Evercoin Review 2021 – Cryptocurrency Wallet Plussat ja miinukset

Kryptovaluutan päivittäisestä käytöstä on tullut henkilökohtaisempaa, kun valtavirran käyttö lisääntyy dramaattisesti. Ja sellaisenaan tarve lisätä henkilökohtaista osallistumista digitaalisen omaisuuden hallintaan kasvaa. Siellä on kuitenkin vain muutama lompakko tai pörssi, jotka antavat käyttäjille joustavuutta käsitellä digitaalista omaisuuttaan ilman suuria kompromisseja turvallisuuden ja likviditeetin välillä. Tässä teemme Evercoin-katsauksen esitelläksesi joitain ominaisuuksia, jotka tekevät alustasta erottuvan ja antavat käsityksen sen turvallisuudesta.

evercoin-arvostelu

Tähän asti kryptovaluuttojen käyttäjien olisi käytettävä eri lompakoita eri omaisuuksiin, mikä voi olla hankalaa hallita. Tämän lisäksi yhden omaisuuden vaihtaminen toiselle voi olla varsin ylämäkeen tehtävä monissa tapauksissa; sanotaan esimerkiksi, että Bobilla ja Alicella on välitapahtuma keskenään ja Bob pyytää tiettyä omaisuutta, jota Alice ei tällä hetkellä omista, hänen olisi käytettävä vaihtoa muuntaa mikä tahansa omaisuutensa Bobin suhteelliseksi omaisuudeksi.

Yllä olevan esimerkin yleinen ongelma on tarve käsitellä vaihtopalkkioita, lohkoketjun transaktiomaksuja, lohkoketjun vahvistusaikaa, KYC-viivästyksiä (tarvittaessa olettaen, että Alicella ei tällä hetkellä ole tiliä koronvaihdolla), valuuttakursseja ja lopulta koko prosessille kuluva aika. Tämä voi tehdä kryptovaluutan käytöstä melko epämiellyttävän. Evercoinin kaltaisten kanssa digitaalisen omaisuuden hallinnassa ja siirtämisessä ikätovereiden välillä on kuitenkin huomattavasti vähemmän esteitä.

Mikä on Evercoin?

mikä on everoiini

Oletko koskaan miettinyt, kuinka Coinbasesta tuli Yhdysvaltain asukkaiden sovellussovellus cryptocurrency -palvelun käytössä. Tosiasia on, että se helpotti useimpien kryptovaluutan käyttäjien hallita, käydä kauppaa tai siirtää digitaalisia omaisuutensa vain muutamalla yksinkertaisella vaiheella, mutta se tukee vain muutamia omaisuuseriä ja pitää yksityiset avaimet käyttäjän varoilla, mikä otti hallinnan pois käyttäjä.

Coinbasen lisäksi siellä on useita muita kryptovaluutta-lompakoita, mutta vain muutama niistä, jotka löytyvät Evercoin-alusta. Joten mikä on Evercoin, voidaan kysyä, varsinkin kun tukijat, kuten Gumi Cryptos Capital, Roger Ver, Ross Mason, Marc Fleury, John Pigott, Eman Pulis, keräsivät äskettäin miljoona dollaria tukemaan alustan kehittämistä? Toivomme tässä Evercoin-katsauksessa tutkia, mikä tekee alustasta kiinnostuksen kohteena suurille nimille kryptoalateollisuudessa.

Evercoin on Piilaakson tuote, jota voidaan pitää lompakkohybridinä, joka tarjoaa sekä kryptovaluutanvaihdon että muun kuin rahan lompakon palveluja. Sen perusti vuonna 2017 Talip Ozturk yhdessä viiden muun joukkuetoverinsa kanssa. Talipin sanotaan hyödyntävän kokemustaan ​​Hazelcastin – monien rahoituslaitosten suosiman avoimen lähdekoodin muistin sisäisen hajautetun tietokannan – luomisessa Evercoin-sovelluksen kehittämiseksi nähtyään, kuinka avoimen lähdekoodin teknologian potentiaali voi olla häiritsevä yhdessä hajautettu tekniikka.

Evercoin-alustan avulla käyttäjät voivat ilmeisesti hallita digitaalisia resurssejaan tien päällä. Tällä hetkellä siihen pääsee joko Android- tai iOS-sovelluksen kautta. Alusta pyrkii kilpailemaan parhaiden kryptovaluuttapörssien sekä säilytysyhteyksien kanssa tarjotakseen äärimmäisen kokemuksen tien päällä olevalle kryptovaluutan käyttäjälle.

Evercoin-sovellus

Evercoin-sovelluksella on tyylikäs vihreä muotoilu, jossa on markkinat, lompakko, reaaliaikainen salauksesta salaukseen -vaihto ja toimintaloki, jonka avulla käyttäjä voi selata saumattomasti käyttöhistoriaansa. Sovelluksessa on myös sovelluksen sisäinen tukijärjestelmä, jonka avulla käyttäjän on helppo kommunikoida alustan teknisen tuen kanssa, jos heillä on vaikeuksia hallita omaisuuttaan.

Asenna Evercoin iOS: ään

Asenna Evercoin iOS: ään

Kuten tämän Evercoin-arvostelun kirjoittamisen ajankohtana, sovellus tukee tällä hetkellä noin 19 kryptovaluutta, mukaan lukien:

 • USD-kolikko (USDC)
 • Bitcoin (BTC)
 • Ethereum (ETH)
 • Litecoin (LTC)
 • Ripple (XRP)
 • EOS (EOS)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Bitcoin SV (BSV)
 • Viiva (DASH)
 • Ethereum Classic (ETC)
 • Monero (XMR)
 • Zcash (ZEC)
 • Bitcoin Gold (BTG)
 • Dogecoin (DOGE)
 • Decred (DCR)
 • Qtum (QTUM)
 • BitTorrent (BTT)
 • Digitavu (DGB)
 • TRON (TRX)

Alusta on myös luvannut lisätä tukea lisää ERC-20-tunnuksia varten.

Evercoin-arvostelu: Plussat

Ensimmäinen asia, joka erottuu, on se, että sovellus on ei-vakuuslompakko, jonka avulla käyttäjät voivat hallita varojaan hallitaessa yksityistä avainta.

Alusta poistaa rekisteröinnin esteen, joka rajoittaa useimpia käyttäjiä, jotka eivät halua jakaa yksityisiä tietojaan vaihdon kanssa. Toisin sanoen käyttäjät voivat käyttää alustan palvelua tien päällä, koska se on suunniteltu tarjoamaan tietyn tason nimettömyyttä. On kuitenkin olemassa tilirajoituksia, jotka voidaan avata vain, kun KYC-tasot tyhjennetään.

Toisin kuin useimmat kryptovaluutanvaihdot tai lompakkopalvelut, jotka vaativat rekisteröintiä ja henkilöllisyyden todentamista ennen alustan palveluiden käyttöä, Evercoin-sovellus antaa käyttäjille mahdollisuuden käyttää palvelua ladattaessa joutumatta käymään läpi rekisteröinnin tai KYC: n odottamisen tuskan. todentamisprosessi saatetaan päätökseen.

Toinen tärkeä ominaisuus on limiittijärjestys, vaihtoehto, jonka avulla käyttäjät voivat määrittää, mihin hintaan omaisuuserällä tulisi käydä kauppaa, jos nykyinen markkinahinta on epäedullinen, kuten alhainen ostaminen ja korkea myynti, viileä tapa ansaita voittoja haihtuvalla purjehduksella. Tämä ominaisuus on harvinainen hyödyke useimmissa matkapuhelimissa ja erottaa tämän hybridilompakon varmasti.

Elinkeinonharjoittajat voivat hyödyntää hintahälytystoimintoa antaakseen heille mahdollisuuden seurata hintamuutoksia sen sijaan, että tuijottaisivat koko päivän kaaviossa. Sovelluksen sisäinen live-tuki, jonka avulla käyttäjät voivat kommunikoida ongelmistaan ​​reaaliajassa, eikä heidän tarvitse välttämättä poistua sovelluksesta.

Evercoin Review: Miinukset

Palkkiorakennetta ei ole määritelty hyvin, koska valuutanvaihtopalkkiot hinnoitellaan usein korkoihin varoja vaihdettaessa, ja aloittelijoiden väärinkäsitys kryptovaluutta-maailmaan voi olla valtava poiskytkentä. Loppujen lopuksi kuka haluaa maksaa suurempia maksuja? Ei kukaan!

Toinen poiskytkentä voi olla se, että fiatin ja kryptovaluutan välillä on rajoitettuja yhdyskäytäviä. Tällä hetkellä kryptovaluuttojen ostamiseen fiatilla (USD) pääsee vain 10 Yhdysvaltain osavaltiosta liittämällä käyttäjän pankkitalletus. Vaikka alusta lupaa ottaa käyttöön lisää pankkeja tulevaisuudessa, tämä voi tällä välin lähettää käyttäjiä muille alustoille ostamaan omaisuuttaan ja palata sitten takaisin ja tallentaa Evercoin-sovellukseen – hieman liikaa vaivaa.

Onko Evercoin turvallinen?

Osana kryptovaluutta-alan suurimpia haasteita – huolimatta lupauksesta hajauttamisesta ja loputtomasta mahdollisuudesta toimia saumattomasti nopeammin ja pienemmillä maksuilla kuin vakiintuneet rahoitusjärjestelmät; digitaalisen omaisuuden turvallisuus ja hallinta keskitetyssä kryptovaluutanvaihdossa on aina ollut huolenaihe nykyisille käyttäjille ja valtava pelote myös uusille käyttäjille.

Ennen mobiililompakkosovellusten tai kovien lompakoiden ylistystä useimpien kryptovaluutan omistajien oli luotettava salauksenvaihtoon pitääkseen varojaan, mikä aiheutti paljon ongelmia, koska se altistaa käyttäjän riskeille, kuten varojen menetykselle hakkeroinnin tai ehkä epälikviditeettiin. Siksi minkä tahansa kryptovaluutan säilytys- tai vaihtopalvelun tulisi täyttää tietty standardi, jotta sitä voidaan pitää turvallisena.

Joten, onko Evercoin turvallinen käyttää? Tämän Evercoin-tarkistuksen jälkeen paras tapa selvittää tämä on harkita alustan ehdotuksia ja sovittaa ne sitten reaaliaikaisiin käyttäjäkokemuksiin, jotka voivat olla täydellinen mittari alustan vahvuuksien tai heikkouksien korostamiseksi..

Sovelluksen iOS-versio on saanut useita tunnustuksia luokituksella 4,7 / 5 Apple App Storen 2,6k-luokituksista. Android-alustalla keskimääräinen luokitus 4,0 / 5 132 arvostelun perusteella, vain muutama valitus virheistä, jotka tuki korjasi päivittämällä sovelluksen, ja muutkin valittivat varojen menettämisestä korkeiden palkkioiden takia, ehkä johtuen epäselvyydestä siitä, miten palkkarakenne toimii alustalla.

Yleinen tuomio

Käyttöliittymä: Ystävällinen ja helppo käyttää.

Varojen turvallisuus: Käyttäjät omistavat yksityisen avaimen ja hallitsevat sitä.

Likviditeetti: Tilauksen välitön täyttö, lukuun ottamatta Limit order -toimintoa, on käytössä.

Tuki: Suora ja aktiivinen tuki.

KYC-vaatimukset: Kyllä, korkeammille transaktioille.

Tapahtumarajat:

 • Vaihda tasolle 1 0 dollaria päivässä
 • Vaihda tasolle 2 100 000 dollaria päivässä; Pankki ostaa 1000 dollaria viikossa; Pankin nostot 1000 dollaria päivässä [henkilöllisyystodistus vaaditaan].

Evercoin-palkkiot: Palkkio sisällytetään valuuttakurssiin ja vaihtelee 0,5-0,8% kaupasta.

Lue lisää: Kuinka ostaa salausta USD: n avulla

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner