Uniswap-prisforudsigelse (UNI) for 2021, 2022 og 2025

Handel og bytte af mønter med en anden kan være besværlig, forvirrende, tidskrævende og ikke billig. Ville det ikke være godt, hvis der var en protokol derude, der ikke kun tillod dig at udveksle eller bytte tokens, men også er super let at bruge? Oh vent. Der er! Det hedder Uniswap, og deres token er UNI.

At sige, at der var en brummer om dette projekt og token, da det blev lanceret tilbage i september 2020, er en underdrivelse. Der var stor hype omkring projektet forud, med dets token opført i flere børser på få timer og så handelsvolumen nå op på $ 5 milliarder på en dag! Men hvorfor? Hvad er det ved Uniswap, der fik alle så begejstrede?

Denne artikel vil forsøge at besvare dette spørgsmål og give en Uniswap-prisforudsigelse for både kort og lang sigt over dets token for at få en større forståelse af, hvorfor UNI-token fortsat er så bullish.

Forudsigelse om uniswap-pris

Uniswap historisk prisanalyse

Selvom den decentrale udveksling (dex) har eksisteret siden 2018, var det først i 2020, da UNI-token blev til. Da den først blev frigivet den 16. september, havde den en oprindelig pris på kun $ 3,00. Imidlertid på grund af den voldsomme hype omkring den, Uniswap prisen steg drastisk op til $ 7,00 inden 19. september 2020 ifølge CoinMarketCap.

Efter at hype og spænding begyndte at vinde ned, begyndte prisen også at falde, men den oplevede ikke et drastisk fald end andre poletter, og det var heller ikke lavt hele tiden. Dens laveste tid var på $ 1,03 den 17. september 2020 før prisstigningen ifølge CoinGecko. Selvom CoinMarketCap angiver, at det hele er $ 0.4190 den samme dag. Det oplevede sit højeste niveau på 8,44 $ kun en dag efter at det begyndte at falde til ro og falde.

UNIs pris fortsatte med at falde, efterhånden som månederne rullede forbi, selvom den aldrig gik under $ 2, før den igen langsomt begyndte at stige i pris takket være Bull Bull 2020. UNI afsluttede året 2020 med en pris på $ 5,00. Siden da fortsatte den med at stige, idet den nu er på randen af ​​at overgå sin tidligere rekordhøjeste tid.

Nuværende pris, markedsværdi, & Leveringsdetaljer

På tidspunktet for denne artikels skrivning er prisen for et UNI-token i øjeblikket $ 7,44. Den rangerer i øjeblikket som nummer 20 inden for hele kryptomarkedet. Den har en markedsværdi på $ 2.070.905.210 med 277.250.381 UNI’er i øjeblikket i omløb. Det maksimale udbud er på 1.000.000.000.

uniswapUniswap (UNI)

Rang: 8$ 30,69 Pris (BTC) .0000,00061700 Markedskap$ 16.08 BVolume$ 1,17 B24h Ændring8,82% Samlet levering1,000,00 M UNI

Uniswap (UNI) forudsigelse af fremtidige prisprognoser

Det ser ud til, at hype omkring Uniswap aldrig rigtig aftog. Wallet Investor skalerer i øjeblikket UNI-token til meget bullish. Dette er ikke overraskende i betragtning af platformens popularitet. Selv da den oplevede en gaffel tilbage i begyndelsen af ​​september 2020 og fødte den rivaliserende og kontroversielle dex kaldet Sushiswap, automatiseret market maker (AMM) fortsætter med at blive stærkt anvendt, idet det er go-to-dex for enhver ny bruger, der lige er på vej ind på kryptomarkedet.

Kortsigtet prognose

AfterPriceChange
1 måned $ 10,48 40,97%
2 måneder $ 12 61,45%
3 måneder $ 10,09 35,78%
6 måneder $ 10,6 42,6%
1 år 11,11 $ 49,39%

Langsigtet prognose

AfterPriceChange
2022 $ 12,15 63,37%
2023 $ 13,7 84,28%
2024 20,37 $ 173,98%
2025 $ 24,84 234,06%

Prisudsigelse for uniswap 2021

Prisprognosen for året 2021 ser meget positiv ud. Det forventes, at enhver UNI hodler ved årets udgang kan forvente en stigning på 49,39% fra den nuværende pris.

Prisudsigelse for uniswap 2022

2022 ser endnu mere positivt ud, da det er forventet, at prisen fortsætter med at stige. Det forudsiges, at enhver investor i juni kan forvente en næsten dobbelt prisstigning.

Prisforudsigelse for uniswap 2025

2025 ser ikke ud til at være anderledes end at være mere yderst positiv. Investorer kan forvente en gennemsnitlig stigning på 194,45% fra den nuværende pris.

Er Uniswap en god investering?

Efter at have gennemgået flere prisprognosekilder og undersøgt protokollens grundlæggende forhold kan det siges med stor tillid, at investering i Uniswap er en god investering. Selvom hype omkring tokenet er faldet betydeligt, betyder det ikke, at efterspørgslen efter det også faldt. Wallet Investor, Digitalcoin, Tradingbest og andre har alle forudsagt UNIs meget positive prisudsigter. Hvis du får en chance for at se på protokollens og tokens fundamentale forhold, er det ikke svært at se, hvorfor det er sådan.

Sådan køber du Uniswap?

UNI kan købes fra flere forskellige børser. I øjeblikket finder du det opført på Binance, Coinbase Pro, Uniswap dex selv (V2), Bithumb osv. Mange af disse børser har høj UNI-likviditet, så du behøver ikke bekymre dig om pludselig prisfald. Du kan hoppe over til CoinMarketCap eller CoinGecko for at få en komplet liste over børser, der viser UNI.

Flere oplysninger om uniswap

Hvad er Uniswap?

Uniswap er en decentraliseret udvekslingsplatform (DEX), hvor brugerne kan gøre to ting; bytte eller bytte tokens til en anden og / eller give likviditet.

For at udveksle eller bytte skal du først sikre dig, at du er i platformens swap-sektion. Derefter forbinder du platformen med din tegnebog, klikker på de tokens, du vil bytte for, betaler et minimalt gebyr, og det er det! Det er så let.

Brugere kan også tilføje likviditet til platformen ved at gå over til likviditetsafsnittet. Du har derefter mulighed for enten at tilføje likviditet til en allerede eksisterende pulje eller oprette dit eget likviditetspar. Gebyrerne, som brugerne betaler, når de bytter tokens, går til likviditetsudbydere, der tjener 0,30% af gebyrene, der er proportionale med, hvor meget likviditet de leverer. For at trække disse gebyrer, som nu er en interesse, skal brugerne trække det token, de tilføjede likviditet, tilbage. Igen er det så simpelt som det!

En rimelig advarsel! Brugere, der tilføjer likviditet, kan være i fare for tab af impernance. Hvad er det? Det er når likviditetsudbydere står over for et tab på grund af prisforskelle. Som navnet antyder, kan dette tab vendes, når en af ​​dine tokens pris mindsker sig selv. Dette er dog ikke en garanti og kan resultere i permanent tab.

Uniswap dex blev lanceret i november 2018. At være automatiseret og afhængigt af smarte kontrakter løste Uniswap mange af de indledende problemer, der plagede den første decentrale udveksling. Den 16. september 2020 gik protokollen et skridt videre, da den begyndte at udstede UNI-styringstoken til mange tidligere brugere. Denne øgede rentabilitet og tillod enhver symbolsk UNI-indehaver at have indflydelse på styringen af ​​protokollen, hvilket giver yderligere decentralisering.

UNI som et belønnings- og regeringsmærke

Da Uniswap først blev oprettet, havde det ikke et symbol, og bortset fra at give likviditet havde det ikke meget andet incitament. Det var først efter Sushiswap-gaffelen og dens vampyrminedrift, at Uniswap annoncerede sin egen token-frigivelse, kaldet UNI.

Mens en god del af denne forsyning gik til udviklere og investorer, var det, der fangede alles opmærksomhed, da Uniswap meddelte, at 15% af hele 1 milliard UNI-tokens, der blev præget, skulle luftes og gives til alle, der havde en historisk oversigt over ved hjælp af uniswap inden den 1. september 2020. Dette tillod enhver adresse at kræve 400 UNI’er.

Derudover blev enhver, der leverede historisk likviditet, også frasendt en pro rata-andel baseret på den tid og mængden af ​​likviditet, der blev leveret.

Dette var dog kun 15% af den samlede forsyning. Enhver, der ønskede at få fat i nogle UNI’er, måtte enten købe nogle fra en børs eller levere likviditet. Enhver, der gør sidstnævnte, er der kun fire flydende puljer, der vil belønne brugere med UNi:

  • ETH – USDT (Tether)
  • ETH – USDC
  • ETH – DAI
  • ETH – WBTC (Wrapped Bitcoin)

Dette program kører kun i to måneder, indtil 17. november 2020. Endnu mere for at blive belønnet med et betydeligt beløb af denne UNI, skal du levere en ret stor mængde ETH eller stablecoins eller vente meget længe. Derfor er det meget enklere at købe UNI på en børs, så det er muligt at skabe efterspørgsel, hvilket førte til, at prisen steg. Så du kan forstå, hvor meget spænding der var omkring kryptosamfundet med hensyn til Uniswap.

Derudover har Uniswap en betydelig mængde UNI i reserve for at tilskynde brugere som en belønning for at give likviditet og deltage i styringen af ​​protokollen. UNI-indehavere har indflydelse på, i hvilken retning de ønsker, at Uniswap skal gå. Dem, der ejer ca. 1% af den samlede levering af UNI, kan endda indsende forslag. Det antages, at de, der har indflydelse på regeringsførelse, vil blive tilskyndet til at gøre protokollen mere attraktiv, øge dens volumen i handel og skabe yderligere efterspørgsel efter symbolet, hvilket naturligvis vil stige i pris.

Holdet

Udvikler Hayden Adams oprettede Uniswap. En tidligere bilingeniør, Hayden, blev fyret fra sit job og efterlod i skærsilden, indtil en ven introducerede ham til kryptokurrency, især Ethereum. Nysgerrig lærte han at udvikle kode og arbejdede på mange projekter, inden han kom på tværs af den tidligere dominerende decentrale udveksling kaldet EtherDelta.

Hayden var ikke imponeret over dex. Det så… kompliceret og groft ud og troede, det kunne forbedres. Det, der faktisk satte ham i gang med at arbejde på et eget projekt, var, da han stødte på en Reddit-artikel af grundlæggeren af ​​Eethereum, Vitalik Buterin, at Læs, ‘Lad os køre decentraliserede børser on-chain, sådan som vi kører forudsigelsesmarkeder.’

Inspireret begyndte han at arbejde på sin egen dex, og efter mange måneders intens kodning og kun fik et tilskud på $ 65.000 fra Ethereum-stiftelsen udgav han sin første version af Uniswap i november 2018. A version 2 blev lanceret i marts 2020, hvilket gør det mere sikkert og robust og gør det til den ikoniske dex-platform mulig i alle Ethereum-økosystemer.

Konklusion

I betragtning af belønningspotentialet for at købe og holde UNI er det ikke overraskende, at dets pris er steget støt. Og med det nuværende tyremarked i fuld gang kan det med tillid erklæres, at UNIs pris vil gå i overdrive. Da protokollen er så let at bruge, er det en alternativ kilde for brugere at tjene passiv indkomst, både i gebyrer og UNI.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner