Brave Browser Review 2021: Turvallisen ja yksityisen selaamisen tulevaisuus?

Suurin osa yksityisyyden pähkinöistä ei ole nähnyt mainoksia vuosien ajan. Mikä on kaikki Brave-selaimen melu? Onko Brave-selain todella askel eteenpäin käyttäjien yksityisyyden suhteen tai yksinkertaisesti fiksu tapa valita ihmiset olemaan orjana yrityksen markkinointikoneelle? Tätä meidän pitäisi tutkia, ja siksi kirjoitimme tämän perusteellisen Brave Browser -katsauksen.

Internet on monin tavoin olennainen osa jokapäiväistä elämää. Rohkea selain tarjoaa käyttäjille tavan selata Internetiä ilman mainoksia yksinkertaisesti rajoittamalla tietojen altistumista mainostajille. Algoritmit tai algot eivät tunnista sinua, koska seurantatietoja ei lähetetä heille, joten mainoksen renderointi ei ole sen arvoinen. Tämä säästää akkua ja lataa sivuja nopeammin. Joten mikä tekee tästä lähestymistavasta erilaista kuin lisäosien lisääminen tavallisella selaimellasi? Jatka tämän Brave Browser -katsauksen lukemista saadaksesi lisätietoja.

rohkea selainkatsaus

Onko Brave-selain ilmainen?

Kyllä, Brave-selain on ilmainen, ja se voi myös mahdollisesti linjata taskusi. Rohkea selain käyttää Ethereum ERC-20 -merkkiä nimeltä Basic Attention Token tai BAT maksamaan käyttäjille heidän mainostensa selaamisesta. Tämä on valinnainen ohjelma, joka maksaa BAT: n Brave Browser -hyväksyttyjen mainosten katselemisesta. Selaimen keräämät tiedot tehdään paikallisesti, ja ne sitten esittävät mainoksia, jotka on kohdistettu erityisesti sinulle. Asennus ei ole häiritsevää, ja he ovat tehneet upean työn vakuuttamaan ihmiset turvallisuudestaan.

Rohkea selain käyttää loppukäyttäjiä palvelun tarjoamiseen, heidän huomionsa. Jos et halua osallistua, sinun ei tarvitse ja heidän selaimensa on vapaa käyttää, vaikka et halua nähdä rohkeita hyväksymiä mainoksia.

Onko rohkea turvallinen selain?

Ei, mutta mikään ei ole turvallisuuden kannalta turvallista; se on aina lukkosuunnittelijoiden ja lukkokatkaisijoiden välinen taistelu. Tästä huolimatta, jos pidät juoruamattomasta selaimesta, joka ei anna paljon tietoja sinusta, Brave on hyvä valinta, jos tarvitset jotain plug and play.

Evästeet seuraavat kaikkea, mitä teet verkossa, miten Internet on suunniteltu toimimaan. Valitettavasti markkinointibudjetit osaavat hyödyntää tätä. Facebook, Google, Microsoft, Amazon ja kaikki verkkosivustot voivat muodostaa erittäin vankan kuvan kuka olet. Jos heillä on tarpeeksi suuri verkko seuraamaan sinua Internetissä.

Vaikka Brave ei räjäytä suoraan operatiivista tietoturvaa (tai opsecia), heidän kolmannen osapuolen lompakon tarjoajaa Ylös on iloinen. Ketjuanalyysin avulla ilmoittautuminen maksettavaksi ja varojen nostaminen paljastaa kaiken. Lohkoketjut ovat läpinäkyviä ja muuttumattomia. KYC-prosessi yhdistää BAT-varat mihin tahansa Ethereum-lompakkoon, pörssiin tai yritykseen, jolle siirrät ne.

Ylivoimaiset, yksityisyyttä loukkaavat, rohkeat asianajajat eivät todellakaan voi tehdä muuta kuin suojella Brave-selaimen omia etuja. Emme kuitenkaan näe tässä mitään ongelmaa, koska se on ilmainen osallistumispalvelu, joka ei syrji käyttöä. He palkkaavat kuka tahansa ja maksavat tasa-arvoisesti, pelkästään mainosten katselun perusteella, ja he loivat sisällönkäyttäjille maksukäytävän sisällöntuottajien palkitsemiseksi.

rohkeat selainominaisuudet

Käyttääkö rohkea selain Googlea?

Rohkea selain näyttää käyttävän Googlea kolmella tavalla. Ensimmäinen on Chromium, joka on Googlen omistama, avoimen lähdekoodin testiverkko Google Chromelle. Brave perustuu Chromiumiin, joka muodostaa selaimen peruskoodin.

He yksinkertaisesti poistivat google-vakoiluohjelman, lisäsivät HTTPS: n kaikkialle, estivät joitain seurantaominaisuuksia, lisäsivät Torin ilman ohjeita, BAT-lompakkoa ja satunnaisia ​​taustoja jokaiselle uudelle käyttämättömälle välilehdelle.

Toinen on oletushakukone. Voit asettaa Googlen oletushakukoneeksi. Tätä ei kuitenkaan suositella. Kolmas on se, että Brave-selain voi käyttää vain Chrome-laajennuksia, mikä mahdollistaa helpomman siirtymisen, koska Google hallitsee Internet-käyttäjien markkinaosuutta, ja on järkevää, että myös suurin osa kehittäjistä luo selainohjelmia.

Rohkeat selaimet voivat käyttää Google-palveluja myös epäsuorasti, jos käyttäjän on käytettävä Gmailia, katsella YouTubea tai muita Google-palveluita.

Kaikkia mainoksia, myös Google-mainoksia, ei näytetä, koska Brave Shields on poistanut seurantatiedot käytöstä. Brave Shield ei vain estä mainoksia, mutta sisältää evästeiden hallinnan, HTTPS-päivitykset, estää komentosarjoja, sormenjälkien eston ja nämä palvelut ovat muokattavissa sivustokohtaisesti tai globaalisti jokaiselle sivustolle. Jonkin verran ominaisuudet eivät ole käytettävissä kaikilla alustoilla, joten tee aina oma tutkimus.

Rohkea verkkoselaimen lataus

Joten nyt, pienen esittelyn jälkeen, ajattelet, että haluat ehkä antaa Bravelle mennä? Mene Brave.com ja valitse Lataa. Tämä muistuttaa minua vanhasta Internet Explorerista ja Bingin vitsi. Ainoa kerta, kun käytät IE: tä ja Bingiä, on, jos sinun täytyy etsiä toinen selain Windowsin asennuksen jälkeen. IE: stä puhuen he käyttävät myös kromia peruskoodina.

Jokaisen tulisi kokeilla Brave-selainta. Muistin tai RAM-muistin käyttö on vaikuttavaa ja tekee hämmästyttävää työtä korostamatta vanhempia tietokoneita. Emme kuitenkaan ajaisi tätä Pentium 3 -järjestelmässä, älä naura liian kovasti, tämä on perusteltu huolenaihe hyväntekeväisyysjärjestöille, jotka tarjoavat atk-koulutusta lapsille ja aikuisille.

Monilla ihmisillä ympäri maailmaa ei ole varaa parempiin tietokoneisiin, eikä Brave-selain ole heitä varten. Pankki ei ole pankkitili syystä. Heillä ei ole paperityötä eikä heitä koskaan päästetä KYC: hen. Sellaisena he eivät voi koskaan saada taloudellista hyötyä yhden selaimen käytöstä, joka olisi voinut auttaa heitä päivittämään ikääntyviä tietokoneitaan.

Kuinka käyttää Brave-selainta

Brave-selain on intuitiivinen ja helppokäyttöinen. Jos voit käyttää Internet Exploreria, voit käyttää Brave-ohjelmaa. Heillä on helppokäyttöinen käyttöliittymäkehote, joka kysyy muutamia kysymyksiä siitä, miten haluat selata. Valmistuttuaan Internet on käden ulottuvilla puoliksi yksityiseltä yksityiselle tavalla valintasi mukaan.

Kun saat selaimen käyntiin, huomaat heti, että muutama asia on erilainen. Kun avaat uuden välilehden, saat hämmästyttävän kuvan jostakin hienosta, ainakin luulemme niin. He esittävät sinulle muutamia tilastoja vasemmassa yläkulmassa, mukaan lukien; Mainokset ja seurannat estetty.

Nämä tilastot ovat tärkein syy käyttää rohkeaa. He eivät salli tiettyjen tietojen paljastamista sinusta vierailemillesi sivustoille, mukaan lukien Internet-historiasi ja sijaintisi. Tämä estää mainostajia tunnistamasta suoraan kiinnostuksen kohteesi tykkäämisestä ja inhoamisesta, mikä tarkoittaa, että he eivät voi markkinoida sinulle.

HTTPS-päivitykset suojaavat tietojasi entisestään salaamalla istuntosi. Liikenteen analysoinnin vaikeuttaminen. Viimeinen muuttuja on säästämäsi aika. Tämä johtuu suoraan siitä, että et ladannut mainoksia ja reagoi seurantaohjelmiin. Kuvittele, kuinka yrität päästä pois toimistosta, mutta on syntymäpäiväsi ja kaikki haluavat toivottaa sinua. Tämä on selailu mainosten kanssa.

Kuvittele nyt päivää, jolloin lopulta eroat vihamastasi työstä, kävelet sisään, annat pomollesi eron ja kävelet ulos. Nopea, helppo ja todella tyydyttävä. Juuri sellainen selaaminen ilman mainoksia on. Mainokseton selaus pidentää dramaattisesti akun käyttöikää, koska selaimesi ei yksinkertaisesti tee näitä tehtäviä.

On myös kello, joka ei ole 24 tunnissa, joten se on mielestämme hyödytön. He ovat yrittäneet korjata tämän ongelman melkein 2 vuotta ja ovat yksinkertaisesti luopuneet. Viimeinen asia on mainita lompakko, jonka mainitsimme edellä. Vaikka he ovat julkaisseet myös Binance-lompakon Iltaisin versiona tämä ei ole saatavilla vakaan julkaisun kautta, joten emme aio kommentoida vielä.

Rohkeat palkintomainokset

Vaikka vastustamme täysin Uphold-lompakon käyttöä. Tapa, jolla he ovat päättäneet rahoittaa tämän projektin, on kunnioitettava. Rohkea selain myy kohdennettua markkinointia mainostajille. Käyttäjille, jotka valitsevat näkymämainokset, maksetaan ajastaan ​​Basic Attention Token tai BAT. Se on win-win kaikille osapuolille.

Toinen palvelun ominaisuus on sisällöntuottajan kallistaminen sisällön mukaan. Näin kaikki julkaisijat ja sisällöntuottajat voivat hyötyä myös huomiosi, vaikka poistaisit heidän rahalliset kannustimet sisällön luomiseen.

Brave ja BAT: n takana oleva markkinointinero on hämmästyttävä. Se on kuin virus, jos vihjaat luojalle, joka ei ole kirjautunut sisään, häntä kannustetaan taloudellisesti rekisteröitymään ja luovutetaan KYC-tiedot varojen nostamiseksi, koska ilmaista rahaa on saatavilla ja useimmat ihmiset arvostavat rahaa yksityisyyden sijasta.

Onko Brave-selain parempi kuin Chrome?

Joo. Rohkea selain on parempi kuin tavallinen Google Chrome. Google Chrome on suunniteltu suoramarkkinointityökaluksi, joka hallitsee 64,45% markkinaosuudesta. Chromessa on sisäänrakennettuja laajennuksia, jotka voidaan poistaa käytöstä. Chrome kerää tietoja käyttäjistä, käsittelee nämä tiedot algo-ohjelmiensa avulla ja toimittaa sisältöä suoraan näköyhteydellesi, kun selaat Internetiä. Kerätessäsi miljardeja dollareita prosessin aikana mieleeni tulee vanha sanonta “jos se on ilmaista, sinä olet tuote”.

Tällä tavalla käytettäessä Chrome lataa sivuja hitaasti. Siitä tulee prosessori ja muistisika, joka tyhjentää akun tai työntää virtalähdeyksiköitä tai virtalähdettä tarpeen mukaan kovemmin. Ajan ja sähkön kustannukset.

Rohkea selain vs Safari

Safarin on suunnitellut Apple Inc.Safarin ainoa käyttö on toisen selaimen lataaminen. Myönnetty Safari on paljon parempi kuin IE, sen kokonaismarkkinaosuus on 17,5%. Safari pärjää melko hyvin itselleen tullessaan 2. sijalle.

Lisäksi Apple yrittää suojata digitaalisia oikeuksiasi ja kääntyä tuomioistuimen puoleen, jotta tietojasi ei luovutettaisi valtion virastoille, jos ja missä salausta käytetään, mutta jos ne on pakotettu oikeuden määräykseen, ne noudattavat.

Rohkea vs Firefox

Braveen nykyinen toimitusjohtaja Brendan Eich oli myös Javascriptin luoja ja entinen Mozilla Corporationin toimitusjohtaja. Mozilla Corporation loi ja hallinnoi Firefoxia. Mozilla ansaitsee rahansa… Arvasit sen, mainokset. No, tavallaan. Hakukoneet maksavat Mozillalle rojalteja, kun he käyttävät selainta pääsemään käyttäjien tietoihin. Firefox on ilmainen ja avoimen lähdekoodin omainen kehitysyhteisö kaikkialla maailmassa. Sen omistaa edelleen Mozilla, joka on voittoa tavoitteleva yritys.

Tor-selain perustuu syystä Firefoxiin, se on erittäin muokattavissa olevia lisälaajennuksia, jotka eivät ole sisäänrakennettuja, mutta ne ovat asennettavissa ja käytettävissä. Reilussa taistelussa laajennusten kanssa Braveellä on vaikeuksia Firefoxia vastaan. Emme usko, että Brave-selain hyödyntää täysin Toria, eikä sillä ole tarvittavia lisäyksiä Tor-selaimessa identiteettien muuttamiseksi selaamisen aikana, kun voit silti saavuttaa tämän sulkemalla kaikki Tor-istunnot, ikkunat ja välilehdet ja avaamalla uuden Tor-istunnon, ikkuna tai välilehti.

Firefox hallitsee 4,58% selaimen markkinaosuudesta noin neljännesmiljardin aktiivisen kuukausittaisen käyttäjän kanssa, ja peräkkäin ne ovat 20 kertaa suurempia kuin Brave Browser, jolla on 12 miljoonaa aktiivista kuukausittaista käyttäjää.

Rohkeat selaimen edut ja haitat

Rohkealla selaimella on enemmän etuja kuin haittoja. Se on parempi selainvalinta yksityisyyden suhteen ja seuraa vähemmän kuin tavalliset selainasennukset. Sen vakiona on sisäänrakennettu Adblocker, ja se on nopeampi ja tehokkaampi Internet-selailu.

Haittapuolena on, että Brave-selain on Googlen armoilla laajennusten suhteen, koska sillä ei ole omaa lisäosakirjastoa ja sen on noudatettava kolmannen osapuolen määräyksiä. Brave ei myöskään tarkista kolmannen osapuolen laajennuksia erikseen, onneksi Brave-selain neuvoo, jos se huomaa lisäosan epätoivottua toimintaa. It’s Tor -palvelu toimii, mutta ei vertaa alkuperäiseen Tor-selaimeen, ja tämä on mielestämme yksinkertaisesti markkinointikikka.

Brave-selaimen tuontiominaisuus on hyödyllinen kirjanmerkkeihin ja historiaasi. Rohkea ei voi tuoda salasanojasi. Se on tuskaa useimmille loppukäyttäjille. Voisi väittää, että sinun ei pitäisi tallentaa salasanoja selaimeesi, mutta kukaan ei noudata näitä neuvoja lukuun ottamatta ihmisiä, joille on murtauduttu ja oppinut virheistään, näitä käyttäjiä on vähän ja kaukana.

Haittoja

Elephant huoneessa Brave Rewardsin ja heidän opt-in-markkinointinsa kanssa on, että suostut palveluun, jossa olet tuote. Tämä voi olla hieno tietyille ihmisille, mutta se on puoli toimenpidettä.

Jos haluat lunastaa BAT-rahakkeita oikealla rahalla, sinun on tehtävä KYC, joka rikkoo online-yksityisyyden. Ihmiset tarvitsevat vähemmän sisäänkirjautumisia, jotka liittyvät heidän todelliseen identiteettiinsä. Jokainen yritys, jolla on KYC-tietosi, on hakkereiden ylimääräinen hyökkäysvektori.

Miksi sinun pitäisi käyttää?

Brave-selain tarjoaa luvatun, he ovat luokkansa parhaita virrankäyttöä varten ja pidentävät dramaattisesti akun käyttöikääsi. Henkilökohtaisesti emme ole nähneet mainoksia vuosien ajan, emmekä tiedä mistä on kyse. Emme aio luetella laajennuksiamme opsecin takia.

rohkea selainkatsaus

Brave Browser Review: Johtopäätös

Yksityinen selaaminen on vastuu, ei oikeus. Vaikka Brave-selain on askel oikeaan suuntaan. Se on vain ok, se ei tarjoa mitään erityistä yksityisyyden edessä eikä ole paras työkalu. Vaikka Tor on parempi, älä harhaudu luulemaan, että olet turvallinen käyttää sitä.

Yksityinen selaaminen on laajennettua protokollajoukkoa, ei pelkästään maagisen selaimen käyttäminen, joka suojaa sinua. Aloittelijoille hankitaan VPN, mieti nykyisen koneesi alustamista DBAN ja aloitetaan uudella asennuksella. Yksityisyyttä on muutama oppaat se voi todella auttaa edes todella vanhoja. Jotkut vaiheet ovat äärimmäisiä ja riippuvat siitä, mitä yrität tehdä.

KYC-tietomme ovat meille arvokkaampia kuin Brave-selain voi tarjota. Tarvitaan vain yksi vuoto henkilöllisyytesi varastamiseksi ja pakko tuhlata vuosia elämästäsi taistellaksesi oman identiteettisi puolesta. Tänä aikana ei voi ostaa taloa, hankkia uutta autoa, ja poliisi saattaa pidättää sinut ajattelemasta, että olet identiteettivaras.

Vaikka Brave-selain ei mielestämme erotu joukosta, turvallisuuden ja yksityisyyden kannalta se on hyvä paikka aloittaa käyttäjille. Käyttäjät, jotka eivät tiedä mitään online-parhaista käytännöistä, tarvitsevat vankan lähtökohdan, ja rohkea antaa sen pata. Valitettavasti yksityisyyden suoja on kuin ladattu ase, ja loppukäyttäjät saattavat ampua itsensä jalkaan.

Brave on paras käytettävissä oleva virransäästöselain. Olemme olleet ja jatkamme Brave-selaimen käyttöä käytettäessä laitteita, jotka toimivat paristoilla. Se on hämmästyttävä energiansäästö, ja suosittelemme jokaisen kokeilemaan heitä.

Välilehden satunnainen tausta on tämän selaimen paras ominaisuus, se hidastaa sinua pohtimaan todella mitä etsit tai mitä sivustoa aiot käydä. Hetken käyttäminen todellisen kauneuden miettimiseen ja havaitsemiseen on mukava tauko digitaalisen elämän pohjassa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner