BitcoinMix: Den ultimative løsning til at gøre transaktioner anonyme på Blockchain

Bitcoin og Ethereum fungerer med en grad af uovertruffen åbenhed, som de fleste ikke er vant til at håndtere. Alle transaktioner er synlige, offentligt tilgængelige og opbevares permanent direkte i deres respektive netværk. Adresserne er de eneste detaljer, der kan bruges til at bestemme, hvor og hvornår BTC og ETH distribueres og derefter sendes. Sådanne adresser genereres privat via hver brugers tegnebøger. Da brugerne kan finde alle transaktioner baseret på adressen, betyder det, at enhver transaktion, du foretog på enten bitcoin eller Ethereum, ikke kan forblive anonym..

Der er en stor rigdom i kryptosamfundet, der fuldt ud tilfredsstiller og forstyrrer på samme tid. Det er blevet anerkendt og mindet om, at både bitcoin og Ethereum mangler beskyttelse af privatlivets fred, når det kommer til sikrere transaktioner. De fleste BTC- og ETH-brugere følger på en eller anden måde principperne om fortrolighed eller anonymitet, når det kommer til deres økonomiske transaktioner.

Finde løsninger til at opnå et lag af fortrolighed

Der er et Blockchain-dilemma, at detaljerne i finansielle transaktioner skaber et digitalt spor af dine data på Blockchain-netværket, der kan afsløres for offentligheden når som helst. Derfor er samfundet klar over konsekvenserne af manglen på privatlivets fred på bitcoin og Ethereum, og flere og flere initiativer øges og forbedrer transaktions privatlivet. Kryptovalutaer som bitcoin og Ethereum er sikre, men de er ikke helt anonyme. Fordi de transaktioner, vi har foretaget, er gemt i en offentlig Blockchain, som alle kan have adgang til.

I alle disse dilemmaer er behovet for privatlivsforbedrende værktøjer blevet meget vigtigt i kryptoøkosystemet. Hver bitcoinoverførsel registreres på dens perfekt offentlige Blockchain eller hovedbog. Det er kun et spørgsmål om tid, værktøjer og dedikation til i sidste ende at de-anonymisere alle eller de fleste bitcoin- og Ethereum-transaktioner. Dette er sandt, at bitcoin og andre kryptokurver kan spores 100% eller sandsynligvis 75%. Heldigvis er der få værktøjer som VPN’er, Bitcoin-privatlivsporteføljer og TOR-browsere, der forvirrer brugerens aktivitet og holder den helt privat og personlig.

På trods af det, hvad hvis vi fortalte dig, at det er muligt, at du kan de-anonymisere nogen af ​​de transaktioner, du foretager på Bitcoin eller Ethereum ved hjælp af mixeren? Her kommer bitcoin Mixer. En platform, der giver fuldstændig anonymitet til dine transaktioner. De sætter kryptokurver i deres tumbler og blander den med frisk ny bitcoin eller ETH, hvilket gør dine transaktioner usporbare og sikre.

LÆS Bexplus tilbyder 100x gearing af kryptohandel & 100% indbetalingsbonus

Hvad hacket er møntblanding?

Møntblanding er en udbredt strategi til at forbedre privatlivets fred for brugere af cryptocurrency-transaktioner. Blandere af mønter kan være enten frihedsberøvende eller ikke-frihedsberøvende. I tilfælde af forvaringsblanding sender en forbruger, der ønsker at forbedre deres privatliv, sine “gamle” mønter til en betroet enhed, der efter en vis timeout returnerer “nye” mønter. Ikke-frihedsberøvelse blanding er en to-trins operation. For det første deponerer brugere, der ønsker at kombinere mønter, ækvivalente mængder ETH, BTC eller andre tokens fra adresse A i en mixerkontrakt. De kan trække deres deponerede mønter tilbage efter et bestemt brugerdefineret tidsinterval med en tilbagetrækningstransaktion til en ny adresse B.

Hvorfor skal jeg bruge en Bitcoin Mixer?

Bitcoin-mixerne hjælper dig med at bevare dit privatliv. Fordi hver transaktion, som vi foretog i BTC eller Eth, er gemt på offentlig Blockchain. Det betyder, at enhver, der sidder overalt i verden, og som er klar til at kende din økonomiske historie, let kan få adgang til alle dine oplysninger, inklusive den adresse og de konti, hvorigennem du foretog de sidste transaktioner i bitcoin, Ethereum eller enhver anden kryptokurrency. Hovedideen med at fortælle er, at dette giver brugeren en selektiv mulighed for at bevare sit privatliv. Det er her, en bitcoin-mixer hjælper dig med at opretholde privatlivets fred og svaghed. Bitcoin-mixer gør sporing af dine transaktioner vanskeligere. Vigtigst er det, at det ikke fører en historik over dine transaktioner.

Den ultimative guide til Bitcoin Mixer

Bitcoin mixer gør det samme som navnet ser ud. Det giver dig blandingstjenester arbejde ved at skjule alle transaktionsadresser, der tilhører dig. Hver gang du sender dine bitcoin- eller ethermønter til blandingen, adskiller den mønterne fra dig, blander dem med sin butik og sender til sidst den blandede mønt til din medfølgende tegnebog, der er usporelig og legitim på samme tid. Som et resultat fik du de samme mønter, men det gør det umuligt for mønten at blive sporet tilbage til dig.

En af fordelene ved at have en bitcoin-mixer eller ether-mix er, at mønterne leveres direkte til din tegnebog-adresse. Du kan opbevare den tegnebog helt privat. Mønterne i tegnebogen ser næsten ud som de blev minedrevet, fordi de kom direkte fra mixeren. Din gamle Bitcoin eller Ether er gemt i poolen af ​​Bitcoin Mixer og hører ikke eller spores ikke længere til dig.

LÆS Sådan bruges Ripple (XRP) til Crypto Betting | Begyndervejledning

Fordele og funktioner

BitcoinMix er den bedste platform derude til at blande dine mønter. Uanset om det er bitcoin, Ethereum eller litecoin, webstedet er legitimt og klar til at give dig hele vejen de bedste blandetjenester, som du kan forvente, såsom:

  • Først og fremmest Bitcoin Mixer GØR IKKE anmode om personlige oplysninger fra nogen af ​​dets brugere. Uden at indtaste din e-mail eller personlige oplysninger kan du blande dine mønter. Dette reducerer chancen for at spore tilbage til dig.
  • BitcoinMix.org står i øjeblikket øverst, når det kommer til at blande din mønt. Når du blander din mønt på deres websted, sørger den for, at ingen organisation eller nogen myndighed kan spore din transaktion. Der er 0% af enhver person, der får fat i din transaktion, fordi der ikke er gemt nogen logfiler, når du blander din krypto.
  • I modsætning til andre platforme, der opkræver meget højere gebyrer som mere end 5%, som normalt er høje, opkræver Bitcoin Mixer cirka 2,5% gebyrer for hver transaktion, du har foretaget.
  • Ikke kun for Bitcoin, men platformen har brugt brugerne til også at blande Ethereum-mønt igennem Ethereum mixer. Tjenesten er den samme for både Ethereum og Litcoin. Desuden er tjenesten fuldstændig automatiseret og kræver ingen menneskelig assistance. Når blandingen er færdig, fjerner den fuldstændigt alle oplysninger relateret til transaktionen og indstilles som standard.

Afsluttende tanker

Der er mange møntblandere derude, der garanterer din anonymitet. Men de fleste suger! Kryptomarkedet er stort. Der kan være mange ulovlige måder og ulemper ved enhver forestilling, som vi følger eller gerne vil komme ind. Som sagt tidligere, skal en god mixer have høj likviditet for at sikre, at mønterne på leveringssiden ikke har noget tidligere link til deres tegnebog, og de er anonyme. Fordi det vigtigste, mixeren tilbyder.

Vil du lære mere om Bitcoin tumbler. Lad os gennemgå alt, hvad du har brug for at vide om BitcoinMix

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner