VeChain VS Walton: 2021 Sammenligningsguide for VET & WTC

Blockchain er et distribueret softwarenetværk, der fungerer både som en digital hovedbog og en mekanisme, der muliggør sikker overførsel af aktiver uden en mellemmand. Alt fra valutaer til landtitler til stemmer kan tokeniseres, gemmes og udveksles på et blockchain-netværk.

VeChain og Walton er begge blockchains. VeChain er en blockchain-platform designet til at forbedre supply chain management og forretningsprocesser. Dens mål er at strømline disse processer og informationsflow for komplekse forsyningskæder gennem distribueret ledger-teknologi (DLT).

På den anden side er Waltonchain en blockchain, der sporer radiofrekvensidentifikationsdata (RFID) i hele forsyningskæden. Waltoncoin (WTC) er det oprindelige kryptokurrency-token i hovedkæden, og brugere kan oprette deres egne tokens på underkæder.

I denne VeChain vs Walton artikel, vil vi vise forskellen mellem disse to blockchains, hvad de er, deres anvendelser, og deres fordel og ulemper.

VeChain VS Walton-sammenligning

JaxxExodus
Vechain Waltonchain
Teknologi: NFC og RFID arbejder på POS (Proof of Stack) Teknologi: RFID-arbejde på POST (Proof of Stack and trust) er lidt mere avanceret POS
Transaktionshastighed / blokeringstid: 220 Transaktionshastighed / blokeringstid: 100
Type: Mønt Type: Polet
Nuværende pris (USD): vechain

VeChain (VET)

$ 0,056101

Nuværende pris (USD):waltonchain

Waltonchain (WTC)

$ 1.06

Hvad er VeChain?

Vechain vs Walton

VeChain er en blockchain bygget til at gøre supply chain management enklere. Det blev oprindeligt udtænkt for at afgøre, om et virkeligt produkt er falsk eller ej – hvilket forhindrer svindel og afbrydelser. Siden da er det blevet brugt af større virksomheder til at hjælpe med at spore alt fra vinproduktion til bilproduktion.

Den måde, det gør på, er enkel: Giv hvert produkt en unik identitet, og brug derefter sensorer til at spore, hvad der sker i hvert trin i forsyningskæden. På den måde kan virksomheder være sikre på, at produkter håndteres korrekt, og forbrugerne kan kontrollere, at deres køb er legitime.

Nøglefunktioner i Vechain

Det er en offentlig blockchain, hvor alle kan læse, skrive og implementere decentrale applikationer og smarte kontrakter på VeChainThor blockchain.

Det har intern IOT- og supply chain management-teknologi, en dokumenteret blockchain-implementering, der anvendes i industrier som luksusvarer, spiritus og landbrug.

Vechain understøtter også implementeringen af ​​native fee-delegering, hvilket betyder, at dApp-brugere ikke behøver at holde VET eller VTHO for at skrive transaktioner, hvis tilknyttede gasomkostninger er specificeret af udviklerne, der skal sponseres..

Sådan køber du VeChain (VET)?

VeChain handles på forskellige kryptobørser. Udover udvekslinger kan Vechain også sælges gennem mæglertjenester, der sigter mod at lette købsprocessen for ikke-eksperter. Disse mæglere tillader køb af VeChain til en fast pris og har ofte flere betalingsløsninger og er lettere at bruge for begyndere.

Her er nogle af de overvejelser, inden du vælger en markedsplads til at købe VeChain:

Gebyrer: Udvekslinger opkræver normalt et relativt lavt handelsgebyr mellem 0,1 og 0,3 procent på hver handel, mens mæglertjenester normalt opkræver højere købsgebyrer på op til 10 procent. Udover handelsgebyrer er der ofte gebyrer for indskud og udbetalinger.

Verifikation: De fleste børser og mæglertjenester kræver, at du bekræfter din identitet, inden du kan begynde at deponere fiat-valutaer som dollars eller euro. Bekræftelsesmetoderne varierer mellem forskellige udbydere, men du bliver normalt bedt om at uploade en kopi af dit pas (eller et andet identitetsdokument) og et gyldigt bevis for ophold (f.eks. En regning).

Bekræftelsesprocessen kan tage mellem 10 minutter (ved hjælp af videokonferenceværktøjer) og flere uger.

Betalingsmetoder: For at købe Bitcoin, Ethereum eller andre valutaer skal du deponere penge på en markedsplads. De fleste børser giver dig kun muligheden for at indbetale penge ved bankoverførsel, hvilket kan tage op til 5 dage.

Imidlertid tilbyder mæglertjenester ofte yderligere betalingsmetoder som VISA eller MasterCard mod et ekstra betalingsgebyr.

Sikkerhed: Sikkerhed spiller også en vigtig rolle, når der handles med kryptokurver – Der har allerede været flere hack af kryptokurrencymarkeder.

Cryptoradar hjælper med at filtrere udbydere ved at tilbyde sikkerhedsfunktioner såsom 2FA, kølerum eller multi-sig-tegnebøger. Vi opfordrer dig også til ikke at beholde betydelige mængder fiat eller digitale valutaer på børser, da disse kan blive påvirket i tilfælde af et hack.

VeChain-partnerskaber

DNV GL

DNV GL blev grundlagt i 1864 og har 300 kontorer over hele verden. De leverer kvalitetssikringstjenester til virksomheder inden for maritim industri, olie og gas samt kraft og vedvarende energi.

DNV GL udsteder Management System Certificate efter afslutningen af ​​deres inspektions- og certificeringsproces. Dette viser, at virksomhedens processer og produkter lever op til internationale standarder.

DNV GL er partner og aktionær i VeChain. Begge virksomheder deler troen på, at fremtiden for forsikring ligger i blockchain-teknologi VeChain Summit 2019, DNVGL meddelte, at den fuldstændigt har migreret sin private blockchain til VechainThor.

Siden partnerskabsmeddelelsen har DNV GL i fællesskab udviklet flere produkter, herunder Low Carbon Ecosystem og MyStory, en sporbarheds- og marketingløsning. DNV GL har også bekræftet sit engagement i VeChain-økosystemet ved at migrere sin private blockchain til VeChainThor-offentlige blockchain for sine kunder.

DNV GL gav også hver klient en digital NFT-tegnebog (Non-Fungible Token), så hver kunde har en digital identitet og kan få adgang til og interagere med DNV GL-økosystemet. Gennem dette har DNV GL udstedt mere end 900.000 tegnebøger sammenlignet med Ethereum, der kun har 400.000 tegnebøger.

BMW

I marts 2018 bekræftede BMW VeChains deltagelse i BMW Startup Garage Program, et partnerskabsprogram, hvor BMW vil samarbejde med deltageren om at udvikle deres teknologi og købe den til BMWs brug..

Under VeChain-topmødet i 2019 blev det bekræftet, at VeChain og BMW i fællesskab ville udvikle en DApp kaldet VerifyCar til BMW-biler.

VerifyCar registrerer køretøjsinformation på VeChainThor blockchain. Eksempler på oplysninger, der registreres, inkluderer køretøjets kilometertal, forsikring og serviceposter.

Fordele & Ulemper ved VeChain

Vechain Pros

 • VeChain har mange fungerende dApp’er på sine platforme, der fungerer på den tilladte Blockchain.
 • VeChain-mærket har etableret mange velrenommerede partnerskaber med nogle af de førende mærker i verden.
 • Når THOR-mainnet er lanceret, migrerer alle VeChains partnere til THOR-møntsystemet.
 • Virksomheden ledes af et stærkt team, der har flere års erfaring inden for kryptodomænet.

Vechain Cons

 • I modsætning til andre kryptokurver er VeChain ikke helt decentraliseret, da det tager en semcentraliseret tilgang.
 • Nye opgraderinger og initiativer tager mere tid at realisere på grund af den store størrelse på udviklingsteamet.
 • Supply chain management og dApps-kategorien er to sektorer, hvor VeChain står over for intens konkurrence fra allerede etablerede kryptokurver.

Besøg webstedet

Hvad er Waltonchain?

Waltonchain er en blockchain, der sporer radiofrekvensidentifikationsdata (RFID) i hele forsyningskæden. Walton-mønt (WTC) er det oprindelige kryptokurrency-token for hovedkæden, og brugere kan oprette deres egne tokens på underkæder.

Supply chain management er en af ​​de mest fremtrædende og åbenlyse anvendelser af blockchain-teknologi. Alle fra FedEx til Walmart arbejder på blockchain-løsninger for at øge effektiviteten ved at reducere omkostninger og friktion.

Projekter som VeChain Thor er også dybt fokuseret på problemet, herunder NFC- og QR-koder, sammen med udvidelse til andre operationelle forretningsforhold..

Waltonchain-teamet er dog veludstyret til kamp – medstiftere Do Sanghyuk og Xu Fangcheng har stamtavler som henholdsvis direktørerne for Korean Standard Products Association og Septwolves Group Ltd. Og Kim Sukku, en tidligere Samsung VP, fungerer som Chief Scientist Advisor.

Waltonchain er opkaldt efter Charlie Walton, der opfandt RFID-teknologi. Det er også et akronym for Wisdom Alters Label, Trade Organization og Network. Det er ikke relateret til Walmart eller Walton-familien, der ejer den forhandler.

Ved at fokusere på en af ​​de mest anvendte teknologier i forsyningskæden kan Waltonchain opbygge en bæredygtig forretning.

Vi starter vores forskning i projektet med et dybt dyk i Walton-mønt (WTC), den proprietære kryptokurrency-mønt i Waltonchain-blockchain.

Waltonchain TEAM

Opbygning af et nyt forretningsøkosystem, der integrerer Blockchain med IoT. Vores team er en gruppe pionerer, der har specialiseret sig i at integrere blockchain, tingenes internet og RFID-teknologi. Det inkluderer kinesisk og koreansk forretning, den akademiske verden og investeringstalenter. Vi udvider blockchain-teknologien til tingenes internet, da denne kombination vil føre til den næste teknologiske revolution.

Vores projekt har stærk støtte fra senior blockchain-udviklere, kendte investeringsinstitutioner, prestigefyldte advokater, finanseksperter, chipdesigneksperter i verdensklasse og ledende medarbejdere i Kinas førende teknologi- og beklædningsvirksomheder.

Waltonchain ejer et professionelt, kraftfuldt og forskelligt team som teknik, forretningsudvikling, detaildrift.

Lederskabet i Waltonchain:

Gør Sanghyuk: Projektinitiatoren i Korea. Han er i øjeblikket formand for Kina-Koreas kulturudviklingsudvalg og direktør for Korean Manufacturing Standards Association.

Xu Fangcheng: Projektinitiatoren i Kina. Han er tidligere Supply Chain Manager hos Septowves Group. Han har i øjeblikket stillingen som direktør for Shenzhen Silicon og er i øjeblikket formand for Quanzhou Silicon Board.

Fordele & Ulemper ved WaltonChain

Waltonchain fordele

 • Erfaren team
 • Forsknings- / træningsplatform tilknyttet mange berømte kinesiske og koreanske universiteter
 • Fysiske produkter hjælper med at verificere resultater
 • Industriel forbindelse især beklædningsteknologi i Kina (takket være tidligere erhvervserfaring)
 • God interoperabilitet

Waltoncain Ulemper

 • Oplysninger om projektet er ufuldstændige og uklare
 • Blockchain er ikke testet, er i øjeblikket under udvikling
 • Hjemmeside med stavefejl (fast).

Besøg webstedet

VeChain VS Walton: Konklusion

Ved sammenligning af VeChain vs Walton Chain er det klart, at de har to meget forskellige tilgange til det samme problem. Mens de underliggende tekniske løsninger er ens, er deres implementeringer i modsatte ender af spektret.

VeChain er en blockchain-baseret platform, der registrerer sandheden om, hvad der sker på hvert trin i forsyningskæden. Det kombinerer fysisk sporing med blockchain-poster for at holde styr på produkter i den virkelige verden fra produktion til levering, forhindrer svindel og øger gennemsigtigheden. Mens Waltonchain er et solidt projekt med et team på mere end 20 erfarne medlemmer. Virksomheden har haft nogle betydelige partnerskaber med offentlige organisationer og virksomheder i den private sektor.

Mere end blot en forsyningskædeplatform giver Waltonchain teknologivirksomheder til at oprette deres egne underkæder og drage fordel af Waltons moderkæde.

Selvom det ikke i øjeblikket værdsættes som en konkurrent, ser Waltonchain ud til at være et gennembrud i de næste par år med sine ambitiøse partnerskaber og køreplan for udvikling.

Selvom både VeChain og Walton Chain har deres respektive styrker og svagheder, er VeChain i sidste ende den bedre blockchain ved hjælp af disse målinger. Dette kan ændre sig i fremtiden, men Walton Chain har meget at indhente, da VeChain vurderes til 12 gange sin størrelse.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner