Voittotraileri-katsaus 2021 [automatisoitu salakirjoitusohjelmisto]

Kryptovaluuttakauppa ja -sijoitukset ovat saaneet suosiota viime vuosina, kun useampi yleisön osallistuja ilmaisee kiinnostuksensa vaihtoehtoisiin markkinoihin. Jopa institutionaaliset sijoittajat ovat alkaneet kiinnittää huomionsa digitaalisten valuuttojen sisällyttämiseen osaan sijoitusportfoliotaan.

Ansaintamahdollisuuksiensa maksimoimiseksi jotkut kauppiaat ovat alkaneet käyttää botteja kaupankäynnin optimoimiseksi. Kaupankäyntirobotit toimivat määriteltyjen sääntöjen mukaisesti, jotka operaattorin (ihmisen) on määriteltävä selvästi ja ohjelmoitava bottiin. Näiden ehtojen avulla botti voi toteuttaa yksinkertaisia ​​ja erittäin monimutkaisia ​​osto- ja myyntitilauksia.

Perustetaan monimutkainen suojauskauppojen ja puolustavan kaupan verkko. Voittotraileri on kaupankäynnin botti, joka on suunniteltu uusille ja edistyneille käyttäjille. Voittotraileri voi olla tehokas työkalu kauppiaan temppupussiin. Tämän työkalun avulla voit nukkua, mikä on aina pulaa 24 tunnin salausmarkkinoilla, jotka eivät näytä nukkuvan.

He ovat toimittaneet alustan, jossa on integroidut kartoitustyökalut Trading-näkymästä, joka yksin voi parantaa kaupankäyntikokemustasi, jos se suoritetaan oikein backtestillä. Tässä artikkelissa tutkitaan, mikä on voittoa kauppaava botti, miten ne toimivat ja mitkä ovat edut, joita voidaan hyödyntää niiden käytön aikana.

Voittotraileri-arvostelu

Mikä on voiton kaupankäynnin bot?

Voittotraileri voi olla tehokas työkalu kauppiaan temppupussiin. Tämän työkalun avulla voit nukkua, mikä on aina pulaa 24 tunnin salausmarkkinoilla, jotka eivät näytä nukkuvan.

He ovat tarjonneet alustan, joka on integroitu Trading-näkymästä, joka itsessään voi nostaa kaupankäyntiprosessiasi, jos se suoritetaan oikein backtestillä. Profit Trailer VPS on esiasennettu ja valmis kauppaan, mikä poistaa monet päänsäryt kaupankäynnin botin perustamisesta.

Valvontapaneeli on hyvin suunniteltu siten, että voit määrittää asetukset matkapuhelimellasi. Heillä on myös mahdollinen ostoloki, joka tarkistaa mahdolliset kaupat ja toteuttaa, jos hinta vastaa asetettuja riski-hyötysuhteita. Pariloki näyttää ostamasi kolikot siististi ja.

DCA-loki (Dollar Cost Average) sallii useiden ostosten tekemisen prosenttihäviön johdosta. Emme pidä keskiarvon laskemisesta, älä koskaan heitä hyvää rahaa huonojen rahojen jälkeen odottaessamme kaupan korjaavan. Tämä lisää tappiosi pitkällä aikavälillä ja pitää kauppaa enemmän uhkapelinä kuin riskienhallintana. Pölyloki tallentaa suorittamattomien kauppojen myymättömät osat.

Profit Trailer toimii seuraavissa pörsseissä; Poloniex, Bittrex, Binance, BinanceUS, Binance Futures, BinanceJersey, Binance DEX, Kucoin, Huobi, BitMEX ja Bybit. T is on vaikuttava luettelo jonkin verran hyvämaineisista pörsseistä.

Olemme testanneet kannattavasti tätä kaupankäyntibottia. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että olet kannattava. Meillä on vuosien kokemus useilla markkinoilla ja ymmärrämme, miten mänty-komentosarjaa ja Tradingview: tä käytetään. Suosittelemme ilmaista versiota kaikille kauppiaille kokeilemaan.

Kuka voi käyttää voittotraileria?

Voittotraileri on kaupankäynnin botti, joka on suunniteltu uusille ja edistyneille käyttäjille.

On ennalta määritetty aloittaa kaupankäynti välittömästi; kuten edellä on mainittu, operaattoreilla on oltava määritelty kaupankäyntisuunnitelma ja ohjelmoitava Profit Trailers asianmukaisesti ja markkinaolosuhteiden mukaan.

Kaikki asetukset voidaan myös mukauttaa.

Profiiliperävaunustrategiat

Kaupankäyntiroboteilla on paljon etuja ihmisen kaupankäyntiin verrattuna. Kauppabotit voivat käydä kauppaa markkinoilla ympäri vuorokauden, 7 päivää viikossa koko vuoden ajan, eivätkä ne valittaa.

Heidän ei tarvitse nukkua, syödä tai olla sosiaalisessa elämässä. Tämä antaa heidän käyttäjilleen mahdollisuuden elää jonkin verran normaalia elämää ja hyötyä kannattavan kauppajärjestelmän perustamisesta.

Kaupankäyntijärjestelmän perustamiseksi sinun on ymmärrettävä, miten markkinat toimivat. Mitkä olosuhteet tuottavat voittoa ja mitkä olosuhteet voivat aiheuttaa tappiota.

Milloin tappio hyväksytään ja milloin kaksinkertaistetaan saadaksesi suuremman voiton. Kaupankäynnin botin ongelma on, että he tekevät vain sen, mitä käsket heidän tehdä.

Jos et ymmärrä, miksi kaupankäyntirobotit suorittavat tiettyjä toimintoja, on vain ajan kysymys, ennen kuin tilisi puretaan.

Vaikka ymmärrät, mitä kaupankäynnin botti tekee, sinun on jatkuvasti kehitettävä kaupankäyntimenetelmääsi, jotta pysyt markkinoiden kanssa.

Jos sinulla on tehokas kaupankäyntisuunnitelma, kauppabottisi voi hyödyntää tätä jatkuvasti kaupankäynnissä. Kaupankäyntisuunnitelmia voidaan aina parantaa ja markkinat ovat dynaamiset.

Kaikki menestyvät bottioperaattorit käyttävät jälkitestausta joko kehittääkseen kaupankäyntisuunnitelmiaan markkinoiden kanssa tai luodakseen uusia kaupankäyntisuunnitelmia, jotka toimivat erilaisissa markkinaolosuhteissa.

Suosittelemme käyttämään Tradingview ja Backtest-Rookies. Tradingview käyttää Pine-komentosarjaa, upeaa johdantoa testaamiseen suurella yhteisöllä ja paljon käytettävissä olevia resursseja.

Karhu- ja sonnimarkkinoilla on yleensä omat ehdot. Kannattavin pitkä maahantulo- ja poistumisjärjestelmä ei välttämättä toimi yhtä hyvin lyhyiden myyntiä.

Kaupankäyntijärjestelmät voivat olla äärimmäisen monimutkaisia, ja niissä voi olla useita sisäänpääsyehtoja ja täysin riippumattomia poistumisehtoja.

Tietokone ja kaupankäyntiohjelma voivat myös käydä kauppaa useilla markkinoilla samanaikaisesti ja tarvittaessa reagoida kaikkiin muutoksiin.

Toisaalta ihminen voi suorittaa vain yhden sisäänkäynnin tai yhden poistumisen kerrallaan.

Voittotrailerin ominaisuudet ja hinnoittelu

Profit Trailerilla on 4 lisenssiä, Free, Single Edition, Basic ja Advanced. Suosittelemme aloittamaan ilmaisen lisenssin ja perehtymään ohjelmaan.

Yritä menettää paperikauppasi tarkoituksella. Katso, kuinka Profit Trailer -botti reagoi markkinoihin, joilla on erilaisia ​​ärsykkeitä ja erilaisia ​​kauppapareja.

Palkkiot voidaan maksaa kuukausittain, suosittelemme, tai voit ostaa elinikäisiä jäsenyyksiä. Palkkiot vaihtelevat 30,00 – 999,00 €

Profit Trailerilla on lisämaksuja, jotka on otettava huomioon. Profit Trailer voidaan asentaa VPS: ään. Lisämukavuuden lisäämiseksi voit myös käyttää heidän VPS: ää 10,00 € / kk. 1 API-avainpaikka maksaa 250,00 €.

API-avaimen avulla botti voi käyttää vaihtotiliäsi ja käydä kauppaa. Multi Exchange Upgrade maksaa 150,00 € ja antaa sinun käyttää kaikkia vaihtoa.

Config-tallennuspaikat vaihtelevat 10,00–50,00 €, myydään 10 kpl: n pakkauksissa. Haluat ehkä luoda ja tallentaa palvelimellesi suuren määrän määritystiedostoja, jotta vastaat nopeasti muuttuviin markkinaolosuhteisiin.

TradingView Integration hintaan 5,00 € / kk on paras ominaisuus.

Tämä antaa sinun olla täysin hallinnassa ja suorittaa monimutkaisia ​​tilauksia, jotka syöttävät markkinatietoja mistä tahansa Tradingview-palvelussa käytettävissä olevasta omaisuuserästä sisään- tai poistumistilana.

Institutionaaliset kauppiaat suorittavat kauppoja tarkastelemalla useita markkinoita saadakseen lisää tietoa markkinoista.

Äskettäisen salakirjoituksen aikana BTC kävi kauppaa yhdessä Dow Jones Industrial Averagein kanssa.

Viimeinen saatavilla oleva tuote on syöttölaite hintaan 169,00 €. Tämä työkalu mahdollistaa kaupankäynnin parametrien dynaamisen muuttamisen reaaliajassa asettamatta määritystiedostoa tai kirjoittamatta komentosarjaa Tradingview: ssä.

Vaikka tämä voi olla hyödyllistä, se aiheuttaa vakavan riskin kaupankäyntitilillesi, jos se tehdään väärin, koska operaattorit ovat alttiita epäonnistumiselle monissa olosuhteissa.

Kun olet rekisteröitynyt johonkin jäsenyyksistä, saat pääsyn heidän kaupankäyntisignaaleihimme, joita emme suosittele.

Tuotteessa ei ole mitään vikaa, mutta itse ajatteleminen ja omien kauppojesi perusteleminen on tärkeämpää.

Kaupankäyntisuunnitelman käyttäminen omien signaalien luomiseen on ainoa tapa kehittää ymmärrystäsi markkinoista ja kaupankäynnin monimutkaisuudesta kyseisellä parilla.

Kuinka luoda voittotraileri

Voittotraileri

Profit Trailerilla on hämmästyttäviä resursseja: Voittotraileri Wiki on hyvin suunniteltu tutkimalla heidän kaupankäyntibottinsa monimutkaisuutta luettavalla englanniksi. He tekevät botin perustamisen ja hallinnan keskimääräiselle ei-tekniselle henkilölle. Heidän Erimielisyydet yhteisö on täynnä hyödyllisiä bottioperaattoreita; heillä on myös opas, jos et ole koskaan käyttänyt ristiriitoja aiemmin.

Profit Trailer on perustanut tukihenkilöstönsä Discordiin. Nopean ja nopean tarkkuuden tarjoamiseksi VPS-tukivastaus kestää enintään 30 minuuttia. Profit Trailerilla on myös upea YouTube-kanava, johon on ladattu aloitusresursseja. Profit Trailerin markkinointi on kohta. Heidän Facebook-tilillään on selkeä tavoite ja strategia, ja heillä on myös Twitter antaa käyttäjilleen selkeät näkemykset itse kaupankäyntibotista.

Crypto Trading Bot -vaihtoehdot

Profit Trailer ei ole ainoa kaupankäynnin botti. Zenbot on avoimen lähdekoodin, täysin ilmainen botti-kaupankäynnin vaihtoehto, mutta oppimiskäyrä on jyrkkä, vaatii vahvaa ymmärrystä markkinoista ja koodauksesta, eikä se ole tarkoitettu aloittelijoille.

Cryptohopper

Tämä botti on plug and play, mahdollistaa mukautetut strategiat ja jälkitestauksen. Strategiat ovat myös myytävänä. Suosittelemme aina ajattelemista itse, mutta ideat voivat antaa inspiraatiota tai johtaa luovaan ajatteluun työskentelemällä tarjotun kanssa. Erinomainen aloittelijoille.

Cryptotrader

Veloittaa enemmän maksuja ja käsittelee vain salausta. Ne pakottavat sinut myös päivittämään suunnitelmaasi tilisi koon kasvaessa. Tämä foorumi ei tarjoa sinulle ohjelmaa.

He tarjoavat web-pohjaisen portaalin, jossa opastat heidän bottiaan kauppojen toteuttamiseen. Heillä on strategiamarkkinat ja ne tukevat testausta.

Gunbot

Hänellä on vain kertamaksu, ja hän on hyvin tunnettu ja luotettava. Heillä on strategiamarkkinat, jotka ovat vähän kalliita. He suosittelevat oman VPS: n tai palvelimen käyttöä, eivätkä he aseta tätä sinulle. Siinä on myös Tradingview-lisäosa, joka sallii myös backtestin.

Heillä on laaja valikoima tuotteita, mukaan lukien arbitraasikauppa. Gunbot ei ole tarkoitettu aloittelijoille.

Hassbot

Kalliimpi, mutta sillä on monia ominaisuuksia; heillä on myös arbitraasikauppa, taustatestaus, automaattinen viritys ja turvatoimenpiteet, jotka ovat erinomainen suoja. He suosittelevat palvelinta, emmekä sitä tunnu aloittelijoille. Heidän tukensa on myös hämmästyttävää.

On voittotraileri?

Voittotraileri on laillinen ja erittäin tuottoisa tapa käydä kauppaa. Jos osaat käydä kauppaa, osaa suunnitella ja toteuttaa kauppaa ennalta määriteltyjen sääntöjen mukaisesti ja osaa koodata.

Jos pystyt tekemään nuo 3 asiaa, sinun pitäisi nähdä voitot. Jos et pysty tekemään näitä 3 asiaa, et ansaitse niin paljon voittoa tai saatat menettää kaiken kaupankäyntipääomansi kryptovaluutanvaihtoon liittyvillä tileillä.

Johtopäätös

Kaupankäyntirobotit toimivat kovemmin ja pidempään kuin ihmiset, ne eivät ole tunnepitoisia eivätkä paniikkia. Valitettavasti he tekevät vain mitä kerrot heille ja voivat tyhjentää tilisi nopeasti, jos se on määritetty väärin. Ennen kuin ajattelet kaupankäynnin botin tarkastelemista, sinun on ensin tullut kannattava kauppias määritellyn ajanjakson aikana.

Suosittelemme 1-2 vuotta, ja silloinkin et ehkä altistu kaikkien sonni- tai karhumarkkinoiden monimutkaisuudelle. Monet laskennalliset kauppiaat käyttävät vuosia matemaattisen, ohjelmointi- ja markkinatietonsa parantamiseen tullakseen kannattaviksi. Tarkastellaan lukemattomia kaavioita ja testataan kaikkia ajateltavia muuttujia.

Pidä aina mielessä; Jos ilmaiset strategiat olisivat niin hyviä, rahoituslaitos olisi ostanut koko yrityksen 8-10-luvulla. Jopa maksetut kaupankäyntistrategiat eivät ole yhtä hyödyllisiä samasta syystä. Aina on oma kaupankäyntisuunnitelmasi. Suosittelemme kokeilemaan ilmaista versiota, vaikka et aio kaupankäyntiä botilla.

Ominaisuudet ja markkinatiedot voivat auttaa sinua muotoilemaan kaupankäyntistrategian tai määrittelemään tarkemmin markkinoiden ymmärrystäsi. Lopuksi, älä koskaan säilytä kaikkia kryptovaluuttasi bottien kaupankäyntitilillä yhdessä pörssissä. Käytä useita pörssejä riskien hajauttamiseen ja käytä laitteistolompakkoa varantopääomaan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner