3 bedste måder at købe Bitcoin med ACH-overførsel på

I vores sidste stykke talte vi om, hvordan man køber Bitcoin med en bankkonto / bankoverførsel.

Denne vejledning handler om det samme emne, men den fokuserer fuldt ud på at købe Bitcoin med ACH-overførsel. Vi gennemgår, hvad du skal overveje, når du vælger en børs, giver dig fordele og ulemper ved at bruge ACH og viser dig selvfølgelig de bedste muligheder, når du vil købe Bitcoin med ACH-overførsel. Lad os komme ind i det, skal vi?

Hvad man skal overveje, når man vælger udveksling

Gebyrer

Gebyrerne er sandsynligvis den vigtigste ting, du skal overveje, når du vælger en børs.

Support

God support er et must! Hver udveksling vil have nogle fuckups, eller du vil stå over for problemer, uanset hvilken udveksling du beslutter at bruge, det er slags uundgåeligt (dette er det samme med andre typer udvekslinger og tjenester, så intet unikt for kryptokurrencymarkedet). Da det er uundgåeligt, er det vigtigt, at de, børsen, tager sig meget af problemet og hjælper dig med at løse det. Samt besvare potentielle spørgsmål.

Hver udveksling på denne liste har god støtte (da vi har nået ud til hver enkelt af dem uden at nævne vores formål med at stille dumme, men relevante spørgsmål). Selvom nogle måske tager et par dage at nå tilbage, kan det forventes, da de fleste børser ser en bølge af brugere lige nu.

Brugervenlighed

Vi er i 2020, vi ønsker ikke at bruge tjenester, der ikke er lette og ligetil. Vi mener, at det skal være let at købe Bitcoin, så det er en stor efter vores mening. En voluminøs / langsom platform kan dog afvejes, hvis børsen tilbyder lave gebyrer, høje grænser eller god support. Vi vil tale om, hvor let hver børs er at bruge, så du ved, at selvom du ikke er den mest teknologisk kyndige, kan du nemt navigere på børsen.

Grænser

Heldigvis for dig har ACH-overførsler normalt nogle af de højeste grænser, når det kommer til, hvor mange penge du kan indbetale ugentligt eller årligt. Der er dog kun grænser for dem, der investerer seriøse penge i kryptokurrency, da de fleste børser accepterer indskud på over $ 1.000 / uge. Men hvis du vil gå ud over det, skal du gennemgå en identifikationsproces ved at indsende dit id og have en gammel konto, så de ved, at du er pålidelig.

Fordele ved at bruge ACH-overførsel til at købe Bitcoin

Grænserne er langt højere, når du bruger ACH-overførsel til at deponere midler til en børs.

Lavere gebyrer end for eksempel PayPal, kreditkort osv.

Det er sikkert, da de mest pålidelige børser accepterer ACH-overførsel som betalingsmetode.


Det er virkelig nemt at deponere penge med en ACH-overførsel.

Ulemper ved at bruge ACH-overførsel

Da det involverer at bruge en bank, tager det et par dage at gennemføre (1-5 dage).

Du skal indsende et ID for at gøre det, hvilket gør det ikke-privat.

 

Samlet set synes vi virkelig, at køb af BTC med ACH-overførsel er et godt valg på grund af det brede udvalg af børser, du kan vælge imellem, de lave gebyrer og det faktum, at du kan bruge de bedste børser på markedet..

Nu synes vi, det er tid til, hvad I alle har ventet på – listen over de bedste børser med ACH-overførsel.

Lad os hoppe lige ind i resultaterne af vores omfattende forskning!

Top 3 bedste måder at købe Bitcoin med ACH-overførsler på

1. Coinbase

Coinbase er markedsleder, og det med god grund. Det er dem, der er ansvarlige for at få masserne til at komme ind på kryptokurrencymarkedet let. Med deres brugervenlige grænseflade samt en god tegnebogintegration gør det efter vores mening det nummer et valg for ACH-overførsler. Deres gebyrer betragtes som relativt høje, men gebyrerne er lette at overvinde, da de tilbyder en så god løsning til køb, opbevaring og salg af Bitcoins – alt sammen på en platform!

De har endda en app, som du kan bruge til at få adgang til børsen og tegnebogen til enhver tid, i tilfælde af at du hurtigt vil sælge dine Bitcoins eller bruge dem til at købe varer personligt (flere og flere butikker accepterer Bitcoin som betalingsmetode, men det vil sandsynligvis tage et år eller to mere, før det er en standard). Deres support er førsteklasses, hvilket også gør det til en god mulighed, hvis det er første gang du køber Bitcoin.

Vi anbefaler Coinbase til alle vores læsere, der ønsker at købe Bitcoin med ACH-overførsel eller med betalingskort eller kreditkort!

Tilmeld dig Coinbase her!

 

2. GDAX

Den næstbedste mulighed efter vores mening er tæt knyttet til Coinbase – det er deres søsterudveksling, GDAX. Det bedste ved GDAX er, at de ikke har noget depositum eller udbetalingsgebyr for ACH-overførsel. Ja, du læste det rigtigt, INGEN AFGIFTER! Det beløb, du indbetaler, er det beløb, der ender i dine kontofonde. GDAX, eller Global Digital Asset Exchange, er designet til at hjælpe dig med let at handle USD for Bitcoin, Litecoin og Ethereum og omvendt.

Det eneste problem, vi ser med GDAX, og derfor placerer det på det andet sted, er, at deres brugergrænseflade i starten kan være lidt svært at forstå. Vores gæt er, at Coinbase er beregnet til nybegyndere, og GDAX er mere målrettet mod de mere erfarne forhandlere / brugere. Men hvis du er nybegynder og ønsker at adskille 0% gebyrerne, kan det virkelig være det værd at lære dig vej i GDAX.

Du finder ingen børser, der kan tilbyde så lave gebyrer som GDAX, og derfor er de et godt valg for dem, der ønsker at maksimere deres overskud så meget som muligt.

Tilmeld dig GDAX her!

 

3. Tvillinger

Sidst, men ikke mindst, er Gemini. Gemini tilbyder nogle af de laveste gebyrer i Canada og USA, hvilket gør dem til en levedygtig mulighed for dem, der leder efter lave gebyrer (GDAX tilbyder dog stadig de laveste gebyrer for ACH-overførsler).

Gemini’s platform er, ligesom GDAX, ikke så let at forstå som Coinbase, hvilket ikke er godt, hvis du er nybegynder (men som med alt, vænner du dig til det). De er heller ikke tilgængelige endnu i alle amerikanske stater, så dette er kun en levedygtig mulighed, hvis du er i en tilstand, de opererer i.

Nu kan det virke som om vi bash Gemini, det er slet ikke vores formål. Men vi tror virkelig, at denne udveksling ikke har en chance mod Coinbase og GDAX, da den ikke tilbyder noget “nyt”, mens GDAX tilbyder gratis gebyrer, og Coinbase er ekstremt let at bruge. Det er dog værd at minde om, at det faktisk er den tredje bedste mulighed og har vundet mod alle de andre børser, der ikke engang nåede op på denne liste.

Tilmeld dig Gemini her!

 

Konklusion

Efter vores mening er dette de tre bedste muligheder, hvis du ønsker at købe BTC med ACH-overførsel. Coinbase er god, fordi det er let at komme i gang og forstå processen, selv for en nybegynder. GDAX er en god mulighed, hvis du primært leder efter lave gebyrer. Gemini er en fantastisk en, da den er nem at bruge og tilbyder god support. Nu er det op til dig at træffe en beslutning, held og lykke!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map