseen aina, kun sinun on suoritettava tapahtuma.
 • Kustannukset, helppokäyttöisyys, käyttäjäystävällinen muotoilu ja turvallisuus tekevät siitä parhaan lompakon edistyneille käyttäjille.

Haittoja

 • Tämä on yksi kalliimmista vaihtoehdoista.
 • Se joutui negatiivisen julkisuuden kohteeksi, kun se ilmoitti luvattomasta pääsystä vuonna 2017.

ALOITA TREZOR

3. Pidä avain

Katsaus KeepKey

KEEPKEY Ripple lompakko

ShapeShift-alustalla toimitettu KeepKey täydentää yrityksen verkkokäyttöliittymää kaupankäynnin aloilla. KeepKey tukee kaikkia markkinoiden tärkeimpiä kryptovaluuttoja sekä 46 ERC-tunnusta ja laajenee jatkuvasti. Se käyttää satunnaislukugeneraattoria kunkin yksityisen avaimen luomiseen ja on optimoitu macOS: lle. KeepKey tunnetaan yksinkertaisesta, käyttäjäystävällisestä muotoilustaan ​​ja on erittäin suosittu valinta aloittelijoille.

Turvallisuus

Kuten useimmissa laitteistolompakkoissa, yksityiset avaimet tallennetaan offline-tilassa, ja varmuuskopiointi ja haku voidaan tehdä vain ainutlaatuisen palautussiementin avulla. Toisaalta minkä tahansa arvon ja volyymin kryptovaluuttojen kauppa ja kauppa tarvitsevat PIN-koodin. Lompakko on hyvin suojattu viruksilta ja haittaohjelmilta, ja sitä pidetään turvallisena, koska sillä ei ole omaa kohdistettavaa käyttöjärjestelmää.

KeepKeyn määrittäminen

 1. Kun olet tehnyt ostoksen ja vastaanottanut toimituksen, muista ladata KeepKey-asiakasohjelma
 2. Napsauta sovelluksessa Initialize KeepKey ja kirjoita laitteesi nimi
 3. Valitse vahva PIN-koodi ja vahvista se ja varmista, että se täyttää vaaditun 9 numeron pituuden. Ennen kuin vahvistat, katso näyttöä huolellisesti, koska numeroiden järjestys on nyt muuttunut.
 4. Näet 12 sanan palautuslause, joka sinun on kirjoitettava muistiin. Menetät kaikki varat ja kolikot, jos et kirjoita niitä muistiin ja unohdat sitten PIN-koodin.
 5. Olet valmis. Sinut ohjataan nyt tilisi hallintapaneeliin, josta voit tehdä tapahtumia.

ominaisuudet

 • Yksi houkuttelevimmista hinnoista siellä – alkaen vain 49 dollarista.
 • Tyylikäs, houkutteleva ulkonäkö ja erittäin intuitiivinen muotoilu
 • Ylimääräinen painike, jota käyttäjien on pidettävä vahvistaakseen tapahtumia lisätäksesi turvaominaisuuksiin.
 • Automaattinen PIN-koodin vaihto ajoittain, jotta PINS-koodit eivät vaarantu helposti.
 • Edistyneiden lompakoiden hinnat ovat markkinoiden keskimääräistä alhaisemmat

Haittoja

 • Tukee rajoitettua määrää kolikoita, joten valtavirran kolikoita ei todennäköisesti tueta.
 • Voi olla iso kuljettaa mukana.

Aloita avaimet

4. Edge-lompakko

Edge-lompakkoEdge Wallet on avoimen lähdekoodin krypto-valuuttalompakko, joka ei ole saatavana säilöön, saatavana iOS: llä ja Androidilla. Edge (aiemmin tunnettu nimellä Airbitz) on toiminut matkapuhelimella vuodesta 2014 ja lisensoi SDK: nsa yrityksille ja projekteille, joiden on käytettävä tietoturvatyökalujaan ja taistelutestattuja lompakkoinfrastruktuureja..

Edge Wallet on täysin yksityinen, ja vain loppukäyttäjällä on määräysvalta monissa lompakon tukemissa varoissa. Edge Wallet mahdollistaa fiatin salauksen vaihdon, salauksen salauksen vaihdon ja suoran pääsyn Ripple-verkkoon mobiililaitteelta. Tämä on ihanteellinen lompakko xrp: lle, koska sillä on kaikki tarvittavat ominaisuudet.

Turvallisuus

Edge käyttää käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka on luotu luomaan ja salaamaan tilejä paikallisesti loppukäyttäjän laitteella ennen kuin kaikki tiedot osuvat puhelimen levylle. Edge ei koskaan näe eikä tiedä tilin käyttäjänimeä ja salasanaa. Edge varmuuskopioi salatun tilin automaattisesti vikaturvana vahingoittuneiden, kadonneiden tai varastettujen laitteiden varalta. Edge antaa käyttäjilleen aina yksinoikeuden pääsyyn yksityiseen pääsihteeriinsä tai pääasialliseen yksityiseen avaimeensa jokaiselle käyttäjän luo lompakolle.

Edge antaa käyttäjille myös vaihtoehtoja tilinsä turvallisuuden parantamiseksi. Kaksi erottuvaa ovat Salasanan palautus ja niiden yhden kosketuksen 2-tekijäinen todennus. Unohtuneiden tilitietojen varalta käyttäjä voi turvata itsensä entisestään määrittämällä salasanan palautuksen. Heidän 2FA-kokoonpanonsa estää hyökkääjät sallimalla kirjautumisen vain tietyiltä laitteilta, joihin käyttäjä antaa pääsyn. Edge’s 2FA: lle ei tarvita ylimääräistä todennussovellusta, eikä puhelinnumeroa käytetä, kaikki tehdään yhden napin painalluksella..

Edge on hajautettu palvelininfrastruktuuri ja yhdistää käyttäjät suoraan heidän käyttämiinsä salausverkkoihin. Vaikka Edge-palvelimet menevät alas, käyttäjän lompakot jatkavat toimintaansa.

Käytettävät vaiheet

 • Lataa tämä aaltoileva lompakko verkossa mobiililaitteesi vastaavasta sovelluskaupasta. iOS ja Android ovat tuettuja.
 • Määritä käyttäjätunnus ja salasana tilin luomiseksi ja salaamiseksi. Voit määrittää PIN- tai sormenjälkitunnuksen helposti.
 • Lisää XRP-lompakko Edge-tilillesi.

ominaisuudet

 • Usean omaisuuden tuki
 • Sovelluksen sisäinen salausvaihtoominaisuudet
 • Sovelluksen sisäinen salaus salauksenvaihto-ominaisuuksiin
 • Salasanan palautus
 • XRP: n kohdetunnisteen tuki XRP: n lähettämiselle eri kauppiaille ja pörsseille
 • Käyttäjällä on aina ja yksinomaan pääsy yksityiseen pääavaimeen
 • Aktiivinen asiakastuki useilla kanavilla ja sosiaalisen median alustoilla

Haittoja

Vain mobiililaite

 • Jos Salasanan palauttamista ei ole määritetty ja käyttäjä unohtaa käyttäjänimen ja salasanan, Edge ei pysty saamaan niitä tililleen. Suunnittelun mukaan Edge ei tiedä minkään tilin käyttäjätunnusta ja salasanaa.

ALOITA EDGE WALLET

5. Rippex

Rippexin yleiskatsaus

rippexRippex on työpöydän lompakko ja yksi parhaista ripple-lompakoista verkossa, joka antaa sinulle paremman hallinnan lompakkoosi, koska se on sovellus, jonka voit ladata sen tietokoneellesi sekä matkapuhelimeesi ja yksityiset avaimet tallennetaan tietokoneellesi tai mobiili.

Transaktiopalkkio on pienempi, joten se on hyödyllinen kaupankäynnille.

Tämä aaltoileva online-lompakko väittää suorittavansa monivahvistusjärjestelmän ja Ripple-verkko vahvistaa kaikki tapahtumat. Kaikki liiketapahtumatiedot pidetään julkisina saavuttaen avoimuus erityisellä yksityisyyden seurannalla. He ylläpitävät kaksivaiheista todennusta (2FA) pitääkseen avaimesi turvassa.

Käytettävät vaiheet

 • Jos haluat luoda Ripple-tilin Rippexissä, lataa heidän verkkosivustollaan annettu ripple-verkkolompakkosovellus.
 • Asenna sovellus käyttöjärjestelmän mukaan, olipa se sitten Mac, Linux tai Windows.
 • Aktivoi tilisi vastaanottamalla joitain XRP-tiedostoja.
 • Maksuja varten sinun on tiedettävä vastaanottajan ripple-osoite ja annettava sitten lähetettävien XRP-tiedostojen määrä. Napsauta “Vahvista”.

ominaisuudet

 • Tämä aaltoileva verkkolompakko tarjoaa käyttäjälle paremman hallinnan.
 • Tiukka kaksisuuntainen vahvistusprosessi ja alhainen maksutapahtuma.
 • Tukee fiat-valuuttoja sekä euroa, jeniä, Yhdysvaltain dollareita jne.
 • Ketteryys liiketoimissa ja väittää olevansa läpinäkyvä palveluntarjoaja.
 • Rippexin mobiilisovelluksella on loistava käyttöliittymä, jota käytetään, kun tarvitset nopeita tapahtumia ja kaupankäynnin päätöksiä.

Miinukset Rippexistä

 • Vaikka se on turvallisempi kuin online-Ripple Wallets, se ei kuitenkaan ole täysin suojattu tietokoneesi haittaohjelmilta.
 • Kehotetaan pitämään tietokoneesi viruksista vapaana ja jatkamaan virustentarkistuksia säännöllisesti.
 • Käytä aina luotettua tietokonetta.
 • Yritä olla käyttämättä Ripple-tiliäsi jaetuilta tietokoneilta tai verkoista.

ALOITA RIPPEX

6. Gatehub

Katsaus Gatehubiin

gatehubYksi kuuluisimmista lompakoista on Gatehub. Voit tallentaa ja noutaa XRP-valuuttasi milloin tahansa, mikä tekee siitä käyttäjäystävällisemmän. Se tarjoaa Exchange-järjestelmän tyyppisen palvelun ja kattavan kuvan kaikista omaisuuseristä. Sinulla voi olla konsolidoitu näkymä kaikkien varojen noususta ja kasvusta yhdessä paikassa, mikä on valtava aikaa säästävä.

Se tarjoaa myös muita kryptovaluuttoja, kuten Bitcoin, Ethereum, Ethereum Classic ja Augur.

Käyttövaiheet

 • Jotta Ripple-lompakko toimisi, tarvitaan vähintään 20 XRP, muuten lompakko ei ole käytössä.
 • Luo uusi lompakko tekemällä ensin tili heidän sivustollesa käyttämällä sähköpostiosoitteesi tunnusta.
 • Siirry lompakot -sivulle. Napsauta “” lisätäksesi uuden lompakon.
 • Kirjoita lompakon nimi, valitse lompakon tyyppi ja napsauta sitten Luo.
 • Maksun lähettäminen on suoraviivaista, valitse vain Wallet ja napsauta Lähetä maksu.
 • Voit käyttää vastaanottajan tietoja, kuten sähköpostiosoitetta, Ripple-osoitetta, Ripple-nimeä, Gatehub-nimeä, lompakon nimeä ja yhteyshenkilön nimeä.
 • Syötä lähetettävä summa ja aloita tapahtuma napsauttamalla “Vahvista”.

ominaisuudet

 • Antaa tietoa kaikkien kaupankäyntitarkoituksiin käytettyjen varojen arvoista.
 • Tarjoaa lompakon tilastot ja nettomäärän reaaliajassa säästääksesi tylsä ​​menetelmä laskea XRP: t itse.
 • Välitön maksu vain nimellä tai osoitteella, toisin kuin pankeissa käytettävät menetelmät, kuten todennettavat nastat ja tilinumero.
 • Voit käydä kauppaa XRP: lläsi ja ostaa myös muita valuuttoja yhdellä alustalla.

Miinukset Githubista

 • Ripple-yritys ei virallisesti tue tai edusta Gatehubia, mutta se on annettu viitteenä heidän sivustollaan.
 • Vaikka kaikki salasanat ja yksityiset avaimet salataan alan standarditekniikoilla, se on edelleen alttiina kyberhyökkäyksille, kolikoiden varastamiselle ja muille haittaohjelmakäytännöille.

ALOITA GATE HAB

7. Atomic-lompakko

atomic_ripple_xrp_walletAtomic on hyvin yksinkertainen, kattava ja kevyt lompakko, jonka voit asentaa laitteellesi ja tallentaa, lähettää, vastaanottaa, vaihtaa ja ostaa Rippleä helposti. Monet XRP-yhteisön käyttäjät ovat hyväksyneet sen sujuvan käyttöliittymän ja monien ominaisuuksiensa vuoksi. 

Jopa ei-teknologia-suuntautuneille käyttäjille Atomic Walletista tulee varsin uskottava vaihtoehto, toisin kuin monimutkaiset kryptovaluutta-lompakot, koska se tarjoaa all-in-one-ei-säilytysratkaisun XRP-hodlersille. 

Lompakko on saamassa yhä enemmän suosiota salauksen käyttäjien keskuudessa selkeän ja yksinkertaisen käyttöliittymänsä ansiosta. Lompakko pitää kaikki saldosi tiedot blockchainista ja toimii allekirjoittamalla tapahtumasi yksityisellä avaimella.

Yksityiset avaimet luodaan muistisiemenistä. Atomic on täysin hajautettu ratkaisu, joka pitää varasi turvassa ja antaa sinulle täyden hallinnan niihin.

Käytettävät vaiheet

 • Lataa Atomic Wallet ja asenna se
 • Avaa sovellus ja napsauta Luo lompakko
 • Aseta salasana
 • Kirjoita muistisiemen, 12 sanan salasana muistiin ja pidä se turvallisessa paikassa
 • Se siitä! Nauti Ripplen käytöstä Atomicissa!

ominaisuudet

Poikkeuksellinen turvallisuus

Yksityiset avaimesi on koodattu laitteellesi, älä koskaan jätä sitä. Vain sinulla on pääsy varoihisi. Atomic on rakennettu yhteisten avoimen lähdekoodin kirjastojen päälle.

Välitön vaihto

Voit vaihtaa erilaisia ​​kolikoita ja rahakkeita muille yhdellä napsautuksella. Ulkoisia palveluja ei tarvita. Palvelun tarjoaa Changelly & ShapeShift-alustat.

Hajauttaminen ja nimettömyys

Atomic on täysin hajautettu lompakko. Sinun ei tarvitse läpäistä KYC: tä tai muuta todentamista. Meillä ei ole koskaan pääsyä rahoihisi tai hallita sitä. Nauti salauksen hallinnasta täysin nimettömällä tavalla!

Jäsenyysohjelma

Atomic on ensimmäinen kryptovaluutta-lompakko, jolla on edistynyt jäsenohjelma, joka perustuu sen alkuperäiseen Atomic Wallet Tokeniin. AWC-BEP2-kortin haltijat saavat kuukausittain rahat takaisin sisäänrakennetun vaihtopalvelun käytöstä.

24/7 Live-tuki

Tukitiimimme on aina verkossa ja auttaa mielellään kaikissa ongelmissa. Ota vain yhteyttä [sähköposti suojattu] tai live-sähke chat @AtomicWalletChat

Sileä ja kätevä käyttöliittymä

Keskitymme poikkeukselliseen käyttökokemukseen. Sovellus on täysin optimoitu laitteellesi.

Pisteitä, joihin kannattaa kiinnittää huomiota

Sinun pitäisi olla vastuussa muistisiemenlauseesi pitämisestä turvallisessa paikassa.

ALOITA ATOMIC Lompakko

8. Paahtoleipä

Katsaus Toast

paahtoleipää lompakko logoTämä on eräänlainen kuuma lompakko, eli se on online-lompakko. Kaikki salatut avaimet luodaan puhelimessa Toastin avulla, eivätkä ne koskaan poistu, mikä tekee siitä turvallisemman ja vähemmän alttiita verkkohyökkäyksille.

Sen lähdekoodi ja ohjelmiston binäärit ovat auki, ja siksi he väittävät olevansa turvallinen lompakko tapahtumia ja tallennusta varten.

StarStone Limitedin kehittämä, sen voi ladata iOS: lle, Androidille, Windowsille, Macille ja Linuxille. Se on täysin ilmainen lompakko, eikä se veloita mitään heidän puoleltaan. He eivät lähetä puhelimestasi mitään tietoja tai salaisia ​​salasanoja palvelimilleen, väittäen siten sen olevan turvallinen. Kaikki nämä ominaisuudet tekevät siitä ihanteellisen lompakon säilyttää aaltoilua.

Käytettävät vaiheet

 • Lataa Toast-sovellus laitteen määritysten mukaan.
 • Napsauta Luo uusi lompakko.
 • Syötä sitten 6-numeroinen PIN-koodi ja sen jälkeen sinun on asetettava salasana. Salasanaasi käytetään lompakon salaamiseen, joten se on pidettävä luottamuksellisena.
 • Palautuslause jaetaan myös tilisi palauttamiseksi, jos unohdat salasanasi. Merkitse muistiin nämä 6 sanaa jonnekin myöhempää tarvetta varten.
 • Napsauta nyt Lisää tili ja luo uusi Ripple-osoite.
 • Kun olet luonut osoitteen, sinun on aktivoitava lompakko asettamalla siihen vähintään 21 XRP: tä.
 • Voit lähettää maksuja vastaanottajan Ripple-osoitteen ja lähetettävän summan avulla.

ominaisuudet

 • XRP-tiedostojen lähettäminen ja vastaanottaminen on helppoa ja nopeaa, kun sovellus toimii mobiililaitteellasi.
 • Voit tarkastella tilisi saldoja ja tapahtumia tällä lompakolla.
 • Voit myös luoda varmuuskopion sovelluksen asetusvalikosta Ripple-osoitteen luomisen jälkeen, joten se on hyödyllinen myös silloin, kun olet kadottanut matkapuhelimesi.
 • Erittäin salatut avaimet tallennetaan laitteeseesi vain turvallisuussyistä.

Pisteitä, joihin kannattaa kiinnittää huomiota

 • Jos unohdat PIN-koodisi ja salasanasi etkä muistuta palautusvaihetta, saatat menettää tilin ja siihen liittyvän valuutan.
 • Koska kyseessä on verkkolompakko, tietyt haittaohjelmien riskit uhkaavat edelleen.
 • Sinun on tehtävä varmuuskopiot ennen sovelluksen poistamista, muuten valuutat ja tiedot menetetään ikuisesti.

ALOITA TOAST-LÄMPÖTILA

9. Rahamaksut

Yleiskatsaus rahamaksuista

Coinpayments-lompakon logoCoinpayments-järjestelmä ei ole vain lompakko, vaan se toimii myös vaihtoalustana ja online-tuotemarkkinana, jonka päävaluutta on Ripple. Se on verkkosivusto, joka toimii melko samalla tavalla kuin pankki, jossa voit avata tilin ja tallentaa valuutan.

Se hyväksyy noin 105 altcoinia tai voit vain tallentaa yhden alhaisella transaktiomaksulla, tasaisella 0,50%: lla. Se on web-lompakko, jonka turvallisuus on toteutettu BitGon avulla.

BitGo varmistaa, että koko valuutta on 100-prosenttisesti turvattu moniallekirjoitustekniikalla, joka antaa käyttäjälle suuremman ohjaustehon. Moniallekirjoitustekniikkaa käytetään erittäin suojatuissa verkoissa Blockchainissa lisäämällä vielä yksi avain tapahtuman valtuuttamiseksi.

Voit vaihtaa rajattoman määrän XRP-tiedostojasi ja jopa tallentaa niitä. Sen avulla voit ostaa myös verkossa, koska se on tehnyt yhteistyötä useiden kauppiaiden kanssa ja voit käyttää valuuttasi maksutavana pienellä transaktiomaksulla.

Käytettävät vaiheet

 • Luo tili rekisteröimällä heidän viralliselle verkkosivustolleen sähköpostiosoitteellasi. Tilin luominen ja rahan nostaminen on täysin ilmaista.
 • Vahvista sähköpostiosoitteesi.
 • Kirjaudu sisään käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi.
 • Se käyttää 2-tekijäistä todennustapaa, joten koodi lähetetään sinulle sähköpostitunnuksellesi sisäänkirjautumista varten.
 • Luo seuraavaksi talletusosoite, siirry Omat tilit -kohtaan ja sitten kolikkolompakkoihin..
 • Valitse Ripple ja luo osoite napsauttamalla Talleta.
 • Voit lähettää ja maksaa valuuttaa tällä luotulla osoitteella.

ominaisuudet

 • Voit tallentaa XRP: n yhdessä useiden muiden kryptovaluuttojen kanssa.
 • Multisig-tekniikan käyttö nopeuttaa tapahtumia ja antaa enemmän hallintaa pienemmillä hakkerointimahdollisuuksilla.
 • Voit myös muuntaa kolikkosi fiat-valuuttoiksi, kuten Yhdysvaltain dollareiksi ja euroiksi.
 • Heidän sivustossa on melko helppo navigoida ja intuitiivinen, joten se on käyttäjäystävällinen.
 • Se on integroitu Magento 2 Storeen ja käyttää Magento 2 kryptovaluutta lompakoita kolikoidesi tallentamiseen.
 • Siinä on myös mobiilisovellus Android- ja IOS-käyttäjille, joten voit ladata ja käyttää sitä missä tahansa.

Miinukset Coinpaymentsista

 • Koska se on online-lompakko, sillä on aina riski hakkereista.
 • Lisäksi se on integroitu Paypaliin, jolla on pankkitilejäsi koskevaa tietoriskiä, ​​jos se saa pääsyn mihinkään tietoihisi.

ALOITA RAHA-MAKSUISTA

10. Salauslaite

Katsaus Cryptonatoriin

Cryptonator-lompakon logoSe on toinen Online Wallet, joka tallentaa XRP: itä ja suorittaa tapahtumia nopeasti ja turvallisesti. Voit tallentaa ja vaihtaa noin 15 kryptovaluutassa ja sallia suorat maksutapahtumat ja välittömän vaihdon valuuttojen välillä sujuvamman prosessin suorittamiseksi vain yhdellä tilillä. Se veloittaa erittäin matalat maksutapahtumat ja tilin avaaminen on maksutonta.

Turvallisuus on vahva osa tätä lompakkoa, koska se on huolehtinut sisällyttävänsä kaksivaiheisen vahvistusprosessin, salatun SSL-yhteyden HTTPS: n kautta ja luotettavat Internet-protokollat ​​tilin suojauksen ja turvallisuuden parantamiseksi. Sanotaan myös, että se tarjoaa Bank Grade -turvallisuuden ja siten henkilöllisyytesi yksityisyyttä ja nimettömyyttä ei ole koskaan vaarassa.

Voit käyttää Cryptonatoria myös Chrome-laajennuksena, koska ne on integroitu Chrome-selaimeen, mikä antaa sille paremman todennuksen ja helpomman pääsyn asiakkaille..

Kuinka käyttää

 • Cryptonatorilla on kahden tyyppisiä tilejä: henkilökohtainen ja kauppiastili.
 • Luo tili kirjoittamalla sähköpostiosoite ja salasana.
 • Vahvista sähköpostiosoitteesi. Kun käytät mobiilisovellusta, matkapuhelimeesi lähetetään 2-kertainen todennuskoodi, joka käyttää OTP: tä.
 • Kirjaudu tilillesi ja luo talletusosoitteesi.
 • Napsauta Tilin nimi -kohdan vieressä olevasta avattavasta valikosta Luo uusi osoite. Jokainen kryptovaluutta voi tukea enintään 10 osoitetta.
 • Voit nyt käyttää näitä osoitteita kolikoiden lähettämiseen ja vastaanottamiseen sekä transaktiotarkoituksiin.
 • Sinua pyydetään uudelleen OTP: tä vahvistettaessa maksutietosi turvallisuuden parantamiseksi.

ominaisuudet

 • Korkealaatuinen suojaus, kaksitekijäinen todennus ja kaikki käyttäjätiedot hajautetaan SHA-256-salausalgoritmilla.
 • Voit ladata Android-sovelluksen version mobiililaitteellesi ja myös Chrome-laajennuksen.
 • Tapahtumat ovat nopeita, helppoja ja suoria, ja vain yksi tili tukee 15 erilaista muuta kryptovaluuttaa.
 • Voit myös muuntaa valuutan fiat-valuuttoiksi reaaliajassa pienillä palkkioilla.

Miinukset Cryptonatorista

 • Verkkolompakko on altis hakkeroinnille ja tietojesi vuotamiselle.
 • Mobiilivarkauden sattuessa voit ottaa heihin yhteyttä ja saada tilisi heti hallintaan.

ALOITA CRYPTONATOR

11. Pidä kiinni

Upholdia ei käytetä vain Ripplen tallentamiseen. Se on monikryptovaluutan vaihto, jolla voit muuntaa fiat-valuuttasi krypto-valuutaksi.

Toisin kuin muut kryptovaluutanvaihdot, voit ostaa salausvaluutan heti käyttämällä pankkikorttiasi Upholdilla. Voit myös lähettää, vastaanottaa, vaihtaa ja muuntaa alustan tukemia erilaisia ​​kryptovaluuttoja.

Ylläpidon avulla käyttäjät voivat alkaa ostaa kryptovaluutta heti rekisteröidyttyään ja vahvistaessaan sähköpostitunnuksensa. Yli 1000 dollarin arvoisten tilausten tekemiseksi sinun on kuitenkin suoritettava Upholdin asettama KYC-menettely.

Kuinka käyttää

 • Luo tili Upholdilla sähköpostitunnuksellasi.
 • Vahvista sähköpostiosoitteesi napsauttamalla sinulle lähetettyä linkkiä.
 • Voit nyt tehdä pieniä osto- ja myyntitilauksia. Suurempien tilausten tekemiseksi sinun on suoritettava KYC-menettely toimittamalla muutama asiakirja.
 • Kun KYC-menettely on suoritettu, voit tehdä suurempia tilauksia tililtäsi.
 • Ota 2FA-todennus käyttöön tilisi suojaamiseksi entisestään.

ominaisuudet

 • Tukee laajaa joukkoa kryptovaluuttoja ja maita.
 • Tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden ostaa salausvaluuttoja välittömästi käyttämällä pankki- / luottokorttejaan.
 • Palvelu suojaa tiliäsi useilla turvatoimilla.

Haittoja

 • Uphold on kuuma lompakko. Tämä tarkoittaa, että se on altis hakkeroinnille ja varkauksille.
 • Sinulla ei ole täyttä hallintaa varoissasi, koska yksityiset avaimesi ovat aina piilossa sinulta.
 • Vaikka ne antavat sinun ostaa kryptovaluutta heti, he veloittavat kova maksu jokaisesta ostotilauksesta.

12. Exarpy

Exarpy tarjoaa parhaan lompakkopalvelun Ripple-kryptovaluutalle, jota voidaan pitää myös lämpimänä lompakkona. Toisin kuin kuumat lompakot, jotka ovat aina yhteydessä Internetiin, Exarpy on yhteydessä Internetiin vain, kun haluat käyttää siihen tallennettuja varoja. Exarpy ei myöskään vaadi erikoistuneita ohjelmistoja lompakkoosi pääsemiseksi.

Lompakko luodaan offline-tilassa, eikä yksityisiä avaimia eikä julkista osoitetta ole tallennettu missään palvelimessa. Itse asiassa Exarpy-palvelimella ei ole omistettuja palvelimia Ripple-osoitteiden tallentamiseen.

Lompakko tarjoaa erittäin helppokäyttöisen käyttöliittymän, joka on erittäin reagoiva. Näin ollen siitä nautinnollinen kokemus.

Päästä alkuun

 • Kun olet käynyt Exarpy-verkkosivustolla, sinun on hyväksyttävä kaikki ehdot ja painettava “Jatka”.
 • Sitten sinua pyydetään katkaisemaan Internet-yhteys. Kun yhteys on katkaistu, näet vaihtoehdon Luo lompakko.
 • Lompakon luomiseksi sinun on valittava 16 satunnaisesti luotua numeroa ja napsautettava Jatka.
 • Näet nyt satunnaisesti valitsemasi PIN-numerot sekä salasanan ja yksityisen avaimen. Merkitse ne kaikki muistiin paperille ja säilytä sitä turvallisessa paikassa.
 • Sitten sinua pyydetään antamaan PIN-koodi ja tunnuslause. Kun olet syöttänyt, napsauta “Kirjaudu”.
 • Sitten sinua kehotetaan muodostamaan yhteys Internetiin. Kun olet tehnyt tämän, voit käyttää varojasi.

ominaisuudet

 • Erinomainen tietoturva muulle kuin laitteistolompakolle.
 • Tämä lompakko on integroitu myös Changelly-nimiseen vaihtopalveluun, jonka avulla voit ostaa lisää Ripplea.
 • Jokaisesta suorittamastasi siirrosta peritään erittäin alhainen 0,025 Ripple -maksu.

Haittoja

 • Tarvitset PIN-koodin ja salasanan, jotta voit kirjautua tilillesi. Näin ollen lompakko on vähemmän kannettava.
 • Lompakko ei tue muuta kryptovaluutta kuin Ripple.

13. Guarda

Guarda on yksi luotettavimmista matkapuhelimista, jota voidaan käyttää blockchain-pohjaisten digitaalisten omaisuuksien tallentamiseen. Tämä kuuma lompakkopalvelu tarjoaa myös sovelluksen, jonka avulla voit tehdä tapahtumia tietokoneellasi.

Toisin kuin useimmat muut kuumien lompakoiden tarjoajat, Guarda antaa sinulle pääsyn tilisi yksityisiin avaimiin. Tämä tarkoittaa, että sinulla on täysi määräysvalta lompakkosi varoihin.

Voit helposti luoda uuden lompakon antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Tämä lompakkopalvelu on integroitu myös Changellyyn. Tämä tarkoittaa, että voit myös ostaa ja myydä kryptovaluutta tällä alustalla.

Päästä alkuun

Voit ladata guarda-android-sovelluksen Google Play -kaupasta. Voit vaihtoehtoisesti siirtyä heidän viralliselle verkkosivustolleen.

 • Napsauta Luo lompakko.
 • Sinun on nyt annettava sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Napsauta Jatka.
 • Kun lompakko on luotu, sinun on annettava salasanasi kirjautumiseen..
 • Kun olet kirjautunut sisään, voit käyttää niiden tarjoamia palveluja.

ominaisuudet

 • Tukee useita alustoja, mikä tarkoittaa, että lompakkoon on helppo päästä mistä tahansa haluamastasi paikasta.
 • Sisäänrakennetun vaihdon avulla voit helposti ostaa ja vaihtaa kryptovaluuttasi.
 • Sinulla on täysi määräysvalta varoihisi, koska sinulla on pääsy tämän alustan yksityisiin avaimiin.
 • Yli 30 kryptovaluutan tuella tämä on ainoa tarvitsemasi lompakko.

Haittoja

 • Turvallisuus on suuri huolenaihe guarda-lompakossa. Määritetyn salasanan lisäksi ei ole muita turvatoimia.
 • Kuten muutkin kuumat lompakot, jopa Guarda on alttiina varkauksille.

Parhaat Ripple-lompakot: Mikä on sinun valintasi?

Olemme keskustelleet parhaista lompakoista ripplein turvalliseen säilyttämiseen. Varmista, että tutkit valitun lompakon turvallisuutta ja muita ominaisuuksia. Toivomme, että artikkeli auttoi valitsemaan parhaan xrp-lompakon säilyttämään aaltoilua turvallisesti.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner