12 bästa sätten att köpa Bitcoin med bankkonto / överföring

1. Coinbase 2. BitPanda 3. GDAX
myntbas bitpanda gdax
KOMMA IGÅNG! KOMMA IGÅNG! KOMMA IGÅNG!

Vi är glada att du är här. Att köpa Bitcoin med ett bankkonto är det överlägset billigaste alternativet när det gäller avgifter, och därför det bästa alternativet om du vill maximera dina vinster. En annan bra aspekt med att använda ditt bankkonto för att köpa Bitcoin är att du kan välja och välja vilken börs du vill gå med mer fritt – eftersom de flesta börser erbjuder banköverföring som betalningsmetod.

En annan fördel med att använda ditt bankkonto är att gränserna är mycket högre än till exempel kreditkort eller PayPal.

Men med ett stort urval av börser kommer en svårare tid att fatta beslutet än till exempel att ha 2-3 växlar att välja mellan. Oroa dig inte, i denna handledning kommer vi att presentera de resultat vi har samlat i vår forskning för att hitta det bästa sättet att köpa bitcoin med ett bankkonto.

Låt oss hoppa direkt till vad du bör tänka på när du väljer en börs!

Vad man ska tänka på när man väljer en börs

Avgifter

Först och främst fick vi avgifterna. Avgifterna varierar mellan de olika börserna och eftersom du förmodligen investerar i Bitcoin för att tjäna lite pengar kan du spara massor av dem genom att minska avgifterna (beroende på hur mycket du är intresserad av att köpa).

Enkel användning

Att använda ett Bitcoin-utbyte bör vara enkelt, även för en nybörjare. Medan de flesta börser har banbrytande användarupplevelse och är enkla att använda, finns det några som känner att de tillhör 90-talet. Vi tror att låga avgifter och höga gränser kan väga upp till en icke användarvänlig plattform eftersom du så småningom kommer att vänja dig vid plattformen. Vi kommer att diskutera varje börs användargränssnitt så att du får en tydlig bild av hur lätt det är att använda.

Stöd

Support är också en stor enligt vår åsikt. När du använder en tjänst eller försöker verifiera dig själv kommer det alltid att finnas fel eller problem, oavsett vilket utbyte du väljer. Den viktiga delen här är hur bra de hjälper dig att komma igenom problemet och hur snabbt de svarar. Vi har tittat på vad andra säger om dem på forum och hur de känner att varje utbyte hanterar problem / fel så att du kommer att känna att det utbyte du väljer har din rygg vid problem.

Gränser

Detta är en valfri faktor att tänka på, men för vissa är gränserna för utbytet viktiga. Medan de flesta börser som accepterar banköverföring tenderar att ha höga gränser när de köper Bitcoin med banköverföring, är det viktigt att du noterar gränserna (detta är vanligtvis för dem som vill spendera mer än $ 10 000 / vecka).

Nu när vi har tittat på de viktigaste faktorerna att ta med när vi väljer den bästa börsen, är det dags att gå igenom de bästa börserna som accepterar banköverföring. Låt oss hoppa direkt in i det!

Topp 12 bästa sätten att köpa Bitcoin med banköverföring 2021

1. Coinbase

myntbasFör det första är marknadsledaren Coinbase. Med 13 miljoner användare, mycket mer än den största aktiemäklaren, är det ett kraftpaket. Varför älskar massorna Coinbase kan man undra, ja, det är en nybörjarvänlig plattform som gör att alla kan komma igång med Bitcoin och därmed har vunnit mycket marknadsandelar eftersom de är lätta att komma igång med.

Med Coinbase kan du göra en banköverföring med ett anslutet bankkonto med ACH-överföring om du är bosatt i USA. Om du befinner dig i Europa kan du använda SEPA för att överföra pengar till dem, när du väl har överfört pengarna byter du helt enkelt EUR / USD mot Bitcoin direkt på plattformen till det aktuella marknadspriset. En ACH-överföring tar upp till fem dagar för pengarna att finnas tillgängliga på ditt konto, medan det med SEPA tar ungefär två dagar.

Coinbase erbjuder en fast ränta på 1,49% för alla transaktioner på deras plattform, vilket anses vara riktigt lågt. Invånare i USA kan också ansluta sitt betalkort / kreditkort till Coinbase för snabbare (men dyrare) insättningar.

Plattformen är extremt lätt att använda och kan bokstavligen användas av alla (ja, även din mormor!). Gränserna på plattformen beräknas separat, vilket innebär att den skiljer sig mellan de som använder sitt kreditkort eller har ett anslutet bankkonto (via ACH / SEPA). Coinbase vill inte prata om gränserna offentligt – men vi har alla haft $ 10.000 / vecka-gränser på våra, åldrade och verifierade konton, med en startgräns på $ 1000 / vecka.

Under toppar i Bitcoins intresse kan kundsupporten vara ganska långsam, detta är förståeligt eftersom Coinbase ibland får 100 000 nya användare per dag. Långsamt stöd är något som förväntas för de flesta utbyten där ute. Kundtjänsten suger allvarligt vid vissa utbyten, och även om Coinbase-supporten kan ta några dagar att svara, är det överlägset ett av de vänligaste och mest hjälpsamma supportteam vi har pratat.

Vi rekommenderar starkt Coinbase till alla som just har börjat köpa / sälja / använda Bitcoin eftersom det är väldigt enkelt att komma igång med. De fungerar också som en Bitcoin-plånbok, så du behöver inte flytta dina Bitcoins för att handla eller lagra dem, allt kan göras på en plattform!

KOMMA IGÅNG MED COINBASE

(Använd vår länk och köp $ 100 eller mer av Bitcoin och få $ 10 värde av Bitcoin gratis!)

2. BitPanda

bitpandaNästa i rad är BitPanda. BitPanda är ett bra utbyte som erbjuder ett brett utbud av betalningsmetoder som Skrill, NETELLER och naturligtvis banköverföring. BitPanda är för närvarande endast tillgängligt i Europa, så för amerikanska invånare, bläddra ner för att se nästa alternativ. BitPanda erbjuder banköverföring via SOFORT, SEPA och online banköverföring.

Plattformen är enkel att använda och fick ett modernt utseende (om det betyder något för dig). En bearbetningstid på upp till 3 dagar i kombination med höga gränser och låga avgifter gör BitPanda till ett utmärkt alternativ för våra europeiska läsare. Avgifterna visas inte offentligt utan snarare ingår i priset när du köper Bitcoin, vilket gör det svårt att beräkna exakt vilken procentsats avgifterna ligger på.

Stödet är utmärkt och verkligen hjälpsamt. De fick till och med sin egen supporttråd på BitcoinTalk.org, där de svarar på din fråga som inte betraktas som konfidentiell information (personlig information, data, bankuppgifter). Du kan använda tråden för att ta reda på ett svar på dina frågor som inte anses personliga. Du kan också skicka dem ett e-postmeddelande om du vill ha konversationen privat.

På BitPanda kan du köpa mer än bara Bitcoin och byta Bitcoin mot andra kryptovalutor som Litecoin, Dash och Ethereum. BitPanda skulle förmodligen slå upp en hårdare kamp mot Coinbase som nummer 1 om de tillät amerikanska invånare att använda sin börs. Men för europeiska kunder är BitPanda ett snabbt och billigt val.

KOMMA IGÅNG MED BITPANDA

3. GDAX

gdaxGDAX, även känd som Global Digital Asset Exchange, är en systersida till Coinbase. Det är deras digitala tillgångsbyte där du kan handla Litecoin, Ethereum och Bitcoin för USD / EUR, eller vice versa. Amerikanska kunder kan använda banköverföring för att överföra pengar till kontot med en ACH-överföring, medan europeiska kunder kan göra det via SEPA.

Med GDAX är det faktiskt möjligt att köpa Bitcoins till en 0% avgift, med ACH-överföring är det gratis att sätta in och ta ut kryptovalutor. För SEPA kostar det bara 0,15 € att sätta in och ta ut dina kryptovalutor. Detta gör GDAX till det billigaste alternativet för banköverföring. Så varför placeras den på tredje plats?

Deras användargränssnitt är svårt att förstå först, vilket gör incitamentet till en låg avgift mindre spännande. Vi förstår inte varför Coinbase skulle göra deras systerplattform så svårt, men vår gissning är att GDAX är mer tänkt att användas för mer erfarna användare. Stödet är som de andra ovan riktigt bra och vänligt, så tveka inte om du fastnar i processen att köpa Bitcoin eller verifiera din identitet.

Vi tycker att GDAX är ett utmärkt val för mer erfarna användare / handlare. Men självklart kommer en nybörjare att anpassa sig till den när de har använt den ett tag, så även nybörjare kan ge det ett skott enligt vår åsikt. Det finns inget utbyte som kan erbjuda en lägre avgift än GDAX, vilket gör det till ett riktigt intressant alternativ.

KOMMA IGÅNG MED GDAX

4. Gemini

Gemini-logotypGemini är ett utmärkt alternativ för amerikanska kunder som kan göra en banköverföring med ACH. Detta, som med alla andra utbyten, tar upp till fem dagar att slutföra men det är att förvänta sig och inget utbytet kan göra åt. De erbjuder också några av de lägsta avgifterna i Kanada och USA vilket gör dem till ett utmärkt val totalt sett.

Deras plattform är inte lika lätt att använda som Coinbase eller BitPanda, men som med GDAX blir du van vid det. Den andra nackdelen med detta utbyte är att de ännu inte finns i alla amerikanska stater, tyvärr.

Förutom dessa två nackdelar är det ett bra utbyte och ett billigt alternativ (dock inte lika billigt som GDAX) för dem som är intresserade av att köpa Bitcoin med ett bankkonto.

KOMMA IGÅNG MED GEMINI

5. Bittylicious

bittylicious logotypBittylicious fick något fånigt namn men det är ett utmärkt alternativ för brittiska kunder eftersom de erbjuder en 15-minuters behandlingstid för banköverföringar online. Det är säkert det snabbaste sättet att köpa Bitcoin i Storbritannien. De garanterar också en återbetalning vid leveransförsening.

SEPA-överföring är inte tillgänglig med Bittylicious, och deras plattform ser ganska billigt ut. De är dock ett legitimt utbyte som är pålitligt.

KOMMA IGÅNG MED BITTYLICIOUS

6. Coinfloor

Coinfloor-logotypMed Coinfloor kan EU-invånare finansiera sina Coinfloor-konton med SEPA, medan kunder i Storbritannien har två alternativ; SEPA och online banköverföring. Coinfloor har en insättning på minst 1000 valutaenheter (1000 EUR eller 1000 pund), detta exkluderar den genomsnittliga Joe som vill investera en mindre summa pengar, men samtidigt ger de som investerar lite mer pengar mer fokus och kan erbjuda snabbare support på grund av inte så många användare.

Coinfloor tillåter endast banköverföringar i GBP, så du måste byta ut din fiat mot GBP om det inte är din ursprungliga valuta.

Om du är intresserad av att investera minst 1000 euro eller pund är Coinfloor perfekt för dig. De erbjuder också en Bitcoin-lagringstjänst; Coinfloor Vaults, som är en Bitcoin-plånbok som håller dina pengar säkra men samtidigt lättillgängliga när du vill använda / handla den.

KOMMA IGÅNG MED COINFLOOR

7. Coinfinity

coinfinityCoinfinity erbjuder endast banköverföringar med SOFORT för invånare i Österrike. Det är ett pålitligt och etablerat utbyte som erbjuder höga gränser och snabba insättningar. Men om du inte är från Österrike rekommenderar vi att du tittar någon annanstans.

KOMMA IGÅNG MED COINFINITY

8. Paymium

paymium-logotypPaymium är baserat i Frankrike och erbjuder banköverföringar för dem som bor i Frankrike. De har en fantastisk mobilapp som du kan använda för att handla och sälja dina Bitcoins när du är på språng eller om du reser. Om du planerar att investera mer än 2500 € måste du ange ett ID, vilket är vanlig praxis bland alla börser på grund av “Know Your Client” (KYC) som kräver utbyten för att känna till varje användares identitet..

Om du befinner dig i Frankrike (bonjour!) Är det här alternativet bra eftersom du kan använda deras app för att snabbt handla dina Bitcoins.

KOMMA IGÅNG MED PAYMIUM

9. Bity

bity-logotypBity gör det möjligt för alla européer att köpa Bitcoins med SEPA-överföringar. Med en gräns på 100 000 € årligen efter omfattande verifiering, men om du bara vill ha en lägre gräns på 4 000 euro kan du verifiera med din telefon.

KOMMA IGÅNG MED BITY

10. Safello

safello-logotypSafello finns i 32 länder och erbjuder ett brett utbud av betalningsmetoder; inklusive banköverföring. Supportpersonal är tillgänglig under vardagar från 8:00 till 13:00 vilket är ett stort plus. Om du är svensk och har Swish-betalningar kan du sätta in pengar alla veckodagar men annars kommer inte pengarna att sättas in under helgen.

Safello inkluderar avgifterna i inköpspriset vilket gör det svårt att beräkna avgiften korrekt.

Safello är ett bra alternativ totalt sett med bra stöd och en användarvänlig plattform. Vi rekommenderar det helt!

KOMMA IGÅNG MED SAFELLO

11. CoinCorner

coincorner-logotypCoinCorner erbjuder ett brett utbud av betalningsmetoder som Skrill, NETELLER och banköverföring (för att nämna några). CoinCorners uppdrag har från början varit att göra det enkelt att köpa Bitcoin vilket är något de har åstadkommit. Med CoinCorner får du tillgång till din egen mobilplånbok (tillgänglig på Apple-, Windows- och Android-telefoner).

CoinCorner erbjuder omedelbara insättningar med kredit- / betalkort, men det kräver att du betalar en avgift på 5% med ett kreditkort som anses högt. De har också en handelsavgift på 1%, vilket anses vara högt för europeiska standarder.

Vi rekommenderar CoinCorner för dem som bor i Europa och Storbritannien att köpa Bitcoin med SEPA- och GBP-banköverföringar.

KOMMA IGÅNG MED MILJÖN

12. Alnar

alnar logotypCubits tillåter SWIFT-överföringar och lokala banköverföringar som SOFORT och banköverföring online. Med en handelsavgift på 0,9%, en mängd olika betalningsmetoder, stöd för 20 fiatvalutor och en enkel köpprocess är detta ett utmärkt alternativ för en nybörjare som vill ha ett rakt utbyte för att köpa och handla kryptovalutor med.

De, precis som CoinCorner, erbjuder en inkluderad plånbok. Detta är bra för små mängder Bitcoins men om du har en stor summa Bitcoins rekommenderar vi starkt att du får en hårdvaruplånbok.

Cubits är ett utmärkt alternativ för européer som enkelt vill köpa Bitcoin med en lättanvänd plattform.

KOMMA IGÅNG MED KUBBAR

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner