WAX Review (WAXP) – En lys fremtid fremad

Selvom det måske er blevet hjulpet af nylige begivenheder, da folk stræber efter at holde sig underholdt, mens de er indesluttet indendørs, kan det ikke benægtes, at videospilindustrien har oplevet en massiv eksplosion i vækst i det sidste årti eller deromkring. Da det årlige salg af varer inden for de virtuelle verdener har toppet sig inden for spilbranchen med en kæmpestor 100 milliarder dollars, fører det os derfor til spørgsmålet – hvad er det næste? Ind kommer vores WAX-gennemgang for at se dybere ind i den såkaldte “Kongen af ​​NFT’er.”

WAX sigter mod at omskrive bøgerne om digitaliserede varer, hvad de er, hvor vi kan handle dem, og hvordan vi kunne bringe værdien af ​​det, der ellers er en samling af 1’er og 0’er klædt i glitrende tøj ud og ind i den virkelige verden? Der er dem, der fortsætter med at vokse lyrisk (ordspil beregnet) om værdien af ​​disse tokeniserede varer, og hvis du læser sammen med vores WAX-gennemgang, kan du opdage, at der er en helt ny verden, som vi endnu ikke har udforsket.

NFT’er, eller ikke-svampelige tokens, bliver hurtigt en ny måde at handle på internettet på, ved at tokenisere dem på et specialiseret blockchain-netværk bakket op af robuste og sikre kryptokurver. Det er blevet fremmet som vejen frem for os til at skabe, købe, sælge og handle noget online som en måde for dem at have markeret ægthed og værdi. Med WAX’s ekspansive decentrale økosystem, du kan tokenize alt fra videospil, film, musik, bøger, illustrationer sammen med de mindre ting imellem. Lad os læse videre for at finde ud af, hvad fremtiden bringer.

WAX gennemgang

Hvad er WAX?

WAX er en forkortelse af Worldwide Asset eXchange. Det er en decentraliseret blockchain-platform designet som en åben, gennemsigtig, retfærdig, uforanderlig, pålidelig og bredt tilgængelig markedsplads at udveksle virtuelle varer, symboliseret som en NFT. Disse varer spænder alt fra genstande, der bruges i et videospil, samlerobjekter eller sjældne handelskort. Traditionelle markedspladser er ofte centraliseret inden for et lukket økosystem. For eksempel kan en butiksfacade i et videospil kun fås inden for dette spil, kontrolleret af en tredjepart.

Det gør det sværere at komme ind på og begrænset i, hvad du kan udveksle, samtidig med at det er tilbøjeligt til forfalskning og svindel eller at betale manipulerende og oppustede priser. Desuden har de digitale varer, der er skabt i traditionel forstand, ikke værdi i den virkelige verden. Det er her, hvor kraften fra NFT’er kommer ind sammen med markedspladser som dem, der drives af WAX. På WAXs ekspansive decentrale netværk certificeres og godkendes digitale varer ved hjælp af dets blockchain, og en bred vifte af varer kan transakteres problemfrit.

Som en af ​​de mest populære NFT-børser har WAX løbende været proaktiv i at nærme sig nye markeder og kunder for at samarbejde om at bringe unikke NFT’er til sit system. Vi har set hele samlinger udsolgt på WAX i løbet af få minutter og distribueret hundreder af tusinder af unikke genstande, der er tokeniseret med sin oprindelige WAXP-kryptokurrency. Selv på dets sekundære markeder – med andre ord markeder for brugte varer – har vi set, hvordan samlere og ivrige entusiaster har handlet NFT-varer til en værdi af tusinder af dollars hver.

Hvad kan du gøre med WAX?

Drevet af WAXs blockchain kan du nemt oprette dine egne, købe, sælge og handle forskellige former for tokeniserede digitale aktiver eller NFT’er. WAX blev oprindeligt designet til at handle meget efterspurgte eller samleobjekter i videospil, såsom våben, rustning, køretøjer, ejendomme, karakterskind, tøj, power-ups, frynsegoder, præstationer og alt andet, der kunne bruges eller værdsættes. Imidlertid er de siden vokset ud over den spirende spilindustri gennem handel og spillekort, specielle merchandise, samleobjekter og plakater med mere.

WAX har for nylig oplevet en utrolig vækst, da dens blockchain-platform fortsætter med at tiltrække store mærker og personligheder ombord på deres markedspladser, så et andet medium kan interagere med deres publikum. Her er nogle af deres seneste partnerskaber:

 • William Shatner – En elsket og legendarisk Hollywood-personlighed, der spænder over 60 års stjernestatus, mest mindeværdigt som Star Trek’s Captain Kirk. Hans personlige memorabilia blev symboliseret som en stor samling af NFT-handelskort, som har formået at sælge 10.000 pakker fyldt med 125.000 fotografier, der markerer afgørende og mindeværdige øjeblikke i hans liv og blev udsolgt på bare 9 minutter!
 • Topps – De er en af ​​de mest kendte producenter af handelskort i verden, og deres præstationer med NFT’er er lige så respektable. Dens første salg af NFT’er på WAX’s blockchain fra Garbage Pail Kids (GPK) -franchisen blev udsolgt på bare 28 timer. Og endnu mere bemærkelsesværdig, det seneste salg af GPK Goes Exotic-serien har solgt 20.000 pakker indeholdende 240.000 individualiserede kort på kun 67 minutter – til en værdi af $ 204.800.
 • Deadmau5 – Et nyt samarbejde med WAX vil se den berømte deadmau5 frigive deres nye RAREZ brand. En række samlevarer på WAX til en anslået $ 100.000 for over 6.000 unikke NFT-pakker er på listen, endnu et skub i blockchain-adoption fra musikindustrien.
 • Atari – Atari, der nogensinde er en ikonisk og legendarisk producent af videospil fra før, lancerer et samarbejde om at sælge digitalt popkulturkunstværk på WAX, inspireret af deres ikoniske boksekunst, der dækkede klassiske videospil fra 40 år siden. Du kan genopleve den hukommelse med omslagskunst, der er bragt til live med 3D-grafik og animerede gengivelser i en fantastisk og kunstnerisk form.
 • Street Fighter – Et kommende samarbejde, efter at WAX har tegnet et nyt partnerskab med Capcom, vil WAX se det ikoniske Street Fighter-univers og dets mindeværdige karakterer finde vej til blockchain. De tilbyder sjældne samleobjekter i form af handelskort og en unik ny håndværksmekaniker, der giver dig mulighed for at kombinere lignende kort og derefter skabe et mere kraftfuldt og unikt kort.

Selvom der har været mange partnerskaber og samarbejdsinitiativer, der er indledt af WAX for at udvide og lokke sine NFT-markedspladser til mere almindelige målgrupper, har der også været en række nye projekter ombord på WAX uafhængigt, idet dets brugervenlighed og brede brugerbase er en enorm tiltrækning. Her er en anden liste, som vi har fundet til vores WAX-gennemgang:

 • Bitcoin Origins – En løbende samling af sjældne og samleobjekter er oprettet af et bredt samarbejde mellem kunstnere over hele verden for at fejre Bitcoin gennem sin historie og mange præstationer, der er anført på WAX. Du kan eje et stykke historie for at markere Bitcoins fortsatte stigning og velstand gennem specielle kort, herunder spor til at gå ind i en skattejagt efter 1 Bitcoin.
 • Opløftning Art – Et humanitært initiativ, Uplift Art, har udsendt en ny samling underholdningskort, der viser unikt kunstværk og musik på WAX. Deres ultimative mål er at hjælpe med at skaffe penge til velgørenhedsarrangementer og har for nylig indsamlet over $ 20.000 gennem 486.664 poletter til at bygge en skole i Haiti.
 • Kogs – De er et POG-type-spil fra 90’erne, der bruger WAX-prægede tokens som et spil, der kan spilles. Du kan købe, sælge, handle og indsamle KOGs tokens, eller du kan bruge dem til at kæmpe mod andre spillere på KOGs-drevne spil i online turneringer. Du kan også bruge dens NFT’er til at låse op for særlige funktioner og funktioner i andre RFOX-drevne spil inden for det virtuelle økosystem.
 • Blockchain Heroes – En samleobjektkortpakke med 40 originale figurer inspireret af vigtige figurer inden for blockchain-branchen på tværs af 9 unikke sjældenheder. Disse inkluderer fuldt animerede figurer, 3D-grafik, samlerobjekter og mere for at fejre blockchain, der udelukkende er tilgængelige på WAX.

Historien bag WAX.

WAX blev grundlagt i 2017 af William E. Quigley, Jonathan Yantis og John Brechisci Jr. De er også kendt som skaberne af de berygtede OPSkins, som var verdens største online markedsplads til udveksling af varer i spillet. Det understøttede engang store titler såsom Counter-Strike Global Offensive (CSGO), Player Unknown Battlegrounds (PUBG), King of the Kill (KotK), blandt andre. WAXs historie går dog meget længere tilbage end at have indirekte akkumuleret 20 års erfaring fra grundlæggerne inden for banebrydende e-handel og andre online markedspladser.

WAX havde to tokensalg for sin oprindelige WAXP-kryptokurrency. I oktober 2017 solgte den første i alt 520 millioner WAXP-tokens i to faser til begge institutionelle investorer og udvalgte offentlige deltagere, hvilket hjalp med at rejse 45,5 millioner dollars. Senere i november 2017 blev der afholdt en offentlig ICO, der solgte 136,9 millioner WAXP-tokens til offentligheden, hvilket skabte yderligere 9,6 millioner $ til WAX-blockchains fortsatte udvikling.

Har WAX haft ændringer eller opdateringer?

Oprindeligt blev WAX oprettet på Ethereum blockchain, men senere migreret til en modificeret version på EOS. Som sådan blev de originale ERC-20 WAXP-tokens udvekslet til en ny standard efter lanceringen af ​​dets hovednet. Imidlertid er WAX kontinuerligt opbygge flere ‘broer’ for bedre at understøtte krydskædekompatibilitet og interoperabilitet med Ethereum-blockchain, hvilket sikrer, at udviklere let kan migrere til WAX, samtidig med at de bibeholder problemfri adgang mellem økosystemet i begge kæder, såsom at kunne arbejde med ERC-721 og ERC-1155 NFT’er.

På tidspunktet for skrivningen af ​​denne WAX-anmeldelse, dette er den største netværksopdatering, der kommer fra WAX-blockchain; en ny DeFi-inspireret ‘tokenomic’ model til at skabe en hybrid inter-blockchain, der forbinder WAXs NFT-tokeniseringsfunktionalitet og alsidige markedspladser og kombineret med de overlegne monetære evner og omfanget af Ethereum. Målet er, at netværksdeltagere på WAX drager fordel af bedre udnyttelse og optimering af deres kerneaktiviteter til både WAX ​​og Ethereum.

Med andre ord vil markedet på forbrugerniveau blive drevet af WAX, og Ethereum vil sidde ved siden af ​​det for at håndtere mere komplekse økonomiske aspekter ved at køre WAX-blockchain. Dette har flere fordele for brugere i begge kæder. Denne ‘bro’ giver brugerne mulighed for at indsamle Ethereum-baserede NFT’er – såsom dem, der er tokeniseret med ERC-721 og ERC-1155-kryptokurver – og handle dem på WAX uden at skulle betale gasafgifter. I mellemtiden fordeles netværksgebyrer til WAX-samfundet.

Denne bestræbelse håber at gøre WAX ​​blandt de første offentlige blockchains til at skubbe ind i en 4. generations økonomiske model, hvor et tokens værdi er direkte knyttet til økonomisk aktivitet på flere sammenkoblede blockchains, hver valgt for dets optimale ydeevne og brugervenlighed. Her er et omfattende kig på nogle af de nye komponenter til denne nye inter-blockchain tokenomiske model til vores WAX-gennemgang:

 • WAXP til Ethereum Bridge – Denne nye ‘bro’ giver WAXP-indehavere mulighed for at konvertere deres beholdninger til WAXE ved at brænde deres WAXP-tokens.
 • WAXE – Et nyt ERC-20-værktøjstoken til indehavere at deltage i den nye WAX-tokenomics og derefter deponere både WAXE og ETH i en WAXE-ETH-likviditetspulje.
 • WAXE-ETH likviditetspulje – En likviditetspulje til WAXE-ETH-handelspar vurderet ved hjælp af sine prisalgoritmer, hvor indskydere også kunne tjene WAXE-ETH likviditetspol tokens.
 • WAXE-ETH likviditetspuljetoken – Et ERC-20-token kan bruges til at indsætte i WAX Economic Activity Pool for at tjene WAXG og ETH.
 • WAXG – Et nyt ER-20-styringstoken, hvor du enten kan brænde WAXG for at modtage mere ETH fra Piggybank-puljen eller bruge WAXG til at stemme om netværksstyring.

WAX Economic Activity Pool er en smart kontrakt på Ethereum, der styrer to separate puljer:

 • Distribution Pool – Designet til at akkumulere værdi afledt af WAX-blockchain. Gebyrer genereret på WAX-blockchain konverteres på ETH og distribueres til WAXE-ETH-indehavere, som derefter kan placere dem i WAX Economic Activity Pool.
 • Piggybank Pool – Designet til konstant at akkumulere værdi afledt af WAX-blockchain. WAXG-tokenholdere, der besluttede at brænde deres tokens i WAX Economic Activity Pool, modtager deres tildelte procentdel af ETH-denomineret værdi gemt i Piggybank Pool.

Hvem er WAX for?

WAX er designet til alle, der enten vil forbruge og indsamle virtuelle varer eller til skabere, der ønsker at skabe noget, der kan være af konkret værdi. WAX tilbyder ikke kun en bred platform med markedspladser til let at udveksle disse aktiver, men også de decentrale applikationer (dAPP’er), der er stærke nok til, at du kan oprette dine egne NFT’er.

WAX’s blockchain sikrer, at du kan udveksle dem på steder, der er bredt tilgængelige, gjort gennemsigtige og bevarer certificeret ægthed og på et decentralt netværk spredt over hele verden – ikke kun de sædvanlige grænser for at begrænse butikker i et eller andet miljø.

På tidspunktet for skrivningen af ​​denne WAX-gennemgangsartikel bruges over 300.000 gennemsnitlige daglige transaktioner af mere end 320.000 aktive brugere over hele verden. Mellem dem har de handlet over 100 millioner unikke NFT-varer, hvor mere end 50 millioner af dem er skabt splinterny på selve WAX ​​- med en samlet samlet værdi på mere end $ 50 millioner transaktioner. Dette viser derefter potentialet for WAXs vækst og det konstant udviklende marked for NFT’er og dets brede anvendelsesområde.

Spillere kunne udveksle genstande med hinanden og yderligere udvide deres oplevelser i spillet fra sjældne og kraftige våben, der bruges i skydespil, en særlig rustning i et middelalderligt rollespil eller større turboer til din racerbil. Man kunne købe og sælge handelskort, samle en hel samling for at kæmpe med dine venner eller for at skryte rettigheder.

Fans kunne samle mindeværdige varer som klistermærker og plakater fra deres yndlingsbands for at markere lejligheden. Du kan skabe dine egne sjældne mesterværker, som kendere kan samle på, ligesom man ville have et maleri fra Picasso eller Da Vinci, men med de ekstra fordele ved digitalisering som animeret eller 3D-kunst.

Oversigt over WAXs funktioner.

Fra en brugers synspunkt er hovedgrænsefladen til brug af WAX gennem WAX Cloud Wallet eller WCW. Her kan du se alle de NFT’er, du ejer i din beholdning. WCW har en funktion, der giver brugerne mulighed for at optjene belønninger eller specielle dråber fra NFT-skabere. Via WCW-applikationen kan du også gennemse de mange decentrale applikationer (dAPP’er), der er bygget på WAX, der driver sit enorme netværk af markedspladser – hvad enten det er gennem primære eller sekundære varemarkeder.

En af de bedste funktioner i WAX er den nemme opstartsproces med WCW. Du har mulighed for en registreringsproces med to klik for en ny konto eller bruge en af ​​de mange loginmuligheder, der er tilgængelige for at logge ind, såsom dine konti på Facebook, Google, Steam, Twitter, Discord, Reddit , Twitch, Line og flere andre. Denne indbyggingsfunktion betyder, at adgang til WAX gøres meget lettere end sammenlignelige decentrale blockchain-platforme, herunder nemme måder at udføre kontogendannelse på.

Dette har længe været den største hindring for almindelig vedtagelse af blockchain-tjenester, da det ofte involverer komplicerede og risikable opsætningsprocedurer, såsom at skulle oprette forbindelse til tredjeparts tegnebøger og jonglere gennem lange frøsætninger og sikre, at du holder dine nøgler sikker. At miste disse nøgler eller frøsætninger vil betyde, at du i de fleste tilfælde ikke længere har adgang til din konto. WAX eliminerer disse ulemper, selvom mere erfarne brugere kunne vælge mere sikre måder at låse deres konto på ved hjælp af WCW-tegnebogen som en mulighed.

WAX har også en dedikeret udviklerportal og yder support og initiativer til løbende at udvide deres tilbud. Denne inkluderende tilgang gør det lettere for udviklere at hoppe ombord til bygge deres egne platforme drevet af WAX, med problemfri integration til WCW-tegnebogen, tilsluttet kraftfulde API’er for at udnytte en bred strøm af data og med en blockchain, der er sikker, hurtig, effektiv, omkostningseffektiv og robust. WAX’s blockchain har allerede produceret mere end 54 millioner blokke med en hurtig 500 millisekund bloktid og med en høj gennemstrømningshastighed på 5.000-TPS for at understøtte sin virtuelle økonomi.

WAX er også bagudkompatibel med EOS. Dette betyder, at udviklere, der har oprettet dAPP’er på EOS, let kunne migrere eller duplikere disse apps til at køre på WAX. WAX har også bygget sin egen decentrale tilfældige talgenerator (dRNG) for udviklere at integrere i deres applikationer og skabe en beviseligt retfærdig, manipulationssikker og gennemsigtig mekanisme. Det kunne let implementeres i videospil, men kunne også udvides til andre applikationer såsom lotterier eller gaver.

Alternativer til voks.

WAX er langtfra den eneste platform, der tilbyder en NFT-markedsplads, da denne særlige industri vokser hurtigt i størrelse. Her er nogle andre alternativer og potentielle konkurrenter til WAX:

 • OpenSea – Dette er den største NFT-markedsplads og betragtes som den største konkurrent til WAX, da den også har sammenkoblede markedspladser fra en række forskellige tjenester og platforme på ét sted. Her kan man finde illustrationer, handelskort, samlerobjekter, sportskort, hjælpestifter og belønninger eller hele domænenavne, der skal udveksles.
 • Enjin – En tilsluttet markedsplads for alle Enjin-bygget decentrale spil, drevet af Enjins blockchain. Her kan brugerne udveksle forskellige varer som våben, rustning, frynsegoder, power-ups, tøj osv. – selv mellem forskellige spil. Enjin har allerede oplevet massiv vækst siden starten og er for nylig blevet den første spilcentrerede kryptokurrency godkendt i Japan.
 • Decentraland – En anden spilbaseret platform, Decentraland, er et stort online virtuelt spil, som er en blockchain-version af The Sims. På den voksende NFT-markedsplads kunne brugerne handle tøj og andre wearables, specielle navne til din online avatar eller fast ejendom og hele verdener inden for Decentraland.
 • Sjælden – Rarible er blandt de mest populære NFT-markedspladser for individuelle skabere. Det har ikke WAX’s forretnings- eller industrielle rækkevidde gennem A-tiersamarbejde, men det har en sund økonomi, hvor man kan skabe og udveksle kunst og andre underholdningsrelaterede varer.

WAX-gennemgang, konklusion

Ved afslutningen af ​​vores WAX-gennemgang undrer vi os over, hvor meget større NFT-sektoren potentielt kan vokse. Som vi har fremhævet i vores introduktion, er der mange slags ting, der kan tokenses til en NFT for at bringe værdi til sig selv inden for et virtuelt økosystem og bringe det tilbage i den fysiske verden. Det giver både forbrugere og skabere mulighed for at udforske en helt ny verden og nå ud til en bred vifte af nye målgrupper. Det er ikke kun de unge, teknisk kyndige og entusiastiske, der kommer om bord, da vi har hørt, at en 70 år ældre kvinde i Florida samler William Shatners handelskort.

WAX har bestemt ikke set slutningen på sin vækst endnu i betragtning af sin proaktive tilgang til at tiltrække nye brugere og udviklere såvel som dens nære forbindelser til store brancheaktører gennem WAX Advisory Council. Dens medlemmer inkluderer ledere og figurer hos Google, Microsoft, Marvel, Atari, Magic Leap, Exploding Kittens, Unity, Topps og mere for at hjælpe med at drive og bringe kraften i blockchain-industrien ned til almindelig adoption. Der er utvivlsomt udfordringer, der ligger foran, som f.eks. Lovgivningsmæssige bekymringer over overdreven onlineudgifter og aldersbegrænsninger, men i alt er der meget at se frem til fra WAX.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner