4 tapaa ostaa Bitcoin Skrillillä (2021-versio)

Bitcoinin ostaminen Skrillillä on jotain, mitä monet haluavat tehdä, mutta valitettavasti vaihtoehtoja on vähän. Tässä opetusohjelmassa käymme läpi parhaat 4 tapaa ostaa Bitcoin Skrillillä. Vertaamme Skrilliä maksutapana tarjoavia sivustoja niiden palkkioiden, asiakastuen ja helppokäyttöisyyden perusteella.

Ennen kuin ryhdymme siirtymään erilaisiin Bitcoinin ostomenetelmiin Skrillillä, käymme läpi, miksi PayPal ja Skrill vaikeuttavat Bitcoinin ostamista palveluillaan. Hypätään suoraan siihen!

Miksi on niin vähän vaihtoehtoja, kun ostat Bitcoinia Skrillillä?

Yksinkertainen vastaus on tämä: maksut suoritetaan palvelujen kautta PayPal ja Skrill voi olla palautuva, kun taas bitcoin-tapahtumat eivät. Tämä on ongelma johtuen siitä, että voit helposti huijata tällä tavalla.

Oletetaan, että myit bitcoinejasi jollekulle, ja kun olet saanut maksun, lähetät bitcoinien kautta. Nyt ostaja voi peruuttaa tapahtuman (tekemällä riidan ja mahdollisesti voittamalla sen, koska sinulla ei ole todisteita tavaroiden tai palvelujen toimittamisesta). Ostaja saa rahansa takaisin ja vastaanottaa Bitcoins. He saavat kakun ja syövät sen myös. Ja sinä jätät tyhjin käsin.

PayPal on ylivoimaisesti tiukin ja kieltää ketään myymästä tai ostamasta Bitcoineja PayPalin avulla (käytettävissä on muutama kiertotapa, lue niistä täältä), kun taas Skrill sallii pörssien käyttää sitä. Skrillin hyväksyvät pörssit asettavat kuitenkin yleensä korkeamman maksun mahdollisen petosriskin kattamiseksi.

4 parasta tapaa ostaa Bitcoin Skrillillä

1. BitPanda

Ensimmäinen vaihtoehto, jonka käytämme läpi, on BitPanda. BitPanda on online-Bitcoin-vaihto, jonka avulla voit maksaa Skrillillä. Rekisteröidy siellä, napsauta “osta” ja valitse Skrill maksutavaksi aloittaaksesi. Palkkiot ovat piilossa Bitcoineidesi hinnassa, joten älä paniikki, jos se ylittää nykyisen markkinahinnan – se on palkkio, joka lisää hintaa.

Palkkio on noin 4% Skrill-maksuista BitPandalla, mikä on markkinoiden pienin (Skrilliä käytettäessä). Jos aiot käydä kauppaa, emme suosittele Skrillin käyttöä maksamiseen, koska se syö paljon voittojasi. BitPanda on valitettavasti saatavana vain Euroopassa. Voit kuitenkin myydä kryptovaluuttoja BitPandan avulla Yhdysvalloissa.

BitPanda on luotettava ja käyttäjäystävällinen vaihto, jota suosittelemme kaikille Euroopan lukijoille.

ALOITA BITPANDA!

2. VirWox

VirWox, alias Virtual World Exchange, on toinen toteuttamiskelpoinen tapa ostaa Bitcoin Skrillillä. Tämä on kuitenkin hieman enemmän vaivaa. VirWoxin avulla voit ostaa Second Life Lindens -tuotteita, jota käytetään maailman suurimmassa virtuaalimaailmassa “Second Life”. Aloita alusta rekisteröitymällä VirWoxiin. Kun olet saanut tilisi, sinulta kysytään avatar-nimeäsi “Second Life” -kohdassa, jätä se kuten “Ei avataria” -kohdassa.

Nyt on aika rahoittaa VirWox-tili. Vieritä kohtaan “Talletus” ja kirjoita talletettavan Yhdysvaltain dollarin tai euron summa. Napsauta Skrill (MoneyBookers) -kuvaketta, jolloin sinut ohjataan maksusivulle maksamaan Skrillillä.

Kun maksu on suoritettu, on aika ostaa SSL (Second Life Lindens). Näet nykyisen SSL-verkoiden määrän VirWoxissa ja voit ostaa niin monta kuin mahdollista tallettamallasi summalla.

Nyt kun tililläsi on jonkin verran SSL: tä, on aika vaihtaa ne Bitcoineiksi. Siirry SSL / BTC-vaihtosivulle. Syötä ostettavan Bitcoinin määrä ja napsauta Seuraava. Muista, että VirWox voi viivästyttää vaihtoa jopa 48 tuntia.

Kun olet onnistuneesti vaihtanut SLL: n Bitcoineiksi, voit nyt nostaa ne Bitcoin-lompakkoosi. Liitä julkinen Bitcoin-osoitteesi ja täytä, kuinka paljon haluat nostaa, ja Bitcoins siirretään sinulle. Voilá!

Vaikka tämä on hiukan monimutkaisempi, tämä on hieno tapa ostaa Bitcoineja Skrillillä – varsinkin kun palkkiot eivät ole liian korkeita ja koska niitä on saatavilla Yhdysvalloissa.

ALOITA VIRWOX!

3. LocalBitcoins

LocalBitcoins on Bitcoin-markkinapaikka, jossa Bitcoinin myyjät ja ostajat voivat tavata ja vaihtaa sitä peer-to-peer (voit ajatella sitä eBay: ksi, mutta Bitcoineiksi). LocalBitcoins on saatavilla kaikkialla maailmassa, missä on myyjiä. Täältä löydät myyjiä, jotka tarjoavat Skrilliä maksutapana, varmista, että tarkastelet heidän maineensa, koska et tässä tapauksessa ole tekemisissä suuren vaihdon kanssa, mutta yksityishenkilö ja huijausvaara on hieman suurempi.

Muista, että myyjän haluama hinta voi olla hieman korkeampi, jos he hyväksyvät Skrillin, koska heille on valtava riski. Mutta tämä on sama kaikissa menetelmissä, jotka olemme tarkastelleet tässä artikkelissa (paitsi VirWox-menetelmä).

Kaiken kaikkiaan suosittelemme tätä menetelmää niille, jotka haluavat käyttää Skrilliä Bitcoinin ostamiseen Yhdysvalloista, koska se on paljon vähemmän vaivaa kuin VirWoxin kautta. Kuten aina, Skrillillä maksettava hinta on korkea, mutta jos sinun on käytettävä Skrilliä, tämä on loistava vaihtoehto.

ALOITA LOKALBITKOINIT!

4. Vaikeita

Paxful on täsmälleen sama kuin LocalBitcoins, ostat Bitcoineja yksityishenkilöiltä eikä yrityksiltä. Tämä vaatii sinua tutkimaan luotettavia myyjiä lukemalla heidän arvosteluja ja heidän kokonaisarvosanaansa, jotta voit selvittää, miten muut kokevat heidän kanssaan.

Palvelun / tuotteen (tässä tapauksessa Bitcoin) tarjoamisen markkinoilla on se, että yksi negatiivinen arvostelu voi repiä yrityksesi kokonaan. Siksi myyjien on aina varmistettava, että heidän asiakkaansa ovat tyytyväisiä ja että heidän kokonaisarvosanansa on korkea. Tämä asettaa meidät, ostajat, loistavaan asemaan, koska jos he huijaavat meitä, ne eivät menetä vain liiketoimintaamme, vaan myös paljon muuta liiketoimintaa..

Paxful on loistava markkinapaikka yhteydenpitoon myyjien kanssa ja paljon parempi vaihtoehto kuin Facebook-ryhmien tai eBayssa ostaminen / myyminen. Maksut ovat kuten aina korkeammat kuin silloin, kun maksat luottokortilla tai pankkitilillä, mutta jos se on sinulle sen arvoista – mene eteenpäin.

ALOITA PAXFUL!

Johtopäätös

Bitcoinin ostaminen Skrillin avulla on vähän kipua perseeseen, mutta kun olet löytänyt hyvän myyjän Paxful- tai LocalBitcoins-palvelusta tai tehnyt sen muutaman kerran BitPandalla tai VirWoxilla, sinut asetetaan. Vaikka emme välttämättä suosittele Bitcoinin ostamista Skrillillä, sinun on tietysti tehtävä, ja nämä 4 vaihtoehtoa ovat paras tapa tehdä niin.

Onnea!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner