Evercoin Review 2021 – Cryptocurrency Wallet Fordele og ulemper

Den daglige brug af kryptokurrency er blevet mere personlig, da almindelige anvendelser stiger dramatisk. Og som sådan vokser behovet for mere personlig involvering i forvaltningen af ​​digitale aktiver. Der er dog kun få tegnebøger eller børser derude, der giver brugerne fleksibilitet til at håndtere deres digitale aktivportefølje uden store afvejninger mellem sikkerhed og likviditet. Her laver vi en Evercoin-gennemgang for at fremvise nogle af de funktioner, der får platformen til at skille sig ud og give indsigt i dens sikkerhed.

evercoin anmeldelse

Indtil nu er brugere af kryptokurver forpligtet til at bruge forskellige tegnebøger til forskellige aktiver, hvilket kan være besværligt at administrere. Oven i det kan det i mange tilfælde være ret opadgående at skulle bytte et aktiv til et andet; sig for eksempel, Bob og Alice har en transaktion, der skal gennemføres mellem dem, og Bob anmoder om et specifikt aktiv, som Alice ikke i øjeblikket ejer, ville hun skulle bruge en børs til at konvertere det aktiv, hun har, til det relative aktiv for Bob.

Det almindelige problem med ovenstående eksempel er behovet for at håndtere valutagebyrer, blockchain-transaktionsgebyrer, blockchain-bekræftelsestid, KYC-forsinkelser (hvor det er nødvendigt, forudsat at Alice ikke i øjeblikket har en konto med udveksling af renter), valutakurser og endelig den tid det tager for hele processen. Dette kan gøre brugen af ​​kryptokurrency temmelig ikke tiltalende. Imidlertid er forhindringen i styring og overførsel af digitale aktiver blandt jævnaldrende stærkt reduceret med lignende Evercoin.

Hvad er Evercoin?

hvad er evercoin

Nogensinde spekuleret på, hvordan Coinbase blev go-to-app for amerikanske beboere, når det kommer til at bruge kryptovaluta. Faktum er, det gjorde det let for de fleste cryptocurrency-brugere at administrere, handle eller overføre deres digitale aktiver i bare et par enkle trin, men det understøtter kun et par aktiver og har de private nøgler til brugerens midler og derved tager kontrollen væk fra brugeren.

Bortset fra Coinbase er der en række andre kryptovaluta-tegnebøger derude, men bare nogle få med de funktioner, der findes på Evercoin-platform. Så hvad er Evercoin, kan man spørge, især når bagmænd som Gumi Cryptos Capital, Roger Ver, Ross Mason, Marc Fleury, John Pigott, Eman Pulis, for nylig samlede $ 1 million til støtte for udviklingen af ​​platformen? I denne Evercoin-gennemgang håber vi at undersøge, hvad der gør platformen til en interesse for store navne i kryptovalutaindustrien.

Evercoin er et produkt af Silicon Valley, en, der kan betragtes som en tegnebogshybrid, der tilbyder tjenesterne til både en kryptokurrencyudveksling og en ikke-administrativ pung. Det blev grundlagt i 2017 af Talip Ozturk sammen med 5 andre holdkammerater. Talip siges at have udnyttet sin erfaring med oprettelsen af ​​Hazelcast – en open source in-memory distribueret database populær blandt mange finansielle institutioner – til at udvikle Evercoin-appen, efter at have set, hvor forstyrrende potentialet i open source-teknologier kan være, når det kombineres med distribuerede teknologier.

Evercoin-platformen tillader tilsyneladende brugere at have kontrol over deres digitale aktiver, når de er på farten. I øjeblikket kan den tilgås enten via en Android- eller iOS-app. Platformen søger at konkurrere med de bedste kryptovalutaudvekslinger såvel som depotplatforme for at give den største oplevelse for on-the-go kryptovaluta-brugeren.

Evercoin-appen

Evercoin-appen har et slankt grønt design med et marked, tegnebog, real-time krypto-til-krypto-udveksling og en aktivitetslog, der giver brugeren mulighed for problemfrit at navigere gennem deres brugshistorik. Appen har også et in-app support system, der gør det nemt for en bruger at kommunikere med teknisk support på platformen, hvis de skulle støde på problemer under administration af deres aktiver..

Installer Evercoin på iOS

Installer Evercoin på iOS

På tidspunktet for skrivningen af ​​denne Evercoin-gennemgang understøtter appen i øjeblikket ca. 19 kryptovalutaer, herunder:


 • USD-mønt (USDC)
 • Bitcoin (BTC)
 • Ethereum (ETH)
 • Litecoin (LTC)
 • Ripple (XRP)
 • EOS (EOS)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Bitcoin SV (BSV)
 • Dash (DASH)
 • Ethereum Classic (ETC)
 • Monero (XMR)
 • Zcash (ZEC)
 • Bitcoin Gold (BTG)
 • Dogecoin (DOGE)
 • Afkrævet (DCR)
 • Qtum (QTUM)
 • BitTorrent (BTT)
 • Digibyte (DGB)
 • TRON (TRX)

Platformen har også lovet at tilføje support til flere ERC-20-tokens.

Evercoin Review: Fordelene

Den allerførste ting, der skiller sig ud er, at appen er en ikke-administrativ tegnebog, der giver brugerne mulighed for at have kontrol over deres midler, når de styrer den private nøgle.

Platformen eliminerer registreringshinderen, der ofte begrænser de fleste brugere, der ikke ønsker at dele deres private data med udvekslinger. Med andre ord kan brugerne bruge platformens service på farten, da den var designet til at give et bestemt niveau af anonymitet. Der er dog kontogrænser, der kun kan låses op, når KYC-niveauer er ryddet.

I modsætning til de fleste cryptocurrency-udvekslinger eller tegnebogstjenester, der beder om registrering og verifikation af identitet, inden de bruger tjenesterne på platformen, giver Evercoin-appen brugerne mulighed for at bruge tjenesten ved download uden at skulle gå igennem smerten ved at vente på deres registrering eller KYC verificeringsprocessen skal afsluttes.

En anden vigtig funktion er en grænseordre, en mulighed, der giver brugerne mulighed for at indstille, hvilken pris et aktiv skal handles til, hvis den aktuelle markedspris er ugunstig, som at købe lavt og sælge højt, en cool måde at tjene på et flygtigt sejl. Denne funktion er en sjælden vare på de fleste mobile tegnebøger og adskiller bestemt denne hybrid tegnebog.

Handlende kan drage fordel af prisalarmfunktionen for at gøre det muligt for dem at holde styr på prisændringer i stedet for at stirre hele dagen på diagrammet. In-App live support, der giver brugerne mulighed for at kommunikere deres problemer i realtid og ikke nødvendigvis skulle forlade appen.

Evercoin anmeldelse: Ulemperne

Gebyrstrukturen er ikke præciseret, da valutakurserne ofte er prissat i kurserne, mens de udveksler aktiver, og en misforståelse fra nybegyndere til kryptovaluta-verdenen kan være en enorm afbrydelse. Hvem vil trods alt betale højere gebyrer? Ingen!

Den anden frakobling kan være det faktum, at der er begrænsede gateways til at konvertere mellem fiat og kryptokurrency. At købe kryptovalutaer ved hjælp af fiat (USD) er i øjeblikket kun tilgængelig for 10 amerikanske stater ved at forbinde brugerens bankindskud. Selvom platformen lover at rulle flere banker ud i fremtiden, kan dette dog i mellemtiden sende brugere til andre platforme for at købe deres aktiver og derefter vende tilbage og gemme i Evercoin-appen – lidt for meget besvær.

Er Evercoin sikkert?

Som en del af de store udfordringer i kryptovalutaindustrien – på trods af løftet om decentralisering og den uendelige mulighed for at gennemføre problemfrit ved større hastighed og lavere gebyrer end de nuværende finansielle systemer; sikkerhed og kontrol af digitale aktiver på en centraliseret kryptokursudveksling har altid været en bekymring for nuværende brugere og også en enorm afskrækkende effekt for nye brugere.

Før rave af mobile wallet-apps eller hårde tegnebøger måtte de fleste cryptocurrency-ejere stole på kryptobørs for at holde deres midler, og dette kom med mange problemer, da det udsætter brugeren for risici såsom tab af midler gennem hacking eller måske på grund af til illikviditet. Derfor bør enhver formue eller udvekslingstjeneste for kryptokurrency overholde en bestemt standard for at blive betragtet som sikker til brug.

Så er Evercoin sikkert til brug? Efter at have gennemgået denne Evercoin-gennemgang er den bedste måde at bestemme dette helt sikkert på at overveje, hvad platformen foreslår og derefter matche dem med realtidsbrugeroplevelser, som kan være den perfekte måling til at understrege platformens styrker eller svagheder..

IOS-versionen af ​​appen har modtaget mange anerkendelser med en vurdering på 4,7 ud af 5 fra 2,6k-ratings i Apple App Store. På Android-platformen kunne en gennemsnitlig vurdering på 4,0 ud af 5 fra 132 anmeldelser, med kun et par klager over fejl, som Support adresseret kunne løses ved at opdatere appen, og andre klagede også over at miste penge på grund af høje gebyrer, måske på grund af manglende klarhed om, hvordan gebyrstrukturen fungerer på platformen.

Samlet dom

Brugergrænseflade: Venlig og nem at bruge.

Sikkerhed af midler: Brugere ejer og har kontrol over den private nøgle.

Likviditet: Øjeblikkelig udfyldning af ordren, undtagen funktionen Begræns ordre, bruges.

Support: Live og aktiv support.

KYC Krav: Ja, for højere transaktioner.

Transaktionsgrænser:

 • For niveau 1 skal du bytte $ 0 / dagligt
 • For niveau 2, udveksle $ 100.000 / dagligt; Bank køber $ 1.000 / ugentligt; Bankudbetalinger $ 1.000 / dagligt [ID-verifikation påkrævet].

Evercoin-gebyrer: Gebyr er inkorporeret i valutakursen og spænder fra 0,5-0,8% af transaktionen.

Læs mere: Sådan køber du krypto ved hjælp af USD

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map