MinerGate Review 2021: [Sikkerhed, prisfastsættelse, funktioner, vejledning]

Minedrift af Bitcoin og andre digitale valutaer kan være udfordrende, uforudsigelige, og det overlades normalt til nørderne, der ved, hvad de laver. For at gøre minedrift lettere for almindelige folk tilbyder nogle få specialiserede organisationer mineværktøjer, der gør det muligt for ikke-tekniske mennesker at udvinde kryptokurver uden teknisk konfiguration.

Et værktøj, som mange mennesker finder tidligt, er Minergate, og selvom det er populært, spørger de fleste sig selv, “er MinerGate sikkert,” eller er det en fidus? For at besvare dette spørgsmål skal vi først forstå, hvad MinerGate virkelig er.

I denne MinerGate-gennemgangsartikel vil vi diskutere de forskellige funktioner i MinerGate, dets primære funktioner og dele med dig vores generelle vurdering af MinerGate.

Forhåbentlig vil vores indsigt give vores læsere mulighed for at beslutte, om MinerGate passer til deres behov for minedrift og, vigtigere, sikkert.

minergat gennemgang

Hvad er MinerGate?

MinerGate tilbyder en komplet pakke med blockchain-minearbejdsprodukter og -tjenester til nybegyndere og minedrift i hjemmet. Produktet har en enkel, men alligevel kraftig brugergrænseflade, der gør det muligt for minearbejdere at optimere computerens ressourceforbrug og konfigurere, hvilke mønter der skal udvindes.

Det er så let at starte minedrift med MinerGate. Desuden er det sikkert at bruge, så længe du følger de anbefalede procedurer.

De tilbyder også en åben minedrift pool service. Et online-kollektiv, hvor minearbejdere kollektivt mineblokerer, øger deres chancer for korrekt hashing af den nye blok og få en blokbelønning, som deles mellem alle minearbejdere.

Denne service forbinder tusindvis af minearbejdere sammen, øger dens kollektive hashkraft og udvider sine chancer for at skrive den næste blok.

Interfacet og minedrift puljer er forudkonfigureret til en hurtig start. Dette er perfekt til ældre computere og folk, der er interesserede, men ikke forpligtet til minedrift.

Hvad er inkluderet i MinerGate?

MinerGate har et produkt og en service. Produktet er minedriftsprogrammet. Det mangler muligvis nogle af de avancerede funktioner i anden minesoftware, men kan let implementeres. Layouten er enkel, men konfigurerbar nok til at teste forskellige minestrategier for at blive rentable.

Minesoftwaren har også et hjælpecenter til at hjælpe nye brugere med at gøre sig bekendt med Minergate-softwaren og andre tekniske udtryk som hash-hastighed, vanskeligheder, blokbelønning og minedrift.

Minergate er muligvis ikke den mest fremhævede minesoftware derude, men den kan bruges på specialbyggede minerigge med en optimeret boligplacering.

MinerGate-funktioner

MinerGate har 2 funktioner at udforske. Den første er Smart Mining, som gennemgår dine systemindstillinger og automatisk udvinder den mest rentable mønt. Den beregning, der bruges af MinerGate, er ikke tilgængelig, så det er svært at se, hvad de tager i betragtning for deres forudsigelse.

For det andet er fanen minedrift, som giver mere frihed til at vælge, hvad du tror vil være mere rentabelt eller blot minedrift den mønt / det projekt, du kan lide. Dette afsnit er, hvor en ny minearbejder kan opleve, hvordan minedrift til fortjeneste kan være i større skala.

Vejledning i, hvordan du bruger, installerer og får mest muligt ud af MinerGate

MinerGate er enkel og nem at bruge. I de følgende afsnit viser vi dig, hvordan du kan konfigurere minesoftwaren. Bemærk, at instruktionerne er til et Windows 10-drevet system. Opsætning på en anden maskine som dem, der kører Window 7 eller OSX, skal være lidt anderledes, men følger den samme generelle procedure.

Trin 1: Den hurtige tilmeldingsproces. Du har kun brug for en verificerbar e-mail-adresse. Ingen verifikation eller besværlige KYC / AML-formularer. Alt du skal gøre er at registrere dig ved hjælp af en e-mail-konto, du bruger.

er minergatsikker

Trin 2: Bekræft din e-mail og aktiver 2FA.

Sørg for, at du har bekræftet din e-mail-adresse. Hvis du ikke bekræfter din e-mail, kan du ikke konfigurere 2FA. Hvis du ikke kan konfigurere 2FA, kan du ikke trække dig tilbage. Klik på “E-mail er ikke bekræftet.” Dette sender et link til din e-mail til bekræftelse.

Hvis du ikke kan finde e-mail-bekræftelseslinket, skal du sørge for at kontrollere din junk mail eller spam-mappe. Når det er bekræftet, kan du nu aktivere 2FA, hvilket igen er et krav for udbetalinger.

MinerGate Safe

Trin 3: Sluk for antivirus?

AVG fjernede installationsprogrammet, før det kørte, fordi det kan køres på en computer eller bærbar computer, hvor ejeren ikke har tilladt denne aktivitet (skurk IT-tekniker). Hvis du vil installere MinerGate, skal du slukke for dit antivirusprogram. Af en eller anden grund er minesoftware som Minergate ofte mærket som farlig software.

Men så længe du får installationsprogrammet fra det officielle websted, har du ingen grund til bekymring. Fortsæt bare med installationen.

Trin 4: Download af softwaren. Når du har startet download-sekvensen, skal webstedet automatisk registrere dit operativsystem og straks begynde at downloade.

Trin 5: MinerGate-installation.

Når download er afsluttet, skal du gå til det bibliotek, hvor installationsfilen er placeret, og klikke på installationsfilen for at starte installationen. Følg instruktionerne indtil slutningen af ​​installationsprocessen.

Husk bare at klikke på det felt, der beder om et skrivebordsikon, da det som standard ikke er markeret. For at køre MinerGate skal du dobbeltklikke på ikonet på skrivebordet.

Trin 6: Antivirusundtagelse for MinerGate.

Kontakt din Antivirusproducent for trinvis proces til at gøre Minergate-undtagelse fra at blive identificeret som malware. Udbredelsen af ​​malware, der bruger computerressourcer til at udvinde kryptovalutaer, kan være årsagen til, at minesoftware generelt betragtes som malware.

Trin 7: Brug benchmark-funktionen.

Dette værktøj giver MinerGate mulighed for at analysere din hardware. Det fortæller dig, hvad dit system kan opnå i forskellige indstillinger. Benchmarking er et vigtigt værktøj til at teste effektiviteten af ​​din minedrift. Dette giver dig mulighed for at finde ud af, hvilket af dit udstyr der giver dig højere afkast, og hvilke der ikke vil.

Trin 8: At starte minedrift.

Du har 2 valg. Enten skal du klikke på “Smart Mining” for at få mest overskud som bestemt af programmet, eller vælge en kryptokurrency manuelt for at starte minedrift.

Brugere, der ikke er fortrolige med kryptokurver, anbefales at starte minedrift ved hjælp af “Start Mining” for at automatisere beslutningsprocessen med at vælge, hvilken krypto der giver dig mest fortjeneste. Mere avancerede brugere eller brugere, der specifikt ønsker, hvilken krypto, der skal mines, skal manuelt konfigurere, hvad de skal mine.

Trin 9: Mobilapp til fjernovervågning.

Appen tjener til at spore / overvåge dine medarbejderes / maskiners ydeevne. Det giver dig besked, hvis en eller flere af dine maskiner ikke har forbindelse til netværket (dette kan være et netværksproblem eller strømafbrydelse). Appen nedbryder ydeevnen og forventet indtjening.

Kryptovalutaer og gebyrer

Du kan udvinde følgende mønter med MinerGate:

  • Ethereum
  • Bitcoin guld
  • Zcash
  • Ethereum Classic
  • Bytecoin
  • Litecoin
  • Monero
  • Monero Classic

MinerGate-alternativer

MinerGate er en fremragende virksomhed i sig selv og tilbyder et simpelt og brugervenligt mineprodukt. Desværre er de ikke de mest effektive til at bruge systemressourcer.

Hvis du ser på at tjene for at maksimere overskuddet i minedrift, bliver du nødt til at se andre steder. Du kan bruge Claymore, hvilket er meget mere kompliceret at bruge og besejrer hele pointen med at bruge MinerGate til mindre operationer som hjemmebrugere.

Et andet muligt alternativ er Nicehash, som muligvis har mere avancerede minedriftfunktioner end MinerGate. Desværre garanterer ikke en mere sikker platform at have mere avancerede minedriftfunktioner.

Faktisk for ikke så længe siden var Nicehash genstand for hele kryptorummet, hvor hackere var i stand til at stjæle 64 millioner dollars værd af kryptokurver fra deres mineplatform..

MinerGate Review: Konklusion

Det er vigtigt at være opmærksom på, at minearbejdere kapitulerer, når priserne falder. Hele minesektoren oplever en afmatning, og hashprocenten falder sammen med vanskeligheder.

Det omvendte sker også, når mønter koster mere; flere minearbejdere vil mine, hvilket øger hashhastigheden og vanskelighederne, og minearbejdere får mindre af belønningen, når den deles ud.

Risikoen for at miste penge i en cryptocurrency-minedrift er reel. Denne risiko er dog ikke direkte forbundet med design eller sikkerhedsfunktioner i MinerGate. Alt i alt fungerede alt efter hensigten, og for det meste er MinerGate sikkert.

At tabe penge koger ned til flere faktorer. Først er el-hensynet. Elomkostningerne er muligvis ikke umagen værd afhængigt af din computer / bærbare computer og driften.

Elektricitetsomkostninger kan ignoreres af hobbyister eller nybegyndere, der har brug for at lære handel; udgiften retfærdiggør midlerne i disse tilfælde.

Minedrift forkorter også levetiden for enhver enhed, der udvinder meget. I de fleste tilfælde, når en enhed går i stykker på grund af overdreven minedrift, ville apparatets levetid ikke have dækket udstyrets omkostninger.

Forskellige aspekter bestemmer den produktive livscyklus for en minedrift: Enhedens alder, når der sidst blev anvendt en CPU-pasta, ventilatorerne optimeret i bios og fysisk renset for støv, den anvendte strømforsyning, harddisk, operativsystem, stuetemperatur, RAM, belysning (kan tilføje varme) og mere.

Kunne MinerGate lukke i morgen? Dette er bestemt en mulighed. Der skal udvises omhu med centraliserede tjenester. Som en helhed har kryptoindustrien været kendt for at forlade fidusfolk ved at lukke butik og undgå brugernes midler. Dette sker bevidst eller utilsigtet. Forhåbentlig har denne MinerGate gennemgangsguide været nyttig, hvis du har spørgsmål, så lad os det vide i kommentarerne nedenfor!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner