LATOKEN-arvostelu: Paras salausvaihto vuonna 2021?

Yli 2800 kryptovaluuttaomaisuutta, joiden kumulatiiviset markkinat ovat yli 20 960 paria, voidaan käydä kauppaa yli 250 kryptovaluutan pörssissä. Ehkä, jos olet uusi salausvaluutta-alalla ja ehkä kysyt tavallista kysymystä: miksi vaihtoja on niin paljon? Tämän päivän aiheessa kirjoitamme perusteellisen LATOKEN-arvostelu mukavuutesi takia. 

Yksinkertainen vastaus on ”kaksi syytä: maksuvalmius ja lainkäyttövalta”. Tässä LATOKEN-katsauksessa tutkitaan, miten LATOKEN-vaihtoa, sen alkuperäistä omaisuutta – LA-tunnusta ja LATOKEN-maksuja käytetään. Mahdollisten LATOKEN-huijaussyytösten uudelleentarkastelu auttaa sekä uusia että vanhoja käyttäjiä arvioimaan kohtalonsa.

latoken-arvostelu

Mikä on LATOKEN?

Joten mikä on LATOKEN tai miksi käyttää LATOKEN-vaihtoa? LATOKEN on likvidien varojen token (LAT) -alusta, joka on kehitetty antamaan salausvaluutan käyttäjille mahdollisuus hajauttaa salkkujaan antamalla heille pääsy sekä reaalimaailmaan että virtuaalisiin omaisuuksiin, jotka oli tokenoitu ja vaihdettavissa pörssissä..

Virossa toimivan alustan perusti vuonna 2017 toimitusjohtaja Valentin Preobrazhensky yhdessä kolmen muun arvostetun tiimin jäsenen kanssa, kunnes heidän kasvoi yli 35 jäseneksi. Alusta alkaen LAT: n tehtävä poikkesi hieman kauemmas perinteisen kryptovaluutanvaihdoksen olemassaolosta, ainakin näin ehdotti heidän alkuperäinen tehtävälausuntonsa. Sen piti toimia useiden varojen salakirjoitusalustana, mutta niiden kehityksen linjalla pörssi muuttui enemmän kryptovaluutan vaihtoalustaksi – joka käsitteli lähinnä virtuaalista omaisuuden kauppaa.

Pörssi houkutteli tärkeitä henkilöitä kehityksen alkuvaiheessa, ja sen neuvottelukunnan paikat täyttivät Kenneth Goodwinin kaltaiset henkilöt, joka oli entinen Yhdysvaltain keskuspankin vaatimustenmukaisuusjohtajan vanhempi neuvonantaja..

Varhaisen kehityksen aikana kunnianhimoinen LAT-foorumi yritti merkitä sinisiruyritysten, kuten Applen, Amazonin ja Teslan, osakkeita sekä hyödykkeitä, kuten öljyä, kultaa ja hopeaa. Tavoitteena oli käyttää biljoonia dollareita omaisuutta, joka sisälsi 5 luokkaa kiinteitä omaisuuseriä – osakkeita, kiinteistöjä, lainoja, hyödykkeitä ja taideteoksia.

He kokivat kuitenkin joitain vaikeuksia, ja ehkä sääntelyjen, rahoitusrajoitusten ja mahdollisesti kryptovaluuttamarkkinoiden laskusuuntausten vuoksi heidän näkemyksensä saattoi olla jumissa.

Vaikka LAT-vaihtoalusta ei ehkä ole vielä saavuttanut päätavoitteitaan, se on jo alkuvaiheessa saavuttanut melkoisen paljon:

LATOKEN-vaihto

Vaikka LAT-pörssi on saattanut menettää osan varhaisista loistoistaan, se kuuluu edelleen 20 parhaan pörssin joukkoon mukautetun 24 tunnin kauppavolyymin mukaan. Se kirjaa päivittäisen keskimäärin miljardin dollarin arvoisen kaupan 380 kauppamarkkinoilta.

Vaikka kaupan volyymi ei yksinään ole hyvä tapa mitata kryptovaluutan vaihtoa, sillä viime aikoina on ollut yhä enemmän väitteitä pesukaupasta ja väärennöksistä kryptovaluutan pörsseissä. Voidaan mennä pidemmälle, jotta voidaan arvioida vaihdon käytettävyyttä, listattujen projektien laatua ja turvaominaisuuksia sekä vaihdon KYC / AML-käytäntöjä.

IEO Launchpad DEX

Vaihdossa on myös Launchpad startup-yrityksille suorittamaan alkuperäiset vaihto-tarjouksensa. Tiedot osoittavat, että yhteensä 400 000 käyttäjää on käyttänyt IEO-alustaa ja investoinut yli 130 startupiin, mikä tekee siitä yhden menestyvistä Launchpadista. Se julkaisi myös hiljattain hajautetun vaihdonsa julkisen beetavaiheen, vaikka se ei näytä toimivan vielä, koska kauppahistoriaa ei ole; Lisäksi käyttäjillä on rajoitettu talletuksia ja nostoja.

Käyttäjäkokemus

Käyttöliittymä on monikielinen foorumi, jota voi käyttää englannin, kiinan, korean, vietnamin ja indonesian kielillä. Kieliasetuksia voidaan muuttaa sivun oikeassa yläkulmassa olevasta avattavasta valikosta.

LATOKEN-pörssi ei ole monimutkainen, koska sillä on yksinkertainen aloitussivu, josta käyttäjät voivat käyttää kaupankäyntialustaa, IEO Launchpadia, lompakkoa, LA airdropia ja LADEXia. Siinä on myös tukisivu, joka sisältää usein kysyttyihin kysymyksiin koottuja ohjeaiheita, jotka voivat opastaa käyttäjiä ratkaisemaan yleisiä ongelmia, joita on ilmennyt vaihdon käytön aikana..

Monimutkaisempien ongelmien kohdalla, joita UKK ei kata, käyttäjät voivat ottaa yhteyttä yleiseen tukeen joko luomalla offline-lipun tai ottamalla yhteyttä tukitiimiin joko virallisen sähköpostin tai Telegram Messengerin kautta.

Kaupankäynti LATOKEN-pörssissä

latoken vaihto

Kun tili on luotu, talletus- ja nostopainikkeeseen pääsee sivun oikeasta yläkulmasta. Kaupankäyntiparit sisältävät BTC, ETH, LA, USDT, TRX ja TURBO. Fiat-talletuksia ja nostoja sekä kaupankäyntiä ei tällä hetkellä aktivoida alustalla.

Varojen tallettaminen on yleensä riippuvaista blockchain-verkosta, mutta noston aikana tapahtuma käy läpi useita turvatarkastuksia varmistaakseen, että käyttäjä noudattaa alustan nostokäytäntöjä.

Alustava 24 tunnin nostoraja, 1000 USD salakirjoituksena, asetetaan tason 0 tilille. Tason 1 ja 2 tileille. Käyttäjien on suoritettava erilaiset tunnista asiakkaasi (KYC) -vahvistusvaiheet ennen kuin ne saavat nostaa vastaavasti 10000 dollaria ja 100000 dollaria. Enemmän, käyttäjille, joilla on toissijainen päätaso, heillä on oletettavasti lupa suorittaa fiat-nostoja ja talletuksia, ja heille myönnetään pääsy merkkikauppaan pörssissä.

Tier 3 -tilien (tällä hetkellä poistettu käytöstä) käyttäjillä on etuoikeus nostaa jopa 500 000 USD salausta päivässä. Näille VIP-käyttäjille myönnetään myös pääsy täyden alustan ominaisuuksiin rajoituksetta.

Suojausominaisuudet

Erilaiset LATOKEN-arvostelut kertovat, että alusta käyttää Advanced Encryption Standard (AES-256) -algoritmia lompakoidensa suojaamiseen. Enemmän, tietokantojen, joilla on tilin salasanat, sanotaan olevan salattu Salted SHA-256: lla.

Varojen turvallisuuden takaamiseksi alustalla on vaihdon yksityiset avaimet – keskitetty vaihto – ja kaikkien käyttäjien varat joko kuumassa tai monisigmaisessa kylmässä lompakossa, johon tiimi pääsee. Pörssiin tallennetut varat sijoittavat käyttäjien varat haitallisten toimijoiden, kuten hakkereiden, ristiin, koska salausvaluutanvaihto on usein heidän kohteekseen. Ehkä kun LADEX on täysin toimintakykyinen, käyttäjät voivat sitten hallita omaisuutensa käyttöä vapaasti pelkäämättä sen vaarantumista vaihdossa.

Käyttäjät voivat edelleen suojata tilinsä ja estää kolmansien osapuolten pääsyn määrittämällä sähköposti- ja puhelintarkistuksia sekä Google-sovelluksen todennuksen.

LATOKEN KYC / AML -käytännöt

Kuten useimmissa vaihtoalustoissa, LATOKEN-pörssi on KYC- ja AML-yhteensopiva. Virolaisten yhtiöiden sanotaan noudattavan lainkäyttöalueen KYC- ja AML-käytäntöjä..

LATOKEN-palkkiot

Kaupankäynnin aikana LATOKEN-maksuiksi asetetaan 0,05% kaikista LA-tunnuksen pareista, kun taas kaikkien muiden kaupankäyntiparien valmistajille tai ottajille asetetaan 0,1%: n maksu. Talletusmaksuja ei ole, mutta nostoista alusta asettaa dynaamisen maksun blockchain-verkon perusteella.

LATOKEN-kryptovaluutta

LATOKEN-pörssissä on oma apuohjelma, LA-tunnus, joka on suunniteltu helpottamaan tapahtumia sekä tarjousvaluuttana että käytettynä tapahtumamaksujen maksamiseen alustalla. LATOKEN-pörssi suoritti alkuperäisen kolikoiden tarjouksensa vuonna 2017, jolloin se keräsi noin 20 miljoonaa dollaria myymällä yli 57 miljoonaa LA-rahaketta.

Tällä hetkellä liikkeessä on noin 380 miljoonaa LA-tunnusta 400 miljoonan ja enintään 1 miljardin rahan kokonaismäärästä. Etherscan.io: n mukaan, LA-tunnus on tällä hetkellä jaettu yli 4300 osoitteeseen, ja LATOKEN omistaa noin 84% kokonaisjakelusta. LATOKEN airdrops LA -merkki yhteisön viittaustehtävien kautta.

Alkuvuosina LA-tunnus oli listattu muissa pörsseissä muun muassa KuCoin, OkEx, Coinexchange, HitBTC, EtherDelta, BigOne; kryptovaluuttatietojen tarjoaja CoinMarketCap raportoi kuitenkin nyt vain 2 muuta vaihtoa lukuun ottamatta natiivipörssiä, jossa LA-tunnus on listattu: HitBTC ja CoinExchange.

LATOKEN-huijaussyytökset

Alalla ei ole outoa, että ihmiset kutsuvat hanketta huijaukseksi, varsinkin kun projekti ei vastaa odotuksia. Tällaisten vaatimusten oikeutettavuus samoin kuin projektien loukkaantuneiden ihmisten lukumäärä vaatii omaisuuden omistajien yhteistyöhön liittyvää huolellisuutta. Tämä LATOKEN-tarkastelun osa tarkastelee erilaisia ​​palautteita kryptovaluuttayhteisöltä ja ottaa huomioon reaaliaikaiset käyttäjäkokemukset selvittääkseen, onko LATOKENilla turvallista käydä kauppaa.

Skannattaessa mahdollisia LATOKEN-huijaussyytöksiä yleisimmät valitukset tulivat käyttäjiltä, ​​joilla oli ongelmia asiakastuen kanssa, kun liiketoimet menivät pieleen, etenkin talletusvirheiden vuoksi. Muut käyttäjät valittivat, että LATOKEN listasi huijausprojektit, mikä ehkä kyseenalaistaa pörssin due diligence -periaatteen. Vaikka listalle ottamisen jälkeen jotkut projektit ovat huonompia ja eivät saa kaupankäynnin vetoa jonkin ajan kuluttua; lisäksi on lukuisia muita tekijöitä, jotka on otettava huomioon pörssissä olevien omaisuuserien hintojen laskiessa.

LATOKEN-arvostelu: Plussat

 • Pörssillä on hyvä likviditeetti ja se on 100 parhaan pörssin joukossa päivittäisen kaupankäyntimäärän mukaan.
 • Käyttöliittymä on hyvin yksinkertaistettu, jotta jopa aloittelijat löytävät tiensä nopeasti.
 • IEO: n onnistumisaste ja altistuminen voivat houkutella näkymiä.

LATOKEN-arvostelu: Miinukset

 • Kyseenalaiset omaisuuserät pörssissä heikentävät LATOKEN-maineen mainetta.
 • Pörssi hallitsee liikaa LA-tunnuksen kiertävästä tarjonnasta.
 • Huonon tuen vuoksi on vaikea luottaa siihen, että ratkaisut toteutetaan nopeasti, jos käyttäjillä on ongelmia.
 • LATOKEN-huijaussyytökset, jotka viittaavat pesukauppaan, voivat estää uusia käyttäjiä, jos määrät ovat harhaanjohtavia.
 • Liian monet huonot LATOKEN-arvostelut ovat valtava estävä tekijä.
 • Keskukseen ei tällä hetkellä integroitu fiat-yhdyskäytäviä.

Lue lisää:

 • Huobi Exchange -katsaus
 • Coinone-arvostelu

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner