Breadwallet Review 2021: Den sikreste Mobile Crypto Wallet?

At finde en sikker tegnebog til opbevaring af din kryptokurrency kan være noget af en opgave. Hvordan bestemmer du den tegnebog, der er sikker og sikker for dine midler? Disse spørgsmål og mere løber gennem brugerne af cryptocurrency-tegnebogen. Denne Breadwallet-anmeldelse vil dog lette din opgave og hjælpe dig med at træffe et valg om, hvilken tegnebog du skal bruge til at holde din kryptokurrency. 

Hvad er Breadwallet?

Grundlaget for Breadwallet står på temaet økonomisk frihed. Tegnebogen har endda sin egen indfødte mønt, Bread (BRD) for at understøtte sit friheds punkt. Hovedkvarteret for Breadwallet ligger i Zürich, Schweiz. Tegnebogen er også bygget til at sikre brugernes privatliv. Dybest set er Breadwallet en Bitcoin-tegnebog, der giver dig mulighed for at konvertere dine bitcoins til ETH, BCH og visse ERC20-tokens.

breadwallet anmeldelse

Grundlagt af Aaron Voisine og Adam Traidman i 2015, fungerer bitcoin-pung-appen i øjeblikket i mere end 160 lande og har de fleste af sine kunder i Nordamerika. Da iOS har ekstra sikkerhedsstatus, blev Breadwallet oprindeligt oprettet til iOS-brugere. Nu har tegnebogen en Android-version. Dine midler er sikret fra tredjeparter, da du har fuld kontrol over deres bitcoin-transaktioner.

En af grundene til, at grundlæggerne valgte iOS-platformen, er at beskytte sine brugere mod tyveri, da der ikke er nogen server at hacke. Denne anmeldelse af brødtegnebogen afslører tegnebogens unikke sikkerhedsfunktioner, der giver brugerne kontrol over deres midler. Tegnebogen bruger også Simplified Payment Verification (SPV), der giver dig mulighed for at oprette forbindelse direkte til bitcoin-netværket. SPV giver dig også mulighed for at oprette forbindelse til bitcoin-netværket med en mobiltelefon ved hjælp af hurtig ydeevne. 

Mønter understøttet på Breadwallet

Breadwallet er i det væsentlige en Bitcoin-tegnebog. Brød understøtter dog Ethereum, Bitcoin Cash, True USD (ERC-20 stabil mønt) og alle ERC-20 mønter.

breadwallet mønter

Gebyrer for breadwallet 

Gebyrer for tegnebogstransaktioner er ikke faste, og nogle gange beregnes de ud fra de transaktionsaktiviteter, der opstår på tegnebogen. Når du sender mønter på Breadwallet, skal du betale et netværksgebyr. Normalt opkræves lavere gebyrer for brugere, hvis konti sender og modtager store mængder BTC. På den anden side medfører køb af mønter via Breadwallet et gebyr på 5%, når du bruger et kreditkort.

Du opkræver også bankgebyrer for køb af mønter på brød ved hjælp af en af ​​følgende fiat-valutaer USD, EUR, Dansk krone, CAD og GBP. Brød er en varm tegnebog, og du behøver ikke betale noget gebyr for at bruge tegnebogen. Det er gratis at downloade, og du kan købe bitcoin, Ethereum og DAI på tegnebogen. 

Er Breadwallet let at bruge?

 En attraktiv og letforståelig brugergrænseflade i en tegnebog gør det let for brugerne at navigere i tegnebogen. Imidlertid er ikke alle tegnebøger i stand til at oprette en tegnebog, der er let at navigere. Breadwallet er derimod let at bruge. Tegnebogen er let at opsætte specielt til begyndere, da de fleste af dens unikke funktioner findes på hjemmesiden. Brugergrænsefladen er blottet for komplekse diagrammer, der ville være komplicerede for en nybegynder at forstå. Bitcoin-prisen er tilgængelig på børser, og brugere kan kontrollere saldi og andre funktioner på hjemmesiden. Tegnebogen er lavet så enkel, at midler kan overføres ved hjælp af en QR-kode. 

De følgende trin beskriver, hvordan du kan begynde at bruge Breadwallet

 • Download appen fra Apple Store til din iPhone.
 • Opret din backup nøgle og PIN-kode, skriv disse ned. 
 • Din tegnebog er klar. Du kan nu generere QR- og adressekoder.
 • Du kan nu sende og modtage Bitcoin, din Breadwallet er indstillet 

breadwallet brugergrænseflade

Breadwallet anmeldelse: Privatliv 

Breadwallet har en måde at holde brugernes data sikre og sikre. Brød forsøger at maksimere brugernes tilfredshed, og det er derfor, tegnebogen sikrer sine kunders personlige oplysninger. Fra denne anmeldelse af brødpungebog har du muligvis indset nu, at tegnebogen ikke deler brugernes oplysninger til sine servere eller endda tredjepartsservere. Brugere er forbundet direkte til bitcoin-netværket fra appen. Brugere har fuld kontrol over deres midler. I modsætning til andre tegnebøger behøver du heller ikke at angive dokumenter som identifikation. Dette gør det nemt at åbne en tegnebog med brød hurtigt, især når du har nødfonde at holde. 

Er brødwallet sikkert?

Vores Breadwallet-gennemgang ville ikke være komplet, medmindre vi vurderede tegnebogens sikkerhed. Når alt kommer til alt er det hele pointen med en god tegnebog, ikke?

Da brød er en ikke-frihedsberøvende tegnebog, er du den eneste med adgang til din private nøgle. Selvom tegnebogen ikke bruger 2-faktor-godkendelse, sikrer den din konto med en nål. Tegnebogen kan gendannes med frøfrasen, hvis brugeren glemmer sin pin.

Der er ingen desktop- eller mobilversion af Breadwallet. det er strengt taget en mobil tegnebog, og derfor har brugerne tilføjet beskyttelse mod malware og tyveri. Tegnebogen er beskyttet af følgende standarder

 • Tegnebogen er sikret med AES-hardwarekryptering og kodesignaturer. 
 • Et ekstra lag af sikkerhed er touch-ID og sekscifret integration af tegnebogen integreret som sikkerhed. 
 • Brug af forenklet betalingsbekræftelse (SPV) for at sikre, at transaktioner sker uden indblanding fra tredjeparter. 
 • Alle disse sikkerhedsfunktioner gør Breadwallet sikker og nem at bruge.

Fordele ved Breadwallet

 • Brugere har kontrol over deres midler på grund af tegnebogens decentraliserede natur.
 • Datagendannelse er let og simpelt gennem dets frøfrase-gendannelsesfunktionalitet.
 • Transaktioner udføres gennemsigtigt mellem brugeren og Bitcoin-tegnebogen uden behov for en tredjepart.
 • Den enkle betalingsbekræftelsesfunktion gør den unik.
 • Da dets aktiviteter er decentraliserede, er der begrænset transaktionsforsinkelse, da Breadwallet giver brugerne mulighed for at handle med hurtigere hastigheder.
 • Tegnebogen fungerer som sikker opbevaring med sin digitale sikkerhed, pinkoder, godkendelse og private låse.  
 • En forenklet brugergrænseflade, der giver brugerne adgang til alle dens funktioner på sin hjemmeside

Ulemper ved Breadwallet

 • Tegnebogen mangler multi-sig-funktionen. Denne funktion sikrer, at en bruger har kontrol over alle transaktioner, der finder sted i tegnebogen.
 • Dens tegnebogsgebyrer kan være høje, især når transaktionsgebyrerne

Breadwallet Alternativer

Brugere kan finde Breadwallet til download i Google Play og Apple Store. Deres websted indeholder også flere oplysninger om, hvordan du kommer i gang. Men hvis du søger et alternativ til Breadwallet, skal du muligvis henvende dig til dets rivaler.

Nogle Breadwallet-alternativer inkluderer;

 • Bitpay
 • Coinbase
 • Bitstempel

Disse tegnebøger er ikke kun alternativer, men dygtige konkurrenter til Breadwallet, da deres årligt genererede indkomst kan vidne om deres konkurrenceevne. 

Breadwallet Review: Konklusion

Denne Breadwallet-gennemgang afslører nogle indviklede detaljer i tegnebogen. Brugere af iOS ville finde denne tegnebog egnet. da det nu er tilgængeligt for Android-brugere, er det også en god mulighed for platformen. Brød fortsætter med at styrke sin tegnebog gennem partnerskaber. For eksempel har den støtte fra den japanske Financial Services Group SBI Holdings. 

Hvis du søger efter en cryptocurrency-tegnebog, der er open source, brugervenlig og sikker, så er denne tegnebog måske bare det. Men for erfarne handlende er Breadwallet muligvis ikke sofistikeret nok. Ligeledes vil du måske overveje køleopbevaring til at holde store mængder kryptoer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner