13 καλύτερες ανταλλαγές Bitcoin 2021 – Δοκιμάστηκε και δοκιμάστηκε με κριτικές

1. Coinmama 2. Coinbase 3. Τοπικά Bitcoin
LocalBitcoins.com-λογότυπο
ΞΕΚΙΝΑ! ΞΕΚΙΝΑ! ΞΕΚΙΝΑ!

ανταλλαγή bitcoinΕίναι κοινή πεποίθηση ότι το Bitcoin είναι ένα είδος νομίσματος στο οποίο επενδύουν μόνο οι παίκτες, οι ριψοκίνδυνοι και οι τρελοί. Ωστόσο, οι καιροί έχουν αλλάξει και η αγορά έχει δείξει ότι το Bitcoin είναι κάτι που αξίζει να εξεταστεί, ακόμη και για το κοινό . Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί έχουν αρχίσει να αναζητούν τα καλύτερα χρηματιστήρια bitcoin για να εμβαθύνουν στην τάση.

Αν και οι περισσότερες ιστορίες για το Bitcoin που έπληξαν τις ειδήσεις αφορούν τον αναδυόμενο αριθμό εκατομμυριούχων, ο κύριος σκοπός του Bitcoin δεν είναι να κάνει τους ανθρώπους πλούσιους. Ο κύριος λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι αγαπούν το Bitcoin είναι ότι δεν συνδέεται με καμία χώρα και δεν απαιτεί από την τράπεζα να εγκρίνει τη συναλλαγή. Αυτό σημαίνει ότι όταν αγοράζετε κάτι, καμία από τις πληροφορίες σας δεν θα σταλεί στον έμπορο και αντί της τράπεζας να εγκρίνει τη συναλλαγή, «ανθρακωρύχοι» είναι εκεί για να την επεξεργαστούν. Είναι ένα αποκεντρωμένο σύστημα.

Contents

Τι είναι οι ανταλλαγές Bitcoin?

Εάν σκέφτεστε να πάρετε τα χέρια σας σε κάποιο Bitcoin, τότε θα πρέπει να εξετάσετε τις ανταλλαγές Bitcoin. Οι ανταλλαγές Bitcoin είναι ιστότοποι που σας προσφέρουν διαφορετικούς τρόπους αγοράς Bitcoin. Είτε πρόκειται για πληρωμή με πιστωτική κάρτα, δωροκάρτες ή ακόμη και μετρητά, υπάρχουν πολλοί τρόποι που προσφέρονται.

Για να καταστήσετε τις ανταλλαγές Bitcoin λίγο πιο κατανοητές, σκεφτείτε την ανταλλαγή ως το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης. Αν και δεν είναι τα ίδια, είναι παρόμοια με την έννοια ότι ανταλλάσσετε χρήματα για ένα στοιχείο. Αντί να αγοράσετε αποθέματα σε αντάλλαγμα για τα χρήματά σας, παίρνετε ένα ορισμένο ποσό Bitcoin ανάλογο με το ποσό που αξίζει όταν το αγοράζετε.

Τι είναι το Cryptocurrency Exchange?

Η ανταλλαγή κρυπτογράφησης είναι ένα μέρος όπου ανταλλάσσετε ένα συγκεκριμένο κρυπτογράφηση με διαφορετικό νόμισμα κρυπτογράφησης. Η πιο κοινή ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων συμβαίνει με το Bitcoin να είναι το κύριο νόμισμα που ανταλλάσσεται για άλλα νομίσματα. Οι ιστότοποι ανταλλαγής κρυπτογράφησης είναι λίγο πιο γρήγοροι στη χρήση σε σύγκριση με το fiat (USD, EUR, κ.λπ.) σε ανταλλαγές Bitcoin, καθώς δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε τράπεζα, ATM ή άλλους τρόπους πληρωμής όπου χρειάζεται μια ημέρα (ή έως και 5 ημέρες) για ολοκληρώστε τη συναλλαγή.

Ωστόσο, υπάρχει ένα πράγμα που πρέπει να θυμάστε όταν χρησιμοποιείτε μια ανταλλαγή κρυπτογράφησης. Υπάρχουν χρεώσεις με τις οποίες πρέπει να αντιμετωπίσετε κατά τη μεταφορά Bitcoin από οπουδήποτε το αγοράσατε στον ιστότοπο ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων. Λόγω της αύξησης των τελών συναλλαγής, θα είναι δαπανηρό εάν μεταφέρετε μικρά ποσά.

Οι καλύτερες κριτικές ανταλλαγής Bitcoin

Παρακάτω, θα μπορείτε να διαβάσετε τη γνώμη μας για ορισμένους από τους ιστότοπους ανταλλαγής που είναι δημοφιλείς σήμερα. Καθώς υπάρχουν πολλοί ιστότοποι απάτης που θέλουν να κερδίσουν χρήματα από όσους θέλουν Bitcoin, σας συνιστούμε να είστε προσεκτικοί όταν αποφασίζετε ποιοι ιστότοποι θα επιλέξετε. Πριν μπείτε στις κριτικές, ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτό που πρέπει να αναζητήσουμε σε μια ανταλλαγή.

Πώς να επιλέξετε την καλύτερη ανταλλαγή Bitcoin

1) Χαρακτηριστικά

Δεδομένου ότι υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι ιστότοπων ανταλλαγής με διαφορετικούς τύπους διαθέσιμων δυνατοτήτων, είναι σημαντικό να δείτε τι είδους δυνατότητες προσφέρονται στον ιστότοπο που σας ενδιαφέρει. Ορισμένες δυνατότητες περιλαμβάνουν φιλτράρισμα (ανταλλαγές από ομοτίμους), διαφορετικοί τρόποι πληρωμής και ενσωματωμένη ανταλλαγή κρυπτογράφησης (για την αποφυγή χρεώσεων).

2) Ασφάλεια

Αυτός είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας που πρέπει να προσέχετε σαν να είναι χαμηλή η ασφάλεια του ιστότοπου, τα νομίσματά σας μπορούν να κλαπούν από το πορτοφόλι σας ανά πάσα στιγμή. Για να αποφύγετε αυτό το ζήτημα, ο καλύτερος τρόπος είναι να αποκτήσετε ένα πορτοφόλι υλικού, αλλά επειδή αυτός ο οδηγός αφορά τις ανταλλαγές Bitcoin, δεν θα καλύπτεται εδώ. Για να ελέγξετε την ασφάλεια της ανταλλαγής, ερευνήστε πώς κρυπτογραφούνται τα κέρματα και τι κάνει η εταιρεία για να εξασφαλίσει ότι τα κέρματά σας θα παραμείνουν ασφαλή.

3) Τέλη συναλλαγής

Ορισμένοι ιστότοποι προσφέρουν Bitcoin προς πώληση με εξαιρετικά χαμηλές τιμές, ενώ ορισμένοι ιστότοποι προσφέρουν εξαιρετικά υψηλές τιμές για να επωφεληθούν από εκείνους που δεν έχουν εμπειρία με την αγορά Bitcoin. Οι περισσότεροι από τους ιστότοπους που θα εξετάσουμε παρακάτω έχουν αξιοπρεπείς τιμές, αλλά για ανταλλαγές peer-to-peer, οι τιμές θα είναι λίγο υψηλότερες. Οι μέθοδοι πληρωμής PayPal έρχονται επίσης με υψηλότερα ποσοστά συναλλαγών λόγω υψηλότερων κινδύνων.

4) Φήμη ανταλλαγής

Αυτός είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν αναζητάτε ανταλλαγή για την πραγματοποίηση των συναλλαγών σας. Αυτό που πηγαίνετε πρέπει να έχει εξαιρετική φήμη και ενώ πάντα θα υπάρχουν μερικές αρνητικές κριτικές, πρέπει να ελέγξετε για τη στάθμιση των αρνητικών και των θετικών.

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να ελέγξετε είναι ότι τα καλά χρηματιστήρια έχουν πάντα υψηλό όγκο συναλλαγών. Αυτό είναι άμεσα ανάλογο με την ταχύτητα των συναλλαγών. Οι υψηλότεροι όγκοι συναλλαγών σημαίνουν ότι υπάρχουν ορισμένοι έμποροι που αναζητούν ψηφιακά στοιχεία.

5) Επιλογές πληρωμής

Μια καλή ανταλλαγή θα είχε μια ποικιλία επιλογών πληρωμής. Ένα άλλο πράγμα στο οποίο υπερηφανεύονται οι περισσότερες ανταλλαγές είναι η ασφάλεια των επιλογών πληρωμής. Συνήθως, μια κανονική ανταλλαγή δέχεται πληρωμές με τη μορφή bitcoin και όχι με οποιοδήποτε νόμισμα fiat.

Μια πολύ καλή ανταλλαγή, από την άλλη πλευρά, θα έχει επιλογές για το νόμισμα fiat, καθώς και το bitcoin και άλλα altcoins. Υπάρχουν μερικά που χρησιμοποιούν τα πορτοφόλια όπως PayPal, Skrill, κ.λπ..

Η χρήση αυτών των πορτοφολιών διευκολύνει τους χρήστες να πραγματοποιούν τις συναλλαγές, καθώς τα πορτοφόλια συνήθως συνδέονται άμεσα με τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους και δεν χρειάζεται να εισάγουν τις πληροφορίες του λογαριασμού τους στα χρηματιστήρια.

Αυτό προστατεύει τις πληροφορίες τους, καθώς μόνο το αναγνωριστικό πορτοφολιού τους κοινοποιείται στη βάση δεδομένων της ανταλλαγής. Οι επιλογές πληρωμής που περιλαμβάνουν άμεση μεταφορά των κρυπτονομισμάτων στα πορτοφόλια ανταλλαγής είναι ακόμη πιο ασφαλείς, δεδομένου ότι βασίζονται στην τεχνολογία blockchain.

6) Ασφάλεια της ανταλλαγής

Δεδομένου ότι είναι θέμα οικονομικών, η ασφάλεια είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη όταν επιλέγετε το χρηματιστήριο στο οποίο θέλετε να διευθύνετε την επιχείρησή σας..

Υπάρχει ένα δημόσιο ιστορικό όλων των ανταλλαγών που έχουν παραβιαστεί με την πάροδο των ετών και θα πρέπει να αποφύγετε αυτές με παρόμοια θέματα ασφαλείας. Επίσης, αποφύγετε τις ανταλλαγές που έχουν παραβιαστεί στο παρελθόν. Αυτό συμβαίνει επειδή υπάρχει ένα μοτίβο που σχεδόν πάντα επαναλαμβάνεται.

Μια ανταλλαγή που έχει παραβιαστεί μία φορά μπορεί να πειραχτεί ξανά. Αυτό μπορεί να αποφευχθεί εάν οι προγραμματιστές του Exchange αναβαθμίσουν πλήρως την ασφάλεια της πλατφόρμας. Πηγαίνετε για τις ανταλλαγές που έχουν προηγμένα μέτρα ασφαλείας, όπως έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων.

Συνήθως, όταν έχετε συνδεθεί σε μια ανταλλαγή από μία διεύθυνση IP, δεν χρειάζεται να συνδεθείτε ξανά και ξανά κάθε φορά που θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας. Ωστόσο, εάν αλλάξει η διεύθυνση IP, θα πρέπει να συνδεθείτε ξανά.

Ακολουθούν οι κριτικές ανταλλαγής bitcoin για τους κορυφαίους ιστότοπους ανταλλαγής που αγαπάμε. Σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε αυτά που περιλαμβάνονται στη λίστα μας, επειδή η χρήση των προτάσεών μας είναι πολύ πιο ασφαλής από το να είστε τυφλοί και να χρησιμοποιείτε κάποια τυχαία ανταλλαγή που βρήκατε στο διαδίκτυο. Θυμηθείτε, εάν ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, τότε πιθανότατα είναι.

Κορυφαίες 13 καλύτερες ανταλλαγές Bitcoin του 2021

1. Coinmama

ΚοινμάμαΓνωστός ως ο παλαιότερος μεσίτης Bitcoin στον κλάδο, αυτός ο μεσίτης με έδρα το Ισραήλ είναι ένας ιστότοπος ανταλλαγής από τον οποίο μπορείτε να αγοράσετε Bitcoin με πιστωτική κάρτα από κοντά σε οπουδήποτε στον κόσμο. Εάν θέλετε μια ασφαλή, ασφαλή συναλλαγή για την αγορά Bitcoin, το Coinmama είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση.

Πλεονεκτήματα

Η Coinmama έχει καταπληκτική εξυπηρέτηση πελατών. Το σπουδαίο πράγμα για τη χρήση ανταλλαγής που δεν είναι τόσο δημοφιλής όσο το Coinbase είναι ότι μπορείτε να αποκτήσετε ταχύτερη εξυπηρέτηση πελατών. Αυτό συμβαίνει επειδή υπάρχουν λιγότερα άτομα για την ανταλλαγή ανησυχίας, με αποτέλεσμα ταχύτερους χρόνους απόκρισης για εσάς.

Αυτή η ανταλλαγή είναι γνωστή για το ότι είναι διαθέσιμη σε πολλές διαφορετικές χώρες διεθνώς. Έτσι, ακόμη και αν ζείτε σε μια χώρα όπου πολλά ανταλλακτικά Bitcoin δεν προσφέρουν υπηρεσίες, η Coinmama θα μπορεί να σας παρέχει Bitcoins.

Μειονεκτήματα

Δυστυχώς, δεν είναι όλα υπέρ των ανταλλαγών. Ένα κακό πράγμα για αυτήν την ανταλλαγή είναι ότι οι συναλλαγματικές ισοτιμίες είναι υψηλές σε σύγκριση με κάποιες άλλες. Για παράδειγμα, το Coinbase έχει προμήθεια ανταλλαγής 3,75%, ενώ το Coinmama έχει περίπου 6% στα τέλη ανταλλαγής. Παρόλο που αυτό δεν φαίνεται να μοιάζει πολύ, μπορεί να αυξηθεί αρκετά στο μέλλον, ειδικά αν σκοπεύετε να επενδύσετε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Με το Coinmama, μπορείτε να αγοράσετε μόνο $ 150 σε Bitcoin πριν να επιβεβαιώσετε την ταυτότητά σας ανεβάζοντας ένα αναγνωριστικό. Εάν θέλετε να παραμείνετε ανώνυμοι, αλλά θέλετε να αγοράσετε Bitcoin χρησιμοποιώντας το Coinmama, αυτή η δυνατότητα ασφαλείας θα σας περιορίσει.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΜΑΜΑ

2. Coinbase

Coinbase-GDAX-ETC-Αναλήψεις-BitcoinΑυτός είναι ο ιστότοπός μας κατά την αγορά των Bitcoin, επειδή είναι η πιο δημοφιλής πλατφόρμα ανταλλαγής στον κόσμο και είναι απλή στη χρήση.

Πλεονεκτήματα του Coinbase

Δεδομένου ότι είναι ένα από τα μεγαλύτερα, αυτό σημαίνει ότι είναι ευρέως αξιόπιστο και δεν θα έχετε πρόβλημα να παραπλανηθείτε από τον ιστότοπο. Αυτό σημαίνει επίσης ότι η Coinbase επενδύει σε μεγάλο βαθμό στην ασφάλειά τους, επιτρέποντάς σας να αισθάνεστε ασφαλείς διατηρώντας τα Bitcoin στο εικονικό πορτοφόλι σας στο Coinbase. Το Coinbase έχει μια πολύ απλή διεπαφή που επιτρέπει ακόμη και στους πιο ανίδεους να αγοράσουν Bitcoin με την πιστωτική τους κάρτα, τον τραπεζικό τους λογαριασμό και πολλά άλλα σε λίγα λεπτά. Η ανάληψη Bitcoin είναι επίσης εύκολη καθώς μπορείτε να μετατρέψετε το BTC σε άλλα κρυπτονομίσματα ή να το καταθέσετε απευθείας στον τραπεζικό λογαριασμό σας.

Μειονεκτήματα

Η υποστήριξη πελατών, παρόλο που είναι παρούσα, δεν είναι η καλύτερη. Είναι γνωστό ότι είναι αργές και δεν επιλύουν καθόλου το πρόβλημα. Δεδομένου ότι το Bitcoin δεν επιστρέφεται και δεν μπορεί εύκολα να εντοπιστεί, η υποστήριξη πελατών δεν μπορεί να σας βοηθήσει πολύ αν κάτι πάει νότια. Το Coinbase δεν προσφέρει πολλούς τρόπους πληρωμής που θα περίμενε κανείς να έχει μια ανταλλαγή. Αυτό περιλαμβάνει ορισμένες μεγάλες εταιρείες πιστωτικών καρτών που δεν γίνονται αποδεκτές και πλατφόρμες πληρωμών που δεν γίνονται αποδεκτές όπως το PayPal (ωστόσο, καμία ανταλλαγή δεν προσφέρει PayPal ως μέθοδο πληρωμής).

Μπορείτε να ανταλλάξετε Bitcoin για δολάρια ΗΠΑ?

Ναι, μπορείτε να ανταλλάξετε Bitcoin για δολάρια ΗΠΑ στα περισσότερα χρηματιστήρια, συμπεριλαμβανομένου του Coinbase. Αν και η ανταλλαγή θα χρεώσει, μπορείτε να μετατρέψετε το Bitcoin σας και να το αποσύρετε στην τράπεζά σας. Ωστόσο, ορισμένες ανταλλαγές ενδέχεται να μην προσφέρουν αυτήν τη δυνατότητα, επομένως είναι σημαντικό να επιλέξετε το σωστό που προσφέρει τις δυνατότητες που ικανοποιούν τις ανάγκες σας. Εάν δεν το κάνετε, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε ακόμη μεγαλύτερες χρεώσεις, καθώς η μεταφορά Bitcoin από τη μία ανταλλαγή στην άλλη θα σας κοστίσει σε χρεώσεις εξόρυξης συναλλαγών.

Πώς μπορώ να εγγραφώ στο Coinbase?

Αρχικά, μεταβείτε στο Coinbase και κάντε κλικ στο κουμπί εγγραφής. Στη συνέχεια, θα δείτε τη σελίδα εγγραφής. Εδώ πρέπει να αποφασίσετε αν θέλετε να εγγραφείτε ως άτομο ή ως επιχείρηση. Η διαφορά μεταξύ των δύο είναι πόση επαλήθευση πρέπει να υποβάλετε καθώς και πώς θέλετε να αναφέρετε το εισόδημά σας.

Αφού εγγραφείτε και επαληθεύσετε το email σας, σας συνιστούμε να προσθέσετε ένα ψευδώνυμο προφίλ και να προσθέσετε έλεγχο ταυτότητας 2 παραγόντων για να ασφαλίσετε τον λογαριασμό σας. Αυτό συμβαίνει επειδή θα πρέπει να προσθέσετε το ψευδώνυμό σας ούτως ή άλλως όταν αγοράζετε / πουλάτε Bitcoin στο Coinbase.

Τώρα που έχετε ρυθμίσει, μπορείτε να προσθέσετε τον προτιμώμενο τρόπο πληρωμής σας στη σελίδα Αγορά / Πώληση. Αποθηκεύοντας τον τρόπο πληρωμής σας, μπορείτε να αγοράσετε οποιοδήποτε από τα τέσσερα νομίσματα στο Coinbase (Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum και Litecoin) με ένα κλικ. Λάβετε υπόψη ότι υπάρχει όριο 400 $ / εβδομάδα αρχικά, εκτός εάν θέλετε να το αυξήσετε.

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα ότι η Coinbase πρέπει να πουλήσει απευθείας κέρματα πίσω στο Coinbase για USD μέσα στο πορτοφόλι Coinbase για να μετατραπεί σε άλλα νομίσματα, τότε θα πρέπει να υποβάλετε επιπλέον επαλήθευση. Αυτή η επαλήθευση περιλαμβάνει αριθμό κοινωνικής ασφάλισης, αναγνωριστικό κ.λπ..

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ COINBASE

3. Διακόπτης

Αυτή είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες πλατφόρμες συναλλαγών για Bitcoin και διάφορα altcoins. Αυτή η πλατφόρμα μπόρεσε να προσελκύσει χρήστες από όλο τον κόσμο λόγω της γρήγορης, αξιόπιστης και εύκολης υπηρεσίας του για ανταλλαγή Bitcoin, Litecoin, Ethereum και πολλών άλλων κρυπτονομισμάτων. Εδώ μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις συναλλαγές σας άμεσα μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.

Το περιβάλλον εργασίας χρήστη έχει επίσης σχεδιαστεί για να φιλοξενεί τόσο νέους μαθητές όσο και έμπειρους εμπόρους. Παρέχει σε έναν νέο έμπορο μια εύχρηστη βασική διεπαφή, έτσι ώστε το μεγαλύτερο μέρος της εργασίας να γίνεται από την ίδια την πλατφόρμα. Ταυτόχρονα, οι έμπειροι έμποροι μπορούν να έχουν πλήρη έλεγχο των συναλλαγών τους μέσω διαφόρων εργαλείων που παρέχονται από την πλατφόρμα.

Δεν απαιτείται απολύτως καμία επιπλέον χρέωση ή επιπλέον χρέωση κατά τη χρήση των πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών σας σε αυτήν την πλατφόρμα. Η πλατφόρμα χρησιμοποιεί το πιο πρόσφατο σύστημα ασφαλείας για να προστατεύσει τα διαδικτυακά δεδομένα και το απόρρητο των εμπόρων της.

Η πλατφόρμα χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση στρατιωτικού βαθμού, όπως το 2FA και το SSL / TLS, το οποίο εμποδίζει οποιοδήποτε τρίτο μέρος να παρακολουθεί διαδικτυακές συναλλαγές. Το ασφαλές πρωτόκολλο 3D παρέχει σε αυτήν την πλατφόρμα πρόσθετη ασφάλεια μαζί με τον αλγόριθμο κατακερματισμού SHA-256.

Η ροή εργασίας αυτής της πλατφόρμας είναι αρκετά διαφανής και οι τιμές και τα αντίστοιχα όρια αγοράς είναι πολύ δίκαιες. Ένα άλλο χαρακτηριστικό αυτής της πλατφόρμας που μπορεί να σας εξασφαλίσει πρόσθετο παθητικό εισόδημα είναι το πρόγραμμα παραπομπής. Από τις παραπομπές σας, μπορείτε να λάβετε 80% έκπτωση από το πρώτο ποσό συναλλαγής και 10% από τις υποπαραπομπές σας.

Αυτή η πλατφόρμα δέχεται τρία είδη πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών που είναι MasterCard, Visa και Maestro. Το όριο αγοράς αυτής της πλατφόρμας ποικίλλει ανάλογα με την κατάσταση επαλήθευσης εγγράφου. Όσο περισσότερες πληροφορίες επαληθεύεστε με αυτήν την πλατφόρμα, τόσο υψηλότερο είναι το μέγιστο όριο αγοράς.

Για παράδειγμα, ένας μη επαληθευμένος χρήστης μπορεί να αγοράσει μόνο Bitcoin αξίας 110 $. Μόλις επαληθευτεί το email και το τηλέφωνό σας, τότε το όριο αγοράς ανέρχεται σε 550 $. Υπάρχουν μερικά από αυτά τα βήματα επαλήθευσης μετά την ολοκλήρωση, το οποίο μπορεί να έχει απεριόριστες επιλογές αγοράς.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΜΕ ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΕΔΩ

4. Bithoven

Ανταλλαγή BithovenΗ Bithoven είναι ένας από τους τελευταίους συμμετέχοντες στον τομέα κρυπτογράφησης. Παρά το γεγονός ότι είναι μια πλατφόρμα ανταλλαγής στο νέο στάδιο, κατάφερε να εντυπωσιάσει τους ειδικούς και τους χρήστες. Διαθέτει έναν από τους πιο προηγμένους αλγόριθμους που μειώνει σημαντικά το χρόνο φόρτωσης της σελίδας και παρέχει στους εμπόρους τις καλύτερες αποδόσεις. Η διεπαφή χρήστη είναι απλή στη χρήση, αλλά αποτελείται από τα πιο προηγμένα στατιστικά εργαλεία και δυνατότητες, όπως το γράφημα Candlestick, το οποίο ενισχύει σημαντικά την εμπειρία συναλλαγών σας. Εκτός από αυτά, η πλατφόρμα αποτελείται επίσης από πληροφορίες όπως η περίληψη του λογαριασμού σας, το ιστορικό συναλλαγών, οι πρόσφατες καταθέσεις και αναλήψεις κ.λπ. απαραίτητες για διαπραγμάτευση.

Υποστηρίζει όλα τα μεγάλα κρυπτονομίσματα και πάνω από 350 altcoins για να καλύψει το κοινό με όλα τα είδη ποικίλων εμπειριών. Ένας από τους λόγους για τους οποίους κερδίζει ευρεία δημοτικότητα είναι το γεγονός ότι δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των καταθέσεων και των αναλήψεων που μπορείτε να πραγματοποιήσετε σε μια μέρα. Η πλατφόρμα ανταλλαγής διαθέτει επίσης μία από τις πιο ισχυρές υπηρεσίες πελατών καθώς διαθέτουν υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας και ηλεκτρονική φόρμα αιτήματος. Η σελίδα τους περιέχει επίσης μία από τις πιο ολοκληρωμένες ενότητες FAQ. Περιέχει μια λίστα με τα κοινά ζητήματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσουν οι χρήστες και με ποιους τρόπους μπορούν να αντιμετωπίσουν το ίδιο.

Υποστηριζόμενη από ορισμένους από τους ειδικούς της βιομηχανίας κρυπτογράφησης, η πλατφόρμα προβλέπεται να αναπτυχθεί καθώς πολλά νέα και συναρπαστικά χαρακτηριστικά θα ενημερωθούν στο εγγύς μέλλον. Εάν συνεχίσει με το ρυθμό με το οποίο σφετερίζει την αγορά, θα αποδειχθεί σοβαρός ανταγωνιστής για τις υπάρχουσες πλατφόρμες ανταλλαγής κρυπτογράφησης.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ BITHOVEN

5. Τοπικά Bitcoin

Τοπικά BitcoinΤο LocalBitcoins είναι ένας ιστότοπος ανταλλαγής peer-to-peer όπου οι αγοραστές και οι πωλητές επικοινωνούν απευθείας για να αγοράζουν / να πωλούν Bitcoin σε διαφορετικές τιμές και τιμές.

Πλεονεκτήματα

Όπου κι αν βρίσκεστε, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την υπηρεσία καθώς το LocalBitcoins είναι διαθέσιμο παγκοσμίως. Εάν ζείτε σε μια χώρα όπου δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα περισσότερα χρηματιστήρια, τότε το LocalBitcoins είναι το καλύτερο ανταλλακτικό bitcoin για εσάς. Δεδομένου ότι μπορείτε να συνεργαστείτε απευθείας με πωλητές, μπορείτε να επιλύσετε τυχόν προβλήματα που ενδέχεται να υπάρχουν είτε αφορά την τοποθεσία σας είτε τον τρόπο πληρωμής σας, ώστε να μπορείτε να αγοράσετε Bitcoin ανεξάρτητα από την κατάσταση στην οποία βρίσκεστε. Τις περισσότερες φορές, οι συναλλαγές δεν απαιτούν να έχετε ταυτότητα. Για όσους έχουν πρόβλημα με την παρουσίαση ταυτότητας ή επαλήθευσης για την πραγματοποίηση πληρωμών, το LocalBitcoins είναι μια καλή εναλλακτική λύση. Ακόμα κι αν η πλειοψηφία μπορεί να απαιτεί μια μορφή επαλήθευσης, μπορείτε να φιλτράρετε αυτά που κάνουν και να βρείτε αυτά που ενδέχεται να μην απαιτούν.

Μειονεκτήματα

Το ένα βασικό πρόβλημα με τη χρήση LocalBitcoins είναι ότι οι συναλλαγματικές ισοτιμίες είναι υψηλές. Για παράδειγμα, οι ανταλλαγές που περιλαμβάνουν το PayPal ως μία από τις αποδεκτές μεθόδους πληρωμής ενδέχεται να χρεώνουν ποσοστό 15%. Για την αγορά μεγάλων ποσοτήτων Bitcoin, αυτό μπορεί να αυξηθεί έως και πολύ. Εάν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα και αναζητάτε την καλύτερη δυνατή προσφορά κατά την αγορά Bitcoin, το LocalBitcoins μπορεί να μην είναι η καλύτερη ιδέα για εσάς λόγω αυτών των υψηλών τιμών. Δεδομένου ότι το LocalBitcoins είναι μια πλατφόρμα peer-to-peer, η απάτη είναι συχνή. Είτε είστε πωλητής ή αγοραστής, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε τη δέουσα επιμέλεια όταν χρησιμοποιείτε αυτήν την πλατφόρμα. Ένας αγοραστής μπορεί να αγοράσει Bitcoins από εσάς και στη συνέχεια να αντιστρέψει την πληρωμή αργότερα ή ένας πωλητής ενδέχεται να μην σας παραδώσει τα Bitcoin μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής.

Μπορείτε να ανταλλάξετε Bitcoin με μετρητά?

Χρησιμοποιώντας πλατφόρμες όπως το Craigslist και το LocalBitcoins, είναι δυνατή η ανταλλαγή Bitcoin με μετρητά. Είναι ασφαλές, επίσης, εάν το κάνετε τοπικά, όπου συναντάτε τον πωλητή / αγοραστή για να αγοράσετε / πουλήσετε τα Bitcoin. Αυτό συμβαίνει επειδή τα Bitcoin μπορούν να αποσταλούν τη στιγμή της ανταλλαγής μετρητών, με αποτέλεσμα μια ασφαλή συναλλαγή. Το μόνο κακό μέρος αυτής της ανταλλαγής είναι ότι μπορεί να υπάρχει ένα ελάχιστο και μέγιστο ποσό Bitcoin που μπορείτε να αγοράσετε, οπότε αυτό είναι κάτι που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά τη χρήση αυτής της μεθόδου ανταλλαγής.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

6. CEX.IO

cex io αναθεώρησηΑν ψάχνετε για χαμηλές χρεώσεις παράλληλα με 99,999% διαθεσιμότητα όποτε το χρειάζεστε, τότε το CEX.IO μπορεί να είναι η ανταλλαγή για εσάς. Αν και αυτή η ανταλλαγή δεν είναι διαθέσιμη σε πολλές τοποθεσίες, εάν βρίσκεστε σε μια τοποθεσία όπου είναι διαθέσιμη η υπηρεσία, θα μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτήν την ανταλλαγή.

Πλεονεκτήματα

Εάν βρίσκεστε σε τοποθεσία όπου υποστηρίζεται το CEX.IO, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μέθοδο πληρωμής τραπεζικής μεταφοράς για να αποφύγετε τις χρεώσεις κατά την αγορά Bitcoin. Δεδομένου ότι υπάρχει μια κατ ‘αποκοπή χρέωση 10 $ ανά συναλλαγή τραπεζικής μεταφοράς, θα είναι πολύ φθηνότερο να χρησιμοποιήσετε το CEX.IO όταν αγοράζετε μεγάλα ποσά, καθώς τα ποσοστά αμοιβής μπορούν να αυξηθούν έως και πολλά.

Εάν αγοράζετε λιγότερα από 400 $ σε Bitcoin ανά ημέρα και κάτω από 2.000 $ το μήνα, τότε αυτή η ανταλλαγή είναι ιδανική για εσάς, καθώς δεν χρειάζεται να κάνετε εκτενή επαλήθευση. Ωστόσο, εάν αγοράζετε περισσότερα, τότε θα πρέπει να ταυτοποιήσετε για να αυξήσετε τα όριά σας.

Μειονεκτήματα

Ο αριθμός των υποστηριζόμενων χωρών ή / και πολιτειών εντός των ΗΠΑ είναι πολύ περιορισμένος. Από τις 50 πολιτείες των ΗΠΑ, 28 δεν υποστηρίζονται. Επομένως, εάν ζείτε σε μια από τις πολιτείες που δεν υποστηρίζονται (που είναι πολύ πιθανό), τότε δεν έχετε τύχη και δεν θα μπορείτε να επωφεληθείτε από τις χαμηλές χρεώσεις που προσφέρει αυτή η ανταλλαγή.

Παρόλο που το πρώτο επίπεδο αναγνώρισης και επαλήθευσης δεν απαιτεί τόσο πολλές πληροφορίες, τα επόμενα επίπεδα απαιτούν εκτεταμένη επαλήθευση για να αυξήσουν τα όριά σας. Ωστόσο, μόλις επαληθευτεί, μπορείτε να αγοράσετε έως και 10.000 $ σε Bitcoin κάθε μέρα και έως και 100.000 $ κάθε μήνα.

Ξεκινήστε με το CEX.IO

7. Τοίχος των κερμάτων

αναθεώρηση wallofcoinsΕάν είστε νέοι στην αγορά Bitcoin και θέλετε κάποιος να σας βοηθήσει να σας καθοδηγήσει στη διαδικασία αγοράς, τότε το Wall of Coins μπορεί να είναι το καλύτερο ανταλλακτικό Bitcoin για εσάς. Καθώς το Wall of Coins είναι μια ανταλλαγή peer-to-peer, να είστε προσεκτικοί όταν διαπραγματεύεστε όταν πωλητές και να χρησιμοποιείτε τη δέουσα επιμέλεια κατά την αγορά.

Πλεονεκτήματα

Το Wall of Coins παρέχει αναλυτικές οδηγίες μέσω SMS για να σας βοηθήσει στην αγορά Bitcoin. Αυτό διευκολύνει τους νέους αγοραστές Bitcoin, καθώς θα έχουν σαφείς οδηγίες στην ίδια την πλατφόρμα.

Οι περισσότεροι από τους πωλητές στο Wall of Coins δέχονται τους πιο δημοφιλείς τύπους πληρωμής, αλλά η πιο προτιμώμενη μέθοδος είναι η πληρωμή μέσω κατάθεσης σε μετρητά. Αυτό είναι όπου πηγαίνετε φυσικά σε υποκατάστημα τράπεζας και καταθέτετε μετρητά στον τραπεζικό λογαριασμό του πωλητή.

Μειονεκτήματα

Δεδομένου ότι αυτή η ανταλλαγή είναι ανταλλαγή peer-to-peer και δεν είναι αυτόματη, το Bitcoin ενδέχεται να χρειαστεί λίγο χρόνο για να εμφανιστεί στο λογαριασμό σας, καθώς ο πωλητής πρέπει να εγκρίνει μη αυτόματα τη συναλλαγή και να σας στείλει τα Bitcoin. Ωστόσο, οι περισσότεροι πωλητές θα εγκρίνουν και θα σας στείλουν τα Bitcoin σε λιγότερο από 15 λεπτά, με τη μειονότητα να διαρκέσει λίγο περισσότερο.

Όπως συμβαίνει με όλες τις ανταλλαγές από ομοτίμους, συμβαίνουν απάτες κατά καιρούς. Παρόλο που η Wall of Coins καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξαλείψει τους απατεώνες και να διατηρήσει την ανταλλαγή όσο το δυνατόν πιο καθαρή, οι απάτες είναι ακόμα δυνατές, επομένως σας συνιστούμε να είστε προσεκτικοί όταν συνεργάζεστε με πωλητές κατά την αγορά Bitcoin.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΙΧΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ

8. itBit

αναθεώρηση itbitΑυτή η ανταλλαγή είναι η πρώτη που έλαβε ναύλωση από το υπουργείο Οικονομικών Υπηρεσιών της Νέας Υόρκης και λειτουργεί και στις 50 πολιτείες των ΗΠΑ. Το itBit είναι δημοφιλές επειδή δεν έχει καθορισμένο όριο για το πόσα Bitcoin μπορείτε να αγοράσετε και για χαμηλά ποσοστά.

Πλεονεκτήματα

Μόλις επαληθευτεί, δεν υπάρχει όριο στο ποσό Bitcoin που μπορείτε να αγοράσετε. Το μέσο μέγεθος αγοράς είναι ~ 350 Bitcoin, το οποίο δείχνει πόσα άτομα αγοράζουν καθημερινά με αυτήν την ανταλλαγή. Σε σύγκριση με τις άλλες ανταλλαγές αυτής της λίστας, οι περισσότερες εταιρείες το χρησιμοποιούνBit για να επενδύσουν σε Bitcoin λόγω των χαμηλών τιμών και χωρίς καθορισμένο όριο.

Οι τιμές για το bit είναι εξαιρετικά χαμηλές σε σύγκριση με άλλες ανταλλαγές. Όταν χρησιμοποιείτε το γραφείο συναλλαγών OTC, χρεώνεται μια σταθερή χρέωση 0,1%, ενώ εάν το χρησιμοποιείτεBit στο παγκόσμιο χρηματιστήριο, χρεώνεστε 0,2% τέλος λήψης. Σε σύγκριση με τα τέλη 3% άλλων πλατφορμών, το ItBit είναι ένα από τα χαμηλότερα όσον αφορά τις χρεώσεις.

Μειονεκτήματα

Καθώς το BitBit δέχεται μόνο τραπεζικό έμβασμα ως μέθοδο πληρωμής, δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλες μορφές δημοφιλών μεθόδων πληρωμής, όπως Πιστωτική Κάρτα, κατάθεση μετρητών κ.λπ. Δεδομένου ότι το BitBit είναι μια ανταλλαγή με άδεια, πρέπει να ακολουθεί καθορισμένους κανονισμούς και να δέχεται πληρωμές μέσω τραπεζικού εμβάσματος είναι ένας από τους κανονισμούς του.

Εάν δεν ζείτε στις ΗΠΑ, τότε θα πρέπει να υποβληθείτε σε εκτενή επαλήθευση για να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε συναλλαγές με αυτήν την ανταλλαγή. Θα πρέπει να παράσχετε σαρώσεις ταυτότητας μαζί με αποδεικτικά έγγραφα παραμονής για να επαληθευτείτε για να αγοράσετε Bitcoins μαζί του.

Ξεκινήστε με ITBIT

9. Τσανγκλι

changelly-κριτικήΕάν ψάχνετε για ανταλλαγή Bitcoin που μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να αγοράσετε και άλλα νομίσματα κρυπτογράφησης, τότε το Changelly μπορεί να είναι η καλύτερη πλατφόρμα συναλλαγών bitcoin για εσάς. Το Changelly είναι ένα μοναδικό χρηματιστήριο που είναι και ανταλλαγή Bitcoin και altcoin. Δεδομένου ότι δεν υπάρχουν πολλές ανταλλαγές που προσφέρουν τις δυνατότητες που συνοδεύει το Changelly, είναι ένα που πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψη.

Πλεονεκτήματα

Χρησιμοποιώντας αυτήν την ανταλλαγή, μπορείτε να αποφύγετε τα βαριά τέλη που έρχονται με την αποστολή Bitcoin από τη μία ανταλλαγή στην άλλη. Εάν δεν χρησιμοποιείτε το Changelly και θέλετε να ανταλλάξετε τα Bitcoin σας σε ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων, τότε θα πρέπει να πληρώσετε πολλά μόνο για τα έξοδα εξόρυξης συναλλαγών για να εγκριθεί και να αποσταλεί η συναλλαγή σας. Ωστόσο, χρησιμοποιώντας το Changelly, θα μπορείτε να παραλείψετε αυτήν τη διαδικασία και να προχωρήσετε απευθείας στην αγορά altcoins από τον ίδιο τον ιστότοπο μόλις αγοράσετε Bitcoin.

Ένα άλλο μεγάλο όφελος από τη χρήση αυτής της ανταλλαγής είναι ότι δεν χρειάζεται να παρέχετε έγγραφα για την αγορά Bitcoin. Σε αντίθεση με άλλες ανταλλαγές, δεν υπάρχει σχεδόν καμία διαδικασία επαλήθευσης.

Μειονεκτήματα

Δεν είναι όλα καλά για αυτήν την ανταλλαγή. Σε σύγκριση με άλλες ανταλλαγές, η Changelly χρεώνει λίγο περισσότερο κατά τη μετατροπή των Bitcoin σας σε άλλο κρυπτογράφηση. Αυτό αναμένεται, καθώς λίγες ανταλλαγές προσφέρουν τις δυνατότητες που διαθέτει το Changelly, αλλά το έχετε υπόψη αυτό όταν αποφασίζετε ποια ανταλλαγή θα χρησιμοποιηθεί.

Καθώς η Changelly εξακολουθεί να είναι μια νέα εταιρεία, δεν είναι τόσο αξιόπιστη όσο τα άλλα χρηματιστήρια. Αν και αυτό δεν θα επηρεάσει την εμπειρία σας πάρα πολύ, λάβετε υπόψη αυτό κατά την ανταλλαγή με τον Τσανγκλι. Ωστόσο, η εμπειρία μας με τον Changelly είναι καλή και τους προτείνουμε.

Πώς μπορώ να εγγραφώ στο Changelly?

Αρχικά, μεταβείτε στον ιστότοπο και κάντε κλικ στο σύνδεσμο εγγραφής. Θα σας ζητηθεί είτε να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας διάφορους ιστότοπους κοινωνικών μέσων χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση email σας. Δημιουργήστε το λογαριασμό σας και δεν απαιτείται άλλη επαλήθευση για τη μετατροπή των νομισμάτων σας.

Στη συνέχεια, μεταβείτε στον πίνακα ελέγχου ή επιστρέψτε στην αρχική σελίδα και επιλέξτε ό, τι νόμισμα έχετε και θέλετε να αλλάξετε. Αυτό μπορεί να είναι USD, BTC, LTC, κ.λπ. Έτσι, εάν έχετε USD που θέλετε να μετατρέψετε απευθείας σε κρυπτογράφηση (για παράδειγμα Ripple ή Dogecoin), επιλέξτε το νόμισμα στην ενότητα “Λαμβάνετε” και επιλέξτε USD για ” Εχεις.”

Το Changelly είναι πολύ απλό στη χρήση, επειδή δεν χρειάζεται να περάσετε από τη σύγχυση και την ακριβή διαδικασία αγοράς Bitcoin από ένα χρηματιστήριο με USD για να μεταφέρετε σε άλλο ανταλλακτικό για να μετατρέψετε αυτό το Bitcoin σε άλλο κρυπτογράφηση, καθώς μπορείτε να το κάνετε απευθείας στο Changelly.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΜΕ ΑΛΛΑΓΗ

10. CoinHouse

νομισματοκοπείοΑυτό το χρηματιστήριο είναι ένας από τους απλούστερους τρόπους αγοράς και πώλησης bitcoin και άλλων altcoins, κυρίως Litecoin και Ethereum. Υπάρχει η επιλογή να αγοράσετε τα κρυπτονομίσματα χρησιμοποιώντας το νόμισμα fiat Euro. Οι συναλλαγές μπορούν να γίνουν είτε μέσω πιστωτικής κάρτας είτε μέσω τραπεζικής μεταφοράς.

Υπάρχει ένα πορτοφόλι ενσωματωμένο στο χρηματιστήριο όπου οι άνθρωποι μπορούν να αποθηκεύουν τα νομίσματά τους πριν το μεταφέρουν στα πορτοφόλια τους εκτός σύνδεσης. Υπάρχει μια αφοσιωμένη ομάδα αναλυτών στην εταιρεία που προσφέρει τις υπηρεσίες της στα μέλη premium, που τους λένε για την κατάλληλη στιγμή να επενδύσουν και την κατάλληλη στιγμή για να βγάλουν.

Είναι καλά ενημερωμένοι για τους κινδύνους και τις ευκαιρίες της αγοράς, καθιστώντας το ένα σημείο για να βοηθήσουμε τους πελάτες να τα κατανοήσουν όλα. Ένα άλλο χαρακτηριστικό που απολαμβάνουν τα premium μέλη είναι οι χαμηλές προμήθειες που πρέπει να πληρώσουν στο χρηματιστήριο.

Τα μέλη Premium μπορούν επίσης να απολαύσουν την ελευθερία να επενδύουν σε πολλά κρυπτονομίσματα και όχι μόνο στα κύρια που είναι διαθέσιμα στα κανονικά μέλη. Υπάρχει επίσης ένας αποκλειστικός διαχειριστής σχέσεων που προσφέρεται στα μέλη premium για να βοηθήσει με όλα τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσει ο χρήστης κατά τη διεξαγωγή των καθημερινών συναλλαγών σε ψηφιακά στοιχεία.

11. Bitpanda

110-bitpanda-logo-pmΜε έδρα τη Βιέννη της Αυστρίας, το Bitpanda είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να αποκτήσετε πολλά κρυπτονομίσματα σε ένα μέρος. Οι χρήστες της ανταλλαγής απολαμβάνουν την ελευθερία αποστολής και λήψης ψηφιακών στοιχείων δωρεάν μεταξύ τους, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει κόστος συναλλαγής. Υπάρχει μια επιλογή για τη δημιουργία ειδοποιήσεων τιμών που θα λάβετε μέσω email για όλα τα κρυπτονομίσματα που υποστηρίζονται στην πλατφόρμα.

Υπάρχουν μέτρα ασφαλείας όπως έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων, διαχείριση συσκευών και διαχείριση προγράμματος περιήγησης, όλα ασφαλή μέσω κρυπτογράφησης SSL. Υπάρχει όλο το εικοσιτετράωρο τεχνική υποστήριξη για οποιοδήποτε ζήτημα μπορεί να αντιμετωπίσει ο χρήστης οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Τα εισιτήρια που δημιουργούνται επιλύονται σε σύντομο χρονικό διάστημα και, στη συνέχεια, η επιχείρηση συνεχίζεται ως συνήθως.

Υπάρχει μια τεράστια ποικιλία από τους τρόπους πληρωμής. Μπορείτε να καταθέσετε και να αποσύρετε τα χρήματά σας μέσω διαφόρων πορτοφολιών όπως το NETELLER, το Skrill, το EPS ή να ακολουθήσετε τις συνήθεις μεθόδους όπως Τραπεζική μεταφορά και Πιστωτική κάρτα. Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό για αυτήν την ανταλλαγή είναι ότι υπάρχει η επιλογή εξαργύρωσης κουπονιών Amazon Denmark για το ποσό που θέλετε να κάνετε ανάληψη.

12. BitBay

Με περισσότερους από 800.000 χρήστες, το BitBay είναι ένα από τα μεγαλύτερα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης στην Ευρώπη. Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα επιλογών όσον αφορά τα διαθέσιμα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία στο χρηματιστήριο. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν από 20 κρυπτονομίσματα όταν θέλουν να κάνουν μια επένδυση ή να ξεκινήσουν την καθημερινή τους συναλλαγή. Με μια γρήγορη διαδικασία εγγραφής, υπάρχει ένα ευρύ φάσμα επιλογών μέσω των οποίων οι χρήστες μπορούν να κάνουν την πρώτη τους κατάθεση.

Μπορεί είτε μέσω νομισμάτων fiat είτε μέσω άμεσης μεταφοράς των κρυπτονομισμάτων από τα πορτοφόλια τους εκτός σύνδεσης. Υπάρχει επίσης μια άλλη επιλογή μέσω της οποίας οι χρήστες μπορούν να καταθέσουν στους λογαριασμούς τους στην πλατφόρμα. Αυτό γίνεται μέσω των 15.000 πολωνικών ταχυδρομείων που έχουν ενσωματωθεί στο σύστημα. Οι αναλήψεις μπορούν να γίνουν είτε μέσω τραπεζικού εμβάσματος είτε μέσω ΑΤΜ που έχουν δημιουργηθεί σε όλη τη χώρα.

Οι διεθνείς μεταφορές στο χρηματιστήριο είναι επίσης αρκετά γρήγορες, πράγμα που σημαίνει ότι άτομα από όλο τον κόσμο μπορούν να λάβουν μέρος στις συναλλαγές και να μην ανησυχούν για τη φυσική τους θέση. Η δημιουργία του λογαριασμού είναι δωρεάν και η επιλογή των νομισμάτων εξαρτάται από τον χρήστη.

13. Κράικεν

Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα χρηματιστήρια στην Ευρώπη που παρέχει μια επιλογή για Bitcoin Margin Trading. Υπάρχει ένα όριο έως και 5 φορές το ποσό σας στα συμβόλαια που θέλετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε σε συναλλαγές μόχλευσης. Ένα άλλο καλό πράγμα είναι ότι η συντόμευση των συμβολαίων επιτρέπεται όταν κάνετε συναλλαγές περιθωρίου. Η χρέωση συναλλαγής είναι αρκετά χαμηλή και υπάρχει υπηρεσία όλο το εικοσιτετράωρο όσον αφορά την υποστήριξη.

Υπάρχει μια κρυπτογραφημένη ψυκτική αποθήκευση στην πλατφόρμα και όλες οι συναλλαγές και τα δεδομένα είναι απολύτως ασφαλή. Η προηγμένη τεχνολογία στις παραγγελίες επιτρέπει στο χρήστη να αυτοματοποιήσει τη στρατηγική του και να ρυθμίσει παραγγελίες stop-loss. Η ανταλλαγή έχει ελεγχθεί από πολλά περιοδικά και κανάλια ειδήσεων όπως το The Wall Street Journal, The New York Times και το CNBC. Όλοι μίλησαν ιδιαίτερα για την ανταλλαγή.

Ποιοι είναι οι τύποι ανταλλαγών Bitcoin?

1. Πλατφόρμες συναλλαγών

Σκεφτείτε μια επιχειρηματική συμφωνία που πραγματοποιείται μέσω ενός μεσάζοντος που φέρνει τον αγοραστή και τον πωλητή μαζί. Συνήθως, υπάρχει μια μικρή προμήθεια που παίρνει ο μεσάζων και από τα δύο μέρη. Η ίδια ιδέα ακολουθείται από τις πλατφόρμες συναλλαγών, οι οποίες ενεργούν ως μεσάζοντες μεταξύ αγοραστών και πωλητών των διαφόρων κρυπτονομισμάτων.

Οι χρήστες στα δύο άκρα της συναλλαγής δεν πρέπει ποτέ να συναντηθούν και η πληρωμή πραγματοποιείται μέσω μιας ασφαλούς πύλης που ενσωματώνεται από την ανταλλαγή. Μερικές από τις πιο διάσημες πλατφόρμες συναλλαγών είναι οι Binance, Bittrex, Cex.io κ.λπ..

2. Μεσίτες

Όπως και οι πλατφόρμες συναλλαγών, οι ιστότοποι χρηματιστηρίων επιτρέπουν στους χρήστες να αγοράζουν τα Bitcoin και τα altcoins. Ωστόσο, αντί να συνδέει τους αγοραστές με τους πωλητές, η ανταλλαγή ενεργεί τόσο ως αγοραστής όσο και ως πωλητής. Υπάρχουν προκαθορισμένες τιμές στις οποίες μπορείτε να πουλήσετε τα κρυπτονομίσματα στο χρηματιστήριο και υπάρχει μια τιμή στην οποία μπορείτε επίσης να αγοράσετε τα κρυπτονομίσματα από αυτό.

Συνήθως, η τιμή των ψηφιακών στοιχείων είναι υψηλότερη σε σύγκριση με τις πλατφόρμες συναλλαγών, αλλά η διαδικασία είναι πολύ απλούστερη. Μερικά από τα πιο δημοφιλή χρηματιστηριακά χρηματιστήρια περιλαμβάνουν το CoinMama και το CoinBase.

3. Πλατφόρμες P2P

Αυτός είναι ένας ακόμη τρόπος αγοράς ψηφιακών στοιχείων και με την πάροδο του χρόνου, η ιδέα έχει γίνει επίσης πολύ δημοφιλής. Δεν υπάρχει μεσάζων σε αυτόν τον τύπο συναλλαγών. Οι πλατφόρμες P2P απλώς συνδέουν τους αγοραστές και τους πωλητές μεταξύ τους και η τιμή των περιουσιακών στοιχείων καθορίζεται και διαπραγματεύεται από τα δύο εμπλεκόμενα μέρη.

Οι πλατφόρμες P2P προσφέρουν πολλές υπηρεσίες, όπως μια ασφαλή μέθοδο πληρωμής μεταξύ των δύο μερών, και υπάρχει μια μικρή χρέωση υπηρεσίας για αυτό. Υπάρχει αυξημένος κίνδυνος σε αυτόν τον τύπο συναλλαγής, καθώς δεν γνωρίζετε το άτομο με το οποίο πραγματοποιείτε επιχειρηματικές συναλλαγές.

4. Πλατφόρμα CFD

Σύντομη σύμβαση για διαφορά, αυτές είναι μερικές από τις πιο ριψοκίνδυνες ανταλλαγές εκεί έξω. Η βασική αρχή που εμπλέκεται στις συναλλαγές σε αυτά τα χρηματιστήρια είναι ότι, ως χρήστης, στοιχηματίζετε στην τιμή του Bitcoin και άλλων altcoins. Δεν διαθέτετε κανένα ψηφιακό στοιχείο, αλλά στοιχηματίζετε στην τιμή σε αντάλλαγμα για τα νομίσματα fiat που προσφέρονται στο spread.

Αυτές οι πλατφόρμες σας δίνουν επίσης τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε τα στοιχήματά σας δανείζοντας χρήματα από το χρηματιστήριο. Παρόλο που μπορεί να ακούγεται καλό σε χαρτί, ενέχει μεγάλο κίνδυνο και οι αρχάριοι και οι ερασιτέχνες πρέπει να αποφεύγουν αυτές τις ανταλλαγές.

συμπέρασμα

Τώρα που έχουμε περάσει από τις 7 καλύτερες ανταλλαγές bitcoin, είναι καιρός να λάβετε μια απόφαση. Προσπαθήστε να σταθμίσετε τα θετικά με τα αρνητικά όταν κοιτάτε την ανταλλαγή των προτιμήσεών σας. Καμία ανταλλαγή δεν είναι τέλεια και δεν υπάρχει η καλύτερη ανταλλαγή, επομένως θα πρέπει να σκεφτείτε τι έχει μεγαλύτερη σημασία για εσάς. Καλή τύχη!

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τις ανταλλαγές Bitcoin

Μπορείτε να στείλετε bitcoin από τη μία ανταλλαγή στην άλλη?

Ναι μπορείς! Στις ανταλλαγές, θα λάβετε μια προσωπική διεύθυνση Bitcoin κατάθεσης. Αυτή είναι η διεύθυνση στην οποία στέλνετε τα Bitcoin σας. Για να στείλετε bitcoin από τη μία ανταλλαγή στην άλλη, απλά πρέπει να βρείτε αυτήν τη διεύθυνση που παρέχεται από την ανταλλαγή προορισμού. Στη συνέχεια, πρέπει να στείλετε ένα αίτημα ανάληψης στην πρώτη ανταλλαγή, χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση Bitcoin της ανταλλαγής στόχου.

Πώς αποσύρετε χρήματα από το Bitcoin?

Μόλις θέλετε να ανταλλάξετε τα bitcoin σας με νόμισμα fiat, θα πρέπει να πουλήσετε τα bitcoin σας. Έχουμε έναν πλήρη εξειδικευμένο οδηγό για αυτό εδώ, αλλά είναι βασικά το ίδιο με τη μετακίνηση του Bitcoin από το ένα ανταλλακτικό στο άλλο, εκτός από αυτήν τη φορά, θα το στείλετε από ένα χρηματιστήριο σε τραπεζικό λογαριασμό.

Ζητήστε ανάληψη και εισαγάγετε τα απαιτούμενα στοιχεία της τράπεζάς σας. Μόλις ολοκληρωθεί η επεξεργασία του αιτήματος (συνήθως είναι άμεση), θα δείτε τα χρήματα στον τραπεζικό σας λογαριασμό μετά από 1-5 εργάσιμες ημέρες.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner