Earncrypto Review 2021: Legit tapa ansaita salausta?

Earncrypto.com on ollut käytössä jo jonkin aikaa. Alkuperäinen alusta alkoi ilmeisesti loppuvuodesta 2016, ja heidän sosiaalisen median alustansa ovat kotoisin vuodesta 2017. Earncrypto.com on verkkosivusto, jolla voit ansaita kryptovaluutta suorittamalla erilaisia ​​tehtäviä, samanlaisia ​​kuin muut palkitsevat verkkosivustot, kuten Swagbucks. Tässä Earncrypto-katsauksessa tarkastelemme alustaa ja analysoimme onko se laillista, nähdään miten se toimii ja määrittää onko se huijaus vai ei.

Kuka tahansa voi luoda tilin Earncryptoon, ja monille ihmisille on ilmeisesti maksettu. Ihmisillä on kuitenkin myös ollut monia ongelmia yrityksen maksamattomien ja virheellisten maksujen kanssa, ja monet Earncrypto-arvostelut pitävät verkkosivustoa huijauksena.

Tässä Earncrypto-katsauksessa yritämme koota erilaisia ​​mielipiteitä Internetistä nähdäksesi, onko alusta huijaus vai ei. Virallisia lähteitä, joista tietoja voi hankkia, ei ole paljon, niin suuri osa Earncryptosta lukemastasi tulee julkisesta mielipiteestä.

Itse verkkosivusto on vielä rakenteilla, eikä heidän Tietoja meistä -sivulla ole mitään merkityksellistä tietoa. Tämä tiedon puute on se, mitä ihmiset eniten ottavat huomioon tilin avaamisessa Earncryptossa.

Loppujen lopuksi verkkosivusto, vaikka se onkin helppo selata ja ymmärtää, näyttää hieman tyhjältä ja vanhentuneelta, mikä ei maalaa hyvää kuvaa takana olevalle yritykselle. Pääsivun lisäksi on Twitter-tili vuodelta 2017, joka lähettää jonkin verran säännöllisesti, mutta virallisia Facebook- tai Instagram-tilejä ei ole.

Heidän subreddit on vuodelta 2013, mutta se ei ole ollut kovin aktiivinen eikä sillä ole yli 200 jäsentä. Siitä huolimatta on runsaasti viitteitä, joissa on viittauslinkkejä ja arvosteluja, jotka tarjoavat mielenkiintoista tietoa alustan mahdollisille käyttäjille.

Mikä on Earncrypto.com?

Alusta kutsuu ihmisiä suorittamaan pieniä tehtäviä ansaita kryptovaluutta. Näihin tehtäviin voi kuulua videoiden katselu, kyselyihin vastaaminen, mainosten napsauttaminen ja sovellusten lataaminen. Yhtiö mainostaa myös pieniä tietojen syöttötöitä ja salaustarjouksia, jotka käyttäjät voivat suorittaa saadakseen lisää palkkioita.

Voit lunastaa kryptovaluutan henkilökohtaisessa lompakossa tai valuutanvaihdossa. Virallisen verkkosivuston mukaan foorumi tarjoaa rajoittamattomia ansaintamääriä yli sadassa valuutassa. Tämä järjestelmä tekee siitä houkuttelevan käyttäjille, ja yksi heidän taglineistaan ​​kuvaa heidän toimintaansa paljon paremmin kuin kaivostoimintaa.

Kaikista käytettävissä olevista tehtävistä sovellusten lataaminen voi tuottaa eniten yksittäisiä palkintoja. Sinun on kuitenkin suoritettava myös erilaisia ​​tehtäviä lataamissasi sovelluksissa toiminnan tuottamiseksi. Tämän vuoksi tähän palkintoon käyttämäsi aika on huomattavasti suurempi kuin videosisällön katselu, mikä antaa huomattavasti vähemmän pisteitä.

Sivusto ei vain lupaa sinulle palkkioita kryptovaluutassa, mutta se tarjoaa myös opettaa ihmisille, kuka avaamaan ja ylläpitämään lompakkoa. Ei kuitenkaan ole havaittavia oppaita, joita voit seurata itse alustaa käyttäessäsi. Ainoa tieto, jonka saat tilin luomisen yhteydessä, on se, että jokainen verkkosivustolla ansaittu piste tarkoittaa 0,0000009 Bitcoinia.


Voit asettaa haluamasi valuutan profiilissasi, Bitcoin on oletusvaluutta uusille käyttäjille. Sen lisäksi voit saada palkintoja muissa kryptovaluutoissa, kuten DogeCoin, Dash, Ethereum, IOTA, LiteCoin, Monero, Ripple ja ZCash. Itse asiassa monet tämän alustan uusimmista käyttäjistä ilmoittavat tulevat DogeCoin-subredditistä.

Muita huomioita käyttäjille: pisteiden vetäminen kryptovaluuttaan sisältää maksun, yleensä joitain pisteitä. Vähimmäismaksu laskee, kun linkität PayPal-tilisi, mutta ei paljon.

Earncrypto-arvostelu: Legit tai huijaus?

Ensimmäinen kysymys löytyy jokaisesta tuoreesta Earncrypto-arvosteluun. Kun tarkastelet sitä ensimmäistä kertaa, Earncrypto-alusta ei nosta välittömästi punaisia ​​lippuja. Sivustolla on DDoS-hyväksyntä, jonka sinun on käytävä läpi, mutta se ei sinänsä ole huono asia. Monet muutkin verkkosivustot, joilla on samanlainen tarkoitus, tekevät niin.

Sivustolla ei ole virheellisiä kopioita tai ei-toimivia sivuja, mikä olisi parempi osoitus huijauksesta. Sitä ei ole rakennettu huonosti, lukuun ottamatta yksinkertaista käyttöliittymää. Profiilistasi puuttuu vain tukikanava, joka on todellakin herättänyt käyttäjien huolta. Kotisivun alaosassa on kuitenkin tuki sähköpostitse. Tilisi poistaminen on myös erittäin helppoa, ja profiiliasetuksissa on suora linkki.

Nämä ominaisuudet lisäävät johtopäätöksen, johon viimeisimmät asiakaskeskustelut on otettu huomioon tässä Earncrypto-katsauksessa: verkkosivuston työalusta on laillinen, mutta he eivät välttämättä pysty käsittelemään käyttäjäkuntaansa kovin hyvin. Tämä ei tarkoita, että käyttäjät ovat syyllisiä, vaan pikemminkin sitä, että verkkosivustolla voi olla joitain sisäisiä ongelmia, jotka johtavat siihen, että ihmiset eivät saa salauksensa palkkioita.

Onko Earncryptosta hyviä arvosteluja?

Jos haet Internetistä, näet edelleen paljon Earncrypto.com-sivustoa mainostavia viestejä, mutta suurin osa niistä on viittauslinkkejä tarjoavia ihmisiä. Useimmat ihmiset näyttävät ansaitsevan suurimman osan pisteistään jakamalla linkkejä tai katsomalla videoita. Tämä saattaa aiheuttaa ongelmia joissakin maissa, koska videoita ei ole katsottavissa maailmanlaajuisesti.

Earncrypto sallii myös vain yhden tilin laitetta, IP-osoitetta tai kotitaloutta kohti. Heidän mainostajansa asettivat myös joitain säännöksiä, jotta vältetään saman mainoksen lähettäminen kahdesti samalle käyttäjälle. Kun lisäät kyselyongelman tähän, näyttää siltä, ​​että tilin perustaminen on huono sijoitus.

Jos sinulla on paljon vapaa-aikaa, saatat saada paremman kokemuksen, mutta on olemassa monia esteitä jollekin, joka haluaa ansaita kryptovaluutta. Earncryptolla ei ole mobiilisovellusta Androidille tai iOS: lle, mikä tarkoittaa tällä hetkellä myös vain kannettavan tietokoneen tai työpöydän käyttöä ansaintakeinona. Koska viimeisimmät PTC-alustat (jopa Swagbucks) ovat jo siirtyneet mobiilisovelluksiin, tämä jättää Earncrypton kehityksen kannalta kaukana.

Voitko ansaita Bitcoinia Earncrypton kyselyistä?

Lyhyt vastaus, kyllä. Voit hakea vastauksia kyselyihin, jotka maksavat pisteinä, ja voit teoriassa vaihtaa nämä pisteet Bitcoiniksi. Tässä osassa ei näytä olevan mitään ongelmaa. Kysymys voi olla siitä, onko sinulla onni olla kokematta ongelmia alustan käytössä. Suurin osa käyttäjistä suosittelee, että pysyt poissa sovellusten lataamisesta, koska monilla heistä on haittaohjelmia.

On myös monia Earncrypto-hakkereita, joita ihmiset mainostivat muutama vuosi sitten, vaikka niistä onkin vaikea löytää mitään tietoa. Earncryptolta ei ole myöskään saatu virallisia päivityksiä tässä asiassa.

Lisäksi, jos ajattelet kuinka ansaita kryptovaluutta, kyselyt eivät välttämättä ole paras vaihtoehto. Useimmat käyttäjät huomaavat, että näiden kyselyjen täyttäminen voi olla erittäin aikaa vievää. Uusimmat raportit viittaavat 5-30 minuuttiin kutakin kyselyä kohden. Tämä herättää myös huolta siitä, ettei häntä hyväksytä kyselyihin. Myös muut paikat, kuten Swagbucks, kärsivät jälleen tästä asiasta.

Kuten alla olevasta kuvasta näet, joudut täyttämään kyselyä edeltävän kyselylomakkeen. Tämä on yleistä paikoissa, jotka tarjoavat sinulle mahdollisuuden vastata kyselyihin. Annat henkilökohtaiset tietosi, ja järjestelmä valitsee kyselyt, jotka saattavat koskea sinua henkilökohtaisesti.

Kuinka vastata kyselyä edeltävään kyselyyn

Sinun on annettava tietoja, kuten siviilisääty, perhetiedot, etnisyys ja osoite. Verkkosivusto pyytää sinua vastaamaan kysymyksiin rehellisesti ja huomauttamaan, että kyselykumppanit saattavat kysyä samat kysymykset ennen kuin he saavat tutustua kyselyyn. Jos vastauksesi eivät täsmää, he voivat hylätä sinut kyselystä.

Tässä Earncrypto-katsauksessa ei kuitenkaan olisi reilua, jos emme paljastaisi, että käyttäjät väärentävät näitä tietoja jatkuvasti. Itse asiassa saatat löytää online-oppaita, joissa kerrotaan, miten vastata. Luomalla online-persoonan, jolla on tiettyjä piirteitä, monet ihmiset uskovat, että voit pelata järjestelmää lisää kyselyjä varten. Tietenkin todiste näiden menetelmien toimivuudesta on kuulustelua.

Myös muiden maiden ihmisillä voi olla vaikeuksia vastata kyselyihin, vaikka Earncrypto.com hyväksyy kaikki maat. Kyselylomakkeesta on espanjankielinen versio, joten muita kieliä saattaa olla saatavilla.

Suurin osa käyttäjien ilmoittamista kyselyistä palvelee kuitenkin voimakkaasti amerikkalaisia. Tämä saattaa olla joillekin ihmisille kulttuurinen este, mikä voi johtaa siihen, että kyselyjä hylätään.

Muita tapoja ansaita rahaa osoitteessa Earncrypto.com

Tämä Earncrypto-arvostelu ei olisi täydellinen, jos emme tutkisi kaikkia tapoja, joilla voit ansaita alustalla, joten katsotaanpa kaikkia vaihtoehtoja, joita Earncrypto tarjoaa pisteiden saamiseksi. Voit käyttää niitä päävalikossa.

1. Ansaitse tarjouksia

Ensimmäinen kohtaamasi vaihtoehto on Ansaitse tarjoukset -osa. Sinun on täytettävä kyselylomake, jotta pääset siihen. Sen jälkeen saat sähköpostitse koodin, joka sinun on syötettävä ansaitsemisen aloittamiseksi. Sinun on myös poistettava AdBlock käytöstä, kuten muillakin palkitsevilla verkkosivustoilla.

Ansaitse tarjoukset -osa toimii pääalueena pisteiden saamiseksi ilman suodatusta tehtävän mukaan. Tarjolla on yhdeksän tehtävän “tarjontaseinää”, joihin pääset käsiksi. Kolme ykköstä on merkitty kullalla, hopealla ja pronssilla. Nämä ovat Wannads (ensimmäinen paikka), OfferToro (toinen) ja AdWall (kolmas).

Olemme luoneet testitilin ja vastanneet kyselylomakkeeseen sekä englanniksi että espanjaksi. Käyttämällä samoja vastauksia molemmissa kyselylomakkeissa loimme profiilin kyselyjen etsimiseen. Tuloksia oli vain yksi, kuten alla olevasta kuvasta näet. Tutkimukseen osallistuminen ja siihen vastaaminen antaa täysin 18 pistettä.

ansiokrypto-tutkimukset

2. Täydelliset työt

Ansaitse tarjoukset -osan lisäksi voit hakea myös kokonaisia ​​töitä. Alustan käyttäjät luovat nämä työpaikat, joten niitä ei ole paljon käytettävissä. Voit luoda omia työpaikkoja ansaitaksesi salauksen viittauslinkkien kautta, mutta sinun on onnekas löytää lähetetyt työpaikat. Koska kysyntä on niin vähäistä, käyttäjät nappaa ne nopeasti.

ansaita salattuja työpaikkoja

3. Tietojen syöttö

Sinun on täytettävä lyhyt opetusohjelma, jotta pääset Data Entry -osioon. Earncrypto käyttää käyttöliittymää nimeltä Type is Money. Suurin osa tämän foorumin työpaikoista on virallisen verkkosivuston mukaan käytettävissä klo 22.00–7.00 EST.

Opetusohjelman suorittaminen johtaa sinut päänäyttöön, johon syötät useita pieniä tekstipaloja. Ne ovat yleensä nimiä, osoitteita ja muita henkilötietoja. Ansaitset PP jokaisesta tekemäsi oikeasta syötteestä, mutta PP ei ole sama kuin Earncrypto-pisteet. PP toimii vain tiedonsyöttöosassa, ja 200 PP on yhtä suuri kuin 1 ansaintapistepiste tai 0,0000010 BTC.

earncrypto-tietojen syöttö

Earncrypto maksaa käyttäjille kerran päivässä kaikista aktiviteeteista, jotka he suorittavat edellisenä päivänä. He maksavat heille kello 15.00 EST toiminnasta, joka on suoritettu ”klo 12.00–12.00 EST” välillä, kuten näet heidän virallisella verkkosivustollaan. Käyttäjät voivat ansaita Bitcoinia saavuttamatta kuitenkaan 200 PP: tä. Sivusto maksaa heille niin kauan kuin he ansaitsevat yli 10 pistettä yhdessä päivässä.

Tämä foorumi saattaa tuntua hämmentävältä joillekin käyttäjille: se näyttää yhtä yksinkertaiselta kuin muu verkkosivusto. Sen kopiossa on jopa joitain kirjoitusvirheitä, mutta PP-ansaintajärjestelmä toimii, ja näet saldosi joka kerta, kun napsautat Valmis oikeassa yläkulmassa. Istunto päättyy ja voit tehdä sen milloin haluat.

4. Crowdflower-tehtävät

Tämä vaihtoehto on tarkoitettu yleisille tehtäville, jotka eivät liity tietojen syöttöön. He voivat saada työpaikkansa kolmesta lähteestä: SuperRewards, Wannads ja henkilökohtaisesti. Sinun on luotava SuperRewards-tili, jotta pääset heidän tehtäviinsä, ja sinun on täytettävä kyselylomake nähdäksesi Wannadsin tehtävät.

Henkilökohtaisesti tarjoaa samat vaihtoehdot kuin kun kirjaudut sisään Earncrypto-palveluun: voit käyttää niitä vastaamaan kyselyihin, avaamaan pisteiden tilejä ja lataamalla sovelluksia. Heidän palkintonsa näyttävät olevan korkeat verrattuna SuperRewads- ja Wannads-sovelluksiin, ja käytettävissä on paljon tehtäviä.

ansaita salauksen tarkistustehtävät

Earncrypto Review -päätelmä

Tällä alustalla tarvitaan lisätietoja. Suurin osa siitä, mitä käyttäjät tällä hetkellä näkevät, tulee julkisilta teiltä, ​​kuten Reddit. Earncrypto-alustalla on vain käyttäjän puoli väitteiden kiistämisen yhteydessä. Virallinen tukikanava on merkitty epäluotettavaksi, mutta jotkut muut käyttäjät ilmoittavat, ettei alustalla ole lainkaan ongelmia.

Koska tämä on Earncrypton nykyinen todellisuus, käyttäjien tulisi olla varovaisia ​​alustan antamista lupauksista. Sana “ilmainen” voi kääntyä työajaksi. Tutkimusten hylkääminen on melko helppoa, vaikka käyttäjät rakentaisivat online-persoonan, joka antaa heille enemmän kyselyvaihtoehtoja.

Earncrypto vertaa monia vertailuja Coinbaseen, joka on toinen paratiisi ihmisille, jotka haluavat ansaita “ilmaista kryptovaluutta”. Käyttäjät saattavat kuitenkin paremmin etsiä Coinbasea ja muita lähtötason menetelmiä ansaita kryptovaluutta ongelmien välttämiseksi.

Coinbasella on myös parempi kokemus salauksen opettamisesta käyttäjille. Kuten aiemmin totesimme, Earncrypto mainostaa käyttäjilleen myös salausta koskevaa koulutusta, mutta resursseja ei ole helposti saatavilla (vuodesta 2019 lähtien).

Julkinen mielipide ajaa tällä hetkellä suurinta osaa siitä, mistä juuri keskustelimme tässä Earncrypto-katsauksessa, mutta suurin osa niistä on vuodelta 2018, ja toiset ulottuvat jopa vuoteen 2015 saakka. Jollei suotuisampia arvosteluja tule esiin, emme voi maalata erittäin hyvää kuvaa sen arvosta alustana.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map