Brave Browser Review 2021: Fremtiden for sikker og privat webbrowsing?

De fleste personlige nødder har ikke set reklamer i årevis. Hvad er alt ballade ved Brave browser? Er Brave-browseren virkelig et skridt fremad for brugernes rettigheder til privatlivets fred eller simpelthen en klog måde at vælge folk til at være slaver til virksomhedsmarkedsføringsmaskinen? Dette er noget, vi skal udforske, og det er derfor, vi skrev denne dybdegående Brave Browser-gennemgang.

Internettet er på mange måder en integreret del af det daglige. Den modige browser giver brugerne en måde at surfe på internettet uden annoncer ved blot at begrænse din dataeksponering til annoncører. Algoritmer eller algo’er kan ikke identificere dig, fordi sporingsdata ikke sendes til dem, så det er ikke værd at en annonce bliver gengivet. Dette er det, der sparer din batterilevetid og indlæser sider hurtigere. Så hvad gør denne tilgang anderledes end at tilføje tilføjelser med din almindelige browser? Fortsæt med at læse om denne Brave Browser-gennemgang for at finde ud af mere.

modig browser gennemgang

Er Brave browser gratis?

Ja, den Brave browser er gratis og kan muligvis også linie dine lommer. Den modige browser bruger et Ethereum ERC-20-token kaldet Basic Attention Token eller BAT til at betale brugerne for at gennemse deres annoncer. Dette er et opt-in-program, der udbetaler BAT for visning af Brave Browser-godkendte annoncer. De data, der indsamles af browseren, udføres lokalt, de præsenterer derefter annoncer, der er målrettet specifikt mod dig. Opsætningen er ikke påtrængende, og de har gjort et fantastisk stykke arbejde med at overbevise folk om, at de er i sikkerhed.

Brave browser anvender slutbrugere til at levere en tjeneste, deres opmærksomhed. Hvis du ikke vil deltage, behøver du ikke det, og deres browser er gratis at bruge, selvom du ikke vil se modige godkendte annoncer.

Er modig en sikker browser?

Nej, men intet er sikkert fra et sikkerhedsmæssigt synspunkt; det er altid et våbenkapløb mellem låsedesignere og låsebrydere. Når det er sagt, hvis du leder efter en ikke-sladder-browser, der ikke giver meget information om dig, er Brave et godt valg, hvis du har brug for noget plug-and-play.

Cookies sporer alt, hvad du laver online, det er sådan, internettet blev designet til at fungere. Desværre ved marketingbudgetter, hvordan man udnytter dette. Facebook, Google, Microsoft, Amazon og ethvert websted kan danne et meget robust billede af, hvem du er. Hvis de har et netværk, der er stort nok til at spore dig rundt på internettet.

Mens Brave ikke direkte sprænger din operationelle sikkerhed (eller opsec), deres tredjeparts tegnebogudbyder Hold fast er glad for. Med kædeanalyse udsættes alt for at tilmelde dig for at få udbetalt og trække midler. Blockchains er gennemsigtige og uforanderlige. KYC-processen knytter dine BAT-midler til ethvert Ethereum Wallet, Exchange eller forretning, du overfører dem til.

De super ukølige, fortrolige krænkende Brave advokater havde virkelig intet andet valg end at beskytte Brave-browserens egeninteresse. Vi ser dog ikke noget problem med dette, da det er en gratis tilvalgstjeneste, der ikke diskriminerer brug. De ansætter nogen og udbetaler ens, udelukkende baseret på annoncevisning, desuden skabte de en betalingskorridor for indholdsforbrugere til at belønne indholdsskabere.

modige browserfunktioner

Bruger Brave Browser Google?

Den modige browser ser ud til at bruge Google på 3 måder. Den første er Chromium, som er et Google-ejet open source testnet til Google Chrome. Brave er baseret på Chromium, som udgør browserens grundlæggende kode.

De fjernede simpelthen google spyware, tilføjede HTTPS overalt, blokerede nogle sporingsfunktioner, tilføjede Tor uden instruktioner, en BAT-tegnebog og tilfældige baggrunde til hver nye ubrugte fane.

Den anden er standardsøgemaskinen. Du kan indstille Google som standardsøgemaskine. Dette frarådes dog. Den tredje er, at Brave browser kun kan bruge Chrome-udvidelser, dette giver mulighed for lettere migration, da Google kontrollerer internetbrugernes markedsandel, og det er grund til at også have størstedelen af ​​udviklere, der opretter browser-apps.

Modige browsere kan også bruge Google-tjenester indirekte, hvis brugeren har brug for at få adgang til deres Gmail, se YouTube eller andre Google-tjenester.

Alle annoncer, inklusive Google-annoncer, vises ikke, da sporingsdata er deaktiveret af Brave Shields. Brave Shield blokerer ikke kun annoncer, men har cookiekontrol, HTTPS-opgraderinger, blokerer scripts, forebyggelse af fingeraftryk, og disse tjenester kan tilpasses pr. Websted eller globalt for hvert websted. Nogle funktioner er ikke tilgængelige for alle platforme, så gør altid din egen research.

Modig download af webbrowser

Så nu, efter en lille introduktion, tænker du måske, at du måske vil give Brave en chance? Gå til Brave.com og vælg Download. Dette minder mig om den gamle Internet Explorer og Bing-joke. Den eneste gang du nogensinde ville bruge IE og Bing, er hvis du har brug for at slå op i en anden browser, når du har installeret windows. Apropos IE bruger de også Chromium til deres basiskode.

Alle skal prøve Brave-browseren. Hukommelsen eller RAM-udnyttelsen er imponerende og gør et fantastisk stykke arbejde med ikke at stresse ældre computere ud. Vi vil dog ikke køre dette på et Pentium 3-system, griner ikke for hårdt, dette er en legitim bekymring for velgørenhedsorganisationer, der tilbyder computeruddannelse til børn og voksne.

Mange mennesker rundt om i verden har ikke råd til bedre computere, og Brave browser er ikke noget for dem. De ikke-bankede er af banken af ​​en grund. De har ikke papirarbejde og får aldrig adgang til KYC. Som sådan kan de aldrig få nogen økonomiske fordele ved at bruge den ene browser, der kunne have hjulpet dem med at opgradere deres aldrende computere.

Sådan bruges Brave browser

Brave-browseren er intuitiv og nem at bruge. Hvis du kan bruge Internet Explorer, kan du bruge Brave. De har en nem at oprette interface-prompt, der stiller et par spørgsmål om, hvordan du vil gennemse. Når det er afsluttet, er Internettet lige ved hånden på en semi-privat til privat måde afhængigt af dit valg.

Når du har startet browseren, vil du straks bemærke, at et par ting er forskellige. Når du åbner en ny fane, får du et fantastisk billede af noget sejt, i det mindste tror vi det. De præsenterer dig med et par statistikker øverst til venstre, som inkluderer; Annoncer og sporere blokeret.

Disse statistikker er hovedårsagen til at bruge Brave. De tillader ikke, at visse detaljer afsløres om dig til de websteder, du besøger, dette inkluderer din internethistorik og placering. Dette begrænser annoncører fra direkte at identificere dine interesser, der ikke kan lide og ikke lide, hvilket betyder, at de ikke kan markedsføre dig.

HTTPS-opgraderinger beskytter også dine data yderligere ved at kryptere din session. Gør det sværere for din trafik at blive analyseret. Den sidste metric er din tidsbesparelse, dette er direkte et resultat af ikke at indlæse annoncer og svare på trackere. Forestil dig at prøve at komme ud af kontoret, men det er din fødselsdag, og alle vil ønske dig. Dette gennemsøger med annoncer.

Forestil dig nu den dag, du endelig træder tilbage fra et job, du hader, du går bare ind, giver din chef din opsigelse og går ud. Hurtigt, let og virkelig tilfredsstillende. Sådan er browsing uden annoncer. Annoncefri browsing forlænger dramatisk din batterilevetid, da din browser simpelthen ikke længere udfører disse opgaver.

Der er også et ur, der ikke er om 24 timer, så det er ubrugeligt efter vores mening. De har forsøgt at rette op dette problem i næsten 2 år og har simpelthen givet op. Den sidste ting at nævne er tegnebogen, som vi nævnte ovenfor. Mens de også har frigivet en Binance-tegnebog i deres Natligt version dette er ikke tilgængeligt i den stabile udgivelse, så vi vil ikke kommentere endnu.

Modige belønningsannoncer

Mens vi er helt imod at bruge Uphold-tegnebogen. Den måde, de har valgt at tjene penge på dette projekt, er respektabel. Modig browser sælger målrettet markedsføring til annoncører. Brugere, der vælger at se annoncer, betales for deres tid i Basic Attention Token eller BAT. Det er en win-win for alle involverede parter.

Et andet træk ved tjenesten er at tipse indholdsskaberen for deres indhold. Dette giver alle udgivere og skabere mulighed for også at drage fordel af din opmærksomhed, selvom du fjernede deres økonomiske incitament til at oprette indhold.

Marketinggeniet bag Brave og BAT er forbløffende. Det er som en virus. Hvis du tip en skaber, der ikke har tilmeldt sig, er de økonomisk tilskyndet til at tilmelde sig og afleverer KYC-data for at trække penge, fordi gratis penge er tilgængelige, og de fleste mennesker sætter pris på penge frem for privatliv.

Er Brave browser bedre end Chrome?

Ja. Modig browser er bedre end standard Google Chrome. Google Chrome er designet som et direkte marketingværktøj, der kontrollerer 64,45% af markedsandelen. Chrome har indbyggede plugins, der kan deaktiveres. Chrome indsamler data om brugere, behandler disse data ved hjælp af algo’er og leverer indhold direkte i dit synsfelt, mens du surfer på internettet. Indsamling af milliarder af dollars i processen, det gamle ordsprog “hvis det er gratis, er du produktet” kommer til at tænke på.

Når det bruges på denne måde, er Chrome langsomt til at indlæse sider. Det bliver en processor og hukommelsessvin, der tømmer batteriet eller skubber dine strømforsyningsenheder eller PSU hårdere end nødvendigt. Koster dig tid og elektricitet.

Modig browser vs Safari

Safari er designet af Apple Inc. Den eneste anvendelse til Safari er at downloade en anden browser. Tildelt Safari er meget bedre end IE med en samlet markedsandel på 17,5%. Safari klarer sig ganske godt for sig selv, der kommer i 2. plads.

Derudover vil Apple forsøge at beskytte dine digitale rettigheder og gå til retten for ikke at aflevere dine data til regeringsorganer, hvis og hvor kryptering bruges, men hvis de er tvunget til en retskendelse, vil de overholde.

Modig mod Firefox

Den nuværende administrerende direktør for Brave Brendan Eich var også skaberen af ​​Javascript og tidligere administrerende direktør for Mozilla Corporation. Mozilla Corporation oprettede og administrerer Firefox. Mozilla tjener sine penge på … Du gættede det, annoncer. Nå, slags. Søgemaskiner betaler Mozilla royalties for at bruge browseren til at få adgang til brugernes data. Firefox er gratis og open source med et udviklingssamfund baseret over hele verden. Det ejes stadig af Mozilla, som er et profitfirma.

Tor-browseren er baseret på Firefox af en grund, den er meget tilpasselig ekstra plugins er ikke indbyggede, men tilgængelige for installation og brug. I en retfærdig kamp med plugins har Brave en hård tid mod Firefox. Vi tror ikke, at Brave-browseren fuldt ud bruger Tor og mangler de nødvendige tilføjelser, der er tilgængelige i Tor-browseren for at ændre identiteter, mens du gennemser, mens du stadig kan opnå dette ved at lukke alle Tor-sessioner, vinduer og faner og åbne en ny Tor-session, vindue eller fane.

Firefox kontrollerer 4,58% af browsermarkedsandelen med omkring en kvart milliard aktive månedlige brugere, fortløbende er de 20 gange større end Brave Browser, der har 12 millioner aktive månedlige brugere.

Brave Browser Fordele og ulemper

Modig browser har flere fordele end ulemper. Det er et bedre browservalg, når det kommer til privatliv og sporer mindre sammenlignet med standard browserinstallationer. Den leveres som standard med en indbygget Adblocker og er hurtigere og mere effektiv til at surfe på internettet.

På den anden side er Brave browser prisgivet af Google, når det kommer til udvidelser, da den ikke har sit eget bibliotek med tilføjelser og skal følge en tredjeparts dikter. Tredjepartsudvidelser undersøges heller ikke af Brave individuelt, heldigvis vil Brave-browseren rådgive, hvis den bemærker nogen utilsigtet aktivitet fra tilføjelsen. Det er Tor-tjenesten fungerer, men kan ikke sammenlignes med den originale Tor-browser, og dette er simpelthen en marketinggimmick efter vores mening.

Brave-browserimportfunktionen er nyttig til bogmærker og din historie, og det er det. Brave kan ikke importere dine adgangskoder. Det er en smerte for de fleste slutbrugere. Man kan argumentere for, at du ikke skal gemme dine adgangskoder i din browser, men ingen følger det råd, undtagen folk, der er blevet hacket og lært af deres fejl, disse brugere er få og langt imellem.

Ulemper

Elefanten i rummet med Brave Rewards og deres opt-in marketing er, at du accepterer en service, hvor du er produktet. Dette kan være fint for visse mennesker, men det er en halv foranstaltning.

For at udbetale BAT-tokens for rigtige penge skal du udføre KYC, som besejrer pointen med online privatliv. Folk har brug for færre logins forbundet med deres virkelige identiteter. Hvert firma, der har dine KYC-data, er en ekstra angrebsvektor for hackere.

Hvorfor skal du bruge?

Brave-browseren leverer det, der er lovet, de er hænderne bedst i klassen til strømforbrug og vil dramatisk forlænge din batterilevetid. Personligt har vi ikke set annoncer i årevis og ved ikke, hvad ståhejen handler om. Vi vil ikke liste vores plugins på grund af opsec og hvad ikke.

modig browser gennemgang

Brave Browser Review: Konklusion

Browsing privat er et ansvar, ikke en ret. Mens Brave-browseren er et skridt i den rigtige retning. Det er bare ok, det tilbyder ikke noget særligt på privatlivets front og er ikke det bedste værktøj. Selvom Tor er bedre, skal du ikke vildledes til at tro, at du heller ikke er sikker på at bruge det.

Privat browsing handler om et udvidet sæt protokoller, ikke blot ved hjælp af en magisk browser, der beskytter dig. Begynd med at få en VPN, så tænk på at formatere din nuværende maskine med DBAN og starter med en ny installation. Der er et par personlige oplysninger selvstudier det kan virkelig hjælpe selv virkelig gamle. Nogle trin er ekstreme og afhænger af, hvad du prøver at gøre.

Vores KYC-data er mere værd for os, end Brave browser kan tilbyde, alt hvad der kræves er en lækage for at få din identitet stjålet og blive tvunget til at spilde år i dit liv i at kæmpe for din egen identitet. I denne limbo-periode kan du ikke købe et hus, få en ny bil, og politiet kan tilbageholde dig og tro, at du er identitetstyven.

Selvom vi ikke føler, at Brave-browseren skiller sig ud sammenlignet med mængden, er det med hensyn til sikkerhed og privatliv et godt sted for brugere at starte. Brugere, der ikke ved noget om online bedste praksis, har brug for et solidt udgangspunkt, og modige giver dette i spar. Desværre er privatlivets sikkerhed som en ladet pistol, og slutbrugere kan skyde sig selv i foden.

Brave er den bedste tilgængelige strømbesparende browser. Vi har været og vil fortsætte med at bruge Brave browser, når vi bruger enheder, der kører på batterier. Det er en fantastisk energibesparelse, og vi anbefaler alle at prøve dem.

Fanens tilfældige baggrund er den bedste funktion, som denne browser har, den bremser dig ned for virkelig at reflektere over, hvad du vil søge efter, eller hvilket websted du er ved at besøge. At tage et øjeblik på at reflektere og observere ægte skønhed er en dejlig pause fra det digitale livs grind.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner