XRP-prisforudsigelse: Vil Ripple ramme $ 10 inden udgangen af ​​2021?

Efter slutningen af ​​sidste år ramte kryptokurver over hele verden deres højeste point. Bitcoin var næsten $ 19.000, og dens værdi forårsagede også en stigning i altcoins. En af kryptokurverne, der ramte sin højde i løbet af den tid og kæmper nu, er Ripple (ticker: XRP), som nåede sit højeste niveau på $ 3,65 i januar i år.

Med året, der nærmer sig slutningen, har analytikere forudsagt, at prisen på bitcoin vil gå så højt som $ 25.000, hvis ikke højere. Dette har fået mange til at undre sig over, om prisen på Ripple vil gå højere, end den var sidste år.

Hvis forudsigelsen for prisen på bitcoin er sand, kan det let forudsiges, at Ripple også vil gå så højt som $ 10 i slutningen af ​​2018. Hvis tendensen fortsætter, kan prisen også gå højere end $ 20 inden 2022. Dette er som forudsagt af Thomas Lee, Managing Partner og forskningsleder hos Fundstrat Global Advisors. Lee er en af ​​de mest ansete analytikere, når det kommer til kryptokurrency.

Imidlertid ser det ud til, at prisen på bitcoin kæmper for at bryde $ 6500-barrieren med de nuværende igangværende markeder. En anden ting, der skal overvejes, er, at prisen på BTC ikke nødvendigvis vil påvirke prisen på XRP. Dette skyldes, at Ripple-platformen stadig står over for mange problemer og udfordringer.

Til at begynde med kom mønten for nylig under overvågning af US Security and Exchange Commission, som konkluderede, at mønten falder ind under kategorien værdipapirer. Dette gjorde det muligt for dem at stramme reglerne omkring mønten. En anden ting, som folk længe har protesteret mod, er møntens centraliserede natur i forhold til de decentrale valutaer, der nu er tilgængelige på markedet..

XRP-prisforudsigelse 2021: Kan XRP nå disse niveauer?

Mens der er nogle problemer med XRP som nævnt ovenfor, har det haft en rimelig andel af den positive udvikling gennem 2018 og endda i begyndelsen af ​​2020. Dette indikerer, at XRP betragtes som en potentiel teknologi, der specielt kan forme den finansielle sektor, når det kommer til forenkling af betalinger.

Muligt partnerskab med JP Morgan

Mens der har været en stabil vækst i partnerskaber, har der været spekulationer om, at J.P Morgan samarbejder med Ripple, men det er stadig at spekulere, da der ikke har været nogen officielle erklæringer fra nogen af ​​selskaberne. Rygterne kom imidlertid frem, da der var en opdatering på J.P Morgons skatkammersted. Opdateringen sagde, at J.P Morgans arbejdede på et nyt betalingssystem i realtid for at levere hurtigere transaktioner.

Tværtimod har J.P Morgon også lanceret sin egen blockchain kaldet ‘Quorum’. Selvom dette kunne bruges til deres interne løsninger, menes det, at de for grænseoverskridende og interbankale betalingsløsninger muligvis stadig bliver nødt til at samarbejde med Ripple.

Lanceringen af ​​Xrapid

Dette kommer snart efter lanceringen af ​​Xrapid af Ripple. Ripple viser dette for at være en ultimativ bankløsning, der kan reducere likviditets-, tids- og gebyrproblemer, når det kommer til grænseoverskridende betalinger.

Grænseoverskridende betalinger har været et stort problem for de fleste af bankerne, og hvis Xrapid kan løse dette problem, er der ingen grund til, at dette kunne vedtages af de fleste banker. Det skal bemærkes, at de fleste produkter / teknologier, der tilbydes af Ripple, ikke kræver brug af XRP. Disse produkter kan bruges uafhængigt af symbolet, dette er indstillet til at ændre sig med Xrapid.

Med Xrapid vil Ripple blive brugt som mellemled mellem de to udvekslingsvalutaer. Det største problem, som banker står over for, er, at de skal have en pulje af midler for at lette de grænseoverskridende transaktioner. Dette medførte en forsinkelse i behandlingen af ​​transaktioner og også yderligere omkostninger for banken, som i sidste ende blev overført til forbrugerne. Xrapid giver en løsning på dette problem, da XRP kunne bruges som mellemled til at behandle transaktionen, og konverteringer kan foretages til de lokale valutaer uden nogen forsinkelse.

Dette kan have stor betydning for XRP, fordi det er første gang, at XRP bliver en vigtig del af en tjenestes funktion. Da vi ser en stigning i brugen af ​​Xrapid, er der en stor chance for, at dette kan påvirke prisen på XRP positivt. Dette er en af ​​grundene til, at mange mener, at XRP-forudsigelsen på $ 10 i 2020 er opnåelig.

XRP: En ven af ​​banker

Mens alle hylder innovationen inden for blockchain-teknologi, er mange lande og institutioner imod idéen om kryptokurver på grund af mange grunde. Det er en kendsgerning, at de fleste regeringer ikke ville abonnere på ideen om decentralisering. Mens de i samtale måske siger, at de alle er for decentralisering af institutioner, er de i princippet imod idéen. Årsagerne er enkle – Regeringer vil miste kontrol over de fleste aktiver og kan langsomt blive irrelevante.

Det er her, Ripple skiller sig ud blandt andre kryptokurver, det ses ikke som en trussel fra bankerne. faktisk har hundreder af finansielle institutioner indgået et samarbejde med Ripple for at lette finansielle transaktioner. Ripple har klart udtalt, at det ikke ønsker at erstatte ideen om banker, dets eneste mål er at lette lettere, hurtigere og robuste transaktioner.

Tidligere forudsigelser på XRP

Mens vi får adgang til den aktuelle udvikling for at forudsige den fremtidige pris, er det meget vigtigt at kontrollere nogle af de tidligere forudsigelser, der blev givet på XRP-prisen. Der har været mange forudsigelser i 2018 vedrørende prisen på XRP, ingen af ​​dem er gået i opfyldelse. Det skal bemærkes, at 2018 ikke var et godt år for nogen af ​​kryptokurverne.

De stod over for lovgivningsmæssige forhindringer rundt om i verden, hvor nogle lande som Indien gik i det omfang, de forbyder kryptovalutaer. Der har også været flere tilfælde af store udvekslinger, der er hacket eller overtrådt, hvilket har ført til massivt tab af midler. Alt dette førte til en negativ stemning omkring kryptokurver og dermed faldt priserne fortsat.

SEC-sagen

Den nylige sag om Ripple fra SEC har ramt virksomheden som et skak. Ripples fremtid afhænger helt af resultatet af sagen. Derfor vil prisfastsættelsen af ​​token også afhænge af det samme. Det kan enten gå på en bull run, hvis afgifterne afregnes, eller værdien kan falde i fremtiden afhængigt af sagens forløb.

Hvor kan man købe Ripple

Du kan købe Ripple på de fleste af de største krypto-handelsplatforme som Coinbase og Binance.

CEX.IO_buy krusningNår det kommer til et sikkert og sikkert køb af XRP, foretager CEX.io snittet. De har et solidt verifikationssystem, og udvekslingsplatformen er brugervenlig. De mange muligheder for at købe XRP gør det let for nye brugere, når de er verificeret. Denne udveksling har stor likviditet og er bakket op af et erfaren team.

Deres app gør det let for enhver at komme i gang med platformen, og det betyder også sikker opbevaring af tokens. Men hvis du planlægger at holde XRP på lang sigt, foreslår vi, at du gemmer den i en hardware-tegnebog som Ledger.

KLIK HER FOR AT KØBE XRP PÅ CEX.IO!

  • Binance

Binance er en anden stor krypto-handelsplatform sammen med Coinbase. Du kan handle adskillige valutaer som bitcoin, Ethereum, Chainlink, 1 inch, Ripple osv. Bitcoin har tillid til af millioner af brugere og anses for at være sikre at bruge.

Binance har også både Android- og IOS-applikationer til mobiltelefoner og både Windows- og Mac-versioner til desktops. Du kan også bruge Binance API til at integrere det med dit websted. Hvis du lige kommer ind i en verden af ​​kryptohandel, er Binance Blogs altid et godt sted at starte.

KLIK HER FOR AT KØBE RIPPLE PÅ BINANCE!

  • Coinbase [Aktuelt suspenderet XRP]

Coinbase er måske verdens største kryptohandelsplatform med flest antal daglige aktive brugere. Du kan købe og sælge Ripple på Coinbase sammen med mange andre kryptovalutaer. Du kan også udveksle andre kryptovalutaer til Ripple på denne platform.

Hvis du kan lide at investere i flere kryptokurver baseret på prisen og flere andre faktorer, ville Coinbase være den ideelle platform for dig. Du kan altid udbetale investeringen og geninvestere den i andre kryptovalutaer, selvom en af ​​dem ikke klarer sig godt.

KLIK HER FOR AT KØBE RIPPEL PÅ COINBASE!

Opbevar krusninger sikkert

At købe Ripple er en ting, men du skal gemme dem på den mest sikre placering. Da kryptokurver ikke kan genkende ejeren, kan alle med dine adgangskoder muligvis bruge din Ripple. For at undgå dette skal du opbevare dem i et sikkert hvælving.

  • Ledger

Ledger er en fantastisk sikkerhedshvelv til at gemme alle dine kryptokurver. Den har både en hardware-tegnebog og en levende tegnebog. Hardware-tegnebogen er mere sikker, da kun personer med fysisk adgang til den er i stand til at hente oplysningerne.

Ledger hardware tegnebøger kommer i forskellige størrelser med en lang række funktioner. Du kan administrere bitcoin, Ethereum, Ripple og mange flere kryptokurver med Ledger-tegnebogen.

OPBEVAR RIPPEL PÅ LEDGER!

  • Trezor

Trezor er et andet stort navn i hardware-tegnebogen. Fordelen ved at have en Trevor-tegnebog er, at du kun skal beskytte den fysisk. Det kan ikke bruges som en knude for at få adgang til internettet og er immun over for de fleste af de kendte ransomware-angreb.

Trezor understøtter adskillige kryptokurver, herunder Ripple, bitcoin og Ethereum. I modsætning til Ledger kommer Trezor kun i to modeller. Begge disse modeller er dog lige så kompetente og er nogle af de bedste hardware-tegnebøger i branchen.

OPBEVAR RIPPLE PÅ TREZOR!

Vil XRP-forudsigelsen for 2021 gå i opfyldelse?

Når det kommer til prisforudsigelser, bliver to faktorer meget vigtige. Den ene er virksomhedens ydeevne, i dette tilfælde er det Ripple og for det andet det samlede markedssentiment. Mens Ripple laver alle de rigtige noter som forklaret ovenfor, ser det samlede kryptomarked stadig ikke ud til at tage sig op. Imidlertid forudsiger administrerende direktør for Ripple, Garlinghouse, 2021 at være et godt år for kryptokurrency og blockchain.

Han gav ikke en prisforudsigelse for bitcoin om, at det ville være meget vanskeligt at gøre det. Han føler dog, at 2021 med et stigende gennemsigtighed i kryptorelaterede projekter og mange lande, der udarbejder regler for håndtering af massetilpasning af kryptokurver, vil være et godt år for alle de større kryptokurver, herunder XRP. Imidlertid gør den pludselige sag fra SEC on Ripple alle forudsigelser af krusningspriser upålidelige.

Vi i Bitcongress vil afstå fra at forudsige en nøjagtig pris for XRP. Imidlertid ser XRP ud til at være på et godt sted, hvis man går efter det grundlæggende. Med de mange partnerskaber og vedtagelse af banker har det gjort store fremskridt gennem årene. Ripple er ikke stoppet med at innovere og innoverer konstant nye produkter, hvilket igen er et godt tegn. I betragtning af disse faktorer synes XRP at være en god investering, hvis SEC-sagen afsluttes positivt.

Mens vi ville elske XRP at nå $ 1 inden udgangen af ​​2021, så lad os se om det klarer at klatre det stejle bjerg.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner