125+ bedste måder at købe Bitcoin online 2021

Ok, der er ikke rigtig 125 måder at købe bitcoin på. Det lød bare køligere med det beløb.

Der er virkelig kun 3-4 forskellige måder at købe Bitcoin på. Og i denne vejledning gennemgår vi dem, så du ved, hvilken vej der fungerer bedst – for dig.

Contents

Hvor kan man købe Bitcoin

I denne vejledning gennemgår vi den trinvise vejledning om, hvordan du køber Bitcoins. Vi er fokuseret på at gøre det let at forstå, selvom du lige er kommet i gang i kryptos verden.

Vi forstår den forvirring, du i øjeblikket står over for, hvis du bare kommer ind i kryptovaluta og prøver at købe Bitcoins online. Masser eller spørgsmål dukker straks op – hvor og hvordan køber jeg dem sikkert? Og hvor opbevarer jeg dem?

Vi er ikke her for at forsøge at overbevise dig om at købe BTC (eller enhver anden kryptokurrency for den sags skyld), vi antager, at du allerede er pro-crypto eller bare vil være involveret i den nye blockchain-teknologi. Vi vil beskytte dig mod alle de svindel, der kommer med blomstrende markeder, i dette tilfælde Bitcoin.

I denne vejledning hjælper vi dig med at købe Bitcoin sikkert. Vores mål er at hjælpe dig med at undgå at blive snydt, solgt for dyre BTC eller lokket til børser med høje gebyrer. Vi er brutalt ærlige over for vores læsere og vil aldrig anbefale tjenester, fordi de betaler os godt for henvisninger (ja, vi får lidt penge for hver tilmelding, vi henviser til bestemte virksomheder. Vi, som dig, elsker virkelig penge i alle former og former, især kryptokurrency.)

Før vi går ind på listen over de bedste Bitcoin-børser, skal vi gennemgå, hvad du skal overveje, når du vælger en børs. Hver person er forskellig og ser efter forskellige faktorer, så du skal finde ud af, hvilke faktorer du værdsætter mest, når du køber Bitcoin (normalt er hastighed en af ​​de mest værdsatte faktorer på grund af prisen, der konstant stiger, og folk ønsker at få fat på Bitcoin så hurtigt som muligt, derefter kommer privatlivets fred, da du skal indsende ret personlige oplysninger, og hvis de kommer i de forkerte hænder, vil du fortryde det).

1. Privatliv

Først og fremmest er dit privatliv. Da de fleste udvekslinger i dag kræver ID-verifikation, er det vigtigt, at du vælger en udveksling, der behandler dine personlige oplysninger med respekt.

Dette er endnu vigtigere for dem, der ønsker at købe Bitcoin privat. Den mest private måde er langt kontant, da den ikke kan spores. Vi har en guide til, hvordan du køber Bitcoin med kontanter her.

De af jer, der af en eller anden grund ikke ønsker at indsende dit ID, der er nogle måder at købe uden ID eller verifikation.

2. Grænser

Er du interesseret i at lægge en masse penge i en kryptovaluta som BTC, BCC (Bitcoin Cash), LTC eller XPR? Så er de begrænsninger, du får for hver børs, en vigtig faktor. Grænserne er der for at beskytte dig og andre mod bedrageri – men de kan faktisk være ret frustrerende. På de fleste børser kan du opgradere begrænsningerne ved for eksempel at indsende et ID eller ved at have en gammel konto.

Coinbase fik ganske store grænser på $ 3.000 / uge med et kreditkort, $ 10.000 / uge med bankoverførsel og $ 50.000 / uge med USD-tegnebog (på Coinbase). Du finder de højeste grænser, når du betaler med kreditkort på CoinMama.

3. Hastighed

Da prisen stiger hurtigt, vil mange mennesker komme ind hurtigst muligt for at tjene mest muligt. Da den offentlige interesse for Bitcoin er på et højdepunkt, når jeg skriver dette, er antallet af tilmeldinger til de mest populære børser op til 100.000 om dagen. Da de ønsker at beskytte deres nuværende brugerbase, mens de tilføjer så mange nye brugere, som de muligvis kan håndtere, kan det tage lidt at opsætte processen med at købe – men når du først har foretaget din første transaktion på en børs, er det let som ABC.

Bitcoin-pengeautomater er i øjeblikket den hurtigste måde at købe Bitcoins på. Hvis du ikke er heldig nok med at bo tæt på en Bitcoin-pengeautomat, er den næstbedste mulighed sandsynligvis en børs, der tilbyder øjeblikkelige køb af Bitcoin (vi skriver hvilke der tilbyder dette i den bedste Bitcoin-udvekslingsafdeling).

4. Valutakurs

Prisen på Bitcoin er altid på farten, og derfor vil vi anbefale dig at kontrollere den aktuelle pris på Bitcoin på CoinDesk.com. Da du er her, tror jeg dog, at du gerne vil have fat i en Bitcoin lige i dette sekund, og derfor foreslår vi ikke at fokusere for meget på den aktuelle pris. Sørg for at sammenligne valutakurserne for de forskellige børser, før du køber, for at sikre at du får den billigste pris.

5. Omdømme & brugeranmeldelser

Vi anbefaler dig virkelig at tjekke, hvad andre mennesker siger om deres oplevelse med de forskellige børser. Én børs kan markedsføre sig selv som den markedsledende med overlegen support og oppetid, men i virkeligheden ikke yde hurtig support og være direkte forfærdelig at håndtere.

Dette er grunden til, at du ikke bør lade en YouTube-annonce eller andre annoncer lokke dig ind i nogen udveksling, før du sammenligner dem alle (dette er sandt for alle tjenester og produkter efter min mening). Vi hjælper dig med at sammenligne alle børser, så du nemt kan finde den rigtige til dig, en der faktisk bryr sig om deres brugere og er nem at håndtere.

6. Gebyrer

Nogle børser tager høje gebyrer for deres service. Dette er den type udvekslinger, som du vil undgå, så du ender med de mest mulige Bitcoins i din tegnebog. Gebyrerne varierer fra hvilken betalingsmetode, du vil bruge til at købe Bitcoin, såvel som for gebyrer for indbetaling, tilbagetrækning og handel. Hvis du handler, skal du beregne overskuddet ud fra, hvor meget gebyrerne er – nogle tager 0,5%, hvilket hurtigt kan tilføje og ødelægge dit handelsoverskud.

Vi vil diskutere fordele og ulemper ved hver betalingsmetode i det næste afsnit af denne vejledning. Vi opregner også gebyrerne for hver udveksling på listen over de bedste Bitcoin-udvekslinger 2020.

7. Betalingsmetode 

Du vil måske købe Bitcoin med en bestemt tjeneste såsom PayPal, eller du vil købe Bitcoin lokalt og helt være anonym. Uanset hvad der er tilfældet, er det kun du, der kender din foretrukne betalingsmetode.

I det næste afsnit vil vi gå dybere ned i de forskellige tilgængelige betalingsmetoder og sammenligne fordele og ulemper ved hver og anbefale, hvem de passer bedst.

Betalingsmetoder

Der er en række forskellige måder at købe Bitcoin på:

 • Køb Bitcoin online med et betalingskort, kreditkort eller bankoverførsel.
 • Køb Bitcoin med en Bitcoin-pengeautomat lokalt.
 • Et kontant depositum eller køb af Bitcoin med kontanter i dit lokalområde.
 • Køb Bitcoin ved hjælp af PayPal.

Disse er langt de mest populære metoder til at købe Bitcoins, men hæng derinde, der er flere detaljer til hver metode. I dette afsnit gennemgår vi fordele og ulemper ved hver metode, så du kan foretage et veluddannet valg af betalingsmetode.

Hvis du køber Bitcoins, skal du bytte EUR eller amerikanske dollars, eller hvis du køber lokalt, din lokale valuta.

Men hvis du allerede har tænkt dig (nogle af jer ved sandsynligvis allerede, hvilke betalingsmetoder du har til rådighed, og hvilke du foretrækker), kan du springe dette afsnit over ved at klikke her!

1. Kredit- eller betalingskort

Dette er langt den mest almindelige type for begyndere, der ønsker at komme i gang med at købe og sælge Bitcoin, eller for dem, der ønsker at hodl Bitcoin. Det er en nem måde at købe Bitcoins på, da de fleste mennesker har kreditkort, og det er let at udfylde de nødvendige oplysninger.

Fordele ved at købe Bitcoin med kredit- / betalingskort

Det er en af ​​de nemmeste måder, da det er langt den mest populære måde at købe produkter online på. Det er den nemmeste måde. Du modtager dine Bitcoins med det samme efter transaktionen er bekræftet, hvilket normalt ikke tager mere end et par sekunder.

Ulemper ved at købe Bitcoin med kredit- / betalingskort

Gebyrerne er langt højere end for eksempel en bankoverførsel er. Hvis du er tålmodig og ikke har brug for dine nyligt købte Bitcoins med det samme, foreslår vi at bruge bankoverførsel som betalingsmetode. Hvis du vil købe Bitcoin anonymt, er køb med kreditkort ikke tilgængeligt. Du bliver nødt til at identificere dig, før du køber BTC med et kredit- / betalingskort.

Hvem skal bruge et debet- / kreditkort til at købe Bitcoin?

Hvis du har travlt med at investere penge i Bitcoin, er denne metode noget for dig. Du kan købe Bitcoin med det samme, mens dem, der foretager bankoverførsel, er dømt, fordi banker kun fungerer i åbningstiden, og hvis du vil købe i weekenden, skal du vente til mandag.

Det er let at købe Bitcoin med et kreditkort, men efter vores mening er det intet at miste søvn, hvis du tror på Bitcoin, hvis prisen på en går op 10%, før du er i stand til at købe. Hvem ved, måske vil det gå ned 10% inden mandag, og du gør en endnu bedre aftale?

Her er et par børser, der accepterer betaling via kreditkort:

 • Coinbase – USA, Europa, Canada, Singapore (Brug vores link og køb $ 100 eller mere i Bitcoin, og modtag $ 10 i værdi Bitcoin gratis!)
 • CoinMama – Globalt
 • CEX.IO – Globalt
 • BitPanda – Europa

Vi har skrevet en dybtgående guide til køb af Bitcoin med et kreditkort og betalingskort, hvis du er interesseret i at lære mere om at købe Bitcoin med CC og betalingskort.

2. Bankkonto eller bankoverførsel

Hvis du er interesseret i at købe mange Bitcoins med lave gebyrer, er det den bedste måde at bruge bankoverførsel på. De lave gebyrer og høje købsgrænser er det, der gør denne mulighed interessant. Det kan tage længere tid, da transaktionen skal verificeres af banken, men bortset fra det – dette er en af ​​de bedste betalingsmetoder til køb af BTC.

Fordele ved at købe Bitcoin med bankkonto / bankoverførsel

Fantastisk til at købe store mængder Bitcoin med de højest mulige grænser for en ny konto på en given børs. Gebyrerne er normalt rigtig lave sammenlignet med for eksempel når du køber med kontanter eller kreditkort. Således får du en god pris på dine Bitcoins.

Ulemper ved at købe Bitcoin med bankkonto / bankoverførsel

Det er langsomt. På grund af det faktum, at banker kun fungerer i hverdage og inden for åbningstider, kan det tage op til 5 dage at gennemføre din transaktion. Når du køber med en bankkonto, kan din transaktion spores, hvilket ikke er godt for dem, der ønsker fuldstændig privatliv. ID-verifikation er normalt også påkrævet ved udvekslingen.

Hvem skal bruge en bankkonto / bankoverførsel til at købe Bitcoin?

De, der ville have stor gavn, er de langsigtede indehavere af Bitcoin, der ikke er ligeglad med, om de modtager bitcoins et par dage senere. Det fungerer godt for alle, der ønsker at investere et stort beløb i bitcoin og vil have lave gebyrer.

Det er også godt for dem, der kun vil investere i mindre skala, da andre metoder som PayPal eller kontanter har store gebyrer på op til 15% eller mere. Dette spiser for eksempel $ 150 af din $ 1000 investering, hvilket faktisk er 15%. Dette betyder også, at Bitcoin bliver nødt til at stige med over 15%, før du går i balance. Det er ikke umuligt, at det vil stige med 15% eller mere natten over, men hvis du kunne reducere disse gebyrer til 1-2%, ville du have en meget bedre fortjeneste til en prisforøgelse på 15%.

Derfor anbefaler vi bankkonto til alle. Det er virkelig vores anbefalede betalingsvalg.

Her er et par børser, der accepterer betaling via bankkonto / bankoverførsel:

 • Coinbase – USA, Canada, Singapore og Europa (Brug vores link og køb $ 100 eller mere i Bitcoin, og modtag $ 10 i værdi Bitcoin gratis!)
 • BitPanda – Europa
 • tvilling – USA og Canada

Lyder denne betalingsmetode mest overbevisende for dig? Så vil vi anbefale dig at læse vores guide til, hvordan du køber Bitcoin med din bankkonto.

3. Kontanter

Brug af kontanter til at købe Bitcoin er den mest private og hurtigste måde. Du modtager dine Bitcoins om et par timer, og transaktionen kan ikke spores tilbage til dig. Perfekt til dem, der værdsætter deres privatliv meget.

Fordele ved at købe Bitcoin med kontanter

Der kræves normalt ingen personlige oplysninger, når du køber Bitcoin med kontanter. Du giver simpelthen din tegnebogadresse, deponerer kontanterne og inden for et par timer ender din Bitcoins din tegnebog. Det er ikke nødvendigt at vente 5 dage på, at banken behandler transaktionen. Transaktionen kan gennemføres næsten øjeblikkeligt.

Ulemper ved at købe Bitcoin med en kontantbytte

Det er dyrt. Normalt 5-15% højere end markedsprisen. Hvis du ikke køber fra en velrenommeret børs, er der stor risiko for at blive snydt. Sørg for at være på udkig efter svindelige tilbud, og hold dig til de velrenommerede børser, der er anført i denne vejledning.

Hvem skal bruge kontanter til at købe Bitcoin?

De, der værdsætter deres privatliv mest, og er ligeglad med, at det koster 5-15% mere. Dette fungerer godt for dem, der ønsker at købe ting privat, eller bare rettere ikke indsender noget ID til børser. Det er også hurtigt, og den eneste ulempe, vi ser, er, at det er ret dyrt – hvilket ikke er optimalt, hvis du er interesseret i at handle bitcoin – da der er billigere alternativer.

Her er et par kontanter, vi anbefaler:

Virker det interessant for dig? Så læs denne artikel, hvor vi går mere i dybden med at købe BTC med kontantbørser!

Vi kan også anbefale dig at se på Bitcoin pengeautomatradar for at se om du har en Bitcoin-pengeautomat i nærheden.

Med dette kan du nemt indbetale kontanter og få dine kontanter omdannet til bitcoins sendt med det samme til din tegnebog. Kun hæderlige pengeautomater er registreret på Bitcoin ATM Radar, så du kan være sikker på, at du ikke bliver snydt. Hold dig dog væk fra Bitcoin-pengeautomater, der ikke er anført derinde.

Alle Bitcoin-pengeautomater i Nevada. Der er over 900 pengeautomater opført i 50 lande. Alle Bitcoin-pengeautomater i Nevada (den stat, hvor de fleste mennesker søger efter “Bitcoin-pengeautomat” på Google). Der er over 900 pengeautomater opført i 50 lande.

Fordele ved Bitcoin-pengeautomater

Hvis du har en Bitcoin-pengeautomat i nærheden, er det en af ​​de hurtigste måder at købe Bitcoins på. Du har normalt 100% privatliv, da der normalt ikke kræves nogen id eller personlige oplysninger.

Ulemper ved Bitcoin-pengeautomater

5-15% over markedsprisen er den samme her som ved kontantbørser. Dit privatliv har en pris, men det kan være det værd for dem, der værdsætter deres privatliv mest.

4. Paypal

At købe Bitcoin med PayPal er svært og normalt meget dyrt. Forhandlere på PayPal har i henhold til PayPal’s vilkår og betingelser ikke tilladelse til at sælge nogen kryptovalutaer (for eksempel Bitcoin). Der er dog nogle løsninger til dem, der ønsker at bruge PayPal-saldo til at købe Bitcoin.

Fordele ved at købe Bitcoin med PayPal

Hvis du har en PayPal-saldo, som du vil bruge op, kan dette være et godt køb.

Ulemper ved at købe Bitcoin med PayPal

Gebyrerne er høje med op til 12%. Det er dyrt, og da de fleste mennesker har deres kreditkort eller bankkonto tilsluttet deres PayPal-konto, er det en meget bedre mulighed at bruge dem.

Ofte stillede spørgsmål om køb af Bitcoin

At købe Bitcoin er svært, og der er mange spørgsmål, der dukker op, når de gør det for første gang. I dette ofte stillede spørgsmål besvarer vi alle de spørgsmål, vi har fået, når vi guider andre til at købe Bitcoin.

Hvis du har spørgsmål, du vil have os til at besvare, bedes du kontakte os, så tilføjer vi de hyppigst stillede spørgsmål og besvarer individuelle spørgsmål.

Hvornår er det rigtige tidspunkt at købe?

I går. Jo hurtigere du får fat i Bitcoin, jo bedre. Vi er meget troende på Bitcoin, og at værdien kun vil fortsætte med at stige, når flere og flere mennesker begynder at tale om det og se potentialet i det. Da Bitcoin handles 24/7, kan du bogstaveligt talt købe Bitcoin uanset hvilket tidspunkt på dagen (eller natten) det er.

Værdien af ​​Bitcoin svinger meget på grund af nyheder og offentlige udtryk om Bitcoin. Hvis du vil, kan du se diagrammer og analysere dem hjælpe dig med at finde ud af, om sandsynligheden for, at Bitcoin stiger, er højere end sandsynligheden for, at Bitcoin går ned. Stol dog ikke for meget på diagrammer, da Bitcoin kan falde hurtigt, hvis nogen snakker smack om det – og omvendt.

Kan du købe mindre end en Bitcoin?

Ja! Det laveste beløb, du kan købe, er $ 1. En bitcoin kan opdeles i 100.000.000 stykker. Hvert stykke kaldes en Satoshi, hvilket navn er kommet fra den anonyme grundlægger (e?), Satoshi Nakamoto. Hver børs giver dig normalt mulighed for at indsætte det beløb, du vil investere i Bitcoin, og give dig den tilsvarende mængde bitcoin.

Kan du sælge Bitcoins?

Ja, alle børser tilbyder køb / salg mulighed. Dette kaldes handel og er en fantastisk måde at tjene penge på Bitcoin. Der er altid et gebyr inkluderet, så sørg for at beregne din fortjeneste, så du tjener mere overskud end hvad gebyret var. For eksempel, hvis du betalte et gebyr på 2% for at købe og derefter betalte et 2% for at sælge, skal dit overskud være på 4% for at bryde lige.

Kan nogen købe Bitcoin?

Selvfølgelig! Der er ikke alderskrav. Enhver kan købe og bruge bitcoin, medmindre det er ulovligt i dit land. I de fleste lande er Bitcoin dog lovligt (her er et verdenskort over alle lande, hvor det er lovligt / ulovligt).

Kan jeg købe fysiske Bitcoins?

Ja, teknisk set kan du. Men vores spørgsmål er hvorfor? Sikker på, det er sejt at vise, at du har en Bitcoin i fysisk form, men en fysisk bitcoin kan ikke bruges og er kun en mønt, hvor der er en privat nøgle indlejret. Efter vores mening skal Bitcoin sige online.

Der er også en høj risiko for at blive snydt, da skaberen af ​​mønten kan lægge den samme private nøgle på alle mønter. Så har du lige købt en mønt uden værdi. Vi anbefaler, at du køber en 1LB pose chokolademønter fra Amazon hvis du i stedet vil vise, hvor meget af en baller du er.

Medmindre du straks trækker dine bitcoins fra mønten til din digitale Bitcoin-tegnebog, er der en chance for at skaberen trækker bitcoins tilbage, før du har en chance for at.

Gør hvad du vil, men vi anbefaler det ikke.

Hvorfor køber jeg Bitcoin i stedet for at udvinde dem?

Minedrift af bitcoins er en stor forretning, og vi siger ikke, at det er en dum ting at gøre, men for den gennemsnitlige joe, der ikke har $ 3.000 (eller mere) til at investere i en Bitcoin-minearbejder og sidde med deres $ 500 kontorbærbar computer, der prøver at Bitcoin bliver skuffet.

For et par år siden kunne nogen udvinde et par bitcoins om dagen med deres personlige computer, men i dag bliver du nødt til at investere i en minearbejder for virkelig at kunne udvinde bitcoins.

Vi kan f.eks. Sammenligne det med guld.

Hvorfor køber du guld i stedet for at udvinde det? Jeg tror, ​​vi ikke behøver at uddybe dette yderligere.

Har jeg brug for en Bitcoin-konto for at købe bitcoin?

Bitcoin har ikke konti. Med bitcoin bruger du altid tegnebøger til at gemme dem. Teknisk set kan du have tusindvis af bitcoin-tegnebøger, men det ville være svært at administrere. Du er selv ansvarlig for tegnebogssikkerheden, så mange foretrækker at have den i fysisk form snarere end en online tegnebog. Bitcoin er ikke en bank eller tillid, der sikrer, at du er sikker.

Er Bitcoin lovligt?

Ja, i de fleste lande er det lovligt. Der er bare en håndfuld lande, der har forbudt brugen af ​​Bitcoin. Så inden du køber bitcoin, skal du sørge for at kontrollere, at det er lovligt i dit land. Brug dette kort for at se om Bitcoin er lovligt i dit land eller ej.

Hvordan køber jeg Bitcoin-aktier?

Bitcoin er ikke en aktie, og da den er helt decentraliseret, er der intet firma bag Bitcoin, som du kan købe aktier i. Der er et par fonde, der for nylig er begyndt at inkludere Bitcoin og andre kryptoer i deres portefølje. Disse midler er normalt kun for mega-rige mennesker. Men de fleste almindelige mennesker, der prøver at tjene penge på at købe og sælge Bitcoin, gør det selv. Du køber Bitcoin og sælger den derefter til en højere sats. Forskellen mellem købs- og salgsprisen er din fortjeneste.

Når du handler, skal du sørge for at inkludere gebyrer og andre omkostninger i fortjenesten, så du er sikker på, at du virkelig tjener fortjeneste, når du sælger Bitcoin.

Hvor kan man købe billige Bitcoins?

Billigt er et relativt udtryk. Hvis du mener, at værdien af ​​Bitcoin stiger til $ 100,00, er den nuværende pris på $ 18.832 billig. Men vi antager, at du søger på børsen med den billigste pris. Hold øje med Coindesk for at se, hvordan børserne sammenlignes med hinanden, når det gælder den aktuelle pris. Sørg for at medtage gebyrerne i din beregning.

Hvem styrer Bitcoin?

Ingen. Og det er den vidunderlige ting ved det. Da blockchain-teknologi er noget, der er virkelig svært at opsummere, og vi ikke tror, ​​at vi kunne gøre det på en kortfattet måde, vil vi foreslå, at du ser denne video, der forklarer det kort. Når du først kender det grundlæggende, vil du forstå begrebet blockchain og Bitcoin, og du kan grave længere ind i den teknologiske side af det (hvis du er interesseret i det).

Hvorfor skal jeg indsende ID til bitcoin-udvekslinger?

Dette skyldes Kend din klient (KYC) love, der kræver identiteten på hver af deres klienter. Det er også en fantastisk måde at filtrere de svindlere, der forsøger at udnytte børserne ud på forskellige måder.

Hvorfor vil nogen endda købe Bitcoins?

Vi har to puljer af købere. De, der ønsker at købe bitcoin for at tjene penge ved bare at holde dem (eller forsøge at tjene mere Bitcoin ved at handle med alternative mønter, også kendt som altcoins). Og dem, der er interesserede i at købe produkter online med det. Store virksomheder, der har været tidlige vedtagere af blockchain-teknologien og accepterer Bitcoin som betalingsmetode, er Microsoft, Dell, Newegg og Overstock – for at nævne nogle få.

En af de andre brugssager er at sende penge til familie og venner uden for deres respektive land. Da overførsel af penge på den traditionelle måde normalt indebærer høje valutagebyrer, samt fordi banker kun opererer 5 dage om ugen, tager det nogle gange 5 dage for transaktionen at være gennemført.

Handel med bitcoin er også populær på grund af det faktum, at markedet er åbent 24/7/365. I sammenligning med aktiemarkedet, som normalt kun er åbent hverdage kl. 9 til kl. 17, er markedets hastighed sjov og kan høste godt afkast alle ugens dage.

Hvad sker der, når du køber Bitcoins?

Et rumskib vises pludselig, og du bliver mødt af udlændinge, der byder dig velkommen ombord på månen.

Ok, ikke rigtig.

Når du køber Bitcoin, sender sælgeren af ​​bitcoin dig bitcoins i form af en hemmelig digital kode. Dette er det, du har byttet om for at sikre, at begge parter får det, de beder om. Når transaktionen er gennemført (tager normalt ca. 10 minutter), er du den nye ejer af de digitale koder.

Kan jeg bruge flere udvekslinger?

Ja, og dette er faktisk en fantastisk måde at sikre, at du køber så meget Bitcoin som muligt i starten, hvis du maksimerer grænserne for en børs. Hvis du har maksimeret grænserne, kan du blot deltage i en anden børs og købe mere bitcoin fra denne børs. Dette kan du gøre, indtil du løber tør for børser, der er tilgængelige i dit land.

Skal jeg betale skat på Bitcoin?

Ja. Rådfør dig med en lokal skatterådgivning, hvad reglerne er, når du køber og sælger bitcoin, og hvor meget du skal betale i skat. I USA., hver transaktion foretaget med Bitcoin skal deklareres, hvis du sælger dem med overskud. Vi er ikke skattekonsulenter, så vi kan ikke give dig nogen vejledning om dette.

Hvilke andre måder kan jeg få Bitcoins ud over at købe?

Ja, for eksempel kan du tilbyde tjenester til gengæld for Bitcoins. Spørg din nuværende arbejdsgiver om mulighederne for at blive betalt i Bitcoin, eller tilbud en ny tjeneste, der fungerer som en virtuel assistent eller enhver anden færdighed, du måtte have. Du skal dog være forberedt på at blive afvist, da mange stadig forbinder Bitcoin med kriminelle aktiviteter og ikke ved, hvordan de skal bruges korrekt.

Hvorfor tager det lang tid at købe Bitcoin?

At købe Bitcoin tager ikke lang tid i sig selv, det er betalingsmetoderne omkring det, der gør det. For eksempel tager bankoverførsler normalt op til 5 dage at gennemføre, og en bitcoin-transaktion tager normalt kun 10 minutter. Således kan transaktionen tage op til 5 dage at gennemføre, men bitcoin-transaktionen tegner sig kun for 10 af disse 7200 minutter.

Når du først har bitcoin, bør alle transaktioner dog kun tage cirka 10 minutter eller deromkring.

Undgå Bitcoin-svindel: 5 regler, der skal følges

På grund af den enorme mængde opmærksomhed, som Bitcoin får i øjeblikket, cirkulerer der en masse svindel på nettet. Men der er et par regler, som du skal følge for at undgå at blive snydt.

Undersøg sælger / udveksling

Gør din due diligence, når du vælger børsen til dig (som du allerede gør på dette websted. Kudos til dig!). Se på anmeldelser på fora som Reddit for at se, hvad folk siger om det. Dette er normalt en fantastisk måde at få indsigt i, hvordan en børs behandler deres kunder.

Du kan også læse vores bedste udvekslingsanmeldelser. I denne artikel går vi i dybden med de bedste børser, så du selv kan sammenligne dem baseret på gebyrer, leveringshastigheden og hvor de er tilgængelige.

Hvis det lyder for godt til at være sandt, er det sandsynligvis en fidus

Dette gælder næsten alt i livet. Hvis det føles som for godt til at være sandt, er det sandsynligvis falsk. Ingen vil sælge dig bitcoins til 50% af den nuværende markedspris. Folk er ikke altid rart, og hvis du er naiv nok til at tro det, vil du være ked af det, når du bliver snydt.

Tjek vurderinger

Hvis du bruger peer-to-peer-udvekslinger som Wall of Coins og LocalBitcoins, skal du kontrollere sælgers feedback. Hvis du ser en overvældende mængde positive anmeldelser på en sælger, skal din transaktion gennemgå uden problemer. Hvis sælgernes vurdering for det meste er negativ, så hold dig væk.

Brug Escrow, når du køber

Når du køber bitcoins via et forum eller online fra en person, kan du høre noget som dette:

“PayPal mig pengene, når jeg først har modtaget dem, sender jeg dig pengene”. Dette er en enkeltbillet til at blive snydt. Et af mine foretrukne ordsprog er også “Send venligst som en gave / til en ven på PayPal”. Hvad dette gør er, at du ikke kan foretage en tilbageførsel, når du har sendt pengene.

Hvis du sælger, er dette også en dårlig måde at gøre det på, da de simpelthen kan foretage en tilbageførsel på deres PayPal-transaktion og hævder, at de ikke fik det produkt / den service, de købte (og ifølge PayPal er du ikke tilladt at sælge kryptokurrency med dem). De vinder tvisten, og da du ikke kan foretage en tilbageførsel på Bitcoins, har de simpelthen fordoblet deres penge – og efterlod dig intet.

Sikre dine nyligt købte mønter

Ok, så nu har du købt din første bitcoin eller andre kryptokurver. Godt for dig!

Nu er det tid til at gemme dem. Du bør ikke lade en tredjepart såsom en børs gøre dette for dig, da over $ 1 MILLIONER er gået tabt i hacks og svindel ved børser. Du skal selv gøre det, medmindre du vil risikere, at alle dine penge bliver stjålet fra dig.

Den eneste måde, Bitcoin er sikkert på, er, hvis du opbevarer dem fysisk i en tegnebog.

De bedste er hardware-tegnebøger, da de er offline og ikke risikerer at blive hacket eller få malware. De er normalt små i størrelsen af ​​et USB-flashdrev, så du kan tage det med dig overalt, eller låse det i en sikkerhedslåsekasse.

Fordele ved at have en hardware Bitcoin tegnebog

Hardware-tegnebøger er virkelig nemme at installere, du behøver ikke at være teknisk kyndig for at kunne komme i gang. Hardware-tegnebøger er nemme at sikkerhedskopiere og sikkert gemme Bitcoins på. Der er ingen måde at slette bitcoins, når de er i tegnebogen. Du kan fange dit barn lege med tegnebogen uden at skulle gå i panik, men lad dem ikke bruge det som et legetøj.

Her er et sammenligningstabel med hardware-tegnebog:

Wallet Screen frigivet pris Køb
storbog-nano-s-storLedger Nano S Ja 2016 58 € Køb her!
trezor_transparentTREZOR Ja 2013 $ 99 Køb her!
KeepKey-Bitcoin-Wallet-ReviewHold nøglen Ja 2015 $ 99 Køb her!
ledger-hw1-solo-mediumHovedbog HW.1 Ingen 2013 $ 17 Udgået

Konklusion

Selvom denne guide kan føles ganske overvældende for en nybegynder, er det ikke så meget at huske på. Når du har fundet den perfekte børs og købt den tegnebog, du vælger, er du klar. Vi håber, at du har været i stand til at få lidt mere viden om processen med at købe bitcoin, og at vi har forklaret det ordentligt.

Hvis der er spørgsmål, du ender med, når du har læst denne vejledning, bedes du kommentere nedenfor, så vi kan fortsætte samtalen der. Vi svarer så hurtigt som muligt og er åbne for at tilføje flere spørgsmål i vores ofte stillede spørgsmål, hvis der er nogle spørgsmål, som du tror, ​​vi har savnet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner