8 καλύτερες ανταλλαγές για αγορά Bitcoin με PayPal το 2021

1. LocalBitCoins 2. Ευχάριστο 3. Τοπικό Cryptos
LocalBitcoins.com-λογότυπο ευχάριστος
ΞΕΚΙΝΑ! ΞΕΚΙΝΑ! ΞΕΚΙΝΑ!

Είστε λάτρης της χρήσης του PayPal και της εύρεσης τρόπου αγοράς Bitcoin με PayPal; Όλοι μας γνωρίζουμε ότι το PayPal είναι ηγέτης στην αγορά ηλεκτρονικού εμπορίου και τώρα έχει ενώσει τα χέρια του με την ακμάζουσα αγορά των Bitcoin. Λοιπόν, μπορείτε να δείτε ότι είναι πολύ δύσκολο να αγοράσετε Bitcoin χρησιμοποιώντας το PayPal, καθώς δεν μπορείτε να το αγοράσετε απευθείας. Αυτό δεν είναι καθόλου ανησυχητικό τώρα. Εξετάσαμε το θέμα εξετάζοντας μερικούς από τους πιο αξιόπιστους ιστότοπους όπου μπορείτε να αγοράσετε Bitcoin χρησιμοποιώντας το PayPal. Οι καλύτεροι ιστότοποι όπου μπορείτε να σκεφτείτε να αγοράσετε Bitcoins μέσω PayPal εξηγούνται παρακάτω.

Contents

8 καλύτερες ανταλλαγές για αγορά Bitcoin με PayPal 2021

1. Τοπικά Bitcoin

LocalBitcoins.com-λογότυποΟ παλαιότερος και ο πιο δημοφιλής ιστότοπος ανταλλαγής peer-to-peer κυκλοφόρησε το 2012, ο οποίος εξυπηρετεί χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο ιστότοπος είναι μοναδικός για τη διευκόλυνση των προσωπικών συναλλαγών. Ως αγοραστής, μπορείτε να επιλέξετε έναν πωλητή της επιλογής σας με βάση τη λίστα των διαφημίσεων των πωλητών που εμφανίζονται στον ιστότοπο. Μπορείτε να συναντήσετε το άτομο για περαιτέρω συναλλαγές. Ακόμα κι αν, το LocalBitcoins προσφέρει προσωπικές συναλλαγές. είναι αξιόπιστο και αξιόπιστο. Ο ιστότοπος λειτουργεί ως σύστημα διαφυγής και διατηρεί την ασφάλεια και το απόρρητο των χρηστών του.

Υποστηριζόμενες χώρες

Το LocalBitcoins εξυπηρετεί παγκοσμίως εκτός από τη Γερμανία και τη Νέα Υόρκη λόγω κανονισμών. Η λειτουργία του ιστότοπου εξαρτάται πλήρως από τη ρευστότητα των χρηστών του σε μια χώρα.

Πώς λειτουργεί?

Το LocalBitcoins έχει μια απλή και διαισθητική διεπαφή. Η δημιουργία λογαριασμού διαρκεί μόλις 20 δευτερόλεπτα για να εγγραφείτε στη διεύθυνση email σας. Ο ιστότοπος υποστηρίζει διάφορους τρόπους πληρωμής. Τώρα που γνωρίζετε τα βήματα αγοράς bitcoin με μετρητά, ας συζητήσουμε τη διαδικασία αγοράς bitcoin μέσω PayPal.

Αρχικά, πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση email σας. Ως αγοραστής, μπορείτε να επιλέξετε οποιονδήποτε πωλητή της επιλογής σας από τη λίστα των πωλητών που εμφανίζονται στη σελίδα ή μπορείτε να προσθέσετε ένα ποσό και να εισαγάγετε το PayPal ως τρόπο πληρωμής. Ο κατάλογος των πωλητών που είναι έτοιμοι να δεχτούν το PayPal θα εκτοπιστεί. Μπορείτε να επιλέξετε έναν κατάλληλο πωλητή σύμφωνα με την επιλογή σας και να πραγματοποιήσετε την περαιτέρω συναλλαγή. Θα μεταφερθείτε σε μια σελίδα, όπου πρέπει να εισαγάγετε το ποσό για την αγορά Bitcoin. Μπορείτε να δείτε τα όρια και τους όρους διαπραγμάτευσης όπως αναφέρονται από τον πωλητή. Ορισμένοι πωλητές ενδέχεται να ζητήσουν επαλήθευση ταυτότητας μαζί με την επαλήθευση του αριθμού τηλεφώνου σας. Υπάρχει μια ενότητα σχολίων στο προφίλ του πωλητή, το οποίο θα βοηθήσει τους αγοραστές να επιλέξουν έναν βέλτιστο πωλητή. Ο αγοραστής πρέπει να ελέγξει για το ιστορικό συναλλαγών του πωλητή με σχόλια από άλλους χρήστες. Το τέλος που επιβάλλεται από τον ιστότοπο είναι ελαφρώς υψηλό σε σύγκριση με άλλους ιστότοπους. Το ασφάλιστρο είναι περίπου 20% σε σύγκριση με τις τοπικές συναλλαγματικές ισοτιμίες Bitcoin. Εκτός από αυτό, επιβάλλεται χρέωση 1% από τον ιστότοπο.

Μυστικότητα

Το LocalBitcoins διατηρεί το απόρρητο του χρήστη σεβόμενος την ανώνυμη φύση των Bitcoins. Ως εκ τούτου, ο ιστότοπος δεν ζητά επαλήθευση ταυτότητας ή προσωπικά στοιχεία. Μια διεύθυνση email είναι τα μόνα κριτήρια που απαιτούνται για τη δημιουργία του λογαριασμού σας. Καθώς πρόκειται για ιστότοπο P2P, η σύνδεση του τραπεζικού σας λογαριασμού δεν είναι υποχρεωτική. Λοιπόν, ορισμένοι έμποροι μπορεί να ζητήσουν το αναγνωριστικό σας και άλλες λεπτομέρειες. Η αγορά Bitcoin σε αντάλλαγμα των τοπικών νομισμάτων σας είναι ένα πρόσθετο μπόνους για έναν χρήστη.

Ασφάλεια

Το LocalBitcoins δεν έχει συμβιβαστεί καθόλου με τη ρύθμιση ασφαλείας του. Ο ιστότοπος είναι κρυπτογραφημένος με πρωτόκολλο HTTPS με Login Guard ως πρόσθετο μέτρο ασφαλείας. Ο ιστότοπος έχει ενεργοποιήσει τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων μέσω SMS και email. Οι ερευνητές ασφαλείας πρέπει σίγουρα να βασίζονται σε αυτόν τον ιστότοπο, επειδή ο ιστότοπος διαθέτει ένα εξαιρετικό πρόγραμμα λευκών καπέλων που καταργεί τον ανταγωνισμό.

Το εξαιρετικό σύστημα μεσεγγύησης του ιστότοπου περιορίζει τους αγοραστές από την απάτη.

Τέλη και όρια

Είναι μια καλή είδηση ​​για όλους τους αγοραστές. Το LocalBitcoins δεν επιβάλλει καμία χρέωση στους αγοραστές, αλλά οι πωλητές πρέπει να καταβάλουν τέλος 1%. Εν πάση περιπτώσει, η χρέωση δικτύου Bitcoin θα εφαρμοστεί σε όλες τις συναλλαγές. Οι πωλητές έχουν το πλεονέκτημα να προσαρμόσουν τις συναλλαγματικές ισοτιμίες, κάτι που ανησυχεί τους αγοραστές. Ορισμένοι πωλητές χρεώνουν υψηλά για να καλύψουν την αμοιβή που τους επιβάλλεται από τον ιστότοπο.

Ο ιστότοπος δεν εφαρμόζει κανένα όριο στον αριθμό και το ποσό των συναλλαγών μεταξύ εμπόρων. Ωστόσο, οι έμποροι μπορούν να έχουν όρια με αμοιβαία συναίνεση.

Υποστήριξη πελατών

Μπορείτε σίγουρα να βασιστείτε στην υποστήριξη πελατών του ιστότοπου για να επιλύσετε όλα τα ερωτήματά σας. Η ενότητα FAQ του ιστότοπου απαντά στα περισσότερα ερωτήματά σας. Επιτέλους, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το LocalBitcoins μέσω email και η απάντηση του ιστότοπου είναι επίσης πολύ γρήγορη.

Πλεονεκτήματα

Εκτός από το ότι είναι ένας φιλικός προς τον χρήστη ιστότοπος, το LocalBitcoins είναι επίσης γρήγορο και αξιόπιστο. Το απόρρητο των χρηστών διατηρείται.

Μειονεκτήματα

Καθώς ο ιστότοπος προσφέρει προσωπικές συναλλαγές, οι χρήστες πρέπει να είναι προσεκτικοί από την απάτη. Ο πωλητής έχει την πλήρη εξουσία να προσαρμόζει τις συναλλαγματικές ισοτιμίες, κάτι που ενδέχεται να κοστίσει στον αγοραστή να πληρώσει ένα υψηλό ποσό. Αυτός ο ιστότοπος είναι ακατάλληλος για μεγάλους αγοραστές.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

2. Ευχάριστο

ευχάριστοςΤο Paxful κυκλοφόρησε το 2015 ως μια εξέχουσα αποκεντρωμένη ανταλλαγή. Αυτή η ανταλλαγή peer-to-peer με έδρα τις ΗΠΑ προσφέρει ποικίλους τρόπους διαδικτυακής πληρωμής για τους χρήστες της. Η ανταλλαγή μπορεί να θεωρηθεί παρόμοια με το eBay, όπου λειτουργεί ως μεσολαβητής για εμπόρους για συναλλαγές. Το Paxful λειτουργεί ως εξαιρετική υπηρεσία μεσεγγύησης.

Υποστηριζόμενες χώρες

Η Paxful δεν περιορίζει την περιοχή λειτουργίας της. Κάθε χρήστης μπορεί να εγγραφεί ανεξάρτητα από τη χώρα στην οποία ανήκει. Επιπλέον, ορισμένοι πωλητές ενδέχεται να επιβάλουν μείωση στις χώρες που είναι διατεθειμένες να διαπραγματευτούν. Ωστόσο, η Paxful προσφέρει μεθόδους πληρωμής που γίνονται αποδεκτές παγκοσμίως, κάτι που αποτελεί πλεονέκτημα για τους χρήστες.

Πώς λειτουργεί?

Το Paxful έχει μια κομψή διεπαφή με όλες τις πληροφορίες που εμφανίζονται με έναν εύκολα κατανοητό τρόπο. Ο ιστότοπος προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία μεθόδων πληρωμής, όπως καταθέσεις σε μετρητά, πιστωτικές / χρεωστικές κάρτες, Western Union, MoneyGram, εθνική τραπεζική μεταφορά, δωροκάρτες και PayPal. Οι χρήστες πρέπει να ακολουθήσουν μερικά απλά βήματα για να αγοράσουν Bitcoin μέσω PayPal. Η διαδικασία εξηγείται λεπτομερώς παρακάτω.

Οι χρήστες έχουν την επιλογή να αγοράσουν Bitcoins απευθείας καθώς εισέρχονται στον ιστότοπο ή μπορούν να αγοράσουν Bitcoins μετά την εγγραφή τους. Μόλις εγγραφείτε, μπορείτε να δείτε ένα παράθυρο με τις επιλογές που περιλαμβάνουν το ποσό, τον τύπο μεθόδου πληρωμής, το τοπικό νόμισμα για την αγορά Bitcoin. Μπορείτε να επιλέξετε έναν κατάλληλο πωλητή ανάλογα με την ευκολία σας ή το Paxful θα επιλέξει για εσάς. Μόλις ξεκινήσει η συναλλαγή, θα κατευθυνθείτε σε μια λειτουργία συνομιλίας, όπου μπορείτε να διαπραγματευτείτε με τον πωλητή. Καθώς ο αγοραστής βρίσκεται στα πρόθυρα πληρωμής, τα bitcoin του πωλητή διατηρούνται στο χρηματικό ποσό και ο αγοραστής πρέπει να επισημάνει ως «πληρωμένος» μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής. Τα Bitcoins αποδεσμεύονται από το αποθεματικό μόλις ο πωλητής επιβεβαιώσει την πληρωμή. Έχετε 30 λεπτά για να επιβεβαιώσετε τη συμφωνία, διαφορετικά η συμφωνία θα ακυρωθεί αυτόματα μετά από 30 λεπτά.

Μυστικότητα

Απαιτείται διεύθυνση email για εγγραφή σε αυτόν τον ιστότοπο. Δύο σύνδεσμοι θα περικλείονται στο email καλωσορίσματος που αποστέλλεται στο email σας στον ιστότοπο κατά τη δημιουργία λογαριασμού. Ένας σύνδεσμος είναι για την επαλήθευση της διεύθυνσης email σας και ένας άλλος για την ενεργοποίηση της ταυτότητας δύο παραγόντων. Ο έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων μπορεί να γίνει μέσω SMS και μέσω του Google Authenticator.

Ασφάλεια

Η Paxful δημιουργεί ένα πορτοφόλι τη στιγμή της συναλλαγής, όπου ο πωλητής πρέπει να αποθηκεύσει τα Bitcoins, το οποίο είναι πλήρως ασφαλές με το αποτελεσματικό σύστημα χρηματιστηριακής τοποθεσίας του ιστότοπου. Επιπλέον, το Paxful προστατεύεται από την Comodo, πράγμα που σημαίνει ότι ο ιστότοπος είναι κρυπτογραφημένος χρησιμοποιώντας SSL 256-bit. για την προστασία του περιβάλλοντος του χρήστη, η Paxful συμμορφώνεται με τα πρότυπα ευπάθειας PCI. Ο ιστότοπος έχει την επιλογή να παρέχει σχόλια για πωλητές, κάτι που βοηθά άλλους αγοραστές να επιλέξουν έναν βέλτιστο πωλητή.

Τέλη και όρια

Παρόμοια με το LocalBitcoins, η Paxful δεν χρεώνει καμία χρέωση για αγοραστές, αλλά ναι, θα χρεωθεί από τον πωλητή. Η Paxful επιβάλλει χρέωση 1% στον πωλητή συν συγκεκριμένη χρέωση δικτύου Bitcoin. Επιπλέον, οι πωλητές έχουν τον πλήρη έλεγχο του καθορισμού της αμοιβής. Οι πωλητές που δέχονται δωροκάρτες συνήθως σας χρεώνουν υψηλά. Ο ιστότοπος δεν εφαρμόζει κανένα όριο στις συναλλαγές. Ωστόσο, πρέπει να ελέγξετε τα όρια που εφαρμόζει ένας πωλητής πριν από τη διαπραγμάτευση.

Υποστήριξη πελατών

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Paxful μέσω του δεδομένου αριθμού χωρίς χρέωση ή μέσω της σελίδας του στο Facebook. Το σύστημα υποστήριξης είναι αρκετά ολοκληρωμένο και προσφέρει επίσης υποστήριξη μέσω συνομιλίας και email. Μπορεί να χρειαστούν μερικές ώρες για να απαντήσουν οι αντιπρόσωποι μέσω συνομιλίας και αλληλογραφίας.

Πλεονεκτήματα

Η Paxful δέχεται δωροκάρτες ως τρόπο πληρωμής, κάτι που είναι πολύ ωραίο. Ο ιστότοπος είναι πολύ εύχρηστος και διαθέτει προηγμένη ρύθμιση ασφαλείας. Μαζί με τη χαμηλή χρέωση συναλλαγών, ο ιστότοπος υποστηρίζει επίσης σύστημα ανατροφοδότησης, το οποίο βοηθά έναν χρήστη να επιλέξει έναν κατάλληλο πωλητή.

Μειονεκτήματα

Καθώς ο ιστότοπος είναι ένας ιστότοπος ανταλλαγής peer-to-peer, υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΜΕ ΠΑΧΟ

3. Τοπικό Cryptos

Τοπικό paypal CryptosΤο LocalCryptos διευκολύνει την αγορά Bitcoin με PayPal. Η αγορά LocalCryptos σάς προσφέρει μια ασφαλή πλατφόρμα για να μετατρέψετε το υπόλοιπό σας στο PayPal από και προς το Bitcoin.

Βασικά χαρακτηριστικά

Τα κύρια χαρακτηριστικά του LocalCryptos είναι:

Αγορά ατόμου σε άτομο

Το LocalCryptos προσφέρει μια προσωπική αγορά με περισσότερους από 100.000 εμπόρους κρυπτογράφησης. Αυτό σημαίνει ότι κάθε συναλλαγή μέσω LocalCryptos πραγματοποιείται απευθείας με άλλον έμπορο.

Προστατεύεται από το Escrow

Μια ασφαλής υπηρεσία escrow προστατεύει όλες τις συναλλαγές PayPal. Ο πωλητής τοποθετεί το BTC σε μεσεγγύηση προτού στείλετε τη μεταφορά PayPal που σημαίνει ότι το LocalCrypto επιτρέπει ασφαλείς πληρωμές. Στα προγράμματα περιήγησης, η κρυπτογράφηση τροφοδοτεί το πορτοφόλι ιστού και διασφαλίζει ότι προστατεύεστε καλά από παραβιάσεις ή κλοπές κρυπτογράφησης.

Ταχείες μεταφορές

Οι γρήγορες μεταφορές διασφαλίζουν ότι οι συναλλαγές PayPal του BTC πραγματοποιούνται εντός δεκαπέντε λεπτών ή λιγότερο. Περισσότεροι από χίλιοι διαδικτυακοί έμποροι χρησιμοποιούν το LocalCryptos κάθε ώρα.

Κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο

Το LocalCryptos ήταν η πρώτη πλατφόρμα που εφάρμοσε κρυπτογράφηση end-to-end για ανταλλαγή μηνυμάτων.  

Αγορά BTC με PayPal στο LocalCryptos

Αναρωτιέστε πώς μπορείτε να αγοράσετε κρυπτογράφηση μέσω PayPal με τη βοήθεια του LocalCryptos?

Η εγγραφή στο LocalCryptos διαρκεί μόνο τριάντα δευτερόλεπτα. Μετά από αυτό, ο καθένας μπορεί να δημοσιεύσει προσφορές για αγορά ή πώληση Bitcoin. Φιλτράρετε κατά Pay με PayPal, τοποθεσία και άλλα κριτήρια αναζήτησης. Ξεκινήστε μια συναλλαγή PayPal σε BTC και μεταφέρετε χρήματα μόλις η συναλλαγή και η συναλλαγματική ισοτιμία κλειδωθούν και γίνουν αποδεκτά από το άλλο μέρος.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

4. Κανκούν

λογότυπο cancoinΤο Cancoin, ο νέος αποκεντρωμένος ιστότοπος ανταλλαγής peer-to-peer προσελκύει τους χρήστες με την ευέλικτη εργαλειοθήκη με εξαιρετικές δυνατότητες. Ο ιστότοπος προσφέρει μια σειρά χαρακτηριστικών με πρωταρχική εστίαση στην ασφάλεια των χρηστών.

Υποστηριζόμενες χώρες

Επί του παρόντος, το Cancoin εξυπηρετεί στις ΗΠΑ και τον Καναδά. Μπορείτε να στείλετε ένα αίτημα αποστολής για υποστήριξη της περιοχής σας με την επιλογή “υποστήριξη του ιστότοπού σας” στην τοποθεσία “Marketplace” του ιστότοπού σας.

Πώς λειτουργεί?

Η αγορά Bitcoin στο Cancoin είναι μια κουραστική διαδικασία. Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση email σας με κωδικό πρόσβασης. Πριν αγοράσετε Bitcoin, πρέπει να δημιουργήσετε ένα ασφαλές πορτοφόλι πολλαπλών υπογραφών κάνοντας κλικ στην επιλογή «δημιουργία πορτοφολιού». Το πορτοφόλι προστατεύεται με μια μοναδική μνημονική φράση που δημιουργείται από την τυχαία συμπεριφορά του δρομέα σας είναι το κύριο κλειδί για τον λογαριασμό σας. Αφού ρυθμίσετε αυτά τα πράγματα, μπορείτε να αγοράσετε τα Bitcoin της αγοράς του ιστότοπου, όπου μπορείτε να δείτε τη λίστα με διάφορους πωλητές με τις προσφορές τους. Μπορείτε να επιλέξετε έναν σχετικό πωλητή και να διαπραγματευτείτε περαιτέρω σχετικά με την ενσωματωμένη δυνατότητα συνομιλίας του ιστότοπου. Αργότερα, πρέπει απλώς να εισαγάγετε το ποσό για την αγορά Bitcoin από τον πωλητή της επιλογής σας. Υπάρχει μια προθεσμία για την πραγματοποίηση της συναλλαγής μόλις πραγματοποιηθεί. Μετά την παραγγελία από τον αγοραστή, ο πωλητής πρέπει να μεταφέρει τα Bitcoin στο πορτοφόλι πολλαπλών υπογραφών που δημιουργήθηκε από τον ιστότοπο. Αφού επαληθεύσει την παρουσία Bitcoin στο πορτοφόλι πολλαπλών σχημάτων, ο αγοραστής πρέπει να πληρώσει τον πωλητή χρησιμοποιώντας τον επιθυμητό τρόπο πληρωμής για να ολοκληρώσει τη συναλλαγή. Τα χρήματα αποδεσμεύονται μόνο όταν λάβετε 2-από-3 υπογραφές.

Μυστικότητα

Η δημιουργία λογαριασμού στο Cancoin απαιτεί τη διεύθυνση email και τον κωδικό πρόσβασής σας. Λοιπόν, ορισμένοι πωλητές ενδέχεται να ζητήσουν την επαλήθευση ταυτότητάς σας με κάποια άλλα προσωπικά στοιχεία. Το Cancoin προσφέρει πορτοφόλι πολλαπλών υπογραφών 2 από 3 για να εξασφαλίσει όλες τις συναλλαγές. Ένας χρήστης πρέπει να διαθέτει 2 από τις τρεις υπογραφές (αγοραστής, πωλητής και Cancoin) για να αγοράσει Bitcoin.

Ασφάλεια

Το Cancoin καταργεί τον ανταγωνισμό όσον αφορά τη ρύθμιση ασφαλείας. Παρόλο που το πορτοφόλι πολλαπλών υπογραφών ασφαλίζει τα Bitcoins του χρήστη, δημιουργείται μια ασφαλής μνημονική φράση κατά τη δημιουργία του πορτοφολιού. Οι χρήστες έχουν τον πλήρη έλεγχο των ιδιωτικών τους κλειδιών. Τα στοιχεία του χρήστη διασφαλίζονται με κρυπτογράφηση αρχείων AES-256 CTR. Οι χρήστες κατευθύνονται προς μια ενσωματωμένη κρυπτογραφημένη δυνατότητα συνομιλίας για περαιτέρω εμπορικές διαπραγματεύσεις. Οι συχνές ειδοποιήσεις μέσω SMS και email ενισχύουν τη ρύθμιση ασφαλείας του ιστότοπου.

Τέλη και όρια

Το Cancoin ακολουθεί τη διαφανή δομή των τελών. Χρεώνεται 1% χρέωση από την πλευρά του πωλητή όταν διαπραγματεύεται στην αγορά. Επιπλέον, προστίθεται μια συγκεκριμένη χρέωση ανάλογα με το δίκτυο Bitcoin. Η χρέωση προστίθεται κατά την παραγγελία, η οποία θα εμφανίζεται στο Blockchain. Οι αγοραστές είναι απαλλαγμένοι από τυχόν χρεώσεις από τον ιστότοπο.

Υποστήριξη πελατών

Οι χρήστες μπορούν να αλληλεπιδράσουν με διάφορα φόρουμ για την επίλυση των ερωτημάτων τους ή ο ιστότοπος διαθέτει επίσης Γνωσιακή Βάση για περαιτέρω βοήθεια. Μπορείτε επίσης να συνδεθείτε με το Cancoin μέσω διαφόρων ιστότοπων κοινωνικών μέσων.

Πλεονεκτήματα

Το Cancoin έχει μια εξαιρετική ρύθμιση ασφαλείας μαζί με μια εξαιρετική φήμη. Ο ιστότοπος εξασφαλίζει διαφάνεια ως προς την αμοιβή. Μαζί με την υποστήριξη διαφόρων μεθόδων πληρωμής, υπάρχουν πολλές εκπληκτικές δυνατότητες και εργαλεία που προσφέρονται από τον ιστότοπο για ευκολία χρήστη.

Μειονεκτήματα

Ο ιστότοπος πρέπει να εξελιχθεί σε όρους ρευστότητας.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ CANCOIN

5. Wirex

λογότυπο wirexΤο Wirex ή επίσης γνωστό ως E-Coin παλαιότερα διατίθεται στο εμπόριο ως «υβριδική πλατφόρμα προσωπικών τραπεζών» που υποστηρίζει τόσο τα fiat όσο και τα κρυπτονομίσματα Η Wirex είναι μια χρεωστική κάρτα που ενσωματώνει παραδοσιακά χρήματα και τραπεζικές υπηρεσίες. Αυτή η εταιρεία με έδρα το Λονδίνο κυκλοφόρησε το 2015 υποστηρίζοντας τρία νομίσματα fiat (δολάρια ΗΠΑ, ευρώ, λίρα στερλίνα).

Υποστηριζόμενες χώρες

Η Wirex εξυπηρετεί διάφορες χώρες σε διαφορετικά μέρη του κόσμου. Δυστυχώς, το Wirex δεν λειτουργεί στις ΗΠΑ.

Πώς λειτουργεί?

Το Wirex διαθέτει μια απλή και φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα. Η χρήση του Wirex δεν είναι καθόλου περίπλοκη. Η διαδικασία εξηγείται παρακάτω.

Αρχικά, πρέπει να επιλέξετε τον τύπο της κάρτας (φυσική ή εικονική) κάνοντας κλικ στο «δημιουργία νέας κάρτας». Στη συνέχεια, συνδέστε την κάρτα με τον λογαριασμό σας στο PayPal και επαληθεύστε την. Η επαλήθευση της κάρτας σας απαιτεί να καταθέσετε τουλάχιστον $ 3 στο λογαριασμό σας στο PayPal, έτσι ώστε το PayPal να μπορεί να σας χρεώσει. Στη συνέχεια, μπορείτε να δείτε ένα τετραψήφιο PIN δίπλα στη συναλλαγή σας στο λογαριασμό σας στο Wirex, το οποίο θα είναι το PIN επαλήθευσης για την κάρτα σας. Πρέπει να καταθέσετε χρήματα στον λογαριασμό σας στο PayPal και αργότερα μπορείτε να κάνετε ανάληψη των χρημάτων από τον λογαριασμό PayPal στον λογαριασμό σας στο Wirex. Επιτέλους, μπορείτε να αγοράσετε Bitcoin από την κάρτα Wirex. Θα πρέπει να περιμένετε λίγες μέρες για να λάβετε τα Bitcoin σας.

Μυστικότητα

Η Wirex δεν συμμορφώνεται με την ανώνυμη φύση των Bitcoin, καθώς συμμορφώνεται με τους κανονισμούς KYC και AML. Η Wirex απαιτεί επαλήθευση ταυτότητας και απόδειξη διεύθυνσης των πελατών της. Τα επαληθευμένα έγγραφα διατηρούνται για τουλάχιστον 6 χρόνια και υποβάλλονται σε ρυθμιστικές αρχές χωρίς την ειδοποίηση των κατόχων λογαριασμού. Ένας χρήστης μπορεί να επεξεργαστεί συναλλαγές χωρίς να επαληθεύσει τον λογαριασμό έως ορισμένα όρια.

Ασφάλεια

Η Wirex ένωσε τα χέρια της με το BitGo διασφαλίζοντας την ασφάλεια για όλους τους λογαριασμούς. Όλοι οι λογαριασμοί παρέχονται με το πορτοφόλι Bitcoin του BitGo, το οποίο είναι ένα πορτοφόλι πολλαπλών υπογραφών, με κρυπτογράφηση SSL. Υπάρχει έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων, καθώς και η μεταφορά χρημάτων και η αλλαγή στα στοιχεία του λογαριασμού απαιτεί επιβεβαίωση ευαίσθητη στο χρόνο. Οι κάτοχοι καρτών υποχρεούνται να εισάγουν το μοναδικό 4ψήφιο PIN τους για συναλλαγές χωρίς συνταγή σύμφωνα με τη διαδικασία chip-and-PIN της Wirex.

Τέλη και όρια

Η χρέωση που χρεώνει η Wirex είναι ανταγωνιστική. Η ενεργοποίηση της κάρτας και η προσθήκη του ονόματος του κατόχου της κάρτας δεν θα σας χρεώσει. Ωστόσο, η παράδοση φυσικής κάρτας μέσω DHL θα σας κοστίσει 50 $ ή 17 $ μέσω της Royal Mail. Από την άλλη πλευρά, η παράδοση εικονικής κάρτας θα σας κοστίσει 3 $. Δεν εφαρμόζεται καμία χρέωση για τις συναλλαγές που πραγματοποιούνται χρησιμοποιώντας το Wirex.

Οι εγχώριες συναλλαγές ATM θα χρεωθούν (2,5 USD, 2,25 EUR και 1,75 GBP). Ενώ θα χρεωθούν διεθνείς συναλλαγές ATM (3,50 USD, 2,75 EUR, 2,25 GBP). Επιπλέον, ισχύει ένα υποχρεωτικό μηνιαίο τέλος ειδοποίησης SMS (1,00 USD / EUR / GBP) συν το τέλος μεταφοράς κάρτας (0,25 USD / EUR / GBP). Η αλλαγή του PIN θα σας κοστίσει επίσης μια χρέωση (1,00 USD, 0,80 EUR, 0,60 GBP). χρέωση συναλλαγής που ισοδυναμεί με 3% του συνολικού ποσού συναλλαγής εφαρμόζεται στις ξένες συναλλαγές. Ωστόσο, οι συναλλαγές POS και ePOS είναι δωρεάν. Σε αντίθεση με άλλες πλατφόρμες, το Wirex δεν επιβάλλει τέλη αδράνειας.

Τα όρια είναι διαφορετικά για επαληθευμένους και μη επαληθευμένους λογαριασμούς. Μια λεπτομερής περίληψη των ορίων επιβάλλεται από την Wirex. Τα όρια λογαριασμού Bitcoin και τα όρια λογαριασμού PayPal αναφέρονται παρακάτω.

Όρια λογαριασμού Bitcoin BTC
Προσθήκη χρημάτων (από εξωτερικό λογαριασμό)
Ελάχ. / Μέγ Κανένα όριο
Ανταλλαγή νομίσματος (από την κάρτα Wirex)
Ελάχιστη τιμή 0,01
Μέγιστη μεμονωμένη τιμή 3
Μέγιστο ημερήσιο όριο 20
Μέγιστο μηνιαίο όριο 100
Αποστολή χρημάτων (σε εξωτερικό λογαριασμό)
Ελάχιστη τιμή 0,001
Μέγιστο ημερήσιο όριο 20
Μέγιστο μηνιαίο όριο 250
Όρια πληρωμής PayPal και τρίτων USD / EUR / GBP
Αριθμός συναλλαγών ανά 24 ώρες 2/2/2
Ελάχιστη τιμή μίας συναλλαγής 1/1/1
Μέγιστη τιμή μίας συναλλαγής 500/500/400
Μέγιστη αξία συναλλαγών ανά 24 ώρες 500/500/400
Μέγιστη αξία συναλλαγών διάρκειας ζωής Δεν υπάρχει όριο σε κανένα από τα νομίσματα fiat

Υποστήριξη πελατών

Η Wirex διαθέτει μια ομάδα υποστήριξης 24/7 για την επίλυση όλων των ερωτημάτων σας μαζί με έναν αριθμό χωρίς χρέωση. Μπορείτε να φτάσετε στο Wirex μέσω email ή κοινωνικών μέσων. Λοιπόν, το Wirex προσφέρει ένα καλό σύστημα υποστήριξης.

Πλεονεκτήματα

Η πλατφόρμα Wirex είναι αρκετά διαισθητική μαζί με μια εφαρμογή για κινητά που διευκολύνει τους χρήστες του. Το Wirex υποστηρίζει διάφορα νομίσματα και δέχεται επίσης χρηματοδότηση altcoin. Ο ιστότοπος έχει καλή ρύθμιση ασφαλείας.

Μειονεκτήματα

Η Wirex δεν προσφέρει καμία ανωνυμία και ο χρήστης πρέπει να επαληθεύσει τον λογαριασμό παρέχοντας διάφορα έγγραφα και λεπτομέρειες. Ο ιστότοπος δεν υποστηρίζει κατοίκους των ΗΠΑ.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΜΕ WIREX

6. Cryptonit

Το Cryptonit σάς επιτρέπει να αγοράσετε Bitcoin μέσω PayPal αποδεχόμενοι τις καταθέσεις από λογαριασμούς PayPal. Η προμήθεια κατάθεσης είναι αρκετά υψηλή που ανέρχεται στο 9,8%, ενώ οι συναλλαγές είναι δωρεάν. Ο ιστότοπος έχει μια αυστηρή διαδικασία επαλήθευσης. Θα πρέπει να υποβάλετε ένα σαρωμένο αντίγραφο ταυτότητας, επαλήθευση διεύθυνσης και ένα selfie που κρατάτε τα έγγραφα.

Πώς λειτουργεί?

Καταχωρήστε τον λογαριασμό σας υποβάλλοντας όλα τα έγγραφα που αναφέρονται ως μέρος της διαδικασίας επαλήθευσης. Στη συνέχεια, καταθέστε USD κάνοντας κλικ στην καρτέλα «Χρηματοοικονομικά». Επιτέλους, εισαγάγετε το ποσό που θέλετε να αγοράσετε Bitcoin και επιλέξτε PayPal για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΜΕ ΚΡΥΠΤΟΝΙΤ

7. eToro

λογότυπο etoroΤο eToro είναι μια πλατφόρμα που σας επιτρέπει να αγοράσετε Bitcoins μέσω PayPal, αλλά δεν θα σας επιτρέψει να κάνετε ανάληψη ή αποστολή Bitcoin σε άλλα άτομα. Μπορείτε να πουλήσετε μόνο Bitcoin για νομίσματα fiat. Δυστυχώς, αυτή η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη για τους κατοίκους μας. Ο ιστότοπος προσφέρει διάφορους τρόπους πληρωμής με χαμηλή χρέωση. Λοιπόν, οι χρήστες χρεώνονται ένα τέλος ανάληψης $ 25 από τον ιστότοπο μαζί με το τέλος μετατροπής σε άλλα νομίσματα. Οι 12 μήνες μη ενεργών λογαριασμών υπόκεινται σε μηνιαία χρέωση 5 $. Ο ιστότοπος εφαρμόζει επίσης όρια στις συναλλαγές. Επιβάλλεται όριο 50 $ στην ανάληψη, ενώ ένας επαληθευμένος χρήστης μπορεί να καταθέσει έως και 10.000 $ το μήνα στον λογαριασμό του. Τα όρια στις καταθέσεις PayPal περιλαμβάνουν ελάχιστη μεμονωμένη κατάθεση (50 $), μέγιστη μεμονωμένη κατάθεση (5000 $) και μέγιστο όριο κατάθεσης ανά μήνα (10.000 $).

Το eToro υποστηρίζει επίσης την ασφάλεια των χρηστών επιτρέποντας τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων και την κρυπτογράφηση SSL. Ο ιστότοπος προσφέρει επίσης ολοκληρωμένη υποστήριξη πελατών.

Πώς λειτουργεί?

Αρχικά, συνδεθείτε στον ιστότοπο και καταχωρίστε τον λογαριασμό σας. Στη συνέχεια, συνδέστε τον λογαριασμό σας PayPal με τον λογαριασμό σας eToro και μπορείτε να ξεκινήσετε.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ETORO

8. VirWox [Κλειστό τώρα]

virvoxΤο VirWox είναι ένα παράξενο μείγμα στην αγορά κρυπτογράφησης, το οποίο ιδρύθηκε αρχικά για την ανταλλαγή Second Life Lindens (SLL) και άλλων εικονικών νομισμάτων το έτος 2007. Αυτή η ανταλλαγή με έδρα την Αυστρία ξεκίνησε αρχικά να ανταλλάσσει εικονικά νομίσματα που χρησιμοποιούνται για τυχερά παιχνίδια. Ο ιστότοπος έχει περισσότερους από 740.000 εγγεγραμμένους χρήστες. Το VirWox είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς ιστότοπους που προσφέρει το PayPal ως τον κύριο τρόπο πληρωμής του.

Υποστηριζόμενες χώρες

Αυτός ο παλαιότερος ιστότοπος ανταλλαγής είναι διαθέσιμος παγκοσμίως.

Πώς λειτουργεί?

Η δημιουργία ενός λογαριασμού στο VirWox είναι εντελώς δωρεάν και να θυμάστε ότι δεν μπορείτε να αγοράσετε Bitcoins απευθείας χρησιμοποιώντας το PayPal στο VirWox. Θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε Linden Dollar και στη συνέχεια να το ανταλλάξετε με Bitcoin. Η διαδικασία αγοράς Bitcoin με PayPal στο VirWox είναι απλή και εξηγείται παρακάτω.

Αρχικά, δημιουργήστε έναν λογαριασμό κάνοντας κλικ στην επιλογή «δεν έχετε εγγραφεί ακόμη;» σας ζητείται να εισαγάγετε ορισμένα βασικά προσωπικά στοιχεία. Μόλις εισαχθούν οι λεπτομέρειες, θα λάβετε ένα email με κωδικό πρόσβασης. Πρέπει να συνδεθείτε στον ιστότοπο χρησιμοποιώντας αυτόν τον κωδικό πρόσβασης. Ο κωδικός πρόσβασης που αποστέλλεται είναι προσωρινός και είναι υποχρεωτικός να τον αλλάξετε εντός 24 ωρών. Εάν ο κωδικός πρόσβασης δεν αλλάξει εντός του καθορισμένου χρόνου, τότε ο λογαριασμός σας θα διαγραφεί. Ο κωδικός πρόσβασης μπορεί να αλλάξει κάνοντας κλικ στην επιλογή «αλλαγή ρυθμίσεων». Μόλις δημιουργηθεί ο νέος κωδικός πρόσβασης, μπορείτε να καταθέσετε από το PayPal κάνοντας κλικ στην επιλογή «Κατάθεση». Εισαγάγετε το ποσό που θέλετε να καταθέσετε και κάντε κλικ στην επιλογή «ολοκλήρωση αγοράς με PayPal».

Στη συνέχεια, πρέπει να συνδεθείτε στο PayPal και θα εμφανιστεί το ποσό που εισαγάγατε για κατάθεση. Το ποσό που εμφανίζεται θα είναι ελαφρώς μικρότερο από αυτό που εισάγεται λόγω της χρέωσης που επιβάλλει η VirWox Τα επόμενα βήματα περιλαμβάνουν την αγορά Second Life Lindens σε αντάλλαγμα για το νόμισμα fiat σας. Θα πρέπει να πουλήσετε USD / EUR στο λογαριασμό σας στο PayPal για να αγοράσετε SLL. θα λάβετε SLL σε αντάλλαγμα για το νόμισμα fiat σας και θα ολοκληρώσετε την παραγγελία. Στη συνέχεια, επιλέξτε «BTC / SLL» στην αριστερή πλαϊνή γραμμή για να αποκτήσετε Bitcoin με αντάλλαγμα το SLL. Η διαδικασία είναι παρόμοια και απλή. Πρέπει να εισαγάγετε το ποσό του Bitcoin που θέλετε να αγοράσετε και να κάνετε κλικ στο «επόμενο». Θα δείτε το υπόλοιπο στο Bitcoin στην επάνω αριστερή γωνία, εάν η διαδικασία είναι επιτυχής.

Μυστικότητα

Το VirWox σέβεται την ανώνυμη φύση των Bitcoins και δεν ζητά επαλήθευση από τους χρήστες του.

Ασφάλεια

Ο ιστότοπος δηλώνει ότι δεν κοινοποιεί τα στοιχεία χρήστη σε τρίτους. Το VirWox είναι μέρος του Virtual World Services Gmbh και λειτουργεί σε πρωτόκολλο HTTPS, το οποίο διασφαλίζει όλες τις λεπτομέρειες του χρήστη. Ο ιστότοπος ακολουθεί αυστηρή πολιτική με κόκκινη σημαία, η οποία οδηγεί σε συχνό αποκλεισμό και αναστολή λογαριασμών. Ακόμα και τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας δεν αποθηκεύονται στον ιστότοπο.

Τέλη και όρια

Δεδομένου ότι ο ιστότοπος αρχικά δεν δημιουργήθηκε για να αγοράσει BItcoins με Paypal, η μετατροπή δολαρίων Linden σε αγορά Bitcoin μέσω PayPal ενδέχεται να σας χρεώσει ελαφρώς μια επιπλέον χρέωση. Ορισμένοι χρήστες είναι έτοιμοι να πληρώσουν ένα μεγάλο ποσό καθώς δεν υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός για την υποστήριξη του PayPal για την αγορά Bitcoin.

Δεν χρεώνεστε καμία αμοιβή σε αντάλλαγμα για τα Bitcoin και επίσης για τη χρήση του τερματικού My Virtual Community PayPal και τα χρήματα είναι διαθέσιμα εντός δύο ωρών. Τα χρήματα είναι άμεσα διαθέσιμα με PayPal Express Check με χρέωση (0,35 EUR 3,4%). Η πληρωμή με πιστωτική / χρεωστική κάρτα θα σας χρεώσει μια χρέωση (0,29 GBP 3,5%, 0,49 USD 3,5%, 0,96 EUR 3,5%) με άμεσα χρήματα. Το OKPAY είναι δωρεάν. Το Skill θα σας κοστίσει αμοιβή (0,29 GBP 3,5%, 0,49 USD 3,5%, 0,96 EUR 3,5) με άμεσο ποσό. Η Paysafecard θα σας χρεώσει 20% και τα χρήματα είναι άμεσα διαθέσιμα. Η Sofortbanking θα σας χρεώσει 2,5% με άμεσα χρήματα.

Το PayPal θα σας χρεώσει 1 ευρώ συν 2% ανά ανάληψη. Η ανταλλαγή Bitcoin θα σας κοστίσει 0,002 BTC. Skrill, η τραπεζική μεταφορά θα σας κοστίσει 1 EUR ανά ανάληψη.

Οι ανενεργοί λογαριασμοί για 12 μήνες χρεώνονται 2 $ ανά μήνα.

Ορισμένα όρια επιβάλλονται στη χρήση του PayPal για την αγορά Bitcoin. Η κατάθεσή σας θα μειωθεί στα 90 $ μετά τη δημιουργία του λογαριασμού σας. Τα όρια συναλλαγών για PayPal και Skrill εξηγούνται παρακάτω.

Τα όρια εξαρτώνται από τον αριθμό των ενεργών ημερών από τη στιγμή που έχετε εγγραφεί. Τα όρια εφαρμόζονται σε τέσσερα επίπεδα.

Επίπεδο 0 – μπορείτε να ανταλλάξετε αμέσως έως και 90 ευρώ. 270 ευρώ.

Επίπεδο 1 – μετά από 10 ημέρες, μπορείτε να πραγματοποιήσετε συναλλαγές έως 120 ευρώ. 900 ευρώ.

Επίπεδο 2 – μετά από 45 ημέρες, μπορείτε να πραγματοποιήσετε συναλλαγές έως 200 ευρώ. 2000 ευρώ.

Επίπεδο 3 – μετά από 90 ημέρες, μπορείτε να κάνετε συναλλαγές έως και 400 ευρώ. 4000 ευρώ.

Επίπεδο 4 – κατόπιν αιτήματος, μπορείτε να πραγματοποιήσετε συναλλαγές έως και 1000 EUR. 10.000 ευρώ.

Το πρώτο όριο μετράται ανά 24 ώρες και το δεύτερο όριο μετράται ανά 30 ημέρες. Ένας απλός μετατροπέας νομισμάτων μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο ορίων σε νομίσματα fiat (USD, GBP και CHF).

Υποστήριξη πελατών

Η υποστήριξη πελατών περιλαμβάνει μια σελίδα FAQ που απαντά στις περισσότερες ερωτήσεις. Λοιπόν, η υποστήριξη πελατών πρέπει να βελτιωθεί.

Πλεονεκτήματα

Το VirWox είναι ένα από τα παλαιότερα ανταλλακτικά με περισσότερους από 740 χιλιάδες χρήστες σε όλο τον κόσμο. Ο ιστότοπος υποστηρίζει μια μεγάλη ποικιλία μεθόδων πληρωμής για την αγορά Bitcoin και δεν ζητά υποχρεωτική κατάθεση για την αγορά Bitcoin. Η διαδικασία διαπραγμάτευσης είναι απλή με άμεσες συναλλαγές.

Μειονεκτήματα

Η αγορά Bitcoins με αυτόν τον ιστότοπο για πρώτη φορά ενδέχεται να απαιτεί λίγο χρόνο. Η υποστήριξη πελατών είναι ανώτερη, πρέπει να αναβαθμιστεί. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες στο VirWox είναι ελαφρώς υψηλές.

Ξεκινήστε με το VIRWOX

Προστατεύστε τα Bitcoin σας με αυτές τις μεθόδους

Ακόμα κι αν μπορείτε να αποθηκεύσετε τα Bitcoin σας στο διαδίκτυο, είναι απαραίτητο να αποκτήσετε ένα πορτοφόλι Bitcoin. Ελέγξτε τις αξιολογήσεις των αξιολογήσεων του ιστότοπου προτού αγοράσετε Bitcoin από οποιονδήποτε ιστότοπο. Ρίξτε μια ματιά στην ενότητα σχολίων του πωλητή όταν κάνετε συναλλαγές σε ιστότοπους ανταλλαγής peer-to-peer. Αποκτήστε ένα ασφαλές πορτοφόλι Bitcoin, όπως το Ledger Nano S, TREZOR, KeepKey και πολλά άλλα διαθέσιμα στην αγορά.

συμπέρασμα

Σε αυτό το άρθρο, μπορείτε να δείτε ότι διάφορες πλατφόρμες επιτρέπουν στους χρήστες να αγοράζουν Bitcoin μέσω PayPal με ασφαλή τρόπο, μειώνοντας τον κίνδυνο αντιστροφών χρεώσεων. Ορισμένες πλατφόρμες πωλούν Bitcoins με προνομιακή τιμή, ενώ άλλες με τιμή αγοράς. Λοιπόν, έχουμε ελέγξει τους καλύτερους ιστότοπους για να αγοράσουμε Bitcoin μέσω PayPal και εξαρτάται από εσάς να επιλέξετε μια βολική μέθοδο και να μεταβείτε απευθείας σε αυτήν.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner