15 parasta tapaa ansaita ILMAINEN Bitcoin 2021 – Ultimate List

Digitalisaation nykypäivänä ja aikakaudella on turvallista olettaa, että digitaalinen valuutta on tulevaisuus ja siihen sijoittaminen voi tuottaa huomattavaa tuottoa. Suosituin tapa ansaita Bitcoin on ostaa ne Bitcoin-pörssissä. Vaikka useimmat ihmiset myyvät heti bitcoinejaan välittömien voittojen keräämiseksi, toiset haluavat etsiä parempia mahdollisuuksia tulevaisuudessa ja pitävät siitä kiinni pidempään, koska se saa arvoa markkinahinnoista riippuen.

Bitcoinin arvo on noussut valtavasti vuosien varrella. Kolikkokeskuksen perustaja ja toimitusjohtaja Jerry Britto oli täysin vakuuttunut digitaalisessa valuutassa sijoittamisen käytännöllisyydestä ja kannatti, että kryptovaluutta ja siihen liittyvä tekniikka muuttavat tulevaisuuttamme ja talouden väestötietoja.

tapoja ansaita bitcoiniaKun Bitcoin rikkoi kaikki ennätykset ja nousi nettovarallisuuden kaksinkertaiseen nousuun vuoden 2017 alusta lähtien, Britto pysyi uskollisena todistukselle. “Minulle on ollut aivan selvää, että tämä tekniikka on yhtä syvästi mullistava kuin Internet oli ja on”, Britto sanoo. Todellisille uskoville kryptovaluuttojen valtava laajentuminen perinteisten menetelmien sijaan oli kauan myöhässä.

Bitcoinin kaupankäynnin piikki edusti myös uuden aikakauden alkua. Lisää sijoittajia alkoi keskittyä ja saada aikaan valtavan vimman. “Kun se on onnistunut, se on tylsä ​​sijoitus, tapa siirtää rahaa ympäri maailmaa”, sanoo Martin Garcia, Genesis Tradingin toimitusjohtaja, Yhdysvaltain toimilupa ja Bitcoinin jälleenmyyjä.

Elokuussa 2010, melkein kaksi vuotta Bitcoinin, Satoshi Nakamoton, suunnittelun jälkeen, salanimet tai pikemminkin tuntemattomat tekijät ehdottivat ajatuskokeilua kryptovaluutta-käsitteen ymmärtämiseksi paremmin. Verkkofoorumissa hän sanoi: “Kuvittele perusmetallia, joka on niukkaa kuin kulta, jolla on erityinen ominaisuus, jonka se voidaan kuljettaa viestintäkanavan kautta”. Tämä oli tärkein fyysinen analogia, joka tehtiin Bitcoinille, jossa he kuvasivat virtuaalista valuutanvaihtovälinettä.

Useimmat ihmiset kuitenkin väittivät rahan pätevyydestä vaihtovälineenä, kun sen ainoa arvo on vaihtovälineessä. Yksinkertainen vastaus: usko kryptovaluutan rajalliseen tarjontaan ja valtavaan kuljetettavuuteen sen markkina-arvon perustelemiseksi. Bitcoinia kutsutaan “digitaaliseksi kullaksi”, koska ne ovat epäilemättä hyviä säilyttämään arvoa, mutta Visa ja Mastercard korvaava digitoitu raha ja vaihtoehtojen korvaaminen pankeille on kaukaisessa tulevaisuudessa.

Coinbasen entinen presidentti Fred Ehrsam totesi maagisen Internet-rahan epätavallisen nousun. “Asia, joka antaa sille arvon (Bitcoin), on se, että muut ihmiset antavat sille arvon”. Tämä korostaa sitä, että verkon arvo kasvaa osallistujien eksponentiaalisen kasvun myötä.

Bitcoinilla on myös tunnettu tuotemerkkitunnus Google-haulla, Amazon verkkokaupassa ja Facebook verkostoitumisessa, ja suurimmat sijoittajat saapuvat yleensä aikaisin ja hallitsevat nopeasti. Bitcoin palkitsee kaivostyöläisiä verkon tukemisesta tietokoneillaan ja tekee myös arvokkaan lisäyksen. Todellisissa tilanteissa, kun tarjonta on kysyntää pienempi, esineiden hinnat yleensä nousevat. Bitcoins-tarjonta on kuitenkin ikuisesti kiinteä tietokonekoodilla 21 miljoonaan kolikoon, joista noin 80% on jo tuotettu.

Vasta vuonna 2017 Bitcoin näki ensimmäisen ilmiömäisen nousunsa, kun suurimmissa Yhdysvalloissa sijaitsevissa Bitcoin-pörsseissä Coinbase totesi 12 miljoonan asiakkaan tilaajakannan ja kaataa valtavirran suosion barrikadin. Coinbasesta tuli pian yksi ladatuimmista iPhone-sovelluksista viikkojen aikana ja se aiheutti massahysteriaa. Bitcoinin arvo oli silloin lähes 300 miljardia dollaria oikealla rahalla.

Riippumatta siitä, luottavatko he heihin vai ei, pankit ja varainhoitajat tulevat lopulta myös Bitcoiniin, kuten Tyler Winklevoss, Geminiin toimitusjohtaja ja perustaja, suosittu kryptovaluutan vaihto. “Wall Street on juuri alkanut upottaa varpaitaan sisään, se on ensimmäisen pelivuoren pohja”, hän sanoi.

Toisin kuin kulta, Bitcoin ei ole staattinen rahamuoto. Sen koodia kehitetään jatkuvasti, ja muutoksia voidaan tehdä parantamaan sen potentiaalia avata suurempi arvo. Suurin osa Bitcoin-faneista toivoo nopeamman ja helpommin käytettävissä olevan verkkomuodon kehitystä, joka mahdollistaa rajat ylittävät maksut. Jos ja kun Bitcoin saavuttaa apuohjelman, joka mahdollistaa yleisen tavoittamisen halpojen hintojen avulla, panoksilla olevat voivat löytää muita käyttäjiä tai yrityksiä, jotka kilpailevat ostamaan Bitcoinia heiltä.

Suurin osa varhaisista sijoittajista pitää kiinni tästä lisäedusta. Ihmiset, jotka pitävät Bitcoinia vähintään kolme vuotta ja pidempään, kutsutaan hodleriksi ja heidän bitcoiniensa osuus on 4% vuonna 2017 vaihdetuista bitcoineista. Ihmiset valitsevat odota nähdä -vaihtoehdon johtuen siitä, että hinnat voivat nousta huomenna saamaan valtavia voittoja.

Vaikka Blockchain-tekniikka on potentiaalinen pelinvaihtaja, Bitcoinilla itsessään on tiettyjä ilmeisiä puutteita. Käynnissä oleva taloudellinen spekulaatio osoittaa, että mitä enemmän Bitcoins-hinta nousee, sitä enemmän sen tekniikka todennäköisesti saavuttaa hypeen. Kuitenkin mitä enemmän varallisuutta siihen virtaa, sitä houkuttelevampi on sen pitkäaikainen politiikka, mikä vetää tähän hankkeeseen huomattavan määrän väkijoukkoja.

15 parasta tapaa ansaita Bitcoin ilmaiseksi 2021

Ei ole merkittävää ja helppoa tapaa ansaita Bitcoin, se maksaa sinulle enemmän kuin vain rahaa sen tekemiseen Bitcoin-liiketoiminnassa, kuten aika, kärsivällisyys, haavoittuvuus ja yksityisyys. Hyvä uutinen on, että jos olet valmis tekemään vaivaa, Bitcoin on helppo kassavirta-liiketoiminta.

1. Mikrokohteet

Todennäköisesti helpoin mutta aikaa vievä menetelmä, mikrotulot ovat hyvin pieni tapa ansaita Bitcoin ja ansaita voittoja. PTC- tai maksulliset napsautussivustot ovat esimerkki tästä menetelmästä. He antavat sinulle pienen määrän Bitcoinia heidän verkkosivustojensa vierailuun tai heidän mainostensa katseluun.

Niiden kesto on 5-20 sekuntia. Tulot ovat kuitenkin vain noin 0,021 BTC, mikä tarkoittaa 9,612 dollaria 24 tunnin työstä. Suosituin PTC-verkkosivusto on tänään ads4BTC. Bitcoin-hanat on toinen verkkosivusto, joka antaa käyttäjille pienen määrän Bitcoinia muutaman minuutin välein. Väitetään, että Bitcoin-hanan käyttäminen voi olla kannattavaa, mutta samaa ei voida sanoa sen käyttämisestä. 24 tunnin työstä käyttäjät saavat vain 0,0028 BTC: tä tai noin 1,31 dollaria, vaikka käyttäisivätkin hyvin maksavaa hanaa, jota pidetään vähemmän merkittävänä rahamääränä.

2. Mikrotöitä

Mikrotyöt voivat vaihdella verkkosovelluksen testaamisesta selaimella, joka kirjoittaa verkkosivustoja. Tähän sisältyy pieni maksu näiden tehtävien suorittamisesta. Coinworker on yksi tällainen esimerkki mikro-työpaikkojen Bitcoin-verkkosivustosta. Kirjoittamisen avulla voidaan alkaa ansaita kunnollinen rahamäärä riippuen tiedon määrästä ja kyvystä kirjoittaa hyvin tutkittuja artikkeleita.

Monien sivustojen on täytettävä haluttu virkaosuus ja palkattava kirjailijoita, joilla on hyvät tiedot kryptovaluuttamarkkinoista. Blogikirjoittajan palkka vaihtelee merkittävästi vaihtelevan kokemuksen ja asiantuntemuksen mukaan. Huippuluokan kirjoittajat saavat 80 dollaria per 1000 sanan blogikirjoitusta ja keskimäärin useimmat kirjoittajat saavat lähes 35 dollaria kirjoittamalla 1000 sanan blogikirjoituksen. Laadukas työ vie yleensä paljon aikaa ja tutkimusta, mutta tämä on yksi tällainen tapa ansaita Bitcoinin kautta.

Äskettäin BitcoinTalk julkaisi allekirjoituskampanjan, jossa ihmiset saavat maksun Bitcoin-tuotteen mainostamisesta. Ihmiset saavat palkkansa jäsenyystasonsa perusteella BitcoinTalkilla, ja varsinainen jäsen on varmistanut 0,0005 BTC: n tuoton per viesti. Viestien tulee olla laillisia, ja kirjoittajien on tuotettava alkuperäisiä viestejä ilman laitonta sisältöä, eivätkä he saa sijoittaa mainoksia.

Sinun odotetaan tekevän vähintään 0,144 BTC tai 64,08 dollaria 24 tunnin työstä. Useat Bitcoiniin liittyvät palvelut ovat myös työpaikkamahdollisuuksia, ja ihmiset tarjoavat palkan Blockchain-kehittäjille, verkkosivustojen johtajille, graafisen suunnittelun asiantuntijoille, kaivosasiantuntijoille, verkkomarkkinoijalle ja niin edelleen. Vaikka kyseessä on laaja kirjo, näiden palvelujen kautta palkkaavat ihmiset tarjoavat hyvin saavutetun palkan.

Palvelusta, josta voit maksaa, on tulossa Bitcoin-escrow-agentti ja välimiesmenettely Bitcoin-tapahtumissa. Tällaisten työpaikkojen luominen vaatii kunnollisen maineen ja taustan.

3. Bitcoin-lainaus

Bitcoin-luotonanto on tapa, jolla voit kasvattaa omistamiesi Bitcoinien arvoa. Se toimii tosielämän lainojen ja vaihdon periaatteiden mukaisesti, jolloin voit lainata tietyn määrän kolikoita salausyritykselle ja saada ne takaisin kiinnostuneina. Vaikka olet todennäköisesti tuottamassa hyvää tuottoa, siihen liittyy myös kääntöpuoli, joka on riski.

Vaikka jotkut ihmiset eivät välttämättä palauta rahojasi, toiset on ajettava alas saadakseen rahasi takaisin. Voit lainata suoraan tunnetulle osakkuusyritykselle ja arvioida luotonsaajaa keskinäisen luottamuksen perusteella. Useimmiten on melko vaikeaa saada ystävä / tunnettu henkilö, joka vastaa summaa, korkoa ja maksuvaatimuksiasi.

Toinen vaihtoehto on lainanantosivustojen, kuten Bitbond, kautta, joissa lainanottajat julkaisevat lainavaatimukset ja voit osallistua heidän lainaansa. On mahdollista sijoittaa pieniin määriin, mikä vähentää kokonaisriskiä. Käyttäjien on aina oltava varovaisia ​​verkkosivujen valinnassa sekä lainanottajien kanssa ennen lainaa.

Suurimmalla osalla sivustoista on voimassa tehokkaat käyttöehdot, ja ne näyttävät yhteystietoja käyttäjien vaatimuksia varten, mutta jotkut sivustot eivät käytä tätä joustavuutta ja siksi niihin on suhtauduttava varoen..

Siksi on erittäin tärkeää valita luotonantoprojektisi huolellisesti. Tällä hetkellä kolme BTC-lainoja käsittelevää verkkosivustoa ovat – BTCJam, Bitbond ja Loanbase.

4. Bitcoin Mining

Ensinnäkin Bitcoinin louhinta ei ole nopea tai ilmainen tapa ansaita Bitcoineja. Sinun on investoitava paljon aikaa, tutkimusta ja rahaa. Tässä prosessissa syntyy uusia Bitcoineja, koska tietokoneesi lisää uusia tapahtumia lohkoketjuun ja löytää uusia lohkoja.

Kun löydät uuden lohkon, saat tietyn määrän Bitcoineja. Tällä hetkellä lohko sisältää 25BTC: tä ja tämä numero voi muuttaa ajan kulkua. Koska Bitcoin-kaivostoiminta on ikävä ja kallis prosessi, useimmat kaivostyöläiset liittyvät kaivosaltaaseen, kuten BitMinter.

Pelkästään lisäämällä laskentatehoa altaaseen voit ansaita Bitcoineja ilman, että sinun tarvitsee rakentaa omaa Bitcoin-kaivostilaa. Tämä on myös hauska tapa tavata uusia ihmisiä verkossa ja saada syvällistä tietoa Bitcoin-kaivostekniikasta.

5. Bitcoin-päivän kauppa

Bitcoin-kaupankäynnissä on monia muotoja. Bitcoin-päivän kaupankäyntiin sisältyy bitcoinien ostaminen ja myyminen samana päivänä lyhytaikaisten hintavaihtelujen perusteella. Markkinoiden kehityksestä riippuen on suositeltavaa ostaa ja myydä Bitcoin juuri silloin, kun myyntihinnat nousevat voiton tuottamiseksi.

Bitcoin CFD: t ovat samanlaisia ​​kuin päivittäiset kaupat, mutta sinun ei tarvitse ostaa Bitcoineja. Käsite on melko yksinkertainen, sen sijaan, että ostaisit omaisuuden ja myisit sen myöhemmin, ostetaan kyseiselle omaisuudelle voimassa oleva sopimus. Tämä välttää ostettujen Bitcoins-tuotteiden säilyttämisen ja säilyttämisen. Suosittuja Bitcoin-välittäjiä ovat plus500 tai AvaTrade.

Bitcoin-binaari on vaihtoehto, jossa voit ennustaa Bitcoin-arvon nousun tai laskun markkinoilla. Hieman muunnettu uhkapelimuoto, jos arvat oikean vaihtoehdon, ansaitset vaihtoehdon voiton, muuten menetät koko sijoituksesi. Sitä kutsutaan binaarivaihtoehdoiksi, koska joko voitat tai menetät sijoituksesi, ei ole keskitietä.

6. Bitcoin-kumppanimarkkinointi

Kumppaniohjelmaan kuuluu tuotteen markkinointi ja palkkojen maksaminen vastineeksi hankitusta myynnistä. Jos päätät mainostaa tiettyä kryptovaluuttatuotetta, kuten TREZORia, ja jos niiden myynti kasvaa markkinoinnistasi, saat todennäköisesti tilauksen myynnistä. tuotu sisään. Tämä menetelmä lisää kunnollisen summan ja on kätevä myös sooloprojektille.

7. Pelaa pelejä ansaitaksesi Bitcoinia

Todennäköisesti hauskin työmuoto, on olemassa useita Bitcoin-pelejä, jotka eivät vaadi investointeja ja tarjoavat typerän tavan ansaita Bitcoin. ChopCoin, Coinbrawl ja Bitcoinin Aliens-mobiilisovellus ovat muutamia tällaisia ​​vaihtoehtoja

8. Ansaitse Bitcoineja vinkkien avulla

On olemassa useita tapoja ansaita Bitcoineja vinkkien avulla, ja se muistuttaa Bitcoinin hyväksymistä maksuna. Blogi on yksi tällainen esimerkki, jossa voit näyttää joko QR-koodin tai Bitcoin-osoitteen, johon ihmiset voivat antaa sinulle vinkkejä työn laadun perusteella.

Toinen tapa saada vinkkejä verkossa on Bitfortipin kautta, joka on palvelu, jonka avulla voit saada vinkkejä Bitcoiniin. Ravintolat ja muut julkiset myyntipisteet voivat myös käyttää nimeltään toimintoa bctip jonka avulla voit tulostaa kupongit, joissa on Bitcoin-saldo, joka voidaan palkita työntekijöille asiakastyytyväisyyden perusteella ja sama voidaan sitten lunastaa.

9. Ansaitse Bitcoin hyväksymällä maksutapa

Tämä menetelmä tunnetaan parhaimpana ja helpoin tapa ansaita Bitcoins. Riippumatta siitä, millainen yritys on, Bitcoin voidaan hyväksyä kannattavaksi maksutavaksi, joten se on erittäin haluttu. Bitcoinin saamiseksi tiettyjen vaatimusten on täytyttävä.

Hanki ilmainen Bitcoin-lompakko Coinbaselta tai LocalBitcoinsilta ja valitse laaja valikoima vaihtoehtoja, joilla on monipuoliset ominaisuudet. Tutki parhaiten sopivaa vaihtoehtoa ja valitse lompakkosi, jotta voit olla varma varmistaaksesi, että varastoit rahaa eri vaihtoehdoissa.

Jos kyseessä on liikekauppa tai yritys, näytä QR-koodi kassamme vieressä. Tämän Qr-koodin saa Bitcoin-lompakon ‘vastaanota rahaa’ -osasta, johon on koodattu Bitcoin-osoitteesi. Tulosta QR-koodi. Asiakkaat voivat skannata tämän koodin ja puhelimiinsa asennetun Bitcoin-sovelluksen kautta voidaan syöttää summan arvo joko USD tai EUR.

Sitten sovellus laskee reaaliaikaisen arvon saadakseen vastaavan BTC-määrän nykyisten valuuttakurssien perusteella. Tällöin tilisi näyttää maksuvahvistuksen. Toinen tapa helpottaa asiakaskokemusta on käyttää Vastaanota rahaa -vaihtoehtoa.

Luo maksupyyntö -ohjelmaa voidaan käyttää ihmisille, jotka käyttävät usein Bitcoinin hyväksymistä maksuvälineenä. QR-koodi näkyy automaattisesti, kun annat Bitcoin-summan, jonka asiakkaan on maksettava. Käyttäjät voivat myös integroida ‘Bitcoin accept here’ -logon kaupan etupuolelle, samalla tavalla kuin muut maksuvaihtoehdot, kuten Paytm tai Tez.

10. Suorita tehtävät ja ansaitse Bitcoin

Olen varma, että useimmat meistä nauttivat istumisesta ja katsomasta hyvää televisiota tai seuraavat uusinta online-videohullua. Kuvittele, jos voisit ansaita rahaa katsomalla videoita? Jotkut verkkosivustot tarjoavat hyvän tuoton Bitcoinille vain mainosten katsomiseen ja verkkosivustojen seuraamiseen.

Ads4btc on yksi tällainen verkkosivusto, jossa katsojien on katsottava 2–60 sekunnin pituinen mainos ja heille maksetaan pieni määrä BTC: tä. Tuotto on kuitenkin melko vähäistä investoidulle ajalle. COINADDER ja Vidybit ovat enemmän sellaisia ​​verkkosivustoja, jotka maksavat vain lähetettyjen mainosten katselemisesta. Käyttäjät voivat myös suorittaa pieniä tehtäviä ja vastata kysymyksiin ansaitakseen rahaa.

CoinWorker ja Bitfortip palkitsevat rahaa pieniin analyyttisiin tehtäviin ryhtymisestä tai vastaamisesta oikein pienoiskoossa. Ansaita bitcoineja tekemällä vähäisiä töitä, kuten edellä mainitut, on toteuttamiskelpoinen ja kunnollinen vaihtoehto, mutta palkan merkittävää nousua ei voida odottaa.

11. Ansaitse säännöllisinä tuloina

Ansaitaksesi Bitcoin säännöllisten tulojen lähteenä, sen on oltava kuukausipalkkasi / vuosipalkkasi muodossa. Siksi on elintärkeää liittyä yrityksiin, jotka käyttävät Bitcoinia työntekijöiden maksuvaihtoehtona. Voit joko työskennellä freelancessa tai työskennellä organisaatiossa, jotka molemmat ovat erittäin käteviä.

Voidaan etsiä ja hakea työpaikkoja käyttämällä erilaisia ​​rekrytointiportaaleja, kuten BitGigs, Coinality, XBTFreelancer, Jobs 4 Bitcoins, bitWAGE ja niin edelleen. Bitcointalk-foorumipalvelut-osio on toinen foorumi etsimään työpaikkailmoituksia, joissa suurin osa töistä on helppo suorittaa ja joita käyttäjät suosittelevat. Vaikka Redditin Jobs 4 Bitcoins keskittyy teknisiin markkinoihin ja tarjoaa työmahdollisuuksia ohjelmoijille, BitGigs tarjoaa laajan valikoiman vaihtoehtoja ja lisää monimuotoisuutta työmarkkinoilla.

Coinality käyttää ainutlaatuista lähestymistapaa työpaikkojen näyttämiseen niiden sijainnin perusteella, joten se on kätevää ihmisille, jotka etsivät lyhytaikaisia ​​ja paikallisia projekteja. bitWAGE tarjoaa innovatiivisen palvelun, jossa käyttäjä voi laskuttaa asiakaskuntaansa monissa valuutoissa, mukaan lukien Bitcoin, mikä mahdollistaa vakaan tulonlähteen Bitcoinsissa säännöllisen työn kautta.

Asiakkaat Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Yhdysvalloissa ja EU: n alueilla voivat ottaa yhteyttä tähän aloitteeseen, ja se on melko suosittu valinta todellisten Bitcoin-harrastajien keskuudessa. Kaikille IT-osaston ohjelmoijille ja asiantuntijoille XBTFreelancer on nopein ja helpoin tapa ansaita Bitcoineja. Käyttäjiä suositellaan myös lähtemään liiketoiminta-alueelle ja ansaitsemaan Bitcoineja.

12. Ansaitse Bitcoin kaupankäynnin avulla

Bitcoin-kaupankäynti on kehittyneempi ja syvällisempi uhkapelimuoto, joka vaatii tietyn järjestelmän ymmärtämisen ja konseptin luonnoksen ennen raskasvarojen sijoittamista. Turvallisin ja nopein tapa on arbitraasilla.

Käyttäjät hyödyntävät suurimman osan hyvistä mahdollisuuksista ja ostavat omaisuuden ja myyvät sen välittömästi korkeammalla hinnalla vain tietäen, että omaisuus voidaan myydä välittömästi vaadittuun hintaan. Tätä ei pidä sekoittaa uhkapeleihin, koska tässä menetelmässä vaaditaan tietty vakuus. Bitcoin-liiketoiminta tarjoaa arbitraasia, mutta niitä ei ole helppo toteuttaa.

Käyttäjät voivat etsiä vankkoja, konkreettisia mahdollisuuksia Bitcoin Stack Exchangesta. Pörssien välinen hintaero on ainoa haittapuoli. Yksi harvoista arbitraasisivustoista on bit4coin joka tarjoaa bitcoinien välitöntä kertymistä havaitessaan hyvän mahdollisuuden. Toinen mahdollisuus ansaita kaupankäynnillä on yksinkertainen keinottelu.

Ihmiset ostavat Bitcoinin tietyn hinnan ja odottavat, kunnes sen arvo saavuttaa hyvän huippunsa, ja myyvät sen fiat-valuutoille. Tämä ei ole taattu tapa ansaita Bitcoineja, koska jos ja kun hinta laskee, menetät todennäköisesti kaikki ansaitut Bitcoins ja sinun on aloitettava alusta. Tämä menetelmä perustuu suuriin onnen ohjaamiin spekulaatioihin, joista ei ole suuria todennäköisyyksiä useimmille ihmisille.

13. Sijoita Bitcoiniin

Vuosien varrella Bitcoin on kehittynyt sijoitusmenetelmäksi, jota pidetään todennäköisesti tärkeänä voimavarana. Siihen kuuluu bitcoinien ostaminen ja varastointi, kunnes näet markkina-arvon tasaisen kasvun tarpeeksi voiton tuottamiseksi. Kuten tiedämme, Bitcoinilla on korkea volatiliteettitaso, ja siksi Bitcoin on tuonut tiettyjä etuja ihmisille, jotka päättävät sijoittaa.

Tämän menetelmän merkittävä haittapuoli on kuitenkin luotettavuuden puute useimmissa pörsseissä. Vaikka on tulossa tiettyjä paremmin ajettuja pörssejä, kuten Coinbase, josta on tullut luotettava ja halutuin vaihtoehto useimpien sijoittajien keskuudessa. Toinen tunnettu tapa sijoittaa on käydä kauppaa sillä CFD: nä tai sopimuksella eroa vastaan.

CFD: t eivät sisällä omaisuuden ostamista, vaan ne perustuvat kyseisen omaisuuden hintaan, jossa kauppiaat avaavat sijoitusvaihtoehdon CFD-välittäjien kanssa. Oikein käytettynä CFD: t ovat erittäin kannattavia, koska saadut voitot ja tappiot ovat paljon suuremmat kuin muut vaihtoehdot korkean vipuvaikutuksen ansiosta.

14. Blockchain-kehittäjä

Ihmisille, jotka etsivät vakavia vaihtoehtoja ansaita rahaa Bitcoinin kautta, Blockchain-kehitys yhä useammalle sivustolle, jotka käyttävät digitaalista rahaa tai kryptovaluutta, on erittäin kannattava vaihtoehto. Jokaiselle uudelle verkkosivustolle, joka hyväksyy maksun Bitcoinsissa, Blockchain-kehittäjille on potentiaalinen työpaikka.

Ihmiset, joilla on edistynyttä tietokoneavusteista ohjelmointia ja matematiikkaa, soveltuvat parhaiten tähän tehtävään. Tällä hetkellä Blockchain-kehittäjien keskipalkka vaihtelee välillä 80 000 – 300 000 dollaria kokeneille ja huipputason kehittäjille.

Tästä menetelmästä on tulossa erittäin haluttu vaihtoehto, koska useimmat yritykset käyttävät nykyään Bitcoin-tekniikkaa ja suosion nopean kasvun myötä ammattitaitoisten ohjelmoijien tarve kasvaa todennäköisesti vain lähitulevaisuudessa.

15. Bitcoinin opettaminen

Kun olet saanut korkeatasoisen tiedon Bitcoin-markkinoista ja yleensä kryptovaluutasta, voit aina antaa tietoa muille, jotka aloittavat liiketoiminnan ja etsivät ohjausta. Olipa kyse sijoitusstrategioista, kustannustehokkaan kaivoslaitteiston valitsemisesta tai kaivosaltaan perustamisesta, ihmiset ympäri maailmaa etsivät jatkuvasti kokenutta ohjausta tai mentorointia.

Yksi tapa päästä opetukseen on perustaa Youtube-tili ja ladata päivittäin / viikoittain oppitunteja uusimmista trendeistä ja vinkeistä. Jos sisältösi on hyvää, sinulle maksetaan todennäköisesti kohtuullinen määrä rahaa tai autat ihmisiä arvokkaalla tiedolla. Bloggaaminen uusimmista markkinatrendeistä ja arvostelujen kirjoittaminen tuotteista kerää hyvää suosiota ja kysyntää.

Verkkokurssit ovat myös toinen hyvä tapa ansaita rahaa, ja niitä suositellaan vain alan veteraaneille. Udemy on hyvä vaihtoehto, johon voit ladata ja myydä kurssisi haluamallasi hinnalla, jonka miljoonat ihmiset ympäri maailmaa voivat katsella. Varmista aina, että annat laadukasta sisältöä ja hyödyllisiä neuvoja.

Johtopäätös

Kuten näette, tapoja ansaita Bitcoins ovat rajattomat ja ovat valtava tulonlähde monille ihmisille ympäri maailmaa. Markkinoilla on laaja ja avoin tapa Bitcoin-harrastajille sijoittamalla kryptovaluuttaan, käymällä kauppaa tai ansaitsemalla rahaa tarjoamalla palveluja. Kun Bitcoin-tekniikan kaikki mahdollisuudet hyödynnetään hitaasti, useimpien työpaikkojen arvo ja raha vain kasvavat edelleen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner