Freewallet-arvostelu: Paras mobiili iOS- ja Android-salauslompakko?

Tässä Freewallet-katsauksessa arvioimme surullisen salakirjoitetut lompakot sellaisten kriteerien perusteella kuin; ominaisuudet, maksut, turvallisuus, tiekartta ja paljon muuta…

Sanottuamme, hyppäämme suoraan siihen!

Mikä on Freewallet?

Freewallet on verkko-, iOS- ja Android-tuettu digitaalinen valuutan lompakko, joka on rakennettu tallentamaan ja hallitsemaan useita tuettuja kryptovaluuttoja ja myös sisäänrakennetulla vaihdolla, jonka on kehittänyt Tallinnassa, Virossa toimiva Freewallet-kehittäjä ja jota voi käyttää verkossa freewalletilla. org.

Freewallet on yksi harvoista lompakkoperheestä, joka aloitti mobiililaitteiden ensimmäiset kryptovaluutta-lompakot sekä sisäänrakennetulla salauksenvaihdolla että kylmävarastolla..

Freewallet on tarkoitettu salauksen käyttäjille ja kauppiaille. Se julkaistiin ensimmäisen kerran tammikuussa 2016 Tallinnassa, Virossa. Freewallet-tiimi loi ensin lempinimen nimeltä FantomCoin Wallet, jolla he testasivat tekniikan taitojaan, sopeutumiskykyään ja standardejaan ja auttoivat myös lieventämään varhaislinnuille aiheutuvia riskejä..

Testin jälkeen Freewallet-tiimi jatkoi luomalla pari lompakkoa suosituille kryptovaluutoille ja käynnistämällä sitten yksittäiset lompakot kolikoille, kuten Bitcoin, Monero, Litecoin, Dogecoin, Ethereum jne. He julkaisivat myös Freewallet-monivaluuttalompakon, Freewallet Liten ja Freewallet Tokens -lompakon Ethereum blockchain -perusteisille rahakkeille.

Freewalletin kehityshistoria:

Alkuvuodesta 2016 Freewalletin Ethereum-lompakko sijoittui ykköseksi Google Playssa. Sitten Apple hyväksyi heinäkuussa 2016 Bitcoin-, Monero- ja Ethereum-lompakot ja julkaisi ne iOS App Storessa. Freewallet on käynyt läpi muutaman päivityksen, ja se on tallentanut paljon virstanpylväitä ja kehitystyön onnistumisia.

Freewallet oli ensimmäinen lompakkotiimi, joka suunnitteli erityisen Bitcoin Cash (BCH) -lompakon Android- ja iOS-laitteille ja erityisen Bitcoin Gold (BTG) -lompakon Android-käyttäjille. Vuoteen 2017 mennessä Freewallet-tiimi lanseerasi Freewalletin monivaluuttaisen lompakkosovelluksen verkkoversion, ja vuoteen 2018 mennessä Freewalletin lompakot olivat yleensä kolmannella sijalla Androidin “suosituimpien verkkolompakoiden” luokassa..

Lisäksi vuonna 2018 Freewallet-tiimi lanseerasi kaikkien aikojen ensimmäisen erityisen TRON (TRX) -lompakon Androidille heti sen jälkeen, kun TRONin itsenäinen lohkoketjun ekosysteemin muutto oli julkaistu. Samana vuonna 2018 Freewallet rekisteröi virallisen White Label -projektin nimeltä Multiwallet.

Tuolloin Freewalletilla oli ennätys 23 583 Freewallet APK -latausta kuukausittain.

Mitä sisältyy Freewalletiin?

Freewallet-arvostelun pitäisi voida aloittaa sisällöstä;

Freewallet-lompakkokokoelman tärkeimmät lisäominaisuudet ovat sen sisäänrakennettu vaihto, tehokas kylmäsäilytys, henkilökohtainen talletussivu ja se on helppo tutustua siihen, ettei heidän tarvitse saada käyttäjiä huolehtimaan erilaisista teknisistä ominaisuuksista ja monimutkaisista ominaisuuksista. asetukset.

Freewallet-perheellä on laaja valikoima, alkaen monivaluuttaisesta krypto-lompakosta yhtenäisvaluutan lompakkoihin Ethereumille, Monerolle, Litecoinille, Dogecoinille, Bitcoinille, Bitcoin Cash ABC: lle, TRONille, Bitcoin Goldille ja myös Tetherille.

Freewalletin isännöimien lompakoiden valikoima sisältää sen web-monivaluuttaisen lompakon, se on iOS- ja Android-monivaluuttainen Freewallet APK, 22 yhden valuutan lompakkoa Androidille ja 8 yhden valuutan lompakkoa iOS: lle.

Freewalletin monivaluuttainen lompakko tukee yli 30 digitaalista valuuttaa, joita voidaan tallentaa, siirtää ja vaihtaa. Siinä on Freewalletin yhtenäisvaluutan lompakoiden ominaisuuksia ja vielä enemmän, mikä sisältää sen kohokohdat nopeilla nopeuksilla kasvun suhteen kulloinkin, se näyttää myös käyttäjän aktiiviset lompakot Suosikit-kohdassa..

Freewalletilla on myös Token-lompakkonsa, joka on erityisesti suunniteltu Ethereumin blockchain-ekosysteemin alle rakennettuihin rahakkeisiin. Se vastaanottaa, tallentaa ja siirtää Ethereum-pohjaisia ​​rahakkeita. Tämä Token-lompakko tukee yli 350 ERC20-rahaketta ja tietysti myös Ethereumin. Se on tällä hetkellä saatavilla vain Android-käyttäjille.

Siellä on myös Freewallet Lite, jonka on rakentanut Freewallet-tiimi. Tämä lompakko tuli ilmeisesti useiden negatiivisten arvostelujen jälkeen siitä, että Freewallet on vangin lompakko, jossa on käyttäjien yksityiset avaimet. Tämä lompakko varmistaa, että jokaiselle tapahtumalle luodaan uusi osoite automaattisesti, sen kokonaissaldoa ja tapahtumatoimintaa on vaikea seurata. Se on hierarkkinen deterministinen lompakko, joka ei vaadi rekisteröintiä, jolla on täydellinen nimettömyys, asiakasohjattu yksityisen avaimen tallennus ja 100% yksityisyys. Tämä kehitys on yksi valtava saavutus, jonka Freewallet-tiimi on tehnyt. Freewallet Lite tukee tällä hetkellä Bitcoin-, Ethereum- ja ERC20-rahakkeita ja on saatavana sekä Android- että iOS-matkapuhelinkäyttäjille.

Freewallet-kumppanit:

Osana kehitystyötä ja päivityksiä sekä tietysti mahdollistamaan uusien suosittujen kolikoiden tukemisen ajan myötä, Freewallet on solminut useita kumppanuuksia eri johtavien kolikoiden, salaus- / digitaaliprojektien ja rahoitusyritysten kanssa, kuten Bankex, MinerGate, Digibyte, KIN, NUT , EOSDT ja kunnollinen lompakko, vain muutama maininta.

freewallet -tarkastuskumppanit

Freewallet Review: Ominaisuudet

Freewalletilla perheenä on joukko muutamia tunnistettavia piirteitä, jotka erottavat ne muista lompakkoihin verrattuna.

Mahdollisuus ostaa tuettuja kolikoita luottokortilla.

freewallet tarkistaa luottokortin oston

  • Ennakkoon maksettu puhelin voidaan ladata bitcoinilla suoraan Freewalletista
  • Neljä erilaista maksuvaihtoehtoa, kun siirrät Bitcoinia ja muita kolikoita
  • Saatavana 13 erilaista kieliominaisuutta, mukaan lukien englanti, saksa, ranska, espanja, venäjä, italia ja yksinkertaistettu kiina
  • Maksuttomat välittömät maksutapahtumat Freewallet-käyttäjien välillä

Freewallet-arvostelu: Palkkiot

On vaikea löytää paljon maksutietoja Freewalletista. Kaiken kaikkiaan kaikki on vapaasti käytettävissä. Ei liittymismaksuja, liittymämaksuja tai suuria vaihtokursseja.

Freewallet-maksut ovat yhtä paljon kuin huomattavia. Siihen sisältyy oletusmaksu kustakin maksuvaihtoehdosta siirron kiireellisyyden mukaan, joka muuttuu, kun siirrettävä summa lasketaan. Siinä on matala, normaali, nopea ja kiireellinen maksu -vaihtoehto.

Kullekin maksuvaihtoehtoalueelle veloitettava maksu riippuu vain tapahtuman määrästä ja nykyisestä verkkokuormasta. Oletusmaksuvaihtoehto pysyy normaalissa tilassa.

Toiminto, jonka mukaan sinun on valittava eri maksuvaihtoehtojen välillä, antaa sinulle mahdollisuuden säätää digitaalisen valuutan tapahtuman nopeutta itse.

Onko Freewallet turvallinen?

Yksi vastaisi kyllä. Freewalletilla ei ole koskaan ollut mitään negatiivista tietoturvaa. Tiimi huolehtii käyttäjien varojen turvallisuudesta ja on ottanut käyttöön useita turvaominaisuuksia, mukaan lukien;

  • PIN-koodi ja Touch ID ovat läsnä.
  • Aktiivinen 2-tekijäinen todennus.
  • Tapahtumien useita allekirjoituksia ennen vahvistuksia.
  • Varojen kylmävarastointi.
  • Mahdollisuus tarkistaa säännöllisesti kaikki kirjautuneet istunnot ja lopettaa kaikki tuntemattomat istunnot.
  • Nostotapahtumarajoitukset ovat käyttäjän muokattavissa.

Onko Freewallet paras salauslompakko?

Freewalletia ei ehkä luokitella parhaaksi salauslompakoksi, mutta sen ominaisuuksien, historian ja arvosteluiden perusteella se erottuu erinomaisena salauksen lompakkona salauksen käyttäjille ja kauppiaille. Lisäksi Freewallet on helppo asentaa, asentaa ja käyttää, erittäin helpoilla ja käyttäjäystävällisillä käyttöliittymillä (kuten alla voit nähdä).

freewallet-tarkastelupaneeli

Vaihtoehdot Freewalletille:

Freewallet-tarkistus on epätäydellinen antamatta muutamia vaihtoehtoja Freewalletille niiden ominaisuuksien, tietoturvakannan ja tarjottujen palvelujen perusteella. Niihin kuuluvat ESR-lompakko, Electrum, Blockchain-lompakko, Coinomi, Jaxx, Cryptonator, UnifyPay, GuardaWallet ja Monerujo.

Voit aina ottaa yhteyttä Freewalletin tukeen saadaksesi lisätietoja tiimistä ja sen tuotteista, mukaan lukien kehityspäivitykset, tai tarkista, että se on kotisivu Lisätietoja.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner