13 bedste Bitcoin-udvekslinger 2021 – Testet og testet med anmeldelser

1. Coinmama 2. Coinbase 3. LocalBitcoins
LocalBitcoins.com-logo
KOM IGANG! KOM IGANG! KOM IGANG!

bitcoin-udvekslingDet er en almindelig overbevisning, at Bitcoin er en type valuta, som kun spillere, risikotagere og vanvittige investerer i. Tiderne har dog ændret sig, og markedet har vist, at Bitcoin er noget, der er værd at overveje, selv for offentligheden. . Derfor er mange begyndt at undersøge de bedste bitcoin-børser for at dykke ned i tendensen.

Selvom de fleste historier om Bitcoin, der rammer nyhederne, handler om det nye antal millionærer, er Bitcoins hovedformål ikke at gøre folk rige. Hovedårsagen til, at folk elsker Bitcoin, er, at det ikke er bundet til noget land og ikke kræver, at en bank godkender transaktionen. Dette betyder, at når du køber noget, sendes ingen af ​​dine oplysninger til købmanden, og i stedet for at banken godkender transaktionen, er “minearbejdere” der for at behandle det. Det er et decentraliseret system.

Hvad er Bitcoin-udvekslinger?

Hvis du overvejer at få fat i noget Bitcoin, er det nødvendigt at se på Bitcoin-børser. Bitcoin-børser er websteder, der tilbyder dig forskellige måder at købe Bitcoin på. Uanset om det er via kreditkortbetaling, gavekort eller endda kontant, er der mange måder, der tilbydes.

For at gøre Bitcoin-børser lidt lettere at forstå, skal du tænke på børsen som New York Stock Exchange. Selvom de ikke er de samme, er de ens i den forstand, at du handler penge for et aktiv. I stedet for at få aktier til gengæld for dine penge får du en vis mængde Bitcoin, der er proportional med det beløb, det er værd, når du køber det.

Hvad er en Cryptocurrency Exchange?

En kryptobørs er et sted, hvor du bytter en bestemt kryptokurrency til en anden kryptomønt. Den mest almindelige udveksling af kryptovalutaer sker med Bitcoin som den vigtigste mønt, der handles med andre mønter. Crypto-udvekslingssteder er lidt hurtigere at bruge sammenlignet med fiat (USD, EUR osv.) Til Bitcoin-udvekslinger, da du ikke behøver at bruge en bank, pengeautomat eller andre betalingsmetoder, hvor det tager en dag (eller op til 5 dage) at gennemføre transaktionen.

Der er dog en ting at huske på, når du bruger en krypto-udveksling. Der er gebyrer, som du skal håndtere, når du overfører Bitcoins, uanset hvor du har købt det til kryptobørswebstedet. På grund af stigningen i transaktionsgebyrer vil det være dyrt, hvis du overfører små beløb.

Bedste Bitcoin Exchange-anmeldelser

Nedenfor kan du læse, hvad vi synes om nogle af de udvekslingssider, der er populære i dag. Da der er mange svindelsider, der ønsker at tjene penge på dem, der ønsker Bitcoin, anbefaler vi, at du er forsigtig, når du beslutter, hvilke websteder du skal vælge. Før vi går ind i anmeldelserne, skal vi se på, hvad vi skal se efter i en udveksling.

Sådan vælger du den bedste Bitcoin Exchange

1) Funktioner

Da der findes mange forskellige typer udvekslingswebsteder med forskellige tilgængelige funktioner, er det vigtigt at se på, hvilken type funktioner der tilbydes på det websted, du er interesseret i. Nogle funktioner inkluderer filtrering (peer-to-peer-udveksling), forskellige betalingsmetoder og indbygget krypto-udveksling (for at undgå gebyrer).

2) Sikkerhed

Dette er den vigtigste faktor at passe på, som om sikkerheden på siden er lav, dine mønter kan til enhver tid blive stjålet ud af din tegnebog. For at undgå dette problem er den bedste måde at få en hardware-tegnebog, men da denne vejledning handler om Bitcoin-udvekslinger, vil den ikke blive dækket her. For at kontrollere børsens sikkerhed skal du undersøge, hvordan mønterne krypteres, og hvad virksomheden gør for at sikre, at dine mønter forbliver sikre.

3) Transaktionsgebyrer

Nogle websteder tilbyder Bitcoins til salg til ekstremt lave priser, mens nogle websteder tilbyder ekstremt høje priser for at tjene penge på dem, der ikke har erfaring med at købe Bitcoin. De fleste af de sider, vi vil gennemgå nedenfor, har anstændige priser, men for peer-to-peer-udvekslinger vil satserne være lidt højere. PayPal-betalingsmetoder har også højere transaktionsrater på grund af højere risici.

4) Omdømme

Dette er en af ​​de vigtigste faktorer, som du skal overveje, når du er på udkig efter en børs at gennemføre dine transaktioner på. Den, du går med, skal have et fremragende ry, og selvom der altid kommer nogle negative anmeldelser, skal du kontrollere vægten af ​​de negative og de positive.

En anden ting, du skal tjekke ud, er at de gode børser altid har en høj handelsvolumen. Dette er direkte proportionalt med hastighederne i handlerne. Højere handelsvolumener betyder, at der er nogle handlende, der leder efter digitale aktiver.

5) Betalingsmuligheder

En god udveksling ville have en række forskellige betalingsmuligheder. En anden ting, som de fleste børser er stolte af, er sikkerheden ved betalingsmulighederne. Normalt accepterer en normal udveksling betaling i form af bitcoins snarere end enhver fiat-valuta.

En meget god udveksling vil på den anden side have muligheder for fiat-valuta såvel som både bitcoin og andre altcoins. Der er nogle, der bruger tegnebøgerne som PayPal, Skrill osv.

Brug af disse tegnebøger gør det let for brugerne at gennemføre transaktionerne, da tegnebøgerne normalt er direkte knyttet til deres bankkonti, og de ikke behøver at indtaste deres kontooplysninger på handelsbørsen..

Dette beskytter deres information, da kun deres tegnebog-ID deles i udvekslingsdatabasen. Betalingsmuligheder, der involverer direkte overførsel af kryptokurver i udvekslingsbøgerne, er endnu mere sikre, da de er baseret på blockchain-teknologien.

6) Børsens sikkerhed

Da det er et spørgsmål om økonomi, er sikkerhed en af ​​de vigtigste ting, der skal tages i betragtning, når du vælger den børs, som du vil drive din virksomhed på.

Der er en offentlig historie med alle de udvekslinger, der er blevet hacket gennem årene, og du bør undgå dem med lignende sikkerhedsproblemer. Undgå også de udvekslinger, der tidligere er blevet hacket. Dette skyldes, at der er et mønster, som næsten altid gentages.

En udveksling, der er blevet hacket en gang, kan hackes igen. Dette kan undgås, hvis udviklerne af børsen opgraderer platformens sikkerhed fuldstændigt. Gå efter de udvekslinger, der har avancerede sikkerhedsforanstaltninger som tofaktorautentificering.

Når du har logget på en udveksling fra en IP-adresse, behøver du normalt ikke logge ind igen og igen hver gang du ønsker at få adgang til din konto. Hvis IP-adressen ændres, skal du dog logge ind igen.

Nedenfor er vores bitcoin-udvekslingsanmeldelser af de bedste par udvekslingswebsteder, som vi elsker. Vi anbefaler, at du bruger dem på vores liste, fordi det er meget sikrere at bruge vores anbefalinger end at blive blind og bruge en tilfældig udveksling, som du fandt online. Husk, hvis det lyder for godt til at være sandt, så er det sandsynligvis.

Top 13 bedste Bitcoin-udvekslinger i 2021

1. Coinmama

CoinmamaDenne israelske baserede mægler er kendt for at være de ældste Bitcoin-mæglere i branchen og er et udvekslingssted, du kan købe Bitcoins fra med et kreditkort tæt på hvor som helst i verden. Hvis du vil have en sikker, sikret transaktion for at købe Bitcoins, er Coinmama et godt alternativ.

Fordele

Coinmama har fantastisk kundeservice. Det gode ved at bruge en børs, der ikke er så populær som Coinbase, er at du er i stand til at få hurtigere kundeservice. Dette skyldes, at der er færre mennesker til udvekslingen at bekymre sig om, hvilket resulterer i hurtigere svartider for dig.

Denne udveksling er kendt for at være tilgængelig for mange forskellige lande internationalt. Så selvom du bor i et land, hvor mange Bitcoin-børser ikke tilbyder service, vil Coinmama være i stand til at give dig Bitcoins.

Ulemper

Desværre er ikke alt en fordel ved denne udveksling. En dårlig ting ved denne udveksling er, at valutakurserne er høje sammenlignet med nogle andre. For eksempel har Coinbase et udvekslingsgebyr på 3,75%, mens Coinmama har omkring 6% i udvekslingsgebyrer. Selvom dette måske ikke ser ud som meget, kan det tilføje noget i fremtiden, især hvis du planlægger at investere en stor sum penge.

Med Coinmama kan du kun købe $ 150 i Bitcoins, før du skal bekræfte din identitet ved at uploade et ID. Hvis du ønsker at være anonym, men stadig vil købe Bitcoin ved hjælp af Coinmama, begrænser denne sikkerhedsfunktion dig.

KOM I GANG MED MYNT MAMA

2. Coinbase

Coinbase-GDAX-ETC-udbetalinger-BitcoinDette er vores go-to-site, når du køber Bitcoins, fordi det er verdens mest populære udvekslingsplatform og er let at bruge.

Fordele ved Coinbase

Da det er en af ​​de største, betyder det, at det er bredt tillid til, og at du ikke har et problem med at blive bedraget af webstedet. Dette betyder også, at Coinbase investerer meget i deres sikkerhed, så du kan føle dig sikker med at holde Bitcoins inde i din virtuelle tegnebog på Coinbase. Coinbase har en meget enkel grænseflade, der giver selv de mest uviden mulighed for at købe Bitcoin med deres kreditkort, bankkonto og meget mere i løbet af få minutter. Udtagning af Bitcoin er også let, da du kan konvertere BTC til andre kryptovalutaer eller deponere den direkte på din bankkonto direkte.

Ulemper

Selvom den er til stede, er kundesupporten ikke den bedste. Det vides, at de er langsomme og slet ikke løser problemet. Da Bitcoin ikke refunderes og ikke let kan spores, kan kundesupport ikke gøre meget for at hjælpe dig, hvis noget går sydpå. Coinbase tilbyder ikke mange betalingsmetoder, som du forventer, at en bytte har. Dette inkluderer nogle større kreditkortselskaber, der ikke accepteres, og betalingsplatforme, der ikke accepteres, såsom PayPal (dog ingen udvekslinger tilbyder PayPal som betalingsmetode).

Kan du udveksle Bitcoins til amerikanske dollars?

Ja, du kan bytte Bitcoins til amerikanske dollars ved de fleste børser inklusive Coinbase. Selvom børsen tager et gebyr, kan du konvertere din Bitcoin og få den trukket tilbage til din bank. Imidlertid tilbyder nogle børser muligvis ikke denne funktion, så det er vigtigt, at du vælger den rigtige, der tilbyder de funktioner, der opfylder dine behov. Hvis du ikke gør det, bliver du nødt til at afholde endnu større gebyrer, da overførsel af Bitcoin fra en børs til en anden vil koste dig i transaktionsminearbejder.

Hvordan tilmelder jeg mig Coinbase?

Gå først til Coinbase og klik på tilmeldingsknappen. Du vil derefter se registreringssiden. Det er her, du skal beslutte, om du vil tilmelde dig som enkeltperson eller som virksomhed. Forskellen mellem de to er, hvor meget verifikation du skal indsende, samt hvordan du vil rapportere din indkomst.

Når du er tilmeldt og har bekræftet din e-mail, anbefaler vi, at du tilføjer et profilkælenavn og tilføjer 2-faktor-godkendelse for at sikre din konto. Dette skyldes, at du alligevel bliver nødt til at tilføje dit kaldenavn, når du køber / sælger Bitcoin i Coinbase.

Nu hvor du er konfigureret, kan du tilføje din foretrukne betalingsmetode på siden Køb / Sælg. Ved at gemme din betalingsmetode kan du købe en af ​​de fire mønter på Coinbase (Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum og Litecoin) med et enkelt klik. Bemærk, at der oprindeligt er en grænse på $ 400 / uge, medmindre du ønsker at øge den.

Hvis du vil bruge den funktion, som Coinbase har til direkte at sælge mønter tilbage til Coinbase for USD i din Coinbase-tegnebog for at konvertere til andre mønter, skal du indsende yderligere verifikation. Denne verifikation inkluderer CPR-nummer, ID osv.

KOM I GANG MED COINBASE

3. Skift

Dette er en af ​​de hurtigst voksende handelsplatforme for Bitcoin og forskellige altcoins. Denne platform har været i stand til at tiltrække brugere fra hele verden på grund af sin hurtige, pålidelige og nem service til handel med Bitcoin, Litecoin, Ethereum og mange andre kryptokurver. Her kan du gennemføre dine transaktioner med det samme via kredit- eller betalingskort.

Brugergrænsefladen er også designet til at rumme både nye elever såvel som erfarne forhandlere. Det giver en ny forhandler en brugervenlig grundlæggende grænseflade, så det meste af jobbet udføres af selve platformen. På samme tid kan erfarne forhandlere have fuld kontrol over deres transaktioner gennem forskellige værktøjer leveret af platformen.

Der kræves absolut ingen ekstra gebyrer eller ekstra gebyrer, når du bruger dine kredit- eller betalingskort i denne platform. Platformen bruger det nyeste sikkerhedssystem til at beskytte sine erhvervsdrivendes online data og privatliv.

Platformen bruger kryptering af militær kvalitet som 2FA og SSL / TLS, som forhindrer enhver tredjepart i at spore onlinetransaktioner. 3D-sikker protokol giver denne platform ekstra sikkerhed sammen med SHA-256 hash-algoritmen.

Workflowet på denne platform er ret gennemsigtig, og priserne og de tilsvarende købsgrænser er meget rimelige. Et andet træk ved denne platform, der kan sikre dig yderligere passiv indkomst, er dens henvisningsprogram. Fra dine henvisninger kan du få 80% rabat på deres første transaktionsbeløb og 10% fra dine underhenvisninger.

Denne platform accepterer tre slags kredit- eller betalingskort, som er MasterCard, Visa og Maestro. Købsgrænsen for denne platform varierer alt efter din dokumentbekræftelsesstatus. Jo flere oplysninger du bliver verificeret med denne platform, jo ​​højere er den maksimale købsgrænse.

For eksempel kan en ubekræftet bruger kun købe op til $ 110 i værdi af Bitcoin. Når din e-mail og telefon er bekræftet, går købsgrænsen op til $ 550. Der er et par af disse verifikationstrin efter afslutningen, hvor man kan have ubegrænsede købsmuligheder.

KOM I GANG MED SWITCH HER

4. Bithoven

Bithoven udvekslingBithoven er en af ​​de nyeste deltagere i kryptovaluta-domænet. På trods af at det er en udvekslingsplatform i sin begyndende fase, har det formået at imponere både eksperter og brugere. Det har en af ​​de mest avancerede algoritmer, som reducerer sidens indlæsningstid væsentligt og giver handlende det bedste afkast. Brugergrænsefladen er enkel at bruge, men alligevel består af de mest avancerede statistiske værktøjer og funktioner som lysestage-diagram, som i høj grad forbedrer din handelsoplevelse. Bortset fra disse består platformen også af oplysninger som resuméet af din konto, transaktionshistorikken, nylige indskud og udbetalinger osv., Der er vigtige for handel.

Det understøtter alle de store kryptokurver og over 350 altcoins til at imødekomme publikum med alle mulige forskellige oplevelser. En af grundene til, at det vinder bred popularitet, er det faktum, at der ikke er nogen grænse for antallet af indskud og udbetalinger, som du kan foretage på en dag. Udvekslingsplatformen har også en af ​​de mest robuste kundeservices, da de har en live chat support og en online anmodningsformular. Deres side indeholder også en af ​​de mest omfattende afsnit om ofte stillede spørgsmål. Den indeholder en liste over de almindelige problemer, som brugerne kan stå over for, og hvordan de kan løse det samme.

Støttet af nogle af de højt vurderede eksperter i kryptoindustrien forventes platformen at vokse, da mange nye og spændende funktioner vil blive opdateret i den nærmeste fremtid. Hvis det fortsætter med den hastighed, hvormed det overgår markedet, vil det vise sig at være en seriøs konkurrent til eksisterende krypto-udvekslingsplatforme.

KOM I GANG MED BITHOVEN

5. LocalBitcoins

LocalBitcoinsLocalBitcoins er et peer-to-peer-udvekslingssted, hvor købere og sælgere direkte kommunikerer for at købe / sælge Bitcoins til forskellige priser og priser.

Fordele

Uanset hvor du er, vil du kunne bruge denne service, da LocalBitcoins er tilgængelig over hele verden. Hvis du bor i et land, hvor du ikke kan bruge de fleste børser, er LocalBitcoins den bedste bitcoin-børs for dig. Da du kan arbejde direkte med sælgere, kan du løse eventuelle problemer, der kan være, om det handler om din placering eller betalingsmetode, så du kan købe Bitcoin uanset den situation, du er i. For det meste kræver transaktionerne ikke, at du har et ID. For dem, der har et problem med at præsentere et ID eller verifikation for at foretage betalinger, er LocalBitcoins et godt alternativ. Selvom et flertal muligvis kræver en form for verifikation, kan du filtrere dem, der gør det, og finde dem, der muligvis ikke kræver en.

Ulemper

Det eneste hovedproblem ved brug af LocalBitcoins er, at valutakurserne er høje. For eksempel kan udvekslinger, der involverer PayPal som en af ​​de accepterede betalingsmetoder, opkræve en sats på 15%. For at købe store mængder Bitcoin kan dette tilføje meget. Hvis du ønsker at spare og leder efter den bedst mulige aftale, når du køber Bitcoin, er LocalBitcoins muligvis ikke den bedste idé for dig på grund af disse høje priser. Da LocalBitcoins er en peer-to-peer-platform, er bedrageri almindeligt. Uanset om du er sælger eller køber, skal du bruge due diligence, når du bruger denne platform. En køber kan købe Bitcoins fra dig og derefter tilbageføre betalingen senere, ellers vil en sælger muligvis ikke levere Bitcoins til dig, når du er færdig med betalingen.

Kan du bytte Bitcoins til kontanter?

Ved at bruge platforme som Craigslist og LocalBitcoins er det muligt at veksle Bitcoins til kontanter. Det er også sikkert, hvis du gør det lokalt, hvor du mødes med sælgeren / køberen for at købe / sælge Bitcoins. Dette skyldes, at Bitcoins kan sendes i det øjeblik kontanterne udveksles, hvilket resulterer i en sikker transaktion. Den eneste dårlige del af denne udveksling er, at der kan være et minimum og maksimum for, hvor meget Bitcoins du kan købe, så dette er noget, du skal tage højde for, når du bruger denne udvekslingsmetode.

KOM I GANG MED LOCALBITCOINS

6. CEX.IO

cex io anmeldelseHvis du leder efter lave gebyrer sammen med 99,999% tilgængelighed, når du har brug for det, kan CEX.IO muligvis være udvekslingen for dig. Selvom denne udveksling ikke er tilgængelig mange steder, vil du være i stand til at drage fordel af denne udveksling, hvis du er et sted, hvor tjenesten er tilgængelig.

Fordele

Hvis du er et sted, hvor CEX.IO understøttes, kan du bruge betalingsmetoden via bankoverførsel for at undgå gebyrer, når du køber Bitcoin. Da der er et fast gebyr på $ 10 pr. Bankoverførselstransaktion, vil det være meget billigere at bruge CEX.IO, når du køber store beløb, da procentgebyrerne kan være meget.

Hvis du køber under $ 400 i Bitcoin pr. Dag og under $ 2.000 pr. Måned, er denne udveksling perfekt for dig, da du ikke behøver at gennemgå omfattende verifikation. Men hvis du køber mere, bliver du nødt til at gå under identifikation for at øge dine grænser.

Ulemper

Antallet af understøttede lande og / eller stater i USA er meget begrænset. Ud af 50 amerikanske stater understøttes 28 ikke. Så hvis du bor i en af ​​de stater, der ikke understøttes (hvilket er meget sandsynligt), er du ude af lykke og vil ikke være i stand til at drage fordel af de lave gebyrer, som denne udveksling tilbyder.

Selvom det første niveau for identifikation og verifikation ikke kræver så mange oplysninger, kræver de næste par niveauer omfattende verifikation for at øge dine grænser. Når du først er blevet bekræftet, kan du dog købe op til $ 10.000 i Bitcoin hver dag og op til $ 100.000 hver måned.

KOM I GANG MED CEX.IO

7. Møntermur

wallofcoins anmeldelseHvis du er nybegynder med at købe Bitcoins og vil have nogen til at hjælpe dig med at købe dig gennem købsprocessen, kan Wall of Coins være den bedste Bitcoin-udveksling for dig. Da Wall of Coins er en peer-to-peer-udveksling, skal du være forsigtig, når du handler, når sælgere og bruger due diligence, når du køber.

Fordele

Wall of Coins giver trinvise instruktioner via SMS for at hjælpe dig gennem dit Bitcoin-køb. Dette gør det let for nye Bitcoin-købere, da de vil have klare instruktioner på selve platformen at følge.

De fleste af sælgerne på Wall of Coins accepterer de mest populære betalingsformer, men den mest foretrukne metode er betaling via kontant depositum. Det er her, du fysisk går til en bankkontor og indbetaler kontanter på sælgerens bankkonto.

Ulemper

Da denne udveksling er en peer-to-peer-udveksling og ikke er automatisk, kan det tage et stykke tid, at Bitcoin vises på din konto, da sælgeren skal godkende transaktionen manuelt og sende dig Bitcoins. Imidlertid vil de fleste sælgere godkende og sende dig Bitcoins på under 15 minutter, hvor mindretallet tager lidt længere tid.

Som med alle peer-to-peer-udvekslinger sker der svig nu og da. Selvom Wall of Coins gør sit bedste for at udrydde svindlerne og holde børsen så ren som muligt, er svig stadig mulig, så vi anbefaler, at du er forsigtig, når du arbejder med sælgere, når du køber Bitcoin.

KOM I GANG MED MURER

8. itBit

itbit anmeldelseDenne udveksling er den første, der modtager et charter fra NY State Department of Financial Services og opererer i alle 50 stater i USA. itBit er populært for ikke at have en bestemt grænse for, hvor mange Bitcoins du kan købe, og for at have lave priser.

Fordele

Når du er blevet verificeret, er der ingen grænse for, hvor meget Bitcoin du kan købe. Den gennemsnitlige købsstørrelse er ~ 350 Bitcoin, hvilket viser, hvor meget folk køber dagligt med denne udveksling. Sammenlignet med de andre børser på denne liste bruger de fleste virksomheder itBit til at investere i Bitcoin på grund af dens lave renter og ingen fastsat loft.

Satserne for itBit er ekstremt lave sammenlignet med andre børser. Når du bruger OTC-handelsskranken, opkræves et fast 0,1% gebyr, mens hvis du bruger itBit på den globale børs, opkræves der 0,2% takgebyr. Sammenlignet med 3% gebyrer for andre platforme er itBit en af ​​de laveste i form af gebyrer.

Ulemper

Da itBit kun accepterer bankoverførsel som en betalingsmetode, kan du ikke bruge andre former for populære betalingsmetoder som kreditkort, kontant depositum osv. Da itBit er en licensudveksling, skal den følge de fastsatte regler og acceptere betalinger. via bankoverførsel er en af ​​dens regler.

Hvis du ikke bor i USA, skal du gennemgå omfattende verifikation for at kunne handle med denne børs. Du bliver nødt til at give ID-scanninger sammen med bevis på opholdsdokumenter for at blive verificeret til at købe Bitcoins med itBit.

KOM I GANG MED ITBIT

9. Changelly

changelly-anmeldelseHvis du leder efter en Bitcoin-udveksling, der også kan hjælpe dig med at købe andre kryptomønter, så kan Changelly muligvis være den bedste bitcoin-handelsplatform for dig. Changelly er en unik børs, der både er en Bitcoin- og altcoin-udveksling. Da der ikke er mange børser, der tilbyder de funktioner, som Changelly kommer med, er det en at overveje stærkt.

Fordele

Ved at bruge denne udveksling kan du undgå de store gebyrer, der følger med at sende Bitcoin fra en udveksling til en anden. Hvis du ikke bruger Changelly og vil handle dine Bitcoins til en kryptomønterudveksling, bliver du nødt til at betale meget bare i transaktionsminearbejder for at få din transaktion godkendt og sendt. Ved at bruge Changelly vil du dog være i stand til at springe denne proces over og gå direkte til at købe altcoins fra selve webstedet, når du køber Bitcoin.

En anden stor fordel ved at bruge denne udveksling er, at det ikke behøver at levere dokumenter til køb af Bitcoin. I modsætning til andre børser er der næsten ingen verifikationsproces.

Ulemper

Ikke alt er fantastisk ved denne udveksling. Sammenlignet med andre børser opkræver Changelly lidt mere, når du konverterer dine Bitcoins til en anden kryptokurrency. Dette forventes, da få børser tilbyder de funktioner, som Changelly har, men husk dette, når man beslutter, hvilken børs der skal bruges.

Da Changelly stadig er et nyt firma, er det ikke så tillidsfuldt som de andre børser. Selvom dette ikke påvirker din oplevelse for meget, skal du huske dette, når du udveksler med Changelly. Vores erfaring med Changelly er dog god, og vi anbefaler dem.

Hvordan tilmelder jeg mig Changelly?

Gå først til webstedet og klik på tilmeldingslinket. Du bliver bedt om enten at logge ind ved hjælp af forskellige sociale mediesider ved hjælp af din e-mail-adresse. Opret din konto, og der kræves ingen anden verifikation for at konvertere dine mønter.

Gå derefter til enten instrumentbrættet eller tilbage til startsiden, og vælg hvilken valuta du har, du vil ændre. Dette kan være USD, BTC, LTC osv. Så hvis du har USD, som du direkte vil konvertere til en kryptokurrency (for eksempel Ripple eller Dogecoin), skal du vælge mønten i afsnittet “Du får” og vælge USD for ” Du har.”

Changelly er meget enkel at bruge, fordi du ikke behøver at gennemgå den forvirrende og dyre proces med at købe Bitcoin fra en børs med USD for at overføre til en anden børs for at konvertere Bitcoin til en anden kryptokurrency, da du kan gøre det direkte hos Changelly.

KOM I GANG MED CHANGELLY

10. CoinHouse

mønthusDenne mæglerudveksling er en af ​​de enkleste måder at købe og sælge bitcoins og andre altcoins på, primært Litecoin og Ethereum. Der er mulighed for at købe kryptokurver ved hjælp af fiat-valutaen Euro. Transaktionerne kan foretages enten via et kreditkort eller via bankoverførsel.

Der er en tegnebog indbygget i børsen, hvor folk kan gemme deres valutaer, før de skifter til deres offline tegnebøger. Der er et dedikeret team af analytikere i virksomheden, der tilbyder sine tjenester til premiummedlemmerne, der fortæller dem om det rigtige tidspunkt at investere og det rigtige tidspunkt til at trække sig ud..

De er velinformerede om markedsrisici og muligheder, hvilket gør det til et punkt at hjælpe kunderne med at forstå dem alle. En anden funktion, som premiummedlemmer nyder, er de lave provisioner, som de skal betale til børsen.

Premium-medlemmer kan også nyde friheden til at investere i flere kryptokurver i stedet for kun de vigtigste, der er tilgængelige for de normale medlemmer. Der er også en dedikeret relationsmanager, der tilbydes premiummedlemmerne til at hjælpe med alle de problemer, som brugeren kan blive udsat for under gennemførelsen af ​​de daglige transaktioner på digitale aktiver.

11. Bitpanda

110-bitpanda-logo-pmBaseret på Wien, Østrig, er Bitpanda en af ​​de nemmeste måder at få mange kryptokurver på ét sted. Brugerne af børsen har friheden til at sende og modtage digitale aktiver gratis fra hinanden, hvilket betyder, at der ikke er nogen transaktionsomkostninger involveret. Der er en mulighed for at oprette prisadvarsler, som du modtager via e-mail for alle de kryptovalutaer, der understøttes på platformen.

Der er sikkerhedsforanstaltninger som tofaktorautentificering, enhedsadministration og browseradministration, alt sammen sikret gennem SSL-kryptering. Der er døgnet rundt teknisk support til ethvert problem, som brugeren måtte stå over for på ethvert tidspunkt af dagen. De oprettede billetter løses på kort tid, og derefter fortsætter forretningen som normalt.

Der er et stort udvalg af betalingsmetoder. Du kan indbetale og hæve dine penge via forskellige tegnebøger som NETELLER, Skrill, EPS eller gå efter de normale metoder som bankoverførsel og kreditkort. Et unikt træk ved denne udveksling er, at der er mulighed for at indløse Amazon Denmark-kuponer til det beløb, du ønsker at trække ud.

12. BitBay

Med over 800.000 brugere er BitBay en af ​​de største kryptokurrencyudvekslinger i Europa. Der er en lang række muligheder, når det kommer til de digitale aktiver, der er tilgængelige på børsen. Brugere kan vælge mellem 20 kryptokurver, når de ønsker at foretage en investering eller starte deres daglige handel. Med en hurtig registreringsproces er der en bred vifte af muligheder, hvorigennem brugere kan foretage deres første indbetaling.

Det kan enten ske gennem fiat-valutaer eller gennem en direkte overførsel af kryptokurverne fra deres offline tegnebøger. Der er også en anden mulighed, hvorigennem brugerne kan indbetale på deres konti på platformen. Dette er gennem de 15.000 polske postkontorer, der er integreret i systemet. Udbetalingerne kan ske enten via en bankoverføring eller via de pengeautomater, der er oprettet over hele landet.

De internationale overførsler på børsen er også ret hurtige, hvilket betyder, at folk fra hele verden kan deltage i handlen og ikke være bekymrede for deres fysiske placering. Oprettelsen af ​​kontoen er gratis, og valget af valutaer er alt op til brugeren.

13. Kraken

Dette er en af ​​de største børser i Europa for at give en mulighed for Bitcoin Margin Trading. Der er en grænse på op til 5 gange dit beløb på de kontrakter, du ønsker at købe eller sælge i gearingshandel. En anden god ting er, at kortslutning af kontrakterne er tilladt, når du foretager marginhandel. Transaktionsgebyret er ret lavt, og der er service døgnet rundt for supporten.

Der er krypteret kølerum på platformen, og alle transaktioner og data er helt sikre. Den avancerede teknologi på ordrer giver brugeren mulighed for at automatisere deres strategi og oprette stop-loss ordrer. Udvekslingen er blevet gennemgået af mange tidsskrifter og nyhedskanaler såsom The Wall Street Journal, The New York Times og CNBC. De har alle talt højt om udvekslingen.

Hvad er typerne af Bitcoin-udvekslinger?

1. Handelsplatforme

Overvej en forretningsaftale, der gennemføres gennem en mellemmand, der bringer køber og sælger sammen. Normalt er der en lille kommission, som mellemmanden tager fra begge parter. Det samme koncept følges af handelsplatforme, der fungerer som mellemmænd mellem købere og sælgere af de forskellige kryptokurver.

Brugerne i de to ender af transaktionen behøver aldrig at møde hinanden, og betalingen foregår gennem en sikker gateway, der er inkorporeret af børsen. Nogle af de mest berømte handelsplatforme er Binance, Bittrex, Cex.io osv.

2. Mæglere

Meget ligesom handelsplatforme tillader mæglerwebstederne brugerne at købe Bitcoins og altcoins. I stedet for at forbinde køberne med sælgerne fungerer børsen dog både køber og sælger. Der er forudbestemte priser, som du kan sælge kryptokurverne til mæglerbørsen, og der er en pris, hvor du også kan købe kryptokurverne fra den.

Normalt er prisen på de digitale aktiver højere sammenlignet med handelsplatforme, men processen er langt enklere. Nogle af de mest populære mæglerudvekslinger inkluderer CoinMama og CoinBase.

3. P2P-platforme

Dette er endnu en måde at købe digitale aktiver på, og over tid er konceptet også blevet meget populært. Der er ingen mellemmand i denne type transaktioner. P2P-platformene forbinder simpelthen køberne og sælgerne til hinanden, og prisen på aktiverne bestemmes og forhandles af de to involverede parter..

P2P-platformene tilbyder en hel del tjenester såsom en sikker betalingsmetode mellem de to parter, og der er et lille servicegebyr for det. Der er en øget risiko i denne type transaktioner, da du ikke kender den person, som du driver forretning med.

4. CFD-platform

Kort for kontrakt for forskel, disse er nogle af de mest risikable udvekslinger derude. Det grundlæggende princip, der er involveret i transaktionerne på disse børser, er at du som bruger satser på prisen på Bitcoin og andre altcoins. Du ejer ikke noget digitalt aktiv, men du spiller på prisen til gengæld for de fiat-valutaer, der tilbydes i spreadet.

Disse platforme giver dig også en mulighed for at udnytte dine indsatser ved at låne penge fra børsen. Selvom det måske lyder godt på papir, indebærer det en hel del risiko, og begyndere og amatører skal undgå disse udvekslinger.

Konklusion

Nu hvor vi har gennemgået de 7 bedste bitcoin-børser, er det tid for dig at træffe en beslutning. Prøv at afveje det positive med det negative, når du ser på udvekslingen af ​​dine præferencer. Ingen udveksling er perfekt, og der er ingen all-around bedste udveksling, så du bliver nødt til at tænke over, hvad der betyder mest for dig. Held og lykke!

Ofte stillede spørgsmål om Bitcoin-udvekslinger

Kan du sende bitcoin fra en børs til en anden?

Ja du kan! På børserne modtager du en personlig depositum Bitcoin-adresse. Dette er den adresse, hvor du sender dine Bitcoins. For at sende bitcoins fra en børs til en anden skal du blot finde denne adresse leveret af målbørsen. Derefter skal du sende en anmodning om tilbagetrækning til den første udveksling ved hjælp af Bitcoin-adressen på måludvekslingen.

Hvordan trækker du penge fra Bitcoin?

Når du først vil bytte dine Bitcoins til Fiat-valuta, skal du sælge dine Bitcoins. Vi har en komplet dedikeret guide til dette her, men det er dybest set det samme som at flytte Bitcoin fra den ene børs til den anden, undtagen denne gang, vil du sende den fra en børs til en bankkonto.

Anmod om en udbetaling, og indtast dine krævede bankoplysninger. Når anmodningen er behandlet (normalt er øjeblikkelig), vil du se pengene på din bankkonto efter 1-5 hverdage.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner