CoinExchange anmeldelse 2021: Handelsgebyrer, sikkerhed, fordele og ulemper

At vælge fra en bred vifte af kryptokurrencyudvekslinger kan være svært, især når du lige er begyndt med handel. Undertiden kan pro-handlende prøve en anden platform, fordi et projekt, de beundrer, er noteret på børsen. Du skal vide, at mange børser henvender sig til forskellige typer forhandlere i kryptorummet. Det her CoinExchange anmeldelse vil besvare alle dine spørgsmål.

Da du læser denne artikel, kan jeg kun antage, at du overvejer at bruge CoinExchange. De fleste erhvervsdrivendes handelsbehov drejer sig om visse faktorer. Disse faktorer inkluderer, hvorvidt børsen er troværdig eller ej, omkostningerne ved indbetaling og tilbagetrækning og antallet af mønter, der er noteret på børsen.

Hvad er CoinExchange

CoinExchange gennemgang

CoinExchange er en online handelsplatform, der primært tilbyder crypto til crypto-handelstjenester. Børsen koncentrerer sig mere om enkelhed og kundesupport. Du finder ud af mere om deres sikkerhedsstatus i denne CoinExchange-gennemgang. Børsen tilbyder dog en bred vifte af kryptokurver, for det meste mindre mønter, som andre børser undgår at notere. Valutaer låses ved hjælp af en politik til køleopbevaring for bedre sikkerhed. De anvender også 2-FA-godkendelse for hver transaktion, der udføres på handelsplatformen. 

Børsen rygtes at være en australsk eller rumænsk handelsplatform for digital valuta. Ledelsesteamet bag børsen blev lanceret i marts 2016 og er ukendt til dato, da de hverken er registreret eller licenseret. Så det er vanskeligt at bestemme, hvor det er baseret. 

I modsætning til andre børser er handelsplatformen strengt til kryptokurrency. Dette betyder, at brugerne ikke har mulighed for at deponere eller hæve i fiat som Poloniex og anden mere fremtrædende børs. Du skal først konvertere din fiat til BTC eller andre altcoins for at handle på børsen. Vi vil se på andre indviklede detaljer i dette CoinExchange gennemgang

Mønter noteret på CoinExchange

Bortset fra bitcoin, CoinExchange tilbyder også support til adskillige alternative mønter som Dash, Litecoin, Ripple e.t.c. Det krav for mønter, der skal noteres på børsen, er simpelt. Mønterne skal have bidraget til videnskab, menneskehed og miljø, mønterne skal være innovative og også have stor efterspørgsel. Hvis dine mønter opfylder et af ovennævnte kriterier, kan de noteres på børsen. 

Sådan bruges CoinExchange

For at starte en handel på CoinExchange skal du være sikker på at du har pengene konverteret til kryptokurrency. Efter konverteringen kan du nu sende mønterne ind i din CoinExchange tegnebog adresse. Dernæst skal du gå til din kontosaldoside for at være sikker på, at den har modtaget maksimalt 20 bekræftelse, hvilket afhænger af kryptovalutaen. Nogle mønter, såsom PAC Global, tager cirka 500 bekræftelser. 

Det næste trin er at søge efter de mønter, du ønsker at købe. Du kan gøre dette ved at indtaste en generel søgning via søgefeltet. Når du har været i stand til at finde mønterne, som du vil købe, skal du klikke på det valgte par, som vil lede dig til ordrebogen for kryptokurrencyparret. Hvis du har valgt en pris fra afsnittet “salgsordrer”, afsluttes købsordren hurtigt, da systemet var i stand til at finde en matchende salgsordre. Dine transaktioner opdateres næsten øjeblikkeligt på børsens ticker-bånd. 

Også dit køb vises på din kontosaldo. Men hvis du ønsker at afgive en købsordre manuelt, kan du indtaste din pris i det krævede felt. Det næste trin er at vente, indtil du har en matchende ordre, eller nogen beslutter at sælge til den pris, du har indtastet. 


Indbetaling og udbetaling

Som vi alle ved, accepterer CoinExchange ikke fiat for både indskud og udbetalinger; det skal være i kryptokurrency. For at starte en indbetalingstransaktion i din tegnebog skal du gå til balancesiden. Siden kan findes under fanen “min konto”, og derefter vælger du de mønter, du vil lægge i din tegnebog. Dette genererer ikke automatisk en personlig tegnebogadresse. Du bliver nødt til at klikke på knappen “generer ny adresse”, som er bundet til din udvekslingskonto alene. Nogle mønter tager lidt tid at dukke op på grund af 51% angrebet. Det kan tage så meget som 500 bekræftelse, før mønterne vises på dit depositum dashboard. 

Udbetalinger fra CoinExchange svarer til indbetalingsproceduren ovenfor; den eneste forskel er, at du trækker dig ud i stedet for at foretage en indbetaling. Når du klikker på tilbagetrækningsknappen, sendes en besked til din e-mail for at bekræfte, at anmodningen blev initieret af dig. E-mailen tager kun ca. 5 minutter at udløbe, hvis ingen klikker på det indsendte link. Når du har bekræftet tilbagetrækningen, kan du ikke annullere anmodningen længere. 

CoinExchange-gebyr

coinexchange gebyr

CoinExchange opkræver en fast sats på 0,15% for både køb og salg af enhver kryptovaluta på deres platform. Sammenlignet med andre børser er deres priser ret lave. Med hensyn til indbetalingsgebyrer opkræver CoinExchange ikke noget gebyrer på mønter deponeret ved bytte. Der er dog et gebyr for hver anmodning om tilbagetrækning på børsen. Faktisk CoinExchange hævningsgebyr for BTC er 0,00150000 og 0,01000000 for LTC. 

CoinExchange anmeldelse: Privatliv og sikkerhed

Som vi alle ved, er sikkerhed af yderste vigtighed, når det kommer til kryptokurrency. Faktisk kan det første, som en potentiel bruger vil søge efter, sandsynligvis være “Er CoinExchange sikkert?”Så meget beskytter CoinExchange sine brugere med 2-faktor-godkendelse og holder alle sine kryptokurver i kølerum. Således kan brugere kun logge ind og trække sig tilbage efter at have indtastet en engangskode i 2-faktor sikkerhedsfeltet i børsen. 

Med hensyn til privatlivets fred kræver udvekslingen ikke nogen form for identifikation for kontoindehavere. Så der er ingen grænse for det beløb, som brugerne kan deponere eller trække sig ud af børsen. 

Fordele ved CoinExchange

 • Lave gebyrer: Handelsplatformen tilbyder et ringe gebyr sammenlignet med andre børser, hvilket er et stort plus for dem, der er bekymrede for omkostningerne, hver gang de handler. De opkræver 0,15% for både køb og salg af kryptokurrency. Selv om dette ikke er det billigste, er det stadig langt billigere end andre børser derude. 
 • Flere altcoins: CoinExchanges mest betydningsfulde fordel er, at de viser hundreder af kryptokurrency til handel, da de tror på det frie marked. Mønter, der er anført, er for det meste små mønter, hvilket gør det let for handlende at købe billige mønter. De understøtter tokens fra Bitcoin-afledte valutaer / Bitcoin-kernegafler og ERC20 / Ethereum-aktiver. De understøtter også QRC20 / QTUM-aktiver og Komodo / Komodo-kædeaktiver i henhold til oplysningerne på deres websted. 
 • Brugervenlig handelsgrænseflade: Selvom du er ny inden for kryptohandel, når du logger ind på CoinExchanges websted, finder du, at platformen er nem at bruge. Udvekslingen er ideel til både begyndere og ikke-tekniske brugere. Derudover har webstedet en ligetil grænseflade og små farver, så det er let for øjnene.
 • Kortlægningskapacitet: CoinExchange giver handlende mulighed for at chatte sikkert med hinanden. Dette gør det muligt for handlende at læse, hvad andre brugere af kryptofællesskaber siger om et bestemt projekt, hvilket også vil hjælpe med at træffe beslutning. Selvom der er flere trolde på de åbne chatfora end rigtige brugere, kan du stadig foretage beregnede gæt på projektet ved at læse samtalerne. 
 • Anonym handel: Mens andre cryptocurrency-børser har KYC-politikker implementeret i deres udveksling, har CoinExchange ingen. Brugerne bliver ikke bedt om at indsende et pas eller nogen anden identifikationsmetode. Så du kan købe og sælge mønter anonymt. For dem, der holder af deres privatliv, bør CoinExchange være en af ​​dine muligheder. 
 • Intet depositum: Nogle udvekslinger kræver brugernes depositum, ikke CoinExchange. Tilbagetrækningsgebyrer er mere almindelige i de fleste kryptobørser. Men nogle tilbyder også depositum. Gebyret er for det meste en fast gebyrsats, uanset det beløb, der er deponeret i børsen.

Ulemper ved CoinExchange

 • Ingen oplysninger om virksomheden: Den primære bekymring, som de fleste forhandlere har med CoinExchange, er, at der ikke er nogen information om, hvem der oprettede børsen. Dette er en stor bekymring, for hvis der sker noget som fx børsen lukker, er det ikke muligt for nogen sikkerhedsstyrke at spore dem eller endda få tilbage handlernes penge. 
 • Kundesupport: En anden ulempe ved handel på CoinExchange er, at der ikke er live support eller telefonnummer. Den eneste måde du kan nå ud til dem er ved at rejse en billet. Mange brugere har også klaget over, at de har åbnet billetter, og de fik stadig ikke svar fra deres supportcenter. Derudover har hjælpeafsnittet begrænset information. 
 • Ingen Fiat-valutaindskud: Det faktum, at børsen ikke har noget tilgængeligt dagligt betalingssystem integreret på deres websted, er et rødt flag for nogle handlende. Handlende ønsker at bruge deres betalingskort eller bankkonto til at overføre penge og handle som enhver registreret kryptobørs. CoinExchange tilbyder dog ikke en sådan mulighed for at bruge fiat. 
 • Lave handelsvolumener: Børsen har lave handelsvolumener. Deres mest populære handelsvolumener er omkring $ 1 million i en 24-timers handelsperiode. Nogle mønter har en handelsvolumen på omkring $ 10 på en dag. Dette kan gøre det udfordrende at købe og sælge valutaer på CoinExchange. 
 • Teknisk vanskelighed: I 2018 måtte børsen bruge et andet domæne (coinexchange2.com), da deres server gik ned, fordi domænet, de brugte, sorte dem på listen. De blev sortlistet som et resultat af for mange dårlige kundeoplevelser og klager rettet til domæne værter.
 • Dårlige anmeldelser: Hvis du kører en regelmæssig Google-søgning på CoinExchange, vil du bemærke, at der er mange dårlige kundeoplevelser. De fleste klager er relateret til nedetid, forsinket tilbagetrækning og elendig kundeservice.

CoinExchange anmeldelse: Konklusion

Mens CoinExchange er en fantastisk platform til at finde nye kryptokurver, har børsen haft en ret dårlig track record. Ligeledes er dets manglende regulering et rødt flag. Men hvis du foretrækker at bruge en udveksling med en ukendt udvikler eller ledelse, er CoinExchange noget for dig. På bagsiden tilbyder CoinExchange en handelsplatform for handlende, der er villige til at handle ny og billig kryptokurrency. Det her CoinExchange gennemgang har set på fordelene og ulemperne ved børsen. En anden interessant nyhed er imidlertid, at hjemmesiden har meddelt, at de snart lukker ned. Handlende har fået råd om at trække deres mønter tilbage. 

Læs også:

 • Coinswitch anmeldelse
 • LATOKEN anmeldelse
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map