8 bästa utbyten att köpa Bitcoin med PayPal 2021

1. LocalBitCoins 2. Paxful 3. LocalCryptos
LocalBitcoins.com-logotyp paxful
KOMMA IGÅNG! KOMMA IGÅNG! KOMMA IGÅNG!

Är du ett fan av att använda PayPal och hitta ett sätt att köpa Bitcoins med PayPal? Alla vet vi att PayPal är ledande på marknaden för e-handel och att det nu har gått ihop med den blomstrande marknaden för Bitcoins. Du kan se att det är ganska utmanande att köpa Bitcoins med PayPal, eftersom du inte kan köpa det direkt. Det här är inte alls en fråga som oroar sig nu. Vi har grävt in i ämnet genom att granska några av de mest pålitliga webbplatserna där du kan köpa Bitcoins med PayPal. De bästa webbplatserna där du kan överväga att köpa Bitcoins via PayPal förklaras nedan.

8 bästa utbyten att köpa Bitcoin med PayPal 2021

1. LocalBitcoins

LocalBitcoins.com-logotypDen äldsta och mest populära peer-to-peer-utbytesplatsen lanserades under 2012, som betjänar användare över hela världen. Webbplatsen är unik för att möjliggöra personlig handel, personlig handel. Som köpare kan du välja en säljare efter eget val baserat på listan över annonser för säljarna som visas på webbplatsen. Du kan träffa personen för vidare handel. Även om LocalBitcoins erbjuder personlig handel. det är pålitligt och pålitligt. Webbplatsen fungerar som ett spärrsystem och upprätthåller sina användares säkerhet och integritet.

Stödda länder

LocalBitcoins fungerar globalt utom Tyskland och New York på grund av regler. Driften av webbplatsen beror helt på användarnas likviditet i ett land.

Hur fungerar det?

LocalBitcoins har ett enkelt och intuitivt gränssnitt. Att skapa ett konto tar bara 20 sekunder att registrera sig med din e-postadress. Webbplatsen stöder olika betalningsmetoder. Nu när du känner till stegen för att köpa Bitcoins med kontanter, låt oss diskutera processen att köpa Bitcoins via PayPal.

Först måste du skapa ett konto med din e-postadress. Som köpare kan du välja valfri säljare från listan över säljare som visas på sidan eller lägga till ett belopp och ange PayPal som betalningsmetod. Lista över säljare som är redo att acceptera PayPal kommer att förflyttas. Du kan välja en lämplig säljare enligt ditt val och utföra den vidare handeln. Du kommer att landas på en sida där du måste ange beloppet för att köpa Bitcoins. Du kan se gränserna och handelsvillkoren som säljaren nämner. Vissa säljare kan be om ID-verifiering tillsammans med verifiering av ditt telefonnummer. Det finns ett feedbackavsnitt om säljarens profil, som hjälper köpare att välja en optimal säljare. Köparen bör kontrollera säljarens handelshistorik med feedback från andra användare. Avgiften som tillämpas av webbplatsen är något hög jämfört med andra webbplatser. Premien är cirka 20% jämfört med de lokala Bitcoin-växelkurserna. Dessutom tas 1% avgift ut av webbplatsen.

Integritet

LocalBitcoins upprätthåller användarens integritet genom att respektera Bitcoins anonyma natur. Därför ber webbplatsen inte om ID-verifiering eller personliga uppgifter. En e-postadress är det enda kriteriet som krävs för att skapa ditt konto. Eftersom det här är en P2P-webbplats är det inte obligatoriskt att länka ditt bankkonto. Vissa handlare kanske ber om ditt ID och andra detaljer. Att köpa Bitcoins i utbyte mot dina lokala fiatvalutor är en extra bonus för en användare.

säkerhet

LocalBitcoins har inte alls komprometterat med sin säkerhetsinställning. Webbplatsen är krypterad med HTTPS-protokoll med ett inloggningsvakt som en ytterligare säkerhetsåtgärd. Webbplatsen har aktiverat tvåfaktorautentisering via SMS och e-post. Säkerhetsforskare bör definitivt räkna med den här webbplatsen eftersom webbplatsen har ett utmärkt program för vit hatt som slår ut tävlingen.

Webbplatsens utmärkta spärrsystem hindrar köpare från att bli lurade.

Avgifter och gränser

Det är en god nyhet för alla köpare. LocalBitcoins tar ingen avgift på köpare, men säljare måste betala en avgift på 1%. Hur som helst kommer Bitcoin-nätverksavgift att tillämpas på alla transaktioner. Säljarna får fördelen av att anpassa växelkurserna, vilket är en fråga för köpare. Vissa säljare tar höga kostnader för att täcka avgiften som webbplatsen tar ut dem.

Webbplatsen tillämpar ingen begränsning på antal och antal transaktioner mellan handlare. Handlare kan dock ha gränser med ömsesidigt samtycke.

Kundsupport

Du kan definitivt lita på webbplatsens kundsupport för att lösa alla dina frågor. Vanliga frågor och svar på webbplatsen svarar på de flesta av dina frågor. Äntligen kan du kontakta LocalBitcoins via e-post och webbplatsens svar är också ganska snabbt.

Fördelar

Tillsammans med att vara en användarvänlig webbplats är LocalBitcoins också snabb och pålitlig. Användarnas integritet bevaras.

Nackdelar

Eftersom webbplatsen erbjuder personlig handel bör användarna vara försiktiga med att bli lurade. Säljaren har full befogenhet att anpassa växelkurserna, vilket kan kosta köparen att betala ett högt belopp. Denna webbplats är olämplig för stora köpare.

KOMMA IGÅNG MED LOCALBITCOINS

2. Paxful

paxfulPaxful lanserades 2015 som ett framträdande decentraliserat utbyte. Detta USA-baserade peer-to-peer-utbyte erbjuder olika betalningsmetoder online för sina användare. Börsen kan anses likna eBay, där det fungerar som en medlare för handlare för handel. Paxful fungerar som en utmärkt escrow-tjänst.

Stödda länder

Paxful begränsar inte sitt verksamhetsområde. Alla användare kan registrera sig oavsett vilket land de tillhör. Dessutom kan vissa säljare införa en minskning av de länder de är villiga att handla med. Paxful erbjuder dock betalningsmetoder som accepteras över hela världen, vilket är en fördel för användarna.

Hur fungerar det?

Paxful har ett snyggt gränssnitt med all information som visas på ett lättförståeligt sätt. Webbplatsen erbjuder ett brett utbud av betalningsmetoder som kontantdepositioner, kredit- / betalkort, Western Union, MoneyGram, nationell banköverföring, presentkort och PayPal. Användare måste följa några enkla steg för att köpa Bitcoins via PayPal. Processen förklaras i detalj nedan.

Användarna har möjlighet att köpa Bitcoins direkt när de går in på webbplatsen eller kan köpa Bitcoins efter registreringen. När du har registrerat dig kan du se ett fönster med alternativ som omfattar belopp, typ av betalningsmetod, lokal valuta för att köpa Bitcoins. Du kan välja en lämplig säljare efter din bekvämlighet, annars väljer Paxful åt dig. När handeln har inletts kommer du att skickas till en chattfunktion, där du kan förhandla med säljaren. Eftersom köparen är på väg att betala hålls säljarens bitcoins i spärren och köparen måste markera som ‘betald’ efter att betalningen har gjorts. Bitcoins frigörs från spärren när säljaren bekräftar betalningen. Du har 30 minuter på dig att bekräfta affären, annars annulleras affären automatiskt efter 30 minuter.

Integritet

En e-postadress krävs för att registrera dig på den här webbplatsen. Två länkar kommer att bifogas i välkomstmeddelandet som skickas till din e-post på webbplatsen när du skapar ett konto. En länk är för att verifiera din e-postadress och en annan för att aktivera tvåfaktorautentisering. Tvåfaktorsautentisering kan göras via SMS och med Google Authenticator.

säkerhet

Paxful skapar en plånbok vid handeln, där säljaren måste lagra Bitcoins, vilket är helt säkrat med webbplatsens effektiva spärrsystem. Vidare är Paxful skyddad av Comodo, vilket innebär att webbplatsen krypteras med 256-bitars SSL. för att säkra användarens miljö följer Paxful PCI-sårbarhetsstandarder. Webbplatsen har ett alternativ att ge feedback till säljare, vilket hjälper andra köpare att välja en optimal säljare.

Avgifter och gränser

På samma sätt som LocalBitcoins tar Paxful ingen avgift för köpare, men ja, de kommer att debiteras av säljaren. Paxful tar 1% avgift på säljaren plus vissa Bitcoin-nätverksavgifter tillkommer. Dessutom har säljare full kontroll över fastställandet av avgiften. Säljare som accepterar presentkort debiterar dig vanligtvis högt. Webbplatsen tillämpar inga begränsningar på transaktionerna. Du måste dock kontrollera gränserna som säljaren använder innan du handlar.

Kundsupport

Du kan kontakta Paxful via det angivna avgiftsfria numret eller via dess Facebook-sida. Support-systemet är ganska omfattande och erbjuder också support via chatt och e-post. Det kan ta några timmar för representanterna att svara via chatt och e-post.

Fördelar

Paxful accepterar presentkort som betalningsmetod, vilket är riktigt coolt. Webbplatsen är mycket enkel att använda och har en avancerad säkerhetsinställning. Tillsammans med låg handelsavgift stöder webbplatsen också återkopplingssystem, vilket hjälper en användare att välja en lämplig säljare.

Nackdelar

Eftersom webbplatsen är en peer-to-peer-utbytesplats, finns det en risk att bli lurad.

KOMMA IGÅNG MED PAXFUL

3. LocalCryptos

Lokala Cryptos PayPalLocalCryptos gör det mycket enkelt att köpa Bitcoin med PayPal. LocalCryptos-marknaden erbjuder dig en säker plattform för att omvandla ditt PayPal-saldo till och från Bitcoin.

Nyckelfunktioner

De viktigaste funktionerna i LocalCryptos är:

Marknad för person till person

LocalCryptos erbjuder en person-till-person-marknadsplats med mer än 100 000 kryptohandlare. Detta betyder att all handel via LocalCryptos sker direkt med en annan näringsidkare.

Escrow skyddad

En säker spärrtjänst skyddar alla PayPal-transaktioner. Säljaren placerar BTC i spärr innan du skickar in din PayPal-överföring vilket innebär att LocalCrypto möjliggör säkra betalningar. I webbläsare driver krypto webbplånboken och ser till att du är väl skyddad mot hack eller kryptostölder.

Snabba överföringar

Snabba överföringar säkerställer att PayPal-transaktioner med BTC görs inom femton minuter eller mindre. Mer än tusen onlinehandlare är på LocalCryptos varje timme.

Kryptering från slut till slut

LocalCryptos var den första plattformen för att implementera end-to-end-kryptering för meddelanden.  

Köpa BTC med PayPal på LocalCryptos

Undrar hur du kan köpa krypto via PayPal med hjälp av LocalCryptos?

Registreringen på LocalCryptos tar bara trettio sekunder. Efter detta kan vem som helst lägga upp bud för att köpa eller sälja Bitcoin. Filtrera efter betala med PayPal, plats och andra sökkriterier. Börja en PayPal till BTC-handel och överför pengar när handeln och växelkursen är låst och accepterad av den andra parten.

KOMMA IGÅNG MED LOCALCRYPTOS

4. Cancoin

cancoin-logotypCancoin, den nya decentraliserade peer-to-peer-utbytesplatsen, lockar användare med sin flexibla verktygslåda med utmärkta funktioner. Webbplatsen erbjuder ett antal funktioner med huvudfokus på användarens säkerhet.

Stödda länder

För närvarande tjänar Cancoin i USA och Kanada. Du kan skicka en skicka en begäran om att stödja din region med alternativet “stödja din webbplats” inom “Marketplace” -platsen på din webbplats.

Hur fungerar det?

Att köpa Bitcoins på Cancoin är en tråkig process. Du kan enkelt skapa ditt konto med din e-postadress med ett lösenord. Innan du köper Bitcoins måste du skapa en säker plånbok med flera signaturer genom att klicka på alternativet “generera plånbok”. Plånboken är skyddad med en unik fröfras som genereras genom att markören slumpmässigt fungerar som huvudnyckel för ditt konto. Efter att ha ställt in dessa saker kan du köpa Bitcoins marknadsplats för webbplatsen, där du kan se listan över olika säljare med deras erbjudanden. Du kan välja en relevant säljare och kan förhandla vidare om webbplatsens inbyggda chattfunktion. Senare måste du bara ange beloppet för att köpa Bitcoins från den säljare du väljer. Det finns en tidsgräns för att genomföra transaktionen när den har placerats. Efter att ha gjort en beställning från köparen måste säljaren överföra Bitcoins till plånboken med flera signaturer som skapats av webbplatsen. Efter att ha verifierat förekomsten av Bitcoins i multisig-plånboken måste köparen betala säljaren med önskad betalningsmetod för att slutföra transaktionen. Pengarna frigörs endast när du har fått 2-av-3-signaturer.

Integritet

För att skapa ett konto på Cancoin krävs din e-postadress och lösenord. Vissa säljare kan be om din ID-verifiering med andra personliga uppgifter. Cancoin erbjuder 2-av-3 plånbok med flera signaturer för att säkra alla transaktioner. En användare måste ha två signaturer av tre (köpare, säljare och Cancoin) för att kunna köpa Bitcoins.

säkerhet

Cancoin slår ut tävlingen när det gäller säkerhetsinställningar. Även om plånboken med flera signaturer säkerställer användarens Bitcoins skapas en säker mnemonic fröfras medan plånboken genereras. Användarna har fullständig kontroll över sina privata nycklar. Användarinformation skyddas med AES-256 CTR-filkryptering. Användare riktas mot en inbyggd krypterad chattfunktion för vidare handelsförhandlingar. Frekventa varningar via SMS och e-post förbättrar webbplatsens säkerhetsinställningar.

Avgifter och gränser

Cancoin följer den transparenta avgiftsstrukturen. 1% avgift debiteras på säljarens sida när man handlar på marknaden. Dessutom tillkommer en viss avgift beroende på Bitcoin-nätverket. Avgiften läggs till under beställningen, som kommer att visas på Blockchain. Köpare har inga avgifter från webbplatsen.

Kundsupport

Användare kan interagera med olika forum för att lösa sina frågor eller webbplatsen har också en kunskapsbas för ytterligare hjälp. Du kan också ansluta till Cancoin via olika sociala mediasidor.

Fördelar

Cancoin har en utmärkt säkerhetsuppsättning tillsammans med ett exceptionellt rykte. Webbplatsen säkerställer öppenhet med avseende på avgiften. Tillsammans med att stödja olika betalningsmetoder finns det många häftiga funktioner och verktyg som erbjuds av webbplatsen för användarens bekvämlighet.

Nackdelar

Webbplatsen måste utvecklas när det gäller likviditet.

KOMMA IGÅNG MED CANCOIN

5. Wirex

wirex-logotypWirex eller även känd som E-Coin tidigare marknadsförs som ”hybrid personlig bankplattform” som stöder både fiat och kryptovalutor. Wirex är ett betalkort som integrerar traditionella pengar- och banktjänster. Detta Londonbaserade företag lanserades 2015 genom att stödja tre fiatvalutor (US-dollar, euro, pund).

Stödda länder

Wirex betjänar olika länder i olika delar av världen. Tyvärr fungerar Wirex inte i USA.

Hur fungerar det?

Wirex har en enkel och användarvänlig plattform. Att använda Wirex är inte alls komplicerat. Processen förklaras nedan.

Först måste du välja typ av kort (fysiskt eller virtuellt) genom att klicka på ”generera nytt kort”. Länka sedan kortet till ditt PayPal-konto och verifiera det. För att verifiera ditt kort måste du sätta in minst $ 3 på ditt PayPal-konto så att PayPal kan debitera dig. Sedan kan du se en fyrsiffrig PIN-kod bredvid din transaktion på ditt Wirex-konto, vilket kommer att vara din PIN-kod för ditt kort. Du måste sätta in pengar på ditt PayPal-konto och senare kan du ta ut pengarna från PayPal-kontot till ditt Wirex-konto. Äntligen kan du köpa Bitcoins från ditt Wirex-kort. Du måste vänta några dagar på att få dina Bitcoins.

Integritet

Wirex följer inte Bitcoins anonyma karaktär, eftersom det överensstämmer med KYC- och AML-reglerna. Wirex kräver ID-verifiering och adressbevis för sina kunder. De verifierade dokumenten förvaras i minst sex år och skickas till tillsynsmyndigheter utan meddelande från kontoinnehavare. En användare kan behandla transaktioner utan att verifiera kontot upp till vissa gränser.

säkerhet

Wirex har anslutit sig till BitGo för att säkerställa säkerhet för alla konton. Alla konton är försedda med BitGos Bitcoin-plånbok, som är en plånbok med flera signaturer, med SSL-kryptering. Det finns tvåfaktorautentisering såväl som penningöverföringar och ändring av kontouppgifter kräver tidskänslig bekräftelse. Kortinnehavare är tvungna att ange sin unika fyrsiffriga PIN-kod för receptfria transaktioner enligt Wirex chip-och-PIN-process.

Avgifter och gränser

Avgiften som debiteras av Wirex är konkurrenskraftig. Aktivering av kortet och tillägg av kortinnehavarens namn tar inte ut någon avgift. Leverans av fysiskt kort via DHL kostar dig dock $ 50 eller $ 17 via Royal Mail. Å andra sidan kostar leverans av virtuellt kort dig $ 3. Ingen avgift tas ut på transaktioner som görs med Wirex.

Inhemska bankomattransaktioner kommer att debiteras (2,5 USD, 2,25 EUR och 1,75 GBP). Internationella bankomattransaktioner kommer att debiteras (3,50 USD, 2,75 EUR, 2,25 GBP). Dessutom tillkommer en obligatorisk månadsavgift för SMS-avisering (1,00 USD / EUR / GBP) plus kortöverföringsavgift (0,25 USD / EUR / GBP). Att ändra PIN kommer också att kosta dig en avgift (1,00 USD, 0,80 EUR, 0,60 GBP). transaktionsavgift motsvarande 3% av det totala transaktionsbeloppet tillämpas på de utländska transaktionerna. POS- och ePOS-transaktioner är dock kostnadsfria. Till skillnad från andra plattformar tar Wirex inga avgifter för inaktivitet.

Gränserna skiljer sig åt för verifierade och icke-verifierade konton. En detaljerad sammanfattning av gränserna införs av Wirex. Gränser för Bitcoin-konto och PayPal-kontobegränsningar nämns nedan.

Gränser för Bitcoin-konto BTC
Lägg till medel (från ett externt konto)
Min Max Ingen gräns
Byt valuta (från Wirex-kortet)
Minvärde 0,01
Max enstaka värde 3
Max daglig gräns 20
Max månadsgräns 100
Skicka medel (till externt konto)
Minsta värde 0,001
Max daglig gräns 20
Max månadsgräns 250
Betalningsgränser för PayPal och tredje part USD / EUR / GBP
Antal transaktioner per 24 timmar 2/2/2
Minsta transaktionsvärde 1/1/1
Max enstaka transaktionsvärde 500/500/400
Max transaktionsvärde per 24 timmar 500/500/400
Maximalt livstids transaktionsvärde Ingen gräns för någon av fiatvalutorna

Kundsupport

Wirex har ett 24/7 supportteam för att lösa alla dina frågor tillsammans med ett avgiftsfritt nummer. Du kan nå Wirex via e-post eller sociala medier. Tja, Wirex erbjuder ett bra supportsystem.

Fördelar

Wirex-plattformen är ganska intuitiv tillsammans med en mobilapplikation för att göra det lättare för sina användare. Wirex stöder olika valutor och accepterar också altcoin-finansiering. Webbplatsen har en bra säkerhetsuppsättning.

Nackdelar

Wirex erbjuder ingen anonymitet och en användare måste verifiera kontot genom att tillhandahålla olika dokument och detaljer. Webbplatsen stöder inte amerikanska invånare.

KOMMA IGÅNG MED WIREX

6. Cryptonit

Cryptonit låter dig köpa Bitcoins via PayPal genom att acceptera insättningar från PayPal-konton. Insättningsavgiften är ganska hög och står på 9,8%, medan handel är kostnadsfri. Webbplatsen har en strikt verifieringsprocess. Du måste skicka in en skannad kopia av ID, adressverifiering och en selfie av dig som innehar dokumenten.

Hur fungerar det?

Registrera ditt konto genom att skicka in alla dokument som nämns som en del av verifieringsprocessen. Sätt sedan in USD genom att klicka på fliken ”Ekonomi”. Till slut anger du det belopp du vill köpa Bitcoins och väljer PayPal för att slutföra processen.

KOMMA IGÅNG MED CRYPTONIT

7. eToro

etoro-logotypeToro är en plattform som låter dig köpa Bitcoins via PayPal men inte tillåter dig att ta ut eller skicka Bitcoins till andra människor. Du kan bara sälja Bitcoins för fiatvalutor. Tyvärr är denna tjänst inte tillgänglig för oss boende. Webbplatsen erbjuder olika betalningssätt till en låg avgift. Tja, användare debiteras en uttagsavgift på $ 25 av webbplatsen tillsammans med konverteringsavgift för andra valutor. 12 månaders inaktiva konton kommer att bli föremål för en månadsavgift på $ 5. Webbplatsen tillämpar också begränsningar på transaktionerna. Gränsen på $ 50 införs vid uttag, medan en verifierad användare kan sätta in upp till $ 10 000 per månad på sitt konto. Begränsningar av PayPal-insättningar innefattar lägsta enstaka insättning ($ 50), maximal enkel insättning ($ 5000) och maximal insättningsgräns per månad ($ 10 000).

eToro upprätthåller också användarnas säkerhet genom att möjliggöra tvåfaktorautentisering och SSL-kryptering. Webbplatsen erbjuder också omfattande kundsupport.

Hur fungerar det?

Inledningsvis logga in på webbplatsen och registrera ditt konto. Länka sedan ditt PayPal-konto med ditt eToro-konto så kan du komma igång.

KOMMA IGÅNG MED ETORO

8. VirWox [stängt nu]

virvoxVirWox är en speciell blandning på kryptovalutamarknaden, som ursprungligen grundades för att handla Second Life Lindens (SLL) och andra virtuella valutor under året 2007. Denna Österrike-baserade börs startades ursprungligen för att handla virtuella valutor som används för spel. Webbplatsen har över 740 000 registrerade användare. VirWox är en av de mest populära sajterna för att erbjuda PayPal som dess viktigaste betalningssätt.

Stödda länder

Denna äldsta utbytesplats är tillgänglig över hela världen.

Hur fungerar det?

Att skapa ett konto på VirWox är helt gratis och kom ihåg att du inte kan köpa Bitcoins direkt med PayPal på VirWox. Du måste först köpa Linden Dollars och sedan byta ut den mot Bitcoins. Processen att köpa Bitcoins med PayPal på VirWox är enkel och förklaras nedan.

Först skapar du ett konto genom att klicka på alternativet ”inte registrerad ännu?” Du ombeds att ange grundläggande personlig information. När informationen är angiven får du ett e-postmeddelande med ett lösenord. Du måste logga in på webbplatsen med det lösenordet. Lösenordet som skickas är tillfälligt och det är obligatoriskt att ändra det inom 24 timmar. Om lösenordet inte ändras inom den angivna tiden raderas ditt konto. Lösenordet kan ändras genom att klicka på alternativet ”ändra inställningar”. När det nya lösenordet har skapats kan du göra insättningar från PayPal genom att klicka på alternativet ”Insättning”. Ange beloppet du vill sätta in och klicka på alternativet “kassa med PayPal”.

Därefter måste du logga in på PayPal och beloppet du angav för insättning visas. Det visade beloppet kommer att vara något mindre än vad som kommer in på grund av avgiften från VirWox. Nästa steg handlar om att köpa Second Life Lindens i utbyte mot din fiatvaluta. Du måste sälja USD / EUR närvarande i ditt PayPal-konto för att köpa SLL. du får SLL i utbyte mot din fiatvaluta och slutför ordern. Välj sedan ”BTC / SLL” i vänster sidofält för att få Bitcoins i utbyte mot SLL. Processen är liknande och enkel. Du måste ange mängden Bitcoin du vill köpa och klicka på ”nästa”. Du ser balansen i Bitcoin i det övre vänstra hörnet om processen lyckas.

Integritet

VirWox respekterar Bitcoins anonyma natur och ber inte om någon verifiering av sina användare.

säkerhet

Webbplatsen anger att den inte delar användarinformation med tredje part. VirWox är en del av Virtual World Services Gmbh och arbetar på HTTPS-protokoll, vilket säkrar alla användaruppgifter. Webbplatsen följer stränga policyer för röd flagga, vilket resulterar i frekvent blockering och avstängning av konton. Även kreditkortsuppgifter sparas inte på webbplatsen.

Avgifter och gränser

Eftersom webbplatsen ursprungligen inte var etablerad för att köpa BItcoins med Paypal, kan konvertering av Linden-dollar för att köpa Bitcoins via PayPal ta ut en extra avgift. Vissa användare är redo att betala ett högt belopp eftersom det inte finns någon större konkurrens för att stödja PayPal för att köpa Bitcoins.

Du debiteras ingen avgift i utbyte mot Bitcoins och även för att använda My Virtual Community PayPal Terminal och medlen är tillgängliga inom två timmar. Medel är direkt tillgänglig med PayPal Express Check med avgift (0,35 EUR 3,4%). Betalning med kredit- / bankkort debiterar en avgift (0,29 GBP 3,5%, 0,49 USD 3,5%, 0,96 EUR 3,5%) med omedelbara medel. OKPAY är gratis. Färdighet kostar dig en avgift (0,29 GBP 3,5%, 0,49 USD 3,5%, 0,96 EUR 3,5) med omedelbar fond. Paysafecard debiterar dig 20% ​​och medel finns direkt tillgängliga. Sofortbanking debiterar dig 2,5% med omedelbara medel.

PayPal debiterar dig 1 EUR plus 2% per uttag. Bitcoin-utbyte kostar 0,002 BTC. Skrill, banköverföring kostar 1 EUR per uttag.

Inaktiva konton i 12 månader debiteras 2 USD per månad.

Vissa gränser införs för att använda PayPal för att köpa Bitcoins. Din insättning begränsas till 90 $ efter att du har skapat ditt konto. Handelsgränserna på PayPal och Skrill förklaras nedan.

Gränserna beror på antalet aktiva dagar från det att du registrerade dig. Gränser tillämpas i termer av fyra nivåer.

Nivå 0 – du kan omedelbart handla upp till 90 EUR; 270 EUR.

Nivå 1 – efter 10 dagar kan du handla upp till 120 EUR; 900 EUR.

Nivå 2 – efter 45 dagar kan du handla upp till 200 EUR; 2000 EUR.

Nivå 3 – efter 90 dagar kan du handla upp till 400 EUR; 4000 EUR.

Nivå 4 – på begäran kan du handla upp till 1000 EUR; 10 000 EUR.

Den första gränsen räknas per 24 timmar och den andra gränsen räknas per 30 dagar. En enkel valutakonverterare kan användas för att kontrollera gränser i fiatvalutor (USD, GBP och CHF).

Kundsupport

Kundtjänst omfattar en FAQ-sida som svarar på de flesta frågorna. Tja, kundsupport bör förbättras.

Fördelar

VirWox är ett av de äldsta utbytena med mer än 740 000 användare över hela världen. Webbplatsen stöder en mängd olika betalningsmetoder för att köpa Bitcoins och ber inte om en obligatorisk insättning för att köpa Bitcoins. Handelsprocessen är enkel med omedelbara transaktioner.

Nackdelar

Att köpa Bitcoins med den här webbplatsen för första gången kan ta lite tid. Kundtjänst är subpar, behöver uppgraderas. Växelkurserna på VirWox är något höga.

KOMMA IGÅNG MED VIRWOX

Skydda dina Bitcoins med dessa metoder

Även om du kan lagra dina Bitcoins online på webbplatsen är det nödvändigt att få en Bitcoin-plånbok. Kontrollera webbplatsens recensioner innan du köper Bitcoins från någon webbplats. Kolla in återförsäljarens avsnitt när du handlar på peer-to-peer exchange-webbplatser. Få en säker Bitcoin-plånbok som Ledger Nano S, TREZOR, KeepKey och mycket mer tillgängligt på marknaden.

Slutsats

I den här artikeln kan du se att olika plattformar tillåter användare att köpa Bitcoins via PayPal på ett säkert sätt genom att minska risken för återbetalningar. Vissa plattformar säljer Bitcoins till en premie medan andra till marknadspris. Vi har granskat de bästa webbplatserna för att köpa Bitcoins via PayPal och det är upp till dig att välja en bekväm metod och hoppa direkt in i den.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner