3Commas Review 2021: oivalluksia automatisoiduille kaupankäyntiroboteille

Salauskauppabotit ovat bottiohjelmistoja, jotka suorittavat automaattisen kaupankäynnin ennalta määritetyillä kriteereillä huolellisesti annettujen ohjeiden avulla. Sen toteuttaminen käytännössä tarkoittaa, että voit asettaa joitain sääntöjä siitä, miten botin tulisi toimia tietyissä tilanteissa. Salausvaluutan kauppaohjelmiston tarkoituksena on tarjota kannattavaa liiketoimintaa käyttäjilleen myös nukkuessaan.

3Commas on automaattinen kaupankäyntijärjestelmä, jolla on erityinen suhde Binanceen. Botinsa lisäksi heillä on osa hyödyllisiä työkaluja, mukaan lukien API-integraatio vaihtoihin ja API-integraatio salauksen verohallintaratkaisuihin.

Tässä 3Commas-arvostelu, aiomme tarkastella tämän kaupankäynnin botin sisäpiiriä ja tutkia, miksi sinun on kokeiltava sitä. Tarjoaako 3Commas tuotetta, jonka avulla voit oppia teknisen analyysin ja kaupankäynnin bottien kaupankäynnin köydet? Ovatko maksetut versiot jotain, josta voit hyötyä? Lue ja selvitä.

3commas-arvostelu

Kuka voi käyttää 3Commaa?

3Komennot on automaattinen kaupankäyntijärjestelmä, jolla on erityinen suhde Binanceen. Bottinsa lisäksi heillä on osa hyödyllisiä työkaluja, mukaan lukien API-integraatio vaihtoon sekä API-integraatio salauksen verohallintaratkaisuihin.

He tarjoavat botilla ylimääräisiä kaupankäyntityökaluja, jotka täydentävät palveluja, kuten salkunhoitaja ja kaupankäyntipäiväkirja. Kolmen päivän ilmaisella tilauksella, joka pyytää vain sähköpostia ja salasanaa, emme ymmärrä, miksi kaikkien ei pitäisi ainakin kokeilla niitä.

Perusmuodossaan 3Commas on online-foorumi, jonka avulla jokapäiväiset kauppiaat voivat hyödyntää automatisoitujen kaupankäyntirobottien etuja. Riippumatta kokemuksestasi tällä alalla, 3Commas pyrkii palvelemaan kaiken kokoisia sijoittajia.

Jos päätät harjoittaa automatisoitua kaupankäyntiä, botti suorittaa kryptovaluutan osto- ja myyntitilaukset puolestasi. Esimerkiksi, jos haluat ohjelmoida kaupankäyntibottisi siten, että se ostaa Bitcoinin, kun omaisuus putoaa 10000 dollariin Binancella, ja myy sitten sen, kun kolikko osuu 11000 dollariin, voit tehdä tämän helposti 3Commasin kautta.

Itse asiassa – ja kuten keskustelemme tarkemmin jäljempänä, mukautetun kaupankäyntibottisi ominaisuudet voivat mennä kauas ja pidemmälle kuin vain markkinatilaukset. Päinvastoin, taustalla oleva tekniikka tukee lyhyitä myyntiä, tappioiden pysäyttämistä ja voittotilausten, peräkkäisten tilausten, yhdistettyjen bottien ja paljon muuta.

3commas-arvostelu

3 Commas-ominaisuutta

Toiminnallisuus:  3Commas sisältää intuitiivisen käyttöliittymän, joka on täynnä yksityiskohtaista analytiikkaa ja lukuisia toimintoja. Botin avulla voit asettaa voittojen ja stop-loss-tavoitteiden sekä laatia omia kaupankäyntistrategioita.

Laaja valikoima työkaluja:  3comman suorituskykyanalytiikan ja automaattisten bottien käytön lisäksi voit myös luoda, analysoida ja testata salkkuja sekä seurata muiden käyttäjien parhaiten suoriutuvia salkkuja. Botin avulla voit myös seurata ja kopioida onnistuneiden kauppiaiden strategioita.

Samanaikaiset voitto- ja stop-loss-tilaukset: Kolmen pilkun avulla voit saada maksimaalisen voiton antamalla voit määrittää samanaikaisesti hintapisteen, jolla haluat myydä voittoa varten, ja hintapisteen, jolla haluat myydä tappioiden pysäyttämiseksi. Voit tehdä nämä kaikki kolmen pilkun SmartTrade-päätelaitteessa.


Mobiilisovellukset: 3commas-tiimi on kehittänyt mobiilisovelluksia molemmille iOS Androidille.

Ennakkotilaustyypit: 3commas-sovelluksen avulla voit määrittää edistyneitä tilaustyyppejä, kuten takana olevat voitto- ja stop-loss-tilaukset sekä nykyaikaiset voitto- ja stop-loss-tilaukset. 3commas antaa sinun myös asettaa edistyneitä tilauksia myös pörsseissä, jotka eivät tällä hetkellä tue niitä. Jos olet turhautunut edistyneiden tilausten puuttumisesta joissakin pörsseissä, voit helposti luoda edistyneitä tilauksia linkittämällä tilisi 3-yhteisöön.

Kauppiaan päiväkirja: Haluatko järjestää kaikki kaupat yhteen paikkaan? Jotkut kauppiaat käyttävät tähän tarkoitukseen omistettua kirjanpito-ohjelmistoa tai Excel-taulukoita. Sitä vastoin 3commas on luonut elinkeinonharjoittajan päiväkirjan, joka kokoaa kaikki kaupat pörssiin ja järjestää ne yhteen kätevään paikkaan.

3 Commas-valiokunta

Jos käyvät kauppaa Binancen kanssa, voit käyttää 3c.exchangea kaupankäynnin bottina. Tämä ei veloita kuukausimaksua, vaan veloittaa 0,1% jokaisesta täytetystä osto- tai myyntitilauksesta. Palkkiot voivat nousta melko nopeasti, mutta 0,1%: n maksu on vakio. Maksat tavallisen Binance-maksuaikataulun 3Commas-kaupankäyntiominaisuuksien avulla.

Samalla kun maksat samaa hintaa, käydään kauppaa enemmän heidän botinsa avulla ja siten lisätään maksuja Binancelle ja 3Commalle. Tämä voi lisätä voittoja tai tappioita. Vaikka 3Commasin lisääminen lisää ylimääräisiä tietoturva-aukkoja, riski-palkkio on kompromissin arvoinen tekemään samanaikaisia ​​voitto- ja stop-loss-tilauksia.

3Commas-arvostelu

3 Commas-hinnoittelu

3Commas tarjoaa neljä pääpakettia. Tämä vaihtelee ilmaisesta Junior-suunnitelmasta huipputason 75 dollarin kuukausittaiseen Pro-suunnitelmaan.

Jos valitset maksullisen suunnitelman, voit maksaa joko PayPalilla tai kryptovaluutalla. Ensimmäinen voidaan asettaa toistuvaksi kuukausitilaukseksi, kun taas jälkimmäinen on tehtävä manuaalisesti joka kuukausi. Joko niin, voit peruuttaa kuukausitilauksesi milloin tahansa.

Junior-suunnitelma – ilmainen

Maksuttomassa paketissa on valtaosa 3Commas-ominaisuuksista, kuten SmartTrade ja MarketPlace. Se ei kuitenkaan tule TradingView-hinnoittelusignaalien kanssa, joten et voi hyötyä automaattisista robotteista. Jos haluat tämän, sinun on päivitettävä. Lisäksi ilmaista suunnitelmaa voidaan hyödyntää vain, jos aiot käydä kauppaa korkeintaan 750 dollarin kryptovaluuttaekvivalentin kanssa milloin tahansa.

Aloitussuunnitelma – 22 dollaria kuukaudessa

Aivan kuten ilmaisen suunnitelman tapauksessa, aloitussuunnitelmassa on useimmat ominaisuudet lukuun ottamatta kykyä käyttää automaattisia botteja. Itse asiassa ainoa ero näiden kahden välillä on se, että aloitussuunnitelmassa on virhe- ja peruutusilmoitukset.

Edistynyt suunnitelma – 37 dollaria kuukaudessa

Jos haluat käyttää automatisoituja botteja kaupankäyntistrategiassasi, halvin saatavilla oleva paketti on edistyksellinen paketti. Sinulla on suora pääsy TradingView-hinnoittelusignaaliin hintaan 37 dollaria kuukaudessa.

Pro Plan – 75 dollaria kuukaudessa

Jos haluat kaikki 3Commasin tarjoamat kellot ja pillit, sinun on haettava erittäin kilpailukykyinen 75 dollaria kuukaudessa. Saat tietysti kaikki edistyneessä paketissa tarjotut ominaisuudet sekä muut. Tähän sisältyy kyky käyttää sekä yksinkertaisia ​​että yhdistettyjä botteja, ja toisin kuin muut suunnitelmat, voit käyttää botteja BitMEXissä. Lisäksi sinulla on myös pääsy täydelliseen salkunhallintasarjaan, jota ei ole missään muussa paketissa.

3Commas-arvostelu

3 Commas-maksua

Tilausmaksut ovat ainoa kustannus, joka maksetaan suoraan 3Commalle. Tämä pätee, kun käydään kauppaa 3Comman kanssa käyttäen mitä tahansa heidän käytettävissä olevaa pörssiä. Valitettavasti tämä ei ole ainoa kaupankäyntikulusi. Sinun on myös kuultava kryptovaluuttasi vaihtoa ja vahvistettava, mitä valmistaja- ja noutopalkkiosi sekä talletukset ja nostot muodostavat vankan kuvan kaupankäynnin kokonaiskustannuksista..

3 Commas VS CryptoHopperia

Verrattaessa CryptoHopper 3Comman kanssa mieleen tulee heti kunkin tarjoamien vaihtojen määrä. 3Commas on CryptoHopper lyönyt kädet alas, kaksinkertaistamalla käytettävissä olevat vaihdot.

Mutta se on vain puolet tarinasta. CryptoHopperilla on koulutusakatemia, joka saa sinut vauhtiin nopeammin. Mielestämme asettelua on myös helpompi navigoida CryptoHopperilla, heillä on botti-ohjattu toiminto, joka asettaa kaupankäynnin muutamassa minuutissa.

Vaikka suosittelemme manuaalista asetusta, jotta sinulla on yksityiskohtainen käsitys botin toiminnasta, ei koskaan satuta käyttää ohjattua asennustoimintoa oppiaksesi CryptoHopper-järjestelmien sisään- ja ulospäin..

Yksi 3Commasin suositus on, että Binance suostuu tekemään kumppaninsa kanssa osan voitoista, mikä on vaikuttavaa neuvotteluja heidän puolestaan. Tämä osoittaa 3Commas-tuotteiden vahvuuden ja Binancen uskon, jonka ne tarjoavat käyttäjilleen.

Emme kuitenkaan ole varmoja, onko se vahvuus vai voiko se tosiasiassa olla heikkous. Vain aika näyttää, kestääkö 3Commas ajan testin ZenBotin, CryptoTraderin, Haasbotin, GunBotin, Profit Trailerin ja CryptoHopper.

3 Commas Bot -asetusta

Tässä ovat tärkeimmät mittaukset, joita 3Commas antaa sinun muuttaa.

Kaupat: Voit ilmoittaa tietyt digitaalisen rahan kaupat, joihin tarvitset mukautetun botin vaihdettavaksi. Siinä tapauksessa, että toivoisit vaihtaa kriittisiä määriä, siinä vaiheessa voi olla ihanteellista käyttää erilaisia ​​kauppoja. Yritä olla stressittämättä, botti suorittaa ohjeesi koko ajan sen sijaan, että pyyntöjä esitettäisiin erikseen. Näin ollen et välitä mahdollisista vaihtovaihtoehdoista jakamalla pyyntösi eri vaiheisiin.

Sarjat: Sinun on ilmoitettava, mitä vaihdosarjoja tarvitset tietokoneellesi botti vaihtaaksesi hyödyksi. Jos esimerkiksi haluat botin vaihtaa BTC / USDT ja BTC / ETH, syötä valitsemasi sarjat lähinnä pudotusluettelosta. Ennen kuin teet, kannattaa ottaa vauva ehdotettujen parien välilehdeltä. Tämä vanhentunut kohtuullinen vaihtosarja alla määritetyn taloudellisen tilanteen mukaan.

Johdantokoko: Sinun on kerrottava botille summa, jonka tarvitset avataksesi pörssin. Muista, että botti lisää ylimääräisiä vaihtoa, kun taustalla oleva pyyntö on suoritettu, ennalta määriteltyjen ehtojesi mukaan. Kaiken kaikkiaan sinun on annettava summa, jonka sinun on ostettava, verrattuna perusrahaan. Esimerkiksi siinä tapauksessa, että aiot vaihtaa BTC / LTC: tä, siinä vaiheessa sinun on määritettävä taustalla oleva vaihtokoko BTC: ssä.

Turvakaupan koko: Hyvinvointivaihtorajaa käytetään kustannusten normaalin harjoittelun pelaamiseen. Kun olemme nopeasti turvautuneet, tämä antaa sinulle mahdollisuuden laskea normaalit ostokustannuksesi, kun kolikon arvostus heikkenee. Botti järjestää yleensä hyvinvointivaihdon jokaisesta tuloksesta, joka on ristiriidassa kanssasi. Mallissa on mahdollisuus, että vaihdat ETH / USDT: tä ja tarvitset botin asettamaan suojavaihdon arviolta 1,5 ETH, jolloin botti tekee tämän, jos ETH: n hinta heikkenee 1%, ja jälleen siinä tapauksessa, että se pienenee vielä 1%. Aivan kuten perusvaihdon koon vuoksi, käteisyksikön on koordinoitava perusrahaa. Joten yllä olevassa mallissa tämä olisi ETH USDT: n sijaan.

Hyvinvointikaupan raja: Tämä raja johtaa yllä olevaan mittaukseen. Kuten huomasimme, botti voi päättää lähettää toisen hyvinvointipyynnön jokaisesta 1%: n hajoamisesta, joka on ristiriidassa kanssasi. Siitä huolimatta sinun on määritettävä, kuinka usein bottia tarvitaan tähän. Esimerkiksi, jos jotenkin onnistut sisällyttämään 4, botti asettaisi siinä vaiheessa toisen hyvinvointivaihdon, kun kustannukset menevät jonnekin lähelle 1%, 2%, 3% ja 4%. Tämän jälkeen ei enää aseteta suojauksenvaihtoa.

Turvallisuuskauppapoikkeama: Jos et tarvitse bottia päättämään nopeuden pudotuksesta, jolla hyvinvointivaihto suoritetaan, voit määrittää tämän itse. Syötä olennaisesti kiinteä korko koteloon.

Turvakaupan asteikko: Jos et halua rajoittaa itseään kiinteään hintaan, voit pikemminkin opettaa tietokoneistetun botin käyttämään skaalattua hyvinvointivaihtomenettelyä. Voit esimerkiksi laajentaa hyvinvointivaihdon kokoa jokaisesta seurauksena olevasta nopeuden alenemisesta.

Äänenvoimakkuuden rajoitusten vaihtaminen: Tämä erityinen vaihtomittari on kriittisen tärkeä. Pohjimmiltaan voit opettaa koneistetun botin suorittamaan vaihto-olosuhteet, jos valitsemasi pari osuu 24 tunnin vaihtomäärään. Esimerkiksi, jos haluat vaihtaa BTC / ETH: ta, sinun on kuitenkin päästävä markkinoille, kun vaihdat volyymit ylittävät 1000 BTC: n, tässä vaiheessa se voidaan tehdä. Huomaa, että 24 tunnin perusmäärä on ilmoitettava peruskäteisenä. Jos vaihdat BTC / ETH: ta tai BTC / USDT: tä, niin kyseisessä vaiheessa perusrahana olisi BTC.

3Commas Review: Johtopäätös

Toivon, että tämä 3Commas-arvosteluopas oli hyödyllinen. Kauppiaiden pitäisi harkitse salauskauppabotteja työkaluna, joka auttaa heitä seuraamaan markkinoita ja toteuttamaan tilauksia ennalta määrätyin perustein. Jopa paras bitcoin-kaupan botti ei takaa saavutusta, koska markkinoiden kehitys voi olla vastoin strategiasi.

Botti vaatii jatkuvia päivityksiä ja muutoksia sopeutuakseen markkinoiden liikkeisiin. Koulutuksen ja bitcoin-kaupankäynnin täydellisen ymmärtämisen avulla käyttäjät voivat kuitenkin kokea melko tyydyttävän botti-kaupan.

Vaikka meitä ei myydä kokonaan 3Commoissa. Heidän aloituspakettinsa on välttämätön kaikille vakaville elinkeinonharjoittajille, joilla on oltava sekä voittoja että lopetettava tappiot. Salausmarkkinat toimivat ympäri vuorokauden 7 päivää viikossa eivätkä koskaan nuku edes lomapäivinä. Kun villit keinut puhkeavat jatkuvasti, ahneus on voiton saaminen ja varovaisuus pysäytyshäviöiden kanssa on välttämätöntä.

Mahdollisuus käyttää tätä bottia ilmaiseksi Binance-kaupankäynnillä tasaa pelikenttää. Tradingview-integraatio tekee tästä tuotteesta ammattimaiset kauppiaat ja jopa pienemmät instituutiot, joita voidaan käyttää kaupankäynnissä Binancen kanssa. API-käytön edut ovat suuremmat kuin turvallisuushaitat. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että riskejä ei pitäisi suojata.

Suosittelemme aina käymään kauppaa pienemmällä summalla useissa pörsseissä, jotta yksi hakkerointi ei tuhoa kaikkia varojasi. Sovellusliittymien avulla voit suorittaa yhden massiivisen kaupan, joka jaetaan yksinkertaisesti kaikkien pörssien kesken, joilla käydään kauppaa. Tämä pienentynyt riski lisää ylimääräisiä maksuja, mutta jos pidät sitä vakuutuskustannuksena, se on sijoituksen arvoinen.

Viimeinen toimenpide, joka sinulla on aina oltava, ei ole riskiä enempää kuin sinulla on varaa menettää. Jos esimerkiksi hallituksesi takavarikoisi kaikki vaihtorahasi esimerkiksi huomenna, olisitko tyytyväinen laitteistolompakkoissasi olevaan määrään? Jos vastaus on ei, pienennä riskiäsi.

Kaupankäynnissä on kyse riskien hallitsemisesta, ennakoiduista ja odottamattomista, aina suunnittelusta pahimmille ja poistumissuunnitelmasta. Kaikki tuntevat olevansa kaupankäynnin nero härkämarkkinoilla, karhumarkkinat näyttävät sinulle, mistä olet todella tehty. Karhumarkkinoilla käyminen näyttää sinulle, oletko ansainnut oikeuden pitää voittosi härkämarkkinoilla.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map