VeChain Price Prediction (VET) för 2021, 2023 och 2025.

Även om det finns många entusiastiska utvecklare och entusiaster som är knälånga till att arbeta för att se varför, hur och var blockchain kan integreras i deras dagliga liv, har stora företag ännu inte värmt upp till det.

Men allt detta kan förändras med VeChain, eftersom dess VET-drivna blockchain syftar till att lösa frågan om adoption i en bransch där effektivitet, robusthet, säkerhet och stabilitet är ett allvarligt problem. För att se hur avgörande det är för äldre företag att komma ombord på digitaliseringståget, ger VeChains lösningar för att få blockchain-transformation direkt till tröskeln till företag över hela världen..

VeChain-prisförutsägelse

Det har redan gjort ett starkt intryck, eftersom VeChain nyligen utnämndes av Tysklands TÜV som världens första 5-stjärniga blockchain-tjänsteleverantör. VeChain är en plattform som ger resurser för företag i alla former och storlekar med det yttersta målet att decentralisera, säkra och ytterligare förbättra både effektiviteten och värdet av dataflöde för företag genom sin distribuerade huvudbok.

VET är den ursprungliga valutan för VeChainThor, VeChains kraftfullt mångsidiga blockchain som fokuserar på att ställa in byggstenarna för billig, snabb, enkel och värdefull integration med blockchain, oavsett om det är för multinationella företag, familjeägda företag eller garage-startade företag.

VeChains historiska prisanalys

Det är värt att notera att VeChain antar en två-token-lösning i VeChainThor blockchain; en varelse VETERINÄR, och den andra är VTHO. Du kan läsa mer av skillnaderna nedan, men dagens VeChain-prisförutsägelse kommer att fokusera på ‘smarta pengar’ VET-token som har utformats för att överföra värde över sitt nätverk.

Historiskt sett har priset varit ganska stabilt, med en gradvis uppåtgående vinst. Enligt uppgifter från Messari, VeChain byggdes ursprungligen ovanpå Ethereum efter att ha utfärdat sina ERC-20 standard VEN-token. Men efter att VeChain släppte sin egen blockchain byttes alla VEN-tokens med den nyare VET i förhållandet 1: 100.

VeChain höll en ICO för de tidigare VEN-tokens i augusti 2017. Den sålde 410 miljoner VEN men blev senare ombedd av den kinesiska regeringen att återbetala cirka 133 miljoner VEN till kinesiska medborgare som deltog i försäljningen. Dessa tokens brändes senare, även om de återstående 277 miljoner VEN samlade in 20 miljoner dollar för VeChains fortsatta utveckling.

Efter historisk handelsdata nådde VET ned till en heltidsnivå på 0,001678 USD den 13 mars 2020, vilket sammanföll med den bredare kryptovalutamarknadskraschen vid den tiden. Men sedan dess har den tagit stark fart och hade stigit till en heltidsnivå på $ 0,032240 den 6 januari 2021.

Aktuellt pris, marknadsvärde, & Leveransdetaljer.

För närvarande är VET fortfarande starkt baserat på sina handels- och tekniska mått. I skrivande stund (18 januari 2021) värderas priset på VeChains VET-token till 0,027514 $, vilket innebär en vinst på 6,66% i 24-timmarshandel. Som jämförelse är detta bara en nedgång på 14,67% från det höga priset i början av 2021 och en jättestor 1540% vinst från dess lägsta nivå i mars 2020.

Efter distributionsförhållandet 1: 100 konverterades de 1 miljarder VEN-tokens som ursprungligen utfärdades till 100 miljarder VET, som dess totala tillgångstak. Efter bränningen av 13,3% av VEN: s totala utbud (cirka 133 miljoner VEN = 13,3 miljarder VET) har dock VET: s nuvarande totala utbud minskat från 100.000.000.000 VET till 86.712.634.466 VET. Med ett cirkulerande utbud av 64 315 576 989 VET har detta gett det ett börsvärde på 1 769 557 211 USD, vilket gör det till den 25: e största kryptovalutan.

vechainVeChain (VET)

Rank: 25$ 0,055639Pris (BTC) Ƀ0,00000100 Marknadslock$ 3,61 BVolume$ 811,68 M24h-förändring7,13% Totalt utbud 86,71 B VET


VeChain (VET) Prognoser för framtida prisprognoser.

VeChainSina innovativa och unika lösningar tillgodoser en mångsidig grupp av stora miljarder dollarföretag, skickliga och flexibla små och medelstora företag och ambitiösa nystartade företag gör det till ett kommande projekt att titta på och potentiellt investera i.

VeChain erbjuder också sin blockchain-teknik som en prenumeration på företag, med sin blockchain-as-a-service (BaaS) som ett genombrott för ökad massanpassning. Med löfte om att optimera en stadig kedjestyrning, enkel regelefterlevnad, låga transaktionsavgifter och driftskompatibilitet med icke-blockchain-nätverk, sammanställer vår VeChain-prisförutsägelse en mycket hausse känsla framåt.

Kortsiktig prognos.

AfterPriceChange
1 dag 0,028 $ 4,31%
1 vecka 0,030 $ 12,12%
1 månad 0,026 $ -2,96%
6 månader 0,037 $ 35,57%
1 år 0,040 $ 46,47%

Långsiktig prognos.

AfterPriceChange
2022 $ 0,040 46,47%
2023 0,053 dollar 94,45%
2024 0,066 $ 142,06%
2025 0,079 dollar 189,31%

VeChain-prisförutsägelse 2021.

De algoritmiska modellerna som vi har sammanfattat har prognostiserat att vi kan börja testa VET: s rekordhöga toppar mycket snart, med den stora möjligheten att bryta förbi den inom 2021 ensam. 2021 har sett massiva institutionella investerare lägga pengar i kryptovalutor, och det kan ha en massiv krusningseffekt av att fokusera på blockchain-antagande, särskilt för företag som är intresserade av att optimera sin datahantering, såsom leveranskedjor för produktlivscykler, med blockchain-teknik.

VeChain-prisförutsägelse 2023.

VeChain tillhandahåller redan byggstenar för stora företag inom olika branscher och yrken för att skapa sin digitala infrastruktur ovanpå blockchain.

För närvarande har VeChain mer än 30 stora företagspartners. Denna lista kommer säkert att växa ännu större 2023, eftersom vi ser fler företag, både stora och små, som är angelägna om en digital omvandling som bättre ger värde, transparens och innovation för både företag och konsumenter. Följaktligen bör vi se VET-tokens som driver detta växer organiskt tillsammans med det.

VeChain-prisförutsägelse 2025.

År 2025 förväntas det att de flesta större företag skulle ha en viss blockchain-integration i sitt ekosystem, oavsett om det är för att hantera sina anställda, för att kurera användbar feedback från sina kunder eller för att optimera deras flöde av varor och tjänster. VeChain har planer på att öka mångsidigheten i sin blockchain i den kommande framtiden, vilket gör det möjligt för företag och utvecklare att få större anslutningsmöjligheter och kraft över sina redan expansiva IoT-lösningar (Internet-of-Things).

De planerar också att lägga till nätverksdeltagare på VeChain för att starta sina egna börsintroduktioner eller bygga en omfattande serie decentraliserade applikationer.

VeChain-prisförutsägelse

Är VeChain en bra investering?

Antagandet av blockchain gör snabbt framsteg i många konsumenters och utvecklares liv, inklusive unga företag som har byggts utöver idén om decentralisering från födseln. De flesta av de äldre företag som finns idag, och några som redan har funnits i århundraden, har dock inte resurser, kunskap, förtroende eller rättfärdigande för att allmänt anta blockchain. Innovationen som erbjuds av VeChain syftar dock till att förändra det för att möjliggöra en snabb, enkel och smärtfri övergång till en ny digital tidsålder..

Som sådan har vår VeChain-prisförutsägelse en mycket optimistisk prognos om du planerar att investera i yrkesutbildning som en del av din portfölj, även om den kanske inte har så mycket användningsfall från en vanlig konsuments synvinkel. Som ett av de tidigaste företagen att erbjuda en storskalig och skalbar blockchain i företagsklass har VeChain kunnat utnyttja sina erfarenheter och exponering för att leda vägen framåt i detta utrymme.

De samarbetar för närvarande med kända varumärken och stora branschaktörer som PricewaterhouseCoopers (PWC), BMW, Groupe Renault, BYD, LVMH, Haier, DB Schenker och mer.

VeChain tillhandahåller inte bara sin blockchain för användning utan också ett brett företag som erbjuder konsultationer från experter över hela världen och skräddarsydd hårdvara som är specifik för ett företags behov.

Dess lösningar har använts i realtid för snabb och säker överföring och lagring av data – inte bara proof-of-concept eller försök – i ett brett spektrum av sektorer; inklusive utsläppsindexering och avkolning, konsumentvärderingar och support, fordonsindustri, detaljhandel, logistik och stora försörjningskedjor, flytande naturgaser, digitalt innehållsdelning, elektronisk dokumentation och jordbruk.

En av dess nyaste och mest populära tjänster är ToolChain, en blockchain-as-a-service-prenumeration som erbjuds företag och utvecklare som vill integrera VeChains nätverk med sina egna eller distribuera det i massor över ett helt företagsimperium. Det omfattar bearbetning av stora massor av information, såsom produktlivscykelhantering, försörjningskedjeprocesskontroll, datainlämning, datacertifiering och processcertifiering.

Detta ökar inte bara företagets varumärkesuppfattning bland tekniskt kunniga och medvetna konsumenter, men det gör det också möjligt för företag att expandera till nya affärsmodeller med oföränderlig data som drivs och skyddas av VeChainThor blockchain.

ToolChain kan skalas snabbt, med enkel integration och behöver lite eller ingen kodning. Det är kostnadseffektivt med en prissättningsmodell för betalning när du går och ger ytterligare verktyg för att utnyttja alternativa dataströmmar – inklusive icke-blockchain-data – med VeChains kraftfulla API: er och SDK-kit.

ToolChain ansluter VeChains blockkedja i en företagssvit inte bara med programvaran utan också med hårdvarulösningar. Dess stationära och mobila appar kan ansluta till IoT-chips och sensorer – NFC-, RFID- och QR-koder – och sedan vidarebefordra information som övervakning av varor som transporteras över ett företagsnätverk, hela vägen från materialupphandling, produktion och bearbetning, logistik, lager , lagring, distribution till slutkonsumenten och sedan under hela dess livstid.

Hur man köper VeChain?

Eftersom VET har utformats för att vara en mer företagsvänlig kryptokurrency är den inte lika tillgänglig på börser som vissa andra stora cap-tokens har ett mer konsumentinriktat fokus. Du kan dock enkelt hitta dem på marknadsplatser som Binance, OceanEx, HitBTC, Bitcoin.com, KuCoin, Upbit, Huobi, Crypto.com, MXC och så vidare. Du kan alltid använda webbplatser som CoinMarketCap, eller CoinGecko för att hitta en mer omfattande lista.

Mer information om VeChain

VeChain är ett bredare ekosystem av tjänster som tillhandahåller blockchain-teknik, som drivs av VeChainThor, till företagskunder. Blockchain körs på en Proof-of-Authority-konsensusalgoritm genom Authority Masternode Operators som har verifierats och kontrollerats av VeChain Foundation, i linje med nätverkets mål.

Detta passar bättre för en stor organisation som vill ha större effektivitet, eftersom VeChains PoF endast kräver låg beräkningskraft för att säkra blockchain. Dessutom behöver de stora organisationerna och företagen inte oroa sig för instabiliteten hos hardforks eller kedjeattacker som kan störa deras arbetsflöde..

För ett exempel på användningsfallet kan ett fordonsföretag använda VeChainThor för att hålla reda på deras bilars tillverkningsprocess, försäljning, distribution och livscykelhantering. De nakna materialen formas in i fabriken och olika komponenter monteras inom dess produktionslinjer.

Efter fullständig montering och kvalitetssäkringskontroller kommer bilen att säljas via en återförsäljare. Efter att ha köpt och kört bilen kan bilföretaget anonymt komma åt och analysera de data som lagras säkert i bilens blackbox, allt samlat av olika IoT-sensorer.

Som bilägare kan du enkelt kontrollera information om huruvida bilens produktionsprocess är miljövänlig eller om den innehåller material som ansamlas på ett ansvarsfullt sätt. Under tiden kan företaget bättre använda informationen för att optimera sin verksamhet och säkerställa kundnöjdhet, som att snabbt informera ägare om återkallelse, bättre avgörande serviceintervall, veta i förväg vilka delar som behövs för service och planera hur deras framtida bilar kan utvecklas..

Andra exempel på VeChains användning inkluderar att kombinera IoT-beräkning och VeChainThor-nätverket för att bättre informera dig om kvaliteten på druvor som används i ditt vin, om en flaska medicin har lagrats ordentligt eller genom att hålla reda på Covid-19 (Coronavirus) vaccinationer.

För att säkerställa att företag och nätverksdeltagare mer effektivt kan anpassa VeChainThor till sina system har VeChain antagit en unik två-token-lösning för att köra blockchain och större extraheringsvärde utan att ådra sig den typiska osäkerheten i början.

Detta ledde till att två tokens skapades; VeChain (VET) och VeChainThor Energy (VTHO). VET är huvudtoken för att utbyta värde över VeChain-nätverket, inklusive drivning av smarta kontrakt eller andra transaktioner som sker inom en VeChain-driven decentraliserad applikation (dAPP).

Under tiden används VTHO för gasbetalningar, för att driva och betala för transaktioner på blockchain själv. Detta görs för att skilja kostnaden för att köra VeChainThor blockchain bort från prisvolatiliteten och marknadsspekulationen som kan öka kostnaden för att helt enkelt verifiera transaktioner..

Detta säkerställer en lågkostnadsinfrastruktur, till skillnad från de flyktiga gasavgifter som uppstår på Ethereum-nätverket på grund av eters skyhöjande kostnad (ETH). Kostnaden för VTHO är mer förutsägbar, eftersom VeChain har antagit en stablecoin-liknande algoritm för att övervaka och hantera VTHO-priset genom utbud och efterfrågan, vilket säkerställer att priset förblir utan vilda fluktuationer.

Slutsats

Framtiden är ljus för detta unga projekt, som vår VeChain-prisförutsägelse har visat. Även om verktyget bäst extraheras av de stora företagen och enheterna som aktivt litar på VeChains VeChainThor-blockkedja för sin enorma databas, är det också ett bra investeringsförslag om du funderar på att lägga till en annan token i din portfölj. Eftersom blockchain-antagandet fortsätter att driva djupare in i fler aspekter av livet är det avgörande att äldre företag nu mer än någonsin anpassar sig till en mer digitaliserad miljö.

Vilket bättre sätt att börja än att använda en distribuerad huvudbok för att säkert lagra och överföra stora mängder information mellan ett företag och konsumenten, vilket ger en bättre upplevelse för båda? Den största risken som ligger framför VeChain är stark konkurrens. IBM utökar sina väletablerade erfarenheter och kunder med sin egen blockchain-teknik, och företag som IOTA växer och förbättrar sin IoT-fokuserade blockchain.

Ändå är VeChains USP skyldig sitt åtagande att bättre förbereda storskaliga företag med en blockchain-integration som är snabb, enkel, smärtfri och kommer att ge stora belöningar i långsiktigt värdeskapande. Som sådan kommer VeChain och VET som driver sin kraftfulla blockchain att vara ett ganska intressant projekt att titta på.

Se även: Vechain VS Walton

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map