TradeSatoshi anmeldelse 2021: Crypto Exchange sikkerhed og omkostninger

TTradeSatoshi er en kryptobørs, der slår sin konkurrence på mange måder. Du kan handle op til 200 mønter på platformen. Gør det til en af ​​de mest læselige krypto-udvekslinger i branchen. Desuden blev børsen lanceret i 2015 i Storbritannien, et sted, der giver det en konkurrencemæssig fordel over for andre platforme. Udvekslingen kommanderer også en brugerbase på op til 300.000 registrerede brugere. Følgende Tradesatoshi-gennemgang indeholder detaljer, der hjælper dig med at afgøre, om platformen passer til dig.

tradesatoshi anmeldelse

Valget af den rigtige kryptovalutaudveksling afhænger af flere faktorer. Nemlig: troværdighed, sikkerhed, databeskyttelse, mangfoldighed af mønter, indbetalings- og udbetalingsomkostninger. Denne TradeSatoshi-gennemgang vil dække flere af disse i dybden.

TradeSatoshi-notering omfatter følgende populære mønter.

 • Bitcoin (BTC)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Litecoin (LTC)
 • Dogecoin (DOGE)
 • Komodo (KMD)
 • Bitcoin Gold (BTG)
 • Verge XVG, Bytom BTM
 • Stratis (STRAT)
 • Hcash (HSR)
 • ReddCoin (RDD)
 • Zcash (ZEC)
 • Zcoin (XZC)
 • ZClassic (ZCL)
 • Dash (DASH)
 • Monero (XMR)

Du kan tjekke Tradesatoshis hjemmeside for andre mønter, som du kan handle på deres platform. 

Er TradeSatoshi det rigtige for dig?

Jeg antager, at du overvejer Trade Satoshi som din one-stop krypto-udvekslingsløsning. Hvis dette er tilfældet, vil jeg give detaljer om platformens anvendelighed. I mellemtiden baserer vi disse detaljer på brugervenlighed og tilhørende omkostninger. 

Brugergrænseflade

Registrering 

 Nye medlemmer får adgang til platformen gennem en simpel registreringsproces, der kun kræver e-mail-verifikation. I modsætning til flere andre børser kræver Trade Satoshi ikke bekræftelse af ID og adresse. Resultatet er et niveau af anonymitet. For at forbedre sikkerheden under Trade Satoshi-login har børsen implementeret den berømte tofaktorautentificering (2FA). 

Navigation

Børsen har et intuitivt moderne webdesign, der straks lander dig på hjemmesiden efter registrering. På hjemmesiden er der flere faner til handel og de bedste handelspar. En rullemenu giver dig adgang til live chat, en vandhane til at tjene gratis mønter, de seneste nyheder og supportteamet. Derudover kan projektledere for token også finde en knap til listeevaluering i rullemenuen. Rullemenuen giver dig også adgang til din Trade satoshi-saldo. 

Trading faner 

Børsen har to muligheder for handel. Grundlæggende og avanceret. Brug grundfanen, når du vil udføre hurtige handler og vise alle relevante detaljer. På den anden side giver den avancerede mulighed yderligere detaljer om eksperthandelsbeslutninger. Enten fane giver dig mulighed for at se grafer i realtid fra TradingView. 

Tilknyttede omkostninger


Det samme handelsgebyr skærer på tværs af alle markeder. Handel med Satoshi opkræver et af de mindste handelsgebyrer på markedet på 0,1%. 

Tilbagetrækninger

Der er en daglig tilbagetrækningsgrænse, der er helt afhængig af niveauet for medlemskab. 

Indskud

Depositumgebyret for handel med Satoshi er 0% for alle mønter. Overførsel af kryptovaluta er den eneste måde at deponere penge på din Trade Satoshi-tegnebog. Dette skyldes, at børsen ikke accepterer fiat-valuta. 

Bemærk

Handlende med ethvert teknisk niveau kan let navigere i børsen og drage fordel af dens tjenester. Webstedet er let at bruge og appellerer til både begyndende og erfarne forhandlere. 

Sådan bruges TradeSatoshi

Brug af handel Satoshi er ret ligetil bortset fra et par forsigtighedsforanstaltninger, du skal tage. Mens du registrerer din konto, skal du kontrollere følgende oplysninger: Fuldstændige navne, fødselsdato og e-mail-adresse.

Derudover skal du aktivere tofaktorautentificering for at beskytte din konto mod DDoS-angreb (Denial of Service-angreb). Bemærk følgende ekstra funktioner såsom offline lagring af private nøgler, live backups for at hjælpe med gendannelse af midler i nødsituationer og DDoS-afbødningsfunktioner for at beskytte servere. 

Ifølge TradeSatoshi CoinMarket-hætte, platformen har i øjeblikket en Bitcoin-handelsvolumen på $ 89, 472. 

Kunde support

Flere kunder har klaget over, at TradeSatoshi-support giver langsomme svar på forespørgsler. Ikke desto mindre kan du indsende en brugerforespørgsel gennem platformens specifikke Discord-, online-billet-, twitter- og facebook-profiler. Hvis oplysningerne på børsens websted er noget at gå efter; Trade Satoshi tilbyder kundesupport på fuld tid hele året. 

TradeSatoshi anmeldelse: Fordele og ulemper

tradesatoshi fordele og ulemper

Fordele

 • 2-faktor godkendelse
 • Descent sikkerhedsfunktioner
 • Let at bruge
 • Et varieret udvalg af kryptokurver
 • Lave handelsgebyrer
 • Hane tokens 

Ulemper

 • Kundesupport under gennemsnittet
 • Understøtter ikke gearing
 • fiat-indskud accepteres ikke
 • Understøtter ikke Ethereum
 • Lave handelsvolumener

Hvad er noteringsgebyrerne for at have et projekt på TradeSatoshi?

Tradesatoshi noteringsgebyrer for at tilføje din mønt til platformen er en beskeden 0,150000 BTC. Et lavt gebyr sammenlignet med andre førende krypto-udvekslinger. Der har været beskyldninger om, at Binance opkræver op til 2,6 millioner dollars i noteringsgebyrer. 

Fordele ved at bruge TradeSatoshi

Anonym handel 

De fleste cryptocurrency-udvekslinger er underlagt KYC-politikker (Know-Your-Customer). Trade Satoshi har dog ikke implementeret nogen af ​​politikkerne. Derfor bliver brugerne ikke bedt om at indsende nogen identifikationsmidler såsom pas, kreditkort eller ID’er. Hvilket gør det muligt at handle på platformen anonymt. Hvis fortrolighed er din højeste prioritet, når du køber og sælger krypto; Handel Satoshi skal toppe din liste. 

Ingen depositum

Der er udvekslinger, der kræver, at du betaler depositum. Mens tilbagetrækningsgebyrer er de mest almindelige gebyrer ved kryptobørs. Det er værd at bemærke, at Trade Satoshi ikke opkræver gebyrer på trods af det beløb, du deponerer. 

Flere Altcoins-platforme

Det faktum, at Trade Satoshi tror på principperne for et frit marked; de har opført hundreder af altcoins. Ud over at notere større mønter som bitcoin, Ethereum og bitcoin cash, viser Trade Satoshi også et antal små mønter. De små mønter kunne appellere til begyndende handlende, da de kostede meget mindre at købe. 

Lave gebyrer

Omkostninger bør ikke være et problem, når du handler på Trade Satoshi. Platformen opkræver meget lave gebyrer for både købere og sælgere af kryptovalutaer. Selvom et par andre børser er lidt billigere, er Trade Satoshi langt billigere end 80% af kryptobørser. Platformen opkræver 0,1% af alle mønter til både køb og salg af krypto. 

Alternativer til TradeSatoshi Exchange

De fleste mennesker på udkig efter et TradeSatoshi-alternativ ønsker at drage fordel af hurtig kundesupport, lavere gebyrer og en mere varieret notering af mønter. Krypto-udvekslingsalternativer med den bedste kundeservice inkluderer Binance, Bitfinex og Paxful. På den anden side, hvis du leder efter lavere handelsgebyrer; Coinbase, Huobi Exchange og Binance er gode løsninger. 

TradeSatoshi anmeldelse

Ovenstående TradeSatoshi Review viser, at børsen er sikker, nem at bruge og opkræver lave gebyrer. Ud over en live opbakning for at yde refusion i tilfælde af eventualiteter giver udvekslingen også anonymitet. I modsætning til de fleste børser, der er underlagt KYC-politikker (Know-Your-Customer), giver Trade Satoshi dig mulighed for at opretholde solid anonymitet på platformen. Bortset fra den langsomme kundeservice, som i sidste ende vil svare på din forespørgsel, er TradeSatoshi stadig en fantastisk krypto-udveksling. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map