Freewallet anmeldelse: Bedste mobile iOS og Android Crypto Wallet?

I denne Freewallet-gennemgang vil vi evaluere de berygtede crypto-tegnebøger baseret på kriterier såsom; funktioner, gebyrer, sikkerhed, køreplan og meget mere …

Med det sagt, lad os hoppe lige ind i det!

Hvad er Freewallet?

Freewallet er en internet-, iOS- og Android-understøttet digitalvalutapungebog, der er bygget til at gemme og administrere flere understøttede kryptokurver og også med en indbygget udveksling, der er udviklet af Freewallet, en Tallinn, Estland-baseret udvikler og kan fås online på freewallet. org.

Freewallet er blandt de få i familien af ​​tegnebøger, der startede de mobil-første kryptokurrency tegnebøger, med både indbygget krypto-udveksling og kølerum.

Freewallet er til kryptobrugere og handlende. Den blev først udgivet i januar 2016 i Tallinn, Estland. Freewallet-teamet oprettede først en tegnebog, de kaldte “FantomCoin Wallet”, som de brugte til at teste deres tekniske dygtighed, tilpasningsevne og standarder og også hjælpe med at mindske risikoen for de tidlige fugle.

Efter testen fortsatte Freewallet-teamet med at oprette et par tegnebøger til populære kryptokurver og lancerede derefter enkelt tegnebøger til mønter som Bitcoin, Monero, Litecoin, Dogecoin, Ethereum osv. De lancerede også Freewallet multikurrency tegnebog, Freewallet Lite og Freewallet Tokens tegnebog til Ethereum blockchain-baserede tokens.

Historie om udvikling af freewallet:

Fra begyndelsen af ​​2016 blev Ethereum-tegnebogen fra Freewallet rangeret som nummer et på Google Play. Så i juli 2016 godkendte Apple, at det var Bitcoin-, Monero- og Ethereum-tegnebøgerne og offentliggjorde dem på iOS App Store. Freewallet har gennemgået et par opgraderinger og har registreret mange milepæle og udviklingssucceser.

Freewallet var det første tegnebogsteam, der designede en bestemt Bitcoin Cash (BCH) tegnebog til Android og iOS og en bestemt Bitcoin Gold (BTG) tegnebog til Android-brugere. I år 2017 lancerede Freewallet-teamet webversionen af ​​Freewallets multikurrency-pung-app, og inden 2018 blev Freewallets tegnebøger generelt rangeret som tredje i kategorien “mest populære online tegnebøger” til Android.

Også i 2018 lancerede Freewallet-teamet den første nogensinde specifikke TRON (TRX) tegnebog til Android umiddelbart efter, at TRONs uafhængige blockchain-økosystemmigration blev frigivet. Samme 2018 registrerede Freewallet et officielt white label-projekt kaldet “Multiwallet”.

På et tidspunkt havde Freewallet en rekord på 23.583 Freewallet APK-downloads på månedlig basis.

Hvad er inkluderet i Freewallet?

En Freewallet-gennemgang skal kunne starte med, hvad der er inkluderet;

De største ekstraudstyr, der er inkluderet i samlingen af ​​Freewallet-tegnebøger, er tilstedeværelsen af ​​den indbyggede udveksling, effektiv køleopbevaring, en personlig side til indskud, og det er let at gøre funktionen fortrolig uden at skulle gøre brugerne bekymrede over forskellige specifikke tekniske funktioner og komplekse indstillinger.

Freewallet-familien har et bredt sortiment, der starter fra sin kryptotegnebog med flere valutaer til dens tegnebøger til en enkelt valuta til Ethereum, Monero, Litecoin, Dogecoin, Bitcoin, Bitcoin Cash ABC, TRON, Bitcoin Gold og også Tether.

Rækken af ​​tegnebøger, der hostes af Freewallet, inkluderer sin web-portefølje med flere valutaer, det er iOS og Android Freewallet APK med flere valutaer, 22 tegnebøger med en valuta til Android og 8 tegnebøger til en valuta.

Freewallets portefølje med flere valutaer understøtter over 30 digitale valutaer, som kan lagres, overføres og udveksles. Det har Freewallet tegnebøger med en enkelt valuta og endnu mere, hvilket inkluderer dets højdepunkter af valutaer, der er på det hurtige spor med hensyn til vækst i hvert bestemt øjeblik, det viser også brugerens aktive tegnebøger i ‘Foretrukne’.

Freewallet har også sin Token-tegnebog, specielt lavet til tokens bygget under Ethereum blockchain-økosystemet. Det modtager, gemmer og overfører Ethereum-baserede tokens. Denne Token-tegnebog understøtter over 350 ERC20-tokens, og selvfølgelig også Ethereum. Den er i øjeblikket kun tilgængelig for Android-brugere.

Der er også Freewallet Lite, bygget af Freewallet-teamet. Denne tegnebog kom tydeligvis efter de forskellige negative anmeldelser om, at Freewallet var en forvaringspung, der huser brugernes private nøgler. Denne tegnebog sikrer, at der oprettes en ny adresse automatisk for hver transaktion, dens samlede saldo og transaktionsaktivitet er alle vanskelige at spore. Det er en hierarkisk deterministisk tegnebog, der ikke kræver nogen registrering, har total anonymitet, klientstyret privat nøgleopbevaring og 100% privatliv. Denne udvikling er en kæmpe præstation foretaget af Freewallet-teamet. Freewallet Lite understøtter i øjeblikket Bitcoin-, Ethereum- og ERC20-tokens og er tilgængelig for både Android- og iOS-mobilbrugere.

Freewallet-partnere:

Som en del af sin udvikling og opgraderinger og selvfølgelig for at muliggøre understøttelse af yderligere populære mønter med tiden har Freewallet gået i forskellige partnerskaber med forskellige førende mønter, krypto / digitale projekter og finansielle firmaer som Bankex, MinerGate, Digibyte, KIN, NUT , EOSDT og Decent Wallet, for blot at nævne nogle få.

freewallet-gennemgangspartnere

Freewallet anmeldelse: Funktioner

Freewallet som familie har et par identificerbare træk blandt dem, som skiller dem ud sammenlignet med andre tegnebøger, de inkluderer;

Mulighed for at købe understøttede mønter ved hjælp af et kreditkort.

freewallet anmeldelse kreditkort køb

  • Forudbetalt telefon kan fyldes op ved hjælp af bitcoin direkte fra Freewallet
  • Tilstedeværelse af fire forskellige gebyrmuligheder under overførsel af Bitcoin og andre mønter
  • Tilgængelighed af 13 forskellige sprogfunktioner, inklusive engelsk, tysk, fransk, spansk, russisk, italiensk og forenklet kinesisk
  • Gebyrfri øjeblikkelige transaktioner mellem Freewallet-brugere

Freewallet anmeldelse: Gebyrer

Det er svært at finde mange gebyroplysninger på Freewallet. Tilsyneladende er alt gratis at bruge. Ingen tilmeldingsgebyrer, abonnement eller meget spredning på valutakurser.

Gebyrer for freewallet er så meget som betydelige. Den leveres med et standardgebyr for hver gebyrindstilling, afhængigt af hvor presserende overførslen er, der ændres, når det beløb, der skal overføres, tilregnes. Det har mulighederne for lave, normale, hurtige og presserende gebyrer.

Gebyret, der opkræves i hvert gebyr, afhænger udelukkende af transaktionsmængden og den aktuelle netværksbelastning. Standardindstillingen for gebyr forbliver faktisk på “Normal”.

Funktionen med at skulle vælge mellem forskellige gebyrindstillingsområder giver dig bekvemmelighed til selv at regulere hastigheden på din digitale valutatransaktion.

Er Freewallet sikkert?

Man ville svare ja. Freewallet har aldrig haft nogen negativ sikkerhedsrekord. Holdet sikrer brugernes midler og har sat forskellige sikkerhedsfunktioner på plads for at muliggøre det, som inkluderer;

  • Tilstedeværelse af PIN-kode og Touch ID.
  • Aktiv 2faktorautentificering.
  • Multisignatur af transaktioner inden bekræftelser.
  • Køleopbevaring til midler.
  • Mulighed for regelmæssigt at gennemse alle indloggede sessioner og afslutte ukendte.
  • Tilstedeværelsen af ​​transaktionsgrænser for udbetalinger, der kan tilpasses af brugeren.

Er Freewallet den bedste kryptotegnebog?

Freewallet rangeres måske ikke som den allerbedste kryptotegnebog, men i forhold til dens funktioner, historie og anmeldelser skiller det sig ud som en fremragende kryptotegnebog for kryptobrugere og handlende. Freewallet er også let at installere, opsætte og bruge med meget lette og brugervenlige grænseflader (som du kan se nedenfor).

freewallet anmeldelse dashboard

Alternativer til freewallet:

En Freewallet-gennemgang vil være ufuldstændig uden at give nogle få alternativer til Freewallet baseret på deres funktioner, sikkerhedsbase og leverede tjenester. De inkluderer ESR-tegnebog, Electrum, Blockchain-tegnebog, Coinomi, Jaxx, Cryptonator, UnifyPay, GuardaWallet og Monerujo.

Du kan altid kontakte Freewallets support for at få flere oplysninger om teamet og dets produkter, herunder udviklingsopdateringer, eller kontrollere, at det er det hjemmeside for mere information.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner