Gatehub Review: Stadig en sikker webpung, der skal bruges i 2021?

I denne Gatehub-gennemgang analyserer vi platformen i henhold til følgende kriterier, så du kan træffe en informeret beslutning om, hvorvidt Gatehub er sikkert at bruge til din kryptoaktivitet. Vi vil evaluere Gatehub ved hjælp af følgende kriterier; brugervenlighed, gebyrer, partnerskaber, sikkerhed (det berygtede Gatehub-hack), og vi vil endda se på Gatehub-alternativer, hvis du vælger ikke at bruge dem.

Klar til at komme i gang?

Hvad er Gatehub?

gatehub anmeldelse

Gatehub er en online web-tegnebogplatform, der understøtter et par populære kryptokurver og også fiats som USD. Som de fleste af de aktuelt udviklede kryptoporteplatforme kommer Gatehub også med sin egen indbyggede kryptobørs. Dette betyder simpelthen, at Gatehub-platformen giver dig mulighed for at gemme og handle crypto og fiat.

Gatehub-tegnebogplatformen er online og kan kun fås via internettet ved hjælp af enten en desktopenhed (Windows, Linux eller Mac) eller en mobilenhed (Android eller iOS).

I 2014, da Gatehub først blev oprettet, blev den udelukkende udviklet til Ripple (XRP) -kryptovaluta. Men med tiden og yderligere fremskridt i udviklingen understøtter det nu andre mønter.

Gatehub blev udviklet af Gatehub Ltd, et britisk-baseret multinationalt fintech-firma, der specialiserede sig i udvikling af finansielle tjenester og produkter, som inkluderer blockchain-baseret globalt afviklingssystem, interledgerbaseret betalingsordning, digital tegnebog, stik og gateway-service.

Med Gatehub kan du modtage, sende og gemme kryptokurver. Det bliver meget lettere, hvis overførslen er mellem to Gatehub-brugere, da alt hvad afsenderen skal gøre er at indtaste modtagerens Gatehub-brugernavn for at foretage en problemfri og ligetil overførsel. Denne funktion i Gatehub kunne ses som manglende i andre kryptoporteplatforme, hvis der skal foretages en sammenligning.

Gatehub blev bygget til crypto-adoptere – crypto-brugere og -handlere, så de let kan gemme og overføre ripple (XRP) og andre kryptokurver blandt andre Gatehub-brugere og også til andre crypto-tegnebøger eller børser.

Hvordan fungerer Gatehub Wallet?

Som nævnt før i denne Gatehub-gennemgang blev Gatehub oprindeligt udviklet til kun at rumme Ripple (XRP). Men i øjeblikket understøtter Gatehub i alt 8 forskellige kryptokurver (inklusive Ripple). Resten af ​​disse mønter er Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Augur (REP), Xaurum (XAUR), Dash (DASH), Ethereum (ETH) og Ethereum Classic (ETC).

Gatehub understøtter også fiat. Den leveres med et indbygget betalingsgateway-system, der muliggør deponering af fiat. Dette betyder simpelthen, at du nemt kan finansiere din Gatehub-konto ved hjælp af en bankkonto ved at foretage en bankoverførsel enten via SEPA eller SWIFT.

Dette indbyggede gateway-system understøtter i øjeblikket USD, JPY, EUR og CNY. Men du bliver nødt til at gennemgå en KYC-verificeringsprocedure, før du kan bruge fiat-funktionen og indbetale via din bankkonto.

gatehub anmeldelse

Denne verificeringsprocedure vil kræve nogle detaljerede oplysninger om dig som enkeltperson eller virksomhed, hvis du tilmelder dig og verificerer som en virksomhedsinstans. Derefter uploades de krævede dokumenter, der inkluderer kopier af ethvert accepteret identifikationsdokument og dit personlige eller virksomheds bevis for adresse ved hjælp af enten et kontoudtog eller et hvilket som helst godkendt elregningsdokument til rådighed.

En særlig fejl ved denne verifikationsprocedure er, at det kan tage et par dage, før din konto er verificeret, så det er snarere ikke en særlig god tilgang, hvis din plan er at købe en bestemt mønt straks efter at have fået en Gatehub-konto, vil du have til at finansiere din konto ved hjælp af kryptokurrency, indtil din konto bliver bekræftet.

I modsætning til de fleste tegnebøger, der accepterer forskellige former for bankoverførsler, er Gatehub kun begrænset til SEPA og SWIFT, og det accepterer ikke engang indbetalinger via debet- og kreditkort.

Bortset fra disse mangler skiller Gatehub sig ud som en klassisk kryptotegnebog gennem sin fiat-indskudssupport. Også med sin brugervenlige tegnebogsgrænseflade og hjemmesiden er det generelt meget let at bruge kombineret med dets nuværende understøttelse af andre populære mønter bortset fra Ripple, bliver Gatehub den perfekte tegnebogplatform for begyndere af cryptocurrency og andre brugere, der ikke er bruges til tegnebogsteknologier.

Bortset fra krypto- og fiat-tegnebogen leveres Gatehub-platformen også med en børs, hvor brugerne internt kan handle deres mønter for andre mønter til et gennemsnitligt handelsgebyr uden besvær og uden at skulle overføre sådanne mønter til en børs.

Gatehub-gebyrer

Gatehub-gebyrer består af dets handelsgebyrer, indbetalingsgebyrer og udbetalingsgebyrer.

Handelsgebyrerne er markeret med 0,30% fladt, hvilket betyder, at både producenterne og takerne i hver handelstransaktion betaler 0,30% af den samlede handel, der foretages som et gebyr til Gatehub.

Depositumgebyrer er ikke faste, men varierer. Det hele afhænger af den metode, som brugeren bruger til at indbetale penge på Gatehub-kontoen.

Tilbagetrækningsgebyrerne er fastsat til 0,005BTC for BTC-udbetalinger.

Oprettelse af Gatehub-konto er dog gratis, indskud ved hjælp af SEPA er også gratis. Men der er et krusningsgebyr på 0,2% på XRP-transaktioner, og der kræves et minimum på 20 krusninger, der skal holdes som basisbalance for ripple-tegnebogen for at holde den aktiv, ligesom andre XRP-tegnebøger.

Gatehub-partnerskaber

Gatehub som en XRP ledger gateway er gået ind i en partnerskabsaftale med Coil i oktober 2019.

Dette gør Coil ansvarlig for leveringen af ​​en ny Interledger-baseret indbetalingsmetode til Gatehub og coil-brugere, som igen vil gøre det muligt for indholdsskabere at tjene penge på deres websteder og blive betalt i realtid. Så i dette tilfælde leverer Coil den nye interledger-baserede betalingsordning, og Gatehub foretager XRP-betalinger til indholdsskaberne på Coil. Dette er en stor udvikling for både Coil, Gatehub og blockchain-økosystemet generelt.

Er Gatehub sikkert? 

En meget vigtig del af denne Gatehub-gennemgang er platformens sikkerhed.

Ifølge Mozilla Observatory scorer Gatehub B i sikkerhed. Denne sikkerhedsscore er mere end gennemsnittet sammenlignet med andre tegnebøger og handelsplatforme.

Gatehub har flere sikkerhedsfunktioner, der er på plads for at beskytte konti, der inkluderer 2FA-koder, e-mail-bekræftelse af nye IP-adresser og nye enheder, autorisation og uautorisering af enheder og også tilvejebringelse af en adgangslog, som hjælper brugere med at holde styr på, når og hvor deres konti blev åbnet for let at identificere mistænkelig adgang.

Gatehub Hack

En Gatehub-gennemgang i 2019 vil ikke være komplet uden at tage denne store, men negative begivenhed til efterretning, der ramte Gatehub-pungplatformen. Engang i 2017 havde Gatehub nogle sikkerhedsproblemer med deres systemer, og der var et angiveligt rapporteret hack på dets centraliserede servere.

Det blev rapporteret, at denne begivenhed ramte omkring 80 til 90 Gatehub-brugere, og at omkring 23,2 millioner XRP-mønter til en værdi af omkring 9,5 millioner dollars blev stjålet.

Gatehub afgav dog en erklæring om, at han anerkendte hacket, men med et afslag på at tilbagebetale stjålne midler, hvori det hedder, at der manglede midler var fra personlige konti, og det samme var en personlig kontohacking..

Jeg tror, ​​at denne begivenhed altid vil minde os om, at ingen tegnebog er 100% sikker, især online web- og applikationsbøger.

Gatehub Alternativer:

Her er et andet vigtigt punkt i denne Gatehub-gennemgang.

Inden for tegnebøger er ShapeShift, Wipplex, Atomic, Exarpy og Guarda gode alternativer til XRP og andre mønter, der understøttes af Gatehub.

Inden for udveksling af XRP og andre Gatehub-understøttede mønter inklusive fiat, Coinbase, Binance, Poloniex og Bitstamp er øverst som alternative børser.

Konklusion om Gatehub-anmeldelse:

Gatehub er en XRP-betalingsgateway, der muliggør modtagelse, opbevaring, overførsel og endda handel med XRP, fiat og andre understøttede kryptokurver. Det er en klassisk tegnebog-udvekslingsplatform og anbefales meget til begyndere på grund af dens brugervenlige funktion.

For at komme i gang er alt hvad du behøver at gøre, at besøge det officielle websted for Github, tilmelde dig med en personlig e-mail og meget stærk adgangskode og derefter bekræfte e-mail. Husk at markere de krævede felter og gemme din hemmelige personlige gendannelsesnøgle sikkert.

Du kan få flere oplysninger om Gatehub ved at besøge hjemmeside.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner