Coinone Review 2021: Paras Korean salausvaihto?

Tässä Coinone-katsauksessa analysoimme kuuluisan Etelä-Korean pörssin tärkeimmät elementit, kuten; turvallisuus, käyttöliittymä, rahoitusvaihtoehdot ja paljon muuta …

Sanottuamme, hyppäämme suoraan siihen!

Mikä on Coinone?

Coinone-pörssi on Etelä-Korean omistama kryptovaluutanvaihto, joka on rekisteröity Soulissa nimellä Coinone Inc., jonka tehtävänä on rakentaa blockchain-avaruuteen hyvin avoin ekosysteemi, jota krypto-valuutat tarvitsevat kipeästi menestymiseen..

coinone-arvostelu

Coinone-pörssissä on yli viisikymmentä sekä tarkastettua että vahvistamatonta markkinaa, jotka käyvät kauppaa pääasiassa KRW: tä (Korean tasavalta voitti) ja BTC: tä (Bitcoin) vastaan. Kokonaismarkkina-arvo on 7070 BTC ja 53,055,569 Yhdysvaltain dollaria. kolikkomarkkinat. Sen keskimääräinen 24 tunnin kaupankäyntivolyymi on 2060.019 BTC, kuukausitulot ovat yli 20 miljardia voitettua ja yli 600000 rekisteröitynyttä käyttäjää.

Coinonen perusti helmikuussa 2014 Myunghun Kevin Cha, yksi Etelä-Korean tunnetuimmista ja maailmanlaajuisesti palkituimmista valkoisista hakkereista. Coinone-pörssin perustajien ja johdon mukaan Coinonen tavoitteena on johtaa uutta rahoitusmaailmaa blockchain-tekniikan kautta toimimalla välineenä, jonka kautta blockchain tuodaan maailmaan.

Coinone-pörssi on yksi johtavista salauksenvaihdoista Etelä-Koreassa, tällä hetkellä se on erityisesti Korean kolmanneksi suurin salausvaihto ja tarjoaa palveluja asiakkaille eri luokissa, kuten Bitcoin, Cryptocurrency, FinTech, Payments, Rahoituspalvelut, asiakaspalvelu ja Internet. Se on lohkoketjuun ja kryptovaluuttaan liittyviä palveluja, jotka palvelevat ulkomaisten rahalähetysten keskuksena ja myös pääosin salauksen valuutanvaihtokeskuksena.

Coinone-vaihto- ja krypto-lompakko on rakennettu paikalliseen käyttöön, ja se on tarkoitettu nimenomaan blockchain- ja cryptocurrency-käyttöönottajille, kauppiaille ja käyttäjille, joiden kotipaikka on Etelä-Korean alueella. Se ei ole tarkoitettu kansainvälisille käyttäjille.

Osana tehtäväänsä tuoda blockchain maailmaan Coinone perusti Coinone Indonesian auttaakseen laajentamaan toimintaansa Aasian rajojen yli ja sen ulkopuolelle. Vaikka se lopetti Maltalla toimivan pörssinsä 18. syyskuuta 2018, se on edelleen Etelä-Korean ja Indonesian pörssi aktiivinen. Coinone Indonesian kotisivulle pääsee tässä.

coinone-arvostelu indonesia

Coinone hankki myös tytäryhtiön – IFunFactoryn 4. syyskuuta 2018. IFunFactory on johtava pelinsisäinen palvelintekniikka, joka tarjoaa pelipalvelinmoottorin ja pelin käyttöalustan.

Coinone Inc. on myös käynnistänyt ensimmäisen blockchain-pohjaisen ulkomaisen rahansiirto- ja maksupalvelunsa – Cross joulukuussa 2018, rahalähetyssovellus, joka käyttää Ripplen xCurrent-tuotetta nopeaan ulkomaanmaksuun..

coinone-kumppanuuden risti


Lisää Coinonesta…

Coinone-pörssi on eteläkorealainen kryptovaluuttakauppapaikka, jossa tuetuilla digitaalisilla varoilla käydään kauppaa pääosin KRW: tä ja sitten BTC: tä vastaan..

Sen pääpaino on Etelä-Korean kryptoteollisuuden paikallisilla markkinoilla, mutta kansainvälisille käyttäjille / kauppiaille ei ole tiukkoja rajoituksia sen käytölle. Sillä on noin viisikymmentä erilaista valuuttakauppaa, ja niillä ei ole paljon valuuttapareja, joita tarjotaan kaupankäynnille sen tiukkojen listausmenettelyjen seurauksena osana toimenpiteitä, jotta huijausprojektit eivät pääse listalle ja puolestaan ​​suojaavat asiakkaiden varoja..

coinone-arvostelujen vaihto

Tiukkojen listalleottovaatimusten lisäksi Coinonella on myös oma listanarviointikomitea, jota johtaa suoraan toimitusjohtaja ja joka sitoutuu tarkastamaan kaikki listat tiukasti neljällä eri luokalla ennen kuin ne on listattu pörssissä.

Coinone-tuetut kolikot:

Coinonella tuetut ja kaupankäynnin kohteena olevat kolikot ovat Bitcoin, Ethereum, Ripples, Bitcoin Cash ABC, EOS, BSV, Vanta, Luna, Litecoin, Cosmos, TRON, Qtum ja muut.

Coinone-lompakko tarjoaa lompakkotilat ja -palvelut, jotta asiakas voi tallettaa, varastoida ja käydä kauppaa halutuilla kolikoillaan, jotka on listattu pörssissä.

Coinone-käyttöliittymä:

Coinonella on erinomainen käyttöliittymä / käyttöliittymä, joka mahdollistaa nopean ja turvallisen kaupankäynnin asiakkailleen. Siinä on myös Prochart-työkalu, jota elinkeinonharjoittajat käyttävät valuuttojen perusteelliseen analysointiin kauppaistuntojensa aikana.

Coinone-tilin rahoitusmenetelmät:

Coinone-pörssin tärkein rahoitusmenetelmä on salaustalletukset, mutta se hyväksyy myös fiat-talletukset pankkisiirrolla KRW: ssä. Se ei kuitenkaan hyväksy talletuksia luotto- tai maksukorttimaksuilla, eikä myöskään Yhdysvaltain sijoittajat saa paikallisten markkinoiden salauksenvaihtona käyttää Coinonea.

Etelä-Korean nopeasti kasvavassa lohkoketju- ja salausteollisuudessa Coinone on ollut yksi edelläkävijäyrityksistä, joka on listannut ensimmäisenä sekä Ethereumin että IOTA: n, ja myös ensimmäisen salausvaihdon perustaa tutkimuskeskus, joka julkaisee sensuroimattomia ja syvällisiä analyyseja ja raportteja salausvaluutasta tavoitteena auttaa tarjoamaan avoimuutta ja vakautta markkinoilla.

Vaihtona Coinonella on myös erittäin vahva ja aktiivinen asiakastuki ja vastauspalvelu, joka auttaa teknisissä vaikeuksissa ja muissa rekisteröidyn käyttäjän kohtaamissa asioissa.

Coinone Exchange -maksut:

Coinonella on kiinteä 0,10 prosentin kaupankäyntimaksu sekä valmistajille että ostajille jokaisessa kaupankäynnissä, mikä on huomattavasti alhaisempi kuin alan yleinen keskiarvo 0,25%. Sillä on myös 0,03%: n kaupankäyntimaksu kaikista kolikoista, jotka on listattu myöhemmin kuin 21. maaliskuuta 2019, ja tarjoaa hyvän kannustimen äskettäin listattuihin kolikoihin.

kolikon nostomaksut

Coinonella ei ole talletusmaksuja, mutta nostomaksu on 0,0015 BTC / 1 BTC nostoa. Tämä on korkea verrattuna muihin pörsseihin, mutta on hyväksyttävää, kun otetaan huomioon sen alhaiset kaupankäyntimaksut, jotka näyttävät tasapainottavan niiden yleistä palkkarakennetta. Sen nostomaksu on 0,01 ETH / 1 Ethereum ja 0,0005 BCH / 1 Bitcoin Cash ABC.

Coinone Security & Kumppanit

Tämä Coinone-arvostelu ei olisi täydellinen, jos etsimme sen turvaominaisuuksia.

Mukaan Mozillan observatorio, Coinonen turvallisuuspisteet on luokiteltu D +: een, mikä on hyväksyttävää verrattuna alan keskimääräiseen turvallisuuden kysyntään salauksenvaihdoissa.

Coinonella on asiakkaiden varojen suojaaminen ensisijaisena tavoitteena, ja se on myös sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen turvallisimman sijoitusympäristön. Sillä on vahvat suojausprotokollat, jotka toteuttavat todennettavissa olevia toimenpiteitä. Niihin sisältyy kaksivaiheisen todennusjärjestelmän, monen allekirjoituksen lompakoiden ja henkilöllisyystodistuksen käyttö asiakastilien ja varojen turvallisuuden varmistamiseksi..

Coinone on ollut käynnissä ja aktiivinen vuodesta 2014 ja Coinone Indonesia elokuussa 2018, eikä toistaiseksi ole ilmennyt tai kirjattu häiriöitä tai kysymyksiä asiakkaiden varojen ja tilien turvallisuuteen liittyvistä ongelmista.

Coinone-kumppanuus Certikin kanssa & Xangle

Coinone on solminut kumppanuuksia Certikin ja Xanglen kanssa parantaakseen tietoturvaominaisuuksiaan. Xangle (ensisijaisesti tiedotusyhtiö) tekee yhteistyötä Coinonen kanssa suojauksen tarjoamisessa sala-sijoittajille ja hankkeiden läpinäkyvyyden lisäämisestä.

Certik on toisaalta kyberturvallisuuden tarkastusyritys, joka tarjoaa auditointitietoja, jotka auttavat torjumaan kooditurvaongelmia, sekä tarkastelemaan projekteja kooditasolla sekä muita kyberturvallisuuspalveluita luetelluissa projekteissa tai olla listattuna Coinonessa.

Coinone-kumppanuus Temcon kanssa

Tarjous laajentaa toimintaansa, käyttöönottoa ja myös tuloja Coinone on tehnyt yhteistyötä muiden kryptovaluutta- ja FinTech-yritysten kanssa.

Yksi esimerkki on Temco, joka auttaa tuomaan Temcon kaupat yksityissijoittajilleen ja Ripple mahdollistamaan maksut globaalissa blockchain-pohjaisessa ulkomaisessa rahalähetys- ja maksupalvelusovelluksessa Cross. Moneygram on myös triokumppanuudessa Ripplen ja Coinonen kanssa.

Coinone-vaihtoehdot

Tässä Coinone-katsauksessa tarkastellaan myös useita keskeisiä vaihtoehtoja Coinonelle.

Paikallisista vaihtoehdoista suurin kilpailija on Bithumb, jota seuraavat Korbit, Coinreal, Gopax ja Upbit.

Globaalissa salausteollisuudessa Coinonen vaihtoehtoja ovat Dex-trade, OceanEx, Braziliex, Coinbe ja BirakeNetwork.

Coinone-yhteenveto

Coinone, globaalissa salausmaailmassa, on yksi nopeimmin kasvavista huippupörsseistä ja on suuri voima laskea Etelä-Korean salausalalla.

Coinone on erinomaisella käyttöliittymällä, erinomaisilla turvatoimillaan ja pörssissään vaihdetuilla monilla kolikoilla edelleen erittäin suositeltava pörssi salauksen käyttäjille ja kauppiaille Etelä-Koreassa ja Aasian rajojen sisällä..

Aloittaakseen käyttäjän on tehtävä vain mennä Korean Coinoneen kotisivu ja rekisteröidy vaihtoon henkilökohtaisella sähköpostilla ja vahvalla salasanalla, vahvista sähköpostiosoite ja puhelinnumero ja suorita sitten henkilötodistuksen vahvistus.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map