Toast Wallet Review – Sikkerheds-, funktioner og installationsvejledning

I verden af ​​kryptokurrency er der et par nøgleord, som du skal være meget opmærksom på …

“Tegnebøger” er et af disse udtryk (forudsat at du er interesseret i at gemme dine kryptoinvesteringer sikkert og sikkert).

Der er hundredvis af forskellige tegnebøger til hundreder af forskellige kryptokurver. Så hvordan skal du vide, hvilke er de bedste og mest pålidelige tegnebøger at bruge?

Nå, i dag vil vi gennemgå absolut alt om en open source digital tegnebog kaldet Toast Wallet.

I denne specielle Toast Wallet-gennemgang gennemgår vi tegnebogen på følgende kriterier, og i slutningen af ​​anmeldelsen giver vi vores score på tværs af alle evalueringskategorierne sammen med vores anbefaling om, hvorvidt du skal bruge den.

Vores gennemgangskriterier for Toast Wallet:

  1. Brugervenlighed: “Er Toast Wallet nem at bruge?”
  2. Sikkerhed: “Er Toast Wallet Secure?”
  3. Omkostning: “Har Toast Wallet nogen gebyrer?”
  4. Team: “Hvem er holdet bag Toast Wallet og er de pålidelige”?

(Åh og også … i slutningen vil vi give dig en trinvis vejledning i, hvordan du aktiverer Toast Wallet, så du kan sikre dig, at du har den nyeste og mest opdaterede version)

I et skyn og ønsker TLDR; version?

TLDR; Toast Wallet er efter vores mening en god (ikke god) mulighed, hvis du leder efter en gratis og bedste Ripple-tegnebog, der er på tværs af enheder, der har forskellige sikkerhedsforanstaltninger for at sikre sikker opbevaring af din XRP, så du kan sove let på nat at vide, at en hacker ikke engang kan komme tæt på at stjæle din krypto.

Når det er sagt, lad os komme ind i detaljerne i vores anmeldelse af Toast Wallet.

Brugervenlighed: “Er Toast Wallet let at bruge?”

For at opsummere med et ord; lidt.

Med hensyn til den faktiske funktionalitet kan det helt sikkert udrette det, du ønsker (som naturligvis sikkert gemmer din XRP).

Men er oplevelsen så god som en tegnebog som Trezor eller Ledger?

Ikke engang tæt på.


Det er ikke raketvidenskab at finde ud af, hvordan man opsætter en Toast Wallet (som du vil se i vejledningen i slutningen af ​​denne artikel). Men når det er sagt, er brugergrænsefladen ret overvældende.

Du kender ordsprog, “Du får hvad du betaler for”?

Nå, det ser ud til at være tilfældet med Toast Wallet også, i det mindste hvad angår brugergrænseflade.

Det ser ikke rigtig ud som om der blev lagt meget kræfter i brugergrænsefladen til brugeroplevelsen, hvilket er forståeligt i betragtning af at det er en gratis app.

Men lad os tale om, hvorvidt Toast Wallet er let at bruge, uanset om appen er grim eller ej.

Efter installation af Toast Wallet på min iPhone var det ret nemt at navigere.

I den nederste menu er der tre faner; hjem, send & indstillinger.

Ret intuitivt, så fulde punkter der.

Når det kommer til at oprette en ny konto, kan du også nemt tilføje flere Ripple-adresser med deres egne kaldenavne og adgangssætninger.

Så ganske vist bortset fra det grimme design, ser det faktisk ud til at være ret let at bruge.

Sikkerhed: “Er Toast Wallet Secure?”

Når jeg leger med Toast Wallet, virker det sikkert som enhver anden mobil krypto-tegnebog, jeg er stødt på.

For at være ærlig koger krypteringssikkerhed til, hvor ansvarlig du er som en kryptoinvestor.

Hvis du gemmer dine adgangssætninger, koder osv … intelligent, øger du dine chancer for at gemme din krypto sikkert.

Men hvis du f.eks. Mister din telefon, som du installerede Toast Wallet på, og også mister din adgangskode, så er du lort af lykke og kan kysse din Ripple farvel.

Når det er sagt, har Toast Wallet et par sikkerhedsfunktioner, der får mig til at føle mig mere komfortabel med at bruge den …

  • At få brugeren til at oprette en PIN-kode, gendannelsessætning og adgangskode for at beskytte din tegnebog (igen er disse kun nyttige, hvis du gemmer dem sikkert)
  • Ingen sikkerhedskopiering af brugerdata (rart at vide, at din tegnebogsinformation ikke er gemt på nogen centraliserede servere)
  • De giver dig en nem måde at oprette en sikkerhedskopi af dine tegnebogadresser på 
  • 20 XRP minimumsbalancekrav

Lad os uddybe det sidste punkt …

20 XRP-reserven er specifikt for at forhindre spammere i at åbne hundreder eller tusinder af unødvendige tegnebøger. 

Med hensyn til din sikkerhed synes jeg ikke det betyder meget, men det er rart at vide, at der er færre spammere, der flyder rundt om Ripple-økosystemet.

En anden ting, som jeg kan lide ved Toast Wallet, er, at dens open source, hvilket betyder, at alle i Ripple-samfundet kan bidrage til kodebasen for at hjælpe med at forbedre tegnebogen, få øje på fejl hurtigt, rette disse fejl og forbedre appen som helhed.

Endelig synes Toast Wallet at have et ret anstændigt samfund på Discord (https://discordapp.com/invite/VXrDsX7) og deres support virker ret aktiv i at reagere på deres brugere i Google Play og iOS App Store.

Omkostninger: “Har Toast Wallet nogen gebyrer?”

Ingen.

Fantastisk, 5 stjerner der. 

Men seriøst, Toast Wallet helt gratis at bruge. Selve Ripple-netværket har gebyrer for at interagere med det, men Toast Wallet ikke.

Team: “Hvem er holdet bag Toast Wallet?”

Toast tegnebog ser ud til at være grundlagt af et firma kaldet StarStone Software.

Efter en hurtig Google-søgning fandt jeg et websted, der ser sådan ud:

Starstone-software

Efter at have set på LinkedIn kunne jeg heller ikke finde noget på deres team.

Så som en person, der skal stole på denne tegnebog med min hårdt tjente XRP, ville jeg være tøvende med at gøre det uden at kende holdet.

I betragtning af at projektet er open source, idet man ved, hvem det egentlige stiftende team ikke er så meget bekymrende, men ikke desto mindre, ville det være mere betryggende, hvis de var offentlige om deres identiteter.

Hvad er vores endelige mening om Toast Wallet?

Nå for mig personligt vil jeg hellere vælge Trezor-tegnebogen.

Min generelle filosofi mod investering svarer til min filosofi over for mit helbred – det er ikke noget, du virkelig vil have billig ud af, eller det kan komme tilbage for at bide dig i røvet senere.

Når det er sagt, hvis du har et budget, virker det som en anstændig gratis tegnebog at bruge, med et godt samfund og anstændigt samfund / support til at starte.

Men hvis du er seriøs med at investere i kryptokurrency og diversificere din portefølje uden for kun Ripple, så vil jeg bare springe Toast Wallet over og gå direkte til Trezor.io og købe deres seneste tegnebog.

Det handler om at pakke det op til vores Toast Wallet-gennemgang. Forhåbentlig er du kommet bedre til at forstå alt om denne tegnebog efter at have læst denne.

Åh … og hvis du gerne vil fortsætte med Toast Wallet, her er en opsætnings- og installationsvejledning, som du kan følge!

Sådan opsættes & Installer Toast Wallet …

Trinene giver trinvise instruktioner til opsætning af Toast Wallet på din mobile enhed:

Trin 1: Download af toast-tegnebog

Download og installer Toast Wallet fra Google Play eller den Apple App Store. Efter installationen vil du blive præsenteret for licensaftalen og blive informeret om, at der er et minimumssaldokrav på 20 XRP (i øjeblikket ca. 6 USD) for at aktivere og begynde at bruge din konto. Denne mindste saldo kræves ikke af Toast Wallet-udviklerne, men af ​​selve Ripple Network som en måde at forhindre spamkonti på. Efter at have accepteret kan du enten oprette en ny tegnebogadresse eller tilføje en eksisterende XRP tegnebogadresse.

toast tegnebog gennemgang

toast tegnebog gennemgang

Trin 2: Sikkerhedskopier og sikr din konto

Dernæst skal du beskytte din tegnebog ved at indstille en PIN-kode. Derefter genererer softwaren en gendannelsesfrase, som du skal gemme sikkert (den vises i den stiplede boks vist nedenfor). Endelig skal du indstille din adgangssætning. Denne adgangssætning krypterer din tegnebog fuldstændigt, så sørg for at opbevare den et sikkert sted, så du aldrig mister den.

krypto tegnebøger

kryptovaluta tegnebog

guide til toast-tegnebog

Disse tre sikkerhedsforanstaltninger (PIN, gendannelsesfrase og adgangskode), der er karakteristiske for Toast Wallet, er den vigtigste del af din tegnebogssikkerhed. 

Trin 3: Generer en tegnebogadresse

Når din tegnebog er sikker, kan du generere en ny adresse, tilføje en eksisterende eller få en forfængelighedsadresse (rolig, alle processerne er meget lette at følge).

På dette tidspunkt kan du begynde at nyde Toast Wallet-oplevelsen. Interfacet er meget simpelt og giver en god brugeroplevelse.

opsætning af toast-tegnebog

opsætning af toast-tegnebog

Når du har genereret en adresse, kan du sende noget XRP til at finansiere din nyligt genererede tegnebog samt sende tokens til andre tegnebøger og udvekslinger.

bedste XRP ripple tegnebog

 Trin 4: Foretag testtransaktioner (anbefales)

For at teste, at din nyoprettede tegnebog fungerer perfekt, anbefales det, at du sender mere end den krævede minimumsbalance på 20 XRP, så du kan foretage en testtransaktion. For eksempel kan du indlæse din tegnebog med 40 XRP (fordi 20 XRP skal forblive i tegnebogen for at den skal være aktiv) og sende de ekstra 20 XRP til en anden adresse for at sikre, at alt fungerer glat.

Inden du overvejer at skifte Toast Wallet til en anden tegnebog for at undgå 20 XRP-reserven, skal du huske, at dette krav er indstillet af selve Ripple Network, så det gælder for alle Ripple-tegnebøger! 

Efterlad en kommentar nedenfor, hvis du har spørgsmål!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map