BitPay-gennemgang og brugervejledning 2021: Funktioner, sikkerhed, gebyrer

Bitpay er en crypto-betalingsgateway-platform, der blev etableret i 2011 og er baseret i Atlanta Georgia. Platformen gør det let for købmænd at acceptere betaling i bitcoin. Faktisk blev Bitpay etableret af Tony Gallipi under Bitcoins tidlige dage. Ved at levere en mobil checkout-proces kan købere få midler direkte overført fra deres bitcoin-tegnebog til sælgerens bankkonto. Hurtigt frem i et årti senere har Bitpay en base i mere end 38 lande. Dette indlæg vil dække en dybdegående BitPay gennemgang og brugervejledning.

Derudover har gateway-giganten indgået et samarbejde med flere førende betalingsfirmaer som Paypal, WordPress, NewEgg og Microsoft. I mellemtiden har det også etableret to open source-projekter til Bitcoin; Bitcore og CoPay. Platformens bemærkelsesværdige funktioner inkluderer et BitPay-kort, der fungerer som et debet- / kreditkort. Dette kort giver dig mulighed for at bruge dine Bitcoins overalt, der accepterer Visa. 

bitpay anmeldelse

Alt hvad du behøver er at oprette din virksomhedskonto og få adgang til millioner af handlende, der accepterer betalinger i krypto. Derudover kan du åbne en individuel konto, der udveksler mellem crypto og fiat. Efter at have leveret den nødvendige dokumentation og personlige oplysninger, giver Bitpay dig en tegnebog og dens Bitpay-kort. Du vil derefter være i stand til at foretage og acceptere kryptobetalinger ved hjælp af kortet. 

Tilmeld dig verdens førende Bitcoin Payment Gateway

Bitpay er mærket som et af de mest bekvemme kryptobetalingsfirmaer og er ideelt til virksomheder, der ønsker at acceptere Bitcoin som betalingsmiddel. Platformen leverer en række banebrydende funktioner og fordele. For eksempel finder du direkte bankindskud, 2-faktor-autentificering, e-mail-fakturering, sporing af ledgerbetaling, kryptografisk sikre API’er, bedste budkurs blandt andre. Vi vil grave ned om alle disse funktioner i den følgende BitPay-gennemgang. 

Udpakning af Bitpay 

Bitpay implementeres gennem følgende enheder: Android, Windows Mobile og iPhone / Ipad. Implementeringen leveres med en lynhurtig online opsætning, der er tilpasset til online betaling. Ovenpå er der to opbevaringsbøger, som vi skal diskutere i senere dele af denne BitPay Review. 

Derudover drager brugerne fordel af massiv personalisering for hurtig bekræftelse og sikkerhed. Det understøtter også op til 40 faktureringssprog. Dette oversættes til en global konsensus under udførelse af grænseløse betalinger.  

Platformen er bygget på bitcoin blockchain. Beskytter derfor brugere mod tilbageførselssvindel og identitetstyveri. Mens Bitpay-kortet udsætter brugerne for et behandlingsgebyr på 3% pr. Transaktion; det tilbyder også et fast gebyr på 1% afregning. 

hvad er bitpay

Bitpay Visa-kort

BitPay Visa-kortet blev lanceret i 2016 midt i mange positive svar fra brugerne. Kortet er bundet til en Wave Crest Backing. Wave Crest er en europæisk kortudsteder. 

På ingen tid ændrede BitPay sit Bitcoin-behandlingsfirma fra Wave Crest til Metropolitan Commercial Bank. En beslutning udløst af en serviceforstyrrelse kollideret med Visa. Visa-kortet giver brugerne mulighed for at udføre transaktioner i et fysisk salgsregister. 

Derudover kunne en kortindehaver også trække Bitcoin ud for den tilsvarende BTC-fiat fra en pengeautomat. De skal dog først udfylde kortet med en tilsvarende mængde Bitcoin. En pasform, som du nemt kan opnå gennem BitPay Wallet-applikationen.

BitPay slår sin konkurrence gennem sit unikke Visa-kort, da der kun findes en begrænset mængde af sådanne muligheder. Mens nogle kryptobetalingsfirmaer har forsøgt at give et sådant kort før; de har fizzled ud, før de dukker op på markedet på grund af begrænsede adoptionsrater. Siden deres afbrydelse på grund af Wave Crests afbrydelse har betalingstjenesten ikke modtaget nogen kundeklager. Faktisk har det fortsat leveret tjenester af høj kvalitet til betaling af både Bitcoin Cash og Bitcoin gennem sit almindelige Visa-kort.

bitpay visakort

BitPay leveres med to tegnebogstjenester. Begge tegnebøger er en gratis løsning for enkeltpersoner, der bruger Bitcoin (BTC) og Bitcoin Cash (BCH). Lad os se på begge tegnebøger. 

 • CoPay tegnebog
 • BitPay tegnebog

CoPay tegnebog

CoPay giver brugerne mulighed for at bruge og gemme deres bitcoin sikkert. Tegnebogen er en helt åben kilde som tidligere nævnt og fungerer som en hierarkisk deterministisk (HD) tegnebog. En HD-tegnebog bruger brugere med nøgler, der er kryptografisk krypteret og ud over revner; selv under implementering af avancerede hackingsmetoder. 

Bemærk også, at CoPay Wallet er en multisignatur. Derfor, hvis du vil have flere personer til at have adgang til tegnebogen, kan de gøre det på én gang. Dette er en god funktion til en forretnings- eller gruppebaseret transaktion med flere administratorer. Desuden er tegnebogen krydskompatibel med iOS, Android, Linux, Windows OS og Mac OS. 

Endelig bemærk, at CoPay Wallet er en enkeltstående applikation og ikke kommer med andre tjenester. Husk derfor, at det ikke direkte udnytter Bitpays betalingsgateway. Imidlertid har BitPays betalingstjenester direkte integreret CoPays udviklings- og sikkerhedsoplysninger for at forbedre BitPay-tegnebogen. De gearede udviklingsfunktioner gør tegnebogen så brugervenlig og sikker som CoPay. 

BitPay tegnebog

BitPay Inc frigav sin tegnebog i 2016. Som tidligere nævnt blev tegnebogen bygget oven på CoPays Wallet-platform. Derfor vil du nemt gøre dig bekendt med tegnebogen, hvis du har brugt CoPay før. BitPay-tegnebog forenkler en kundes evne til at konvertere, bruge og købe varer gennem bitcoin.

Derfor og i modsætning til CoPay, som kun tillader brugere at gemme deres bitcoins; dette giver dig mere funktionalitet. Du finder også en anden betalingsfunktion kaldet Gildera. Funktionen sikrer, at du kan bruge Bitcoin uden nødvendigvis at gemme dem i en udvekslingspung. Desuden giver Bitpay-tegnebogen dig mulighed for bekvemt at administrere dit BitPay Visa-kort. 

For at kontrollere din saldo skal du navigere til menuen og hurtigt indlæse din saldo. Så længe du bruger Bitcoin, får du et fast gebyrtilbud for at indlæse saldoen. Dette er en så vigtig funktion, da den bringer flere funktioner gennem en tegnebogsløsning. I lighed med CoPay finder du også multisignaturfunktionen. 

Bemærk generelt, at multisignaturen giver et niveau af sikkerhed og sikkerhed; ved at sikre, at alle underskrivere underskriver en bestemt transaktion. Derfor kan alle enheder og tegnebøger, der har adgang til tegnebøgerne, underskrive en transaktion og forhindre identitetstyveri og sikkerhedsbrud. 

BitPay kundesupport

Du kan nå ud til en kundeforespørgsel til BitPay-support via en live billet, telefon, via e-mail eller træning. Ikke desto mindre tillader betalingsfirmaet kun e-mail-support til de fleste af sine handelskunder. Imidlertid udvider det kun deres live support til store virksomheder. 

Vi skal endnu ikke bekræfte, om BitPay giver hurtige svar på brugerforespørgsler. Dette skyldes, at vi fik blandede reaktioner på dette, efter at vi nåede ud til dem og modtog et hurtigt svar inden for 6 timer. I mellemtiden havde vi tidligere modtaget klager, der hævder, at BitPays kundesupport ofte ikke hjælper. 

BitPay-gebyrer, priser og priser 

I betragtning af at BitPay ikke behøver at gå gennem Visa / Mastercard-betalingsbehandlingsgateways; det er i stand til at undgå omvekslingskurser og andre gebyrer for betalingsbehandling (Såsom opsætning af gebyrer, månedlige minimumsgebyrer, PCL-overholdelsesgebyrer, opgørelsesgebyrer og tilbageførselsgebyrer). Som et resultat kan BitPay nemt levere nogle af de billigste priser i betalingsbehandling. 

Platformen opkræver ikke også annulleringsgebyrer. Selvom en købmand kan afslutte tjenesten med BitPay, når som helst de vil, bør de spekulere i potentielle fonde. Selvom disse tilbageholdelser måske ikke tager lang tid. 

Standardrisikovirksomheder er underlagt 1% pr. Transaktionsgebyr uden yderligere gebyrer. Forhandlere i højrisikovirksomheder kan dog være underlagt højere risikogebyrer, som aftales efter kontoopsætning. 

I mellemtiden vil brugerne drage fordel af e-mail-support, automatisk håndtering af betalingsundtagelse, grundlæggende e-handel, Quickbooks og support til flere brugere. På den anden side kunne virksomheder på virksomhedsniveau få enten prioritetsstøtte eller lavere priser. Populariteten af ​​dropshipping-platforme som Ali Express og Shopify gør BitPay endnu mere værdifuld i denne æra. Du kan tjekke BitPay Shopify-anmeldelser for at forstå, hvad handlende gør for at integrere begge tjenester. 

Oversigt over BitPay-funktioner 

 • Direkte bankindskud
 • 2-faktor godkendelse
 • Mobiloptimering
 • 40 sprog Fakturering
 • Kryptografisk sikker API
 • Sporing af storebetaling
 • Indstillinger for brugerdefineret transaktionshastighed
 • Notifikationer om e-mail, server og mobilbetaling
 • Hosted Integrations
 • E-mail-fakturering
 • Drikkevarer muligheder
 • Betalingsknapper
 • Hosted Checkout
 • Fakturerings-plugins
 • Web-baseret checkout
 • Direkte salgsintegrationsintegration
 • Flere brugeres kapacitet
 • Mobil PoS-applikation

Sikkerhedsfunktioner

BitPays Wallet-lagerfaciliteter (CoPay og BitPay Wallet) beskytter en kundes kryptokurrency mod hackere. Selvom begge tegnebøger ikke bruger Googles to-faktor-godkendelsesproces; de har integreret Bitcoin Payment Protocol (BIP) for at validere afslutningen af ​​en transaktion. Da de ikke er underlagt KYC-politikker, og alle Bitcoin-transaktioner er helt anonyme; Jeg er sikker på, at dette fjerner tvivlen – Er BitPay anonym?  

BitPay anmeldelse: Bundlinjen

Set fra en forhandlers synspunkt er Bitpay det mest bekvemme betalingsmiddel. Platformens evne til at omgå visse generelle gebyrer appellerer til forhandleren. Primært fordi de let kan opkræve lavere gebyrer på deres produkter. Der har været en massiv debat mellem BitPay Vs Coinbase. For at rense luften vil vi gerne sige, at begge platforme er helt forskellige. Mens dette er en gateway til behandling af kryptobetalinger, er Coinbase en platform for udveksling af kryptokurrency. Derudover har de været klager over, at det pålægger brugerne et netafgift. Dette resulterede i, at købmænd brugte tilgængelige Bitpay-alternativer som PayBear og CoinPayments. Endelig benytter platformen to tegnebøger, der helt sikkert vil tilføje funktionalitet til din krypto. Hvis du foretrækker at bruge Bitcoin som betalingsform eller; ønsker at diversificere dine betalingsmidler – BitPay er vejen at gå. Overvej ovenstående BitPay-gennemgang, og tag en informeret beslutning. 

Læs også: CoinGate anmeldelse

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner