Nebeus-anmeldelse: Overbygning af krypto til kontanter på en nem og sikker måde

I den følgende Nebeus-gennemgang skal vi tage et upartisk kig på kryptolåneplatformen og se, hvordan den stabler op i forhold til nogle af de store drenge som crypto.com eller Celcius Network. Vi vil se nærmere på alle de vigtige poster, når vi vælger en kryptolåneplatform til at satse din Bitcoin eller Etherum-lignende; KYC, årlige udbytter, sikkerhed og meget mere … Så med det sagt, lad os springe lige ind i det!

Nebeus anmeldelse

Da verden har indledt et nyt årti, bliver digitale valutaer langsomt fremtidens penge. Når det er sagt, vokser populariteten af ​​kryptokurrency stadig hurtigere, end den nogensinde har gjort før. Flere tjenester giver dig mulighed for at betale via forskellige typer krypto, og stigningen i DeFi har introduceret hundredvis af nye investeringsmuligheder i kryptorummet.

Spol frem til i dag, og du kan endda udføre enkle opgaver som at reservere hoteller med Bitcoin.

Det næste trin efter oprettelse af dagligdags værktøj til krypto er at tilbyde traditionelle banktjenester som lån og opsparingskonti. Der er hundreder af millioner af ikke-bankede mennesker over hele denne verden, hvilket sandsynligvis forklarer (i det mindste delvist) eksplosionen af ​​DeFi i de senere år.

Platforme som Nebeus tillader deres brugere i over 100 lande at modtage faktiske kontante lån, der er bakket op af kryptokurrency. Mens en persons evne til at sikre et lån før var baseret på flere faktorer som deres kredit score, hårde aktiver osv … nu kan næsten alle få adgang til et lån, forudsat at de har nok af en bestemt kryptokurrency til at stille som sikkerhed.

Så lad os se nærmere på denne nye kryptolåneplatform for at se, hvad den tilbyder!

Så hvad er Nebeus?

Nebeus blev etableret i 2014 og er en fuldgyldig kryptovaluta-platform, der blev oprettet for kryptokurrencybrugere og er vokset lige siden.

Virksomheden er kendt for at tilbyde en bred vifte af tjenester relateret til kryptokurrency som f.eks. Hvælvinglager, kryptoporte, opsparingskonti, kryptobaserede lån og muligheden for at handle kryptokurrency bekvemt og hurtigt.

Hvilke tjenester tilbyder Nebeus?

I en nøddeskal leverer Nebeus tre hovedtyper af tjenester:

Peer-to-peer Bitcoin-lån

Nebeus Review - Bitcoin-lån

Nebeus giver peer-to-peer Bitcoin lån uden at skulle gennemgå nogen godkendelsesproces.

Hvis du ikke ønsker at holde din kryptokurrency i en standard tegnebog, kan Nebeus hjælpe dig med at konvertere den til kontanter. Virksomheden bruger din kryptokurrency som sikkerhed og giver dig det efterfølgende kontante beløb, der er deponeret på din bankkonto. Det bedste aspekt er, at du ikke engang har brug for en kreditkontrol – du får simpelthen fiat-pengene.

Nebeus lånetyper

Alle lån sker på peer-to-peer-basis. Dette betyder, at en anden part tilbød de kontanter, du modtager, uden at banken spiller mellemmand. Selvfølgelig er den eneste ulempe her, at processen kan tage noget tid og ikke er øjeblikkelig.

I lighed med ethvert lån kan det vise sig at være ugunstigt at undlade at betale din gæld. Du kan ende med at miste al din kryptokurrency, hvis du ikke er i stand til at foretage rettidig betaling.

Derudover får du kun halvdelen af ​​kontantværdien af ​​din Bitcoin; for at få et kontant lån på $ 3.000 skal du foretage en Bitcoin-indbetaling på $ 1.500.

Men hvis du kan foretage rettidige betalinger og følge vilkårene og betingelserne, er dette en god lånetjeneste til folk, der har brug for at aflade deres kryptovaluta.

Crypto tegnebog

Som navnet antyder, er kryptotegnebogen det rum, hvor du kan holde al din kryptokurrency i en sikker og sikker hvælving. Det giver dig også mulighed for at investere i overensstemmelse hermed.

Ved hjælp af dette kryptotegnebog, du kan overføre kryptokurrency blandt andre Nebeus-brugere gratis.

Selvom du vil overføre krypto til eksterne konti, kan du gøre det med lave gebyrer; alle disse funktioner kan du gøre sikkert inden for dit hjem.

Derudover gemmes alle dine kryptokurver på kolde (offline) konti, hvorved den holdes uden for rækkevidde fra hackere. 

 

Opsparingskonto

Ifølge nyhedsrapporter er bankerne begyndt at indføre negative renter.

Dette betyder, at du i stedet for at modtage penge som renter for deponering af kontanter bliver nødt til at betale penge til banken for at gemme dine midler.

Kombineret med den højere inflation, der forventes i fremtiden på grund af COVID-19 økonomiske skader, kan den samlede værdi af dine besparelser muligvis falde yderligere.

For at bekæmpe dette særlige problem tilbyder Nebeus sin kryptokurrency-opsparingskonto. Denne opsparingskonto giver dig en årlig rente på 8,25% direkte på din konto (i EUR) hver måned. Midlerne kan sammensættes eller trækkes øjeblikkeligt.

Du finder to besparelsesplatforme, du kan vælge, baseret på det tidspunkt, du vil holde kontoen åben, og mængden af ​​krypto.

Sparekontoen giver dig mulighed for at tjene ekstra passiv indkomst, mens du holder kryptokurrency.

Crypto udveksling

Dette er Nebeus ‘mest primære funktion – køb og salg af kryptokurrency. Kryptovalutaen kan handles via Nebeus’s udvekslingsfunktion.

Som tidligere nævnt kan du konvertere dine penge til krypto eller ændre en type krypto til en anden. Nebeus giver dig også mulighed for at købe kryptovaluta via dit betalingskort eller bruge bankoverførsel, hvilket giver dig mange måder til investering i kryptokurrency.

Mens bankindskud kan foretages gratis, vil debet- / kreditkortindbetalinger kræve et mindre gebyr.

Desuden kan du også flytte dine kontanter direkte fra din Nebeus-konto til din bankkonto.

Hvordan tilmelder du dig hos Nebeus?

Tilmelding til Nebeus er ekstremt enkel og ligetil. Alt du skal gøre er at tilføje dit navn og din e-mail-adresse, nationalitet og adgangskode; det er det! Bekræftelsesprocessen er dog lidt vanskelig. Din konto skal verificeres via SMS – du skal udfylde en formular, vedhæfte en forsyningsregning, og din Nebeus-konto er klar!

Hvad er processen med at ansøge om et lån?

Det er meget let at ansøge om et lån. Alt du skal gøre er at følge nedenstående trin:

  • Gå til Nebeus-platformen; her skal du trykke på ‘Udsted et lån.’
  • Tryk på knappen ‘Opret låneanmodning’ og derefter på ‘Låneanmodning’.
  • Når du er færdig, skal du blot udfylde formularen.

Det ville hjælpe, hvis du huskede, at alle vilkår og betingelser også blev vist for potentielle långivere. Derfor skal du udfylde så mange oplysninger som muligt, så långivere lærer dig bedre at kende om dine økonomiske forhold. Samlet set øger dette kun dine chancer for at få et lån.

Konklusion af Nebeus Review

Nebeus er en af ​​de nyeste kryptoplatforme, der er enkle at forstå og bruge, hvilket gør det til et perfekt sted for både begyndere og professionelle. Webstedet har nogle gode funktioner som opsparingskonti osv. De fleste brugere har dog tendens til at bruge Nebeus til sikring af lån takket være den hurtige og enkle metode. Nebeus er bestemt et sted, der fungerer som en charme, en anbefalet platform, hvis du handler med kryptokurrency.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner